Új privát üzeneted érkezett!

Azt elfelejtettem írni hogy köszi a légzésfigyelős segítséget.
Most kaptam egy privit egy lánytól akinek ilyen van és hogy küldik a használatit úgyhogy tárgytalan.

dita75

FDita azért kattog mert az egyik oldalán áűt kell kapcsolni. két oldal van ami neked bal oldalt esik szárnyacska azt kell felfelé vagy lefelé nyomni. mert vagy minden egyes légzésnél kattog vagy csak némán villog. :lol:

otthoni dolgok.. ááááááááááááááááá

én úgy gondolom teljes mértékben a párod a hibás amiatt hogy ebből a szeretetreéhes gyerekből ilyent nevelt . mert ő hagyta hoyg így viselkedjen veled! akkor a gyerek magától honnan tudná hogy mi a helyes? viszont biztos jólelkű lehet ha hozta az autókat! á ördögi kör
:roll: sajnálom a párod hogy azt hiszi hogy ezzel a viselkedéssel jót tesz, pedig Bogyóka ellen tesz vele.

ne parázz! nekem Zsiga a 20.heti Uh-n már be volt fordulva! és úgy is maradt! sokszor éreztem de csak a végén volt durva.
Vendég

hát nem gyönyörű?

Kép
Vendég

BONI
Erre nem is emlékeztem! Bogyó Miló továbbra is keresztben fekszik, a térdei teljesen fel vannak az arcához húzva. Nem is értem hogy lehet ilyen butus. Tök sok helye van erre ilyen nyaktörően fekszik bent, ahelyett hogy jól elterpeszkedne amíg lehet. :)

Azt az irigységet nem úgy értettem ám, remélem vágtad hogy mit akarok kihozni a kérdésemből. Tehát a lány mivolta miatt kérdeztem rá hogy azért biztos benned van hogy de jó nekik majd tudnak vele babázni, csiriviri ruciba öltöztetni stb.

Tényleg nagyon édi Zoé és már most milyen csajosan van öltöztetve, nagyon jól áll a kislányoknak a hajpánt annyira tetszik.... és én sem tudok majd Milóra ilyet tenni. :( Na nem baj majd lesz baseball satyekunk............ :)
A barátnőm kislányának hosszú göndör haja van és hogy ne lógjon az arcába mindig egy ilyen pink hajpánt van a fején, hát elolvadok ha meglátom. Majd keresek róla képet. Olyan mintha be lenne csavarva a haja, akkora göndör fürtjei vannak. :shock:

dita75

Ditus!
Sajnálom,h a párod ennyire fafejű.

A gyerekkel mennyire lehet beszélni? Nem tudnál vele 4szemközt leülni és elbeszélgetni, h megkönnyítsétek egymás dolgát?

Boni!
Nagyon édes Zoé.
Igaz nekem a fejpánt már sok, ilyen kicsinél.
20150601134430

A myvipen találtam hajpántos és copfis képet, hát zabálnivaló:

Kép

Kép

dita75

VIKI
Egyik fülén be a másikon ki és volt hogy még az ajtót is rámcsapta!
De úgy sem hagyom annyiba most már a dolgot addig fogom erőltetni míg végre meg nem oldjuk úgy a kérdést hogy az mindenkinek jó legyen! Azt hiszem most már épp itt az ideje!
Sztem édi a hajpánt! :)

dita75

Cuki a kiscsaj!

Én eért is gondolom,h leülj a gyerekkel, de csak vele. Kössetek kompromisszumot. Lehet, h egy kis beszélgetéssel többet érnél el vele.
20150601134430

VIKI
Ez így nem maradhat ahogy van annyi szent.

Tök szita az agyam, már többször akartam írni hgoy Suska puszil mindenkit. Pedig minden alkalommal a lelkemre kötötte hogy adjam át! :oops:

Legkésőbb holnap már jönnek haza! Jól érezték magukat!

dita75

Azért is írom, h külön beszélj a kölökkel, mert lehet, h az apja csak azért is ellenállása miatt ő is "keménykedne". De ha csak vele beszélsz, nyugisan elmondva, h mit érzel, h mennyire szükséged lenne a "támogatására", segítségére lehet, h észhez térne. + finoman érzékeltetni vele, ha nem változik simán pokollá tudod a hétvégéit tenni, ha nálatok van.
20150601134430

Zsuzskát én is puszilom! Biztos jó csokibarnák lettek Olcsával.
20150601134430

Ditus képzeld annyira nem irigykedem, furcsa is... ez a kislány gyönyörű!

hajpánt: azért van rátéve, mert húgomnak is kiállt a füle, és teljesen lelkibeteg volt tőle, tavaly műtötték meg neki, és szeretné ezt elkerülni... :oops:
Vendég

Boni,köszi,hogy tetszettünk...
Mi az a vonalzódon,miért kell az operettesekre 2hónapot várni?

Kép
f.ancsi

Teszek fel két régi képet amikor még a párom fia kicsi volt.
Egy kicsit rossz a minősége mert fényképről fotóztam.
Novembertől már dögönyözhet megint. Pont 12 év telt el azóta. Vagyis telik mert november még 3,5 hónap!

Kép

Kép

ANCSI
Veletek mizu?
Kigyógyultak a gyerekek a betegségből? Tejci, éjjelek, stb. mesélj!
Milyen két lány után a kissráccal?

dita75

hali,

Dituli: sajnálom, h a párod ilyen. és arra nem gondoltál, h a volt asszonyt megkérd, h segitsen azzal, h nem küldi mindig a nyakatokra a fiát? a másik gyerek hány éves, fiú, nem játszanak el együtt??? azt hova küldi?? vagy azt szereti ? v csak bezárja a szobájába?
de mindig Miló a legfontosabb most már, és ezért is vigyázz magadra.

Boni: Zoé édes

Viki: semmi sincs biztonságban, a minap a dohányzóasztal alsó polcát rágta

ma nagyon nyűgös, nem tudok vele mit kezdeni, kézben akar lenni mindig v min feküdjek mellette a szőnyegen

megyek is , most is sir :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Ancsi mert akkor lesz az első bérletes előadás :lol:
Vendég

na bocsi, csak sietnem kellett.

Viki: Lackó nagyon édi ahogy alszik, már nem használtok fejvédőt v nem is használtatok soha? én anyóssal varrattam, és most h le lett rakva az ágy, át kellett szabnom és egy polifomot húztam még bele. igaz vigan lebontja, meg ha dühös és sir azt ráncigálja.
és már semmi nincs biztonságban. nincsenek polcaink, szerencséer a polcrendszert lecseréltük ügye nemrég zárt fenyő rs bútorokra. de a virágokat már felfedezte, de ma igyekezett bemászni a dohányzóasztal alsó polcára, szerncsére nem sikerült. a nappali ajtóval vagyok bajban, mert ha nyitva van, azzal játszik, h nyitja-csukja ráhúzhatja a kezére, ha meg becsukom, akkor az ajtó mögötta a szekrény és a fal közé betett létrát babrálja. ma felfedezte az állólámpát és a hosszabbitót is.
és ma megvolt az első balesetünk. a szobájában lepedőt cseréltem , ő a nappaliban zongorázott, egyszercsak nagy csend , jövök ki dumálok hozzá, kérdem hol van. hát a puffnál állt mint a cövek, néz hátra és bumm, a parkettán koppant a kobakja. szerencsére gyorsan eltereltem a figyelmét, de sirt szegénykém.

Dita: nagyon helyes , szép kislány a barátnőd kislánya.

egyébként ma nagyon nyűgős Nándus. biztos az idő.
a játszón nem rakhattam le a fűbe, mert rögtön nyafogni kezdett. a 4. alkalommal már a homokba raktam, hát nagy hiba volt. először gereblyézte a homokot, de pár perc után már a szájába akarta venni, 10. alkalommal sajnos sikerütl. megtakaritottam , aztán vissza a homokba, de megint bekapott kicsit. hát ez még korai nekünk.
de az ebédje felét is alva ette meg. úgy beájult a játszó és a pancsi után.
most párom tanitja Nándust, h ne fogdossa a növényt. amikor megfogja berakja az ágyba. szivem szakad meg, de igaza van. hát bizony kell az erős határozott pasi, nincs mese.

ne megyek.
pusza mindenkinek.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Csak lejelentkezek, hogy vagyok még. Ma is csavarogtunk. Itthon van Lili is, apa is, így nem nagyon netezek, de ha bármi van, Monicnak megy az sms, ha meg még több, akkor az mms :lol:

Dita,
nekünk is olyan bébiőrünk van, elvileg lehet a csatornákat állítani rajta, van amin jó, van, amin nem, mert nagyon nem veszi az adást. Mi ritkán használtuk, mert Lilivel egy szobában aludtunk, tehát a hangját hallottam. Főleg akkor használtam, mikor elaludt az autóban, nem akartam kivenni, kint hagytam a garázsban, és mellétettem az angyalkát, hogy halljam mikor kel fel. De a kutya mindig szólt.

Boni,
tudom, hogy imádni fogom, meg szerelmes leszek bele, de nem is ezzel van a gondom, hanem hogy lesz 10, meg 15 éves, na akkor mit kezdek egy fiúval.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

ma megint strandolni voltunk.
Eddig vasaltam, most meg kezdődik a vihar és a kutyák ugrálnak rajtam mert félnek :roll:
Danci megfordult az ágyában, a feje ott van ahol a lábának kellene. És az egyik lába zsákostul kilóg mint Viki mami Lackójának :lol:
Holnap talán megyünk nyaralni, de már nem hárman hanem négyen mert mintha megérezte volna a férjem lánya, hogy nélküle akarunk menni mától itt van nálunk. No comment... :roll: Dita remélem gondolsz majd rám. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Eljött a nagy nap! belegondolok abba, hogy egy évvel ezelőtt még meg sem fordult a fejemben, hogy ma szülni fogok, mert semmi jelét nem mutatta Zsiga hogy ki szeretne bújni ebbe a világba.

2005 augusztusban nyitottunk kaput a gyermekvállalásnak, nem gondoltuk hogy nehéz menet lesz... amikor egy év múlva sem kopogtatott az ajtónkon a csoda elkezdtem agyalni mi lehet a gond.persze B. nem így látta.. Sikerült rábeszélnem, hogy elmenjünk kivizsgáltatni magunkat aminek az eredménye egy szörnyű szó: ismeretlen eredetű meddőség .Boldog voltam, hogy nincs semmi bajunk, de agyaltam akkor miért nem akar beköltözni pocakba a mi babánk! Aztán sok reménytelen várakozás teli hónap következett és 2007.októberben Zsigmondom megüzente egy éjjel hogy nemsokára beköltözik. Akkor még nem tudtam hogy mekkora jelentősége van az álmomnak.2007.november 19én segítséggel megfogant a mi gyönyörűséges kis Zsiványunk, és az első pozitív teszt november 30-án volt. el sem hittem.. én kislány koromtól fogva kislányra vágytam,így amikor az UH-n közölték hogy fiú , bevallom elkeseredtem mit fogok kezdeni egy fiúval? nem lehet vele babázni, de mindez csak egy -két napig tartott és amikor egy héttel a kiírás előtt 2008.augusztus 5.én 22.30kor a karomba vehettem az én szerelmetes kicsi fiamat már őszintén azt éreztem, én mindig is fiúra vágytam!

Imádom

amikor reggel bemegyek a szobájába és fülig érő mosollyal kacagva nyújtja a kezét felém és bújik..

amikor valami bánata van és keservesen sír elég ha bemegyek a szobájába és megnyugszik

amikor csak apa kell neki és az ő széles, biztonságot nyújtó válla

amikor puszit ad nekem az ő sajátos módján kinyitva a száját a számra teszi

amikor nyakig maszatosan csatatérré változtatja a konyhát mert ő egyedül akar enni kanállal....

amikor a játszótéren Mauglit játszva rohanmászik mindenfelé főleg a kis toronyba a lépcsőn

amikor nyakig homokos lesz és gyűjti a kavicsokat, botokat

amikor az apja hazaér és ő sikongat és megy és visít ha azonnal nem kapja fel

amikor az apján ugrál és győzelmes mosollyal nyugtázza én győztem!

amikor fogócskázunk a lakásban és ő sikongatva menekül előlem mindenbe beleütközve

amikor az ágyon feláll és elkezd futni egyedül, majd kamikáze módjára vetődik hátra kacagva

amikor sikerül neki az építőkockát egymásra illeszteni

amikor ledönti a tornyot amit építettünk

amikor kidobja a játékot az erkélyablakon és huncutul ártatlan arccal nézeget

amikor a kisautóját húzogatja, tologatja és berreg hozzá

amikor azt mondja a és aa ezek vagyunk mi B.vel amikor be nem áll a szája annyira mondja a magáét babanyelven méltatlankodik, mutogat

és sorolhatnám az idők végezetéig!

egyszerűen imádom hogy van nekünk és minden nap hálát adok érte Istennek, és azon vagyok hogy megóvjam őt minden bajtól és segítsek neki az élet nehézségeit leküzdeni! és ahogy B. mondaná: sohasem gondoltam volna, hogy egyszer valakit ennyire fogok szeretni és félteni!

Nagyon Boldog első születésnapot kívánunk Neked kisfiam!
Vendég

Jó reggelt!

Bon Csigulinónak Bolsogságos Első Születésnapot!

Kép
20150601134430

Boni,
nagyon sok boldog szülinapot kívánok Zsiginek! És nagyon megható amit írtál róla. Remélem pár nap, és engem is elönt a nagy kisfiús érzés :lol:

De még ma névnapoznom kell este, a tesóm Krisztina.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Boni,
Boldog szülinapot Zsigának!

Kép

Nagyon megható ez a visszaemlékezés!

Linácska,
Húúú, most már nagyon a célegyenesben vagy! Drukk, hogy minden rendben legyen, és amikor kezdődik, akkor minél hamarabb a karjaidba foghasd a kisfiadat!

Dita,
Párod hozzáállása nagyon-nagyon bosszantó! :twisted: :twisted: :twisted: Tényleg próbáljátok ezt valahogy megoldani, mert az nem megoldás, hogy minden hétvégén magatokra hagy majd Bogyóval, hogy az elsőszülött fiacskájával legyen.
Gyönyörű az a kislány! Nekünk is pont olyan légzésfigyelőnk van, de sajna nem tudok skennelni.

Viki,
Nagyon jó az a kép Lackóról! Én az ilyenek elkerülése miatt körberaktam a kiságyat rácsvédővel, mert volt párszor, hogy kidugta a lábát a kisasszony, és nem tudta visszahúzni. Bár, tegnap meg amikor húztam fel a redőnyt, és megyek vissza a kiságyhoz ott kukucskált alatta. Majdnem összepisiltem magamat a nevetéstől! Kis huncutkám!

Monic,
Jó nyaralást!

Ancsa,
Hogy vagytok?

Mi jól vagyunk, bár az időjárás megint beleszól az evésbe, de majd elmúlik ez is, és akkor bepótolja. Szombaton mi is megyünk nyaralni a balatonhoz. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni Rékának!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

sziasztok,

BONI : NAGYON NAGYON MEGHATÓ AMIT ÍRTÁL, SIKERÜLT MEGINT MEGRÍKATNOD!!! :lol:
ZSIGI CSIGÁNAK SOK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS MÉG SOK SOK BOLDOG ÉVET , H ÉLVEZHESSÉTEK EGYMÁS SZERETETÉT!!!

Dituli: sikerült a bébicsőszt beállítani?

Némóci: édi lehet Réka! Nándus lehúzza a fejvédőt és fogja 2 kézzel a rácsot! mint egy kis maki a ketrecben. :lol:
evésen próbálok nem aggódni én se, van olyan étkezés, h szó nélül nyitja a száját és kiszívja a cumit, v h úgy kell neki könyörögni, és megeszi az egészet, de van h csak a felét. ha vidám és nyüzsög , mozog 1000el , és szépen gyarapszik, akkor nincs semmi baj.

Monic: sebaj, érezd jól magad!!! biztos jó lesz a kis pihi, a kerékmókusból való kilépés! nekem a védőnő mindig ezt mondja :wink:

Linácska: ráérsz még gondolkodni, van még 15 éved, h kigondold, h mit csinálsz majd egy 15 éves fiúval! :lol: hol van az még! élvezd a jelent, ami a nehézségekkel is csodás! :lol: és tuti szerelem lesz!!! :wink:

hát ez az idő nekünk is betesz. tegnap is tök nyügi volt Nándus, de már ma is látom, h nyűgös lesz. és ma már 3szor evett, kénytelen voltam 5,30kor cicit adni, 7,30kor egy kis maradék tejcsit, majd kicsivel később egy kis tápit. 3szorra evett meg egy adagot. sebaj!
de a játszó tuti kimarad ma, nálunk esik szépen! bár 24 fok van kint, bent mégis 26 , szóval hideg nincs, de olyan nyomott az idő.

megyek összedobok egy paprikáskrumplit

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Boldog szülinapot Zsigi!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

sziasztok köszönjük! :lol: készülődök, mert délután a kis barátnéja jön bulizni :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem fehérvárról, még nem olvastam vissza de mindenekelőtt NAGYON BOLDOG SZÜLCSINAPCSIT SZERETNÉK KÍVÁNNI CSIGULINÓNAK!!!!!!!

Kép

dita75

MONIC
Bakker te is olyan peches vagy!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ha mentek nyaralni remélem találkozunk. El tudtok jönni?
Vagy találkozunk valahol? Odaadnám a Norbis könyveket is.
Tényleg sikerült már leadni a kilókból?
Biztos a másik oldal kényelmesebb volt neki. :)

CZINKI
Nándus kobakra gyógypuszi! :(

LINÁCSKA
Én is későbbre tekintettem. A nővéremnél van két fiú.
Az egyiknek a szobájába be sem merem tenni a lábamat. :roll:

Bakker én már 6 hósan le vagyok robbanva te meg úgy aktívkodsz azzal a nagy hasaddal mint az első trimeszterben! :roll:

NEMO
Ti is mentek a Balcsihoz? Hová merre? De jó lenne megint látni téged és Rékust. Minitali???

Elképzeltem magam előtt ahogy pislog a kiságyban te meg szorítod össze a lábaidat nehogy bepisilj a nevetéstől! :)

A légzésfigyelő működik, sikerült beállítani. Csak én voltam a hülye mert túl közel volt egymáshoz a két egység és emiatt begerjedtek! :wink: :D
Akkor teszteltem amikor apa hazajött ebédelni. Bent volt a fürdőben a szülői egység mellettem meg a telefon és az őrző. A telefonom megszólalt és a párom ahogy pisilt a fürdőben hallotta a kád lépcsőjén a csengőhangomat. "Cörög a kisz telci, had cörögjön még had búgjon!........ :) "
Jött kifelé hogy ott csörög a telefonom a fürdőben! :)

Voltam fehérváron vásárolni apának pólókat mert a tavalyiakat már kihízta. Ő is növeszti a pocakot rendesen. Simán nagyobb az enyémnél. Még jó hogy nekem volt névnapom és ő kap ajándékot.
Na de muszáj volt venni mert két hét múlva megyünk bulizni és nem jöhet streccspólóba! :shock:

Bogyó is kapott szép téli sapekot, meg inimini zokákat a C&A-ból, jó drága volt, de micimacis és jó minőségű. Szeretem a C&A-s cuccokat. Pénteken ott néztem ki a westendesben a hazahozós ruciját. Pedig akkor még nem is tudtam hogy fiú. :roll:
Ugyanis elég fiús az a gúnya! Majd szeptemberben megveszem.

Kép
Kép

dita75

Mai fele program letudva.Voltam nst-n, elvileg ok, de a doki azt mondta, holnap ismételjük meg, mert a vége elég össze-vissza lett, de ezerrel mozgott is Levi.
De úgyis megyünk fülészetre is, megint összehangoltuk, úgyhogy semmi gond. Már csak tisztogatni kell a fülét, semmi egyéb.
Este azért még névnapozunk egyet :lol:

Na meg megtudtam, hogy kicsit változott a helyzet a kórházban Lili óta. Nem kell befeküdni a 40. hét után, 41-ig lehet várni, csak akkor, viszont 40-41 között naponta be kell menni vizsgálatokra. Gondolom néznek magzatvizet, nst-t. 41 után fektetnek be, és a leletek függvényében indítanak. Hát remélem Levi nem vár addig, mert apának lejár a szabadsága mire hazajövünk. Úgyhogy azt hiszem iszok én is málnalevél teát, hátha segít valamit. Vagy önmagában nem, ha nem akar jönni a gyerek???

Dita,
hát azt tényleg nem mondhatnám, hogy le vagyok robbanva, nem is szeretném. Nekem valahogy így aktívan jobb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szasztok!
Zsigi babának nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!!:)

Dituli, látod milyen jó, hogy tudod, hogy kukaca van a babának? Most csupa igazi pasis cuccot vettél neki, nincs az a bizonytalanság és semleges színek. Most aztán jöhet a cowboy kalap és a "veszko" csizma.))))))
Szegény Dituli, sajnálom, hogy állandóan beszélned kell a pároddal és a fiával és helyre rakni őket, annyit emészted magad ezek miatt, úgy sajnálom.(((

Linácska, ezek szerint még lehet, hogy a természet indítja meg a szülést? Ha nem zöld a magzatvíz, akkor okés minden.)
Örülök, hogy Lilike füle jobban van.

Czinki, olyan aranyosan szoktál írni Nándusról, annyira bírom a stílusodat.)))) Dituli írásain is néha (amikor nem szomorú dolgokról ír) akkorákat szoktam hahotázni!:)) Ahogy Monic mondta (ez a kedvenc mondatom), tisztára összerázom Manócskámat:))))

Puszi mindenkinek, kitartást az esőhöz és a fronthoz! Reggel óta forog velem a világ, de legalább most már nem izzadok, mert jeges eső esik. :wink:
Vendég

Boni, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK A TE GYÖNGYÖRŰSÉGES KISFIADNAK, A JÓ ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok, még csak futtában olvas vissza este jövök és irok most vadul vasalok, jah és ma kezdek el futni dobtam a szoptatás, boldog vagyok hogy egyáltalán eddig birtam. Öt és fél hónap pont annyi mint Vikinek!!!!!

Kép
pgsuska

Moncsiék végül elmentek nyaralni :lol: üzent Csiguszomnak!

köszönjük a köszöntéseket!
Vendég

Zsuzskám!
Csak én nem önszántamból hagytam abba a szopit :cry: Sajnos nálam elfogyott a munició. :cry: :cry: :cry:
20150601134430

SUSKA
Örülök hogy itthon vagytok épségben!
Melegváltásban vagytok Monicékkal. Jönnek hozzám a hétvégén.
Kár hogy a mi talink nem jött össze! :( De majd még jöttök azt mondtad. Remélem akkor nem jön közbe semmi. Pusz.

dita75

KÖSzi a köszöntést.

Zsukka elapasztottad a tejed? :roll: nekem már csak csurran cseppen éjjel, de még kitartok 8)

kérünk képeket!

Ditus nagyon pöpec a vonid :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni!

Nagyon-nagyon boldog első szülinapot Zsigabigának, isten éltesse sokáig! Olyan szépeket írtál, bevallom férfiasan, hogy bőgtem, mit a csacsi...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

BAccus reggel gondoltam írok pár sort..erre mindenkit megbőgettem.mi van ha megiszom kávém és úgy írok :mrgreen: :wink:
Vendég

Twist,
Lili füléből megint jön a vér, szóval holnap is lesz mit tisztogatni... Én ezt már nem értem, hogy egy-két napig jó, aztán meg megint vissza.

Boni,
szülinapos képek???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó regeglt!

Lina szegény Lili :cry:

még nem küldte át barátném. de fel fogom tenni.egyébként annyira édesek voltak a gyerekek. fújtam fel lufikat és kergették sikongattak, ugráltak. Zsiga a kis minitortácskán a gyertyát a kis ujjával próbálta megfogni, majd a tortát két kézzel tömte a szájába, persze minden nyakig tortás volt. :lol: tegnap Vendel babát és az Ikeás bogyóhuzogatót kapta meg. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni,
Aranyosak lehettek a gyerkőcök! :D Várom a képeket! :wink:

Czinke,
Sajnálom, hogy nektek is még mindig ennyi problémát okoz az evés! :( Remélem, azért ha nagyobbak lesznek esznek majd rendesen! Amúgy az az érdekes, hogy Réka a gyümit, és főzit rendesen megeszi. Sőt, tegnap nem vettem észre, hogy a paradicsomos burgonya csirkével nem 163 g-os, hanem 190 g-os volt, és mind megette. A tápszert nem akarja enni mostanában... Lassan a 14 órás kajcsinál is át kell térnem főzelékre, mert azt legalább megeszi!

Dita,
Most néztem a térképet, és sajnos messze leszünk tőletek... :( Fonyódra megyünk 1 hétre anyámékkal, és tesómékkal, amíg a férjem Angliában vizsgázik. Így mégsem leszünk egyedül a babóccal, és még lehet, hogy pihenni is tudok.
Nagyon édi sapit, és zoknicskákat vásároltál!
Ügyes vagy, hogy sikerült a légzésfigyelőt megfejtened!

Linácska,
Sajnálom, hogy Lilinek nem múlik a fülbaja!

Zsuzska,
Milyen volt a pihi? Tényleg elapasztottad a tejcsit? Most mit adsz Olcsának? Egyenlőre tápit, vagy már kap gyümit, főzit is?

Tegnap Réka extra nyűgi volt, szinte csak kézben volt csendben. Viszont állandóan a hátára fordult, onnan meg lusti volt visszafordulni, pedig tudja, hogy kell. Meg most már egy pillanat, és körbefordul a kis drágám. Kirakja az egyik lábát oldalra, és jól megtolja magát, és már 180 fokot fordult is. Csak azt tudnám, hogy mi lesz abból, hogy maga alá húzza a térdeit, és kinyomja a fenekét oldalra... De valószínűleg hamar megtudom!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némó felülés :lol:
Vendég

Elfelejtettem...

Viki, Boni, Czinke,
Ti milyen kajcsikat csináltok, csináltatok a babóknak? Mit lehet fagyasztani, és mit nem érdemes, mert nem jó íze lesz? Ha visszajöttünk, akkor szeretnék leszokni a babyételekről, és házilag gyártani Rékának a kajcsikat. Azt már tudom, hogy pl. a répának nitrátmentesnek kell lennie (a védőnő mondta, én meg csináltam előtte Rékának). Ezért nem merek a gyümiken kívül mást csinálni neki egyenlőre. Mire figyeljek oda? Előre is köszi a segítséget!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

NÉMÓCI
De kár, az tényleg nincs annyira közel hozzánk, de majd pesten.... :)
Jó pihit neked. Azt hittem a férjed is ott lesz. De biztos így is jó lesz a nyaralás.
Hűha, nemsokára Rékus csücsülni fog!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

BONI
Tesóm fiának első szülinapjáról készült képek is beszarás.
Ugyanazt csinálta mint Zsigi. Előszeretettel markolt bele a csokitortába és még a plafon is csokis volt. Baromi régen volt már lévén ez a kiscsávó már 22 éves is elmúlt de úgy emléxem rá mintha tegnap lett volna! :)

Köszi a vonidicsit. A pocakom kb. most ekkora mint a képen. A végére nem férne már fel a vonalzóra. :)

LINA
Nagyon sajnálom ezt a fülmizériát. Találhatnának már valami megfelelő gyógymódot mert kezd egy kicsit bosszantó lenni hogy nem javul szinte semmit szegénykének.

dita75

Jó reggelt!

Némóci!

Én mindent fagyasztottam. Illetve úgy csináltam, h a husit is külön elkészítettem, jégkockatartóba fagyasztottam ki, és minden egyes főzihez hozzáadtam 1 kockányit.

Csináltam:
Alma-sütőtök, sütőtök-krumpli, sütőtök-banán, alma-krumpli, répa-alma-krumpli, alma-cékla, cékla-krmupli, cukkini-rizs, tök-rizs, spenót-krumpli, alma-banán, meggy-banán, vajbab-krmupli, krumplifőzelék, répa-borsó-karfiol-krumpli.

Igazából innen lestem, lesek:

http://www.hipp.hu/hipp/termekek/
http://www.bebietel.hu/

http://bookline.hu/sortlist/sortlist!page.action;jsessionid=FOnl-hvL3KOsGEQWVyraSQ**?gclid=CNa5k4q3jpwCFc4TzAod0CoNnA&tabname=drog&id=4431

De nekünk ugye ez pont januárra esett a hozzátápi, ezért előre főztem. Most pedig naponta / kétnaponta főzök neki, és frisset kap.
20150601134430

Dita,
az a baj, hogy a gyógymód megfelelő, azzal semmi gond. Csak az ÁNTSZ malmai lassan őrölnek, és ugye csak ők tudják megmondani, hogy milyen baci van benne, és mire érzékeny. Mert ha ez meglenne, és a megfelelő gyógyszert kapná, akkor 2 nap lenne kb. De amíg nincs eredmény, szegény doktornő csak vaktában lő egy gyógyszerre, ami a legtöbb bacira jó. Hát most úgy néz ki, erre nem.

DE!!!
Én holnap akartam szülni, de úgy néz ki, más program jött közbe...
Voltunk ma is a fülészeten, és mivel megint egy csomó vér jött Lili füléből, a doktornő közölte, hogy akkor holnap reggel fél 8, éhgyomorra, pizsamával felszerelkezve irány a kórház, és kiműti Lili füléből a tubust, mert utána elmegy két hét szabira, nem tudná felügyelni, és így nem maradhat, tuti már a 1,5 év alatt befertőződött a tubus.
Végül is a szülészet olyan 50 méterre van, ha nagy gáz van átmegyek. Doktornő mondta, hogy ha lehet, azért ne ott a fülészeten szüljek, mert sokmindenhez ért, de ehhez azért nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, sajnálom ezt a tortúrát, ami Lilivel van:(
Reméljük hogy nem a fülészeten fogsz szülni:))))
Vendég

Csajok nem apasztottam el a tejem, hanem sajna a harmadik mensim elvitte, ahogy jöttek a mensik annál kevesebb tejem volt, de drasztikusan kevesebb és utsó pedig elvitte. Úgyhogy szó sincs apasztásról.

Linácska, Olcsa 37 hetesen volt 3800 gramm.

Kép
pgsuska

Zsuzska,
tudtam én, hogy Olcsa nagyobb volt :lol: Levi 38+3-on volt 3650, csak nem lesz 4 kiló!!! Csak attól függ, meddig hagyják túlhordani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, nagyon sokat gondolok rád, drukkolok, bizti vagyok benne hogy 4 kg felett lesz.

Csajok teszek fel egy pár képet.

Kép Kép Kép Kép

Boni, emlékszel még amikor Zsigi Kipp Koppékkal nyomta?????????? Nekem akkor még Olcsa a pocakban volt, Zsigi féléves, most meg lassan Olcsa féléves és Kipp koppozik :wink:

Kép
pgsuska

Suska sajnálom..azért hittük hogy elapasztottad, mert múltkor írtad, hogy teher a sok fejés és hogy fél éves koráig szeretnéd szopiztatni. még gondolkodsz rajta ..... :oops: bocsánat és sajnálom hogy a mensi elvitte az egyébként rengeteg tejciit :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?