Új privát üzeneted érkezett!

Tünci férjecskét Isten éltesse sokáig!!!!! Kívánom, hogy jövőre + 1 fő köszöntse fel!!!!
bende

Hettuli!

Nagyon aranyos az eb..... Hogy hívják??????
bende

Csörgött a telefon, a gyerekek apja mondja, hogy megharapta egy kutya a kisfiamat, balatoni doki lefertőtlenítette, most mennek a marcali kórházba, kell a TAJ-szám. A kutya tulajdonosa "megpróbálja" elküldeni a kutya papírjait faxon a kórháznak. Aztán lerakta a telefont.

TAJ-számot küldtem, visszahívtam, hogy adja Ábelt, nem adta, letette a telefont.

Hívott, adta Ábelt, Ábel sírva mondta, hogy megtámadta egy "óriási fenevad" (nem is mondta ki azt a szót, hogy kutya), és könyörgött neki, hogy hagyja abba................ El tudjátok képzelni????!!!! Egyedül volt az utcán, az apja kijött - ennyit tudok, újra le kellett raknia, mert behívták őket a kórházban.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Azt hiszem most rosszat szóltam. Szegény Ábelnek és Kisanyácskának most egyik kutya sem aranyos. :cry:
bende

Én is a marcali kórházban kaptam tetanuszt!!!!

Én komódot szereltem- egyedül.....

A legfontosabb, hogy oltva legyen a kzutya, különben egy nagyon fájdalmas oltássorozatot kell, hogy kapjon Ábel. Remélem nem lesz semmi baj.
bende

ENgem is gyermekkoromban harapott egy meg, azóta nem szívlelem őket csak messziről.
Sajnálom a Kicsit.

A Jégkorszak 3. nagyon jó, szétnevettem magam.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Kisanya!
Remélem nincs nagy baj,szegény kisfiad hogy megijedhetett :(

Melcsike!
Jó nyaralást Nektek!

Tünci!
Hogy sikerült a szülinap?
beátab

Tünciéknél szerintem még tart a szülinap...... :D

Betti
Kép
betti0412

Kisanya annyira sajnálom :(
Ez valami anyai megérzés volt nálad!
Nemhiába aggodtál!Gyerkőcnek jobbulást!
Reméljük az eb papirjai rendbe vannak! :?
Szoritok nektek!
szintus

Jo estèt!

Kisanya nagyon sajnàlom ami törtènt Àbel-lel!Miharabbi felèpülést neki!

Nekem meg ma kellett volna szülnöm ,de eltellt a nap szerencsère...

Zaha merre vagy?

Meli neked meg a lènyege az volt màrmint a 3 üzinek ,hogy jo nyaralàst!Kicsit zavarodott vagyok mèg bocs! :oops:

Jàzmin neked pedig :Köszönöm aranyos vagy!Szurkolok holnap!

Szintus veled ,pàroddal mi ujsàg?Az anyukàja elvesztèsère gondolok ,jobb màr valamivel?Picurkàk?
Vendég

Kisanya

Remélem én is hogy nem lesz komoly baj.

Hasli

Igen el tudtam olvasni.

Tünci

Én is remélem hogy jól sikerült. És a torta is fincsi volt.

Jázmin

Én is szoritok neked.

Legyetek jók. Ha tudok ebben az egy hétben. Bekukkantok hozzátok.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Zaha làtom mèg itt vagy!
Mèg annyit,hogy: nincs kedvetek megnèzni nektek is a jègkorszak 3-at?
Annyit lehet rajta nevetni....-kicsit jot tenne,legalàbb 1-2 oràra elvonnà a figyelmed nem?

Na nem idegesitelek ,csak ugy eszembe jutott,hogy Betti irta!
Vendég

Kisanya, én múltkor cappuccino- meg latte-párnát vettem a Senseo-ba, de azt nem kellett külön kikeverni, csak ugyanúgy belerakni a gépbe, mint a sima párnát. Talán a Kaiser's-ben kukáztam.
Az álmod...ezek szerintem a félelmeid Neked is.
Kutyaharapást sajnálom, szörnyű lehetett, így leírva is borzasztó. :( Én is a tetanuszos részét tudom csak. Hogy van Ábel, van híred?

Betti, ez nem jel, a munkaajánlat. Ez most épp így alakult. Legalábbis én már csak ebben hiszek, mert nem tudom, miről mit gondoljak. Nem mondom, hogy ne félj...tudom, hogy nem így működik. Csak próbálj semmit ne látni bele.
Most jó okos voltam...
Egy hős vagy a kölykökkel, húzás csúszdázni :lol:

Bea, jól megijedhetett mindenki...szerencse, hogy jól alakult.
Marcell hogy viselte a megfigyelést?
Nagyon édi a Ti kutyátok is, és igen jólápolt, egy ficsúr. Vagy lány?

Szintikém, köszi.

Melcsike, a helyzethez képest szép nyaralást kívánok, és mindenképp gyere, ha tudsz!!

Bende, kishercegnőnek olyan tekintete van, mintha valamit tudna, amit mi még nem... :)

Haslikám, akkor a mai nap kemény volt Neked. :cry: Mennek az energiák

Zaha

Kép
Kép
zaha

Igen, ez lehet hogy jó ötlet, a Jégkorszakot megnézni. Az első részt láttam, jópofa volt nagyon.
De szigorúan csak itthon, mert mikor elmentünk a kollégáimmal megnézni a Shreket ezer éve, hangosabban röhögtem mint a pulyák a moziban...azért az mégiscsak gázos.

Mit csináltál ma, Hasli?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Köszi, Lányok.

Ábel jól van a körülményekhez képest. Összevarrták a sebeit. Tetanuszt nem kellett kapnia, mert tavaly oltották, és az öt évig véd. Remélem, a kis lelke is megnyugszik hamarosan.

Melcsike, hová mentek?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jó reggelt!

Amíg nem leszek vigyázzatok magatokra. Ha tudok bejelentkezek. Lesz laptoppom,csak nem tudom hogy alakul majd a dolgok. És persze milyen térerőlehetőségem lesz a Balatonon.

Kisanya

Jó hogy mielőtt megyek megirtad, gondltam Rátok, mert az álmod után hirtelen jött ez a baleset. Puszi nektek.

Amúgy Füredre megyünk.

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt!

Neharagudj Zaha,de tegnap hamar elvonultam aludni nem ezèrt nem vàlaszoltam!
Eggyszerüen csak elvegetàltam,takaritottam,önèletrajzot irtam àllàs jelentkezès miatt stb...Meg anyu hozott halom Nök Lapjàt azokat olvasgattam!
Eltellt a nap nehezen,de eltellt!

A jègkorszakon meg röhögj,csak nyugodtan,rengeteg a felnött nèzö ès sokan gyereknèlkül!Mindenfèlekèppen meg kell nèzned a kettöt is,hogy tudd rendesen követni!

Kisanya jobbulàst kisfiadnak!Remèlem sikerül neki hamar feldolgoznia a kutya harapàst...-bàr nem 1 gyors folyamat!

Meli : Jo utat!
Vendég

Haslika!

Nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Haslikám! ezzel kívánok Neked nagyon nagyon boldog névnapot!!!!!!

Kép
bende

De dràgàk vagytok!!!
Tudjàtok itt nem tartjàk a nèvnapot meg a 4.-ike miatt èn nem is akarom tartani,de nem sikerül! :oops: :)

Nagyon jol esik köszönöm szèpen!!!!
Vendég

Haslikám, én is, én is sokszor puszillak névnapod alkalmából!

Képet majd este, most laposkúszok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ma Krisztina van tényleg, barátnőm is az.
Isten éltesse a Krisztinákat!

Tavaly ilyenkor mentünk Franciskával a 20. heti UH-ra, ahol aztán nem jókat mondtak.

Ma mégis összekaptam magam és úgy döntöttem bevállalom a vizsgálatot. Egyenlőre minden rendben.
De ahogy ott ültem az UH előtt, olyan sírógörcs jött rám, amit nem tudtam szabályozni egyszerűen, ott mindenki előtt, ki kellett mennem az udvarra nagy levegőt venni és megnyugtatni magam.
Megmagyarázhatatlanul jött.
A doki rámnézett és azonnal be is hívott, ilyenkor rendes, nem kell várni, soron kívül megcsinálja.
Egyébként megyek holnap is egy másikhoz, annak van otthon gépe, meg már nem akartam lemondani sem.
Két hét múlva újra néznek majd.
Borzalmasak ezek a napok előtte, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz.

Betti
Kép
betti0412

Megjött a garázsra az illeték.....
Most írom a kérelmet a részletre, mert 15.-ig ezt nem tudjuk kicsengetni.....tök jó, hogy veszel vmit és még ráfizetsz.

Betti
Kép
betti0412

Sokat gondoltam ràd Betti!Nehèz tàvol tartani a negativ gondolatokat,de bizz magatokban!Bàr nekem sem eggyszerü,de bizzunk benne,hogy minden rendben lessz!Örülök,hogy nincs baj!

Lànyok köszönöm!

Tünci???
Vendég

Kár, hogy van élet a kisbabáink halála után.
Nem bírom már.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha
Ezt nagyon "szépen" leírtad.....
Ennél pontosabban a pillanatnyi érzést vagy magát ezt a fórumot még nem foglalta össze senki.
Azt hiszem ez mindannyiunk gondolata, most, a múltban vagy bármikor.
Szomorú szavak nagyon.

Jázmin
Hazaértetek már? Mi volt? Mit mondott?

Betti
Kép
betti0412

Munkusz unduruszom van.
Fejemre mászik itthon a benti meló. Most is csinálom, de inkább aludnék helyette, alig pislogok.
Fúj. Holnap megyek be, úgy terveztem egy napot lehúzok, ott jobban megy....hátha.

Betti
Kép
betti0412

Betti, azt hiszem, most van a mélypont. Ha innen nem vezet fel út, akkor meghalok.
Soha még ennyire nem szenvedtem.
Azt gondoltam, mindig egy kicsit-kicsit jobb lesz. Az elején meg voltam lepődve, hogy el tudom viselni.
Hát most nem tudom.
A férjemnek telefonáltam háromkor, hogy jöjjön és vigyen haza, mert odabent elkapott a hisztéria és nem tudtam abbahagyni a zokogást.
A barátnőm szerint innen már csak jobb lesz és imádkoznom kéne, megint hinni.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jaj Zaha nagyon sajnálom. Hidd el van élet! Már csak azért mert Vincusnak Anya nélkül nincsen!!!! És Neked sincsen Vincus nélkül!!!

Úgy vettem észre, hogy nyaralás után mindenki mélypontra kerül.
Hinned kell és élned kell!!!!!

Gondolj bele, hogy mennyi mindenről lemaradnál, ha nem így lenne!

Kedves Zaha, nagyon nagyon ölelünk innen messziről. Nagyon rossz érzés olvasni a soraidat, pláne úgy, hogy tudom most Vincust sem ölelheted meg.

Puszilunk, sokszor.
bende

Zaha! írtam Neked mailt.
bende

Bea! Kisanyácska! Még nem bírom felmérni, mekkora aggódás, mikor a gyerkőcöt valamilyen baj éri és kórházba kell vinni.

Remélem azóta már mindegyik jól van.

Jázmiiiiiiiiiiiin???????????? Annyira Czeizel doki hatása alá kerültél, hogy nem találod a klaviaturát????????????????????

Tünci??????????????
bende

Kicsi Kyra Isten éltessen!!!!!!- Te vigyázz magadra a nyár hátralévő részében, ne adj Anyának több aggódnivalót, jó????
bende

A privikre ígérem válaszolok. Holnap azzal kezdem a napot. Tényleg. Becsszó.
bende

Zaha
Én nem tudlak vígasztalni, csak hallgatni veled. Néha az is jó.
Igazából én is sokat gondolkodtam, hogyan is múlt az elmúlt év, hogyan teltek el a napjaim. Nem tudom. Elteltek, gyorsan így visszagondolva, de előttte vánszorgott.
Nekem a múlton rengeteget segített a születés csoport terápia, ott nagyon megdolgoznak, sokminden tapasztalatot kapsz. De a jövőre nem tudom. Az csak úgy jön.

Betti
Kép
betti0412

Kyra dràga isten èltessen sokàig! :wink:

Neeharagudj Bea,valahogy ma szita agyu vagyok! :oops:
Vendég

Zaha ne màr!!!Olyan rossz igy ,hogy ennyire messzi lakok!Olyan szivessen csalnèk mosolyt az arcodra! :wink:
Engedd el Zalànt ès Hajnalkàt,mert igy nekik sem jo,nem könnyü tudom!
Ird ki akàrmi is az ,mi itt fogjuk egymàs kezèt....-ès a tièdet most is szoritom!!!

Nagy ölelèst neked!!!
Vendég

Köszi csajok...nem tudok most mást, nagyon hálás vagyok ezért a pár jó szóért, vigasztalásért.

Jázmin, gyere már, nagyon várunk.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Betti, minden ok volt az uh-n?

Aludjatok jól.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Aludj jol te is!

Mèg 1 nagy ölelès!

:wink:

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok tegnap nem volt időm, elég bolondok háza volt bennt, ma még jobban az lesz, ma tér vissza szabiról a főnököm, elég valószínű, hogy a gatyámat elhagyom, annyi mindent csináltat velem a normál napi munka mellett...

Gyorsan visszaolvastam, ha kihagyok vmit, akkor bocsánat..

Betti, örülök, hogy végül elmentél uh-ra..(nagy sóhajtozás), hisz tudod, nagyon örülök Neked!!!

Kisanya!
NAgyon komoly harapás lehetett, hiszen azt írtad," összevarrták a sebeit", ez nem csak egy kis harapás, akkor mély volt..úgy sajnálom,szerintem apukát érdemes lenne elagyabugyálni.
A kávépárnát megkérdem, jó?
Az utazás nagyon jól hanzik, érezzétek jól magatokat, s remélem addigra elmúlik az ijedtésg!

Melcsike, jó pihenést, remélem hamar jó időtök lesz, most még nem az sajnos, bár én örülök a lehülésnek, nagyon szenvedtem már a forróságtól, csak az eső ne szakadna ennyire...

Isten éltessen minden Krisztinát is!!!

Jázmin gyere a hírekkel ,ne csináld már ezt velünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaha!
Amit írtál, döbbenetes..az a mondat...úgy szeretném azt mondani ,hogy innen már tényleg csak felfelé lehet menni...és van akinek lehet is..de azt hiszem,Neked egy darabig most kicsit élhetőbb lesz az élet, de számítani kell újabb és újabb mélypontokra..akkor már tudod, hogy lesz nap azután is, de könnyebb nem lesz,Ó ,Zaha még sokáig..ne haragudj, de nem tudom azt mondani ,hogy ,amit hallani szeretnél..értesz, ugye?Csak erősebb leszel, de a fájdalom megmarad...

Köszönöm férjem nevében a köszöntéseket!
Születésnap eltelt, jó volt, szép volt, kettesben, csendes volt.Ha megengedi az uram teszek képet róla és a nappalit is lefotóztam, annyira tetszik, olyan boldog vagyok tőle...

Más dolgoktól meg nem..minden hónap elején, amikor megkapom a fizetést napokig letargiás vagyok..úgy szégyenlem magam, amikor megmondom a férjemnek, hogy mennyi...190 órára, teljes adójóváírással, vasárnapi pótlékkal jóval 80 alatt...szóval, ha a legközelebbi találkozón a dokim azt mondja ,hogy mostanában nem lesz gyerek,(egyébként még mindig semmi...) akkor változtatok..lehet elmegyek egy gyárba három műszakba, mindegy már, de nem kereshetek annyit ,mint 8 éve..és már teljesen felőröl ez a munka, felfalja a lelkem.minden nap küzdök az emberekkel, a kollegákkal és este csak motyogom:fáradt vagyok..annyira fáradt....

Ha tudok, napközben benézek..

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Zaha Kedves!
Annyira elkeserítő kétségbeesés árad a soraidból,én is azt sajnálom,hogy nem vagy közelebb,hogy beszélgethetnénk :( :(
Én sem merem azt mondani,hogy elmúlik,csak kicsit könnyebb lesz idővel. De gondolj arra,hogy ott a kisfiad akinek mindennél fontosabb vagy!!!!!

Bende,Hasli!
Köszi, Kyra nevében is, hétfőn volt Kíra és sajna valóban nincs minden naptárban benne.

Tünci!
Müllerben esetleg nem dolgoznál? Megkérdezhetném ha gondolod. 90 körül keresnek a lányok. Gyári munkánál tuti jobb.

Mennem kell dolgozni.

Szép napot!

Bea
beátab

Bea,
Kyrának én is nagyon boldog névnapot kívánok!!! Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Bende, Zaha, Betti, Tünci:köszikösziköszi, itt vagyok, de soká keveredtünk haza a nagyfaluból és nem volt valami nagy hangulatom.Igazából nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.Mindenesetre ott sírtam és a drága dokibácsi azt mondta, sírjak csak bátran, az jót tesz. :roll:
A lényeg:
a szegeden kapott információk nem helyesek!!!Ellentmondásosak, nem is értette a papíron lévőket és az ott kapott infokat.Hátradőlt és felhúzta a szemöldökét.Gondolhatjátok mit éreztem, amikor egy ilyen szakember annyit mond, hogy na ez "érdekes".
1.A kislányom turner-es volt, kromoszómarendellenessége volt (nemi kr.) és pont, ez tény.
2.Nálam is van valami betegség kr szinten.
3.DE A LÁNYOM NEM AZ ÉN BETEGSÉGEM MIATT HALT MEG.A KETTŐNEK AZ ÉG VILÁGON SEMMI KÖZE EGYMÁSHOZ.
Nekünk váltig állították szegeden, hogy emiatt történt és kb 25 % az esélyünk egészséges babára.
Ő SZERINTE KB 90 % AZ ESÉLYÜNK EGÉSZSÉGES BABÁRA!!!
Ugye nem mindegy????És igen, neki hiszek, a tegnapi napnak.
Vettek vért tőlem, mert ők is meg akarják nézni a kromoszómáimat, nem nagyon hiszenk a szegedi eredményekben.Szeptemberben megyünk újra, ha meglesz az eredmény.
A dokibácsi lombikellenes és nem is javasolta a lombikot ennek a betegségnek a kiszűrésére.(beültetés előtti genetikai vizsgálat, hogy biztos egészséges embriók kerüljenek vissza)
Ilyen beavatkozás magyarországon nem létezik!!!
Januárban kezdhetünk próbálkozni.
És nyugtatott, bíztatott, hogy lesz babánk, meglátom és több is.Ő 2-3-at javasolt legalább!Nagyon kedves, szimpatikus, korrekt.Legszívesebben megpusziltam volna.

Végülis ezek jó hírek, jók az esélyeink és még ők is megnézik a véremet, biztosra mennek.
DE.
Én beleéltem magam a lombikba, hogy kiszűrik a betegséget, hogy többet nem kell mennem méhlepénybiopsziára...de sajnos KELL a következő tehsességnél mindenképp.És a mi a legjobban bánt, hogy ki tudja mikor sikerülhet.Jázminra 20 hónapot vártunk.
Tudom nem lóverseny...de jelenleg nem tudok örülni.

A váróban zavartak a nagypocakos terhesek, ideges voltam a látványuktól, akik más orvoshoz jöttek uh-ra és egy mellettem ülő lányt szerettem volna felrúgni.Azt ecsetelte egy nőnek fennhangon egy fiú kétévessel magamellett, hogy ő nekik csak kislány kell, mert már fiú van és ők ezért járnak ide a genetika nagymesteréhez...legszívesebben beleüvöltöttem volna a fájdalmam abba a sznob, buta arcába, hogy hallgasson el, mert szétszakad a lelkem rögtön...

Hát ennyi nagyjából.Várni januárig.
jázmin20

Lányok!

Meg vagyunk majd később bővebbem megpróbálok irni.

Bea

Utólag mi is Boldog névnapot kivánunk Kyrának. Tényleg nem láttam én sem sehol.

Hasli

Neked is boldog névnapot kivánok.

Majd jelentkezem.

puszi mindnekinek!

Kép

Kép
melcsike70

Kedves Betti!

neked is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia Jázi!!!!

Jó hír, rossz hír! Minden rosszban van valami jó is. Én több jót látok, mint rosszat. Végre kézbe vette egy hozzáértő is a dolgokat, nem kézlegyintéssel átsiklott a papírok felett.

Megpusziltad volna????!!! ne igen ez az! olyan, mint valami jóságos apóka.

Elárulta miért kell januárig várni?????

Zaha! Írtad, hgy a Nyanyó valamit tud, amit mi nem. :shock: Mire gondoltál???????????????????????????????????
bende

Jázmin, ez nagyon jó! Úgy örülök, hogy ilyen nagy az esély, és hogy nem volt igazuk Szegeden!
Ugyanakkor döbbenetes, hogy hogyan létezhetnek ekkora diagnosztikai és véleménykülönbségek, hát hogy érezze magát így biztonságban az ember?
Úgyhogy én is elhatároztam, ha valaha mégegyszer megpróbáljuk, két dokihoz fogok járni, az én régi jól beváltamhoz, meg ahhoz, akinél születtek a kicsikéim.
Jázmin, akkor akár már a vérvizsgálat eredménye után is próbálkozhattok? De jó lenne!
Megértem az aggodalmad a biopszia miatt, de gondolj úgy rá, hogy ez mindenképpen egy nagy segítség Nektek.
És látod, így a bűntudatod is elmehet a francba, nem miattad volt, éreztem, hogy vádolod magad.
Nagyon örülök.

Az a kismama, aki meg ott volt a váróban, valahol értem, kimondja, amit sokan gondolnak, szeretnének, csak ez annak, aki elvesztett egy vagy több babát, egyszerűen elképzelhetetlen.
Én is nagyon szerettem volna egy kislányt Vince után, úgy éreztem, hogy fiam-lányom-fiam lesz, ilyen sorrendben, megvoltak már Vince előtt a neveik is, és arra gondoltam, milyen jó lenne, ha a második terhesség ikerterhesség lenne. És úgy lett. Először azt mondták, két kisfiú. Iszonyatosan csalódott voltam, de nem azért, mert két fiam lesz, hanem mert nem lesz lányom. Két nap alatt ez az érzés elszállt, és a világ legtermészetesebb dolgává vált, hogy én három fiúcska anyukája leszek. Viccből mindig az Egy boszorka van-t dúdolgattam.
Aztán kiderült, hogy egyikőjük kislány, és én azt gondoltam, hogy ez már félelmetes, ekkora boldogság nincs, én ezt nem érdemlem meg, hogy csak így valóra váljanak az álmok.
És 5 nap múlva kezdődött a rémálom, amiből most sem tudok felébredni, és így születtek: fiú-lány-fiú.
Arra gondolok, azért történt, mert először csalódott voltam, amiért legalább egyikőjük nem kislány.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bende:hogy regenerálódjon a méhem és nyugodjon egy picit még a lelkem.Ő szerinte egy fél év kell minimum a testnek, hogy újra készen álljon.
jázmin20

Egy valamit biztosan tud a Nyanyó. Hogyan kell rám hozni a frászt.

Adtam neki kekszet. Persze egy nagyobb darabot szépen betömött az orcájába. Aztán félrecsúszott, köhögni kezdett. Megveregettem a hátát ( ez mindig segített) , fuldoklott tovább. Kinyitottam a száját, hogy kiveszem belőle. Nem értem el! még mindig fuldoklott. Felkaptam a lábánál fogva- fejjel lefelé lógott a kezemben- és ekkor végre kiesett a keksz.

Magamhoz öleltem potyogtak a könnyeim. Erre Ő, mintha mi sem történt volna, nyúl a kipottyant kekszért és újra a szájába tömi. Én meg még most is remegek.
bende

Bende, a bölcsességre gondoltam, arra, hogy így azok néznek, akik tudják az élet nagy kérdéseire a választ, amit mi ugye nem...

Többektől bocs, hogy most nem reagálok, később még jövök, mindenkit puszilok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?