Új privát üzeneted érkezett!

szüleimmel minálunk a lakásban:
Kép

apa végre itthon, de jó
Kép
Kép
Kép
Kép

papi azt hiszi, h anyának nem sikerült megetetni, akkor neki tuti, hahahahah
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Ditulika: még egy kicsi, de hülye vigasztalás, bár tudom, h ez számit a legkevésbé, a fiúkat könnyebb pelenkázni, a csajoknál nagyon oda kell figyelni, h a nunusba ne menjek a kaksi! pelus meg 2-2,5 évig van!
próbálok egy kis mosolyt csalni az arcodra!! ne légy magad alatt!!
IMÁDNI FOGOD A KIS SZAROST!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Ditácska!

Gratulálok a kis kukishoz, igazi szerelem lesz, majd meglátod. Hidd el, egy gyerek nem születik önzőnek, vagy rosszindulatú kis békának... Ő a te kincsfiad lesz, aki szeretetben fog felnőni, és nyomokban sem fog emlékeztetni a párod fiára. Na, nem is szaporítom a szót, nem igazán hiteles olyasvalaki vigasztalását hallgatni, akinek lányai is vannak, de azért én is megpróbáltam :wink: És nagyon klassz nevet kapott a kisfickó! :)

Viki!

Olyan nagyfiús már Lackó, kis focista :)

Monic!

Ádám is így "alszik", ha este bekajál... Előbb ébred, mint szokott :shock: Ki érti ezt???

Czinki!

Nándus nagyon erős kiskrapek! Hogy tartja magát fekvőtámaszban, elájulok! És egy hónap múlva nekünk is itt "kellene tartani?! El se hiszem... Képzeld, vettünk egy bicajt gyereküléssel, és tegnap este a Dórival elbicóztunk a Miklós téri játszira. Ilyet majd csinálhatnánk még, mondjuk péntek délutánonként, mert akkor korábban hazaér apacs, és vigyáz az aprajára amíg mi a Dórival játszózunk. Esetleg megbeszélhetnénk majd egy-egy randit ezekre a napokra :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: az jó lenne!! először azt gondoltam,h miért nem szóltál előre, de eszembe jutott, h itthon sem voltunk :lol: benne vagyok!
és amúgy hogy tetszett a játszó? nem nagy szám, de nem is rossz! Dorcinak hogy tetszett?? és a bicajozás? majd leirom, h melyik a rövidebb út szerintem, ami ráadásul nem is főút, tehát autók sincsenek igazán!
Nándus amilyen rossz evő ( bár azért ez sem mindig igaz teljesen), olyan izgága sajtkukac. ő rengeteget mozog és dumál. meg aztán látja, ahogy az apja edz és nyomja a fekvőtámaszokat!!!
de anyósom mindig is mondja, h a másik uncsi fele ennyit nem mozgott, igaz őt most viszik is gyógytornára 21 hósan.
majd Dorci nagytesó megtanitja őket kúszni mászni, te meg csak szaladhatsz utánuk!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!

Elég későn voltunk arra amúgy is, már sötétedett. Majd legközelebb összehozzuk :) Dorcinak nagyon tetszett, úgyhogy biztos megyünk arra máskor is!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok csajok!
Köszi a sok gondolatot. Már sikerült helyre tennem magamban a dolgot. Csak a hirtelen sokk ami ért a várttal ellentétben.
Külön köszönet a feltett képekért. :)
Persze minden gyerek a szívem csücske legyen az kislány vagy kisfú. Lackótól kezdve egészen Nikiig imádnivaló mindegyik, már csak az anyukáik miatt is, de az újabb képek Lacusról és Nándusról is pl........ hát ezek a pancsisak...... szétbőgtem az agyamat hogy nemsokára mi is így fogunk majd Bogyesszal pancsizni a kis medencéjében stb.
Annyira várom már hogy elmondani nem tudom.
Ma már azon kaptam magam hogy fiamnak szólítom Bogyót. :)
Kicsit fura de valahol meg mégis természetes.
Nem is gondoltam hogy ilyen hamar átlépek rajta.
Biztos hogy nagy szerepet játszik bennem a párom neveletlen fia miattiak, de ezt ti is tudjátok, nem kell mondanom, de ma már annyit gondolkodtam rajta hogy ez nem törvényszerű hogy nemtől függjön egy gyerek természete, hiszen a párom huga is szinte egy az egyben olyan mint a fiúk, hiába lány. Külsőre és belsőre is teljesen mint a három tojás. Bogyó pedig akárhogy is de az én génjeimet is fogja örökölni és persze általam tökéletes nevelést fog kapni, hisz ismertek. Még a kis hálátlan kölökért is mi mindent megteszek, senki utánam nem csinálná azt amit én teszek érte.
Tudom hogy csodálatos anyukája leszek Bogyócinak és változatlanul úgy érzem hogy ennél nagyobb szeretetet soha senki iránt nem éreztem mint őiránta, és valószínűleg nem is fogok, mert ha valaha lesz is még kislányom akkor is csak megoszlik a szeretetem, ahogy ezt egyszer már Monic szívemből szólva megírta Vikinek. Nagy igazság. :)

dita75

Ditus örülök,hogy te is átléptél rajta :lol: nekem is ennyi időbe telett..én is el voltam kámpicsorodva...

MOncsi mi múltkor pont azt taglaltuk hogy a tejpéptől nem fog átaludni éjszakát. :wink: ZSiga is felkel éjjel ez van :lol:

Nándus cukker! tiszta anyja te meg a te anyud :lol:
Vendég

Ma strandoltunk egy nagyot. Úgy döntöttem, hogy megkockáztatom. Sosem voltam fertőzésekre hajlamos. Remélem most sem lesz ez másképp. Diétát próbálom tartani, de a gyógyszer mellett nehéz. Majd kiderül, ha már méregetek.

twist: Persze, szeretnénk menni 4D-s uh-ra, de majd a 24-25. hét tájékán. Azt mondják, hogy akkor már elég nagy és már van rajta husi. Reméélem kibírom addig. szülinapi vagy évfordulós ajándék lesz. Évforduló okt. 5-én, szülinapom nov. 15-én. Majd még meglátom.

czinkeb: Gyönyörűek ezek a szemek, imádom a fiad képeit. Már kicsinek is olyan édes volt és ez a korával csak egyre jobb lesz. Pár év és alig fogod tudni levakarni róla a lányokat.
vicky79
Budapest III. kerület

hali,

Ditulika drága: megkönnyeztem amit irtál!!! tuti biztos, h csodás anyukája leszel a te csintalan csodás Milánodnak!!
a páromnak mondtam, h mennyire lányt szerettél volna, erre legyintett és azt mondta, h 2 napig fogod csak bánni. örülök, h csak 1 lett belőle!! :wink:
örülök, h tetszenek a képek! bizony-bizony jövő ilyenkor már a ti pancsis képeiteket fogjuk nézegetni!! :lol:

Évi: örülök, h tetszett Dorcinak a játszó! ám szúnyogok vannak, uh kell spray ha este jöttök.

köszönjük a dicséreteket!! hát nagy huncut a kis sajtkukac.
vki azt mondja, h tiszta én vki azt, h tiszta apja, de egy szomszéd azt mondta,h multkor engem látott benne, most meg a párom. de készült egy kép róla, amin tiszta párom , ennyi idősen, ráncolt szemöldök, beszippantott alsó ajak és pufi arcocska. de elég keverék. olyan nagy a szeme , mint az enyém, de kék, mint páromé. orra és szája páromé , fupi az arca, mint nekem. természete szintén keverék, az önfejűséget és makacsságot sikerült örökölnie. :roll: a párom nagyon aktiv , nagy sportember, bár kiskorában el sem engedte az anyukája szoknyáját (szó szerint) . akkor derült ki, h nagy a mozgásigénye, amikor elvitték pszichologushoz, mert sokat pislogott. anyukája nem akart hinni a dokinak. párom félt a bogaraktól elég sokáig, most meg épphogy megjöttünk a tátrából megy vissza megint túrázni, és most úgy néz kik, h egyedül, mert haverok nem érnek rá. nem örülök, de nem kötözhetem le. :roll:

jóéjt!! hát nagyon meleg volt, még jó, h ki lett tisztitva a légkondi, néha bekapcsoltuk, de főzéskor szaunát csináltam. jöhetne egy pici lehülés. Nándus is csak iszik legszivesebben szegénykém.

na jóéjt!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Dita,
nagyon megértelek. Nekem néha még mindig vannak kétségeim, és tudom, hogy csak akkor lesz minden a helyén, mikor már a kezemben tarthatom. Azóta nézem a kisfiúkat mindenhol, és nyugtatom magam, hogy ok, egy kisfiú is aranyos. De ma pl. a mekiben láttunk egy olyan csúnya kisfiút, kövér volt meg minden, mondtam is apának, hogy ugye nem ilyen lesz a kisfiúnk....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

TEgnap mi is strandon voltunk!

Kép Kép

Ditus Lina amikor nekem megmondták hogy fiú hát én nagyon nekikeseredtem.mondtam magamnak meg a többieknek, hoyg á car vidéki UH tévednek.egész nap azon agyaltam mit fogok kezdeni egy fiúval. én mindig lányos anyaként képzeltem el magam, ebben gondolkodtam..sirattam a babázást, a frizurakészítést,m a fodros szoknyákat....

amikor a 18.heti UHn is megerősítették mellbe vágott. aztán szépen apránként alakult ki az érzésem, szoktattam magam a gondolathoz. de tiszta szívvel, akkor voltam boldog amikor odatették mellém és ő a szájával egyből megtalálta a cicit . rám nézett a gyönyörű szemeivel imádtam a kis kezecskéit, a lábacskáit és onnantól fogva elfogott egy érzés én mindig is fiút szeretem volna :lol: onnantól fogva már nem volt bennem egy vegyes érzés sem, csak a tiszta szerelme, amit egy anya érezhet a fia iránt! :lol: imádom amikor átölel, amikor puszit ad az ő sajátos módján( száj kinyitva ráteszi a számra) amikor sír és bújik és ölel.amikor fogócskázunk és ő sikoltozva gurgulázva nevetve rohan mászik előlem! amikor a kis kezében a kanállal egyedül próbál enni és minden de minden csupa kaja de ő győzelmes mosollyal nyugtázza anya sikerül :lol: és igen, néha azon veszem észre magam hogy elgondolkodok azon úristen mit kezdenék én egy kislánnyal? :lol:
Vendég

JA és VIki BUbu és irtó szuper!

clostyt sikerült szerezned? doki irta fel? most már belevágtok?
Vendég

BONI: ITT BŐGÖK!!! ÉN IS IGY ÉRZEK, BÁR MI MÉG NEM FOGÓCSKÁZUNK ÉS FUTKOSUNK!! DE HAMAROSAN!! :lol:

CSAJOK: AZ A LÉNYEG, H TÖK MINDEGY, H FIÚ V LÁNY,

ANYÁNAK LENNI NAGYSZERŰ DOLOG ÉS SZERETNI A MI KIS KINCSÜNKEG A LEGJOBB A VILÁGON!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Jó reggelt!

Jányok!
Ennyit írni??????????

Jövök majd kicsit később, csak én még nem látok kávé nélkül.
20150601134430

Czinke :oops: :lol:

Viki cak neked! Kép
Vendég

Jó reggelt!
Kávé bennem, Lalcsi alszik, gyorsan jövök.

Ditusom!
Bogyi sztárfotói fantasztikak! Kép

Apjukkal megbékéltetek már?

Moncsikám!
Laló estére nem kapott tejpépet, ált. a 3 órási kajája volt ez. Én estére mindig tápot adtam, sőt mai napig kap még fürcsi után.

Éljen a botmixer! Én már 1et leamortizáltam a sok főzöcskézéssel! Annyira jó érzés, amikor a főztödet a Betyárok jobban eszik, mint a boltit.

Danciról kérhetek pár új képet?

Tesódék biztos nem gondolták komolyan, h nem akarnak babót. Legyen a szemük előtt Dancus a jó példa!

Czinki!
Éjfélkor már ne etesd Nándit! Igen, feküdj le korábban, ez is jó megoldás.

A képek: Kép Sztem közös Nándi, mindkettőtökből van benne felismerhető vonás.

Boni!
Nagyon jók ak épek!!! Libabőrözöl már a közelgő szülinap miatt?

Laló megtanult simizni. Annyira cukin csinálja! Közben mosolyog Kép
20150601134430

Boni!
Köfi a kávét!
20150601134430

Viki abszolúte. :lol: teljes lázban égek! meg apa is! :lol:

na összekaőparom magunkat aztán irány a játszótér!
Vendég

Sziasztok!

Dita,
Itt is nagyon nagy gratula a fiacskátokhoz! :D Örülök, hogy megbékéltél, remélem a pároddal is, és szent a béke most már!
Bocsi, hogy úgy reagáltam, amikor mondtad a nagy hírt, de én tényleg lányt képzeltem el Neked! De 1000000%, hogy IMÁDNI fogod a fiadat is, és csak tőled függ, hogy milyen emberke lesz!
Jók a fotók is! :D

Viki,
Nagyon jók a képek Lackóról, nagyon élvezi már a sétálást! Gratula a párodnak, hogy ilyen szépen leszokott a cigiről! Férjem is valahogy így szokott le, egyik napról a másikra letette, és én észre sem vettem, pedig ő a lakásban is bagózott. Csak az tűnt fel, hogy nagyon feszült volt, és akkor mondta, hogy persze, mert már 2 napja nem gyújtott rá... Ennek már 9 éve!

Boni,
Zsiginek aztán jó dolga lesz! 4x szülinapozni! :lol:
Nagyon édes a képeken! Élvezi a pancsolást?

Monic,
Én azért adom estére a pépet Rékának, mert amikor 18-kor adtam, akkor nem akart este lefekvés előtt enni semmit, mert annyira eltömítette. Amúgy nála is előfordult már, hogy nagyon bezabált a pépből, és akkor valóban felkelt éjszaka is, amit én sem értettem. A védőnő tanácsára ilyenkor már csak vizet kap, és alszik tovább.
Jó dolog is a botmixer, én is szeretem!

Czinke,
Nagyon ügyes már Nándus! Gratula a felüléshez! Nagyon jó a képek! Nekem az tetszik a legjobban, amikor kiment apa elé! Mutattam is a férjemnek, hogy nemsokára Réka is így kikúszik majd elé amikor jön haza a munkából...

Mi jól vagyunk, bár most már megint kezd egyre kevesebbeket enni Réka, és sajnos főleg esténként. Bár, így is végigaludta az éjszakát. De úgy hallottam reggel, hogy végre jön egy kis lehűlés, az biztos jót fog tenni majd az étvágyának! Viszont a gyümiket, főzelékeket már nagyon eszi, simán bevág 1-1 üveggel! És szereti a húsikat is! Tegnap este szegénykém annyira nyűgös volt, de rájöttem, hogy melege van, elkezdtem egy vizes ruhával legyezni, és akkor minden nyűginek vége lett, és megette a kajcsit is.
Ja, és képzeljétek most fordult elő először, hogy belekakilt a fürdővízébe. :?

Szomabton apa vigyázott Rékára, mert én elmentem bulizni a volt kollegáimmal! Jól éreztem magamat, bár 23 óra körül picit kidőltem, (akkor szoktam bealudni a tévé előtt), de azért bírtam 2-ig. Csak az a baj, hogy azóta még nem sikerült bepótolnom az alvást, és picit fáradt vagyok.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Boni mami,

hát én is elérzékenyültem a soraidon :wink: Ezt bizony nagyon szépen leírtad. Bár én mindig is fiús anyukának képzeltem magam. :oops:
Mi is voltunk tegnap strandon, Danika nagyon élvezte. MOndjuk így nyáron nyaralás hiányában hetente 1-2-szer kijárunk. És végre mosolyog a vízben. :lol: És úgy elfáradt, hogy még most is alszik :lol:
Zsigi képei gyönyörűek, nagyon szeretem a meleg barna szemeit.

Czinki,

csodásak a képek, nagyon szép család vagytok. Nekem a kedvencem a medence szélén támaszkodva figyelős. Nagyon komoly kép, sokkal jobb mint a Gondolkodó ember szobra :lol:

Viki mami,

mindjárt töltök fel új képeket, még a fényképezőn vannak :oops:

Nemone,

de jó, hogy voltál bulizni :lol: Nálunk ez még nem nagyon kivitelezhető mert Dancit én altatom továbbra is, másnak meg sem engedi hanem szívből zokog :roll:
Nálunk hajnal 3 óta hűvös van, annyira jó :lol:
Vízbe kakilás: Danika kb 1 hónapos volt amikor minden este eljátszotta ezt velünk. Apa cipekhette a kádat kiüríteni utána újra tölteni.

Dita,

örülök, hogy túl vagy rajta.
És ha már nem is lesz Dancinak menyasszonya, akkor a fiad még mindig elveheti feleségül Nemone Rékáját :wink: És így rögtön lesz egy lányod is a menyed által :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Nemone,

ma éjjel Danika többször is keresztbe feküdt a kiságyban. Rögtön Réka jutott az eszembe. És én sem tudom hogy csinálta :lol:
Hát a melegtől Danika is nagyon szenvedett tegnap. Bekapcsoltam a klímát, de a falak még éjjel is ontották magukból a forróságot, nem sokat tudott hűteni a levegőn :? , úgyhogy kikapcsolatm mielőtt a gatyánk is a villanyszámlára megy el...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Czinki

Nándikának a banántól nem lesz kaki szorulása?
Danika nagyon érzékeny a kajákra, egy csomó mindentől szorulása lesz és csak tornáztatással tudom belőle előcsalogatni a dolgokat.

Hát nálunk a hajnali hűvös után annyira meleg lett, hogy alig lehet levegőt kapni. Azt hiszem ma ki sem mozdulunk a házból, max a strandra.

Kép}
monic80

Némóci!
Egszésgedre a bulit! 1 üveg főzit bevág a csaj? Nem semmi! Egészségére!

Moncsi!

Azért ne maradj fent éjjel meglesni Dancit, h pörög.

Amióta Laló főzit eszik, meg gyümiket mindennap van 2-3 rotyis pelusa.

Friss szilvát kóstolt már a legény?
20150601134430

még1szer köszi a dicséreteket!! :lol: amikor azt mondják, h Nándus tiszta én vagyok , olyan fura számomra, mert legtöbbször én a páromat látom benne. de amikor a párom előtt mondják, akkor meg sajnálom szegény páromat, tudom ,h hülyeség.

Monic: hát napi 1-2 banán lecsúszik, bár most amióta mondta a drnő, h sok benne vmi, azóta inkább csak 1, és azt a főzi mellé rakom. és napi 2 -3 kaksi nálunk is van, van amikor azonban elég szilárd, nem folyósabb, pedig adok neki inni ebben a nagy melegben rendesen. még a kajcsik után is!
tegnap pl franciasaláta alap zöldségből csináltam főzit , persze raktam hozzá banánt. és szerintem a zöldborsót nem birja Nándus, mert az esti pancsi előtti hasmasszirnál olyan nagyokat és sokat pukizott, h csak zengett. reggel viszont a kaksi tök folyós volt.

Némóka: de jó , h voltál bulizni!!! mi szerintem legközelebb okt-ben megyünk esküvőre és az lesz a legközelebbi bulink. már alig vártam, de megtudtam, h lagzis zene lesz, de én azt nem nagyon szeretem , pedig imádok táncolni. nálunk 80-90 es évek és mai zenék voltak és 10 hetesen végig tácoltam az éjszakát, az volt az utolsó bulim. most arra tartalékolunk erőt, h bent aludjunk anyóséknál és elmenjünk este moziba. ott is kb 10 hónapja nem voltunk.
szupi, h Réka megeszik 1 üveg kajcsit! szerintem gyerekeink hasonlóan esznek, mikor milyen kedvük van.
hát bizony gyorsan megy az idő, és hamarosan Réka is üdvözölni fogja apuját!! :lol:

basszus, ma megint 5,30kor kelt Nándus, 6,30kor cici volt, 7,40kor aludt és 10,30kor kelt. igy ma kimaradt a játszó. keltsem fel szerintetek reggel 1-1,30 óra alvás után? mert ha 10,30kor felkel, akkor mire észheztér és eszik 11,30 van, mire lemegyünk a játszóra tök meleg van és nincsen már 1 gyerkőc sem. 11,30-12 kor már tök üres a játszó.

és képzeljétek , a párom már több mint 1 hete reggelente mindig átpelenkázza Nándust. ma is mondta, h megcsinálja, csináljak amit akarok addig nyugodtan. hallottam, h felkiálltott, bemegyek, és mondta, h hát televan a pelus és folyóssal. amikor kérdeztem , h csináljam én, azt mondta, h nem . :shock: hát hagytam!! erre 7,5 hót kellett várnom, de nem bánom, élvezem a jelent!!! :lol: :lol: :lol: remélem megtartja jószokását és a következőnél már kezdettől fogva igy lesz!!! :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára czinkeb. 2009.08.03 12:41-kor.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Viki,
Miért sok az 1 üveg főzi neki még? Lackó mennyit eszik meg? Érdekes, hogy Réka is amióta eszik gyümit, és főzeléket napjában 2-3x is kakil.

Monic,
De jó lehetett a strandolás! Várom a képeket!
Óóó, majd lesznek ennél furcsább pózai is Danikának! Ma reggel pl. Réka bebújt a rácsvédő alá. Nem tudom, hogy csinálta, mert oda volt kötözve, de sikerült neki. Amúgy már össze-vissza "mászkál" a kiságyban, mindig máshol találom meg.
Rékát nem fogja meg a banán, inkább a sárgarépa, de ettől függetlenül nem szenved, és 2-3x telenyomja a pelust.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Czinki!
Ne ébreszd, menjetek ki inkább délután.

Laló nálunk 1 hajszálnyira sem hasonlít az uramra.

Némóci
!
Nem sok! Csak a csajok nem szoktak ilyen jó étvágyúak lenni. Laló házikoszton van, v. ha megyünk vhová, akkor neki mindig 220 g-os főzit veszek és abból 1,5 üveggel simán becsókol.
20150601134430

Viki mami,

íme pár friss fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2009.08.03 12:49-kor.

Kép}
monic80

Viki: du szintén tök üres a játszó! bár ahogy az anyukákkal beszélgettem kiderült , h az ő gyerkőceik ebéd után hunynak 1,5-2 órát aztán annyi, du már fent vannak. de mégis de jönnek ki velük és ebédre hazamennek. igaz mi vagyunk a legfiatalabbak, 1 1 éves kiscsaj van és a többiek 2-2,5 évesek.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Danci Kép
20150601134430

Monic: nagyon helyes Danci!!! most már ez mind az új haja igaz?? az első pancis a legjobb, amikor éppen dumál vmit!!!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

alszik nálatok is a gyerkőc??
most bevágtam egy nagy adag vargabélest netezés közben, és most h leért a kajcsi én is elálmosodtam. szerintem megpróbálok pihizni kicsit én is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Azok már nagyok. Délelőtt is is 1,5 éves korosztály van lent, délután a nagyok, de azok baromi hangosak, kiabálnak, sikítanak, azt nem ngyon szereseem.

Mi most délelőttönként a főtérre járunk a városháza elé galambokat hajkurászni. Jól le is fárad a menetelésben a csávó.

Moncsi, Némóci!
Nektek akartam még írni, h tök jól esz nektek, mert őszre jó sok finom zöldség lesz, és tudtok majd a hozzátápinál jókat főzni.
20150601134430

Laló nemrég kelt, de ő már aludt több, mint 2 órát. Megyünk majd apánk elé és dinnyét is veszünk.
20150601134430

Viki: hát pedig nálunk csak úgy vannak lent kisebbek, bár ők még Nándusnál is kisebbek, h már 2. gyerkőc és az elsőt hozzák a szülők a játszóra. de ilyen gyerkőc 3 van össz visz, és csak az elmúlt 2 hétben láttam őket először. nálunk 1 csajszi van 1 éves és slussz! :roll: de én ennek is örülök, mert Nándus ellesheti a járás technikáját. egyébként jól elnézi a gyerekeket. ezért is szeretnék lemenni vele, h később ne legyen gond a beilleszkedéssel, de h igy alszik reggel, ezért nagyon rossz.

na tényleg megyek hunyni fél órát én is, bár van mosogatni és vasalni valóm is , de majd du. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,

Danika alszik, most csak a hordozóban.
Ha felébred akkor eszik tejet és tápit és jön a délutáni nagy alvás ami nálunk1-2 óra szokott lenni.
Igen, ez már az új haja. Bár hátul az új is kikopott a sok fekvéstől :roll:

Viki mami,

Lackó tényleg főleg rád hasonlít. Bár a szőke haja nem tudom melyikőtöké. Kiskoromban én is szőke voltam és a férjem is, ezért is lepődtünk meg, hogy Danci szép barna.

Nemone,

hát Danci is be szokott bújni a rácsvédő alá, én meg jól meg szoktam ijedni amikor nézem a bébiőr monitorját és a babát nem látom sehol csak az ágyat. :shock:
Miénk oda van kötve és oda is van ragasztva mégis leszedi.
Sőt, csomózásból is nagyon jó, mert a szuri után a borogatást két erős csomóval erősítettem a lábára, erre fél perc múlva már lengette a borogatást mint a zászlót.

Hát csajok, apa most vidéken van és felhívott, hogy a héten el tudnánk menni nyaralni mert most nincs annyi munkája. Holnap reggel akar indulni, én meg sokkot kaptam, hogy pakololk minent össze addig Dancinak. Ha hazajön szerintem megbeszélem vele, hogy csak szerdán menjünk addig tudnék szállodát is keríteni, egy csecsemővel már bátor dolog lenne úgy nekiindulni, hogy majd az úticélon keresünk szállást. :roll:

Kép}
monic80

Czinki,

jó alvást neked, én a du 2 órás etetés után altatásnak álcázva szoktam hunyni Dancival egy órácskát :wink:

Viki mami,

galamb hajkurászás nagy kaland a kis gyerekeknek. Aranyos lehet olyankor Lackó. Majd lefényképezed nekünk?

Kép}
monic80

Sziasztok!

Képzeljétek anyunak haza kellett hoznia mert éjjel 2-kor arra ébredtem hogy minnyá meghalok! Nem is tudom vonattal, busszal, villamossal hogy jövök haza. Már egy ideje érzem hogy nagyon fáj ott alul a szeméremcsontom de most annyira beállt hogy ordítani tudtam volna fájdalomtól. A lépcsőn alig tudtam lemászni.
Most hogy fekszem nem érzem de ha meg kell mozdulni akkor pokoli. Anya nem tudott megnyugtatni. Neki mindhárom terhességnél volt ilyen és szerinte ez még csak a kezdet. Hát szép remények elé nézünk! :roll:

CZNIKUS
Én az elején Téged láttalak Nándusban, de most már én is úgy gondolom hogy mindkettőtökből van belőle. Nagyon jól összerakott kis kölyök, büszkék lehettek rá.

BONI
Megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül a kérdéssel, pedig nálatok még nincs is nevelt fiúgyerek.
Nagyon szépeket írtál, és teljesen igazad van.
Te is nagyon büszke lehetsz Zsigire.
Sztem nagyon jó baba, hangja alig volt amikor egy fél napot együtt töltöttünk, és csodálatosan neveled.
Azért úgy vettem észre (valld be hogy így van) kicsit irigykedsz ám Zoéra. :) Remélem sikerül összehozni nemsokára egy hugit.
De gondolom Csigusz után már mindegy is neked, de azért én drukkolok a csajnak! 8)

NAgyon jók a strandos képek!

VIKI
Mi is kérünk virtuális Lalósimiből!
Párom vett egy dinnyét tegnap a tescoban pedig megbeszéltük hogy ott nem veszünk.
Olyan kaki hogy most anyut rábeszéltem mielőtt hazamennek hozzanak már innen az út széléről egy másikat.
Jó alvókája van Lalónak. Mindig vidáman ébred? Én nem is tudom elképzelni durcisan. Viviennel aludtam most két napig és minden reggel olyan durcisan ébredt, kellett neki vagy két óra mire magához tért. Vasárnap nem is tért magához, olyan hisztis volt hogy rá sem ismertem. Még mondtam is magamban hogy na még a végén tényleg áldani hogy fiam lett a kiscsaj helyett! :)

NEMO
Nyugi nem voltál egyedül a kérdésben. Monic és a szomszéd kismami is teljesen le voltak döbbenve, anyukámék is percekig meg sem bírtak szólalni az ultrahangon. Mindenki kislányt képzelt el nekem és én is teljesen beleéltem magam, de nem baj, majd összehaverkodik Rékussal és akkor nem kell lopikáznom sem, gondolom megengeded hogy néha megdögönyözzem a kis fodros szoknyásodat :)

Örülök hogy jól sikerült a buli.
Bizony egy kicsit enyhül az idő szerdától, én is nagyon várom már!

MONIC
Hová mentek nyaralni? Füred továbbra is?
Annyira aranyos Danika. Ritkán teszel fel képeket és mindig azt tapasztalom hogy sokat változott a régiekhez képest. Egyre szebb én nem is értem. :) Az a kutyás akár egy képeslapnak is beillik! :)
Látom nagyon szeretnek a kutyik Dancival aludni. Biztos nagyon szeretik őt! :)

Már megvan a klímátok? Nem is mondtad!
De jó nektek! Anyuéknál is van, isteni volt bemenni a hűvös nappaliba. Kint meg ott volt a medence. Most nagyon frankón éreztem magam pedig általában másnap már honvágyam szokott lenni. Tudtam hogy itthon majd csak a kupi, mosatlan stb. vár. Anyuéknál még a poharat sem emelhettem fel, mindent elém hordtak kiszolgáltak. :lol: Azt hiszem meg tudnám szokni! :wink: :lol:

Persze így is lett, mire hazajöttem káosz várt. Hegyekben a mosatlan, a fürdő is romokban. Az ágyam is összetúrva. Itt hempergett egész végig a gyerek a helyemen és netezett.
Sztem 24 órából 24-et, pedig eldugtam a laptopot és képesek voltak felforgatni a szekrényemet és megtalálták a bugyis fiókba.
Nagyon mérges vagyok mert a múltkor is javítani kellett miatta mert elrontotta, és most is eltörte rajta valamit. Alig jött be a net. Úgy kell mindig visszadugdosnom a gépbe a kábelt mert letörte a fejet. Nemrég vettem a kurva kábelt, mert a múltkor is rátaposott és eltörte, most ugyanúgy lifeg az egész.
Arról nem beszélve hogy végignéztem az oldalakat és telistele van szexoldalakkal. De nem ám lightos szexképekkel, hanem gruppen videok és társai. Úgyhogy most fejeztük be a netezést, ezzel most elásta magát, mert soha többet nem engedem a gép elé és az apjáról is megvan a véleményem hogy hagyta egyedül megint gépezni minekután a múltkor meg a fél teszveszt felvásárolta a tudtunk nélkül.
Ezzel a gyerekkel mindig gond van csoda hogy ellenérzéseim vannak????

dita75

Dita,
ez a szeméremcsontfájdalom tényleg csak rosszabb lesz. Vagy más. Tágul a medence, helyezkedik a baba...
Nekem most olyan, mintha a combom nem kapcsolódna rendesen a medencémhez, és olyan érzés, mintha minden egyes lépésnél beesnék a két lábam közé. De legalább könnyebb lesz szülni.
Még mindig nem tudom elképzelni, hogy pár nap, és szülnöm kell :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Nem ám bent hagyod szegény gyereket! :lol:
Hát köszi a "megnyugtatást"! :? :? :?

Csajszik!
Van valakinek olyan légzésfigyelőjeű ( ANGELCARE ) ami bébiőrrel kombinált?
El tudnátok küldeni emilben a használati utasítását ha nem túl nagy kérés? Valamiért az enyém olyan fura hangokat ad ki remélem nem romlott el. Használtan vettem persze a leírás nincs meg! :roll: :x

dita75

sziasztok,

bocsi, de reggel kihagytam, mert Boni hsza annyira meghatott.

Boni: Zsigi nagyon édi!!

Viki: Lackó nagyon ügyi, h tud simizni. Nándus csapkodja önfeledten az arcunk és amikor mondjuk, h simi simi finom, akkor csak néz csodálkozón, h mi van, hát ő simiz. :lol: és hajkurászós kép jöhetne!!

Linácska: azta, tényleg , nemsokára szültök! :shock: most néztem a vonalzód. Lili várja már Levit nagyon?

Dituli: remélem jobban vagy. nekem a csipőm fájt mind2 oldalt és a fenekem. valószinű, h tágul a medence, csinálja a helyet Miló.
ne idegesitsed magad a kiscsávón, bár tudom, nem könnyű, valóban durva,h tönkretesz mindent.
dinnyét mi eddig 1 szart ettünk meg, már kásás volt.

Nándus ma rengetegszer felállt. fekszem a földön és odakúszik, megtámaszja magát a kezeivel és feltérdel majd egyszerűen kinyomja magát. igaz ez még nem igazi állás, mert nem teljesen egyenes, de megcsinálja ua a puffnál is. ott viszont teljesen egyenesen áll. azért kicsit aggódom, mert szerintem még picit korai, félek, h a csontjai nem elég erősek hozzá. és ez a legjobb játék most a számára. de este pancsi előtt beraktam a járókába hátára fektetve, jövök megyek és látom, h ül. azt hittem a párom felültette, de nem , Nándi felült , és ott aztán nem tudott semmibe megkapaszkodni, tuti kinyomta magát. nem semmi sajtkukac, nagyon ügyi!

jóéjt!!

Dituli: megnézem!!

Monic: nektek milyen bébiőrötök van, h irtad, h monitorja van? kamerás??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Dita,

nem tudom, hogy hova megyünk még, de azt már igen, hogy holnap nem indulunk mert nekem jött egy régi pályázat záró pénzügyi beszámolója amit meg kell csinálnom.
És akkor még az áfáról nem is beszéltem...
Az a baj, hogy nekem épp ez a hét nagyon rossz a nyaralásra a könyvelés miatt, és tudom, hogy emiatt konfliktus lesz közöttünk.
Egyfolytában rágódom, mert nem hiszem, hogy mostanában lesz alkalom arra, hogy hárman elmenjünk néhány napra valahova, de közben ha el is megyünk engem furdal a lelkiismeret az itthonhagyott munka miatt. És ha hazajövünk azt hiszem éjjel-nappal csinálnom kell, hogy készen legyek.,
Nemhiába a múlt hetet néztem ki anno nyaralásra, mert akkor tuti ráértem volna, csak hát az apósék nyaralása miatt kudarcba fulladt :?
Attól félek, hogy most éjjel sem tudok majd aludni mert rágódni fogok, pedig holnap mosnom kell, vasalni, csomagolni, Danikázni, könyvelni, szállást keresni stb...
Mert hát ez úgy van nálunk, hogy a párom gondol egyet én meg valósítsam meg az egészet A-tól Z-ig :?
Nekem csak sima Angelcare 300 van, abban nincs bébiőr.

Czinki,

igen, kamerás a bébiőr, anno akciósan vettük a brendonban. Nagyon jó vásár volt és imádom, nappal színes képet ad, és van éjeli üzemmúd amikor fekete-fehérben látom a babát.
Annyira éles képet ad, hogy azt is látom ha kinyitja a szemét.
És be lehet állítani, hogy a kép csak akkor kapcsoljon be ha neszt ad Danika.
Ennek az előző változata van nekünk, szerintem azért volt akciós mert kifutó típus volt. Mi kb 30 ezerért vettük és maximálisan meg vagyunk vele elégedve.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Így teljesen nyugodtan altatom a másik szobában. Jobb így, hogy azt szokja meg, hogy egyedül alszik, így később nem kell majd átszoktatnom sehova, mert úgy nő fel, hogy neki megvan a saját kis birodalma.

Kép}
monic80

Dita,

a szemérem csontom nekem is nagyon fájt de szerencsére csak a vége felé. Amikor a dokinak mondtam megnyomta és akkor azt hittem, hogy menten odapisilek a vizsgáló asztalra.
Mondta, hogy tágul a medence, készül a szülésre.

Linácska,

én már nagyon izgulok értetek.
Érdekes lehet ez a várakozás, izgalmas, de titokzatos, mert nem tudod, hogy pontosan mikor látod meg a pici fiadat.

Évi,

a kajás dologról elfelejtettem írni. Köszi a megnyugtatást, érdekes, hogy Ádám is felébred ha sokat eszik. Lehet, hogy ez egy férfiszokás? :lol:
Örülök, hogy jót tekertetek Dorcival.

Kép}
monic80

jóreggelt,

hát ma megint 5kor keltünk, adtam Nándusnak vizet, majdnem megivott 1 dl-t, adtam neki cumit , visszaraktam az ágyba és bekapcsoltam a zenéjét. azt hittem, h sikerült és visszaalszik , de nem . elvolt még 30 percet azt annyi.

Monic: ne izgasd magad előre, majd meglesz vhogy minden. majd besegitenek a szüleid Danci körül, a házimunka meg várat magára. a könyvelést meg kirázod a kisujjadból, fel a fejjel.
örülj, h mentek nyaralni, kapcsolódj ki egy kicsit!!! élvezd kicsit a pihit!!

Dita: nekünk 401es van és párom szerint az már más, mint a 301es, de megnézem a használatit.

most jó hűs van, vajon ez is marad? szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Jó reggelt!

Ditus drága annyira sajnálom hogy már megint erre mentél haza! egyszerűen amit hozzá tudok fűzni az no comment :roll:

no a szeméremcsont fájdalom nekem a végén volt amikor Zsiga már helyezkedett. az utolsó hónapokban. az car volt.áá szóval tudjuk mit érzel! próbálj meg pihenni drága és valahogy kizárni ezt a sok idegeskedést

figyu emlékszel amikor Zsigával voltam várandós akkor veszítettük el párom apukáját és nagybátyját (pótapukáját).ez akkora megrázkódtatás volt nekem hogy végigkísérte a terhességet. amit megfigyeltem, hogy Csiga fele annyira nem volt nevetős baba mint más. kis komoly. most már szerencsére azért sokat mosolyog de az elején.. és biztos hogy emiatt.
szóval próbálj meg elvonatkoztatni ettől a két zoknitól és csakis a te gyönyörű pocaklakó bogyómilánodra gondolj!

barátnőm most volt kórházba nem részletezem, de sokat idegeskedett az elmúlt években és a terhességére is kihat...

úgyhogy mostantól szigorúan a pocaklakódra való koncentrálást írom fel Neked szívem! nem ezt érdemled! mert olyan jólelkű vagy baccus.

Nekünk Angelcare van, de csak sima.
barátnőméknek monitoros van, de nem tudom milyen furcsa hangra gondolsz.most nyaralnak még de ha hazaértek és 23.án megyünk hozzájuk akkor elkérem feltéve ha nem kapsz addig.

Lina annyira izgi hogy a végén vagy és úúgy várom már hogy írd beleszerettem az én Levimbe! :lol: függeni fogsz tőle .
bár ugye azt mondják a fiúk az anyjukért vannak oda..nálunk Zsigát látnotok kellene. ahogy hallja a kulcs csörgését a zárban már sikongatva rohanmászik az ajtóhoz és ha az apja nem veszi fel olyan féktelen bőgésbe megy át az öröme hogy jajajaj. a lényeg hogy tipikus oroszlán! tudja hogy mit akar és el is éri így vagy úgy! szóval asszem urakodik rajtunk

basztikular holnap betölti az egy évet! el sem hiszem! most azon agyallok,hogy melyik ajcsit adjam neki oda először. mert nem kapja meg egybe . szerintem Vendel baba kezdi meg...

jaj Viki (1 éve kortól van azért írom neki) de mindenkinek szólhat :) ) képzeld tescoban lehet nagyon jó könyvet kapni. állatok illetve a házban lévő dolgok vannak benne bemutatva. és mindegyik állatnál tárgynál egy kis részen anyag van szőrme ahhoz hasonló mint maga az állat vagy tárgy amit megérintesz. nagyopn cupi. Csigának megvetet unokatesó VAsárnap kapja meg. ja és olyan is vna, hoyg első szavak. ez egy nagy több oldalas könyv. benne az alapvető tárgyakkal élőlényekkel és a képek felhajthatók mind és alatta van leírva is. ez is cupi. barátainktól meg ezt kapja majd.

amit anyósoméktól fog kap egy kártyagyűjtemény ami újonnan 38000 lett volna 1410db kártya kisiskoláskorig

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=688506453

öltöztetőkocka
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=698228455

a többit tudjátok.

bocsi ha hosszú voltam.elküldöm és folytatom
Vendég

Moncsi sajnálom,hogy nem tudtok most menni nyaralni! Zsiga is eszik néha bár most már csak vizet adok iszik és alszik. de bakker annyit iszik, hogy csoda nem nőnek békák a pocakba!

Dita még annyit szettem volna,hogy nem vagyok irigy húgomra Zoé miatt. ami miatt kicsit igen,hogy ott van nekik mama papa segíteni..nem egyedül viszi a hátán a háztartást! no azért igen.

:lol:

Czinke Zsiga is itt nézi ,mellettem a JIm JAM tv-t :lol: :lol:

Évi
nap mint nap elgondolkodok hogy csinálod a mindennapok túlélését! :lol:

Hú hirtelen ennyi mindenkinek pussssz
Vendég

Jó reggelt!

Moncsi!

Mindketten szőkék voltunk, de Laló a világos vonásaival inkább apósom, nézd vissza pár lappal korábban. az álla, orra az enyém, a magas homloka apumé. A szem környéki rész apósé. Neki a szeme is világos, szőke is.

Képet hozok majd a galambos Lalóról.

Remélem éjjel aludtál is, nem csak az agyad kattogott a nyaralás miatt.

Amúgy a pasikra annyira jellemző, h kitalálnak vmit és hajrá. Nálunk is én állítom össze az úticsomag 90 %-t.

Ditus!
Le lehet ám tiltani a szex tartalmú honlapokat a gépről én úgy tudom.
Sajnálom, h megint kupit csináltak.

Jobban vagy már? Rendesen megijjedtem mikor olvastam a soraidat!

Laló alvókája tényleg jó, szerencsére az uramét örökölte, mert az enyém...... Igen, jó kedvűen kel, talán 3-4 alkalommal ébredt sírva eddig. Mostanában, ha felébredt rögtön mondja: apa, papa, apppppppaaaaaaaaaaaaaaaa Kép

Czinkus!
Ügyi Nándi!!!! NE aggódj, nem korai! Van a babás fórumunkon egy kiscsaj, aki már 9 hónaposan járt. Eszméletlen ügyi egy nőszemély!

Lassan elpakolhattok a szekrények alsó polcairól, mert oda veszi majd az irányt.

Boni!
Köszi a könyvinfót!
Laló ezen a könyvön tanult meg simizni: http://www.fo.hu/hu/konyv/szepirodalom/gyerekirodalom/mesek/szulinapi_meglepetes_simogatos_konyv_micimacko Nagyon puha, plüssös.
Az apját szereti főleg simizni, borotválkozás után. Aztán persze mindkettőjüknek ellenállhatatlan illatuk van.

Nagyon jó ajcsikat kap majd Zsigulinó!
20150601134430

Viki igen a borotválkozás utáni illatfelhőt én is imádom! :lol:
Vendég

ari ez a könyv is, de B. utálja a Micimackót :roll: hozzáteszem a "kerezstanyu" mindig micimackós cuccokat hoz, babanapolónk is olyan :lol:
Vendég

Férjednek toll a fülébe! :lol:

Ezt még múltkor akartam feltenni: Kép Combika
20150601134430

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok hogy így aggódtok értem, én is tudom hogy a stressz mennyire árt Milónak. Mindig mondom is a páromnak hogy azt akarja hogy bőgős, nyugtalan gyerek legyen?
Tegnap elmentem vele Zircre és végig lelkiduma volt. Olyan idegesen vezetetett azt hittem felcsavarodunk egy fára.
Elmondtam neki kerek perec hogy ő és a családja utáltatják meg velem a gyereket mert rám van erőltetve ha akarom ha nem és mindenki csak őt sajnálja, pedig engem kéne mert folyton egy számomra idegen gyerek van a központban még most is hogy veszélyeztetett terhes vagyok. Egy adag kaját át nem hoznak, egész nyáron el nem vitte senki ezt a kölyköt sehová rajtunk kívül.
Az anyjáék még szerencse hogy ott laknak közvetlen a Balatonparton mert még oda is nekünk kéne vinni. De dumálni azt mindenki tud.
A párom is totál ellenem neveli mert megengedte neki hogy feltúrja a szekrényt a laptop miatt. Miért nem lehetett azt mondani hogy elvittem magammal, főleg hogy nem is tud ránézni hogy mit csinál a gépemmel. Tök jól ráküldött egy csomó vírust pedig elpofáztam neki hogy ezen a gépen nem töltögetünk mert rajta van a munkám is stb. A legutóbb is az összes adatom, fényképek, a babás kigyújtéseim minden elveszett miatta. És csak csinálja!!!!
Vasárnap el voltak pecázni és készítettem nekik kaját. Egy szendvics fogyott el és mártír pofával jöttek haza hogy egész nap nem ettek aztán a tescos blokk meg ott volt rajta a pizzás csigától a csokin át a kóláig minden szar. Most miért kell nekem hazudni???
Totál hazugnak és sumáknak neveli a gyereket, és még ő van felháborodva hogy ha rajtakapom őket valamin. Ezt is a fejéhez vágtam mert nem lehet szó nélkül hagyni azt hiszem.
Arról nem beszélve hogy ez már nem az első ilyen eset.
Mindent elmondtam rekedtre beszéltem magam és a végén amikor szóltam hogy jó lenne ha valamit reagálna az egészre akkor annyit válaszolt hogy mivel ők útban novembertől minden hétvégén elmennek valahová (gondolom mamáékhoz) hogy én boldog lehessek. Na most akkor frankón megoldottunk mindent, és faszán megértette amiről hadováltam neki. Ezt mondtam hogy egyszerűen nem lehet vele beszélni, mert annyira elfogult és annyira védi a lakli kölköt hogy minden utána csak másodlagos.
Nem tudom már mit lehet még ezután tenni vagy mondani, nincs más ötletem, teljesen kifogyott a táram.
Persze azért hozzátettem azt is hogy vannak jó dolgai is a fiának nem csak rossz, pl. biztos nagyon örült hogy fiútesója lesz mert láttam a szobájában hogy egy szatyor kocsit kiválogatott neki, és állítólag a tescoban is órákig nézegette a fiúrucikat.
Mondtam a páromnak hogy ha ennyire örül akkor esetleg örömében rendbe is tehette volna a szobáját hogy ne nekem kelljen megint, mert megint minden a földön van, se beágyazva, se semmi, pedig már takarítani kell mert vagy egy hónapja nem jártam arra és áll a por a szekrényen.

BONI
Emléxem az esetre hogy mennyire ki voltál borulva. Sajnálom hogy emiatt nem volt teljesen felhőtlen a terhességed és Zsigi első hónapjai. Én is úgy gondolom hogy emiatt lehetett, mert mindent megéreznek. Amikor sírtam annyira rugdosott Bogyó hogy azt hittem kiszakad a hasam, amúgy meg még rajtam kívül nem is érezte senki mert nem olyan nagyon mozgékony. Amikor szólok hogy na most rugdos gyere tedd rá a kezed a hasamra gyorsan, mire odateszik már abba is hagyta.
Ezért is voltam annyira elkenődve hogy csalódtam az uhu-n mert 100 %-ig biztos voltam benne hogy ő mindezt megérzi.
Már nem is azon keseregtem hogy pöcsink van hanem hogy milyen rossz lehet Bogyónak hogy én mást vártam.

ZSigi is már egy éves, nagyon hamar elmegy az idő.
Én ezekben a pocakforma meg hogy a különböző nemek kit szeretnek jobban annyira nem hiszek. A párom fia mindig is apás volt. Nálunk 3 lány van, csak a középső nővérem volt apás, én Ilivel anyás voltam, sőt én annyira hogy soha nem is mentem apuval sehova, ha anya nem jött velünk.

MONIC
Felejtsd már el egy kicsit azt a munkát és tessék itt a közelünkben keresni valami szállást hogy találkozhassunk végre.
Szeretném megdögönyözni Dancit, legalább szoktatom magam a fiúgyerekhez! :wink:

Most tényleg igaza lesz a párodnak hogy ha összevesztek emiatt mert kell a kikapcsolódás és lassan vége a nyárnak, úgyhogy pakolás és irány a Balaton.

Tudom hogy a munka is fontos, én bak vagyok úgyhogy nálam nem nagyon tud senki lelkiismeretesebb és munkamániásabb lenni de amikor két éve készültünk a tengerre baromira nem érdekelt hogy nem tudnak nélkülem boldogulni. Én már annyiszor elmagyaráztam mindent, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül hagytam ott a brigádot, hogy ha eddig nem értették meg akkor sajnálom.
Telefont sem vittem, mikor jöttünk haza volt egy rakás nem fogadott hívásom, páromnak is dögivel. Egy hetet voltunk nyaralni utána még egy hetet kivettem hogy mosni tudjak meg kipihenni a nyaralási fáradalmakat de már szerdán mindketten bementünk párommal mert nem tudtak nélkülünk élni.
De legalább a nyaralás nem maradt el.

Nálunk úgy van hogy a lakásterveket pl. én találtam ki apa megvalósította, de minden egyéb másban én vagyok a felelős.

Hát ez elég durva amit írtok hogy csak később jelentkezett ez a féle fájdalom nálatok. Meg hogy készül a szülésre a medence stb.
Én még min. 3 hónapig nem akarok szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minek készül akkor már most erre a testem???
Tiszta ideg vagyok amúgy is mert anyuék szomszédjának a testvére 26 hétre szülte a kisfiát. Most is odajött a kerítéshez és kérdezte hogy mennyi idős vagyok, mondom 24 hetes erre a már a második mondata az volt hogy a fia 26. hétre jött 60 dekával.
A matracon feküdtem a medencében és majdnem befordultam a vízbe amikor hallottam. Eddig is tudtam hogy koraszülött volt, de abba bele sem gondoltam hogy Bogyó most akkora és hogy ki kéne mostanában venni őt. Nagyon irigykedhet rám, mert meg se nézte a képeket Bogyóról és amikor látta hogy hullámzik a hasam tiszta idegbetegen mondta hogy neki ez is kimaradt, és hogy még a hasa is negyed ekkora volt csak. Sajnálom szegényt mert 38 éves volt mire összejött nekik 5. lombikra a baba és még koraszülött is lett, de nagyon aranyos kis lurkó. Egész hétvégén csak azt hallottam hogy "adide a autómat!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Amikor mentek el akkor meg puszikat dobált nekünk is! :)

Jajj nem is mondtam hogy a Viviennek mutattam a másikban Dy kislányának a fotóit hogy ő is kb. annyi idős baba mint Bogyó csak ő kislány. Erre egyet pillantott rá és mondta hogy Bogyó sokkal szebb. A kis elfogult! :) Jól meg is puszilgattam hogy milyen kis aranyos hogy így szereti a kis Milómat! :)

CZINKI
Köszi hogy megnézed, állítólag nem sok különbség van a kettő között. Az enyém azt csinálja hogy tök hangosan kattog, és azt írták hogy fogy az elem, de a lámpa nem ezt mutatja, és ráadásul vadi új fullra feltöltött duracellt tettem bele. Szóval nem értem.
A szülői egység is úgy sípol hogy mi a fenétől???
Biztos be kellene valahogy állítani de mivel semmi leírást nem kaptunk így csak kapcsolgatjuk össze-vissza.

Tegnap mutattam a pancsis képeket apának, úgy vigyorgott Nándusra mint a tejbetök. Főleg hogy kicsit hasonlít is az elsőszülöttjére. Ő is ilyen világos hajú volt.

VIKI
Ma mintha már viszonylag könnyen tudtam kiszállni az ágyból de tegnap anyuéknál majdnem odapipiltem, mert megmoccanni nem tudtam.

Nálatok az ország végében is lehült valamelyest az idő?
Itt most nagyon király! :)

Tegnap megmutiztam anyuéknak amit tőled kaptam, most már teljesen aktuális is. El voltak olvadva milyen édes kis holmik.
Anyának most már 3 lány és 3 fiú unokája van, ha beleszámoljuk a férje két unokáját és a párom gyerekét akkor még kell szülnöm egy kislányt! Már csak ezért is össze kell hozni azt a nunást hogy anyunak arányosan legyenek az unokái! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hú micsoda combocskák, de belekóstólnék! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.08.04 09:00-kor.

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?