Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dolli!Mi volt éjjel?Engem a telihold készít ki.
Boszorkány:Anyós mondta..vigyázzak,nehogy elátkozzon. :? azt tudom,hogy szokott ráolvasást csinálni.Lehet,hogy van ilyen,lehet,hogy nincs,én inkább csöndbe maradok,nehogy Dorinának baja legyen.
Ez az öreglány nemcsak bunkó,hanem pofátlan is.Úgy mászkál anyósnál,mintha otthon lenne.Múltkor fürdéshez készülődött,már meztelen volt,mikor a banya ott áll mögötte a fürdőszobában.Meg nem zavarja,hogy reggel 6 van,vagy este 9.
Te legalább foghatod a hormonokra. :) Nekem is szófo.ásom szokott lenni,páromnak már sokszor zúg a feje.De akkor kinek mondjam?Most is elment csütörtök reggel 6kor és ma este 10kor jön haza.Ennyi idő alatt mennyi mesélhetnék összegyűlik.Nem?
Mikor lesz a csacsogós nap?Én nagyon szívesen átugrok.Gyereket is lehet vinni?

Mennek kell,Dorci hív.Majd jövök.

Kép
tierno

Sziasztok!

Csatlakozom Brigihez, én is szívesen mennék beszélgetni ha lehet. :P Na nem sokáig, az Lili mellett egyenlőre kivitelezhetettlen.

Andi:
Lili két napja nyűgös, nem hagyott két percet sem, hogy leüljek írni. Este meg bedőltem az ágyba és " beájultam". :cry: Hajnali kettőkor kelt és vissza sem aludt. Így mentünk ma a fülkilövésre.
Borzasztóan sírt, úgy sajnáltam. LE kellett fognom a fejét, a kezét.... de az eredmény megérte. :lol: [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1249638885.9713.jpg[/img]

Szilvi:
Ugye nem felejtetek ki a játszótéri taliból? :lol: Kezdek bedepizni itthon. :(

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Köszönöm Lányok a sok jó tanácsot szopi ügyben! :)
Megerősítettetek abban amit én is gondoltam és ez most nagyon sokat segít! :lol: :lol: :lol:

Lini: lecsapok erre a sőr dologra. Citromos? Nyami!!! Én eddig simát ittam de már én is függő vagyok. :lol: Főleg ebben a melegben.
Remélem is a Bajcsy-Tárnoki sarkán lévő Sparban is van.
Honnan sikerült ilyen tündéri keresztelős ruci Lilinek? Nekünk majd csak jövő tavasszal lesz, de valami ilyesmi ruhában gondolkodom én is. :)
Úgy látszik Lilijeink összefogtak nyűgösködés ügyben. Bár az enyém a fülbevalós stresszre beájult és már egy órája alszik. :)

Orsi: valamelyik hétvégén nem tudnál bevállani egy gyors pedire? Apa elvinne és meg is várna. Még nem merem itthon hagyni vele Lilit. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok!

Küldtem mindenkinek egy e-mailt. Legalábbis remélem, hogy mindenkinek. :)
Azt hiszem rátok is rátok fér egy kis " pezsgés. "
Babók nélkül nézzétek meg mert van benne egy pikáns rész!!!!! :))
Itt nem a poén a lényeg ugye? :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli,
Kedd délelőtt jó lenne neked? Veronika aznap elmegy kirándulni a mamájával, akkor talán kicsit tudok beszélgetni is.

Brigi,
A szomszédnak talán fokhagymagerezd feneke van? Köszi neked is a bíztatást, már várom hogy elinduljon ez a kis rosszaság.

Mia,
Szorítunk lakás ügyben.

Zsand,
Nem is hallottam erről de ha megtaláltad majd meséld el hogy mi változott.

Kép[
Kép[
kostyika

Hajni!
Megnéztem a mailt. :D Jól esett. :wink: A csattanó... :D :roll:
Milyen édi a fülbevalóval.Kórházban nem lehetett belövetni?Én azt hallottam,hogy akkor még nem olyan érzékeny a fülük és valamelyik baba végig alussza.

Dolli!A B6 magnéziumos.Liget patikában tényleg rendesek.Főleg az a fiatal csajszi.

Kép
tierno

Brigi:
Egészségedre! :lol:
Gondoltam mindenkinek jól fog esni ezekben az " inséges" időkben.
Én legalábbis szívesebben legeltetem most a szemem, mint....
Pedig Apa próbálkozik ezerrel de kinek van kedve amikor 2-3 óra és újra etetés..... Örülök ha addig aludhatok pár percet...
Ráadásul fáj is! :evil: Tiszta kiszúrás. Azt hittem a császárral legalább ezt megúszom, de nem.
Tényleg lányok meddig fáj? :oops: :oops:

Úgy tudom kórházban is belövik de mi ott elfelejtettük. Annyira új volt minden, ezzel pont nem foglalkoztunk. Most is inkább azért sírt mert teljesen le kellett fogni. Kicsit féltem is, hogy mellé lő a doki néni mert Lili még így is rugkapált.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Orsi, jó pihit! Nagyon szép helyre mentek!

Andi, hogy lehet valaki ilyen bunkó?! Ahelyett, hogy drukkolna, támogatna a fogyiban! Hajrá, mi drukkolunk!!!! :!:

Lini, de szépek vagytok a képen! Cuki a sapi!

(Bakker elnyomtam valamit és elszállt pár sor... hol is tartottam?.... )

Mia, lakás.... :lol: jól ráéreztél a dologra! Mennek a drukkok, remélem mihamarabb költözhet anyud!

Brigi, kb egy óra lehetett a mezítlábas, kényelmes sétával, két gyerekkel....

Hajni, nagyon jó lett Lili fülcsije! Szegénykém, ennyre brutkó dolog ez a fülbelövés?! Az én Lilimnek nincs, majd kilöveti Ő, ha akarja! Aztán ki tudja mit furat majd még ki... :wink: :lol:
Csaszis dolog után nem tudom, hogy mért fájhat :roll: talán a hormonok, száraz, gondolom.... idővel azért elmúlik, nekem nem is tudom meddig volt érzékeny, de sajna sokáig...
DEHOGY FELEJTETTELEK EL!!!!!!

Hajni, lányok, jövőhét csütörtök? Egy József teres játszós tali reggel/délelőtt?

Jó éjt! Majd holnap mesélek, de ki kell kapcsiznom a lepitopit, mert kevés a nafta benne...
sylph

Jó estét!

Hajni! A kis huncut! :D Csak legközelebb a mailen is tüntesd fel légyszi, hogy korhatáros, mert én először azt olvastam, csak utána láttam az itteni hozzászólást! :wink:
Hát én arra nem emlékszem már, hogy meddig volt fájdalom, csak a szépre emlékezünk. :) De arra igen, hogy néha nagyon nagy erőszakot kellett magamon venni, hogy belekezdjünk egy kis hancúrba. És olyankor is volt, hogy közben sírt fel Gézu. Szóval az eleje tényleg necces, de kis humorral túl lehet ám élni! :wink:
Csini a fülbevaló!
És természetesen Te is jöhetsz dumcsizni! Én nagyon nem vagyok ez az itthon ülő típus, imádok emberek közt lenni, de egyenlőre még nehezen mozdulok, bárkit szívesen látok traccspartizni bármikor, aztán reménykedem a bűvös 12-es számban, hátha onnantól megtáltosodom és jövünk-megyünk Gézuval mindenfelé. Hisz még előttünk az ősz! :)

Lili! A reformátust küld át légyszi! :) Apának elkezdtem pedzegetni a dolgot, kérdés, hogy mi maradt meg a fejében a csacsogásomból! :lol:

Brigi! Köszi, akkor ezt a B6-ot megpróbálom. Ha védőnéni nem lenne szabin, akkor hamarabb tudnék infohoz jutni, de most már kibírom amíg el nem jutok patikába.
Telihold volt éjjel? Nem tudom mi volt, de rengeteget volt fent Gézu és nagyon zaklatottan aludt.

Ma a reggelem a szokásos rosszulléttel indult, olyan fél 9-re lettem jobban, akkor viszont egy csapásra, és be is vállaltunk egy sparozast, bár már félúton megbántam, mert azért émelyegtem, hazafelé meg pöttyösödtem. Aztán itthon ismét erőre kaptam, sütöttem egy kuglófot, meg egy barackos piskótát, ebéd után szundi, de úgy ébredtem megint, hogy iszonyat hányinger gyötört. Már félek aludni. :( Csak az éjszakáink nem sikerülnek jól, úgyhogy muszáj délután is ledőlni.

Tegnap voltam pajzsos dokinál, megkérdezte, hogy megvan-e még a baba? :roll: Merthogy semmi nem látszik, annyira le vagyok fogyva... :? De mondtam neki, hogy tuti, amilyen rosszul tudok lenni! :) Mondta, hogy aztán majd jöhet a harmadik baba is! :)

Lini! Nagyon szépek voltatok a keresztelőn! :)
Citromos mentes sör? Olyan is van? :roll:

Brigi! Naná, hogy akkor gyere Te is, és otthon ne merd hagyni Dorinát! :D

Andi! Jó, a kedd! Jót mosolyogtam, hogy akkor legalább Te is tudsz beszélgetni egy kicsit, ha nincs itt Veronika! :D Én most kezdem érteni, amit múltkor usziba menet mondtál, hogy néha két perc csönd kéne, hogy összeszedjem a gondolataimat! Gézu nagyon beindult. Szerintem Karácsonyra nagyon szépen fog már beszélni! :)

Akkor lányok! MINDENKI! Kedden 8-tól lehet jönni, ki mikor érkezik, babákhoz/napirendhez igazodva, mi olyan 1 körül ebédelünk és utána van alvás, úgyhogy hajrá! :)

Mia! Merre vagy? Hogy bírtad a napot? Volt valami front ma is... Nem? Én olyan fejfájással ébredtem éjjel, hogy jajj!

No jó éjt!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi,
Köszi, nagyon jól esik hogy ti drukkoltok és rátok számíthatok :D Csütörtökön mi már megyünk a Balcsira, de majd legközelebb.

Hajni,
Én nem kaptam semmit. Emlékeim szerint nekem nem fájt utána sokáig, de a vágy az elég sokára tért vissza. Szégyen bevallani de én is csak alvásra vágytam, másra nem :oops: Szép lett a fülbevaló.

Képzeljétek Zsombor milyen aranyos volt ma a játszón, megszerezte az egyik kislány babakocsiját és körbe-körbe tolta :D Remélem már a járást gyakorolja.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

Genetikat megjartuk, jol beparaztattam sajat magam, meg a mecses is eltort nalam, pedig en nem szoktam ilyet... csak ultem a varoban, folytak a krokodilkonnyes es huppogtem. Parom nem gyozott nyugtatni de fogalmam sem volt mi a bajom.
Szoval nem sokkal tobbet tudtunk meg. Az UH rendben van mint mindig, a TORCH vizsgalatot megismeteltek majd augusztus 31.-en kell visszamennunk a Genetikara ismet. Az UH-s szerint nincs semmi gond, a doki meg azt mondja hogy ha az IGH+ akkor nagy baj nem lehet. Hat jovan, ezzel kiegyezem. De a gyereken semmit nem talaltak ami gyanus lenne. Ez a fo.
(Bar mar ugy sem lehetne semmit csinalni..) Jaaaaaaj ez a magyar egeszsegugyi burokracia! Csakis azert kell ezt a sok mindent csinalni mert hogy protokoll.... Pfff! Szoval szornyu volt a nap a SOTE-n, de tuleltuk, az a lenyeg! :D

HOlnap eskuvore megyunk. HUlla vagyok!!! Szo szerint! megint ugy erzem magam mintha jo eroteljesen alam rugtak volna (tobbszor!). Ilyenkor van az hogy fekves non-stop..... csak eljem tul a lagzit holnap. Kieszem oket az osszes husbol es zoldsegbol!!!!! (A Gerbaud-ba megyunk, hat persze hogy nem hagyom ki, hehehe.)
:mrgreen:

Dolli:
Van valami homeopatias bogyesz ami jo az emelygesre, de a nevet elfelejtettem. Olyan patikaban kell utanakerdezni ahol van homeos reszleg.
Az tutira hasznal! (de lassan mar vege is lesz az emelygesnek elvileg.) Nekem egyik naprol a masikra maradt el. Hat madarat lehetett fogatni velem akkor!!! :D

Hajni:
Nagyon edes Lilibaba :) Annyira szep kis fulecskeje van!!! :D

Alompasi pps: Hat en nagy elannal osszeallitottam a pasit, filoztam a "reszleteken", melyik legyen, erre a vegeredmenyen jol meghokkentem. :twisted: :D :mrgreen:
EGyebkent a vegeredmenyben szereplo illeto (nem lovok poent, hatha valaki meg nem latta) tiszta anyosom :D:D
(kulsore!) :D:D:D Itt hozzateszem, imadom anyosomat, nagyon jo fej!!!

sünciboglya

Dolli,
Nagy áldás az a két perc :D Akkor mi kedden megyünk, szerintem olyan 9 felé. Kuglóf nyami :D Tegnap este nekem is nagyon fájt a fejem és most látom hogy telihold van.

Kép[
Kép[
kostyika

Szules utani szex: Hat nagyon jol teszi a testem meg az agyam ha szepen szules utan ezerrel megkivanja apat non-stop, mert mi utoljara januar 23.-an voltunk egyutt es lassan mar a falat kaparom. (Apa egesz jol birja hozzam kepest.... szerintem sutyiban bromos teat szopogat!!!)

Jut eszembe.......... valaki nem tud valamit a korulmetelesrol, itt hogy megy ez a dolog? Erosen elgondolkodtam mar parszor a dolgon (Canadaban ahol eltunk ez teljesen normalis dolog, minden kisfiuval "ugy" csinalnak. De itt fogalmam sincs ki, hol, hogy, mennyiert vallalna el.......) Elvileg 8 napos korban kene mert akkor a legkevesbe verzekenyek a gyerekek.
... de ha arra gondolok hogy szegeny baba mutetre megy kukival akkor a frasz tor ki :( Pedig jo lenne ez a korulmeteles dolog!

sünciboglya

Sylph!Részemről ok.Már úgyis akartam menni játszóra.Mert a lakótelepin sosincs senki,igaz mi 11 körül értünk oda múltkor is.

Dolli!Jaj de jó!Babakocsit nem is viszem.Dorina meg fél 2 körül eszik.Utána alvás.
Pajzsos doki így meg merte kérdezni? :? Emlékszem,nekem is sokszor volt inger.Róka csak 3x.Volt,hogy indultunk valahova,taccs és indulás. :) Meg éreztem mindig a rejtélyes szagokat,attól is rosszul voltam.

Hajni!Nekem nem császár volt,én kb 5 hétig nem bírtam ülni,mert bennem felejtettek valamit és nagyon feszült.A hancúr ezért sem ment eleinte,meg lelkileg se voltam toppon.A két hónap nem olyan sok,el fog múlni.

Megjött a párom,rohanok..
Jó éjt!

Kép
tierno

Sziasztok!

Én is, én is illetve mi is mennénk a játszós talira, de melyik a József tér, bár apa biztos tudja!
azUram ma kitett magáért. 3 óra volt, hogy végeztem a takarítással, bejön és közli, hogy holnap falvésés lesz, mire én nagyot nyeltem és mondtam jó drágám, ha ezt akarod. még jó, hogy nem azt mondtam amit gondoltam :)))

Hajni!
Szerintem eleinte elég nehéz ráhangolódni a hancúrra. Nálam is ez volt. Nehogy felébredjen a gyerek, meg hát a fáradtság, nem könnyű, de majd visszarázódsz, addig meg apa gyönyörködjön a lányába, persze azért ezt ne sokáig hajtogasd neki.
Mi a helyzettel tej üggyel kezd alakulni a kereslet kínálat, pótolsz hozzá vagy elég a tejcsi??

Mia!
hun vagy?

Dolli!
Én néha sokat adnék 10 perc csendér, ugyanis csajszikám reggel nyitja ki a száját és be nem csukja sokszor még álmában is beszél:))) jó, de ő korán is kezdte már egy évesen szavakat mondott.

Mi lesz nálunk szeptembertől? Emlékeztek mennyit sírt tavaly az oviba? Lassan vége a nyárnak az egész nyarat velünk töltötte, nem tudom rávenni, hogy elmenjen a nagyihoz, remélem idén nem fog sírni, bár talán már edzettebb vagyok:))
Már mondogatom, hogy milyen jó volt tavaly az ovi mennyi mindent tanult és biztos meg fog lepődni mindenki, hogy mekkorát nőtt.

Ébredésmentes jó éjszakát mindenkinek sziasztok
Vendég

Szavazzatok egy jó ügy érdekében!!

http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=560

Zsand
Vendég

zsand: itt vagyok, illetve fentebb irtam is egy novellat ismet :D

de asszem megyek aludni, a mai nap hullava mosott szet, alig elek....
Patrik baba meg majd fel 1 korul lejatsza az esti szetrugdosast aztan talan hagy aludni. :mrgreen:

Joejt mindenkinek!!! En is ebredesmentes ejszakat kivanok nektek!!!

sünciboglya

Ezt még gyorsan,míg el nem felejtem:

Zsand!http://www.kismamablog.hu/gyermekneveles/toled-fugg-a-beszoktatas-sikere

Kostyika!A szomszédnak nem néztem a fenekét,szottyadt vén öregasszony.Azt tudom,hogy ooooo lába van és nem fürdik!Meg ilyet szólt:Az unokájának hiába van pénze,mégis kimossa a pelenkát.Na,azt megnézném...Szerintem nem eldobhatós van neki,vagy nem tudom.
Háát,én nem vártam annyira,hogy elinduljon Dorina...valahogy éreztem,hogy ez lesz.Kapkod,szalad.A barátnőm kislánya érdekes mód,tud sétálni... :?

Sünciboglya!Nyugi!Már egy csomó vizsgálaton voltál és nem találtak semmit.Nem lesz gond!
Jó szórakozást holnapra!

Ezt mindenkinek:
[quote]
írta:
Ha sírnod kell, sírj úgy, mint egy gyerek. Te is voltál egyszer gyerek és a sírás egyike volt azon dolgoknak, melyet megtanultál életedben. Mert életedhez tartozik. Soha ne felejtsd el, hogy szabad vagy, és nem kínos kimutatnod érzelmeidet. Ordíts, zokogj hevesen, légy hangos, ha odáig vagy - mert így sírnak a gyerekek, és ők tudják, hogyan nyugtatják meg gyorsan szívüket. Megfigyelted már valaha, hogyan hagyják abba a gyerekek a sírást? Valami más útra tereli gondolataikat, valami más eltereli figyelmüket egy új kaland felé.
A gyerekek gyorsan abbahagyják a sírást. Nálad is így lesz, de csak akkor, ha úgy sírsz, mint a gyerekek.

Mostmár tényleg L!
Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Mia! Jaj, Te szegény! Látom, szórakoznak Veled a hormonok! Az eredmények jók, úgyhogy nem lesz semmi baj! :wink:
Egyébként mi ez a nagy protokoll? Miért kellett a genetikai?
Körülmetélés... passz. Neten kicsit nézegettem. Szerintem érdemes esetleg azt az Urológiát felhívni, ahol szülni fogsz... vagy valami gyermekurológia.... nem tudom, hogy adott kórházban van-e... Heim Pálban olvastam, hogy csinálnak...
Hogy Ti mennyi lagziba jártok! :D

Tierno! Jó ez a sírásos dolog. És milyen igaz! :)
Benned felejtettek valamit: :roll: Jesszum! :(
Én most kezdek kicsit bízni a sima szülésben, bár még korai erről gondolkodni, de ha a vérnyomásom ilyen szép, akkor talán van esély rá. :)

Zsand! Lehet, hogy lesz egy kis visszaesés az ovinál, de azért annyira durva már szerintem nem, mint tavaly! Remélhetőleg pár nap alatt visszarázódik Dorina. :)
Ő is kis dumagép? :lol:
Asszem lassan nem anyukáknak kell traccspartit rendezni, hanem a lurkóknak. :lol:

Mimi! Hol vagy? Hogy vagytok? Regi baba? Te? Kis család?

Andi! A stop-shopos gyógyszertár az homeos? Vagy csak elvétve vannak nekik bogyóik? Nem tudod?
Várunk kedden! :)
Zsombor tuti a járást gyakorolja! Édes lehetett a babakocsival. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Meg vagyunk ám mi is.Párom szabin van,és sokat csavargunk..
Jól vagyunk,Regi egyre aranyosabb ,elkezdett nézelődni és néha 1-1 mosoly is már megy de csak próbálkozásként.

Hajni!
Szopira azt hiszem ZsAndi le írt mindent ami fontos.És talán a legfontosabb az önbizalom és a nuku para :wink:
Én a Regit igény szerint szoptatom,ha látom rajta hogy enne akkor kap is,ha 1órája evett akkor 1óra múlva.Minél többet szoptatsz annál több lesz a tejcs.Szóval nyugodtan,ha 1óra múlva kér,adj neki :wink:
A másik... :lol:
Hidde le,én tudom...sima szülés után sokkal rosszabb..
De egy kis olaj csodákra képes..Csak arra kell figyelni,hogy ne legyen sok az olaj,mert akkor abban fürödtök... :lol: :lol:
Amúgy 1-2 hónappal ezelőtti újságban pont erről van szó.

mimi12

Dolli,
Sajnos nem tudom hogy ott vannak-e bogyók, csak azt tudom hogy az én homeos könyvemet ott vette a barátnőm. Mi a központiban szoktuk venni vagy a Tesco-ban levőben. De ha megmondod hogy melyik kell én szívesen megveszem neked keddre.

Brigi,
Mi sokat járunk erre a játszóra, de inkább délután. Délelőtt főzök meg pakolok amíg még van rá energiám meg a gyerkőcök is jobban elvannak délelőtt. Mivel nálunk apa későn ér haza így a délután alkalmasabb a csavargásra. Ha neki sincs tökéletes alakja milyen jogon kritizál téged?

Zsand,
Eresszük össze a két kis dumagép leányzót :D

Kép[
Kép[
kostyika

Kicsit olvasgattam vissza.No nem sokra volt energiám..

Mia!
Itthon a körülmetélésnek semmi hagyománya nincs..
Az orvosok is elzárkóznak előle..Legalább is én így hallottam,hogy nem szívesen csinálják meg.
Másik neten volt egy anyuka,ő meg akarta csináltatni a gyerekének,ráadásul a párja mentős és ismeretség is lett volna,de lebeszélték meggyőzték hogy tök felesleges...
A húgomnak viszont van egy ismerőse aki megcsináltatta a fiának.Orvost nem sikerült találniuk,mindenki elzárkózott tőle.A végén egy Zsidó orvos vagy egy Rabbi csinálta meg??Nem emlékszem de ha érdekel megkérdem tőle..
Viszont így első blikkre arra számítsál,nagy ellenállásba fogsz ütközni..
Hajjj pedig ha tudnátok,hogy a HPV azokban az országokban kevésbé fordul elő ahol a férfiak metélve vannak,ugyanis nincs hol megtelepednie zömében...
MIa én lemaradtam erről a genetikai dologól...Miért kellett menni meg mi volt meg miért sírtál,..stb??A korod miatt csesztettek csak??
Amúgy tényleg van egy protokol...
Írtam erről a blogomban a Down szűréssel kapcsolatban,nem tudom olvastasd e??Ha nem akkor ez volna az..
http://noi-mimi.blogspot.com/2009/03/19-20-het.html
Amúgy csak annyit ehhez az egészhez.Sehol máshol a világon nincs ilyen mint itthon.Ennyi megaláztatást talán nem is kell máshol átélnie egy nőnek ha későn szül gyereket...
No megyek pincét ganézni:)

mimi12

sziasztok:)

Genetikan nem mondtak semmi ujat. UH-n a gyerek rendben van, nem lattak rajta semmi kulonoset. A TORCH vervetelt megismetlik, oszt' augusztus 31.-en kell visszamenni konzultaciora.
A doki is aszongya hogy szerinte nem lesz semmi gubanc. Szerintem se. :D Ezt megdumaltuk. :D

Dolli:
Koszi a tippet, tenyleg, a Heim Pal! Majd meginterjuvolom oket kukimeteles ugyben...

LANYOK:

Ha megszuletik Patrik es nagyon beparazok jottok nekem segiteni?

Noemi:
Elkepzelem Regit ahogy elnyom egy-egy probamosolyt. Annyira szep kislany!!!! :D

Azt nagyon megkoszonom ha esetleg tudnal valakit szerezni a metelesre. Arra en is gondoltam hogy itt fraszt kaphatnak tole mert max a zsidoknal szokas. Milyen erdekes, amcsiban meg ez a sztenderd mindenhol. :)

Genetika: Az volt a gixer hogy a TORCH vizsgalatnal az egyik herpesz teszt pozitiv lett. (Antitest van vagy 3 fele bennem, megallapitottak hogy volt rubeolam meg baranyhimlom.... SOHA nem volt!!!!!) De ez a negyedik virusfajta elvileg bennem van es azt ki kellett vizsgalni. Persze nezegettek mar tobbszor, soha semmi nem mutatkozott meg. Sem nalam, sem a gyereknel.
A korom miatt erdekes modon senki nem piszkalt, csodalkoztam is mert mas korombeli elso gyerekes kismamat mar kiakasztottak tobbszor.

Nekem csak azt mondta valaki egyszer (miutan rakerdeztem, hogy lehet ezt a sok mindent egy atlagfizubol megvenni a gyerek szuleteseig) - hogy akinek nincs penze az ne akarjon gyereket.
Azota ez visszhangzik a fejemben......
Hogy a termeszet adta csoda, a gyermek is mar penzhez legyen kotve? Szornyu!!!

Jah, a Down szures is egy erdekes ki dolog. Megcsinaltattak velunk az AFP-t, 20 ezerert.... de mivel 2 hettel elotte korhazban voltam eros verzessel igy hasznalhatatlan lett a teszt, hulyeseget mutatott, a genetikus mondta is hogy hat ezt nem vesszi figyelembe. Szevasz 20 ezer, na ugye meg az UH hozza pluszban 14 ezer. (Szoval erdekes arak vannak....)
De a tarkoredo rendben volt es igazan nekik ez szamitott. Nem lett egyetlen szo sem ejtve hogy kellene amnio. (Szerencsere! Attol enyhen szolva fostam!)

No en elhullok aludni! JOejt mindenkinek! :)

sünciboglya

Sziasztok!

Mia!
Én szívesen megyek Neked segíteni, ha esetleg valamiben elakadnál:))), de biztos nem fogsz!!!
Emlékszem mikor hazajöttünk a kórházból nekem is olyan új volt a helyzet. Nekem sokat segített, sok szopis tanáccsal látott el a majdnem szomszédunk.

Elég szomorú, hogy minden gyerek dolog mocsok drága. Azt pontosan én sem értem, hogy egy átlag fizuból, hogy oldják meg, hogy legyen babakocsi, hát meg a többi ami kell egy gyerkőc érkezéséhez.

Én annyira szívesen elvonulnék kiscsaládommal pár napra valahová, de apát hiába fűzöm. Illetve annyira sikerült befűzni, hogy Bösztörpusztán lesz egy rendezvény és oda úgy tűnik, hogy lemegyünk két napra, na de apánál sosem lehet tudni.... majd kiderül.

Hozzánk ma jön a villanyszerelő és a vizes, mert apa szeretne az új garázsába egy mosdót. Meg hát ugye villany is kell oda:)))

Képzeljétek!!!
Csajszika két napja a szobájában alszik iccaka olyan jó, hogy visszakaptuk az ágyunkat, ami nem kicsi 2*2 méter, de már kezdtük kinőni ugyanis Dorina előszeretettel alszik keresztbe!!!
Most olyan jó, oda tudok bújni apához és VAN HELYEM!!!!

Szép napot mindenkinek Sziasztok
Vendég

Mia,
Én is szívesen segítek amiben tudok. Amúgy meg kooperálhatnék veled angol ügyben, gondoltam néha beszélgethetnél velem mert mire visszamegyek dolgozni addigra kicsit frissíteni kéne a tudásomat, nagyon sokat felejtettem az utóbbi két évben.

Zsand,
Abba a lovastáborba mehet kezdő is? Néztem hogy Szakmár ott van közel Dunapatajhoz. Priviben megírnád mennyibe került?

Megyek mert jönnek öcsémék.

Ui: 11. fog ma reggelre :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Csak most jutottam géphez... akartam mesélni.... voltunk Dínókat nézni.... hááát lányok, akkora csalódás volt, hogy csak na, nem ért ennyi pézt! Mozogtak a dínók, hangokat adtak, de ennyi, elvileg fotózni sem lehetett volna (azért kattintottunk párat...) de a gyerekeknek tetsztett! A végén, fel lehetett ülni dinókra, fotózkodni, persze azt is pénzért :evil:
Na mindegy , így jártunk...

Hajni, átküldenéd mégegyszer az emilt, mert nem tudtam megnyitni... :( kivi vagyok rá! :lol:

Zsand, a játszótér rajta van a térképünkön!!!! :D

Mia, körülmetélésről nem tudok semmit :roll:
A lényeg, hogy minden okés Patrikkal!
Persze, hogy megyünk segíteni! Tudod! Én már bejelentkeztem egy tál túróspogival :lol: De nem lesz semmi gond! Ügyes leszel!!! No para!

Képzeljétek, Lili a héten már 4x szólt, hogy pisilnie kell!!!! Annyira örülök, remélem lassan ő is elhagyja a pelust! (mert már baromi drága :? :wink: )
sylph

Egy kis Balaton...
Kép Kép Kép

Egy kis állatkert....
Kép Kép Kép Kép
sylph

Kisvasút....
Kép Kép Kép Kép Pupika beájult a végén.... :lol:

Dínókiállítás...
Kép Kép Kép Kép
sylph

És egy kis mezítlábas a végére.... :lol:
Kép Kép Kép Kép

Befejeztem! Nincs több fotó, bocsi, ha sok voltam..... :oops: :wink:
sylph

sziasztok:)

Lanyok:

Nagyon koszonom a biztato szavakat, hogy segitetek majd ha a szitu ugy hozna! :D Igy mar kevesbe vagyok beparazva. :)

kostyika:
Szivesen segitek az angollal. (bar en "ragogumi" angolt beszelek, mint mindenki aki az USA-ban es Canadban tanulta. :D:D:D

Szilvi:
Turospogiiiiiiiiiii! :D Hat igen, vannak meg mindig dolgok, amiert erdemes elni ! :D:D:D:D

Balatoni fotok: nagyon klasszak! A Dinok tenyleg eleg furan mutathattak. :D ... mert ez muanyag.... :mrgreen: :D

Viszont a mezitlabas dolog tenyleg klassz lehet! En is elmegyek majd a csaladdal ha meg lehet oket fuzni. :D

Puszka es jok legyetek, megyek, lekornyadok a legknodi ala....

sünciboglya

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert idegzetem nem sok van írni, apóssal összeszólalkoztunk. :evil:
A lényeg, hogy kedden mindenkit várok szeretettel! :) Holnap majd írok, meg lereagálok mindent!

Szép álmokat mindenkinek! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mia,
Milyen az a rágórumi angol?

Szilvi,
Nagyon jó kis helyeken voltatok. Ma Veronika is élvezte a fővárosi tömegközlekedést, öcsémék elvitték ma és mindennel mentek egy kicsit. Legjobban a fogaskerekű és a metró tetszett neki.

Dolli,
Após mondjon le, te pedig pihenj egy kicsit :D

Orsi,
Milyen volt a miniszabi?Holnap beszélhetnénk hogy miket pakoljak.

Kép[
Kép[
kostyika

kostyika:

Van amit az amerikai mashogy mond mint az british angol. A mondatszerekezetek is mahogy alakulnak sokszor.
Persze meg lehet erteni nagyon konnyen, kommunikaciohoz tokeletes. Valahogy ugy jellemezenem az amerikai angolt hogy le van egyszerusitve, a kiejtes pedig olyan, mintha tele lenne az ember szaja ragogumival. :D

sünciboglya

JAJ, el is felejtettem:

Az ujpalotai panel eladasabol nem lett semmi, a vevo komolytalan.
Igy anyu koltozik vissza ezen a csutortokon. (este 6-ra jonnek a koltoztetok.) Szep kis buli lesz, hehehe.
Pentek reggel meg parom megy kulfoldre melozni 11 napra..... na az lesz igazan szep kis baleset.....

Ehen fogok halni hehehe. :) Na jo, nem, megemberelem magam es valamit fozok majd..... (vagy nem?) :mrgreen:

sünciboglya

Sziasztok érdi anyuk!!!

Dolli!

Após mondjon le!!!!

Csajszikám ma este: Én zuhanyoztam gyerkőc valamit mojolt a mosdónál. Szólok neki, hogy mit csinálsz?? válasz:
Anya azon gondolkodom, hogy én is bekenem a ponomaljámat(=hónom alját ő így mondja) hogy olyan jó illatom legyen mint neked
olyan jót mosolyogtam rajta.

Jajj csajok a lakás káosz kipakoltam a spajzt és holnap ajtóvágás lesz, RETTEGEK, hogy mindent ellep a por, apa szerint nem jár kosszal, de ő mindig ezzel nyugtat:)))

Orsi!
Ha a héten futni akarunk akor 3/4 6kor kell találkoznunk, mert 7re jön a héten a kőműves, de mehetünk nyugodtan akár reggel akár este:))) Jól éreztétek magatokat? De tudod én sajna nem bírom a Te tempódat, azért jössz velem??? :oops:

Ébredésmentes jó éjszakát mindenkinek
Vendég

No mégis itt, csak pár dologra reagálok gyorsan...

Andi! Köszi, nagyon aranyos vagy, fiúk szombaton beszerző körúton voltak, és az Intersparis gyógyszertárban minden egyenlőre szükséges bogyeszt megkaptak, meg is lepődtem rendesen. :roll:
Hurrá az újabb fognak! Lassan beelőztök minket! :wink:

Szilvi! Annyira klassz helyeken jártatok! Ez a dinós kiállítás hol van?

Mia! Hát én ugrani nem fogok tudni, ha segíteni kell, de telefonos segítséget bármikor kérhetsz majd tőlünk is! :) De egyébként ne aggódj, ösztönösen tudni fogod, mit kell tenned. Ha egyes helyzetekben mégsem, akkor itt vagyunk mi! :)

Orsi! Nem sokat neteztél a 4 napban! :wink: :lol: Ezek szerint szuper lehetett! Közben megtaláltam neten, melyik ez a szálloda. Nem semmi! :)

Mimi! De cuki lehet kis mosolygós Regina! :)

No elteszem magam holnapra, ki kell, hogy pihenjem apóst! Grrrrrrrrrrrr! :evil: Tudjátok mi a legszuperebb? Hogy jóval hamarabb lehiggadtam, mint bármikor máskor! :D Pedig azt hittem, nem fogok tudni ebédelni, mert először annyira remegett mindenem az idegességtől!
No holnap még írok a hétvégénkről, mert voltak azért jó pillanatok is! :)

Jó éjt!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli:ari vagy! :)

Apos szerintem is monnnyon le, vagy kapjon egy jo vagasu sunt a hatsoreszebe. (Vagy egy egesz suncsaladot, ne aprozzuk el!!)
Pfffffff!

Na elkunkorodom aludni, kivagyok teljesen.

joejt!

sünciboglya

Szijasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk, mert ma suli van!
Nyaralás FANTASZTIKUS VOLT!!!!!!!!!! :D
Komolyan monndom, hogy még életemben nem éreztem ennyire jól magam, pedig csak 4 nap volt és ahogy indult........ :wink:

Apiék hazaértek a szervizből csütörtökön kb 13h-ra, lemosatták, kiporszívózták a kocsit, gyorsan bepakoltunk, anyóshoz még át a kulccsal, még DM-be peluért, telitankolzunk az autót.Már gyanusan meleg volt az autóban, háááát benyek elromlott a légkondi, de megbeszéltük, hogy már így megyünk, lesz ami lesz....
Erre az M6-oson elkezdett megint minden sipolni, villogni az autóban, így hazajöttünk és átpakoltunk mindent az én autómba(gondolhatjátok, Suzuki swiftben 2 felnőtt, 3 gyerek, kutya, rengeteg cucc! :lol: :lol: :lol:
De leértünk!

Eszméletlen jóóó volt minen, rengeteget pancsoltunk, napoztunk, voltunk a Szarvason az arborétumban, béreltünk cangákat és bejártuk a környéket, egy tájvédelmi területen voltunk, minden meseszép volt! :D
A lejobb szombat volt, cangatúránkon találtunk a Kőrös parti éttermet és este a szállodából kenuval mentünk vacsorázni! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jóóóóó szomszédaink voltak, sok gyerekes volt, Marcipán imádta a szabadságot és tényleg nagyon jóóóó volt minden!!!!!
Jövőre is megyünk!!!!!!!!

Szarvas annyira széééééép hely 179, 3 km kaputól-kapuig kerek 2 óra alatt jártuk meg!
Rengeteg képet csináltam, majd mutizom holnap!

Tegnap hazajöttünk, Apa elszaladt a Bricoba a csempéért, erre lerohadt az autója a Kína étterem előtt a Kutyavári srakán!
Még jó, hogy nem azzal mentünk nyaralni! :shock:
Este még bevontattam Budaörsre! :lol:

Holnap lesz időm rendesen visszaolvasni!Azt olvastam, hogy Hajni és Lini jönnétek pedire!
Vagy ma, vagy szerdán jó nekem, mert csütörtökön Andikával lehúzunk Balcsira! :D
Kedden van 2 vendégem már beírva!
Írjatok mikor lenne jó! Lini ha sos-ben kell, akkor csörgess meg! :wink:
Hajni, de örülök, hogy megismerhetlek!Gyertek bátran Apával, Lilivel együtt!Ha nem a héten, jövőhéten bármikor, hétvégén is !!!!! :wink:

Na megyek, inkább rohanok :roll:, ma jön anyós csimókra vigyázni, és jön Tibi is burkolni, elvileg 20.áig befejezi! A hátsó lépcsővel kezdni!
Tegnap még elszaldtunk csúszásgátlós élvédőért Bauhausba, banyek 11 lécsőfokra 44ezer forint lett az élvédő! :shock: :shock: :shock:
Bár még mindig jobb, mintha egy vendég a lecsúszna a lépcsőn és letöri kezét-lábát!
Aztán 1 hét marad a festésre! :D
Remélem szeptemberben már lent dolgozhatom! :wink: IZGIIIIII!

Délután jövök, puszika

Andi hívjál 14h után, vagy megcsörizlek suliból szünetben!
Nem kell sok cucc, arra gondoltam csinálok itthon egy nagy adag bolognait jénaiban összesütve, az két napra tutira elég!
Aztán csinálunk még valami egyszerűűűű kaját! :wink:
Szerintem üdcsit hozzál, nem tudom mit isztok, Én viszek egy karton Nesté-t, hogy ne kelljen ott teát főzögetni.
Esteleg valami szeletelt felvágott sonka, sajt reggelihez.
Kisboltból friss zsömit a gyerekek hozzák egyedül! :wink:

Ágynemű, ha befér a kocsiba dobd be a az otthonit úgy, ahogy van és nem kell huzogatni, lepedő van!
Van utazóágyatok Zsombinak????
Ha nincs én odaadom a mineket csak itthon van, és hozzánk nem fér be az autóba!
Na majd hívj és megbeszélünk mindent! Máááár nagyon várom, hogy menjünk! :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Írtam egy csomót és elszállt! :evil:
Megpróbálom újra...

Hajni
KépKép
piriczkihajni

na jó megint elszállt!!!!!! :evil: :evil: :evil:
majd próbálom később....

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mia: az énekeskönyvet lestem, hogy én is csatlakozni tudjak az énekhez, de nem vártak meg! :oops:
Jó volt a „ceremónia” már amennyit hallottam belőle. Ugyanis a hangos orgona felébresztette én meg gyorsan kirohantam vele, mielőtt csak minket lehet hallani. :lol:

Hajni: nekünk teljesen egyforma Lili babánk van. Az enyém szerda, csüt, péntek volt nagyon nyügi. Egy percre sem lehetet letetni! Én ma lövettem ki végül a fülét, (szombat)mert sehol nem vállalták…… Jó pipa is voltam. Amikor belötték először csak pislogott, majd egyet ordított, de mivel az ölemben volt, nem igazén sírt. A másodiknál még ennyi sem volt! Persze én meg ott sírtam, mint egy hülye. :oops: Ott nyugtatgattak, hogy ez neki nem fáj és ő nem is sír, én se sírjak…. De ha egyszer úgy féltettem!!! A hazafele vezető úton meg már el is aludt. Igaz ahogy felértünk fel is ébredt. Most akkor alkohollal kell bekenni és kész is? Vagy mit kell még vele csinálni?
A ruhát úgy kaptuk. Mázlink volt!
sex: Nekem utána egyáltalán nem fájt, sőőőt már teljesen kivoltam mikor telik le a 6 hét!
Nekem „sima” szülésem volt HÁLA AZ ÉGNEK, nem szakadt és vágni sem kellett, elég picike volt Lilike.

Dolli megkaptad a privit?
IMÁDOM a citromos mentes sörömet! Igaz sör íze nincs de nagyon fincs! Mondjuk eddig még rajtam kívül senkinek sem ízlett!
Sajnos én a héten készülök a nyaralásra, ill nem sajnos, de így csak egy kis játszó fér bele. (és remélhetőleg egy kis pedi) Pedig szívesen mennék én is!

Orsi: szerda nekem jó, szombaton utazunk el, így legalább szép lesz a lábam nyaralásra! Jupiii
Időpontot írj nekem légysziiiiiii, ja és készülj fel, h kb. 4 hónapja el van hanyagolva a lábim!

Jaaaaaaaj sose lesz gépem, így mindig lemaradok!!

Játszóterezés volt már vagy lesz?
:oops: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

jaaaa és a védőnéni azt mondta lehet lassan fogyóznia kell Lilinek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini:

Ez jo hir, akkor jo sulyban van a kis tunderke:D:D:D Gratula!

Eddig aludtam, megyek ismet nyomok egy 2 oras szakaszt ismet.....
:mrgreen:

sünciboglya

Sziasztok!

Megint kicsit eltűntem, olyan mozgalmas ez a nyár. :) A múlt héten itt volt anyósom, így végre volt egy kis szabadidőnk apával. Voltunk moziba, vacsizni. Megünnepeltük a házasági évordulónkat. A hétvégén meg lagziban voltunk Zalában. Imádom ezeket a vidéki, igazi bulizós, jó hangulatú lagzikat.
Olyan aranyosak vagytok, mert reagáltatok a védőnős sztorimra én meg válaszolni már nem tudtam. :oops:
A védőnéni sajna aznap mikor vártuk nem jött. Délután telefonáltam neki, és előadta hogy elnézte a házszámot. :roll: :roll: :roll: Egy kicsit kamu szaga volt a sztorinak. De azóta már ideért.

Lini
Én is imádom a citromos Karamalzt. Szopi alatt megittam egy csomót. A végén már nagyon rákattantam, de drága, így "csak" :lol: napi egy üveggel engedélyeztem magamnak. Mi Tescoban vettünk, mert ott volt a legolcsóbb.
Fogyózni egy babának??? :shock: Hüle ez a védőnéni.... 8)

Orsi
Nagyon szép helyen voltatok. Én ismerem személyesen is. :D Ott volt egy barátnőm lagzija 3 éve, meg kb. 5 éve apa néhány hónapot lent dolgozott. Ők építették a Tescót, így ha hétvégén is volt munka, akkor ültem vonatra és irány Szarvas. Jó kis nyugis hely.

Dolli
Sajnálom ezt az após dolgot. Remélem a közeljövőben rendeződik a viszonyotok. Már csak néhány nap a 12 hétig és remélem a rosszulléted is elmúlik. Mikor mész nyaki redőre?

Szilvi
Nagyon szép helyeken jártatok. Én is így tervezem az idei nyaralást, hogy itthonról megyünk néhány helyre mikor apa szabin lesz. Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de a dátum a fényképezőn rosszul van beállítva. Gondoltam szólok, hogy a jövőben jó dátummal csináljátok a képeket. A csütörtöki játszós talira mi is lenéznénk. Már nagyon szeretnélek benneteket megismerni. Remélem a kisfőnök is engedélyezi. :D

Mia
Én is szívesen segítek neked szülés után.

Hajni
Nem akarlak elkeseríteni, de szülés után nekem is sokáig kellemetlen volt az összebújás. Fokozatosan fog ott lent minden visszaállni az eredeti állapotba. Igaz az a mondás, hogy 9 hónapig tágul a méh, változnak a benti viszonyok és kb. 9 hónap kell ahhoz is hogy minden visszaalakuljon. Persze vannak szerencsések. :lol: Nekem természetes szülésem volt, vágással meg minden "földi jóval". :?

Gabi

Kép
gabusz

Jaaaaaaaaaj en belehalok ha nem regeneralodom gyorsan szules utan!!!!!! Mar a falat kaparom sokszor... szerintem apa is csak jol alcazza....
:shock:

sünciboglya

Sziasztok!

Ki lett bontva a fal, még elég jól megúszta belül a ház:))

Gabusz!

Megkérdezhetem kinek az esküvőjén voltatok?
Én is szeretem a zalai esküvőket.
A Ketyorékat Te ismered?

Csajok!
Mióta betörtek még egy normális éjszakát nem aludtam végig. Most éjszaka is fölriadtam vagy 4x. Borzasztó érzés, nagyon gáz, hogy nem tudok pihenni, mikor fölébredek végigjárom a házat, kinézek minden ablakon nézem, hogy nincs e nyitva a műhely ajtó. Mikor fogom ezt kiheverni???
Napközbe meg olyan vagyok mint akit agyonvertek!
Dorival ma voltunk a nagy postán azzal szembe nyílt egy angex ugyanaz a hálózat mint az érdi Spar mellett van, ilyen turkáló szerű, gyorsan vettem is Dorinának két nadrágot, de már őszre!!!

Orsi!
Jó nyaralást Nektek!!!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Zsand! Nem csodálom, hogy azóta nem alszol jól éjjelenként! :( Valami biztonsági rendszeretek van?

Orsi! De jó, hogy ilyen klassz volt a kiruccanás! :D Nem semmi indulásotok volt, én lehet, hogy feladtam volna... :roll:

Lini! Igen, megkaptam a számot, nagyon köszi! Nem írtam? :o
Sajnos hova mentek? :wink:
De jó, hogy ilyen szépen gyarapszik Lili! :D
Citromos sört általában azok nem szeretik, akik sör ízt várnak tőle. :) Én a Radlert (ez 1,4%-os) ittam (mondjuk ezt így túlzás mondani), abban a pár hónapban, ami a szopi és a mostani terhesség közt volt. És jólesett hűsítőnek! :)

Gabi! Aranyos vagy! :) De már nem várom, hogy jobb legyen a helyzet. Talán azért is csengett le olyan gyorsan az idegesség. Persze azért éjjel emiatt éjszakáztam, folyamatosan járt az agyacskám, mit csinálok rosszul. :(
Pénteken megyek uh-ra. :)
Védőnéniben azt nem értem, hogy akkor miért nem hívott fel, hogy merre is laksz, vagy hogy akkor már nem is megy (ha nem volt nála a szám). :roll:
Most hétvégére mi is mozit terveztünk apával (még sosem voltunk együtt moziban :oops: ), meg koktélozást, gondoltam lepasszoljuk csibét apóséknak, de nem. Ha most hétvégén is találkoznom kell ezzel az emberrel, akkor Zalakarosnak ugrott 20-án, mert piszok sok lesz belőle. :( Azt beszéltük párommal, hogy ebben a történetben anyósomat sajnáljuk igazán, mert vele azért sokat közeledtünk az elmúlt időszakban, és ő "csak" akkor "hülye", ha após telenyomja a fejét.

Szombaton a barátaink kislányának volt szülinapja, volt nagy összeröffenés, vagy 20-25 felnőtt és 5 gyerkőc. Gézu lassan oldódott, de a végén nagyon jól érezte magát, öröm volt nézni. :D
Ahogy látom, felnőttekkel hamarabb felveszi a kapcsolatot, mint gyerekekkel.

Na kimegyünk kicsit, hátha hűs van a ház előtt, bár pocsékul vagyok megen. :?

Mia! De jó alvókád van! :)

Orsi! Ti átugrotok kicsit holnap?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Na most már inkább megírom World-ben és átmásolom. Biztos ami tuti…. :?

Ezer bocsi mindenkitől! A hülye agyammal arra nem gondoltam, hogy a mailt nyitjátok meg előbb. :evil: Remélem senkinek nem okoztam kellemetlen perceket. Épp az ellenkezője volt a cél. :lol:

Zsand: Tejcsi ügyben a kínálat már rendben van, a kereslettel van probléma. Lili két perceket szopizik aztán kiköpi a cicit. Nem is tudom visszaadni neki így lefejt tejet kap pótlásnak. De legalább már a tápszerre nincs szükség. Csak ez vígasztal és „ küzdök” ezerrel.
GRATULÁLOK a külön alváshoz. Ez már igazi mérföldkő! A következő az lesz, hogy Dorina bemutatja a pasiját…. :lol:
Betörés ügyben megértelek. Amikor Postástelepen laktunk volt bekötött riasztónk. Egyik éjszaka arra ébredtünk, hogy ezerrel üvölt. Kijöttek a biztonságiak mi addig ki sem mertünk jönni a szobából. Csak annyit találtunk, hogy felfeszítették az ajtót de én azóta is nagyon rosszul alszom. Na jó most épp nem, mert örülök ha ágyat fogok, de eddig igen. :?

Brigi: Valamit benned felejtettek??????? Műteni kellett pluszban? Remélem elverted Őket. :wink:
Én is ettől rettegtem a császárnál csak akkor nyugodtam meg amikor már a törlőkendőket számolták darabra. 6-6-18, az életben nem felejtem el.

Szilvi: Hány órára legyünk a játszón? :lol: :lol: :lol:
Küldöm a mailt újra szigorúan 18-as karikával. :lol:
Neked is gratulálok az alakuló szobatisztasághoz. Nagyon ügyesek itt már a babák. :P

Dolli: Megnéztelek Titeket a térképen és sajnos még kiestek a 1,5 órás etetési körből. De a játszón csütörtök ön ott leszünk ha Ti is jöttök.

Orsi: Egyeztetek Apával aztán pedig Veled, hogy melyik nap lesz a jó. Tuti megyek mert már hányok a lábamtól. A kinézetétől, nem a szagától nyugi. :lol: :lol:
Látod bejött Murphy amilyen rosszul indult a nyaralásotok olyan szuperül sikerült. :wink: Leszámítva az autót.

Lini: Nekem a doki még az alkoholt sem mondta de azért azzal én is bekentem.
Képzeld Anyutól mi is kaptunk egy tündéri keresztelős rucit ( még jó, hogy irigykedtem a Tiétekre ) csak kár, hogy addigra kinövi. Nem baj tündéri angyalka lesz belőle karikor. :lol:

Kostyika: Neked is küldöm a mailt. Csak óvatosan… :D

Tegnap megünnepeltük Édesapám szülinapját. Volt bogrács meg borozgatás. Ezekből mi Lilivel semmit nem élveztünk, a bogrács babgulyás volt ami mint tudjuk szoptatás alatt tabu, a bor dettó…… Viszont kaptunk három tündéri rucit, a Nagyikám megsütötte a kedvenc sütimet, a nagynénémtől pedig kaptunk húszezer forintot. NA jó mégsem volt olyan rossz ez a szülinap pedig nem is a miénk volt. :lol:

Bocsi, hogy ennyit írtam de ha olyanok vagytok, mint én aki imádok olvasgatni akkor nem bánjátok. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Nah felebredtem........ nem tudom hogy lesz ennyi alvas utan ejjel majd a dormi.... :D

Hajni, irj csak bartan! Szeretjuk olvasni!!!

Szoritsatok nekem lanyok holnapra hogy valamilyen csoda folytan megmenekuljek az inzulintol!

A karom a mai vervetel eredmenyekeppen ugy nez ki mint egy halado drogose! Nem is tudom hogy sikerult ez igy lefejnie a holgynek rolam, nagyon csunya mindket szuras helye, ossze is van karcolva mindketto......
(Amit penteken a SOTE-n vett le az ottani holgy mar nem is latszik....)

Na megyek toltok a fejembe valami kajat....

puszka!

sünciboglya

Szasztok!

Dolli, akkor holnap 9! :lol: Megyünk! :lol:
Már megint az após? :( :evil: A dínókiállítás a hungexpón van, aug. végéig...

Orsi, szia! Ha lesz időd fotókat kérünk! Jó kis nyaralás volt!

Lini, elvileg a héten csütörtökön délelőtt lesz játszó, de felőlem lehet szerda vagy péntek is....

Kinek mikor jó a játszótér?

Gabi, köszi, hogy szóltál!!!!! Fel sem tűnt... az a szar elem állandóan lemerül és ha újat teszünk bele újra kell a
dátumot írni, biztos a sietségben elütöttem... én béna... KÖSZI!
Akkor Nektek is tartalmas a nyár! Fotók? Boldog házasságit!!!
Gyertekgyertek a játszóra!!!!!

Hajni, mi viszonylag korán megyünk, mert mi korán ebédelünk és fél délben már csicsika van... szerintem 9 körül fenn leszünk!

Mia, jó alvókád van!!! Éjjel meg nem tudsz majd aludni... vagy akkor is megy? Szorítunk holnap!!!
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?