Kata, Niki, Szami, köszi a dokik elérhetőségét, megnézem majd őket!
Kata, mi is Szabados Katalinhoz lettünk irányítva, de nála van ez a novemberi időpont
Arról nem is beszélve hogy én vérvételt nem szeretnék Bencének, kínozni azért nem akarom. Én ezt a kilégzéses vizsgálatot szeretném megcsináltatni nála, Orosz Á. szerint már lehet meg tudnák csinálni egy 6évesnél is mert eléggé együttműködő gyerek.
Hasi uh-ra meg csak ajánlotta hogy nézessük meg.
Egyébként eddig nekem ez eszembe sem jutott. Mármint a laktózérzékenység. De a napokban kaptam egy levelet egy volt évfolyamtársamtól aki írt egy ilyen szakácskönyvet mert ő maga is az. Beleolvastam és a tünetek totál stimmelnek Bencénél, haspuffadás, evés utáni hasfájás, görcsölés (szegénykém állandóan itt fetreng kaj után
), hasmenés, vizes széklet. Ez Bencére mind-mind igaz, nagyon rossz az emésztése.
Szóval ezért kezdtem el ezen agyalni. Egyelőre annyit megteszek mindenféle vizsgálat nélkül is hogy nem kap tejes dolgokat.
A féjem szerint nem biztos hogy laktózérzékeny mert nem csak tejes dolgok evése után fáj a hasa.
Szemüveg: nem tudom hogy döntünk majd ha kell, persze, megkérdezem a dokit ő mit gondol/javasol, megállja-e a helyét az én elméletem vagy rosszul gondolom. Én csak magamból indulok ki. 10évesen az iskolában kiszűrték a -0,5öt, anyukámék rögtön robogtak velem a szemészetre ahol rögtön kaptam is szemüveget és onnantól nem volt megállás, egészen -6,25ig, mikor is megműttettem 30évesen
Évente romlott a szemem folyamatosan
Az egyik barátnőmnek pedig nem váltották ki a szemüveget anno és szépen el is múlt, illetve azóta is jól lát és életében nem volt szemüvege.
Azt olvastam hogy többször is meg kell nézetni mert lehet egy pillanatnyi állapot, fáradtság, stressz, bármi hatására.
Komolyan 10-14nap mire visszaáll a szeme???
1én megyünk, előtte 3napig csepegtetés, 2án szülinapja lesz, aznap már menne oviba is...
Mindjárt lemondom az egészet
Kata, a reumatológus doktornő nem C. Mariann volt véletlenül?
Ő is nagyon aranyos, régi ismerősünk, és ovistárs anyukája is egyben
Örülök hogy jobban vagy, ez jó hír!
(Apukámnak is gerincsérve van évek óta, ő sem műtteti, inkább együttél vele, de néha nagyon rossz
)
Akaratos-hisztis gyerekek: nekem kettő is van
Bence már lassan 6éves de még mindig előfordul, mondjuk ő az átlagtól eltérően nagyon gyenge idegrendszerű, így összeomlik apróság hatására is
Többek között ezért fordultam a Gekkohoz... Nekünk ezen a téren kell rásegítés, fejlesztés, de nagyon!
Egyébként Bencus iskolaérett (bár szó sem volt idén iskoláról, szept.2án még csak 6éves lesz, de értelmileg már érett rá
érzelmileg viszont nagyon nem.)
Szami, írok privit, mert bár nem titok, de hosszú és nem akarom itt foglalni a helyet
Dorka, mikor mentek Bálinttal a szemészetre?
Szabi detto Jázmin akkor, nálunk is kötőszó az "inpább"
Bölcsibe mindenképp viszed ősztől?
Ildikó, Nimród mosolya és a szeme is gyönyörű
Gratula az egyre gyakoribb kétlábon járáshoz
Szami, én hallottam már a NuSkinről, többek között engem is próbáltak már beszervezni, így olvasgattam róla, asszem az nlc-n van egy csomó topic erről. De tapasztalatom nincsen.
Jó sok programotok van, ti sem unatkoztok
Jó pihenést akkor a következő pár napra is!
Judit, Niki, nektek nagyon jó pihenést, nyaralást kívánunk, sok-sok képet hozzatok majd!!!
Mi holnap Debrecenbe megyünk, pénteken valamelyik strandra, szombaton Szilvásváradra vagy Mátrafüredre
Úgyhogy elköszönök én is pár napra!