Linike! Elfenekellek!
Jővőhéten még necces az itthonlét, hétfőn szerdán suli, este vendég, csütörtöktől meg megyünk Balcsira! Viszek egy bébiszittert, szakácsnőt, takarítőnőt!
Bocsi Andi, csak gondoltam tudd mire számíts!
Na jó csak vicc volt, mielőtt faképnél hagysz!
Hajni! Még csak masszőr vagyok, most járok kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamra!
De ha hozod a lábinkódat szívesen gyakorlok rajta!
Szopi téma! Nagyon nehéz!
A reggeli szopik mennyisége teljesen rendben van, délutánra, estére mindenkinek csökken a tejmennyisége, de ezzel sincs gond, mert akkor már inkább a zsírosabb, dús tejci jön, délelőtt inkább a vizesebb, hígabb ami a szomjat oltja!
Én a helyedben nem mérném, hanem egy picit többet tenném cicire és Lili szépen feltúrbózza Magának a mennyiséget! Ha kibírod, hogy egy hétig nem méred csak a babát figyeled akkor nyert ügyed van!
Ha elkezded a pótlást sajnos kevesebb lesz a tejed!
Deeeeeeeeeeeeee! Ha nem szeretnél szoptatni és ennek is rengeteg lelki oka lehet, ne legyen bűntudatod!!!!!!Ez a legfontosabb!
Ha meg szeretnél akkor meg bízz a testedben, hogy képes vagy több tejcit adni!
Nincsenek csodabogyók, nincsenek tejserkentő varázsszerek csak TE és LILI!!!!
Tegyed többet cicire és meglátod jobb lesz!
Tápszeres baba sem mindig alszik többet, nekem az anyatejes Bubum 6600gr volt 3hósan(Ő sem szopizott 3 hétig fejtem, a születési súlyát is csak 3 hetesen nyerte vissza), de ismertem tápszeres babát aki sokkal kissebb volt Nála!
Ha nem méred nincs min paráznod, max estefelé 1,5 óránként fogsz szoptatni egy ideig és összeadódnak a kissebb mennyiségek!
Húúúú ez hosszú lett bocsi!
Andika mi lesz a kacsóiddal???Már kreálnék valamit!
Pedikür, japán, francia manikürt nem szeretne valaki?????
Lesz nálam parafinos és kéz és lábáplás is!
Kertépítés: Én imádom, ha egyszer átjösz leülhetünk és tervezhetünk valami tuti dolgot!
Virágágyásokat, a kerti tavadat!Nekem annyi ötletem lenne(csak most pénzünk nincs arra
)
Szilvi, már bánom, hogy írtam!
Tudom, hogy szokás!!!!
Nem jelentkeztünk még be, mert hetek óta a lábamat lógatom csak!
Meg az álvemhesség miatt sem akartam, mert nagyon duzzadt volt a cicije szegény Marcinak!
De mindegy..............
zsAndi!
Táncra viszem majd, de arra szeretném amire Andi Veronikája jár!
Nem nézitek meg Ti is????Majd csak szeptembertől.
Húúúúú még meg kell venni Bubuka összes tancuccát, már úgy várom, hogy ilyeneket vásároljak, de egyenlőre nem is tudnám elpakolni!Szerintem minden az utcsó hétre marad!
Apa jöhetne már haza, még el sem kezdtem a pakolást holnapra!