Sziasztok lányok,
köszönjük mindenkinek a sok-sok tanácsot, segítséget!!!
Millye,
köszi a bókot, olyan édes tud lenni ez a kis csöppség…
Apropó csöppség… az 56-os rugik már nem jók Bogira, olyan hosszú a lábszára és a talpacskája.
Kubu,
Köszi az oktató fotót… fogjuk alkalmazni, bár most – lekopogom – mintha javulna a helyzet… vannak görcsök, de kisebbnek tűnnek. Már nem sír fel miattuk, csak forgolódik… rúgkapál, de az is abbamarad egy idő után… a homeós bogyókat 2-3x adom neki naponta és még az infacolt is használjuk… ebben maradtam a doktor nénivel… ha elfogy akkor azzal leállunk és figyelünk, hogy mi lesz a reakció…
Olyan nagy már Marci… és olyan nagyon helyes srác!!!
Kevinszpészi,
összeszorult a gyomorom, ahogy olvastam a soraidat… tényleg őszintén sajnálom a történteket… de örülök, hogy most minden rendben veletek és Marcinak nemsokára megérkezik a testvérkéje, Zalán!!! Nagyon szurkolunk, hogy könnyű, problémamentes szülésed legyen!!!
Én a vajúdás alatt – a szülésznő tanácsára - fél óránként 5 bogyót ettem caulophyllum 5 ch -ból, cimicifuga racemosa 5 ch – ból és a Pulsatilla C-3o-ból. És egy bogyót Gelsemium C – 3o – ból. Előtte napi 2x5-őt szopogattam caulophyllum 5 ch –ból és ittam a málnalevélteát. Gyorsan tágultam, fájdalomcsillapítóra sem volt idő!
Szonce82,
tök jók a fotók… nálunk még senkire nem hasonlít Bogi… legalábbis még nem látjuk, de még napról napra változik a kis arcocskája…
Sok erőt és kitartást kívánok neked, én nem is tudom, mit csinálnék Apa nélkül, olyan sok erőt ad nekem…
Jaspis,
köszönjük, pont tegnap javasolta nekem az egyik barátnőm a meggymag párnát… beszerezzük azt is…
Jó kirándulgatást nektek!!!!
Képzeljétek tegnap Bogi 140 milit szopizott 30 perc alatt, nem akartam elhinni… persze pelusozás után vissza is bukott belőle jócskán… meséltem a doktor néninek, hogy van hogy 120-at is megeszik… azt mondta, hogy annyit adjak, amennyit kér… hiszen nem csap a mellem, hogy elzárjam… persze azért van, hogy „csak” 80-at, 90-et eszik… de délelőtt vagy kora délután mindig van egy nagyobbacska adag is… ilyenkor persze nehezen is alszunk el, van hogy 2-3 órát ébren van egyfolytában… hiába teszem le…
Persze éjszaka behozza, fürcsi után mindig alszik 4 órát és utána is… és éjszaka viszonylag könnyen vissza is alszik, ha nem fáj nagyon a pocakja.
Ma reggel is fél7kor ébredtünk, 90-et megettünk, és még most is alszik… lehet, hogy még mindig a sárgaságtól ilyen aluszékony? Vagy mi kihagytuk a 3 órás időszakokat és azonnal a 4 órásokra álltunk rá???
Puszi nektek
Kriszta