Új privát üzeneted érkezett!

Cathy,
itt mindent megtalálsz:
http://www.hipofizis.hu/prolaktin.php
Tehát a magasabb szint is oka lehet a ciklus elhúzódásának, igaz, emelkedett ez a szint a terhességben is, de ekkor már kimutatható uh-on a terhesség.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly sajnos tudom mi ez, mivel már egy éve járok endokrinológushoz ezzel a problémával. Most álltam le a gyógyszeres kezelésről márciusban, és még nem állt be a menzeszem. De lehet megint magas, majd fél év múlva kell mennem megint hozzá.

De kérdeztem tőle, és mondta semmi akadálya, hogy gyerekem legyen ennek a probléma ellenére.

Sok minden van a neten de, ő egy jó orvos, aki kutató orvos, és ha ő azt mondja semmi akadálya, akkor elhiszem. És többször is rákérdeztem. Szóval csak várni kell.

De várok türelmesen, nem kell görcsölni és összejön, ahogy a többiek mondják, és ezt is fogom tenni.
Vendég

Cathy helyes...én soha nem görcsöltem a babán és sikerűlt is 4x!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Teljesen megnyugodtam, Cathy, már azt hittem, nem vagy jó kezekben. Aggódtam érted, azért írtam az előbbieket.
Így igaz, várni kell türelmesen, remélem, egy kis bokszoló van már a pocidban!

LAPTETŐ!!!! (Pedig nem is hiszek benne!!! De olyan jó!!!!) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Köszi Lyly aranyos vagy, hogy aggódtál értem.

Hogy érted hogy 4 x Nita?

De már megbarátkoztam a gondolattal, hogy most nincs baba.

Most gőzerővel munkát keresünk mindketten Szegeden, oda akarunk költözni, közel a férjem családjához.

Ha valaki Szegedi akkor szívesen várok minden segitséget.

:wink:
Vendég

Cathy úgy hogy nekem Barnika a 4.terhességem.....
az első után /Máté/ volt 2 vetélésem egymás után tavaly!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Holnap megint elmegyek a védőnőhöz,és ha lesz benne,akkor a tesztlappal bemegyek a dokihoz.De ott csak oldattal lesik,jó,hogy nem lesz benne semmi!
Kirus!Gratula!!Szép nagyon!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj Kirus: hát gratulálok, olyan jó látni azt a két cskíocskát, emlékszema sajátomét is csak hosszú percekig figyeltem a wc-ben :oops:

Élek, köszi az aggódást reggel 5re elmúlt, ma voltam kivizsgáláson holnap lesz eredmény, ah újra előjön, azzonnal kórház azt mondták,, betermeltem mkaróni 3 tányérral, és két cukrászadai sütit, amit nagymamám küldött! Most meg rohadtul hányingerem van...hát igen nem kellene ennyit zabálni.

Anyós az imánt
hívott, hát én nem vettem fel,nem akarom hallgatni a szidalmait, biztos jó bunkónak tart, meg majd jól kibeszélnek, meg lesz kit uszítani...de nem kell több fájdalom! :oops: Lehet, túl szentimentális vok!

Lyly: köszi a bíztatás! Hogy-hogy visszakéreckedett, szpoizik újból a kis drága? :D

Cathy: uncsitesómék szegediek, nagyon sokat vagyok ott, ha lelki gondom van, csak oda megyek, ott szoktam feltöltöltődni a Tiszta-partan sétálva, kedvenc városom. Tesóm kersztapja elég idős, 50-es, ő sokáig keresett melót, végül egy kutysétáltatósdit vállalt el, és most mindent ház körüli illetve autós uatztatós munkát ő csinál, egy idős néninek, akinek több üzlethelysége van, jól kesres vele. Majd utánna kérdezek. Mi a foglalkozástokok, vagy milyen munka kell?

Mlei: basszus, ja nem túl jó a kórház, bár én mivel sokáig szerettem volna doki lenni, nagyon érdekel, szóval, ha bent vagyok inkább szemlélődöm és érdekel a gyógyítás...bár tudom ilyen elvetemült is csak én lehetek! :D :D :D Ráadásul mikor voltam fogdokinál, nem félek egyébként, Beni úgy elkezdett mocizni, na gondoltam, nehogy déádnagyapád nyomdokaiba lépj...

Ja, csajok, egyébként végtelenül hálás vagyok, hogy annyi szeretet és törődést kapok tőletek is, köszönöm nektek! Sokat jelent! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyuszifül16

nyuszi ne is vedd fel ha a anyós vagy bármelyik barom hív!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ti hogyvagytok!
Te, Máté, Barnus? Mik törénnel otthon? Apátok melózik ebben a nagy melegben?

Kép
nyuszifül16

én ma elég carul voltam/vagyok...keményedek és délután enyhe görcsök voltak.....
Máté anyuéknál van péntekig......most tök egyedűl vagyok.....api igen dolgozik sajna........kitikkad szegény!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Húúúú, Nita pihenj amennyit tudsz, próbálj valahogy kikapcsolódni, egy kis zene talán, vagy lazíts. Azért még korán van, még legalább 4 hét kellene! Szóval csak pihi!!!!

Kép
nyuszifül16

Kép

Csináltam 1.pisiből is egy tesztet,ugyanolyan mint a tegnapi :)...

Ezt küldöm mindenkinek :!: :!: :!: :)

Kép
Vendég

Szia Kírus Gratulálok! Nekem megint negatív lett. Most mér biztos nincs baba. Holnap megyek vérvételre hogy megtudjam mennyi a prolactin szintem.

Menj el a nőgyógyászhoz, és nézed meg a babádat, hogy minden rendben legyen.

Mi még próbálkozunk továbbra is, de most az állásra koncentrálok.

Szombattól már nem leszek, megyünk két hétre szabadságra, majd találkozunk utána.

Üdv. Mindenkinek.
Vendég

Szia cathy!
Hát sajnálom :(!!! Akkor legalább megtudod hogy mi a gond...
Még nem megyek dokihoz...majd talán jövö héten vagy utána héten mikor már lát szívhangot is...Bár jó lenne eldöntenem mert idöpontot kell elötte kérni :roll:
Na meg a melóhelyemre is oda kéne szólnom hogy tudjanak pótolni majd...elvileg jövö csütörtökön kezdenék megint..

Szerintetek mikor menjek dokihoz??
Vendég

Szívhang már a 3. héten kialakul. Szerintem menj el mihamarabb a jövő héten. Láttam, raktál fel vonalzót. Én még nem raktam volna fel a helyedben, majd csak a 12. hét után. De te tudod.

De örülök neki, hogy lesz baba, Mikortól próbálkoztatok már?
Vendég

Cathy!
Szívhangot a 6.héttöl láthatnak...lányommal 5 hetesen voltam dokinál és még nem volt szívhang...
Vonalzót meg tök mindegy mikor teszek fel hisz ha elakar menni ugy is elfog ha van vonalzó ha nincs...
Április óta probálokzunk....hamar összejött..
Doki azt mondta febr-ban hogy várjunk 1/2 évet...na ezt mi nem vártuk ki...
Vendég

Cathy sajnálom!!! :(
de előbb utóbb tuti sikeűlni fog!!!!!!!!!

Kírus most már hangosan is GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok! Nem búsulok mert még most lesz csak két hónapja hogy próbálkozunk.

Kírus mindent bele, vigyázz magadra, meg a babára, de jó 8 hónap múlva boldog kismama leszel...
Vendég

Cathy ez a beszéd!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Cathy
sajnálom, légy erős....2 hónap még nem a világ, sikerülni fog!!!

Kírus
gratula!!!
Ari az új vonalzid!! :wink:

Ma sikerült egy office-t felraknunk a gépre, úgyhogy jönnek a táblicskuk.
Kírus
most is már átírhatlak a kismamikhoz, vagy azért megvárod amíg a doki megnéz?
Majd írd meg ok?! :wink:

Kép Kép

Ha esetleg valakinél változást kell beírni, vagy valaki be akar kerülni még (újabbak), akkor tessék szólni nékem!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!
Hát átírhatsz végülis...nem azon fog múlni semmi...
a probálkozáshoz ápr,és kalkulátor számítás szerint 2010.ápr.09. a szülés ideje :)
Köszke!
Valószinű jövö hét péntekre kérek idöpontot,,akkor töltöm a 6 hetet...
Vendég

Betti a korom átírod 23 évre? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty! 20 nap mulva az enyémet is majd 26-ra :lol:
Vendég

Sziasztok, voltam Uh-n bébike befordult fejjel lefelé szépen, ráadásul 2 héttel nagyobbnak, mint a hasonló korú társai, vasat szedni kell, holnap mennem kell endokrinológiára, mert rossz a pajzsmirigyeredményem!

Betty: gyönyörű a táblicsku:) de enegem is átírsz 25-re 8) :lol:
Cathy: ne add fel, végy példát Kirusról, türelem bébit terem...:)

Nita: hogy vagy?

Kirus: gratula, akkor kos lesz a dárgád, és majd együtt szülinapozom vele, hatalmas gratula :D :lol: :lol: :lol:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi köszi jól vagyok ma!!!!!!!!
ma megcsináltattuk az apaságit!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor lehet együtt szülünk????? :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát, igen Nita, de azért én szreteném, ha még kihúzná odabent ő felsége...

Na, nálunk apaság csak szeptemberben lesz csináltatva... :shock: Tényleg azért kell fizetni? Ti gyámhatóságnál vagy anyakönyvezetőnél csináltattátok?

Kép
nyuszifül16

nem kell fizetni semmit se.........vidd magaddal a lakcímkártyát,személyit és a kiskönyvedet!!!!!!
és anyakönyv vezető csinálja! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kÖSZI, EZ JÓ HÍR!:) Remélem ma ANyós nem találja ki, hogy felhív, mondjuk a Kersztanyukáját Attilának felhívtam, hogy jól vagyunk. Remélem ő nem lesz majd ekkor bunkó, azért bennem van a félsz...

Kép
nyuszifül16

Nyuszi!
Köszi a köszöntést,írt választ Domi. :D :D

KépKép
Kép
mucus75

Szép estét!
nyuszi! Még 2 hónapot kibír Őfelsége(mint ahogy te írtad) :lol: :lol: ,akkor jó..

mucus! Utolag is boldog névnapot Dominak!!!! :)
Vendég

sziasztok, köszi mindenkinek! Betty tök klassz a táblázatot. Olyan mint egy nagy család a társaság.

Szeretnék én is bent lenni, ha lehet.
N mentem , mert fáradt vagyok, két nap és 2 hét szabira meyünk.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, csak rossz volt a gép, nem indult valamiért, de hazajött a mikroprofesszorom és megjavította.

Szóval voltunk a Kaáliban. Az inszemit szeptemberre tervezzük, mivel most előírtak nekem egy csomó vizsgálatot. Először is a menzi 3. napja körül el kell mennem UH-ra a Kaáliba. Ehhez ragaszkodtak, hogy ott legyen. Aztán a többi vizsgálatot, amihez vérvétel kell, azt SZTK alapon fogjuk. Azért nem kezdjük el most, mert injekcióznom kell majd magam a hasfalba és azt is a menzi második napján kell kezdeni. Így mivel még nem lesznek meg a véreredmények nem ugrunk bele. Megvárjuk, hogy az mit mutat ki. Elkezdtem szedni a Femibion 800-at, ezt majd a terhesség 12. hetéig kell, de biztosan ismeritek. Hát a gatyánk rá fog menni. Maga a szuri kb. 60 000.- forint lesz, bár mondták hogy most csak a felével számoljunk, vagy max 40. 000-el, mert kis adagokkal indulunk. Az inszemi szintén 40 000. Ez már 80 000.- plusz hozzájön a vitamin, az UH, plusz a mai 24000.- Szóval ez idáig kb. 114 000- Hát én nem is tudom hogy fogjuk összehozni. De szeptemberig valahogy összespóroljuk. Ja és így is 15-20 % az esély. Hát ez röhej. Ja és majd valami kúp a sárgatest hormonokra.

Szóval ez történt ma velem. Megyek, nézem a vacsoracsatát.
Itt nálunk ma szinte egész nap esett az eső. :)

Kép
babicsek

babicsek én nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sikerűlni fog a manóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babi
nagyon örülök a jó híreknek!
Sikerülni fog az a baba!!! :)

Nita, Kírus, Nyuszifül
átírom amit kell nektek mindenképp :wink:

Cathy
írd az adatokat (hány éves vagy, mióta próbálkoztok, szedsz-e vitamint/milyent, hány napos a ciklusod, van e gyerek, meg a megjegyzés rovat van még-ha pl. dokihoz mész...ilyesmi)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Nita,itt csak 30 napnál nem régebbi papírt fogadnak el.Először én is úgy tudtam,hogy 300,de megkérdeztem,30.Nem tudom felétek hogy van.
Védőnéni holnap lesz csak,majd megyek hozzá.
Nyuszi,most már valószínű úgy is marad.Mikor fordulnak be??34 hetesen???
Na megyek,mert Pityesz fiam ütögeti a lábam,és cscscscs-t mondogat,ami azt jelenti,hogy csüccs,de akkor én nem gépezek!! :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jó reggelt!

Hát Melinda ti már ébren vagytok? Nekem még alszik Marci így gyorsan kihasználom a lehetőséget. :)

Lányok köszi a bíztatást, meg hogy drukkoltok nekünk.

Betty: A vitaminhoz odaírhatod nekem, hogy femibion, meg hogy szeptemberben inszemi. Az elevitet törölheted, meg a többit is egyenőre. Köszi. :)

Itt megint olyan borongós idő van, biztosan nesni fog az eső. De legalább jó hűvös lett.

Én most már csak azon parázok, hogy megjöjjön. Nehogy megint legyen egy 60 napos ciklusom, mert megőrülök. Ma van a 28. nap. A múltkor 37-nél jöt meg. Pedig akkor szedtem a clostyt meg a choragont is kaptam. Most meg nem is volt gyógyi, úgyhogy nemtudom lesz e menzi.

Kép
babicsek

27 éves vagyok, 2 hónapja próbálkozunk, folsavat szedek, ált.28-29 napos a ciklusom, de most 2-3-hónapja felborult amióta leálltam a hormon gyógyszeres kezelésről. Nincs még gyerek.

Képzeljétek tegnap voltama pénzügyi tanácsadómnál, 21 éves a csaj. és 6 hónappal ezeőtt késett neki, gyógyszer mellett. vet tezstet és negativ lett, elment dokihoz, azt mondta felfázott, és hagyja abba a fogamzásgátlót,. és szedjen hormon tablettát és jöjjön vissza 2 hónap mulva. de ne aggodjon ha késik a menzesze.
Közben pár terhességi tesztet is csinált , de negativ volt. 2 hónap mulva elment a dokihoz, de egy másik volt ott, és ő mondta 4 hónapos terhes.

nagyon meglepődött hogy a másik doki félrediagnosztizálta. de nem voltak terhességi tünetei, meg a tesztek mind negativak lettek. MOndta ő nem bizik a tesztben. Most 7 hónapos terhes.

Na mondtam neki hogy ha nem lesz változás nálam se akkor szeptemberben elmegyek nőgyógyászhot kivistgáltatom magam.

Hu de sokat irtam... na mentem dolgozni, már cask ma meg holnap és szünet..
Vendég

Sziasztok!
Babicsek!!
Nagyon drukkolok én is neked!!! :wink:

Kértem idöpontot,jövö péntekre 9:20-ra kaptam...mondtam adjon reggelre,mert ha du-ra ad szét b.sz az ideg :lol: ...Persze ez utobbit nem mondtam csak gondoltam... :) .

Meli! De jó nézni a vonalzód!!!! Már csak 1 hét!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Szia cathy!
Jó munkát..és kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Nagyon kihalt ma a topic :(!

Hol vagytok csajok???

Egy pár napja este olyan hányinger jött rám,erre ma elkapott ebéd után is...majd felforul a gyomrom :? .
Na meg a hajam áááááááááááá az kikészít tök hamar zsírosodik :(..
Volt még valakinek ilyen tünet? :roll:
Vendég

Kép
Kép

betty615

Én itt vagyok!

Nehezen jutok ide, mert mindig el van foglalva a gép.

Tényleg kevesen voltatok ma itt.

Kirus: A hányinger is jó jel. :D Az előző terhességnél nem volt ilyen tüneted az elején?

Én olyan nyomottul érztem magam. Semmi sem jó. Ennék is valamit, de nemtudom mit, dolgom is lenne, de nincs kedvem semmihez. ÁÁÁÁ de utálom az ilyet. Közbe meg úgy érzem, hogy tele vagyok, nem menne le egy falat se a torkomon.

Betty: az mit jelent amit a macid tart a kezében?

Na megyek mert Marci itt nyúz, hogy festeni akar vízfestékkel. Még jó hogy neki van kedve valamihez....
Apus is hazajött és ment is lefeküdni. Az idő is borús. Na jó nem nyafogok tovább. :?

Kép

Kép
babicsek

Babi
Azt jelenti, hogy"reménykedünk, hogy az IVF (beülti), meghozza nekünk a csodát" :wink:

betty615

betty: figyeld meg, megfogja hozni! Nagyon szorítok. Én mostanában olvasgatok, illetve írogatok is egy másik topicba, az inszemesbe. Ott vannak akiknek lombikkal lett babájuk és az egyik lánynak blogja is van, ahol leírja a lombik menetét, ahogy nála történt. Ha esetleg nem ismered és érdekel elküldöm. :)

Kép
babicsek

Már esik is az eső.

Kép
babicsek

Most olvastam a HOT-ban, hogy Kaszás Gézáéknál jön a második baba. Az első lombikos volt a második meg spontán sikerült, pedig úgy tudták, hogy nem lehet így babájuk. Jó mi?

De az egyik osztálytársam is így járt, neki lombikkal ikrei születtek, aztán rá 1 évre spontán terhes lett. Nem akart hinni a szemének és a fülének, amikor mondták neki, hogy terhes. :lol:

SZÓVAL VANNAK MÉG CSODÁK!

Kép
babicsek

Jól elbeszélgetek itt magammal. :lol: Hol vagytok???

Kép
babicsek

Szia babicsek!

Itt vagyok egy gyors bekukkra és egy ölelésre!!!
Holnap megeyk én is nőgyógyihoz, mert néhány napja igen görcsölgetek, és mostanság kellene megjönnie a pirinek... Illetve még egy hét...

nekem is volt ismerősöm, a kolléganőm unokahúga, akinél csak félidő után derült ki, hogy az 5. hónapban van... Végig fogamzásgátlót szedett, voltak kis vérzései is, de a gyógyszer mellett egyébként is gyengébb volt mindig a menzije, szóval fel sem tűnt neki. De aztán már érezte a mozgásokat, mert hasa az nem volt neki, aztán meg hirtelen nőtt egy jó nagyot... Be is voltak kakilva a férjével, hogy mit csinált a hormongyógyi a babával...Hát most egy világszép egészséges nagylány... :lol: :lol: :lol:
Vagyis: ha jönnni akar a baba, akkor jön is, akármit teszünk ellene!!! És sajnos lehet, a fordítottja is igaz, ha nem akar jönni, tehetünk bármit ÉRTE...

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!
Nálunk minden ok,majd megyek a védőnőhöz,csak még nem kell pisilnem...tiszta Annus Adrián vagyok....megbuknék a doppingteszten.... :lol:
Ma megyek ünnepségre,anyatejes világnap alkalmából,küldtek meghívót,mert tavaly jó sok tejet adtam le!!!Ja,meg még idén is 1 hónapig.
Készülődök,mert viszem a kisfiamat is,úgyse nagyon van társasága itt,akinek itt olyan idős gyereke van,az 30-on túli,és megvan a baráti köre,a velem idősöknek,meg esze ágában sincs szülni... :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?