Banyócim, holnapig a kiváncsiságtól kilyukad az oldalam és kiesik rajta a bébim.
Igazság szerint egy csomó nyafit már nem szivesen írok a babanetre, bár tény, hogy sokszor csak nem bírom megállni.
Doki: felírta az antibacit amit a szülésnél majd be kell venni és írt még egy plussz beutalót a labornak, hogy megnézzék a pajzsmirigy hormonnal mi újság, mert a magas pulzusszámot okozhatja az is.
Anyós: mikor hazajöttünk Dani beszaladt a szobába, fel a kanapéra , mert ott szoktam levenni a szandiját -ne kelljen hajolgatni- erre anyós félrelök az ajtóból, hogy majd ő...Eléggé bepipultam, hogy az nagy segítség ha felborít...
A játszón meg megakart győzni, hogy melyik anyukának, gyereknek mi a neve...Elég röhejes volt. Tudom nem nagy dolgok, de már minden sz*ron
kiakadok. Holnap lesz férjecském keresztapjának a temetése, erre anyós minden szó nélkül megrendelt 1 koszorút, felirattal mindennel Ádi nevében... Ezen még Ádi is kiakadt, hogy tán megkérdezhette volna, mert anyagilag sem állunk túl jól, legalább hagyta volna, hogy Ádi dönthesse el mekkora és milyen koszorút akar...
Ez este derült ki. (Nem ismerős a szitu?)
Más: holnap várom a híreket!!!!
Puszi:
Linda