Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok hogy így aggódtok értem, én is tudom hogy a stressz mennyire árt Milónak. Mindig mondom is a páromnak hogy azt akarja hogy bőgős, nyugtalan gyerek legyen?
Tegnap elmentem vele Zircre és végig lelkiduma volt. Olyan idegesen vezetetett azt hittem felcsavarodunk egy fára.
Elmondtam neki kerek perec hogy ő és a családja utáltatják meg velem a gyereket mert rám van erőltetve ha akarom ha nem és mindenki csak őt sajnálja, pedig engem kéne mert folyton egy számomra idegen gyerek van a központban még most is hogy veszélyeztetett terhes vagyok. Egy adag kaját át nem hoznak, egész nyáron el nem vitte senki ezt a kölyköt sehová rajtunk kívül.
Az anyjáék még szerencse hogy ott laknak közvetlen a Balatonparton mert még oda is nekünk kéne vinni. De dumálni azt mindenki tud.
A párom is totál ellenem neveli mert megengedte neki hogy feltúrja a szekrényt a laptop miatt. Miért nem lehetett azt mondani hogy elvittem magammal, főleg hogy nem is tud ránézni hogy mit csinál a gépemmel. Tök jól ráküldött egy csomó vírust pedig elpofáztam neki hogy ezen a gépen nem töltögetünk mert rajta van a munkám is stb. A legutóbb is az összes adatom, fényképek, a babás kigyújtéseim minden elveszett miatta. És csak csinálja!!!!
Vasárnap el voltak pecázni és készítettem nekik kaját. Egy szendvics fogyott el és mártír pofával jöttek haza hogy egész nap nem ettek aztán a tescos blokk meg ott volt rajta a pizzás csigától a csokin át a kóláig minden szar. Most miért kell nekem hazudni???
Totál hazugnak és sumáknak neveli a gyereket, és még ő van felháborodva hogy ha rajtakapom őket valamin. Ezt is a fejéhez vágtam mert nem lehet szó nélkül hagyni azt hiszem.
Arról nem beszélve hogy ez már nem az első ilyen eset.
Mindent elmondtam rekedtre beszéltem magam és a végén amikor szóltam hogy jó lenne ha valamit reagálna az egészre akkor annyit válaszolt hogy mivel ők útban novembertől minden hétvégén elmennek valahová (gondolom mamáékhoz) hogy én boldog lehessek. Na most akkor frankón megoldottunk mindent, és faszán megértette amiről hadováltam neki. Ezt mondtam hogy egyszerűen nem lehet vele beszélni, mert annyira elfogult és annyira védi a lakli kölköt hogy minden utána csak másodlagos.
Nem tudom már mit lehet még ezután tenni vagy mondani, nincs más ötletem, teljesen kifogyott a táram.
Persze azért hozzátettem azt is hogy vannak jó dolgai is a fiának nem csak rossz, pl. biztos nagyon örült hogy fiútesója lesz mert láttam a szobájában hogy egy szatyor kocsit kiválogatott neki, és állítólag a tescoban is órákig nézegette a fiúrucikat.
Mondtam a páromnak hogy ha ennyire örül akkor esetleg örömében rendbe is tehette volna a szobáját hogy ne nekem kelljen megint, mert megint minden a földön van, se beágyazva, se semmi, pedig már takarítani kell mert vagy egy hónapja nem jártam arra és áll a por a szekrényen.
BONI
Emléxem az esetre hogy mennyire ki voltál borulva. Sajnálom hogy emiatt nem volt teljesen felhőtlen a terhességed és Zsigi első hónapjai. Én is úgy gondolom hogy emiatt lehetett, mert mindent megéreznek. Amikor sírtam annyira rugdosott Bogyó hogy azt hittem kiszakad a hasam, amúgy meg még rajtam kívül nem is érezte senki mert nem olyan nagyon mozgékony. Amikor szólok hogy na most rugdos gyere tedd rá a kezed a hasamra gyorsan, mire odateszik már abba is hagyta.
Ezért is voltam annyira elkenődve hogy csalódtam az uhu-n mert 100 %-ig biztos voltam benne hogy ő mindezt megérzi.
Már nem is azon keseregtem hogy pöcsink van hanem hogy milyen rossz lehet Bogyónak hogy én mást vártam.
ZSigi is már egy éves, nagyon hamar elmegy az idő.
Én ezekben a pocakforma meg hogy a különböző nemek kit szeretnek jobban annyira nem hiszek. A párom fia mindig is apás volt. Nálunk 3 lány van, csak a középső nővérem volt apás, én Ilivel anyás voltam, sőt én annyira hogy soha nem is mentem apuval sehova, ha anya nem jött velünk.
MONIC
Felejtsd már el egy kicsit azt a munkát és tessék itt a közelünkben keresni valami szállást hogy találkozhassunk végre.
Szeretném megdögönyözni Dancit, legalább szoktatom magam a fiúgyerekhez!
Most tényleg igaza lesz a párodnak hogy ha összevesztek emiatt mert kell a kikapcsolódás és lassan vége a nyárnak, úgyhogy pakolás és irány a Balaton.
Tudom hogy a munka is fontos, én bak vagyok úgyhogy nálam nem nagyon tud senki lelkiismeretesebb és munkamániásabb lenni de amikor két éve készültünk a tengerre baromira nem érdekelt hogy nem tudnak nélkülem boldogulni. Én már annyiszor elmagyaráztam mindent, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül hagytam ott a brigádot, hogy ha eddig nem értették meg akkor sajnálom.
Telefont sem vittem, mikor jöttünk haza volt egy rakás nem fogadott hívásom, páromnak is dögivel. Egy hetet voltunk nyaralni utána még egy hetet kivettem hogy mosni tudjak meg kipihenni a nyaralási fáradalmakat de már szerdán mindketten bementünk párommal mert nem tudtak nélkülünk élni.
De legalább a nyaralás nem maradt el.
Nálunk úgy van hogy a lakásterveket pl. én találtam ki apa megvalósította, de minden egyéb másban én vagyok a felelős.
Hát ez elég durva amit írtok hogy csak később jelentkezett ez a féle fájdalom nálatok. Meg hogy készül a szülésre a medence stb.
Én még min. 3 hónapig nem akarok szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minek készül akkor már most erre a testem???
Tiszta ideg vagyok amúgy is mert anyuék szomszédjának a testvére 26 hétre szülte a kisfiát. Most is odajött a kerítéshez és kérdezte hogy mennyi idős vagyok, mondom 24 hetes erre a már a második mondata az volt hogy a fia 26. hétre jött 60 dekával.
A matracon feküdtem a medencében és majdnem befordultam a vízbe amikor hallottam. Eddig is tudtam hogy koraszülött volt, de abba bele sem gondoltam hogy Bogyó most akkora és hogy ki kéne mostanában venni őt. Nagyon irigykedhet rám, mert meg se nézte a képeket Bogyóról és amikor látta hogy hullámzik a hasam tiszta idegbetegen mondta hogy neki ez is kimaradt, és hogy még a hasa is negyed ekkora volt csak. Sajnálom szegényt mert 38 éves volt mire összejött nekik 5. lombikra a baba és még koraszülött is lett, de nagyon aranyos kis lurkó. Egész hétvégén csak azt hallottam hogy "adide a autómat!"
Amikor mentek el akkor meg puszikat dobált nekünk is!
Jajj nem is mondtam hogy a Viviennek mutattam a másikban Dy kislányának a fotóit hogy ő is kb. annyi idős baba mint Bogyó csak ő kislány. Erre egyet pillantott rá és mondta hogy Bogyó sokkal szebb. A kis elfogult!
Jól meg is puszilgattam hogy milyen kis aranyos hogy így szereti a kis Milómat!
CZINKI
Köszi hogy megnézed, állítólag nem sok különbség van a kettő között. Az enyém azt csinálja hogy tök hangosan kattog, és azt írták hogy fogy az elem, de a lámpa nem ezt mutatja, és ráadásul vadi új fullra feltöltött duracellt tettem bele. Szóval nem értem.
A szülői egység is úgy sípol hogy mi a fenétől???
Biztos be kellene valahogy állítani de mivel semmi leírást nem kaptunk így csak kapcsolgatjuk össze-vissza.
Tegnap mutattam a pancsis képeket apának, úgy vigyorgott Nándusra mint a tejbetök. Főleg hogy kicsit hasonlít is az elsőszülöttjére. Ő is ilyen világos hajú volt.
VIKI
Ma mintha már viszonylag könnyen tudtam kiszállni az ágyból de tegnap anyuéknál majdnem odapipiltem, mert megmoccanni nem tudtam.
Nálatok az ország végében is lehült valamelyest az idő?
Itt most nagyon király!
Tegnap megmutiztam anyuéknak amit tőled kaptam, most már teljesen aktuális is. El voltak olvadva milyen édes kis holmik.
Anyának most már 3 lány és 3 fiú unokája van, ha beleszámoljuk a férje két unokáját és a párom gyerekét akkor még kell szülnöm egy kislányt! Már csak ezért is össze kell hozni azt a nunást hogy anyunak arányosan legyenek az unokái!
Hú micsoda combocskák, de belekóstólnék!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.08.04 09:00-kor.