Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz, látom besokalltál, levetted a vonalzódat 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Laptető átadó! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, levettem a vonalzót, mert mindig úgy érzem, ha ránézek, hogy majd holnap. Ne közeledjen már a pillanat, hanem legyen itt! Ez olyan halogatós vonalzó volt. :wink:

skrisz72

Szép hetet lánykák!

Skrisz, Nyulaszka, nektek valóban az lesz! Először tarthatjátok karjaitokban a csöppöket! :D
Skrisz, lehet, hogy névnapi ajándék lesz Eszter? Kérsz durcit vagy nekivágsz anélkül?

Bridget, utólag is Isten éltessen! :D

Baba, nagyon rossz időszak ez most neked, de minden rossz elmúlik, neked is sütni fog még a napocska!!!! :wink:

Estike, ha szüléstörténetet olvasok, mindig elérzékenyülök és átélem újra a sajátomat... Nagyon ügyes voltál, mégegyszer gratula!!!

Zsezso, nemsokára te jössz!!!! :lol:

Rana cica, Vkrisz, nagyon megy az idő, gyönyörű a pocitok!

Dezsike, nem vennéd át a táblát???

Többieknek is puszi.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Ja, nálunk 6-án UHU és vv. lesz.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

sziasztok!
kicsit lemaradtam, szóval időbe telik, míg visszaolvasok, de az biztos, h nekem nega a tesztem.... szerdán vv, de már csak a csoda segíthetne.... :cry:

babszika

Sziasztok!

Bridget, Babszi!
Sajnálom, hogy nega a teszt. Bridget Bolgog szülinapot!

Zsófi!
nagyon ügyik az ikrek, csak így tovább!

Skrisz, Nyulasz!
Menneka drukkok!

Babim!
Sajnálom.

Skrisz!
Én ugyan nem vagyok annyira képben, de ha más nem vállalja, én átveszem a táblát tőled, legfeljebb ha nem megy, akkor keresünk valaki mást.

Csoki-vani!
Körülöttem is mindneki terhes, de már lassan ez sem zavar. A várakozás meg tényleg idegölő, de nem is lenne jó annnyira megterhelni a szervezetünket. Viszonz azon én már elgondolkoztam, hogy esetleg ha lesz annyi pénze az embernek, akkor egy inszemet bevállani két lombik között, hátha...

Vkrisz!
nagyon csini vagy a képeken!

Lányok!
Van most valaki akcióban? Kinek küldhetem a drukkokat?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

sziasztok!

Skrisz! Nyulasz!
nagyon izgi :D dobok egy "úristen"-t :lol: :lol:

Kislányok!
táblát nem veszem át, mert amióta kiléptem a hét évig tartó depiből a sikertelenségek miatt, azóta nálam a baba-örület csak másodlagos dolog! nem vagyok naprakész a neten és csak néha néha kukkantok be (nem úgy mint pár éve, napi több hozzászólással) szóval, ne haragudjatok meg, de öreg-motoros létemre nem tudom vállalni... :(
dezsina

Sziasztok!

Babim: hogy van a kis lelked?

((((((((Bri)))))))))) Sajnálom. :(

Babszika: a csudába!!!!!! :twisted:

Nyulaszka: csuriban a kezem!!!!!!

Szezso: új frizu milyen?

Skrisz: nem semmi nagylányod van! :lol:

Zsófi: nagyon ügyesek a gyerkőid!!!!! :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok! :D

Jól elköszöntem,de nem szabadultok :lol: Bementünk,ugye a dokim nincs,a szülésznőm sincs,de a helyettes doki megvizsgált uhuval,minden rendben,megnézte méhszájamat is,azt mondta nincs itt semmi gond,nyugodtan menjünk haza... :D Csütörtökön megyünk délután újra,addig szabadlábon :D

Köszönöm a jókivánságokat :wink:

Kata,a te dokidnál voltam ma,szerinted gáz ilyenkor váltani? :lol: annyira aranyos,na jó,enyém is az,de Kia übereli :D
Vendég

Skrisz annyi babaragacsot kapott az elején,hogy higító fog kelleni :lol:
Vendég

Hali!

Skrisz
Jó, hogy hazaengedtek. :D

Babszika
Remélem még a csoda segít!!!+++

Egerecske
Hajrá uh és vv! :D

Apa szerdán jön haza...már csak kettőt kell aludni. :D Szerencsére jót tett neki a levegő és környezetváltozás, sokkal kipihentebb és pozitívabb most.Megbeszéltük, hogy ha nem úgy jönnek ki a dolgok, hagyjuk most a nagy lakásátalakítást, amit beterveztünk mielőtt még borultak volna a tervek az új melójával...mert ugyan már megvettünk sok anyagot (nem vész el), még kellene rá költeni vagy 50 ezret és most se idő se pénz nem lesz még 1-2 hónapig...legfeljebb a háónk lesz a gyerekszoba...úgyis azt tervezzük, hogy egyéves koráig vagy vmi velünk lesz egy szobában...de majd kiderül.Mindenesetre az átalakítást levettük a napirendről, hogy eggyel kevesebb okunk lesgyen stresszelni. :D

Kép
vizkriszisback

Nyulaszom!
micsoda jó hírek! pihikézzél!!!

Baba!
ölellek!
dezsina

Egerecske, szerintem kérni fogok durcit. Nem akarok hős lenni.

Babszika, :cry: :cry:

skrisz72

Egerecske, téged is látni errefelé??

Krisz, táblát hasonló okból nem vállalom be, mint Szezso, esetleg ha vészhelyzet van. De sztem Buminak megszavazzuk a bizalmat, nem?? (Viszont akkor gyakrabban kell ám jönni!) :wink: Bumi, úgy rémlik, nekem is az volt az első lépés a saját baba felé, amikor már nem utáltam minden terhest az utcán.....

Estike, neked is tessék gyakrabban jönni!! (Már ha tudsz persze) :wink:

Babszika, sajnálom negát, de még hátha....

Mabe???????????? Árnika??????????????? :roll:

Nyulasz, Kukacka, nektek máshol írtam, tessék megkeresni! :wink:

Itt volt egy kis enyhülés, de már híre-hamva sincs.... :? Na megyek, mert Apa már szólongat, hogy pihennem kell....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Már a kaális topikban sem sikerült leadnom a táblát. Végülis maradhat nálam, de akkor mindig e-mailt vagy privit kérek a változásokról, mert arra biztos nem lesz időm, hogy több oldalt visszaolvassak. Jó lesz így?

Kezd megint bazi meleg lenni a szobában. :? 30,3 fok van már.

skrisz72

Zsofi@
Hajra kismanoook :lol: 8)

Szezso
Hat igen ez is mar egy pozitivum :lol: 8) Esti zuhi 45perc :?: :shock: mit csinalsz te annyi ideig :roll: :idea: Kép

Egerecske
Koszonom :)

Skrisz
:roll:

Babszika
Nem feladni :!: Szerdara meg ++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi
Majd egyszer en is hozok pozi tesztet :wink: es koszonoma koszotest :)

Puszi
Te merre jartal :?:

Nyulasz
szijjjjjjjaaaa :lol:

Vkrisz
Te nem Nyulasznak szantad az irast Skrisz helyett :?: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok, elkóborolt Till jelentkezik :P

Nyaraltunk a nagyinál, ott jobb idő volt :? Itt most 30 fok, naon nem csípem :twisted:

Rana,
jó fej Apa! :wink: -enyém nem félt ám ennyire :lol:

Bridget,
Isten éltessen!!!! :D hajrá, következő hónap!!! :roll: :P

Babszi,
léleksimi, és erősítő drukkok!!!! :( Ölelés!!!!

Mindenkinek jókora pusz, próbálkozom majd jobban is visszaolvasni :P

tillidian

Halihó!

Nyulasz visszatér :mrgreen: úgyis hiányoztál :wink:

Skrisz: lassan kereshetsz vonalzót Eszternek :-D

Egerecske: számolj ám be, mi volt UH-n :-)

Mi az a durci? :roll:

Babszika: milyen érzékenységű a teszted? A dpo a vonalzódon a punkciótól számol, vagy a transzfertől?

Puszi: új frizum jó rövid, ki tudja mikor jutok legközelebb fodrász közelébe :-)

Bridget: na, majd nemsokára Te is megtudod, hogy miért tart 45 percig egy zuhanyzás :lol: hidd el, nem a vizet folyatom annyi ideig 8)

Csajok, megy az enyhülés, türelem, itt már dörög az ég :-)

Csók Mindenkinek!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, én is bírom a dokit! :D Örülök,hogy még hazaengedett. Ki a szülésznőd?

Skrisz, menj már szülni, idd meg azt a bábakoktélt, különben a júliusiaknál, egy lány megitta és még aznap babázott!!!

Szezso, tegyél képet az új frizuról!

Zsófi, gyerkőceid nagyon ügyik, héten már veled lehetnek?

Babszika, sajnálom a negatív tesztet. :(

Kép
kata05

Kata, Farkas Adrienn a szülésznő. Asszem ő Kia párja. Mármint nem magánban, csak a kórházban.

Szezso, a durci az epidurális érzéstelenítő.

skrisz72

Még 1 bekukk :P

Kata,
örülök, hogy "látlak" :D

Szezso, Kata, Mabe,
De közel vagytok Ti időben :shock: :D

Mi az a bábakoktél? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.08.03 22:05-kor.

tillidian

Skrisz
Agyban engedd el Esztert!
Bújjatok kicsit össze apával :wink:

Nyulasz
Nagyon szépen kitartottatok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi
Matyi és Málna bebizonyítják, hogy mennyire tudnak küzdeni!
Vendég

Sziasztok!

Baba, nem tudok mit mondani, én szívvel-lélekkel drukkoltam, és nagyon várom már, hogy egyszer te is jó hírekkel gyere.

Bridget,
sajnálom a nega tesztet :(
A hegem onnan van, hogy kivették mindkét petevezetőmet, és emiatt fel kellett vágni a hasam. Doki azt mondta, hogy ha nincs a heg három és fél milliméter, akkor császározni kell. De 1 egész centiméter a heg, úgyhogy mehet a természetes szülés, és ennek örülök, mert volt már felvágva a hasam, és az nem mese dolog, inkább a vajúdás (és esetleg a gátmetszés, ami szintén nem lehet nagy öröm, de nem hiszem, hogy rosszabb, mint hasfelmetszésből lábadozni...)

Nyulasz,
ügyi vagy. (azért ne lottóz, mert eddig, ha azt érezted, hogy sikerült, akkor nem, és fordítva...)

Skrisz,
hát én pedig már azt hittem, gratulálhatok. Akkor küldöm a ragasztó-oldószerét! +++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,
nem tudom, én úgy vettem ki a doki szavaiból, hogy visszazárult, meg apa is úgy értette, de nem tudom, mit mért, mert a kiskönyvem betelt, és csak a kartonomra írta fel...
Viszont gyermekünk tényleg szépen fejlődik, már túl van a pályaválasztáson is: meteorológus lesz. :roll:
Tegnap estére fájdult meg a hátam, szintén csak jobb oldalt, aztán egész brutálra erősödött, szinte lilát meg csillagokat láttam a fájdalomtól, semmiféle testhelyzet vagy borogatás nem csillapította, viszont legalább a rókakoma is beköszöntött. Aztán egyszercsak villámlás, égzengés, vihar (sajnos nem itt, csak valahol a közelben), és utána lecsökkent a fájdalom, aludni is tudtam pár órát. Ahogy visszagondolok, a Balcsinál is a melegfront érkezése előtt két nappal őrül meg.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Hova tűnt Bébike és Árnika? :roll:

Bridget,nemsoká mész dokihoz,ugye?Remélem ciszta elhúzott a francba!

Kata,nekem Czifra Ildikó a szülésznőm,az én dokimnak egyébként ő az aszisztense is.

Kisbuta,tegnap egy pillanatra én is azt gondoltam,hogy viszazárt a méhszáj,mert a doki azt mondta,nagyon szép,zárt...számot nem kédeztem,de szerintem a belső méhszájra gondolt...Kis meteorológus :D ...ja,már értem a lottózást :lol:

Mabe,Szezsaó nektek is ár csak bő egy hónap :D

Babszika,sajnálom :cry:

Dezsinám,hétvégén tesztelsz?

Egerecske,jó rég voltál...jól vagytok?

Bébikén,Árnikán és Dezsinán kívül kinek kell most drukkolni? :roll:
Vendég

Skrisz, lehet már kórházban vagy? :roll:
Egyébként magánban is ő az asszisztense.

Till, hogy vagy? Már te is átlépted a 30. hetet.

Nyulasz őt nem ismerem.

Kép
kata05

Jó reggelt!

Bómaminak boldog születésnapot!!! :lol:

Kisbuta: azért nem semmi ez a szenvedés front előtt :roll:

Nyulasz: pont most nézem a vonalzómon, 35. hét és 35 nap van hátra :-)

Till: igen, nagyjából együtt szülünk mi hárman :-D vagy nem :-D

Skrisz: köszi a felvilágosítást durci ügyben :-)

Itt esik az eső, mert ma kell védőnénihez mennem :-) legalább nincs dög meleg...

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

Nyulasz!
most vágtad belém az ideget :shock: uristen :!: :idea: itt a teszt idő :shock: örülök :D
akkor ahogy megbeszéltük, a pozi teszttel megyek látogatóba!!!! :wink:

Szezso!
Te is révbe ész lassan! 35 nap! :) nagyon izgi! a kis Bendi nemsokára megérkezik!
Mindig ha megyek a barátnőmhöz, ahol a legnagyobb fiú Bendegúz, eszembejutsz!!! Olyan nagyon szép kisfiú! A név kötelez!!! :wink:

Mabe!
ti együtt haladtok Szezsóval :roll: :?: :) El is felejtettem :P

Till!
hozzánk éjfél után érkezett meg a hüsi szél :D ma már sokkal jobb!

Skrisz!
vagy még ma?
dezsina

Dezsinám :D

Szezsó,"35"igen ez nekem is feltűnt annak idején a vonalzómon.
Vendég

Sziasztok

Nyulasz megyek Én is Dezsivel+pozi teszttel látogatóba, mit szólsz?? :lol: :wink:
örülök hogy még szabadlábon vagy
Bébike azt hiszem nyaral.

Skrisz lehet elment a nagy találkozásra Eszterrel?? :roll:
lehet hüvibb van odabenn, mint idekinn, azért nem akar kijönni

Kisbuta ma néztem hogy , lassan de biztosan eljön a Ti időtök.

Rana egész ügyik vagytok, már sok mindent beszereztetek.

Dezsi örvendeztessél meg engem egy zebrással.
medencésre nem válaszoltál, milyen van?? és hogy tartjátok tisztán??

Babszika , Baba nagyon sajnálom :( . Kívánom hogy hamar megerősödjetek lelkileg, és legyen sok erőtök a folytatáshoz.

Brigdet utólag , de annál nagyobb szeretettel Sokat és Boldogat :)

egy kicsit magamról: szinte minden nap görcsölget a hasam, így nem is tudom eldönteni mit gondoljak. hangulatom nagyon ingázik, egyszer úgy érzem hogy igen ott van, máskor meg letargiába esek, hogy tuti nem sikerült.
gondolkozom tesztelésen, de nem tudom mikor lenne célszerű, szerintetek??

Kismamiknak hűsőlést, azt írtátok hogy az van(csak nem itt),
akciózoknak sok sok drukk

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika!
bocsánat :oops:
ici-pici medanszié, 3,5 átmérős kör, merevfalu, és beástam, uram pedig körbezsaluzta, alulra tettünk szupi beton alapzatot, amit goetextiliával borítottam. :P
csak klórt teszek bele, kitapasztaltam, hogy más nem is kell, csak szemfényvesztés az egész! Van rajta egy szolártakaró (5 rugó volt) megéri, mert miután egész nap rajta van, nem megy bele a por meg a kosz és a bogarak, melegszik a viz, és a nap nem szipákolja ki. Tavaly, hogy nem volt rajta fólia, 1cbm vizem elpárolgott :evil:
szerintem mesi napján érdemes tesztelni! Habár most Nyulasz behülyített hogy hétvégén teszteljek. Persze lövök egyet.
Azért nem olyan rossz a görcsölgetés, mert legalább van valami. Talán ez jót jelent!!!!
Drukkhegyek :!: :!: :!: :!: :!:
dezsina

Árnika!
most látom, hogy fej-fej mellett haladunk itt az 5. elött.... Teszteljünk mán két jó pozitivet Nyulasz kedvéért :D :!: :!:
dezsina

Dezsi mostmár akkor újra van kérdésem :)
mi az hogy körbezsaluztátok :shock: miért, a földben a fala nem rozsdásodik, és mi az a geotextilia, hol lehet beszerezni? elnáézést a sok kérdésért, ígérem a többieknek ha lesz még megoldom priviben.
amúgy ötlet nagyon jó :) és nem tünik drágának a kivitelezése.

No akkor mikor is gondoltad hogy dübörögjenek a tzebrák???? :D mondjuk szombat megfelel?

árnika

Árnika-Dezsina a kedvemért,léciiiiiiiiiiii,pozi tesztet!!!! :D
Vendég

Kép
Vendég

Ejha,nagyon sugárzol,Mabe :D
Vendég

Dezsina, Árnika,
meganagyon szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vizuáljátok a II tesztet!!!! :D

Mabe,
szépen megnőttél :wink: :D :D

Skrisz, Drága,
hazaértél? :roll: :P

(Itt is lehűlt éjjel, de most ismét 30 fok van a lakásban :shock: :evil: Elég nehezen viselem, keményedek rendesen :oops: )

tillidian

Nyulasz na jól van, de csak a Te kedvedért :lol:

Mabe aranyos kismami vagy :)

itt a hüvi, élvezem naaaaaaaaagyon, de mér van az hogy mikor én ráérek ,(nincs itthon a macska) :wink: akkor nem jön senki :roll:

árnika

Hello.

Dezsi,Árnika:figyelek ám én is!! Hajrá pozi teszt!!! Drukkolok nagyon,NAGYON MEGÉRDEMLITEK!!! :lol:
Puszedlim:velem semmi.Talán hónap közepén újra lombik.Talán.
veled miújság???

kisbuta:az éjjeli villámlások és égzöngések itt voltak felénk.biztos azt hallottad.
Mindenkinek minden jót!!!
Skrisz,nyulasz:figyelek ám rátok is. :lol:

Kép
Kép
melánia

Tegnapi tesztem csont nega...barnaztam tegnap mar ma meg nincs semmi pedig mar 12:30 van :roll: poci faj :? 14.dpo
Vonalzijaimat nem erdemes nezni...

Till
Koszi remelem mehet a lombik na meg persze,hogy sikerul is :wink:

Szezso
Ok ugy legyen....majd igerem erre visszaterunk :wink:

Mabe
Huuuhaaa te itt addig halgattal mig elerkeztel a 35.hethez :shock: nem semmi...mar neked sincs sok hatra.

Kisbuta
Neked nem volt petevezetod :shock: nem is tudtam :roll:

Nyulasz
Meg elobb megkell jojjon...egyenlore meg semmi...14.16cn. pe volt ugyhogy pont 30.cn-en vgyok es majd holnap :? Szal a ciklusom tok rendben van :roll: Ciszta remelem a sunyiban van :twisted:

Arnika
Koszonom :wink: Mikor tesztelsz? :roll: Nagy drukk neked!!!!

Dezsi
Neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mabe
Csuda szep pocid van :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Árnika
Én itt vagyok... macska nélkül... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Köszönöm a dicséreteket :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mabe:csini pocak!!! Egy kis Imola van bent tényleg??? :lol:

Kép
Kép
melánia

Meli köszi aranyos vagy :)
mondom is a babómnak, hogy itt az ideje jönni, ha már a szülein kivül ennyien szorítanak neki

Mabe akkor ezért cincogsz hát te is itt :lol:
furcsa is, hogy ennyi ideig itt ülök nyugodtan.

Bridget sajnálom. :( de tudod amíg nem jön , addig van remény.

Szombaton tesztelünk Dezsivel. :)

árnika

[quote="melánia"]m írta:melániaabe:csini pocak!!! Egy kis Imola van bent tényleg??? :lol:

UH szerint... :lol: :wink:
Vendég

Árnika, Dezsina
Hogy tudjátok, mit várunk tőletek...
Kép
:lol: :wink:
Vendég

Mabe: csiniiiiiiiiiiiii! :D

Melanie: és mitől függ a kezdés?
Mi köv. ciklusban kezdjük. :D

Skrissz: :?:

Árnika, Dezsina: kétcsíkosat!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok! A gólyáink elindultak Hozzánk:

http://www.dailybest.hu/pixar-partly-cloudy/

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Vagyok! Ha addig nem történik semmi, akkor csütörtökön befektetnek és pénteken megindítják a szülést. Most megyek aludni, mert múlt éjjel nem sikerült. :?

skrisz72

Skrisz: jó pihenést! Puszillak!

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?