Új privát üzeneted érkezett!

Szia Linda!
Na túlvagyunk az éjszakán. Nem volt semmi gond, egyszer keservesen rázendített, mint kiderült pont ráfeküdt a sebre. Az fájt neki nagyon. De szerencsére eddig nem lett rosszul, ugyanolyan bohókás mint eddig volt. Remélem most már tényleg nem lesz semmi baj. Köszi hogy aggódsz, édes vagyKép. Mindjárt lökök fel pár képetKép.
Igen, emlékszem, hogy mi volt DanivalKép. Amikor anyósodnál leesett a lépcsőn, ugyeKép? Neki is a fejével volt akkor gond?

Na pusz, és jönnek a képekKép.
Banyóci

Ez utána készült, hogy hazaértünk a kórházból:
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Ez pedig most készült az előbb. Látod? Egész jól vanKép.
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Még ebben a "turbánban" is olyan cuki, hogy majd felzabálomKép.
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Ja, az előbb mondom anyámnak, hogy írtál és érdeklődtél a Gyurci felől, erre megszólal a Drágám a nevedet hallva, hogy Danaaaaaaa, bááá (ez Ádi)KépKépKép
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Örülök, hogy a kislegény ilyen jól viseli!
Daninak is mutattam a képeket: "Gyuci buaa"( Bumma)
Még jó, hogy nem volt éjszaka is gond. Akkor már nagyjából biztos, hogy nem lett nagyobb baj! Kép
Össze is varták a buciját?
Dani, igen anyóséknál a lépcsőről esett le...
Igaz neki nem vérzett a feje...Azért nem kéne a 2 fiúnak ennyire hasonlítani. Kép Kép
Nemsoká megyünk Danit sétáltatni, számlát befizetni, utána jövök!

Nagyon sok puszi neked is és a kis sebesültnek is!! Linda
bellana

Ez az uccsó.
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Én még ki se vihetem az utcáraKép. Se homokozó, se víz, de még nap sem érhetiKép.
Nem varrták, hanem valamilyen összehúzó tapasszal ragasztották le. Ez olyasmi, mint a varrás, csak talán kíméletesebb egy kicsit.
Jó sétálástKép!
Gyere majdKép!

Pusz

KépKép
KépKép
banyóci

A babám rákészült a mai holland meccsre, erre ma nem a saját szinükben játszanakKép. Gyermek ördögfiókát játszott, igy nem is nézhetiKép, elvittem aludni.
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Lindám mivan veled? Jobban vagy kicsit?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci, írtam!

Gyurci ezzel a turbánnal is nagyon édes. KépMikor veszik le róla?
Itt kornyikálnak az egyik lakásban valami drukkerek, elég hangosak. Kép És szörnyen "énekelnek". Kép
Danit az apja altatja, mert velem nem volt hajlandó...Nagy úr a megszokás...
Puszi:
Linda
bellana

Linda!
Én isKép.
Hétfőn kell visszavinni kontrollra (ha addig nem történik semmi), és akkor elméletileg le is veszik, legalábbis remélem. Szerinted létezik, hogy amióta kijöttünk a kórházból azóta még birkább lettKép. Folyamtosan mennek az életveszélyes mutatványok olyan durván mint még eddig soha. Pont most, amikor azt mondták, hogy lehetőleg ne nagyon ugráljon. Ma vagy 5-ször majdnem leesett hátra az ágyról, 2-szer magára rántotta hátulról a széket és Ő maga is dőlt vele együtt hátra egyenesen az ablakkeretnek...., utolsó pillanatban kaptuk el. Komolyan, mintha megkergült volna. Lehet, hogy mégis történt valami annál a fejbeverés/betörésnélKép?
Nálunk az a legújabb, hogy csak a nagyival hajlandó elaludni, engem meg kizavar a szobábólKép.

Puszkó
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci, levél jött, válasz mindjárt íródik. Kép
Nem semmi akkor Gyurci! Elhódítja Dani jelzőjét az "Atomantit"? Kép
Nagyi jöhet ide is, mert Dani még mindig nem alszik...
Pusszz:
Linda
bellana

Hát nagyon úgy néz ki, hogy erre a címre fáj a fogaKép. Szavakkal el se tudom neked mondani, hogy mit művelt ma egész nap. A gutaütés kerülgetett, pedig eddig sem volt kismiska a viselkedése. Nagyi is még mindig ezen az "Atomanti" jelzőn lovagol, hogy nem is Dani az, hanem GyurmaKép.
Nálunk a következőképpen néz ki mostanában a lefektetés: Bemegyünk Apával elrendezzük, Apa elköszön, kimegy. Anya lefekteti az ágyba, elköszön, puszi-puszi, simi-simi. Gyerek közli Anyával, hogy "szia, pá-pá", rámutat az ajtóra és közli, hogy "oda" (menjek kiKép), és már kiabál is kifelé, hogy "Gyigyi-Gyigyi" (ez a nagyi). Ez azóta van, hogy a múltkor volt az a fura kruppszerű köhögése és a Nagyi akkor vele aludt. Azelőtt mindig egyedül aludt el szó nélkül 2 perc alatt.
Megyek olvasniKép.

Pusz

KépKép
KépKép
banyóci

DANINAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Banyóciék

KépKép
KépKép
banyóci

Jajj, ez lemaradt az előbbKép. Daninak küldömKép:
Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Linda!

Nagyon boldog születésnapot Daninak!

Kép

Banyóci!

Gyurci nagyon cukor ebben a turbánban. És a holland szerkója is szuper. Gyors gyógyulást a buksijának.KépKépKép
linato

Linato!
KösziKépKépKép. Úgy néz ki nem lett semmi komoly belőle, a szétnyílt fején kívül. Veletek mi újság van?

Lindám!
Várom a szülinapi beszámolót, az ajándéklistát (gyűjtöm az ötleteketKép), meg persze képeketKép.

Puszik

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci, Linato: köszönjük a jókívánságkat. Kép

Dani kapott: traktort utánfutóval, kukásautót, tüzoltóautót,dömpert, triciklit Kép ,plüsscicát, fakirakóst és csokitortát. Kép
Nagyon élvezte a nyüzsit és az unokatesókkal való játékot. Kép
Képek sajna nem sikerültek, talán majd anyóséi.
Addig is:

Kép

Kép

Kép
bellana

Lindám!
Képek cukikKép. Ajándék ötleteket raktároztamKép.
Örülök, hogy nem volt semmi gond, és Dani jól érezte magátKép. Ez a lényeg. A többi nem számít, ugye?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Linda!

Megvagyunk, bocsi, hogy tegnap már nem jelentkeztem. Az üzletben fél napig nem ment a net, amikorra meg megjavult, addigra tömeg lett. Este meg hulla fáradt voltam. Most meg képtelen vagyok megnyitni a ládámatKép, nem tudom mi van veleKép. Veletek mi újság?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Már nem tudtam merre vagy. Írtam tegnap mailt, remélem azért majd megjavul a postád.
Címszavakban: macskatetem ügyben intézkedtem tegnap, ma leszedték és elvitték.
Voltam védőnőnél, nagyon vizesedek.
A kaja hétfő óta jön, nagy segítség és finom is.
Ádi mától nem éjszakás.
Puszi!
Linda
bellana

Hát ez nagyon táviratjellegűre sikerültKépKép.
Én is remélem hogy mihamarabb be tudok lépni a postámba, várok pár fontosabb mailt.
Ügyi vagy hogy elintézted a macskát. SzegénykeKép.
Vizesedés: Én is nagyon vizes lettem anno a végére. A dokid mit mond? Nekem adott valamilyen vizhajtót, attól jobb lett sokkalKép. Na meg a pihenés is kell. Gondolom ezt nem viszed túlzásbaKép. Azért próbálj meg pihizni, lábakat felpocolni.
Na végre vége az éjszakázásnakKép. Remélem több ilyen "meglepiben" nem lesz részed mostanában.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Ma elég vacakul voltam, vagyok, fájdogálok itt is-ott is. Doki: nem adott vízhajtót, ez most jött ki, de én úgy tudom nem szoktak. Pihenés: elég reménytelen...
Holnap elnézek a házidokihoz, mert le kell pecsételnie a laborlapot és akkor rákérdek, hogy ilyenkor mi van, de nem hiszem, hogy különösebben törődnének vele.
A meglepikből nekem is nagyon elegem van.
Nyugis gályanapokat, puszi:
Linda
bellana

Szia Linda!

Tessék egy kicsit jobbkedvűnek lenni!!! Vízhajtóról nekem is azt mondta, hogy bár nem szoktak adni, de ő ad, mert nagyon brutálisan néztem ki. 1 hétig szedtem, nem tovább. Nekem azt mondta, hogy inkább szedjem pár napig, mint hogy igy menjek szülni. Nem tudom hogy van ez, nem értek hozzá.
Tényleg próbálj meg kicsit pihenni! Biztos van olyan játéka Daninak, amivel elszöszmötöl kicsit magában, addig Te meg feküdhetnél.
Pedig nekem is van egy meglepim, de még nem árulom el hogy mi az....

Jók legyetek
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Meglepi? Az amire gondolok? Kép Ne hagyj kétségek között! Kép A mailed jó már?

Ma voltam a körzetinél, semmi extra. Addig anyósomék elvitték a lurkót a játszóra. Utánuk mentem. A játszó után hazamentek. Anyósom megint szólt egy két marhaságot... Danival ettünk és aludtunk!! Jeee!!
Puszi:
Linda
bellana

Linda!

Nem tudom mire gondolszKép? Remélem, hogy már holnap megtudod hogy mi az, de lehet hogy már csak a jövő hétenKép. A mailemet nem volt időm megnézni, de majd ha Gyurcit leteszem, akkor megnézem azt is.
Mi az hogy semmi extra a dokinál? Azért ennél egy kicsivel bővebb tájékoztatót kérekKép. Anyós mit alkotott már megint?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyócim, holnapig a kiváncsiságtól kilyukad az oldalam és kiesik rajta a bébim. Kép
Igazság szerint egy csomó nyafit már nem szivesen írok a babanetre, bár tény, hogy sokszor csak nem bírom megállni. Kép
Doki: felírta az antibacit amit a szülésnél majd be kell venni és írt még egy plussz beutalót a labornak, hogy megnézzék a pajzsmirigy hormonnal mi újság, mert a magas pulzusszámot okozhatja az is.
Anyós: mikor hazajöttünk Dani beszaladt a szobába, fel a kanapéra , mert ott szoktam levenni a szandiját -ne kelljen hajolgatni- erre anyós félrelök az ajtóból, hogy majd ő...Eléggé bepipultam, hogy az nagy segítség ha felborít...
A játszón meg megakart győzni, hogy melyik anyukának, gyereknek mi a neve...Elég röhejes volt. Tudom nem nagy dolgok, de már minden sz*ron
kiakadok. Holnap lesz férjecském keresztapjának a temetése, erre anyós minden szó nélkül megrendelt 1 koszorút, felirattal mindennel Ádi nevében... Ezen még Ádi is kiakadt, hogy tán megkérdezhette volna, mert anyagilag sem állunk túl jól, legalább hagyta volna, hogy Ádi dönthesse el mekkora és milyen koszorút akar...
Ez este derült ki. (Nem ismerős a szitu?)

Más: holnap várom a híreket!!!!

Puszi:
Linda
bellana

Na, na! Vigyázz arra a babyreKép, nehogy kiessen szegényKépKépKép!!!
Tudod, nekem nyugodtan nyafizhatszKép.
Milyen ab-t kell neked bevenned a szülésnél? És miért? Erről még nem meséltél semmit. Mennyi az a magas pulzus? Te tudod hogy kb. mennyi a normális? Én is sokallom a sajátomat.
AnyósKép. Hogy lehet ilyen durva és tapintatlanKép? Ezt kérdem én, holott az enyém se különbKép.
KoszorúKép. Erre már nem is tudok mit mondaniKép. Arra meg, hogy ez este derült ki, csak annyit mondanék, hogy igaz az "anyja fia" megállapitásKép.

Más: Annyit elárulok, hogy hireket várjál holnapKép! Nagyon rossz felé kapizsgálszKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Bocsi. Szóval NE hireket várjálKép!!!!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci, akkor nem az amire gondoltam. Kép
De remélem hamarosan arra is sor kerül. Kép
Csak nem küldtél valamit??
Linda
bellana

Hát nemKépKépKép. Hétfőn megyek laborba megnézetni hogy hogy állnak a hormonjaim, remélem drukkolsz majd nekem nagyonKép. Meg hétfőn tudom meg a rákszűrés eredményét is, azért is izgulok.
Miért gondolod hogy küldtem valamit???
Nem válaszoltál az előző kérdéseimreKép. Remélem csak puszta figyelmetlenségről van szóKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Jól megkavartál. Kép Azt írtad ne híreket várjak, azért nem értettem, hogy akkor mit? Meg akkor nem értem, hogy mi lesz holnap, ha hétfőn mész dokihoz?? Na, én elmaradtam valahol. Kép

Antibaci: a szivemmel van valami zűr, ezért minden sebészeti beavatkozásnál, véres dolognál antibacit kell kapnom, hogy ne húzódjon a kórság a szivemre. Ez most nemég derült ki. Kép

Magas pulzus: van, hogy percenként 117. Állítólag a 70 körüli a normális.
Tönkremegyek. Kép

Most akkor te oldd meg a rejtélyt, mert nem értem mit titkolsz!

Linda
bellana

Látom tényleg sikerült megkavarnomKépKépKép. Nem volt szándékosKépKépKép, csak nem akartam hogy előre kiváncsiskodjálKép.
Szóval, a meglepi amit írtam az NEM egyenlő a hétfői kivizsgálással. Arra csak simán kérem a drukkotKép. Ezt lehetőleg jó sokáig, ugyanis 1 hónap múlva lesz csak meg az eredményKép. A másik meg maradjon titok, addig amig el nem jön az ideje (ez vagy holnap lesz, vagy a jövő hét elejénKép). Remélem kibirod majd valahogy addigKép.

Ab: ja, már értem. Azt tudtam, hogy van valami zűr a sziveddelKép, csak azt nem, hogy ezért be kell majd kapkodnod valamiKép.

Pulzus: ez tényleg jó soknak tünikKép. Anyukámnak most mérnie kell a sajátját pár hétig, erre kitalálta, hogy az enyémet is mérjük reggel és délután. Nekem világéletemben nagyon alacsony volt a vérnyomásom, most se sok, de a pulzusommal van valami gáz. 89,92,98,79..., ilyen eredményeket kapokKép. Csak tudnám mitől.

PusszantalakKép

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Na, majd holnap jövök, már elég kómás vagyok.
Jó éjt, puszi: Linda
bellana

Azértmég olvasd el amit irtamKép!

Jó éjtKép

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Egyszerre írtunk. Kép
Természetesen drukkolok!
A lyukat az oldalamon majd beragasztom. Kép
Puszi!!
bellana

Elolvastam. Kép
bellana

Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Biztos dolgoztál ma ugye?
Amúgy a lyuk az oldalamon már alakul. Kép
Puszik:
Linda
bellana

LindusKép!

Nem dolgoztamKép. Délelőtt Gyurmát vittem vissza a kórházba, de még mindig nem vették le a tapasztKép. Majd a jövő héten....
Utána meg elmentem ruhát nézni..., nem egyszerű dolog ez. Már most megbolondulok tőle.
Reméltem, hogy ma már meglesz a meglepi, sajna nemKép.
Viszem aludni a kölköt....

Pusz

KépKép
KépKép
banyóci

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?