Új privát üzeneted érkezett!

Mia!

Még a vatera is jó! Fel akaram rakni a Römer ülést a babaszobára, gondoltam 16-ért ,hogy tudjnak alkudni, ne nem működött az oldal.
De jobban jártam, mert 18-ért ütötték le a vaterán! :D
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
Nálunk ma volt a burkolás, de még maradt holnapra is. Dorina sokat emleget titeket!!!

Mia!
gyerekülés:
én nem zárkózom el a használttól, valami jó minőségűt szeretnék, azt ami már 36kg ig jó, ha van időd és látsz szólj majd légyszi!más:
Eladták azt a házat, tudod a Mátyás király u.ba amit én ajánlottam Neked!

Csajok!
Én is egyre jobban vágyom egy picibabára, úgyhogy lehet, hogy nuku cici műtét, hanem előtte még egy bébi aztán majd cici műtét!!! Bááár apát még puhítanom kell!!!!

Mi mehetnénk a héten Csopakra, de félek nem lesz belőle semmi, mert apa inkább építkezik!!! Még azért van hátra!! Nem is voltunk együtt sehol a nyáron :( , na de nem baj van új spajz és új garázs!!!

Sziasztok
Vendég

Szasztok!

Mia, képzeld vettem szaténszalagokat a teszveszről.... olyan izgi! Tök jó dolgok vannak rajta! :lol:
Remélem hamar megoldódik a helyzet anyuddal! Jó sokáig bírta magában tartani a problémáját... :(

Andi, akkor beindult Zsombi fogügyileg.... :lol:

Dolli, hát érdekes volt a lerakása hátról :wink: valahogy alányultam és hátradőltem vele.....
Csütörtökön délelőtt/reggel mit csináltok? Párom viszi 9re Yodit kutyikozmihoz és gondoltam, ha jó Nektek fél 9körül, akkor átdobna minket hozzátok. Kb. másfél két óra a nyírás és utána jönne értünk.... na?

Orsi, de jó, hogy ilyen szépen haladtok!!!!
Jajjj, én is sokat gondolok Rátok! Na majd jövőhéten!!! :lol:
Marci volt nyiratkozni?

Zsand, akkor hajrá apapuhítás!!!!!! :lol:

Ma, voltunk gyerekvesutazni! Olyan jó volt, felmentünk a legtetejre, Bubónak nagyon tetszett! Olyan aranyosak voltak a gyerekek, a kaller, a peronőr lányka.... (csini skék rövidszoknyában és fekér térdig érő harisnyazokeszben... :wink: )
Ha lesz időm majd teszek fel képeket...

Megyek csicsikálni, puszka!

Jajj, olvastátok az érdi újságot?! 3 ovit bővítenek!!!!! Újra lesz jelentkezés! Megint van egy kis reményünk, hogy felveszik ezt a kópét!!!!!!! :D
sylph

Orsi:

Nagyon kivancsi vagyok hogy haladnak a munkalatok!!!!
Biztos gyonyoru lesz!

Hat nem lesz egyszeru ha anyu visszakoltozik pestre, de remelem hogy minel hamarabb sikerul azt a panelt egy ittenire cserelni (vagy eladni es venni.) Ebben bizom. Addig pedig anyum jon at minden heten hozzam, itt is alszik es minden nap dumcsizunk telefonon. Aggodom hogy mi lesz vele ott egyedul mert nem tudok atjarni hozza, de bizom hogy a JoIsten a gondjat/gondomat viseli majd. :)

Nalunk erdekes a fu.... szerencsere nem no! Valahogy egesz nyaron stagnalt.... jobban is teszi! :D (Bar nagyon rusnya, meg kell vallani.)

zsand:

Ravetem magam a gyerekules dologra! Ahogy talalok valami jot irom is! (feliratkozom a temara es minden nap kuldenek egy levelet az uj cuccok listajaval. Ami jo arra lehet majd licitalni.) Csak az a gond hogy en nem tudom melyik marka lenne a jo, nem ertek egyaltalan hozza. Max azt latom hogy szep a szine :S Most jelenleg 340 fele ules van.... lenne valamilyen favorite markad esetleg? Concord, Peg Perego, Giordani, Brevi, Isofix, Romer King, Graco, Recaro.

Utananeztem most,olvastam, az okosok szerint jo ha oldal iranyban szukitheto, fokozatmentesen dontheto, kulon, 5 pontos a biztonsagi ove,leszedheto huzattal. (a Bebe Confort pl. ilyen.)

Talaltam egy tablazatot, ott sok fele ulest teszteltek (hivatalos oldal) szerintem nezd meg!

http://www1.adac.de/Tests/Kindersicheru ... eID=254587

Ja igen, a telek! Amit 12 milliora tartott a tulaj es 1500 nm volt. Kivi vagyok mennyit kapott erte. Mi a mienket vegul 7.7-ert vettuk es 1200 nm.
Egyebkent valahogy ugy veszem eszre hogy nagyon all a lakaseladasi uzlet.... most nagyon!! Az ingatlanosunk remeli hogy augusztus vegen talan beindul....

De szerintem Murphy torvenye majd jol bejon nalunk is, anyum visszakoltozik Ujpalotara es majd ra par hettel eladjuk azt a lakast! Csak mert hogy potyara koltozzon. :D:D:D
Nagyot neznek ha tenyleg igy lenne.... :twisted:

sünciboglya

zsand:
Na latod, nekem se spajz se garazs es meg nyaralas se! :D:D:D Szerintem jol jartal :D:D:D:D

sünciboglya

Szilvi:

Szatenszalag! Jaaaaaaj nekem is kene.... a kismamaruhamra ami fekete, mell alatt olyan szalagot kotok masnival amilyen cipo van rajtam. Most hetvegen megyunk eskuvore es a pink cipomet szeretnem felvenni, de szalag nincs hozza. Penteken szerintem a genetikai vizsgalat utan megejtek egy Roltexet, hatha lesz valami hasznalhato szalag....... bar en kockasat szeretnek, de arra nem sok eselyem van ...

Anyum ki van virulva amiota tudja, megmenekul Erdrol :D (pontosabban ebbol a hazbol, errol a kornyekrol.) De az jo hogy szivesen idekoltozik majd ha sikerul, a kozpontba. Tehat most azert szoritunk hogy o is idekeruhessen a lakotelepre, kozel hozzam. Feltem nagyon hogy ilyen messze lesz tolem ismet! :(

sünciboglya

Jó estét! Vagy reggelt? :roll:

Szilvi! A csüt sajna nem jó, megyek pajzsmirigyrendelésre Pestre. :( Bocsi! :oops:
Jövő héten viszont a péntek kivételével tényleg, bármelyik nap jó.
Én csak a cikk címét olvastam, meg az első bekezdésig jutottam. Gondoltam is Rátok! :) Úgy legyen, ahogy leírták! :D

Orsi! Kávé fél hatkor? :roll:
Jaja, pötyik viszketnek. Mint amikor beleesel a csalánosba! :) :?
Hú, komolyan mondom, nagyon várom, hogy kész legyen a szalon. Olyan jó, hogy így haladtok! :)
Persze, megkérdezem a dokit! Listával megyek különben mindent elfelejtek! :) Köll majd kismama fürdőruci! :)

Mia! Jaj, még azt nem írtam, én anno kipróbáltam mindenféle tápláléktípus elhagyását az étrendemből, a végén szó szerint nyuszi lettem, de sajna semmi nem használt. :(
Drukk, hogy majd anyudnak találjatok valami lakást a központban, ha ez a nagy vágya! :) Nem semmi azért, hogy 8 hónapig magában tartotta. Olyan rossz, mikor az emberek nem mondják el, mi bajuk. Pedig ugye néma gyereknek... Ráadásul nem vagytok vadidegenek. Remélem, gyorsan megoldódik! :)

Zsand! Pedig nyaralás alatt jobban lehetne puhítani a párod! Nem? Hajrá! :wink:

Hajni! Remélem, ma már jobb napotok lesz! Én fiam is mindig kisangyal volt, amikor apa is itthon volt, csak anyukának járt a nyűg! :) De kitartás, a mosoly mindenért kárpótol! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jesszus Dolli! :shock:

Mit csinálsz Te hajnali 3-kor! Remlem még visszaalukáltál!
Kv bármikor jöhet, én este 10-kor is ihatnék, rá 10 percre aludnék! :lol: Csak nescafét iszom sok tejjel!
Dollikám én nem mondanám, hogy haladunk a szalonnal, mert ráment az egész nyarunk! :cry: Szegény Api nem gondolta volna, hogy ekkora carozás lesz, no de most már mindegy!Majd jövő nyáron pihenünk! :wink: Áááááááá, de most azért lesz 4 napunk, ott tutira nem tud dolgozni! :lol:
A haladós,látványos része most jön, mert azt nem Api csinálja! :oops: Ha ciki, ha nem, nem ez a szakmája!Összeteszem a két kezecskmet, hogy ennyi mindenez ért! Rengeteget spórolt ezzel a gipszkartonozással, villany, víz, fűtés szereléssel!

Képzeld, Bogika is tiszta kiütés, szerintem nap allergia, az Ővé nem piros, csak pici göbök, de egybefüggően !El kell vinnem bőrdokihoz! :cry: Látszik, hogy Ő szopizott a legkevesebb ideig, télen meg ekcémás szegénykém!Remélem ezeket kinövi, mert ha nagyobb csajszi lesz........... :roll: :cry:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj Szilvim! Bakker elfoglaltátok a csütörtöki kotyakozmi helyet! :evil: :lol:
Pont azt néztem ki én is, Szarvas előtt! Már úgy néz ki Marci mint egy Puli! :oops:
Jaaaaaaaaaaaj szatén szallagok meg minden klassz dolgog! De jóóóó Neked!
Úúúúgy irigyllek, hogy ilyen szép szakmád van!!!!!

Banyek maradt a betonozásból 2 m3 óder, egy csomó cement, lehet kibetonoztatkuk a leendő szaletli alját, tudod ahol mutiztam a diófa mellett!

Jaaaaaaaaaaaaj már ennyi az idő :shock:
Rohanok, mert még főznöm kell egy paradicsomlevest, takarítani, és magamat rendbehozni mert megyek suliba!

Puszikaaaaaaaaaaa

Ha összekapom magam még írni akarok zsAndikának és Miának!!!
Vendég

Orsi,
Készülök, készülünk nagyon :D Manónak is már Bubu hiánya van. Remélem jövő hétre visszajön a strand idő. Szaunában bicikliztél? Jézusom, nagyon kemény vagy :D Futópad, irigy-irgyi :D Én is szeretnék egyet de azt hiszem az alattunk lakó Pista bácsi nem nagyon díjazná ha én este 9-kor nekiállnék dübögni a feje felett. Van még hely a kocsidban szeptembertől? Ha igen megemberelem magam és felkelek reggel 6-kor - ha tudok
:D

Mia,
Ha anyud visszaköltözik, hogyan fogod gondozni? Ilyen szempontból tényleg jó a lakótelep, hogy itt van minden közel. Sok eladó lakás van, ha gondolod majd nézek neked telefonszámokat, viszont lift csak a tíz emeletesekben van.

Mennem kell Zsombor lelkesen anyázik a kisszobában, ma sem alszom ebéd után :?

Kép[
Kép[
kostyika

kostyika;

Fogalmam sincs hogy fogom anyut gondozni ha visszakoltozott!! Bar a szules utan 2 honapig igy sem ugy sem tudtam volna semmit segiteni neki. De allitja hogy jol van, (Ezt ma a kardiologus is megerositette hivatalosan is, igy kicsit megnyugodtam.)

Igen, azert akart visszakoltozni mert igy mindent el tud intezni, anyum utalja ha ra van utalva masokra, (meg ha azok mi vagyun is.)
Azt nagyon megkoszonom ha szetneznel, a Neten nagyon dragak az Erden levo lakotelepi lakasok. Ha liftes haz akkor mindegy melyik emeleg, viszont a 4 emeletesben csak a foldszint lenne a jo mert anyu nagyon nehezen tud jarni.
Koszonom szepen a segitseget elore is! :D

sünciboglya

Sziasztok!

Noémi: gondolkodom a kendőn de ahogy így körbenéztem elég drága..... Bár a rota oltás után ez már csekélység.... Esetleg nem tudtok használtat?

Orsi: amikor időm engedi ( azaz Lili kivételesen alszik ) vissza olvasgatok kicsit, hogy megismerjelek Titeket. Odáig már eljutottam, hogy masszázsal és pedivel is foglakozol. Kicsit nagyobb lesz Lili mindkettőre bejelentkeznék. :)

Ja odáig is eljutottam már a vissza olvasással, hogy Noéminek nem volt egyszerű a szülése.
Nagy nagy gratula így utólag is!!!! :)

Jó, hogy ilyen ócska idő lett, ma akartam boltba menni. :evil:

Ráadásul a párom most hívott, hogy az M0-on megy és kiírta a teherautó: STOP!!!! Szervíz! Bele sem merek gondolni, hogy mikor fog hazaérni. :( :twisted:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Mia!
Azért azt tudd, ha megszületik Patrik, első hónapban nem nagyon lesz kapacitásod bemenni Pestre anyudhoz!
A házat 13 millióért adták el. Szerencséje volt, mert tényleg nagyon áll az ingatlanpiac, pont erről beszélgettem tegnap egy ingatlanos ügyvéddel.
Ülés: Sajnos a felső kategóriás ülésre most nincs keret. Én 30ból szeretném megúszni az ülésvásárlást.
Össze lett rakva Patrik ágya?

Nálunk ma házi szilvás gombóc volt, együtt csináltuk Dorinával.

Hajni!
A lakótelepen van egy gyerek használt ruhás ott érdemes lenne megnézned a kendőt, ha érdekel leírom pontosan hol az a bolt.

Csajszik!
Szombaton voltam a Spar melletti turkálóba az Angexbe. Már vannak őszi gyerekruhák és még magamnak is vettem egy szatyor ruhát, ha jártok arra nézzetek be , szerintem érdemes!!!

Orsi!
Nem akarod Fruzsit vinni szeptembertől táncolni, talán már beszéltünk is róla. Néztem a Dörmi honlapját, ha van rá kereslet ott is indítanak táncot, na??? Én erősen gondolkodom rajta.
Vagy valakit nem érdekel valami gyerek tánc ???

Sziasztok
Vendég

Andi: kérem a címet, köszi. :)))

Szeretné Tőletek tanácsot, ötletet kérni:
Lili sajnos elég rosszul szopizik. Az első két hétben egyáltalán nem ment neki, sebesre, véresre harapta a mellem, fejni kellett. Aztán lassan belejött és 50-60 perceket töltött cicin. Viszont amikor 4 hetesen kórházba kerültünk sokkolt a tény, hogy Lili minden szopikor csak 10 grammokat eszik! Ezért nem is gyarapodott de a védő néni addig mindíg csak azt mondta, hogy türelem. Viszont így meg kiszáradt. Még jó, hogy kórházba kerültünk és kiderült. :(

Azóta minden evést mérek és most így állunk: délelőtt 10-ig minden evés 80 - 100 gramm. Aztán már csak 40, 30, 20... Itt már pótolnom kell lefejt tejjel. Este meg már nincs tejem és tápszert kap.
A védő néni folyton azt mondja, hogy kanállal vagy pohárral adjam a pótlást, mert a cumi csökkenti a szopási képességet. A pohártól ( simától és csőröstől is ) fuldoklik szegény, kanállal meg képtelenség 100 -120 grammokat megetetni vele. A felénél már bőg ezerrel.
Szóval félek, hogy ha így folytatjuk hamar elapad a tejem pedig szeretném minnél tovább hanyagolni a tápszert.

Egyébként ma beszéltem egy lánnyal akivel egy napon császároztak csak neki Levije van. Levi csak tápszert kap és már 6 kiló, két napja este 7-től reggel 5-ig alszik.
Lili még csak 4,5 kiló és hajnali 1-kor és 5-kor is ébred de azt hiszem az, hogy anyatejet kap zömmel megér ennyit.
Hát röviden ennyi lenne a gondom. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok,

Mostanában el vagyok havazva és gépem sincs, így csak ritkán tudok jönni. Úgy utálom, h mindig lemaradok. :cry:

Az oltással kapcsolatban nem lettem okosabb. Mindkét érv jó és nem tudom melyik mellett döntsek!

Dolli: nálunk a keresztanya apa nővére, aki szintén katolikus. Keresztapa nem kell vagyis nem kötelező. Lehet csak egy keresztanya vagy apa, nem kötelező h mind kettő legyen. Nálunk senki sem református, apuék is katolikusak. Csak én és Lili vagyunk reformátusra keresztelve, mert engem is megkereszteltek vasárnap.

Mimi: remélem lassul a hízás egy kicsit, mert nem fogom elbírni!!

Szilvi: nézzétek meg az iwiwen hátha vannak közös ismerőseink és akkor onnan lehetek ismerős.
A ruha jó lett, de még így sem volt egyszerű feladni. Majd rakok fel képeket, csak el kell még kérni a nagyszülőktől.

Hajni:az én Lilim 5,7kg és csak anyánál ölben és ringatva hajlandó elaludni! :?
Melyik dokinéni lövi be a fülbevalót? Mi is szeretnénk!!!!

Orsi: annyira aranyos vagy!!!!!!!!!!!! Olyan lelkifurdalásom van még mindig!!!! :oops: :cry: Jövőhéten otthon vagytok? Beugranék hozzátok, ha lehet.

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Lini:
Bajcsy-Zsilinszky 47. Dr. Veres Judit.
Ötezer-valahányszáz Ft és 6-7 fajta fülbevalóból lehet választani. Mi pénteken megyünk belövetni. Teszek fel majd képet. :)
Most megnyugodtam. Lilid 5,7 kg? Akkor a mi 4,5 kg-s súlyunk pont jó. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Jó szottyos idő van, mi?! Belegondoltam, hogy nemsokára mindig ilyen lesz... jön az ősz.... :?

Dolli, akkor jövő héten.... :lol:

Orsi, mi az hogy elfoglaltuk? :wink: Hát nem jelentkeztél be? Tudod, úgy szokás... :wink: :D Akkor most pulit visztek le Szarvasra? :wink:
Amúgy azt hittem már túl vagytok rajta! Bocsi :oops: :wink:

Hajni, tejserkentőket használsz? Milyen sűrűn cicizik Lili? Mert minél többször teszed mellre, annál több lesz a tejci!

Lini, várjuk a fotókat! Így is nehéz volt ráadni?! Pedig direkt leljebb raktam a zipet, hogy nagyobb legyen a nyílása! De egyébként sem egyszerű egy ilyen ruhácskát ráadni egy picibabára...
sylph

Linike! Elfenekellek! :wink: :lol:
Jővőhéten még necces az itthonlét, hétfőn szerdán suli, este vendég, csütörtöktől meg megyünk Balcsira! Viszek egy bébiszittert, szakácsnőt, takarítőnőt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi Andi, csak gondoltam tudd mire számíts! :wink:
Na jó csak vicc volt, mielőtt faképnél hagysz!

Hajni! Még csak masszőr vagyok, most járok kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamra! :D
De ha hozod a lábinkódat szívesen gyakorlok rajta! :wink:
Szopi téma! Nagyon nehéz! :cry: A reggeli szopik mennyisége teljesen rendben van, délutánra, estére mindenkinek csökken a tejmennyisége, de ezzel sincs gond, mert akkor már inkább a zsírosabb, dús tejci jön, délelőtt inkább a vizesebb, hígabb ami a szomjat oltja!
Én a helyedben nem mérném, hanem egy picit többet tenném cicire és Lili szépen feltúrbózza Magának a mennyiséget! Ha kibírod, hogy egy hétig nem méred csak a babát figyeled akkor nyert ügyed van!
Ha elkezded a pótlást sajnos kevesebb lesz a tejed!
Deeeeeeeeeeeeee! Ha nem szeretnél szoptatni és ennek is rengeteg lelki oka lehet, ne legyen bűntudatod!!!!!!Ez a legfontosabb!
Ha meg szeretnél akkor meg bízz a testedben, hogy képes vagy több tejcit adni! :wink:
Nincsenek csodabogyók, nincsenek tejserkentő varázsszerek csak TE és LILI!!!!
Tegyed többet cicire és meglátod jobb lesz!
Tápszeres baba sem mindig alszik többet, nekem az anyatejes Bubum 6600gr volt 3hósan(Ő sem szopizott 3 hétig fejtem, a születési súlyát is csak 3 hetesen nyerte vissza), de ismertem tápszeres babát aki sokkal kissebb volt Nála! :wink:
Ha nem méred nincs min paráznod, max estefelé 1,5 óránként fogsz szoptatni egy ideig és összeadódnak a kissebb mennyiségek!
Húúúú ez hosszú lett bocsi! :oops:

Andika mi lesz a kacsóiddal???Már kreálnék valamit!
Pedikür, japán, francia manikürt nem szeretne valaki?????
Lesz nálam parafinos és kéz és lábáplás is!

Kertépítés: Én imádom, ha egyszer átjösz leülhetünk és tervezhetünk valami tuti dolgot! :wink: Virágágyásokat, a kerti tavadat!Nekem annyi ötletem lenne(csak most pénzünk nincs arra :cry: )

Szilvi, már bánom, hogy írtam! :? Tudom, hogy szokás!!!! :wink:
Nem jelentkeztünk még be, mert hetek óta a lábamat lógatom csak! :wink:
Meg az álvemhesség miatt sem akartam, mert nagyon duzzadt volt a cicije szegény Marcinak! :(
De mindegy..............

zsAndi!

Táncra viszem majd, de arra szeretném amire Andi Veronikája jár!
Nem nézitek meg Ti is????Majd csak szeptembertől.

Húúúúú még meg kell venni Bubuka összes tancuccát, már úgy várom, hogy ilyeneket vásároljak, de egyenlőre nem is tudnám elpakolni!Szerintem minden az utcsó hétre marad! :oops:

Apa jöhetne már haza, még el sem kezdtem a pakolást holnapra! :roll:
Vendég

sziasztok:)

Ki vagyok purcanva, kiporszivoztam a szobamat. (ennyitol!) furdes+hajmosas+szortelenites, keeeeesz vagyok teljesen. Az agyat lehuztam de felhuzni mar nem megy. :mrgreen:

zsand:
Igen, anyu tudja hogy nem tudok menni, de azt mondta minden OK lesz. O fog jonni hozzank,minden heten. Parom felveszi az Etele teren, ott marad egy napot+ott alszik, utana az Etelen leteszi parom es megy haza anyu busszal.
Amig a gyerek nem eleg nagy az autokazashoz nem mozdulok vele sehova. Max ha parom itthon lesz es vigyaz ra, megyek egyedul, de azt is csak szerintem 3 honap utan....

Ules: 30-bol majdnem ketto is kijon a TeszVesz-rol. Neztem mar oket, 2 markat, amirol a nemzetkozi tesztek a legjobbakat irtak. 15-18 korul vannak. A 35 kiloig viszont keves a valasztek, de nezem folyamatosan, ha talalok szepet akkor kuldom a koordinatakat!
Szinpreferandumod van? Vagy mindegy milyen legyen?

Patrik agya meg mindig nincs osszerakva, majd ha elkoltozott anyu. Paromat kipaterolom a gyerekszobabol (most az irodaja). Feltesszuk a lampat es a karnist+fuggonyt (az sincs!!!!) utana osszerja ott a komodot, agyikot meg a mi szobankba egyenlore.
A haz masik vegeben lesz az irodaja es a vendegszoba, ott aludhat majd ha Patrik szolozik ejszaka. :D
Haaaaaaaat, igy igazan kenyelmes lesz lakni! jo tagas :D:D:D:D

gyerek tanc: engem majd erdekel... de hat amig Patrik egyaltalan eljut az elso lepesekig a ti csemeteitek mar sulisok lesznek. :(

Orsi:
En kerek szepen parafinosat!!! :D Olyan szep selymes lesz a bor tole. Az enyem mindig olyan mint a rinocerosz hatsoresze.:(

sünciboglya

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Mia!

Fél órája olvasom, hogy Patrik agya nincs öszerakva..... :roll:
Elég gázul hangzott így!De rájöttem, hogy az ágyról van szó! :lol:
A vendégszobába én is mehetek?
Ma olyan carul vagyok! Hatalmas eső volt Bp-en! :shock: Alig bírtam menni a 10 cm-es vízben!Az ablaktürlő meg nem törölte a vizet olyan gyorsan, majd a párártól nem láttam semmit! :?
Űgy megáztam, hogy csorgott a hajamról a víz, bőrig áztam! :D
A villyanyos meg nem jár csak Balháig, az a sok büdös ember a pótlóbuszokon! :? :? :?
Olyan jó volt hazaérni!
Viszont rájöttem, hogy rengeteg elméletet kell tanulnom, de mikor???? :roll:

megyek iszom egy kv-t

Dollika hogy vagyol?????
Vendég

jesszus miket írtam megint! :shock: :oops:
Bocsi, nem javítom ki!
Vendég

Orsi,
Te is készülj és lszi légy velem engedékenyebb rend terén, a barátnőmet kiakasztottam mert nem mosogattam el rögtön ahogy felálltunk az asztaltól. Bár az nem érdekelte hogy le kell rakni aludni a gyerekemet :? Szerinte előbb kell mosogatni nem érdekes hogy a gyerek üvölt. Most akkor melyik nap megyünk, szerdán vagy csütörtökön? Mikor szeretnéd pingálni a kacsóimat?

Hajni,
Én sem mértem pont azért hogy ne parázzak. Viszont van homeós tejserkentő bogyó, az Urtica Urens, nekem az segített amikor megműtötték a térdemet azért paráztam és sokkal kevesebb lett a tejem. Egy vagy két mellből szoptatsz este? Mennyivel született Lili? Szoptatott babánál szerintem tök normális hogy hajnalban kétszer kel ennyi idősen.

Szilvi,
Pont tegnap olvastam ezt a cikket az oviról, gondoltam is rátok hogy remélem felveszik Bubót.

Ma voltam kondiba, teljesen kifárasztottam magam úgyhogy már nem tudom kinek még mit akartam :?

Kép[
Kép[
kostyika

Jaaaaaaaaaj Andikám!
Te vagy az emberem, én azt utálom, ha valaki a konyhámban tesz vesz ,mosogat! Majd én mosogatok, ebből nem lesz köztünk vita no para! :lol:
Amúgy én sem vagyok fanatikus, ebéd után ha alvás van már nem csörömpölök, csak ha felkelt mindenki! Olyan jóóóóót tudok alukálni leszedettlen asztal mellett is! :wink:

Csütörtök az jobb lenne, mert nekem szerdán még suli is van és belegondoltam ha pl a mai nap után még le kellett volna mennem balcsira! :shock: Nem gond??????
Mi lemegyünk hajnalban,kipakolászunk és várunk Benneteket, jöttök amikor tudtok, jó ez így?????
Viszem a felszerelésemet és megcsinálom kezed, lábad!
Ja és nem fogyizunk a 4 nap alatt!!!!!!!!
Viszünk valami jó kis bacardi breezert, vagy van egy üveg baileysem! :wink: Jó kis csajos 4 napot csinálunk!Apa tutira nem jön le, így maradhatunk vasárnapig!
Na én már teljesen bezsongtam! :D Jeje-jeeeeeeeeeeeeeeee!
És ha jólérezzük magunkat még feleségül is veszlek!Azt Robi nézhet nagyokat! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó est!

Orsi! Köszi az érdeklődést, nem akartam jönni panaszkodni, eddig szerintem ez volt a leggányább nap rosszullétben, egész nap ingerem volt. :( Ráadásul Gézuval is türelmetlenebb voltam, úgyhogy délutánra eltörött a mécses, hogy milyen xar anyuci vagyok. :cry:
Úgyhogy most bocsi, de a többire nem tudok reagálni... Majd reggel. Vagy éjjel! :? :twisted:

Szép álmokat mindenkinek!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi:

Hat ekezet nelkul is lehet hogy "agy"-hianyos lesz a gyerek, a szulokbol (leginkabb anyabol=en) kiindulva. :twisted:

Joheccccc a vendegszobaba barmikor. Jo nagy franciaagy lesz beteve es rozsaszin fuggony lesz (van, csak fel kell tenni.) Meg viragot is teszek be.... :D Szoval mint egy jopofa leanyszoba, olyan lesz. :D:D:D
Ja es akkor lehet bulit csinalni!!!! :D:D:D:D Szetverjuk a hazat (bar szerintem magatol is szetesik hamarosan...)

KV: rajtad fognak meggazdagodni a kaveforgalmazok!!! :D

kostyika: Kondi ma nekem is volt.... este athuztam meg az agyat.... most kb. csak terpeszallasban tudok vanszorogni...... asszem szetestek a csipoizuleteim... :mrgreen:

sünciboglya

Hajni!

Megpróbálok segíteni, illetve leírom, hogy nálunk mi segített!
Az biztos, hogy eleinte nem könnyű a szoptatás, De később mire összerázódtok meghozza a gyümölcsét!!! Én feladtam volna, ha nincs itt anyum nekem is sebes lett a cicim és nagyon fájt. Pár hónap volt mire beállt a kereslet kínálat!!!

Ami fontos:
- rengeteg folyadékot igyál,
- rendszeresen egyél
- kevés idegeskedés, eleinte sok pihenés tudom nem könnyű

Szopi után egy testápoló krémmel masszírozd át a cicidet és próbálj meg fejni, fejni és fejni.

Minden gyerek így Lili is jobban szereti a szopi elejét, mert amíg bőven van tej csak nyelnie kell szinte meló nélkül, amint ürül a cici már nekik kell melózniuk, hogy legyen mit enni.
Egy etetésnél csak egy cicivel kínáld.

Én ittam a Laktoherb teát, nekem segített.

Mérleg: nekem nem volt, mindenki azt mondta, hogy fölösleges, mert csak stresszelem magam, ha keveset eszik azért ha sokat azért és ez tényleg így van, hisz nálunk is van, hogy csak keveset eszünk, de van hogy a több is kevés, ezt úgyis látod a gyereken, hogy éhes-e.

Nekem azt mondták, mikor sebes volt a cicim, hogy a gyerek csak nyammog a cicin és nem szopizik.

Nekünk a védőnő azt a régi fajta kávés poharat javasolta, hogy abból itassam.

Gyarapodás: Én is folyamatosan aggódtam, hogy nem hízik, de mára megszoktam, hogy nem hasonlítom másik gyerekhez, MERT nem biztos, hogy egyforma súllyal születtek, számít, hogy azonos neműekről és azonos hosszúságú gyerekekről van-e szó.

Ha a gyerekorvos azt mondja mázsálásnál, hogy minden rendben akor nem kell aggódnod!!!

Remélem kicsit tudtam segíteni!!! Ha van valami kérdésed szívesen segítek/segítünk!!!!

Csajok Bernivel mi van???

Mennem kell mert az ebek még nem kaptak vacsit és már biztos naon éhesek!!!

Jó éjt saiasztok
Vendég

De jókat írt zsAndi!

Hajni, benne bízhatsz, Dorinája jó sokáig szopizott!
Nekem is sebes volt a cicim, nekem jó volt az aventes bimbóvédő, de az volt a legjobb mikor el lehetett hagyni! :wink:
Szóval csöcsre fel! :lol:
Berni szokott írni a decemberi topicba, onnan tudom, hogy mindig látom bejelentkezve és várom, hogy írjon ide, múltkor megnéztem hova ír! :lol:
Jaaaaaaaaaaaj és olyan szép mennyaszonyi ruhákat rakott oda fel!

Edina is nagyon eltünt! :cry:

Dolli mami!Hogy mondhatsz, gondolhatsz ilyet, hogy rossz anya vagy?????Pont Te, aki a birkatürelmedről vagy híres?????
Ne butáskodj, ha ennyire rosszúl vagy nem csodállom, hogy szakad a fonál!De ettől ugyanolyan imádnivaló anyuci vagy, néha nem is ért ha kiadod magadból, mert nem jó ha bent marad a feszültség!
jaaaaaaaj gondolom ez a rohadt párás fülled idő mégegy lapáttal rátesz a rosszúlléter! Nagyon sajnállak!Szedsz valamit hányingerre????
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!! Én is ramatyul voltam a csajokkal, és megváltás volt,hogy jött az ősz! :wink:

Mia! De édes vagy!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Rám gondoltál a rózsaszín függönnyel? :wink:

Hazaért Apa, meghozta az újabb rakomány csempét(ez a hátsó lépcsőlejáróra lesz) meg a 6 tonna csemperagasztót, fugát!
De megnyugtató látni, hogy gyűlnek az anyagok!Mindjárt itt a hétfő is!

Most meg már lement a pinyóba valamit szerelni!Még jó, hogy Szarvason nem tud melózni! :lol:
Bogit leraktam, nagyok még suttognak a nappaliban!
Én meg el sem kezdtem még pakolni! :lol: De még ki sem vasaltam a ruhákat! Laza vagyok!
Vendég

zsAndi!

Óvatosan az ebekkel, mert felfalnak Téged! :lol:
Jövőhét után futkorászhatnánk, hmmm???
Vendég

Orsi:
aham, rozsaszin fuggonnyel pontosan rad gondoltam. :D
es szep fodros a szele! (olyan lilas rozsaszin, pont amit te szereccccc.) :D

Szerintem ti sutyiban szerzitek az energiat valahonnan, valami "energia-nagybani-piacrol" hogy ilyen jol birjatok ! :D Parod sem semmi am hogy ennyit kepes melozni!
Az enyem attol tiszta hulla hogy neki kell takaritani (2 hetente!!!)

Ma mergemben kitakaritottam a szobajat, ne tudjatok meg mi volt bent! KOmolyan kellett volna csinalni fotot....
8 honapja lakunk itt es nem pakolt ki azota a koltoztetos dobozokbol, csak szetturta oket es a dobozok tetejen voltak a cuccok kupacokban, mindenfele a szobaban......... ha meglesz a gyerek nem fogom turni!
Az asztala osidok ota nem volt letakaritva, de ma besokalltam...... olyan rendet csinaltam hogy rosszul lett, persze sir hogy most nem talal semmit az asztalan...... jah, rend van :D

sünciboglya

Jesszus Mia!

Na ehhez a pakoláshoz meg nekem nem lenne fonalam! :shock:
Elképzeltem a poros dobozokat amiket tologatni kell! :? Le a kalappal előtted!!!!
Remélem Péter azért titkon értékeli a fáradozásaidat! :wink:

Csak hajnalban pakolok, ma már hulla vagyok!
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Drága vagy, nagyon köszönöm! :)
Szerintem a tegnapomba belejátszott, hogy napok óta pocsék éjjelem volt, 3-4 órákat virrasztottam, meg párom is sokszor későn ér, hulla, mire hazajön, én kicsit beszélgetnék, ő meg csak néz ki a fejéből. :( Megértem, hogy fáradt, de én meg be vagyok zárva. Ő emberek közt van egész nap, beszélget, én meg... :( No mindegy! Azok a hülye hormonok! :wink:
Nem tudom, mit lehetne szedni a rosszullétre, lehet, hogy meg kéne nézni a homeos könyvet. Eddig ez eszembe sem jutott. Gondoltam már csak csillapodik a dolog...
Ma jobban aludtam, remélem, jobb lesz a nap is, meg nem leszek rosszul Pest felé menet.
Após jön vigyázni Gézura, lesz akinek a fején ugráljon! :lol:
Most jó sokat hosszú hétvégéztek, párodra vigyázz, nehogy ott is találjon valami munkát! :wink:
A csajos hétvége meg aztán irigylésre méltó! És ennyi gyerkőccel! :D
Hú, ez a tömegközlekedés... :( Mindig eszembe jut, amikor még hajnalonta jártam oviba dolgozni. Extra gáz volt. És akkor még ráadásul érdekes alakok is voltak a buszon.

Mia! Hú, azért vigyázzunk ezekkel a takarításokkal! Patrik nem tiltakozott ellene? :)
Férjem is szokott néha "ágálni", mikor elpakolok az íróasztalról, pedig az ő cuccait nem rendszerezem, csak egybepakolom, tudja, hogy melyik az övé! :D
Ha lányom lesz, alkothatnak párost Patrikkal a táncparketten. No? :)

Hajni! Én is csak a sokszori mellre tételt tudom javasolni, sok folyadék és Laktoherb, és ha tudod, akkor kiiktatni a mérleget. Lili úgyis szól, ha éhes! :)

Lini! Nagyon köszi az infokat a keresztelőről! Egy telószámot légyszi küldesz nekem priviben, hátha le tudom egyeztetni apával a dolgot! :)
Oltásról a dokinénivel beszéltél már? Nálam az ő véleménye sokat nyomott a latban...

No megyek reggelit kreálni, szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, Orsi! Patikában lehet kapni napallergiásoknak való naptejet, bár sem a nevét nem tudom, sem, hogy ilyen picúroknak is van-e... Lehet, hogy érdemes rákérdezni...

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Mia, Patrik "agyán" nekem is fenn akadt a szemem fél percre... :wink: :lol: Ügyes csajszi vagy! Nálunk a párom szekrényébe szokott káosz lenni, néha rendbeteszem a ruhákat, de pár nap és újra fel van túrva az egész. :?

Andi, ügyi vagy, hogy kondizol! Én most két hete lazázok... hogy itthon van a párom.
De jó lesz Nektek csajok!

Dolli, kitartáááás! Nemsokára elmúlik a rosszullét!
A bezártságtól én sokszor zizi voltam, úgy beszélgettem volna a párommal, de ő meg nem akart hisz ez a munkája, hogy egész nap beszél...
Jövő héten megejtjük a talit és csacsogunk egy jót! Jó?!

Orsi, összepakoltál? Jó pihit Szarvason! Érezzétek jól Magatokat!

Jajj, nem is meséltem, Bubó megint szólt egy nagyot... :lol:
Épp fésültük a Yodát Pupival....
Kérdezi: Anya mit csináltok?
Én: "Kefélünk" a Yodával....
Bálint: Anyuci, nem kell félni a Yodától! :lol:
Annyira ari volt!
sylph

Szilvi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát nem semmi Bubud! :D De Te sem! :wink:
Oké, csacsogunk! :) Olyan jó, hogy vagytok nekem, így talán megúszom becsavarodás nélkül! :)

Kép
Kép
tekiroll

Orsi!

Mivel viszi apa a cuccost? Ha kell elmegyek a nagykocsival és akor nem szakad meg apa kocsija(ha azzal viszi)

Mennem is kell Pusssz
Vendég

Ha már becsavarodásnál tarunk! :lol:
Apa most ment el Budaörsre a Citroen szervízbe, mert bacart a computer fedélzet az autónkon! :?
De a legjobb az egészben, hogy elvitte magával mindhármat, így én nyugiban pakolászom! :D
Max kiszedem a bőröndből a ruhák felét és betuszkoljuk magunkat a Swift-be! :lol: :lol: :lol:
Szép látvány leszünk 3 gyerekkel+kutya, de szerintem ennél kissebb kocsival is mentek már ennyien nyaralni!

A legérdekesebb, hogy tiszta nyugodt vagyok! :roll: Lehet időzített bomba vagyok, a hasam már megy, kérdés mikor adják fel a harcot az idegeim!
Persze az idő is remek a nyaraláshoz, de már nem érdekel ez sem, max egész nap jakuzziban leszünk, gyerekeknek meg van játszóház! :wink: Sétálni, hajókázni iylen időben is lehet!

Na még leszek, csak gyorsan pakolok, hogy legyen időm magamat rendbepofoznom..... :wink:
Vendég

Jaj most látom írtál zsAndika!

Tündér vagy, de már mindent hazacibált! :D
Autókát nem féltjük, mert céges! :wink:
Két fordulóban hozta haza, még egy forduló van a fürdőszobai csempe, de azt majd csak vasárnap hozza el, az már nem is olyan sok! :D

Na megyek még vasalok egy pár rongyot és utána még főznöm is kell! :?

Azért drukkoljatok, hogy magához térjen Apa autója, mert nincs kedvem kipakolni a ruhákat! :roll: :oops:

Valamiért nem szimpi nekünk ez a Szarvas! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ebéd kész van, összepakoltam, Apiék indulnak haza, szerencsére csak az aksi volt rossz, nem kellett újraprogramozni az autót! :D

Lehet, hogy ma már nem jövök, viszek laptopot Szarvasra, elvileg van ingyenes wifi net, de majd ott kiderül!
Ide megyünk!

Kép
Kép
Kép Kép Kép

Addig is jók legyetek, vigyázzatok a kis topicunkra!
Tartsátok egymásban a lelket! :wink:

Puszi Mindenkinek: Orsi
Vendég

Orsi,
Jó pihenést nektek Szarvason,nagyon szép helyre mentek. Szívesen hozzád megyek feleségül :D Majd megbeszéljük a munkamegosztást. De jó lesz a lángos Bacardi-val :D Vidám napjaink lesznek. Nekünk jó a csütörtök.

Dolli,
Én még terhes sem vagyok de alapból nálunk is ez a probléma Robival. Én egész nap itthon vagyok, este amikor hazajön szeretnék beszélgetni ő meg hulla fáradt, szintén sok okos emberrel találkozik és beszél egész nap így csak csöndre vágyik. Szóval patt helyzet van :? Ha nem zavarunk, mi is szívesen átmegyünk valamelyik nap beszélgetni.

Szilvi,
Muszáj csinálnom, most ráadásul nagyon motívált vagyok, bár két negatív okból. Az egyik hogy két hónap alatt csak 3 kilót fogytam és én többet szerettem volna. A másik meg annak a kedves barátnőmnek a beszólása volt, akivel múlt héten nyaraltunk. A ruhaméretekről volt szó, én meg mondtam hogy anyagi szempontból is megéri lefogyni mert a kiárusításokon mindig a 36-38-as méretek maradnak meg. Erre ilyen kis gonoszan beszól hogy én soha nem fogok 36-os méretet hordani. :? Nem is értettem hogy miért ilyen gonosz, de utána az volt bennem hogy már csak azért is megmutatom neki. Bár célként a 38-as volt kitűzve. Szóval ilyen jó kis barátnőm van, nem is kell nekem ellenség :D

Mia,
Találtam egy eladó földszinti lakást, a részleteket mindjárt írom priviben.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

Na, reggelre mar tudok ismet jarni a labaimon. :D A tegnapi kis takaritasfele enyhen szolva lelakotta tett, este annyira fajt a keresztcsontom, csak terpeszallasban tudtam vanszorogni....

Dolli:
Ismeros! Parom is tiszta mentalis zombi amikor este hazert. Egyszeruen keptelen felfogni ha beszelek hozza. Szornyu lehet, talan meg a fizikai faradtsagnal is ramatyabb ez. :(
En meg kitepem a hajam mert egyedul kuksolok egesz nap. Hat minden reszvetem, megertelek maximalisan ! :S

Szerintem a babanak nem volt ellenvetese a takaritasra, kozben nagyon csendben volt belul. Este szokas szerint 1 ora korul elkezdte a hasam atrendezeset, de most csak fel oracskat tombolt, a tegnapi 2 es fel orahoz kepest.... hiaba, o donti el mikor aluhat el az anyja. (Na ez valtozni fog remelem amikor mar kint lesz...)

Tanc: jo otlet!!! Korban mindenkeppen egy hullamhosszon lesznek. De ha esetleg fiad lesz akkor majd rombolnak egyutt :D:D:D

sünciboglya

Orsi:

Nagyon jo utat es kellemes pihenest kivanok nektek!!!!!!!!! Biztosan tuti lesz, gyonyoru a hely a fotok alapjan!!!!!
Csinaljatok sok-sok kepet nekunk! :D:D:D PUszka!

sünciboglya

kostyika:

A baratnod tenyleg gonoszkodott, ki tudja miert..... talan neki ez a titkos fegyvere hogy motivaljon???? :(:(:( Nekem is volt egy ilyen baratnom. :( De mostanra iszonyuan elhizott, meg terhesen is kisebb vagyok mint o...... hat ilyen az elet...... :twisted: :twisted:

Megnezem a privit :) Latom jott valami!

sünciboglya

Orsi: akkor szólj mikor mehetek. Egy pedikürre mennék és francia zselét is kérnék rá. :) Ha a jövő hét nem jó neked, akkor 2 hét múlva, mert szombaton utazunk apa nővéréhez.

Dolli: melyik számot küldjem? A reformátust vagy a katolikust?
A doki azt mondta érdemes, de FOGALMAM SINCS MI LEGYEN!! :?

Ez az időőőőő :evil: , Lili már 2 napja hisztipók, de annyira hogy nem tehetem le a kezemből mert akkor jön az ordítás, a kezem, a vállam, a hátam kéééééész van! mit nem adnék egy jó kis masszázsért!!!

Hajni: én tejserkentőnek a karamalaz barna citromos alkohol mentes sörre eszküszüm. sparban kapható 0,33 kiszerelésben. Én már függő vagyok!!!! vagy alkoholista???? :oops: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Kép keresztanya ölében Kép keresztelőn a kis család

majd ha meg lesz a többi kép olyat is rakok fel amiből kilátszik Lili :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

lini:

Nagyon szepek vagytok a fotokon! Bar Lilibol nem sok latszik de a ruhacskaja gyonyoru!
Latom, elmelyulten olvasgattal valamit a cereminia alatt. Enekeskonyv? Milyen volt a keresztelo egyebkent?

sünciboglya

Jaaaaaaaaaj, lanyok!!!

Emlekeztek, emlitettem hogy arulom a budapesti, ujpalotai panelemet, de hogy anyu visszakoltozik mert itt unja magat, stb.

Es akkor irtam hogy tuti majd akkor jon erdeklodo es akkor veszik meg ha anyu visszakoltozott....

Nos, ma parom lebeszelte a koltoztetoket jovo szerdara......

ERRE:

Ma hiv egy erdeklodo hogy neki surgosen kellene es ez a lakas talan jo is lenne, stb, mikor lehet megnezni, azonnal? :D:D:D

Rohogve mondtam anyunak hogy velunk ez mindig igy szokott lenni....

Jah, meg annyit hogy a telefonbekotest pont MA inteztem el oda az ujpalotai lakasba...... (termeszetesen 1 eves husegnyilatkozattal, hogy azt mar ne is emlitsem.....)

:mrgreen:

Na azert nem bannam ha tenyleg elmenne a lakas!
Akkor a honap ugyintezes az ujpalotaira, utana mar tudnam venni itt a lakast ha megkaptam a zsetont. 1 honap a felujitasra (a mesteremberem gyonyoruen dolgozik csak nem eppen gyorsan....)
es a baba szuletesere mar meg is lehetne talan anyu uj kuckoja.

KERLEK SZORiTSATOK NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!

sünciboglya

Sziasztok!

Reggel kezdtem az írást,most már befejezem,ha törik,ha szakad.
Tegnapelőtt leugrottunk anyóshoz,tegnap meg olyan szar idő volt,hogy Dorina itt szenvedett bent,minden áron ki akart menni.Ezért elmentünk a Camponába,hadd futkosson.Sikerült is megnyugodnia + nekünk is.

Sylph!A mezítlábast mennyi idő alatt jártátok végig?
Bubó :D

Sünciboglya!Nekem is olyan nehéz vissza fognom magam,hogy ne vásárolgassak teszveszről.Mindig meggyőzöm magam,hogy nincs is szükségünk arra,amit kinéztem.
Drukkolok.De jó lenne!

Dolli!A hányingerre nem próbáltál B6-ot?A gyömbér is jó.

Kostyika!Gratula a lépésekhez!Ne izgulj,le fogsz fogyni!Te megteszed,ami tőled telik.Zsombi is nemsokára szaladni fog,akkor majd pörögnek lefele a kilók.Megnézném a kedves barátnődet,a hibátlanságával együtt.Nekem meg megint anyós szomszédja a seggemmel volt elfoglalva.Beakartam szólni,de anyós mondta,vigyázzak vele,mert boszorkány. :?

Orsi!De szupi helyre mentek!Jó pihit!(irigy-irigy)

Látszik,hogy öregszem..még akartam valamit. :roll:

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Brigi! De jó, hogy jelentkeztél, már épp hiányoltalak! :)
A B/ az ami magnéziumos is? Egyébként még nem próbáltam. Lehet, hogy kéne. Le kéne jutnom a Liget patikáig, itt mindig olyan segítőkészek, hogy mit lehet és mit nem kismamaként.
Hú, de sok mindent tudnék én mondani annak a szomszédasszonynak! :evil: Mi az, hogy boszorkány???? :roll:

Andi! Édespofa barátnő! Jól senéken tudnám billenteni. :( Egyébként meg nyugi! 1. A nyár szerintem ne csak a fogyiról szóljon, keelenek bele a bűnözések is néha! 2. Tudod, ami lassan ment le, az nem jön vissza! 3. Heti fél kilót szoktak mondani ideális fogyásnak, nem sokkal maradsz el tőle! Úgyhogy csak így tovább! :D
És igen-igen, gyertek! :) Épp gondoltam, hogy akkor lehetne egy jó kis csacsogós napot csinálni! :wink:
Még valaki? Brigi? Te közel vagy, csak egy ugrás! Többiek? Nem tudom, ki mobil és ki nem... :oops:

Látom, mindenki hasonló problémával küzd, csak én vagyok ilyen hisztizsák, hogy ki is jött belőlem a bezártság. :( Azért jó, hogy legalább nem süket fülekre találok! :wink:
Egyébként páromnak még nem haraptam le a fejét, úgyhogy azért türelmes vagyok ám! :lol:

Orsi! Remélem, nem buktál kis tegnap. Mivel sikerült lejutni Szarvasra? Hú, ez a szállás engem nagyon érdekelne! Majd légyszi egy nevet küldj át nekem, épp azon a tájékon nézelődöm!
Nagyon jó pihit!

Mia! Murphy bácsi szeret titeket! :lol: Nagyon nagy drukk, hogy akkor tényleg vevő legyen!

Megyek csibémért, moslék éjjelünk volt, majd jövök még...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mia!

Szorítok, hogy minden kedvezően alakuljon!

Hajni!
Hova tűntél?

Tegnap majdnem elindultunk a mezítlábasba, de akivel mentünk volna az lemondta így abba maradtunk, hogy mi sem megyünk!

Rohanok, mert jött valaki, még jövök!!

A.
Vendég

Sziasztok!

Tud arról valaki, hogy megváltozott a munkabérből az adóelőleg levonás. Anyukám hallott valamit és kérte, hogy nézzek utána, nekem is dereng valami, de sehol nem találok ilyet. Hallottatok ti erről valamit?
köszi ha valaki segít
Zsand
Vendég

Dolli,
A következőket találtam várandós kismamáknak, Csalánkiütés: Apis Mellifica, Histaminum, Natrum Chloratum, Urtica Urens és Tarentula Hispana.
Hányinger: Cocculine, Sepia, Ipeca, Cocculus, Tabacum, Ignatia Amara és Nux vomica.

Most megyünk DM-be majd még jövök.

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?