Szasztok lányok!!!!
Olllyan jó napunk volt ma!!!!!
Délelőtt elmentünk a veszprémi állatkertbe, hogy az milyen nagy.... én nem is gondoltam volna! Gyerekek nagyon élvezték! Aztán átmentünk Zamárdiba pacsáltunk egy jót, olyan kellemes volt a víz, de a gyerekek nem mertek belejönni
Bubó olyan hisztit csapott...
De azért kellemesen elfáradtunk! Holnap meg lehet elnézünk a mezítlábasparkba....
Ja, és a csütörtöki nap sem volt semmi... egynap két topicbabát is láttam!!!! Lilibabát még tartottam is, ollyan cuki volt!!!! Regibaba, meg.... annnyira aranyos csöppség, a gyönyörű hajzuhatagával...
Mimi, köszi, hogy ott lehettünk!!! Csokit hagytak a gyerekek?
Lini, szivesen!!! Jó lett a ruha? Próbáltad? Akkor holnap nagy ünnepség lesz.... Fotót csináljatok jó sokat!!!! Olyan jó volt tartani Lilibabát!!! Annyira édi!!!!!
Egyébként a páromnak ismerős vagy valahonnan, de nem tudja honnan...
Köszönjük a bókot Lili nevében!
Mia, húú akkor tényleg sok csokit ettél... Szuper, hogy minden okés Veletek!!!! Sajnálom, hogy rossz éjszakád volt! Ma már jobb azért?
Hajni, gyönyörűséges Lilibaba!!!!
Szüleid
sajnálom.
Jó az altatási technikád!
Húúú, én is hány pózban altattam őket....Lininek meséltem, hogy volt olyan, hogy a hátamon altattam el Bubót!
A keresztlányom pl. amikor kicsi volt csak úgy aludt el ha paskolták a popóját ls közben énekeltek neki...
Van egy táblázatunk és egy térképünk a címekkel és az adatokkal... ha gondolod küldd el pü-ben a neved, címed, telószámod, emilcímed és beraklak a táblázatba és elküldöm a frissített verziót!
Dolli, négy gyerek az ingával? Ejha! Nekem bejött az ingázásom!
Én megállok kettő gyereknél.... Gézu egyedül alszik el?! De ügyes!!!!!
Keresztelő: nálunk a hugom Bubó keresztanyja, és nincs párja, nálunk ez nem volt gond...
De aranyos Gézu, ahogy csókolózik magával!
Brigi, gratula a fogacskához! Tropicariumot az én gyerekeim is nagyon élvezték!
Orsi, már nem olvasod, de remélem jól telik az idő a Balcsin!