Új privát üzeneted érkezett!

Kata
Tudom eppen ezert jo ide jonni :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,okés :D

Skrisz,te tényleg bevársz :roll: a hétvégén szülhetnénk :roll:

Kata,ha mégsem szülök,akkor benn leszek.Privi megy :wink:
Vendég

Bridget,hű,ezt benyelted,tedd el holnapra :D :D :D
Vendég

Krisz, nem teszel pocakfotót, hátha az meghozza Eszter babát?? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz
Ne is mond :shock: Mikor meglattam :oops: eltettem ezt is holnapra :wink:

Skrisz
Szerintem holnap szuljel :lol:

Rana 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Skrisz
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz
Milyen szép nyuszilak! :D

Bridget
Akkor Boldog Szülcsinapot előre is!!! :D

Baba
Drukk holnapra!!!+++

Rana
Hát nem csodáom, hogy egyre nehezebb az alvás.Azért kell napközben is pihizni egy kicsit. :)

Mi jól vagyunk.Minden nap boltoztam vagy 2-3 órát, bicajoztam vagy 30 percet meg tornáztam, aludtam , néha tanítottam egyet, írtam szakdogát...na meg megnéztem az összes Grace Klinikát :D , hogy jobban tudjak koncentrálni a szakdogára.Apa túlvan egy héten, van sok sikerélménye is. :D

Drukkhegyek akiknek szüksége van rá!!!
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Kata, mi a car az a bábakoktél?? :shock:

Nyulasz, szülhetünk együtt, én benne vagyok! Holnap akkor hánykor indulunk? :lol:

skrisz72

Skrisz,
hú, ez nagyon izgi! drukkolok ám!

Nyulasz,
nagy titokban te is betöltötted a 36-ot! Gratula!
és ami a megérzéseidet illeti: ne lottóz...

Bridget,
oda nem tudtam benézni, Szigligeten nagyon lassú volt a net, csak ezt a topikot olvastam. Majd most.
Boldog szülinapot holnapra!

Baba,
Nagyon kívánom, hogy MINÉL ELŐBB beköszöntsön a csodababád!

Dezsi,
te mikor is tesztelsz?

Vkrisz,
nagyon ügyik vagytok!

Én tegnap egész nap utaztam, hogy este beessek a dokkerhez. Vett kenetet, hátha valamiből ki kell gyógyítani szülés előtt.
Aztán ma volt ctg, a baba szépen bealudt, meg én is, a vérnyomásom 107/66 volt, asszem nem én vagyon a terhességi magas vérnyomás tankönyvi esete.
Utána volt uhu, Katica becslés szerint 3 kg, és dokker megmérte a hegemet is, nemhogy megvan 3 és fél mm, de 1 centi, úgyhogy zöld utat kaptam a természetes szüléshez, ha nem lép fel valami komplikáció addig.
Ja, és a Katicánk nem normális: két hónapig járkáltam nyíladozó méhszájjal, erre most, mikor már jöhetne: visszazárt!!! :shock:
A hátfájásom pedig az itthoni - kellemes, kemény - ágyikóban elmúlt. Most Szeged klímájától nyűglődöm. Ha nem most jöttem volna az ország másik végéről, el se hinném, mennyire más itt az éghajlat, mint máshol. Mintha egy másik földrészen lennék... (maga a fülledt pokol...)

Mabe,
akartam kérdezni, talán tudod. Pajzsmirigyes kismamiknál mikor nem engedik a természetes szülést? Mert a dokim külön kérte a múltkor, hogy kérdezzem meg az endokrinológust is, hogy mehet-e természetes úton, de nem kellett kérdeznem, mert az endoki a legutóbbi kontrollon kifejezetten hangsúlyozta, mikor látta az eredményeket, hogy "lehet természetes szülés"...

Kép
kisbuta

Skrisz,indulhatunk? :lol:

Kisbutam,szép súlyban van Katica :D ...miért ne lottózzak? :roll: ...mi az hogy visszazárt a méhszáj :shock:
Vendég

Baba,egy csodát kívánok ma neked! :D

Bridget,akkor ma is sok boldogságot!!! :D

Bómami,Boginak nagyon boldog névnapot kívánok!!!! :D :D :D

Vkrisz,kitartás :wink:
Vendég

Skrisz, http://artmuller.blog.extra.hu/?p=516 -bábakoktél

Kisbuta, méhszáj nem zár vissza állítólag ha egyszer kinyílt. Szép súlya van Katicának, és a heged is tutkó!!

Bridget, Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!

Kép
kata05

Kisbuta, hogy hogy visszazárt? :shock: Ilyet még nem is hallottam.

Kata, jó kis kotyvalék... olvastam ugyanezen a blogon a hozzászólást is, azt írta a csaj, hogy a magzatvízvizsgálat is beindíthatja. Hát nekem az tegnap megvolt. Reménykedem.

Nyulasz, kész vagyok, mehetünk! Te tudsz aludni éjjel?

skrisz72

Most értünk haza.
NEM SIKERÜLT MEGINT!

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz, a csodák nem velem szoktak történni.

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((Baba))))))) :(

Kép
kata05

(((((((((((((Baba)))))))))))))))) Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Babim, nehéz erre bármit mondani. :cry: Meg sem próbálom szavakba önteni. Azt viszont kénytelen vagyok elfogadni, hogy ha egyszer babás leszel, akkor azt te fogod érezni. Idáig minden egyes alkalommal neked volt igazad. Nagyon szomorú vagyok, hogy ennyit kell küzdenetek, és ennyi kudarcot megélni. Asszem ezt igazán csak Nyulasz, Dezsina, Tücsi értheti meg.... az én számból furán hangzik az együttérzés, főleg, hogy másodikra sikerült. De hidd el, nagyon is veled érzek. Ölellek.

skrisz72

Tudom Skrisz.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Babim: annyira sajnálom :cry: egész héten ezen gondokozom...dokiddal beszéltél? Van valami ötlete, hogyan tovább?
Olvastam, mit írt Tücsi a prolaktinról meg a Norprolacról, lehet benne valami. Meg az jutott eszembe, hogy laparod-hiszterod mikor volt? Úgy emlékszem, régebben volt, de nem tudom, ismételték-e azóta, hogy lombikoztok.

Bridget: boldog születésnapot! :-) tesztedre kíváncsi vagyok...

Puszi: nagyon örülök, hogy fránya ciszta lelépett, és kezdhettek ezzel az új protokollal :-D drukkolok nagyon!!!

Nyulasz: nagyon szép a pocakod :-D és a bokád és szép karcsú :-D nem mint az enyém :roll:

Kisbuta: ez nekem is fura, hogy visszazárt a méhszájad...ez mondjuk elég szubjektív dolog, barátnőmet anno befektették ikrekkel a 21. héten, hogy 2100-as a méhszája, a saját dokija megnézte, szerinte inkább 3000-es volt :shock:

Juhar: gratulálok! :-)

Skrisz: az már régi pocakfotó a blogodban :wink: egyébként kitartás, úgy sajnállak, hogy egy vizsgálat után ennyit kell szenvedned...

Zsófi: ügyik vagytok! :-D

Kata: szerintem én kitaccsolnék ettől a koktéltól :roll: fura, hogy alkoholos, az inkább ellazítja az izmokat, nem?

Amúgy én sem bírok aludni normálisan :roll: minimum 2x fel kell kelnem éjjel, és mennem egy kört, mert egyszerűen nem bírok feküdni...ja, és jelentem, az összes ruhámat, ami még rámjön (nem sok kismami cuccom van), lekajáltam az elmúlt pár napban :roll: ez nálam kismamis tünet úgy látszik...Apa márcsak röhög rajtam :mrgreen:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz! Skrisz72!

Nagyon izgulok értetek! kívánom hogy gyors problémamentes szülésetek legyen! :D
Vendég

Bridget! Kép

Nagyon sok boldog születésnapot!

Íwíwen akartam írni de valamiért eltűntél :cry:
Vendég

Sziasztok lányok!

((((((Baba)))))) sajnálom nagyon :cry:
Juhar gratula a dobogó szivecskéhez!
Bridget boldog szülinapot!!! Egy csodás zebrás tesztet kívánok neked!
Nyulasz, Skrisz hajrááá! Célegyenes :D !
És nemsokára Szezsó te is :wink: szép a pocid nagyon!

Csajok nálam semmi nincs mostanában, csak a várakozás, ez a legnehezebb... olyan kár hogy várakozni kell a lombikok - beültik között... hogy nem lehet minden hónap esélyes mint másoknál :roll: (apa nálunk azért minden hónapban reménykedik...pedig az csoda lenne...). Ja és még egy barátnőm terhes! Körülöttem mindenki terhes vagy épp szült... hát ez van.

Puszi mindenkinek, olvasok ám gyakran!
Vanília
Vendég

Baba,a fene egye meg :( szívből sajnálom,nagyon megérdemelnétek már egy kis csodát...de az,hogy ez mindig mással történik,ez nem lesz mindig így...egszer mindenki sorrakerül.

Vanília,én is mindeg ezt mondtam,a várakozás a legrosszabb...érzi az ember az üresjáratokat,a felesleges hónapokat.Mikor kapod vissza a sítáborosokat?

Annmari,köszi :D veled mi van? :roll:

Szezsó,a 2009 ikreket várunkba tettem fel hátfotót is :lol: ...és igen,az éjszakák :? szőőőrnyűek.

Skrisz,az éjszakákat hagyjuk...nem szeressem.Mostmár tuti randizunk valamikor a kórházban.
Vendég

Vanília: hát a várakozás tényleg sz@r, főleg ha csak a csoda jöhet szóba....de eljön a Te időd is, meglátod :wink:

Nyulasz: :lol: megnéztelek és HIHETETLEN :-D semmi nem látszik hátulról...biztos meglepődött már pár ember, amikor megfordultál :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyuszi, Szezso köszi! Remélem szeptember 25. körül beköltöznek a fagyikáim :) . Mert a kövi ciklusban van a nyaralás-őszölés, úgyhogy az azutániban lesz (ha minden jól megy...).
Ja Nyuszi a te pocid is nagyon szép! Most láttam a képet!
Vendég

Csajok csak gyorsan jottem ne furja az oldalatok a kivancsisag tovabb :lol:

Teszt:NEGA :? Pedig almomban teszteltem es pozi lett 8) kettot is elottem....hat nem irnam le az erzest...aztan felkeltem es kesz voltam...visszaaludtam es megint visszajott az alom....de jo volt...aztan felkeltem teszteltem....nega de meglepodes nem volt en is valahogy ereztem :roll:

Majd 3.cn-en megyek vv-re a dokkerhez egyenlore piri meg 3-5napon belul jon csak :roll: Most meg megyunk hajoturara apacskaval 8) megyek is...

Kép a koszonteseket!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Baba Ilyenkor tudom minden szó felesleges. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bridget,

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget, :(
Vendég

Szezsó,ja,biztos csodálkoztak már páran...

Vanília,köszi...akkor kitartás addig is :wink:
Vendég

Bridget: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Bridget, Baba
Kiartást nektek!!!Egyszer sikerülni fog, sikerülnie kell!!!Drukk, hogy minél hamarabb!!!+++ :)

Kép

Pusszantás!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Vkrisz,de jó fotó :D Nagyon csinos kismama vagy :wink:

Bébike,Árnika+++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ki van még akcióban? :roll:

Bridget,ezé' lősz ma is egy tesztet? :roll:
Vendég

Szia Nyulasz! Itt vagyok ám!!! És nem egyedül. :wink: 2in1

Ma is nagyon drukkolok mindenkinek!!!

skrisz72

Bridget, sajnálom! Az álmod sem lehetett egyszerű így.

Vkrisz, nagyon jó a kép, nagyon csinos vagy!

Skrisz, te még itt???!!

Kép
kata05

Kata, hahahahahhaha :lol: naná, hol lennék? 8)

skrisz72

Sziasztok!

SKrisz

Még mindig egyben?????? :wink: :lol: :lol: :lol: Eszter jól megvárakoztat!!!!! :lol: Tisztára bevárod Nyulaszt!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nyulasz

Ikres kismamiként hihetetlenül csini vagy!!!! :wink: :D Hamarosan te is szülni fogsz!!!! :wink: :D

Estike

Petihez szívből gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!! Nagyon szép fiúcska!!!!! :wink: :D
Vendég

Hali!

Skrisz
Pedig ez a meleg meghozhatta volna már Eszterkét. :D Könnyű szülést neked hamarosan! :D

Itt nagyon meleg van.Szörnyen aludtam az éjjel, eleve csak 6 órám lett volna rá mert fél 12kor feküdtem le és fél 6kor kellett kelnem. De egész éjjel forgolódtam, rosszakat álmodtam (álmomban mindig bogarak másztak rajtam), csak bugyiban aludtam, ezért is éreztem sztem magam olyan védtelennek, fel is vettem egy hálóinget éjjel, a bugyimat is lecseréltem, mert oldalt megkötős és a múltkor is azt hittem éjjel miatta, hogy bogár mászik rajtam :? , kinyitottam a szobám ajtaját, hátha több lesz a levegő, pisiltem is...semmi nem segített igazán, 5 percenként felriadtam. :shock:

Jó lesz megint egy kicsit hűvösebb, csak jégeső nem kell.
Képzeljétek!Tegnap tudtam meg, hogy az uszoda augusztusban karbantartás miatt zárva van itt. :evil:

Nyulasz
Neked sem lehet könnyű ebben a melegben a két babóval.Kitartás! :D

Ditke
Szia! :D Veled mizu?

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Csak köszönni jöttem,holnap szépen bevonulok a kórházba.Sms-t küldöm Dezsiának ha van valami.

Skrisz,Kata akkor benn talizunk!

Vkrisz,eddig ment a klíma...holnaptól :shock: :x nuku klíma :evil:

Ditke,köszi :wink:

Puszi lányok,vigyázzatok magatokra!
Vendég

Nyulaszkám, itt is +++++++++++++++++++++++++

Kánikula meg monnyon le!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszka: hát eljött ez a nap is :D nagyon izgi, vigyázz Magatokra, kitartás a klímanélküli kórházi léthez :-)
(hétvégén sem jöhetsz ki eltávra? :roll: )

Skrisz: szerintem jön valami front, itt már gyülekeznek a felhők, lehet Esztert is hozzák magukkal :wink:

Bridget: sajnálom a tesztet :-(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Skrisz! Gondoltam születéstörténetre jövök :D , de nem. Egész délután nosztalgiázom. Ma három hete volt az eksön.

Bébikével túl vagyunk egy szülinapi, egy névnapi bulin, és ma körbesétáltuk a tatai nagytavat. Nagyon király csávó!!!! Ja és napok óta este fél 10 körül alszik el, és reggel fél 9-9 körül ébred. Közben van 3 szopi, beájulással. Imádom.

Lányok, akik még babavárás előtt vagytok! Nehéz most már írogatnom, és nem csak az időhiány miatt. Ez a fórum másról szól. De. Itt mindenki volt a másik oldalon, de szerintem senki nem ragad ott végleg. Hiszem, hogy mindenkinek lesz babája. Én már öreg vagyok, mégis sikerült. Talán nem írom le minden nap, de nagyon-nagyon szorítok mindenkinek!!!!

Kép
estike66

Lányok, mégegyszer megkérdezem: táblát ki fogja átvenni? Eszter mellett nem biztos, hogy tudok naprakész lenni. Nem tudom, mennyit tudok majd fórumozni mellette. :roll:

Nyulasz, szijja! Akkor bent találkozunk legkésőbb kedden!

skrisz72

Nyulaszkám, vigyázz magatokra és drukk.
Skrisz, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz millió drukk Neked és millió puszi! Nemsokára Édesanya leszel :D . És átéled a világ legnagyobb boldogságát.

Bridget sajnálom a nega tesztet. De a vizsgálatok úgy lekötik ilyenkor az embert hogy pillanatok alatt eljön az új esély :)

Skrisz bocsi de én nem merem vállalni a táblát :oops: még új vagyok és ritkán jövök... szal megbízhatatlan :oops: . Eszter baba mikor jössz 8) ?

Estike tetszett nagyon amit a várakozóknak írtál. Többször is elolvastam. Köszi!

Puszi
Vendég

Aranyosan a kepek egytol egyig a kep nelkuli koszontesek is ngyon jol estek :wink: Itt szeretnem mindenkinek megkoszonni a kedvesseget :)
Kép

Vkrisz
Sugarzol a boldogsagtol(na nem mintha elotte nem igy lett volna :wink: es annyira szep a pocid :D Es en kitarto vgyok...addig ugysem nyugszom amig nem sikerul :twisted: :lol:

Szezso
A teszt semmi extra szimpla 1vonalas ma meg mar ilyen rozsaszines valami van meg hasfajas :? holnap piri :x

Skrisz
A babakoktelrol en is hallottam 8) Meg egyben vgy :shock: Tablicskut ki veszi at? :roll:

Annmari
Nem tuntem el ottvgyok csak mar nincs mostansag idom az uzenofalat olvasni :roll: De ha irsz levelet azt mindig olvasom :wink: Es msn-re is felvettelek csak elkell kapjal :oops:

Csoki
Nalunk is ez van....azert remenykedunk minden honapban de egyenlore varakozo allasponton vgyunk :?

Estike
Koszi a biztato szep szavakat :P Vonalzid meg lekell cserelned babasra 8) :wink:

Nyulasz
Minnya megnezem a kepet a 2009-esben 8) Aze nem lovok tesztet mert annak mar kellett volna valamit mutatnia :roll: gondoltam megvarom a 30.cn-t akkor kene megjojjon :roll: ma mar van rozsaszines valami es kicsit faj a hasam is :roll: 5-en tesztelek ha addig nem jonne meg :lol: Drukkoluk!Kép

Kata
Gondolhatod milyen volt felebredni abbol az alombol bele a valo vilagba :? :roll:

Kisbuta
3kilo na alakulgat Katica 8) Visszazart a mehszajad :shock: es milyen heget neztek meg :shock: :roll: :idea:

((((((((((Baba))))))))))
no komment...nem jovok a kozhelyekkel :roll: de egy buksisimit hagy kuldjek Kép

Bebike,Arnika....es a tobbiek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismamik....miko szultok maaa :shock: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Baba!
Nagy ölelést küldök Neked!!!

Bridget!
Sajnálom a nega tesztet!!

Nyulasz!
Nem semmi hogy kihúztad, le a kalappal. :lol:

Skrisz!
Eszterke jól megvárat, drukkolok Nektek és szép szülést kívánok. :wink: :lol:

Vanilla!
Neked is kitartást!

Drukkkkk mindenkinek kinek mihez!+++++++++++++++++

Szezso!
Bendegúz gyönyörű babóca!!! :lol:

Vkrisz!
Szép a pocid!

Képzeljétek már "hatalmasak" vagyunk, Matyi 1740, Málna 1550. Még mindig nem kerültünk ki a roomingba, mert teltház van, de a héten sokan mennek haza, így remélem már kijutunk, Ha nem, akkor kilopom őket a köppenyem alatt. :lol: Szépen szopiznak, az étvágyuk hatalmas, az orvosok által előírt adag után fél órával már sírnak, de szerencsére a nővérkék adnak nekik bőven. Málna a múlt héten a másfél kilójával szopott 50 ml-t is. :lol: Kis pióca :lol: :lol: :lol: Néha szopiznak együtt csak, de akkor mindkettő kevesebbet, gondolom fura még nekik is.

KépKép
zsófikukac

Kukackám, de jó ilyen jó hírekre kelni! :lol:

Babim, éccaka car volt. Sokat fájtam, kutya ugatott, Laci horkolt. Viszont nem szülünk. Úgy döntöttem megtartom a gyereket magamban. Jó így nekünk. :wink: Na jó, ez csak vicc. Szúr a hasam, időnként tök kemény. De a kisasszony a te szülinapodat várja. 8)

skrisz72

Jó reggelt!

Baba! :cry:
((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Nyulasz!++++++++++++

Skrisz!
Hát meglepődve olvasom,hogy Te még 2in1!De gyerek eddig még bent nem maradt! :wink: :lol: Kitartást a követkkező pár napra még, ha minden igaz kedden hideg front, hátha Eszter kibújik.

Drukkok mennek ,akiknek kell!!!+++++++++++++++++++++
Képet nem felejtettem el, de most nincs időm. Ma utazunk nyaralni, készülődnöm kell.

Pusza mindenkinek!

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Jó reggelt!

Bridget, de legalább a szülinapodon nem piriztél :wink:

Zsófikám: nagyon ügyesek a kis Piócák :-D haza mikor mehettek kb.? Vagy erről még nem volt szó? Köszi a Bendegúz dicséretet :oops:

Skrisz: én átvenném a táblát, de max 1 hónap múlva tovább kellene passzolnom nekem is az én kölköm miatt, nem tudom, így van-e értelme :roll: szóval Babim szülinapján fogsz szülni 8) az egy tök jó dátum szülinapnak!!!! :lol:

Ma fodrászhoz megyek, csütörtök óta nem mozdultam ki a lakásból :oops: megyek is készülődni, mert most minden dupla annyi időbe telik. (Az esti zuhanyzás pl. 45 perc :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?