Skrisz,
hú, ez nagyon izgi! drukkolok ám!
Nyulasz,
nagy titokban te is betöltötted a 36-ot! Gratula!
és ami a megérzéseidet illeti: ne lottóz...
Bridget,
oda nem tudtam benézni, Szigligeten nagyon lassú volt a net, csak ezt a topikot olvastam. Majd most.
Boldog szülinapot holnapra!
Baba,
Nagyon kívánom, hogy MINÉL ELŐBB beköszöntsön a csodababád!
Dezsi,
te mikor is tesztelsz?
Vkrisz,
nagyon ügyik vagytok!
Én tegnap egész nap utaztam, hogy este beessek a dokkerhez. Vett kenetet, hátha valamiből ki kell gyógyítani szülés előtt.
Aztán ma volt ctg, a baba szépen bealudt, meg én is, a vérnyomásom 107/66 volt, asszem nem én vagyon a terhességi magas vérnyomás tankönyvi esete.
Utána volt uhu, Katica becslés szerint 3 kg, és dokker megmérte a hegemet is, nemhogy megvan 3 és fél mm, de 1 centi, úgyhogy zöld utat kaptam a természetes szüléshez, ha nem lép fel valami komplikáció addig.
Ja, és a Katicánk nem normális: két hónapig járkáltam nyíladozó méhszájjal, erre most, mikor már jöhetne: visszazárt!!!
A hátfájásom pedig az itthoni - kellemes, kemény - ágyikóban elmúlt. Most Szeged klímájától nyűglődöm. Ha nem most jöttem volna az ország másik végéről, el se hinném, mennyire más itt az éghajlat, mint máshol. Mintha egy másik földrészen lennék... (maga a fülledt pokol...)
Mabe,
akartam kérdezni, talán tudod. Pajzsmirigyes kismamiknál mikor nem engedik a természetes szülést? Mert a dokim külön kérte a múltkor, hogy kérdezzem meg az endokrinológust is, hogy mehet-e természetes úton, de nem kellett kérdeznem, mert az endoki a legutóbbi kontrollon kifejezetten hangsúlyozta, mikor látta az eredményeket, hogy "lehet természetes szülés"...