Bende, Zaha, Betti, Tünci:köszikösziköszi, itt vagyok, de soká keveredtünk haza a nagyfaluból és nem volt valami nagy hangulatom.Igazából nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.Mindenesetre ott sírtam és a drága dokibácsi azt mondta, sírjak csak bátran, az jót tesz.
A lényeg:
a szegeden kapott információk nem helyesek!!!Ellentmondásosak, nem is értette a papíron lévőket és az ott kapott infokat.Hátradőlt és felhúzta a szemöldökét.Gondolhatjátok mit éreztem, amikor egy ilyen szakember annyit mond, hogy na ez "érdekes".
1.A kislányom turner-es volt, kromoszómarendellenessége volt (nemi kr.) és pont, ez tény.
2.Nálam is van valami betegség kr szinten.
3.DE A LÁNYOM NEM AZ ÉN BETEGSÉGEM MIATT HALT MEG.A KETTŐNEK AZ ÉG VILÁGON SEMMI KÖZE EGYMÁSHOZ.
Nekünk váltig állították szegeden, hogy emiatt történt és kb 25 % az esélyünk egészséges babára.
Ő SZERINTE KB 90 % AZ ESÉLYÜNK EGÉSZSÉGES BABÁRA!!!
Ugye nem mindegy????És igen, neki hiszek, a tegnapi napnak.
Vettek vért tőlem, mert ők is meg akarják nézni a kromoszómáimat, nem nagyon hiszenk a szegedi eredményekben.Szeptemberben megyünk újra, ha meglesz az eredmény.
A dokibácsi lombikellenes és nem is javasolta a lombikot ennek a betegségnek a kiszűrésére.(beültetés előtti genetikai vizsgálat, hogy biztos egészséges embriók kerüljenek vissza)
Ilyen beavatkozás magyarországon nem létezik!!!
Januárban kezdhetünk próbálkozni.
És nyugtatott, bíztatott, hogy lesz babánk, meglátom és több is.Ő 2-3-at javasolt legalább!Nagyon kedves, szimpatikus, korrekt.Legszívesebben megpusziltam volna.
Végülis ezek jó hírek, jók az esélyeink és még ők is megnézik a véremet, biztosra mennek.
DE.
Én beleéltem magam a lombikba, hogy kiszűrik a betegséget, hogy többet nem kell mennem méhlepénybiopsziára...de sajnos KELL a következő tehsességnél mindenképp.És a mi a legjobban bánt, hogy ki tudja mikor sikerülhet.Jázminra 20 hónapot vártunk.
Tudom nem lóverseny...de jelenleg nem tudok örülni.
A váróban zavartak a nagypocakos terhesek, ideges voltam a látványuktól, akik más orvoshoz jöttek uh-ra és egy mellettem ülő lányt szerettem volna felrúgni.Azt ecsetelte egy nőnek fennhangon egy fiú kétévessel magamellett, hogy ő nekik csak kislány kell, mert már fiú van és ők ezért járnak ide a genetika nagymesteréhez...legszívesebben beleüvöltöttem volna a fájdalmam abba a sznob, buta arcába, hogy hallgasson el, mert szétszakad a lelkem rögtön...
Hát ennyi nagyjából.Várni januárig.