SZóval:
Dita,
kimondhatatlanul örülök, hogy találkoztunk.
Egy kicsit sajnálom, hogy nem tudtunk kettecskén beszélgetni, azt hiszem sokkal jobban ömlött volna belőlem a szó
Férjem azért maradt kint mert azt hitte, hogy a párod nincs otthon és nem akart zavarni. Pedig ha tudta volna... Látod, abban az 1-2 percben is milyen jól elbeszélgettek. Hát még ha szóba jöttek volna a kamionok
A lényeg, hogy te annyira de annyira csinos kismami vagy. Rólad mintázhatnák a csinos kismami szobrát. Szerintem én fele ennyire sem néztem jól ki várandósan mint te most. Nagyon jól áll neked a pocak, téged a Jóisten is édesanyának teremtett.
Párod fia hol volt?
Igaz, hogy csak 3/4 órát találkoztunk, de a cumitartó és a mintás pelenka tanácsokért örökre hálás leszek neked.
Nagyon szép a házatok, már messziről tudtam, hogy melyik a tiétek. És annyira otthonos. Otthonos és csodaszép egyben. Nagyon ügyesen megcsináltátok, Bogyó szerencsés, hogy ilyen szép házba születhet. És a kert is nagyon szép, a kis kerti figurák nagyon aranyosak.
Érdekes, hogy amikor utoljára fórumos társsal találkoztam akkor Viki mamiéknál voltunk és a fotón pocakosan Lackó fickót fogtam
De jó volt az is!
Zsuzska,
láttam ám a képeket, Ditával meg is beszéltük, hogy Olcsa teljesen a párod, azt hiszem majd seprűvel kell elhajkurászni a csajokat annyian lesznek majd körülötte.
Tejcsit nagyon sajnálom. Azon viszont kifeküdtem, hogy te már a harmadik mensin is túl vagy. Nekem meg még a szülés óta továbbra sem jött meg. szerintem ennek is köszönhető, hogy még mindig szoptatok. Érdekes, hogy én voltam kétségbeesve a tej miatt és szerencsére még mindig van.
Jó neked, hogy mostmár sportolhatsz. Engem már azért is megszóltak, hogy úszni járok mert a hideg víztől elmehet a tej. Pedig nekem nem is ment el...
Linácska,
a nyaralás alatt nagyon sokszor eszembe jutottál, állandóan a telefont lestem, hogy megszületett-e már Levi. Mms is jöhet, felteszem a gépre a többieknek.
Lili fülét mindjárt elolvasom a másikban.
Nemone,
jó nyaralást nektek. Remélem a szüleid tudnak segíteni Réka körül és te is ki tudod pihenni magad.
Nagyon kedves a párodtól, hogy elvitte magával a pici fotóját
Évi,
mindig tanulok tőled valami újat. A te hosszászólásod alapján próbáltuk ki Danikával a krumpli-őszibarack pépet amit azóta is imád a fiam, ez a sütőzacskós megoldás pedig szuper. ALig várom, hogy felkeljen a nap és beszerezzek ilyen zacskót.
Ádám még mindig jegylyukasztós fogú? vagy már kibújt a másik is?
Viki mami,
még mindig nagyon várom a galambos fotókat. Jól emlékszem, hogy elutaztatok?
Czinki,
Nándikát egyszerűen meg tudnám zabálni. Épp olyan kisbaba akit felkapnék és össze-vissza puszilgatnám a kedves kis arcát, a nagy szemeit, a hurkás kezecskéit.
gratulálok a felálláshoz, azt hiszem nem sok nyugodt perced lesz ezután.
Sajnálom a zajt és a meleget.
Vicky,
remélem sikerül megmérni a cukrodat.
Boni mami,
még egyszer nagyon sok boldog szülinapot Zsiga Csigának! A soraidon nagyon meghatódtam. Tortaevős képeket mikor kapunk?