Noémi!
Nem tudtam. Nekem egyébként csak júl. 6-án kell UH-ra mennem, ő adta az időpontot, remélem, hogy csak tudta mikor lesz
. Fura, de ilyekor nincs is vizsgálat (legalább nem kell véletlenül 2 órát várnom
), arra csak kb. 6 hét múlva megyek, de pontosan nincs időpontom.
Varrás:
Akinek van ideje, egy kicsit tud, feltétlenül varrjon. Írtam korábban, hogy a 2 in 1-ben vett nadrágok kapcsán felbuzdultam (vagy bemérgedtem
) és vettem anyagot 3 nacihoz. Nos, kettő majdnem kész (mindkettőnek csak az alját kell felvarrnom még).
Kb. ilyenek:
Viszont szerintem sokkal "dögösebbek"
. Két csíkos szupi anyagot vettem, meg egy sima fehér leneset és a hozzájuk színben illő pocirészanyagot. A lenes egy hosszabb, könnyű tunikával alkalminak is jó lesz, de pólóval is hordható, a csíkosak meg inkább utcainak. Már csak felsőket kell beszereznem (vagy varrnom
). A 2in1-ben egy naci 11 e Ft, én meg a három nacinak való anyagot vettem ennyiért összesen. És ráadásul annyi anyagom marad, hogy mindháromból tudok varrni 1-1 nadrágot mindkét fiamnak is!
És persze ezek a nacik épp rám készültek, ezért kényelmesek, nem tarpézosok, hanem egyenes szabásúak, ezért az én vonalaimon is jól állnak (ugye nem vagyok a legvékonyabb
).
Ja, és még az én egyenlőre nem túl erős varrótudásom (és a két gyerek) mellett is 4-5 órás munka csak (nem tisztán mérve, hanem úgy, hogy közben gyerekezek, etetek, altatok stb.). Szóval nagyon megéri!
Linato!
Nem felejtelek el, küldöm valamikor!
Beszti