Új privát üzeneted érkezett!

Judit: Zürich mellé költöztek, ez a német részen van. És huzamosabb ideig maradnak.

Vera: igen beköltöztek az új lakók, de az ügy lezárása még ősszel lesz. Kicsit bonyolult.

Jól vagyunk egyébként, képeket majd hozok!

Andi

Kép
Kép
andii

Jaimee, laptető... ;)
Köszi a felvilágosítást szemcseppezés ügyben! ;) Akkor ez kíméletesebb lesz... meg is nyugodtam :)
Én meg már itt háborogtam magamban hogy az biztos egy drágább megoldás és azért ezt a 3naposat mondja először :oops:

Szami
, ha olvasol... A Gekkoban az a Hajni mérte fel ma Bencét aki Annával is foglalkozik Cegléden :) Mikor mondta hogy Cegléden is dolgozik, említettelek neki titeket, ill. Annát és Jázmint és egyből tudta hogy kikről beszélek ;)
Reméli hogy maradtok náluk nyár után is! (Én nem is tudtam hogy alapból Kecskemétre jártok!)

KépKép Kép
76vera

Kép

Hiszti

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Jaimee!
üdv újra itthon! nagyon jók a képek! apa nézése meg tényleg magyarázatra szorult, na persze így már teljesen érthető! alvás tutkeráj! hozhatsz még fotókat biztos akad...

Andi!
húú de szép városka! és iylen tiszta is, hoyg a gyerekek simán lefeküdtek? hiszti :lol:

Szami!
most már tényleg írhatnál!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szabinak boldog névnapot!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Anna, Anikó, Olga! Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Leventének Nagyon Boldog Negyedik Szülinapot! :)

Szami Anna, Popi Anna, Lilcsi, Szabi, Kristóf!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2009.07.28 17:59-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Remélem senki nem maradt ki az előbb...

Önző disznó vagyok, képeket hoztam csak :oops: Írni most esélyem senemvan. Olvasni is csak futólag... de a képek a gyengéim :mrgreen: , azokat mindig megcsodálom :D

Az első napon...még a gyermekágyason...
Kép

Cumis Hunor...nem vót nehéz rászoktatni... :oops:
Kép

Kismajom :lol:
Kép

Ebből sem maradhattunk ki...
Kép

Éééés csúúúúúússssszzzz....
Kép

U.az kicsit közelebbrő...
Kép

Csak úgy :)
Kép

Borsóleves-evészet. Bár ebből a szögből nem pont bortyólevetynek néz ki...
Kép

Tesók első otthoni találkozása (Anya nem orrot túr)
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka! Szabinak nagyon boldog névnapot kívánunk!!! :)

BalwinJudit
, de jóóóó képeket hoztál te is! :)
Hát nem semmi Annaluca! :shock: Egyedül le mert csúszni olyan magasból! Meg hogy egyedül fel is mászott rá :shock: Nagyon-nagyon ügyes! És jó hosszú már az ő haja is ;)
Hunor szájában meg mekkora az a cumi :D édes nagyon!

Andi, nagggyon szép kis városban voltatok!! :) Jó a lépcsős kép, meg a többi is :) Maja szeme még mindig nagyon gyönyörű :)

Mi ma a tiszaföldvári strandon voltunk... Hát oda ne menjen senki! :D
Nem volt amúgy olyan rossz, a gyerekek kifejezetten élvezték és végülis ez a lényeg. Kevesen is voltak, volt vagy 100ember összesen. De úgy összességében háááát... nem az igazi ;)
Annyira kiszívta az erőm az a meleg termál víz hogy alig tudtam hazavezetni, azóta csak vegetálok és mindjárt le is fektetem a gyerekeket mert kissé ők is megfáradtak és ennek elég nyilvánvaló jelei vannak :roll:

Újabb kérdésem van nekem is: nem tudtok véletlenül magán gasztroenterológust Szolnokon vagy a környéken? És olyan vkit aki hasi uh-t csinál gyerekeknek is?
Kata, ti kinél voltatok Bencével???

Az én Bencém sztem laktózérzékeny, legalábbis sok a tünet, és kértem (volna) kivizsgálást neki. A Hetényiben nov. 2re kaptunk időpontot :evil: Homoki Ildikó pedig Abonyban majd csak szeptemberre tud már vállalni uh-ra...
És ha lehet elmennénk még most valahova, nyár van, ráérünk, ne az ovis hajtásban kelljen már menni.

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak amikor hazajöttem Helsinkiből, kiderült, nincs netünk (a modem ment tönkre), aztán Jázminnak lett vírusos mandula gyulladása. Szerencsére jól viselte, csak a láza volt magas, de a hűtőfürdő+lázkúp segített.

Minden névnaposnak, szülinaposnak sok boldogságot kívánunk, mi is köszönjük a köszöntéseket!

Vera, először Neked válaszolok, a Te kérdéseid ezen az oldalon vannak :wink: , aztán megpróbálok visszaolvasni is.

Dr Petrik Gábor (volt gimis osztálytársam) csinál hasi UH-t magánrendelésen, gyerekeknek is. Tel.száma: 06-70-239-9354.

Gekkó: Annával Kecskeméten kezdtünk, s mivel neki TÉNYLEG fejlesztésre van szüksége, amikor tavaly nyáron megnyílt a ceglédi Gekkó, úgy gondoltam, először meglátom, milyenek, s ha tényleg jók, akkor hozom át Annát. Jázminnal fél évet jártunk Kecskemétre, s rögtön nyáron átjöttünk Ceglédre. De mindkét fejlesztő (Hajni és Mónika) is nagyon korrekt, nagy tudású, úgy döntöttünk, ősztől a kényelmesebb megoldást választjuk és mindkét lányt ide járatjuk.

Alapvetően egy vagy két alkalmas kurzusok vannak (/hét), de megbeszélés és a fejlesztők rugalmassága alapján mi nyáron úgy járunk, ahogy tudunk, van, amikor 3-szor egy héten, de van, amikor nyaralunk, hogy egyszer sem, aztán ősztől beállunk Jázminnak a heti egy, Annának a heti 2 alkalomra.

Neked hogy tetszett, amit eddig tapasztaltál? Ha nem publikus, priviben megírnád, mi volt a felmérés eredménye? És Hajni ott is tanítani fog? Beíratkoztatok végül?

Na, azon meg sem lepődöm, hogy ránk mindenki emlékezik... :roll: Nem vagyunk könnyen felejthető csapat, ha mi valahol megjelenünk... :oops: :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Balwin, nem kis izgalommal olvastam a szüléstörténetet, nekem nagyon távolinak tűnt már az enyém...meg úgy minden... de a végeredmény! És ezek a képek! Igaz, már nem vörös a kis szépségetek, de még mindig gyönyörű! A pici pedig... :lol: Irigy vagyok, na... :oops:

Andi, a lépcsős kép a legjobb, bár a hisztis se semmi! Azért Svájc nagyon más, mint Finnország, nem? :wink:

Jaimee, a Ti képeitekről meg nem is mondok semmit... :oops: :wink: Profi fotóssal és ilyen gyönyörűséges modellel nem nehéz jó képeket hozni :lol: :lol: :lol: De a blogos -alvós a kedvenc, tessék ide is hozni, olyan gyönyörű! :lol:

Kullancs elleni oltást nálunk a nagyok kaptak már, Jázminnak most lett volna itt az ideje (a hűtőben dekkol), de a láz miatt elmaradt. Nekünk nagyon javasolta a doktor bácsi, mert amúgy is sokat kirándulunk, meg már lassan a saját kertedben is összeszedheted, nem is kell kimozdulnod. Annában és bennem volt már, én kimentem vele a kórházba, mert a mellemben volt, közel egy régi daganat műtéti hegéhez, nem mertem kockáztatni, de Annáét apa simán kiszedte, az övé a pocakján volt. Néztük, nem pirosodott utána, semmi gáz nem volt. De nálunk már rutin, hogy kirándulás után, az esti fürdőzés előtt átnézik a gyerkücök is magukat, egymást, meg mi is őket.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata, hátad hogy van? Anyukámnak is gerincsérve van, a múltkor 3 hétig szenvedett egy rossz mozdulat miatt... de nem meri megműttetni...meg is értem...

Márti, bál hogy sikerült? Hozol képeket? Nyaraláshoz jó időt Nektek! Férjed hogy van?

Olga, nem semmi a történeted a pénztárcával! Egy ismerősömnek a Tescoból (Cegléden) a farzsebéből a pénztárcáját emelték el, nem kevés pénzzel. A pénztárcát aztán (pénz és bankkártyák nélkül) legalább visszavitte neki a megtaláló.

Elküldöd nekem is priviben a Mosonyis dolgot? Hogy állsz a nyelvtanulással? Anyósod? Nincs friss képed a tesód gyerkőcéről? mekkora is már? Mikor kezdődik nálatok az ovi?

Judit, Ti mikor mentek? És hová is? Lemaradtam kicsit... :roll: :oops:

Mi most szombaton megyünk a szüleimmel Magyarhertelendre, ez egy kis falu Orfű mellett, 5 napra.

Katlina, a ti nyaralásotok is jól sikerült, úgy látom! Mekkora volt az a ház?! Van még a tanfolyamból? vagy már végeztél? És hogy áll a ház?

Anna, én lemaradtam kicsit... Te most dolgozol? Vagy nem?! És lett valami a költözésből? Vagy már nem téma?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anikó, de eltüntél! Kullancsból nem lett gond? Rád is gondoltam, amikor Jaimeenek írtam az oltásról.

Évi? Nyaralás hogy sikerült? Vagy még azt pihened? :wink: :lol:

Dorka, strandolós képek klasszak, látszik, hogy jól érezték magukat a gyerkőcök. A szemészetet-kórházat meg hátha sikerül minél kevesebb rossz érzés nélkül megúsznotok. Könnyebb már kicsit? Szabi mikor kezdi a bölcsit?

Betti, Niki? Mindketten nyaralni készültök már?

Ha valaki kimaradt, nem direkt volt, kicsit zizi vagyok... Szilbee, nem írsz újra? Biztos sok minden történt veletek is, amiről szívesen olvasnánk...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Magunkról röviden: Barátnőmmel és a kis családjával (két fiú: 1,5 és 3,5 évesek) voltunk Eplényben egy erdei háznak nevezett (de se erdőben nem volt, se fából nem volt, fogalmam sincs, miért hívták így) helyen. Jártunk a tési szélmalmoknál, aztán egy vízimalomnál, ahol lehetett lovagolni és kecskét simogatni, a veszprémi állatkertben. Nagyon élvezték egymás társaságát a gyerekek, de néha azért dúlt a harc a játékokért.

Aztán egy hetet Finnországban voltam, ami út most nem hozott annyi izgalmat. Áthajóztunk Tallinba (Észtországba) és felfedeztünk egy isteni cukrászdát, s bevásároltam a gyerkőcöknek márkás cuccokat őszre- akciósan (pl. Benetton póló Máténak 6,5 Euró volt...). A nagyok addig tenisz (és kézműves) táborban voltak, amit annyira élveztek, hogy már most be kellett jelenteni őket jövőre is... :roll: :wink: :lol:

Aztán szombaton Nagyvázsonyban voltunk, ide Anna nem jött velünk, ő holnap délelőttig a sógornőmnél van, Szolnokon.

Szombaton pedig indulunk Magyarhertelendre. Képeket csináltunk párat, nem ígérem, hogy ma hozom, de igyekszem.

Egy kérdés a végére: hallottatok-e és mi a véleményetek a NuSkin termékekről? Egy ismerősöm kezdett el vele foglalkozni, mindig hív, hogy hallgassam meg az előadást, de engem annyira nem érdekelnek az ilyen árubemutató-szerű dolgok, s időm se nagyon van rá. De a véleményetekre nagyon kíváncsi vagyok! Akár pozitív, akár negatív.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit!
fantasztikusak a képek!!!!! nekem Hunor tiszta apja..főleg az első naposon!

Szami!
na végre! képeket te is hozhatnál a nyaralásról!

Egyébként azért csekkoltam, hogy köszönjek.. Jók legyetek! írjatok nagyon sokat! akik közben mennek nyaralni, azoknak jó időt, és jó pihizést!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Rég jelentkeztem, mert mégsincs annyi szabadidőm, mint gondoltam. Még mindig nagyszülőknél nyaralunk. Sikerült átolvasni a termést.

Először is a júliusban ünneplőknek kívánunk sok boldogságot!

Nórinak, Annáknak, Anikónak, Kristófnak, Olgának és Szabinak boldog névnapot! Kép

Leventének sok-sok boldog születésnapot! Kép

Szilbee, hogy ünnepeltetek? nincs kedved ismét írni ide?

Örülök, hogy tettetek fel képeket, szeretem nézegetni. Aranyosak a gyerkőcök, látszik, nagyon szeretnek pancsolni. :)
Látom, jól sikerültek a nyaralások. :) Akik ezután indulnak, szép időt kívánunk a pihenéshez! :)

Balwin Judit, jó volt olvasni a szüléstörténetedet. Nagyon megható, ahogy világra jött Hunor bébi. :cry: :) A kórházi napok látom nem voltak egyszerűek, de a lényeg, hogy jól vagytok mindketten! :) Hogy telik az idő, már mindjárt itt az első hóforduló. Nagyon édes hajasbaba! :) A tesós kép tetszik a legjobban. :)

Anikó, gratulálok az "anyá"-hoz! Azt hiszem ezt a szót várja minden édesanya legjobban. :wink: Nimród már jó pár hete megszólít, de az apját és engem is ÁDÁ-nak hív. Ez még nem az igazi. :)
Kullancstól én is megijednék, bár elméletben tudom mit kellene tennem, de tuti az apjára maradna, hogy cselekedjen. :roll:

Kata, gratulálok az első fogacskákhoz! :) Derekadat sajnálom :( , egy hős vagy, hogy a gyereket tartod fontosabbnak! :)

BBJudit, gratulálok a dobogós helyezéshez! :)
Biztos szép lesz a kertetek, ahogy leírtad az elképzeléseidet. :)

Jaimee, jó, hogy végül is Réka is pancsolhatott a Balatonban. :) Mintha a mi Apánkat hallanám. Ő is nagyon félti a gyereket a vizektől. Pedig fiús apa. :roll:

Olga, nem semmi ez a pénztárcás sztori. :shock: Jó, hogy jó vége lett! :)

Dorka, sajnálom a könnycsatorna dolgot. :( Bálint még pici baba, biztos hamar túl lesz rajta és elfelejtitek.
Nagyon édesen tud mosolyogni! :) Kár, hogy múltkor nem gyalog voltunk, úgy meglestem volna élőben is!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Rólunk: jól vagyunk. A gyümölcsök nagy részétől nincs már baja, az őszibarack viszont betette az ajtót. :( Hétvégén megyünk haza, hétfőn kapja a 15 hós oltást.
Egyre több szót próbál kiejteni. Van amit csak egyszer hall és már mondja, de pl. hetekbe tellt, mire megtanulta mondani, hogy 1 éves. Olyan aranyosan ejti. :)

Egyre több időt tölt 2 lábon. Sokszor toltuk üresen a babakocsit. :) Kép

KépSziasztok! Igyekszem rendesebben jönni. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szia Ildi!

A lényeg, hogy jól vagytok! Nagyon szép szeme van Nimródnak! És igazán huncut a mosolya! :lol: Boldog hófordulót Nektek!

Judit, akkor jó pihenést, szép időt a nyaraláshoz! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt!

Én is elköszönök. Nemsokára indulunk.

Nagyon szuperek a képek, az összes nagyon tetszik.

OLGÁT ÉS SZABIT ISTEN ÉLTESSE!

Vera: Azt hiszem a Szapáry OTP-nél is rendel egy gasztroenterológus, talán Seres Zoltánnnak hívják.

Olga: Bár már nem most kérdezted, de azért válaszolok. Múltkor magamnak turiztam a Jenniferben és az egyesnél.

Sziasztok!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok,

minden kedves névnaposnak: Annáknak, Anikónak, Kristófnak, Olgának, Mártinak, és holnapra a Juditoknak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Levente nagyfiúnak pedig boldog negyedik születésnapot, bár mi élőben is köszöntöttük :)

Mi is köszönjük a köszöntéseket!

Sajna csak gyors olvasásokra futja az időmből-energiámból, így nem tudok mindenkinek reagálni, bocsánat... :oops:

Napirendünk van, Bálint már csak 5x eszik, párszor átaludta már az éjjelt is. Délelőtt 9-fél 12 közt, illetve délután 5-8-g vagyunk lent, sokszor játszón.

Könnyebbnek pedig nekem nem könnyebb, miután Szabi 3 kulcsszava: nem és inkább Apával.... :( :cry: Harcolunk elég keményen egymással...
Bölcsi szept. 21-től.

Nyaralóknak jó pihenést, visszatérőknek pedig itthoni kelllmes időtöltést kívánok!
Nagyon jó a képeket nézegetni, mindneki hozzon minél többet!!!!

Judit, de vártam már Hunor babó képeit, nagyon édes, tisztára a nővére!
Anna Lucus is hogy megnőtt, nagyon csajszis, nagylány már!

Kép
Kép
dorkáék

Jaóreggelt.

Majcsak utolérem mán magam... kéne újra a szüleimhez is net, onnan lenne időm is :)

Jaimee, tutisak a képek, néztem a blogon is! Én is nagyon utálok hazajönni nyaralásból... Főleg, ha ollan jólsikerült, mint a beszámolód alapján a tijéteke :lol: Réka biztosan nagyon élvezte a Balcsit :) Tényleg, a környezetváltozás nem kavarta meg? Mert Lucát anno igen... Szegénykém várta esténként, hogy itthon legyünk...

Ildikó, jó, hogy jöttél újra :) Gratu a gyümölcsökhöz és a kétlábazáshoz :D

Márti, Nagyon Boldog Névnapot! :)

Judit, Niki, kellemest Nektek! :D

Hamár bölcsi...sztetek van még esély most jelentkezni? :oops: Vagy ne legyek ennyire naív...illetve inkább hülye...

Dorka, a "nem" nálunk is a leggyakoribb szó :? Sajnálom a könnycsatornás dolgot :( Átaludt éjjelek? Aaahhh...irigyes vagyok :D Főleg a ma éjjel után... 1-2 körül arra eszméltem, hogy Luca éppen fekszik mellém :shock: Asse tudtam hol vagyok (11 után mentem aludni Hunorral), aztán leesett, hogy a jány azon az oldalamon fekszik, ahol Hunor...azonnal lestem, neme ráfeküdt. Szerencsére nem. De megállt bennem az ütő egy pillanatra :roll: Nem csinált még ilyet, felébredni sem szokott íccaka, nemhogy átjönni hozzám (max. reggel)...illetve egyszer előfordult, de akkor felébredtem, mielőtt még kimászott volna az ágyából. Hja, és qrva nehezen aludt vissza. Aztán meg Hunor ébredt 3-kor... Csöppet álmos vagyok.

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

na mégegyszer... a fenébe is, amikor lenne egy kis időm, el is száll,a mit írok...

a fényképeknek nagyon örülök, jó legalább így ismerni, megismerni Titeket!!!

Vera: szemüveg: szerintem inkább most, ha kell, a kisgyerekkori szemüvegesség, ha olyan, kinőhető (szomszédunkban példa). Gondold meg... tesi óra a suliban alsósként...
szemcsepp: Bence nem bírta a 3 naposat, nem engedte, így a vizsgálat előtti volt neki, de Paxy K. szerint a 3 napos jobb, csak abból a szem kb. 10-14 nap alatt, a másikból néhány nap alatt regenerálódik a szem teljesen... szóval egyik sem túl jó, pláne ilyen erős napban.
Gasztroent.: B. a kórházban Szabados Katalin főorvosnál volt, de ott B.-nek nem volt uh. Hasi uh-ra szerintem Bugyi Zsuzsa vagy Dér Alíz, ők radiológusok. Miért gondolod, hogy laktózérzékeny? Szerintem a MÁV kórházban lévő orvosok normálisabbak, ott kérj tanácsot vagy magándoki nevet.

Jut eszembe: képzeljétek ezen a speckó vérvizsgálaton, amit B.-nek csináltatott a Szabados K. kiderült, hogy B. átesett(mint az emberek nagytöbbsége) egy macskák által terjesztett baktériumon, tehát attól már védett. (mármint nem a baktériumon esett át konkrétan... :wink: )

Nyaralóknak jó pihenést!!! változatlanul!!!

Derekam: most majdnem tökéletesen vagyok. Felhívtam a MÁV kórházban egy reumatológust, dokinő volt, nagyon rendes és normális, elbeszélgettem vele a bajomról. Elmentem masszíroztatni... anyám, hogy az milyen jó volt. Igaz, majd besz@rtam, mikor felfeküdtam hasra, de nagyon isteni volt, fél óra 1500 Ft, hátmasszázs. Ez volt szerdán, a múlt héten, csütörtökön már sokkal jobb volt, péntekre meg szinte teljesen elmúlt a nagy fájdalom. Mert hogy az ilyen fájdalmak már az izmok görcsösségéből adódnak, amit ezek szerint ki lehet masszírozni. Úgy hogy megyek valamikor majd megint. Tegnap strandoltunk is már.

Balwin Judit: nagyon királyul leírtad a szülésed, teccett :lol: Nekem inkább tiszta anyja a Hunor bébi :wink: Kedves család hogy voksol? Annaluca csuda fajin :wink:

mielőtt eltűnik...

Kép

Kép
szolkata

Szió!

Tegnap na meg még ma is sz.dik a gép és kikapcsol.....lehet takarítani kellene....nám volt még-.... :oops:

Szabinak utólag Boldog Névnapot, Leventének meg Szülinapot Kívánunk!

Szami!
Hát nem semmi ami memóriád van!!! (sajnos nekem szülés óta sem jött vissza igazán a régi agyam....bár már le is tettem róla... :shock: )Hogy mindnre és mindenkire emlékszel!!!!!!!!!!!! Szóval hg jött ez a válság így úgy döntöttem hg ház helyett ótót veszek....mert nem mertem belemenni olyan 25-éves és változó kamatozású dolgokba...Így aztán van egy éjlila Micrám.....aminek a hátulján a felirat fotóval....Nimi az autóban:))

Judit!
Csúszda kerály!!!!!! Én sem mernék lecsúszni:)))))))))
Hátez a sztori is ilyesztő első hallásra......szal Anna Luca ki tud mászni? ÜGYI!!!! :wink: :lol: De hát Hunor is szólt volna ha kényelmetlen és birizgálja valaki!!! :wink:
Kéne egy alvást helyettesítő -regeneráló kapszula anyukáknak!!!!!!!!!!!!

Dorka!
Semmi gond....Nimi tesó nélkül is ezt csinálja mit Szabi.....szóval ....kitartás!!!!!!
Éppen a bolt közepén földhözvágás....meg mikor kártyával fizetek boltból ajtón távozás van műsoron.... :twisted: volt hg egy néni úgy hozta vissza.....és hiába mondom szép szóval...kicsit ordítva....magyarán szik rá!!!!!!!.......Aztán kezdek rájönni hg lehet az én gyerekem ilyen és ilyen is fog maradni....nem vagyunk egyformák.... :D Nekem kell hozzászoknom.....sztem....

fanna3

Katlina: látom, elvolt a gyerek, ha játszott... jó brigáddal mentetek nyargalni... :wink:

Szamóca: Te meg olyan figyelmesen összeszedted a mindenkit foglalkoztató dolgokat, nagyon jó, sok mindent észben tartasz :lol: Én nem tudom, még sosem hallottam a NuSkin-ről.

Kullancs: én sem találtam még magunkban, elméletben tudom, mit kell csinálnom, gyakorlatilag meg majd kiderül. Azt hallottátok, hogy a Dunántúlon 10 kullancsból 9 fertőzést terjeszt?! Na így menjetek védőoltás nélkül a Balatonhoz! Egyébként meg szerintem ezzel sem kéne annyit foglalkozni,ez is csak a kereskedelmi tv-k, újságok fröcsögése... Valakibe belemegy, kitekerjük, ha van védőoltása, akkor nem kell nagyon aggódni, a helyét kell figyelni, ha körbe pirosság nő, akkor fertőzött volt, kap antibigyót és beszedi. Ennyi. Inkább csak undorító maga az élőlény.

Jaimee: wc szűkítő vs. bili. Szerintem mindegy, csak a gyerkőcöt érdekelje. Bence mind a kettőt szerette, neki is lépcsős, kapaszkodós szűkítője van, ma is ezt használja, így közben tud olvasni is a térdére rakva a könyvét. Jó lehetett Nektek is nyaralni :wink:

Dorka: köszi, hogy hoztál képeket a strandolásról, így Leventét, meg Dávidot is láthatjuk, na meg persze Szabit és Kicsi Bálintot is! Szabolcsnak utólag is boldog névnapot! Szabi féltékeny a tesóra?

Kép

Kép
szolkata

Fanna: óóóó, nem csak a Te gyereked ilyen, az én Bencém is pont ugyanezeket csinálja, akármit csinálok vele... lelép... visít... pedig már 4 éves lesz...

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: visszaolvastam magam... és eleinte fontos is volt, hogy mesét olvassunk a wc-n, mert csak úgy tudtam ülve ott tartani, viszont a bilin így sem maradt ott.

Kép

Kép
szolkata

Márti: Boldog névnapot!

Balwin Judit: szerintem, ha nincs esmerősötök, akkor a bölcsi felejtős lehet... sajna...

Ildi: mi volt a barackkal? Hasmenés? Mindig olyan szép ruhákban van Nimi!

Évi: Veletk mi újság? Olyan rég nem írtál...

Kép

Kép
szolkata

na, letudtam az ehetit... :wink: na nem, csak vicceltem, majd igyexem még jönni... csak most már Marci sem marad meg mellettem a pihi székben, sendereg, fondorog, mindenhová eljut, de még nem mászik. És 3. napja nem hányt ki kaját... talán megérett az evésre... Viszont arra is rájöttünk (anyámmal), hogy ha valamit enni adok neki, utána nem szabad megszoptatni, mert úgy túl is eszi magát. Így most az éjszakai és a reggeli szopi után délelőtt gyümi, délben főzelék, délután kétszer, meg este lefekvéskor szopik. na dugultam..

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Márti, kívánunk Kép

Szami, Balwin Judit köszi. :)

Judit, elhiszem, hogy megijedtél éjjel a kis vándorló miatt. Féltékeny egy kicsit a tesóra?

Kata, de jó, hogy használt az a masszázs! :)

Dorka, a nem az a szó, amit Nimród is legalább 3-szor szokott ismételni, tisztán, jó hangosan, nehogy félreértsük. :lol: :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kata, a barackkal a régi mese jött elő. Pedig már 1 hónapja nem volt gond azzal, amit kipróbáltunk. Hányt tőle 10 percenként, még ki nem ürült a gyomra, sőt utána is kínozta. Másnap már semmi baja sem volt.
Azért ez olyan érdekes, hogy épp az őszibarackot és az almát nem bírja most, amiket elsőként vezettünk be anno és akkor semmi baja sem volt tőle. :roll: És üveges baracklétől, almalétől nincs baja. :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kata, Niki, Szami, köszi a dokik elérhetőségét, megnézem majd őket!

Kata, mi is Szabados Katalinhoz lettünk irányítva, de nála van ez a novemberi időpont :roll: Arról nem is beszélve hogy én vérvételt nem szeretnék Bencének, kínozni azért nem akarom. Én ezt a kilégzéses vizsgálatot szeretném megcsináltatni nála, Orosz Á. szerint már lehet meg tudnák csinálni egy 6évesnél is mert eléggé együttműködő gyerek.
Hasi uh-ra meg csak ajánlotta hogy nézessük meg.
Egyébként eddig nekem ez eszembe sem jutott. Mármint a laktózérzékenység. De a napokban kaptam egy levelet egy volt évfolyamtársamtól aki írt egy ilyen szakácskönyvet mert ő maga is az. Beleolvastam és a tünetek totál stimmelnek Bencénél, haspuffadás, evés utáni hasfájás, görcsölés (szegénykém állandóan itt fetreng kaj után :( ), hasmenés, vizes széklet. Ez Bencére mind-mind igaz, nagyon rossz az emésztése.
Szóval ezért kezdtem el ezen agyalni. Egyelőre annyit megteszek mindenféle vizsgálat nélkül is hogy nem kap tejes dolgokat.
A féjem szerint nem biztos hogy laktózérzékeny mert nem csak tejes dolgok evése után fáj a hasa.

Szemüveg: nem tudom hogy döntünk majd ha kell, persze, megkérdezem a dokit ő mit gondol/javasol, megállja-e a helyét az én elméletem vagy rosszul gondolom. Én csak magamból indulok ki. 10évesen az iskolában kiszűrték a -0,5öt, anyukámék rögtön robogtak velem a szemészetre ahol rögtön kaptam is szemüveget és onnantól nem volt megállás, egészen -6,25ig, mikor is megműttettem 30évesen :? Évente romlott a szemem folyamatosan :(
Az egyik barátnőmnek pedig nem váltották ki a szemüveget anno és szépen el is múlt, illetve azóta is jól lát és életében nem volt szemüvege.
Azt olvastam hogy többször is meg kell nézetni mert lehet egy pillanatnyi állapot, fáradtság, stressz, bármi hatására.

Komolyan 10-14nap mire visszaáll a szeme??? :shock: 1én megyünk, előtte 3napig csepegtetés, 2án szülinapja lesz, aznap már menne oviba is... Mindjárt lemondom az egészet :roll:

Kata
, a reumatológus doktornő nem C. Mariann volt véletlenül? ;) Ő is nagyon aranyos, régi ismerősünk, és ovistárs anyukája is egyben :)
Örülök hogy jobban vagy, ez jó hír! :)
(Apukámnak is gerincsérve van évek óta, ő sem műtteti, inkább együttél vele, de néha nagyon rossz :()

Akaratos-hisztis gyerekek: nekem kettő is van ;) Bence már lassan 6éves de még mindig előfordul, mondjuk ő az átlagtól eltérően nagyon gyenge idegrendszerű, így összeomlik apróság hatására is :(
Többek között ezért fordultam a Gekkohoz... Nekünk ezen a téren kell rásegítés, fejlesztés, de nagyon!
Egyébként Bencus iskolaérett (bár szó sem volt idén iskoláról, szept.2án még csak 6éves lesz, de értelmileg már érett rá :) érzelmileg viszont nagyon nem.)
Szami, írok privit, mert bár nem titok, de hosszú és nem akarom itt foglalni a helyet ;)

Dorka, mikor mentek Bálinttal a szemészetre?
Szabi detto Jázmin akkor, nálunk is kötőszó az "inpább" ;)
Bölcsibe mindenképp viszed ősztől?

Ildikó
, Nimród mosolya és a szeme is gyönyörű :) Gratula az egyre gyakoribb kétlábon járáshoz ;)

Szami
, én hallottam már a NuSkinről, többek között engem is próbáltak már beszervezni, így olvasgattam róla, asszem az nlc-n van egy csomó topic erről. De tapasztalatom nincsen.
Jó sok programotok van, ti sem unatkoztok :) Jó pihenést akkor a következő pár napra is! :)

Judit, Niki, nektek nagyon jó pihenést, nyaralást kívánunk, sok-sok képet hozzatok majd!!! :)

Mi holnap Debrecenbe megyünk, pénteken valamelyik strandra, szombaton Szilvásváradra vagy Mátrafüredre ;)
Úgyhogy elköszönök én is pár napra! :)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Azta, micsoda termés!

Ne haragudjatok, tuti sokmindenkinek nem tudok reagálni.

Márti és Juditok! Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

A névnapi köszöntéseket köszönöm szépen! Most jól összegyűltük ünneplősök! :)

Niki és Judit! Jó nyaralást nektek!

Mi holnap indulunk. :)

balwin Judit! Szuperek a képek! Nekem is az jutott eszembe, hogy mekkora az a cumi! :lol: Anna Luca haja pedig! :shock: Ha ezt bbj Judit meglátja! :lol:

Kata! Masszás nekem is segített. Gyulán a fürdőben tavaly voltam gyógymasszázson. Na mondom ez a anő csak megsimogatott... Aha! Vagy fél évig semmi baja nem volt a derekamnak! Úgyhogy aug.közepén újra Gyula és újra masszázs! :)

Ildi! De jó, hogy jöttél! Nimi tényleg mindig nagyon csinos! Barackos dolgot sajnálom. :cry:

Szami! Már hiányoltalak! Jázmin teljesen jól van már? Nagyok nem kapták el? Arról a termékről még nem hallottam.
Nyelvtanulással sehogy sem állok. :oops: Majd szeptembertől nekiugrom, amikor Balázsnak megkezdődik a bölcsi (vagyis mi majd akkor visszük újra). Anyós köszönöm szépen javulgat. Még 3-4 hét járókeret. Aztán meglátjuk. Tesóm kisfiáról van sok képem! Csak valahogy olyan furmányosan küldi tesóm el freemailre, hogy nem mellékletként és nem tudom lementegetni őket. :oops: De már valamelyik nap mondtam az uramnak, hogy orvosolja ezt a problémát. Hihetetlen jó képek vannak a két gyerköcről! Norbikáról és Balázsomról. Egyébként ma délután jönnek hugiék, holnap velük együtt megyünk Szárszóra nyaralni.

Hirtelen ennyi. Ne haragudjatok, ha valaki kimaradt. Kicsit még takarítgatok, aztán pakolni állok neki.

Mindenkinek minden jót kívánok az elkövetkező egy (és több) hétre!

Puszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Juditoknak kívánunk sok-sok Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Juditok, boldog névnapot kívánok!!!

aug. 9-én 19.20-kor (szerintem a Galéria étterem parkolójában) ALMA együttes lesz, meg egész délután gyerek-paradicsom... a gyaloghíd alapkőletételi ünnepségén...

Vera: nem tudom, hogy hívták a doki nőt.

ennyi, zizi van..

Kép

Kép
szolkata

Szió!

Vera!
Én is pont így voltam ezzel a szemügés dologgal.....annak idején megállapították a 0.5-öt...(én nagyon élveztem a szemcseppet, az SZTK-tól kísértek gyalog és éppen matekból írtunk dolgozatot mire beértem...és persze nem láttam semmit....amikor kiosztották jókat röhögtem a krix-kraxokon amit műveltem:))) No de apám nem engedte a szemüveget...és csak mostanában kezdtem észre venni hg fáradékony...amúgy semmi nagyobb gond.... Csak hát hg legyen az ember okos...mert ezek is hozzáértés híjján lehetnek olyan eltérőek hogy akkor most mi a helyes megoldás a gyermeknek..... :?

DRÁGA JUDITOK!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Kata!
Hát nem mondom hg jó hg Bence is ilyen.....azért nyugtató ....bár nem tudom hg mit tehetnék....a sok okosság még nem jött be.....beszélni úgyis hiába abban a helyzetben vele......szóval gyötör a lelkiismeret hg mit tehetnék.... :cry:
De akkor ezek szerint a Gekkoban erre is találnak megoldást......

Vera!
Konkrétan hogyan????

Aki nyaralni megy Jó időt, pihit és kellemes időtöltést!!

fanna3

Juditok és Márti!
Sok Boldog Névnapot!!!!!!

Olga!
Nektek pedig jó nyaralást!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

NO miután sem BalwinJudit sem BBjudit nem ma ünnepel...így ez rájuk NÁM vonatkozik..... :lol: :lol: :lol: :wink: pusz :lol: :lol: :lol:

fanna3

Áve.

Olga, nektek is kellemest a nyaralásra! :D

Köcce a köszöntést, én spec. már nem is ünnepelném egyiket sem...van elég gyerek névnapunk :mrgreen: De a köszöntés jólesik :wink: Úgyhogy Druszám, minden szépet és jót Nevednapja alkalmából! :D

Almát mi is beszéltük tennap Annával, el kőne menni... Hja, és összefutottunk Dorkáékkal, Bálint hatalmas! :shock: :D És mosolygós :) És édes :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szép napot Mindenkinek!
Először is szeretném megköszönni Kristóf és a magam nevében a köszöntéseket.
Nyaralás jól sikerült, szállás szuper volt.Képeket majd hozok.
A munkahely változatlanul pocsék, iszonyatos légkörrel.Történhetne már valami csoda.
Igyekszem visszaolvasni és reagálni is.
Ma estére lesz a bál és nagyon lámpalázas vagyok mivel én mondom a köszöntö beszédet vagy 100-150 ember előtt.
Egyébként már 63 kg vagyok. Kép
Utólagosan, de annál nagyobb szeretettel kívánok Mindenkinek boldog születésnapot illetve névnapot a mostanában ünneplőknek.

Kép
Kép
bmárti75

Szép reggelt Mindenkinek! Vagy talán már nincs is annyira reggel... :roll: :wink:

Most csak egyetlen dolog, aminek örülök: Ditke kismama Ketteskével, az iwiw-en láttam pocakos fotóját. (mondjuk nem tudom, mikori kép és most mennyi idős kismama lehet) Dorka: nem tudod?!

Kép

Kép
szolkata

Márti: milyen volt a bál, és hogy sikerült a beszéd?

Ha megjöttek a nyaralók élménybeszámolózzanak!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Nagyon jó idő van a nyaralókra! :) Én is várom az élménybeszámolókat Andi, de még csak most mentek el :D Ők biztos nem vágynak még rá hogy már haza is érjenek :)
Olgáék pénteken jönnek, Juditékat-Nikiéket, Szamiékat nem is tudom...
Mi csütörtökön megyünk, de már jön a rosszabb idő... :roll:

Márti, hogy sikerült??????? Hogy érezted magad a csinos ruhádban? Kép? ;) Én biztos nem tudnék 100-150 ember előtt beszélni!! Vagyis nem szeretnék, mert lámpalázas vagyok :oops:

Dorka, láttalak titeket ma a városban :) Szabi ott csücsült a testvérfellépőn, még akkor indultatok otthonról :)

Anna, egyelőre elmegyünk erre a csöpögtetős szemvizsgálatra, aztán a továbbiakat majd meglátjuk ennek tükrében... Én sem szeretnék Bencének szemüveget de ha mégis kell, akkor majd választunk valami vagányat ;)
Konkrétan mit hogy old meg a Gekko???? Vagy a hisztire írtad hogy erre is találnak megoldást? Arra nem :D azt mindenkinek át kell vészelni, egyszer csak elmúlik ;) Bence már igen ritkán hisztizik, úgyhogy kitartás!! :D

KépKép Kép
76vera

Szió!

[quote]A írta:rra nem azt mindenkinek át kell vészelni, egyszer csak elmúlik Bence már igen ritkán hisztizik, úgyhogy kitartás!!
.........ezen dejót nevettem!!!!!!!!!!!! :D :lol: :D :lol: ...ja amúgy meg a TMA nem vicces....... :roll: hanem idegölő... :wink:

Megvolt az első bölcsis nap....arra számítottam hg kezelhetetlen lesz majd....de nem pnaszkodtak rá......bár az itthoni viselkedése nem változott.....

fanna3

Sziasztok!
Már biztosan hallottátok, hogy aug. 09-én 19,30-kor Alma zenekar koncertje lesz a Galéria melletti téren.
Fantasztikus buli várható, gyertek el, és éljétek át ti is azt a fergeteges élményt, amit egy-egy Alma koncert tud nyújtani :D

Október elején várható az őszi börze :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hali!

Dorka: miután találkoztunk, az jutott eszembe, hogy pontosan én is ugyanolyan bunkó vagyok, mint akiket lebunkózok, hogy csak a kisebb gyereket veszik észre. Én is rögtön Bálinthoz fordultam... nehéz dolog ez látod még nekem is, aki pedig a hatásaival küzdök...

Mivel a változatosság gyönyörködtet, Marci beteg. Tegnap ebéd óta nyűgös, délutánra 38,4 volt a láza... még bíztam a fogzásban, hogy talán az a ludas, de mivel éjszaka is belázasodott, meg folyamatosan 37 fölött volt a hője, dokker nénihez vittem, piros a torka... benyalt valamit... Ospen szirupot kapott legalább 4 napig.

Fanna: mi az a TMA?! vagy csak nem figyeltem... :roll:

Márti: képek?

Katlina: ház hogy áll? vagy nem áll?! :wink:

Balwin Judit: Hunor babát sikerül szoptatnod? Annalucus még mindig jól "viseli" a kistesót?

Ja, láttátok... Marsi Anikó meg a Palik Lacika mesélte a tévében, hogy a Vilmos a kukába akarja folyamatosan dobni a kistesóját?! Van baj náluk is...

Kép

Kép
szolkata

Kata:

[quote]p írta:ontosan én is ugyanolyan bunkó vagyok, mint akiket lebunkózok, hogy csak a kisebb gyereket veszik észre.

Nnna, Kata, akkor kafa, tökre emlékszem, hogy amikor taliztunk egyszer a Müllerben, én is Kisebbedhez fordultam nagy lelkesen. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Mondjuk a Nagyobbodhoz is volt szavam. :wink:

TMA - nem téma? :oops: :oops: :oops:

Bár már Réka is a kukába akarná pakolni a tesóját....:roll: :roll: Vannak mindig perverz vágyaim. :lol: :lol: :lol:

Marcinak jobbulást!+++++

Vera: Gekkos beszámoló engem is érdkelne ám!
jaimee1

Jaimee: a kihez szólunk és arányaiban mennyit, majd akkor érzed meg, ha lesz Ketteske nálatok is. Nálunk Bence imádja Marcit és viszont, DE a viselkedése Bencének az elmúlt kb. 2 hétben hajmeresztőőőőő.... állandóan rosszalkodik, és ez most tényleg már rosszaság... megint elfut előlem, elvesz dolgokat, amiről tudja, hogy nem kéne..., nem adja vissza, fogócskázunk, ide pisil-oda pisil, bepisil direkt... az utcán a bokor mellé kakil, amikor hátul vagyunk a kertben és szól, hogy bemegy kakilni... utána büszkén bejelenti, hogy egy kutya által ott hagyott ürülék mellé csinált... és vigyorog... számtalan és millió bosszantó dolga van ....amivel fel akarja hívni magára a figyelmet.... tök tipikus..., amit csak arra tudok visszavezetni, hogy MINDENKI Marcit veszi CSAK illetve ELSŐSORBAN észre... minden hülye öregasszony a piacon..., a boltban..., de még a szomszédaink is, akiknek pedig direkt mondtam, hogy inkább Bencével foglalkozzanak már mostanában hangsúlyosabban, mert baj van vele... és csak agyalok, csak agyalok... hogyan lehetne ez másképp... De mondom még egyszer... Én is beleesem ebbe az emberi hibába a más gyerekével... sajnos...

Kép

Kép
szolkata

sziótok,

nah, Kata, hazáig én is azon agyaltam, hogy asszem én is Marcit támadtam le először, aztán Bencét... :roll: :wink:
Sajnos az emberekre, akikkel ritkábban találkozol, a kicsi hat az újdonság erejével, sztem ezért szl először mindenki hozzájuk. Aztán a nagyobb meg sokszor azt a kérdést kapja, hogy na, milyen a kisöcséd/hugod? HOgy hívják? Szereted? stb. Ez is frusztrálja őket rendesen, sztem...
Szabi meg állandóan dobál: játékot, homokot, magát... Néha úgy érzem, hogy a pattanásig feszült idegeim felmondják a szolgálatot. Sűrűn visít: tejcsííííííííít, máááááááááááásikat, rudíííííííít stb.
Biztos, hogy a maximális figyelmet kérik, sokat agyalok én is, mivel tehetnék neki jobbat.
Marcinak jobbulást kívánunk, majd tudósíts minekt, merre alakultok!

Igen, Ditkéék várják a kisöccsét Zsófinak, majd karácsony-újév táján érkezik hozzájuk! :) Szerencsére jól viseli Ditke ezt a terhességet is, csak úgy virul! Most meg a Balcsin vannak, vasárnap még találkozunk is velük, ők Lellén vannk hétfőig, mi mg Bogláron vas.tól.

Judit, Hunor babót és Annalucust is jó volt élőben látni, sztem nallányod mellett simán elmentem volna
:roll: Annyit változott, régen láttam élőben!
Hunor édesen tentézett, mindig ilyen jó baba? :) (Költői kérdés volt, biztos hallottátok már sírni is:.....)

Anna, bölcsi továbbra is jól alakul?
Meglestem az ótód meg a táblát rajta vas., mikor találkoztunk, nagyon pöpec!

Jaimee, jól emlékszem, hogy szeptembertől-ősztől kerül terítékre nálatok egy FONTOS kérdés? :) Az már mindjárt itt van!

Ma voltunk Bálinttal a szemészeten, valszeg valóban könnycsatorna problémánk van, most még 2 hét szemcsepp, meg masszírozás, addig haladékot kaptunk... Ha nem múlik el 100%-an, akkor "anyuka, megbeszéljük a továbbiakat"....:(

Szabin is átszaladt valami kis vírus, 2x lázzal, hasmenéssel, még a múlt héten.
Ja, és sztem néha ő meg engem dobna a kukába, nem a tesóját...
:roll: :oops: :? de amúgy meg mégis nagyon anyás. Sztem nagyon ambivalens érzései vannak, mert hát hazahozta anya a tesóját, aki elveszi egy csomó idejét anyának, de azé csak az anyám, na.....
:) Szóval azt hiszem, nehéz ez most neki nagyon, bár nem az öccsét bántja.

Kép
Kép
dorkáék

Hát témánál vagyunk azt hiszem...
(És mi pont most fogunk elmenni 4napra...
)
Annyit tudnék mesélni én is! Sajnos :(

Nagyon-nagyon oda kell figyelni a nagyobb gyerekre, mert súlyos következményei lesznek később... Nem írtam még de nálunk is gáz van, nem kicsi :(:( Bence május vége óta dadog :cry: Azóta logopédustól-pszichológusig hordom, és ezen ok miatt íratkoztunk be a Gekkoba is, pedig előtte nagyon azon az elven voltam hogy oda soha. DE komolyan MUSZÁJ tennünk valamit, mert ebbe én belepusztulok :oops:
Ő is imádja Jázmint, de biztosan ezt sínylette meg. Meg azt hogy nem jut rá annyi idő mint korábban, én is sokszor türelmetlenebb vagyok. Vagyis remélem már csak voltam, mert nagyon-nagyon igyekszem. Régebben olyanokért leszidtam amiért nem kellett volna. Kiöntötte a vizet, egyből rászóltunk, ha nem is kiabáltam de rászóltam. Minek??? Attól nem lesz jobb se neki, se nekem, és ő még frusztrált is lesz ezek miatt a felesleges rászólások miatt.
Egy csomó olyan apróság van mit elrontottam, tudom :( És bele vagyok betegedve. Imádom őket, mindent megadok nekik ami tőlem telik (egyébként lehet ez is baj!) és mégis. Itt a baj nálunk is :(
Úgyhogy Kata, Dorka nem irigyellek titeket sem :(

Dorka, bocsi, de emiatt kérdeztem a múltkor hogy biztos viszed Szabit bölcsibe? Mert nehogy az is másképp csapódjon le benne. Most biztosan meg van zavarodva kicsit, meg ő maga is pici még, és ráadásul dackorszakban van.

Amúgy nekünk azt mondta a pszichológus hogy Bence a tőlem való elszakadás/leválás folyamatában van és ez egy fiúgyereknél amúgyis kényes dolog, mert az anyja az isten, viszont ő nem nő hanem férfi lesz hamarosan és ezt az arra érzékeny gyerekek nagyon rosszul tudják megélni. Nálunk többek közt ez (is) az ok.
Hattttalmas önbizalomhiányban szenved a gyerekem :( Pedig ügyes-okos, biztatjuk folyamatosan itthon is és mégis :(

Muszáj pakolnom menni, majd később benézek még.

KépKép Kép
76vera

Sziasztok, hazaértünk, jó volt.

Kata, jobbulást Marcinak, hogy van?

Nekem egyszer azt mondta valaki, hogy képzeljem el úgy a "testvéred születik és hazaviszem a kórházból" dolgot, mintha a férjem állítana haza egy másik nővel és közölné, hogy: itt az új (másik) feleségem, de ne aggódj, én úgyanúgy szeretlek téged (is) ezután (is), éljetek együtt úgy, mintha mi sem történt volna... Szerinte így élik (élhetik) meg ezt a kérdést a nagyobb gyerekek. Kicsit sarkos a fogalmazás, de van benne valami, nem?!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hola.

Áhh, feladtam a szélmalomharcot, képtelen vagyok visszafelé haladni a topicban; örülök, ha a jelent fel tom dógozni :? Lehet ez csak nekem probléma... :mrgreen:

Óbejóóó! Akkor lenne még egy kismamink...ha Ditke írogatna... Deazé gratulálok nekik :)

Kata, most sincs elég tejcsi, de szopizik a Nagyfiú :) Legalább kap védettséget...remélem jó sokáig. Luci sem volt beteg, amíg volt cicizés.

Luca még mindig bírja az Öcsikét, de már nálunk is vannak furcsa dógok :roll: Pl. harap. Meg szájjal eszik - mán úgy értem, hogy a tányérból közvetlenül szájjal...mint a kutyák... Ezeket csak arra tom visszavezetni, hogy Hunor is ugye szájjal csinál szinte mindent (sokat nem kell neki, csak enni...), osztán most Ő a jó példa... A bilizést most nem is forszírozom, majd jövőre.

Szami, télleg kicsit sarkos a dolog :D Merugye ezek a törpék azért valahogy zsigerből, ösztönösen szeretik a kistesót :roll: De van benne valami...

Vera, azért ne ostorozd magad! Egyikünk sem akar rosszat a gyerekének, de pszichológusok sem vagyunk, hogy állandóan tudjuk, éppen mi a jó a gyerkőcnek. Csak próbálkozhatunk... :| Meg megoszhatjuk a tapasztalatokat.

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?