Szijasztok Lányok!
Csak egy gyors bekukk, mert ma suli van!
Nyaralás FANTASZTIKUS VOLT!!!!!!!!!!
Komolyan monndom, hogy még életemben nem éreztem ennyire jól magam, pedig csak 4 nap volt és ahogy indult........
Apiék hazaértek a szervizből csütörtökön kb 13h-ra, lemosatták, kiporszívózták a kocsit, gyorsan bepakoltunk, anyóshoz még át a kulccsal, még DM-be peluért, telitankolzunk az autót.Már gyanusan meleg volt az autóban, háááát benyek elromlott a légkondi, de megbeszéltük, hogy már így megyünk, lesz ami lesz....
Erre az M6-oson elkezdett megint minden sipolni, villogni az autóban, így hazajöttünk és átpakoltunk mindent az én autómba(gondolhatjátok, Suzuki swiftben 2 felnőtt, 3 gyerek, kutya, rengeteg cucc!
De leértünk!
Eszméletlen jóóó volt minen, rengeteget pancsoltunk, napoztunk, voltunk a Szarvason az arborétumban, béreltünk cangákat és bejártuk a környéket, egy tájvédelmi területen voltunk, minden meseszép volt!
A lejobb szombat volt, cangatúránkon találtunk a Kőrös parti éttermet és este a szállodából kenuval mentünk vacsorázni!
Nagyon jóóóóó szomszédaink voltak, sok gyerekes volt, Marcipán imádta a szabadságot és tényleg nagyon jóóóó volt minden!!!!!
Jövőre is megyünk!!!!!!!!
Szarvas annyira széééééép hely 179, 3 km kaputól-kapuig kerek 2 óra alatt jártuk meg!
Rengeteg képet csináltam, majd mutizom holnap!
Tegnap hazajöttünk, Apa elszaladt a Bricoba a csempéért, erre lerohadt az autója a Kína étterem előtt a Kutyavári srakán!
Még jó, hogy nem azzal mentünk nyaralni!
Este még bevontattam Budaörsre!
Holnap lesz időm rendesen visszaolvasni!Azt olvastam, hogy Hajni és Lini jönnétek pedire!
Vagy ma, vagy szerdán jó nekem, mert csütörtökön Andikával lehúzunk Balcsira!
Kedden van 2 vendégem már beírva!
Írjatok mikor lenne jó! Lini ha sos-ben kell, akkor csörgess meg!
Hajni, de örülök, hogy megismerhetlek!Gyertek bátran Apával, Lilivel együtt!Ha nem a héten, jövőhéten bármikor, hétvégén is !!!!!
Na megyek, inkább rohanok
, ma jön anyós csimókra vigyázni, és jön Tibi is burkolni, elvileg 20.áig befejezi! A hátsó lépcsővel kezdni!
Tegnap még elszaldtunk csúszásgátlós élvédőért Bauhausba, banyek 11 lécsőfokra 44ezer forint lett az élvédő!
Bár még mindig jobb, mintha egy vendég a lecsúszna a lépcsőn és letöri kezét-lábát!
Aztán 1 hét marad a festésre!
Remélem szeptemberben már lent dolgozhatom!
IZGIIIIII!
Délután jövök, puszika
Andi hívjál 14h után, vagy megcsörizlek suliból szünetben!
Nem kell sok cucc, arra gondoltam csinálok itthon egy nagy adag bolognait jénaiban összesütve, az két napra tutira elég!
Aztán csinálunk még valami egyszerűűűű kaját!
Szerintem üdcsit hozzál, nem tudom mit isztok, Én viszek egy karton Nesté-t, hogy ne kelljen ott teát főzögetni.
Esteleg valami szeletelt felvágott sonka, sajt reggelihez.
Kisboltból friss zsömit a gyerekek hozzák egyedül!
Ágynemű, ha befér a kocsiba dobd be a az otthonit úgy, ahogy van és nem kell huzogatni, lepedő van!
Van utazóágyatok Zsombinak????
Ha nincs én odaadom a mineket csak itthon van, és hozzánk nem fér be az autóba!
Na majd hívj és megbeszélünk mindent! Máááár nagyon várom, hogy menjünk!