sziasztok,
BONI : NAGYON NAGYON MEGHATÓ AMIT ÍRTÁL, SIKERÜLT MEGINT MEGRÍKATNOD!!!
ZSIGI CSIGÁNAK SOK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS MÉG SOK SOK BOLDOG ÉVET , H ÉLVEZHESSÉTEK EGYMÁS SZERETETÉT!!!
Dituli: sikerült a bébicsőszt beállítani?
Némóci: édi lehet Réka! Nándus lehúzza a fejvédőt és fogja 2 kézzel a rácsot! mint egy kis maki a ketrecben.
evésen próbálok nem aggódni én se, van olyan étkezés, h szó nélül nyitja a száját és kiszívja a cumit, v h úgy kell neki könyörögni, és megeszi az egészet, de van h csak a felét. ha vidám és nyüzsög , mozog 1000el , és szépen gyarapszik, akkor nincs semmi baj.
Monic: sebaj, érezd jól magad!!! biztos jó lesz a kis pihi, a kerékmókusból való kilépés! nekem a védőnő mindig ezt mondja
Linácska: ráérsz még gondolkodni, van még 15 éved, h kigondold, h mit csinálsz majd egy 15 éves fiúval!
hol van az még! élvezd a jelent, ami a nehézségekkel is csodás!
és tuti szerelem lesz!!!
hát ez az idő nekünk is betesz. tegnap is tök nyügi volt Nándus, de már ma is látom, h nyűgös lesz. és ma már 3szor evett, kénytelen voltam 5,30kor cicit adni, 7,30kor egy kis maradék tejcsit, majd kicsivel később egy kis tápit. 3szorra evett meg egy adagot. sebaj!
de a játszó tuti kimarad ma, nálunk esik szépen! bár 24 fok van kint, bent mégis 26 , szóval hideg nincs, de olyan nyomott az idő.
megyek összedobok egy paprikáskrumplit