Sziasztok!
Baba, nem tudok mit mondani, én szívvel-lélekkel drukkoltam, és nagyon várom már, hogy egyszer te is jó hírekkel gyere.
Bridget,
sajnálom a nega tesztet
A hegem onnan van, hogy kivették mindkét petevezetőmet, és emiatt fel kellett vágni a hasam. Doki azt mondta, hogy ha nincs a heg három és fél milliméter, akkor császározni kell. De 1 egész centiméter a heg, úgyhogy mehet a természetes szülés, és ennek örülök, mert volt már felvágva a hasam, és az nem mese dolog, inkább a vajúdás (és esetleg a gátmetszés, ami szintén nem lehet nagy öröm, de nem hiszem, hogy rosszabb, mint hasfelmetszésből lábadozni...)
Nyulasz,
ügyi vagy. (azért ne lottóz, mert eddig, ha azt érezted, hogy sikerült, akkor nem, és fordítva...)
Skrisz,
hát én pedig már azt hittem, gratulálhatok. Akkor küldöm a ragasztó-oldószerét! +++++++++++++++++++++++++++++++
Lányok,
nem tudom, én úgy vettem ki a doki szavaiból, hogy visszazárult, meg apa is úgy értette, de nem tudom, mit mért, mert a kiskönyvem betelt, és csak a kartonomra írta fel...
Viszont gyermekünk tényleg szépen fejlődik, már túl van a pályaválasztáson is: meteorológus lesz.
Tegnap estére fájdult meg a hátam, szintén csak jobb oldalt, aztán egész brutálra erősödött, szinte lilát meg csillagokat láttam a fájdalomtól, semmiféle testhelyzet vagy borogatás nem csillapította, viszont legalább a rókakoma is beköszöntött. Aztán egyszercsak villámlás, égzengés, vihar (sajnos nem itt, csak valahol a közelben), és utána lecsökkent a fájdalom, aludni is tudtam pár órát. Ahogy visszagondolok, a Balcsinál is a melegfront érkezése előtt két nappal őrül meg.