Sziasztok!
Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj Kirus: hát gratulálok, olyan jó látni azt a két cskíocskát, emlékszema sajátomét is csak hosszú percekig figyeltem a wc-ben
Élek, köszi az aggódást reggel 5re elmúlt, ma voltam kivizsgáláson holnap lesz eredmény, ah újra előjön, azzonnal kórház azt mondták,, betermeltem mkaróni 3 tányérral, és két cukrászadai sütit, amit nagymamám küldött! Most meg rohadtul hányingerem van...hát igen nem kellene ennyit zabálni.
Anyós az imánt
hívott, hát én nem vettem fel,nem akarom hallgatni a szidalmait, biztos jó bunkónak tart, meg majd jól kibeszélnek, meg lesz kit uszítani...de nem kell több fájdalom!
Lehet, túl szentimentális vok!
Lyly: köszi a bíztatás! Hogy-hogy visszakéreckedett, szpoizik újból a kis drága?
Cathy: uncsitesómék szegediek, nagyon sokat vagyok ott, ha lelki gondom van, csak oda megyek, ott szoktam feltöltöltődni a Tiszta-partan sétálva, kedvenc városom. Tesóm kersztapja elég idős, 50-es, ő sokáig keresett melót, végül egy kutysétáltatósdit vállalt el, és most mindent ház körüli illetve autós uatztatós munkát ő csinál, egy idős néninek, akinek több üzlethelysége van, jól kesres vele. Majd utánna kérdezek. Mi a foglalkozástokok, vagy milyen munka kell?
Mlei: basszus, ja nem túl jó a kórház, bár én mivel sokáig szerettem volna doki lenni, nagyon érdekel, szóval, ha bent vagyok inkább szemlélődöm és érdekel a gyógyítás...bár tudom ilyen elvetemült is csak én lehetek!
Ráadásul mikor voltam fogdokinál, nem félek egyébként, Beni úgy elkezdett mocizni, na gondoltam, nehogy déádnagyapád nyomdokaiba lépj...
Ja, csajok, egyébként végtelenül hálás vagyok, hogy annyi szeretet és törődést kapok tőletek is, köszönöm nektek! Sokat jelent!