Új privát üzeneted érkezett!

[quote="gani"]S írta:ganizilvike!
A tb ugye finanszíroz egy párnak 5 beültetést. A kolléganőméknek holnap áll vagy bukik a 6. beültetés, de ezt mindet kifizették (150000/db azt hiszem) eddig. Tehát ha a jövőben úgy alakul, hogy még mindig nincs baba, de pénzük sincs ennyi, a tb 5-öt ki fog nekik fizetni.

Azt nem tudom, hogy hanyadik napi meg milyen vérvétel kell. Azt úgyis a dokinak kell tudnia. Hiszen Ő az, aki megmondja majd, hogyan tovább.

Kinga!
Mikor mentek?
Nagyon sajnálom a fiókbezárást. Azt gondoltam, hogy a leépítésbe esel bele. Bezárásra nem is gondoltam.
Már akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem. Ismered Magos Zs.?

Nita!
Jaj, elég ijesztően hangzik ez a koraszülés veszélye!Próbálj meg pihenni!!!! :!:
Azt meg, hogy kudarcot vallassz, felejtsd el, de gyorsan! Szerintem pontosan attól vagyunk "igazi" anyák, hogy aggódunk a saját (és másokéért is-mi nők már csak ilyenek vagyunk :roll: ) kis ördögfiókánkért és ha kell, "ölünk" is értük.

Susy!
Nem baj! Csak törjön zúzzon egész nap, akkor tuti fix, hogy jól van
:lol: :lol:

Csak azért kérdeztem, mert mi nem vagyunk házasok, és élettársink sincs.
Bnőmék sote 2-n volt inszem, és csak aláirták, de nem kellett házasságit mutatni.
igy lehet lombikozni is?:)

mert addig nem kötünk élettársit:)
ezért kérdeztem, kinek a számlájára megy, meg a tb tudja e hogy ők házaspár vagy élettársak?
hisz ha nem kérnek papirt, akkor ez hogy derül ki?

kaáli meg máshol kérik persze
Vendég

na. laptető
de hiába
már ma megjött, uj ciklus
de mivel párom és én is elutazunk, de nem együtt ebben a ciklusban pont pé-kor nem leszünk együtt, tehát kimarad

köv.ciklus szept.eleje, na akkorra átteszem a laptetőt:D
Vendég

Szilvike: szerintem mivel van potenciális apa jelölted, apároddal elfelezve megy TB-re.
Amikor kértem időpontot, azt mondták ha nem jön a férjem konzira, akkor is hozzam el az adatait. Ezért gondolom.
Olvastam valalhol, ha egy nő egyedül álloként jelentkezik, csak akkor lehetséges , ha konkrét szervi oka van a meddőségének, és így TB-re mehet neki minden. 2006 óta.

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Jajj nagyon lehangolt vagyok. A kolléganőm ismét nem terhes :cry: 6. alkalommal sem sikerült a beültetés. A hcg-je emelkedett ugyan, de csak nagyon picit. Doki azt mondta, hogy kedden menjen vissza. Szerinte magától visszaáll a hcg-je. Azt mondta neki, hogy ebből valszeg nem lenne egészséges terhesség :cry:

Szilvi!
A kolléganőmék ugyan házasok, de csak szeptember óta. Előtte csak együtt éltek, de a csajnak az állandó lakcíme a szüleinél volt. Amikor belevágtak a lombikba, akkor jelentkezett át állandóra a párjához.

Brigi!
Én valóban a jövő nyáron szeretnék pocakosodni. Még az is lehet, hogy 2011-ben fog megszületni a baba, vagy még később :roll:

Sütöttem 2 féle sütit, most a husi sül a sütőben, utána a tortának való piskótát teszem be. Gondolhatjátok hány fok van a konyhában...Kb. 5980fok.

Bogi meg bealudt játék közben, a férjecském meg a bátyjánál van, éjjel lőtt egy vadkant s azt dolgozzák fel.

Anita
Kép

Kép
gani

Susy, az 1 éves tanácsadáson írták fel a krémet, és egy hónap után mutattam meg neki, akkor már kiválónak mondta. Azt mondta, hogy még pelenkás, ne is várjam, hogy teljesen hátrahúzható legyen a bőr, még van ideje bőven tökéletesedni. A mi dokik Diprosalic-ot írt fel, de mást is szoktak alkalmazni. Esetleg kérdezz rá egy tanácsadáson, értelmes és jó fej a dokitok szerintem is.

Encsike, nekem a hekk az egyik hal, amit megeszek. Pont azért, mert nincs benne szálka. De dühítő lehetett, még jó, hogy figyeltél!

Hétvégi főzés nekem is nagy fejtörés. Csak a szombatot kell megoldani, mert vasárnap anyuékhoz megyünk. De semmi ötletem. Azaz vadast ennék szívesen, de azt ma be kellene pácolni, és nincs itthon zöldségem :cry: Úgyhogy 99%, hogy töltött paprika lesz a vége :lol: :lol: :lol:

Susy, és Te mit szólnál a Zsuzsannához? :lol: :lol: Nálunk szóba sem került, hogy akár Brigitta, akár Sándor lenne az utód (anyós nagy megrökönyödésére.... :lol: )

Encsike, én már nem is emlékszem, milyen volt, mielőtt megjött :wink: :lol:

Szilvike, ne add fel a reményt. Mi sem voltunk peteéréskor együtt, csak előtte. És látod... :wink:

Gani, sajnálom a kolléganődet. Most mi a következő lépés? És drukkolok a jövő nyári pocakosodáshoz :wink: Mi lesz a vadkanból? Most főznek is valami finomat???

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Vadpörkölt lesz bográcsban, de csak holnap.
Azt mondta a kolléganőm, hogy most egy darabig semmiféleképpen nem kezd bele még egy beültetésbe. Most utazni szeretne, szórakozni, hogy más legye a figyelme központjába, ne a baba. Utána jöhet a 7. beültetés.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Én vagyok csak ilyen rettenetesen fáradt? Vagy ti is? :?

Susy, van sétarepülés, ha érdekel benneteket (Zalakomár felé kell menni Karosról), van a közelben egy bivalyrezervátum, egy Kis-Balaton ház, ahol a vizes játszó van a gyerekeknek. Ott van Keszthely is, ha jól tippelem, belefér az 50 km-be: móló, sétahajó, Festetich kastély kertje (a kastély Kristófnak még sok lenne), babamúzeum, csigaparlament. Kanizsa is ott van, de én ott nem tudok látnivalót nagyon. Én imádom Garaboncot, ami a szomszéd falu: ott nincs semmi, csak régi és szép házikók. Karoson, ha a nagyfürdőbe is mentek, akkor legalább egyik napra érdemes élményfürdő jegyet venni: a gyógyvíz jó női bajokra, és azzal a jeggyel mindenhova bemehettek. A fedett részben van egy tuti gyerekmedence kiscsúszdával, vízijátékokkal, de a strandrészen is van egy pancsoló, meg egy olyan medence, ami lassan mélyül, van egy gyerekrésze és ott is van gyerekcsuszi. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd! :D A mi apartmanunk aljában van egy kisbolt, ott nagyon rendesek az eladók.

Anita, holnap indulunk. Még bemegyünk Anyáékhoz egy kis falunapra, aztán irány Siófok :lol:
Ismerem igen! Persze, mert ő a régióvezetőnk. Van nekik 5 gyerekük már, a legkisebb most márciusban született. Honnan ismered?
Nagyon sajnálom a kolléganődet. Ez nagyon megterhelő lehet, és nem az anyagiakra gondolok. :cry:
Boginak boldog névnapot kívánok, ha esetleg nem tudok már holnap benézni!

Kép Boginak

Encsike, nem tudom. Tényleg nagyon nagy még a homály, én is azért mertem leírni, mert Index-en már főoldalas cikk volt. Tudod, próbálják menteni az embereket talán, de ha nincs betöltendő pozi, akkor nem lehet. Én meg nem költözöm Bp-re, csak mert ott van állás. :evil: :( Az eddigi melóim közül ezt szerettem alegjobban, így hiányozni fog, és az emberek szintén. De ha ez lesz, akkor ez lesz. Én hiszek benne, hogy ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy új helyette. És sajnos, Mo-n nem én leszek az egyetlen munkanélküli... :?
Mi Siófokra megyünk nyaralni, az idei nyaralásunk második felére...Az első max egy félnek volt felfogható, főleg Apa szempontjából. Á, nem panaszkodom. :D Jó lesz!!!!

Brigi, köszi a drukkot! :D

Megyek, lefekszem aludni. Készen vagyok.

K.

Kép

Kép
kinga82

Brigi
Nemsokára megyünk oltásra és mindenképp kérni fogom a krémet, köszi hogy írtál róla.

Kinga
Köszi az infókat, a repülésért élek halok! Nagyon jó nyaralást kívánok nektek! Keszthelyen voltunk tavaly, de vissza látogatunk. :)

Kép
Kép
susytunder

Lányok! Nincs valakinek egy finom, egyszerű diós süti receptje?

Kép
Kép
susytunder

Susy, Milyen diós sütit szeretnél? Kevertet vagy diótöltelékes aprósütit?

Kinga, jó nyaralást, pihenj sokat, és ne gondolkozz :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
Ma pakoltam a kamrában és rájöttem, hogy tengernyi dióm van, olyat akarok, amibe jó sok dió kell, hogy fogyjon. :)

A névvel kapcsolatban pedig, nálunk nem merült fel eddig a mi nevünk, anyósék meg rendesek nem zaklatnak, hogy milyen nevet adjunk. Anyukámék annál inkább. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy, nekem a diós csiga a legjobb :lol: :lol: :lol: Itt a recept:

http://haziasizek.freeblog.hu/archives/2009/06/24/Kakaos_csiga/

És annyi diót raksz bele kakaó helyett, amennyit csak akarsz :lol: de még körbenézek

Brigi

Kép

Kép
hékás

Meg van ez is, ami isteni, de elég pepecs :cry: Én mindig ezt kérem anyutól, ha valami alkalom van :lol:

http://haziasizek.freeblog.hu/archives/2009/06/24/Szlovak_szelet__Tot_kenyer/

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kinga!
Már lehet, hogy csak hazajövetel után olvasod, de mégis, jó pihenést kívánunk. Fogadd meg Brigi tanácsát és ne gondolkozz. Van, hogy az jön be leginkább :wink:
Zsoltiék? Igen tudom, hogy 5 gyerekük van. Sokat szenvedtek a babákért. Innen Miskolcról mentek Sz.re. Amúgy földim. Sógoromnak osztálytársa/barátja volt. Később üzleti kapcsolatban is álltak. A huga meg apának volt az oszitársa. Ő is bankos itt Miskolcon. Az anyukájával pedig együtt dolgoztam amíg el nem mentem gyed-re. Utána Ő nyugdíjba ment.

Susy!
Szlovák tészta:
Tészta:
25 dkg cukor
4 db tojássárgája
4 db tojásfehérjéből vert hab
jó sok(Én úgy szeretem ha tele van) durvára vágott dió
2 evőkanál kakaópor
7 evőkanál víz
20 dkg liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna

Krém:
4,5 dl tej
3 púpozott evőkanál liszt
1 db tojás
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
1 citrom reszelt héja és fele leve
2 csomag vaníliás cukor

A tésztát összekeverjük és megsütjük.
Tejet a liszttel és a tojással összekeverjük, sűrűre főzzük.
Ha kihült, belekeverjük a vajjal kikevert porcukrot és a tésztára kenjük.
Tetejére puha csokimáz.
----------------------------------------------------------
Részeges Jeromos:
42 dkg vaj
30 dkg porcukor
1 cs vaniliáscukor
8 tojás
4 ek kakaó
sütőpor
32 dkg dió
7 dkg liszt
lekvár
2 dl rum
10 dkg csokoládé

Tészta
15 dkg vajat habosra keversz 15 dkg porcukorral, majd 4 tojás sárgájával, hozzáadsz 1 ek kakaót, 1 cs sütőport, 7 dkg lisztet, 12 dkg apróravágott diót, legvégül pedig óvatosan 4 tojásfehérje kemény habját. A sorrend nagyon fontos! Egy közepes méretű tepsibe öntöd a masszát. Megsütöd, kiborítod, és ha kihült, megkened a lekvárral.

Összekeversz 20 dkg őrölt diót, 2 dl rumot, 3 ek porcukrot és 1 cs vaniliáscukrot. A masszát óvatosan a lekvárra kened.

Gőz fölött krémmé főzöl 4 tojást, 10 dkg porcukrot 3 ek kakóval. Ha kihült, hozzákeversz 20 dkg vajat. Ezt a krémet kend az előző masszára!

Végül 10 dkg csokoládét 7 dkg vajjal megolvasztasz, és a mázzal az egész süteményt bevonod.
---------------------------------------------
3 bit szelet

6db tojás
20dkg cukor
15dkg darált dió
2dkg zsemlemorzsa
3dkg liszt
1kávéskanál sütőpor
2csomag vaniliás pudingpor
8dl tej
25dkg margarin
25dkg porcukor
1csomag vaniliás cukor
5dkg kakaópor
1csomag háztartási keksz

tészta:
6tojás fehérjét 20dkg cukorral kemény habbá verjük,majd hozzáadunk 15dkg darált diót,2dkg zsemlemorzsát,3dkg lisztet,és 1 kk sütőport. Nagy tepsiben kisütni.

krém:6tojás sárgáját,2cs.vaniliás pudingport 8dl tejjel sűrűre főzni.
25dkg margarint,25dkg porcukorral kikeverni,majd a kihűlt pudinggal keverni.
A krémet elfelezni,az egyik felébe 1cs. vaniliás cukrot tenni,a másik felébe 5dkg kakaóport.

összeállítás:
tészta,barna krém,vaniliás tejben megforgatott keksz, sárga krém,tetejére reszelt csoki.
---------------------------------------------------------------------
Diós kocka

tésztához :
45 dkg liszt, 30 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 1 mokkáskanálnyi sütőpor, 1 cs. vaníliás cukor, 1 db tojássárgája, reszelt citromhéj

A tészta hozzávalóiból linzertésztát gyúrunk.

krémhez : 35 dkg dió, 10 dkg kristálycukor, 15 dkg margarin, 10 dkg porcukor, reszelt citromhéj, 1 cs. vaníliás cukor, 1 mokkáskanálnyi fahéj, 2.5 dl forró víz, rum vagy rumaroma

Baracklekvár

48 db fél diószem a díszítéshez

Elkészítés : A linzertésztát elfelezzük és 2db egyforma kb. 27 * 36 cm-es lappá nyújtjuk. 180 fokon kb. 10 perc alatt egy kis szín eléréséig sütjük. Sülés után a széleit vágjuk egyenesre úgy, hogy a két lap egyforma méretű legyen. Az egyik lapot forrón vágjuk fel 48 négyzetre.

Azért kell még forrón felszelni, mert úgy nem törik, nem reped, nem szakad, hanem könnyen és szépen szeletelhető.

A diót összekeverjük a kristálycukorral, a reszelt citromhéjjal, a vaníliás cukorral. Majd felöntjük a kb. 2 – 2.5 dl forró vízzel. Hagyjuk kihűlni.

A margarint a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt diótölteléket és simára keverjük. Kevés rumot vagy rumaromát tehetünk bele.

Az egészben hagyott tészta lapot lekenjük vékonyan lekvárral, erre egyenletesen felkenjük a diókrémet, a 48 négyzetet ráhelyezzük a krémre. Minden egyes kocka tetejének közepére nyomjunk egy csepp lekvárt és „ragasszunk” rá egy fél diószemet.
Az elkészült sütit tegyük 1- 2 órára a hűtőbe, majd forró vizes késsel szeleteljük. Porcukorral tálaljuk.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, a Te elsőd az én egyik kedvencem, én is azt ajánlottam Susynak, mint pepecs diós :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gani, Brigi
Köszönöm a recepteket! Valamit biztos megcsinálok belőle, majd mesélek milyen lett.

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszi lányok a tippeket és a bíztató szavakat barátnőm nevében is! :wink: Majd továbbítom neki Szilvike és Surmi,amiket írtatok! :)

Jó sokat írtatok tegnap,épphogy csak átfutottam most!

Gani!
BOGIKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!

Tagnap voltunk 4D-n!Mindjárt rakok két képet! :lol: Mostmár tuti a kuki! :lol: :lol: :lol: :wink: És szép nagyra növesztettem a kis drágámat!Jelenleg 3 héttel nagyobb a koránál,1321 gramm. :)
Olyan édes kis husis!Párom végig kacagta a vizsgálatot! :oops: :lol: :wink:

Kép Mosolygós :-)

Kép Tiltakozós :-)

Kellemes hétvégét mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!
Köszönjük szépen :D
Nagyon szép baba már most Martin!
Cuki a mosolya :lol:
Kíváncsi vagyok a születési súlyára, ha már most ilyen kis gombócka :lol: :lol:

Brigi!
Nem pepecs az. Megvan egy-kettő csak lendület kell hozzá :lol:

Susy!
Ha szereted az alkoholosat, a részegest nagyon ajánlom. Isteni fini :wink: Először lehetetlennek tartottam a 2 dl rumot, de valóban annyi kell bele.Másnap még finomabb :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Azért is bekukk :) Elvileg lesz netem, most jöttem rá, mert a szállodában van hálózat, csak a gépet kell vinni :) Csak időm legyen :)

Boginak még egyszer boldog névnapot!
Kép Boginak

Köszi mindenkinek és nem fogok gondolkodni :) Most tényleg pihenni akarok, aztán meglátjuk, mi lesz!

Susy, ha biztosan mentek sétarepülni, akkor felhívom a srácot, és megadom a számát. Bár elvileg elég sok helyen ki van plakátolva. Szombathelyiek ők is, megkérem, vigyázzon a topiktársamra :)

Brigi, kedves vagy, köszi és igazad van:akár így, akár úgy, jobb nem pörgetni most az agyam. :)

Anita, megfogadom! Zs egyébként egy nagyon korrekt és normális ember, egyáltalán nem szállt el a pozíciója miatt, segítőkész, okos és emberi. Amit nem minden pozíciójabeli emberkéről tudok elmondani. Én a feleségét csak képen láttam, de ő is kedvesnek tűnik (plusz aki 5 kisgyereket nevel, annak respect). Azt tudtam, hogy Miskolcról jöttek ide.

Egyébként a tegnapi lefekszem aludni: álmodik a nyomor, nekiálltam vasalni...

Megyek, összecuccolok. Nagyon szét vagyok csúszva, semmi nincs készen.
Ja, és a nagyfiúnk szeptember elején utazik egy fél évre Vilniusba, ott jár egyetemre egy szemesztert. Olyan kis ügyes, okos, hogy mehet! Olyan büszke vagyok rá :D De úgy fog hiányozni :(

Puszik mindenkinek, ha egy ideig mégsem jönnék!

K.

Kép

Kép
kinga82

Hű, beelőztetek :)

Sziszkó, milyen kis gombóc a drágám! Nagyon szép!!!!

K.

Kép

Kép
kinga82

Szisz szép nagy babó!!!!!!!!!!gratula!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát sütemény sütés nem lett, helyette ribizli lekvárt főztem, életem első lekvárja és nagyon jól sikerült! :)

Boginak nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Kép

Szisz
Én is 27 hetesen voltam 4D- n, nagyon szép a gyerkőcöd, olyan édes! Te nem sírtál? :)

Kinga
Biztosra nem mondom, de nagyon szeretnék repülni.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!

Susy!!! nekem is ez volt a vonalzóm, mikor összehoztuk a babánkat! Ez már jó jel!!!! :lol: :lol:

Kinga!!! kitartás a csomagoláshoz, aztán már tuti lesz erre gondolj!!!

Szisz!!! nagyon édes a mosolya! és már milyen nagy baba!!!! :lol:

mi most értünk haza a mentős buliról..persze még javában tart, de nekem már elég volt..4kor keltünk, mert 5.30tól volt a horgászverseny, meg én voltam az egy szem zsüri, ugyhogy mentem eleget.. ráadásul picit leégett a vállam, pedig alig voltam kint a napon, úgy vigyáztam.. már hűtöttem, meg jól bekentem, remélem nem lesz semmi baj...
Párom már durmol is..kb.1percre hagytam magára, mire vissza értem már aludt is.. én is jó fáradt vagyok..rosszúl aludtam ,meg ugyebár kevés is volt...

Kép
Kép
ronci

[quote="surmi"]S írta:surmizilvike: szerintem mivel van potenciális apa jelölted, apároddal elfelezve megy TB-re.
Amikor kértem időpontot, azt mondták ha nem jön a férjem konzira, akkor is hozzam el az adatait. Ezért gondolom.
Olvastam valalhol, ha egy nő egyedül álloként jelentkezik, csak akkor lehetséges , ha konkrét szervi oka van a meddőségének, és így TB-re mehet neki minden. 2006 óta.

igen, egyedülállonak vagy a kora vagy a meddőségnek kell meglennie

igen, az én párom sem fog jönni, csak viszem az adatait, és vizsgálatait
akkor ezek szerint ezt a tb tartja nyilván, hogy kinek mi volt
és nem azt, hogy házas, vagy nem
Vendég

a mensim 1 napig tartott
nem értem, 13mm nyhártyával ömlenie kéne
valami a méhemmel nincs rendben, én egyre ezt gondolom

ősszel hiszteroszokopia, ez biztos
Vendég

Szilvi ez tényleg furcsa :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lányok!
Köszi mindenkinek a bókokat Martin nevében is! :lol: :lol: :lol:

Susy!
Hát azért lopva elpityeredtem kicsit.De csak úgy,hogy ne vegye párom észre! :oops: :lol:

Nita!
Matesz jobban van már?Kívánom minél hamarabb gyógyuljon meg a kukija! :)
Hú,nagyon tartok én is ettől,hogy majd Manónak milyen lesz!
De ahogy magamat ismerem én is ott fogok vele együtt sírni! :oops: :cry:

Ma nagyon korán felébredtem,fél 4 körül és nem tudtam visszaaludni! :? Majd délelőtt leszek nagyon punnyadt,pedig párom kívánsága az mára,hogy süssek neki Borstanglit.Naon szereti! :) Én persze szívesen csinálok neki,csak pepecselős meló. :?

Szép vasárnapot Nektek! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz hála égnek javulgat....holnap kell kontrollra vinni!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Boginak boldog névnapot!

Sziszkó: szép nagy baba!

Nitácska: eszembe jutottál tegnap mikor le égtem a napon,balcsin

Én egyszerűen nem is értem ugyan azzal kentük be magunkat mint a gyerekeket ők meg úszták mi nem.:)
Nem baj most már legalább a nyaraláson nem égek le.

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Valamiért nem számol a vonalzóm...már csak 15 nap van..na de mindegy is.

Szisz
Én végig bőgtem az egészet, de nem titokban. Ma este megnézem a 4D- s felvételt, nosztalgiázok picit. :lol:

Valamiért olyan érzékenyek a cickóim, mensi előtt az szokott lenni, de még messze vagyok tőle... :roll:

Kép
Kép
susytunder

Zuzmo kend testápolóval magad....nekem bevált leégés után......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

31+5.hét

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zuzmo!

Köszike,hát igen,jól megnövesztettem! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg kend magad folyamatosna testápolóval!Vagy napozás utáni hűsítő krémmel!Lehet az a legjobb rá ilyenkor! :roll:

Nita!
Hú micsoda csodás pocak!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Susy!
Mellérzékenység :?: :?: :?: :?: Ez jelenthet "valamit"! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sziszkó, nagyon cuki a kisfiad! :) Szép súlya van akkor :):)

Kinga, ha olvasod, akkor jó pihenést nektek!! :)

Susy, én nem szeretem a diót, de anyósom szokott egy "szemüveg" nevű sütit csinálni, és abba is kell dió.
Ti is mindjárt mentek nyaralni! :) Én is imádok repülni, tavaly szülinapomra sétarepülést kaptam, csak éppen egy 2 hetes hányingeres gyomorfájós időszakom alatt mentünk :lol: Hát a kanyart nem bírta a gyomrom :lol: :lol: :lol:

Ronci, jó zsűri voltál? :wink: :lol: :lol: Mikor csinálsz pociképet? :)

Nitácska, szép a pocid! :)

Csináltam ovus vonalzót... Mert ez sosem fogom tudni kiszámolni :)
Hogy bírjátok ezt a meleget? Mi nappal kint voltunk a medencében, de éjszaka vergődtem elég rendesen....

Kép
encsike87

Szisz csak zebra csíkos...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
én is itt, megjöttünk a nyaralásból :lol: szuper volt minden, most viszont a doktor nénit várjuk, Lillunak ugyanis mandula gyulladása van :cry: visszaolvasni meg se próbáltam, de most már jövök :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Lilunak sok-sok gyógypuszit küldök!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello!

Ildi!
Hol voltatok?
Lilla, hogy van???

Zuzmo!
Köszike szépen Neked is a köszöntést!
Ti hová mentek és mikor nyaralni?

Susy!
Sütöttél valamit a dióidból? :lol: Kristóf teljesen rendben van már?

Nita!
Én azt szoktam mondani, hogy mindenki kockás hasról álmodik, Én különleges vagyok, mert Nekem csíkos a hasam :wink:

Mi meg tegnap gondoltunk egyet és du. elmentünk Debrecenbe. Megnéztük az állatkertet meg a vidámpark nevű valamit. Háááát, mit mondjak. Majdhogynem fölösleges volt elmenni. Bogi mondjuk élvezte, de elég nagy nulla az a hely :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi, jobbulást Lilunak! Remélem gyorsan meggyógyul! Várjuk a beszámolót majd a nyaralásról!

Gani, miért volt gagyi a vidámpark? Nem voltak jó dolgok?
Igazság szerint, én még itthon sosem voltam vidámparkban :oops: :oops:

Most, hogy írjátok, hogy mentek nyaralni meg kirándulni úgy rámjött a mehetnék :lol: :lol: Most Ausztriában néztem ilyen körút féléket... Én már voltam úgy 10 éve, akkor bejártuk Svájcot, Németországot és Ausztriát... Most gondoltam majd elmegyünk párommal. Csak szerintem idén már nem fog úgy összejönni, hogy még jó legyen az idő is, úgyhogy marad tavaszra azt hiszem...:) Nekem nagyon tetszett annó, imádom a vízeséseket és a hegyeket. Mi nyáron voltunk, úgyhogy jól is esett néha a vízesésbe beleállni :)

Kép
encsike87

Sziasztok!

A leégésünket irixel fújtuk be meg testápolóval kenjük. mára már jobb.

Nitácska: Szép nagy pocak! Én nem vagyok pocakos de én is zebrás vagyok:)

Lilu: gyógyulj meg hamar. Nyáron nem szabad betegnek lenni.

Gani: 21.-én utazunk Horvátországba vir szigetre. Autóval megyünk a barátainkkal. De külön autóval.

Kép
zuzmo4
Érd

Zuzmo, mindjárt évfordulótok lesz! Valami terv van már? :) mit fogtok csinálni?

Kép
encsike87

Csíkok, azok rajtam is vannak :( Szóval szerintem én sem fogom megúszni majd a hasamon sem... talán csak valami csodával határos módon :D

Kép
encsike87

Lillu köszöni a gyógypuszikat :lol: a doktor néni is megerősítette a tegnapi ügyelet diagnózist, szegény besöpört egy mandulagyulladást. Amúgy tök jól van, csak elég lázasodásra hajlamos, tegnapi láza 39.1 volt. :shock:

A nyaralás nagyon jól sikerült Fertő-tó környékén voltunk, jó sokat kirándultunk. Kár, hogy vége lett :wink:

Hoztam Lilluról is pár képet, már úgyis rég mutattam:

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Ildi
Jobbulást Lillunak, múlt héten Kristóf is beteg volt.
Nagyon helyes kislány Lillu, mind a 3 kép nagyon jó!

Gani
Még nem sütöttem, szombaton lekvárt főztem, vasárnap pedig váratlan vendégek jöttek, így elmaradt a sütés. Kristóf már teljesen jól van, rossz, mint az ördög! :lol:

Szisz
Mellfeszülés, érzékenység lehet tünet, vagy jel.
Utoljára akkor dagadt a lábam, amikor Kristóffal terhes voltam, utána sose, viszont tegnap este bedagadt, de ráfogom a melegre. :lol:

Ronci
Úgy emlékszem hamarább teszteltél, mint szerettél volna, emlékszel mennyivel előtte? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Ildi meseszép szemei vannak a lányodnak!!!!helyes kislány!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy, akkor még bármi lehet :wink: Kiváncsi leszek!

Ildi, nagyon aranyos Lilu, és tényleg nagyon szép szemei vannak! Na majd vigyázhattok néhány év múlva :lol: :lol:

Én voltam a mamámnál, adott egy csomó fügét és csinálok belőle fügebort :) lehet, hogy egész lakásban olyan szag lesz, mint a szeszfőzdében :)

Kép
encsike87

Encsike!
Kevés állat van, nehéz tájékozódni, egy-két elágazásnál láttam csak jelzőtáblákat. A vidámparkban kb. 842 éves játékok vannak és a bejáratnál előre!! kell megvenni a jegyet, hogy majd hová akar a gyerek beülni.

Ildi!
Az a kék felső valami szuper azokhoz a kék szemecskékhez :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Kristófnak megint folyik az orra, remélem nem betegszik le megint. :?

Képzeljétek délután pakolásztunk a garázsba, átlátni a szomszédba, és mit látok? Szemét hegyet. nem fizetik a szemét díjjat, és gyűjtik az udvaron egy kis elkerített részen a szemetet. A legszebb, hogy 3 gyerek van ott, és mi lesz ha oda költözik a patkány? :shock:
Anyósomék szerint nem kell vele foglalkozni, szerintetek igaza van, vagy én fújom fel? Én nem akarok rossz szomszéd lenni, de a patkány annyi mindent terjeszt. :?

Ronci
Egy 61 éves embernek 180- as vérnyomás az normális? Apukám ma elment orvoshoz, mert ennyi volt a vérnyomása és azt mondta a doki, hogy ez ebben a korban teljesen jó. Te mit tudsz erről? :roll:

Jó éjt lányok, elteszem magam holnapra!

Kép
Kép
susytunder

[quote="susytunder"]S írta:susytunderziasztok!

Kristófnak megint folyik az orra, remélem nem betegszik le megint. :?

Képzeljétek délután pakolásztunk a garázsba, átlátni a szomszédba, és mit látok? Szemét hegyet. nem fizetik a szemét díjjat, és gyűjtik az udvaron egy kis elkerített részen a szemetet. A legszebb, hogy 3 gyerek van ott, és mi lesz ha oda költözik a patkány? :shock:
Anyósomék szerint nem kell vele foglalkozni, szerintetek igaza van, vagy én fújom fel? Én nem akarok rossz szomszéd lenni, de a patkány annyi mindent terjeszt. :?

Ronci
Egy 61 éves embernek 180- as vérnyomás az normális? Apukám ma elment orvoshoz, mert ennyi volt a vérnyomása és azt mondta a doki, hogy ez ebben a korban teljesen jó. Te mit tudsz erről? :roll:

Jó éjt lányok, elteszem magam holnapra!

nem normális
váltson orvost
ma már az az uj felállás, hogy kor ide vagy oda, 120-130 a maximum, ha jól emlékszem, amit apum mondott
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?