Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Hajni! Nagyon sajnálom, jól mellétrafáltam... :oops: :cry:
Teljesen érthető a dolog! Ne hari, hogy sok zöldséget hordtam össze! :evil:
Nagyon csúcs ez a kép, kb így képzeltem el a szitut! :)

Mimi! Legyen igazad! :wink: Bár mindenki azt kérdi, hogy mit szeretnénk... én azt sem fogom bánni, ha fiús anyuka maradok, de szerintem is csajszi lakik odabent! :) Anyukám már iszonyat kíváncsi, komolyan mondom, jobban, mint én! :lol:
De furi, hogy Regikédre meg nem hatott ez a hülye szél... Mármint hatott, de szerencsére pozitívan! :)

Kép
Kép
tekiroll

sziszatok!

Ejszakam elegge horrorra sikerult! Alvas nuku, hasfeszules tarkoig ismet. :(

Dolli:
Jaja, a front! Pocsekul voltam tegnap delutantol, most mar talan jobb, "csak" a hasam dobosodik azota is, hiaba dobalom befele a Salbutamol-okat, semmit sem hasznal.

Jot vidultam a turkos fotokon, edes az a puszi a tukornek :D

A tej anno azert kellett az Atropihhoz, hogy kozombositse a gyomorban a merget. (Pfuj!)
Amit most kap az ember mar csak egy csoppentes felnotteknek, igy nem gond, szerinem nem fognak engem tejjel ijesztgetni. :D

Lini:
Edes a diplomas kep!

Hajni:
Jopofa ez a tolgatos-altatos szisztema :D Nekunk vastagabb a pelenkazo alatet, de remelem azt is lehet majd huzogatni gond nelkul :D

Noemi:
Jaj de jo hogy Regi baba jol aludt!!! Hat ha belegondolok hogy koveti a benti szokasokat kint is az csodas. Mar a jo szokasok. :D:D:D:D
(Ha arra gondolok hogy Patrik fraszt kap a hideg fronttol belul, mar elore felek mi lesz itt szuletes utan. Lehet hogy nagyon nyugtalan gyerek lesz? :shock:

A teso dologrol pontosan megertem amit irsz. Nekem sem volt, de mindig is hianyzott, meg ha nem is tudtam hogy igazabol a teso az! Maganyos az egy gyerek valamelyest, legalabb is en az voltam....
Jo ha van teso. :D

sünciboglya

Szasztok lányok!!!!

Olllyan jó napunk volt ma!!!!! :lol: Délelőtt elmentünk a veszprémi állatkertbe, hogy az milyen nagy.... én nem is gondoltam volna! Gyerekek nagyon élvezték! Aztán átmentünk Zamárdiba pacsáltunk egy jót, olyan kellemes volt a víz, de a gyerekek nem mertek belejönni :? Bubó olyan hisztit csapott...
De azért kellemesen elfáradtunk! Holnap meg lehet elnézünk a mezítlábasparkba....

Ja, és a csütörtöki nap sem volt semmi... egynap két topicbabát is láttam!!!! Lilibabát még tartottam is, ollyan cuki volt!!!! Regibaba, meg.... annnyira aranyos csöppség, a gyönyörű hajzuhatagával... :lol:

Mimi, köszi, hogy ott lehettünk!!! Csokit hagytak a gyerekek? :wink:

Lini, szivesen!!! Jó lett a ruha? Próbáltad? Akkor holnap nagy ünnepség lesz.... Fotót csináljatok jó sokat!!!! Olyan jó volt tartani Lilibabát!!! Annyira édi!!!!!
Egyébként a páromnak ismerős vagy valahonnan, de nem tudja honnan...
Köszönjük a bókot Lili nevében! :)

Mia, húú akkor tényleg sok csokit ettél... Szuper, hogy minden okés Veletek!!!! Sajnálom, hogy rossz éjszakád volt! Ma már jobb azért?

Hajni, gyönyörűséges Lilibaba!!!!
Szüleid :cry: sajnálom.
Jó az altatási technikád! :lol: :lol: Húúú, én is hány pózban altattam őket....Lininek meséltem, hogy volt olyan, hogy a hátamon altattam el Bubót! :) A keresztlányom pl. amikor kicsi volt csak úgy aludt el ha paskolták a popóját ls közben énekeltek neki...:)
Van egy táblázatunk és egy térképünk a címekkel és az adatokkal... ha gondolod küldd el pü-ben a neved, címed, telószámod, emilcímed és beraklak a táblázatba és elküldöm a frissített verziót!

Dolli, négy gyerek az ingával? Ejha! Nekem bejött az ingázásom! :wink: Én megállok kettő gyereknél.... Gézu egyedül alszik el?! De ügyes!!!!!
Keresztelő: nálunk a hugom Bubó keresztanyja, és nincs párja, nálunk ez nem volt gond...
De aranyos Gézu, ahogy csókolózik magával! :lol: :lol: :lol:

Brigi, gratula a fogacskához! Tropicariumot az én gyerekeim is nagyon élvezték! :lol:

Orsi, már nem olvasod, de remélem jól telik az idő a Balcsin!
sylph

sziasztok:)

Szilvi:
Suttogva csak, de merem mondani hogy talan az elmult fel oraban jobban vagyok, engedett a pocak picit a kemenyedesbol.
Mar a frasz kerulgetett, de az ima ismet segitett. :D
(meg az is hogy a ferjem mar uton van hazafele.... 3 napig kulfoldon dolgozott, ilyenkor nem igazan vagyok jo passzban, aggodom erte. De mar benn van az orszagban, szerintem hamarosan itthon is lesz!)

A baba is beindult, egesz nap csak olyan hattermozgasokat muvelt, biztosan a kemenyedesekkor nem tud, vagy nem szeret mocorogni? De most volt egy jo kis hasboxolas, meg vagyok nyugodva.

sünciboglya

Jó reggelt!

Szilvi! Szuper programjaitok vannak! :) A mezítlábasra én is gondoltam hétvégén, de meleget mondanak, úgyhogy nem merek belevágni... meg a fejem is immár több, mint 24 órája fáj. :(
Nem bánnám, ha bejönne az inga... csak ne lennék ilyen vén. :roll: :lol:

Mia! Remélem, a ma éjszakád jobban alakult! Képzeld, ha még a keményedés mellé kapnál egy kis boxot is! Csak kímélni akarta anyukáját! Rendes kispasi! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Köszönöm a sok jókívánságot, meggyógyultam, de nagyon szenvedtem még feküdtem is KÉT NAPIG PEDIG MIÓTA DORINA MEGVAN MÉG FÉL NAPOT SEM FEKÜDTEM!!! Nagyon szenvedtem!!!

Mia!
Én is nagy csokievő voltam illetve ha belazulok még mindig rengeteget meg tudok enni, de próbálom kerülni az ilyen szitukat :)))

Hajni!
Üdv itt nálunk!!! Merre is laksz?

Sylph!
Én is úgy elmennék a veszprémi állatkertbe, de ez nálam inkább olyan tavaszi/őszi program lesz!

Az a mezítlábas park is nagyon jó! Sőt még pisztrángozni mennék el egy barátnőm volt és nagyon szép nagyon jó azt mondta, de sajnos már nem emlékszem, hogy ő hol volt, de majd kifaggatom!!

Nem tud valaki jó kertépítőt? vagy esetleg kerttervező programot? Olyan ramaty állapotban van a virágoskert illetve jeleneleg gaz kert, valamit kéne vele kezdeni vannak benne rózsák azt hagyni szeretném, de inkább kicsit olyan park szerű valamit szeretnék, de lövésem sincs, hogy álljak neki! Ebbe sajnos nem vagyok nagy tűz:(((

Orsi!
Remélem jó időtök van, azt nem mondom, hogy jó színetek lesz, mert a gyerkők már így is csoki barnák voltak!!!

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Bogikának(minden Boglárkának!) boldog névnapot!

mimi12

Dolli:
Az elozo ejszakam mar jobb volt! Csak most a legkondi c@rakodott, valahogy nem akart rendesen huteni. :( Szep lesz ha most mondja be az unalmast....nem kene!

Folyik a nyalam egy kis csokira.......
De az uzsonnagyumolcsomet nem adnam azert fel egy szelet diabetikus tortaert...... :D
Lehet hogy kezd benoni a fejem lagya? (Vagy nem.....)

:D

sünciboglya

Sziasztok. :)
Ma először mentünk úgy vásárolni, hogy Lili végig ébren volt. Kicsit féltünk de igazán tündér volt. Két napja szinte egész nap gügyög és már Apára is mosolyog! :)

Gabusz: írd majd meg, hogy mikor mentek Spar-Plusba mert természetesen pár dolgot elfelejtettem megvenni. :( Szívesen csatlakozom. :lol:
Egyébként is amióta Lili megérkezett én aki eddig baromi precíz voltam tiszta szétszórt és feledékeny lettem. Vagy csak változott a fontossági sorrend? :)))

Tekiroll: ne viccelj!!!! Semmi god, nem tudhattad. Egyébként általában mindenkinek az az első reakciója, hogy milyen jó nekem. :)

Sylph: átküldtem pü-ben az adatokat. Megköszönöm ha engem is felvesztek, tök jó érzés. :))) Hiába most még elég magányos vagyok... .)

Sünciboglya: ha jót akarsz magadnak nem szoktatod rá Patrikot a tologatásra. :) Nálunk a párom volt az értelmi szerző én meg azóta is iszom a levét. Lili még csak 4,5 kg de már most izmosodik a bicepszem. :)

Zsand: Murányi utca. De ha minden igaz én is felkerülök a listára... :)

Mimi12: persze én is imádom a tesóimat, bár én vagyok a legidősebb és az említett dolgok miatt inkább anyapótlék vagyok. agyon sokáig engem hívtak anyunak is....
De abból kiindulva, hogy még 5 évvel ezelőtt is azt mondtam, hogy nem lesz gyerekem, most itt ez a kis tünemény. :) Ki tudja mit hoz a jövő..... esetleg egy kistesót.... :wink:

Ne haragudjatok, hogy mindenkit a felhasználó nevén szólítok, de még elég nehéz megjegyeznem a neveiteket. De igyekszem! :lol:

Húúú azt hiszem mindenkinek válaszoltam. További szép estét! :D

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lanyok!

Ma sikerult vennunk (TeszVesz-rol) egy jo par jatekot a babonak...
Kisagyra zenelos forgo, spiralos feltekerheto zenelos pluss micsodat, egy pluss rongyit es egy zenelos allatkat amit barhova fel lehet majd kotozni. :D
Az lany, akitol vettuk rengeteg cuccal rendelkezik, az egesz lakasa olyan mint egy jatekbolt (amit a sajat fia rettentoen elvez es folyamatosan atrendez mindent.) :D

Szoval el tudtam volna hozni a fel lakast! Olcson, jo jatekok vannak, Nemetorszagbol, Belgiumbol hozzak neki a jatekokat, szinte minden vadi uj. Nagyon elveztem a sok jatek kozott jarni-kelni! :D

sünciboglya

Hajni:
Igazan tunderke a lanyod! Jol birta a kiruccanast, az biztos!

Tologatas: hehe, pedig nagyon jo otletnek latszott ez a toli-toli szamomra is. :D De igazad van, mi lesz ha a gyerek mondjuk 3 eves koraban is elvarja hogy legyen taxis az agyon..... na akkor neznek ki hulyen a fejembol, meg akkorra mar 38-as bicepsszel rendelkeznek. :D
Gondolom te is jol meg vagy mar izmosodva!

sünciboglya

Boginak nagyon boldog névnapot kívánunk! :)
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Eljen a BOGI nap!!!!!

Soxeretettel meg puszival!!!!

sünciboglya

Sziasztok!

Boginak boldog névnapot kívánok!

Orsiról jut eszembe:egyik nap Dorina leült a lépcsőre.Én mellé telepedtem,átkaroltam.Egymás szemébe néztünk,és mondtam neki,hogy akkor most beszélgessünk,mint nő a nővel.Erre benyögi:baba. :)
Ma voltunk a Vadasparkba.Olyan jó volt!Végre megint kimozdultunk .Remélem ez így fog folytatódni,mert mind 3an élvezzük.Dorina erősen átkarolja a nyakunkat és hozzánk bújik,meg puszilgat ilyenkor. :)Apa hiány mondjon le! A bölény mekkora egy állat! :shock:

Mia!Biztos front,én se tudtam aludni tegnap előtt éjjel.Nekem sincs tesóm,a mai napig hiányzik. :cry: Párod belement a tesz-veszezésbe? Pedig tényleg lehet új/szinte új dolgokat venni.Szerintem sokat azt hiszik,hogy agyon használt cuccok vannak ott.Nem?

Lini!Szépen gyarapszik Lilikéd! :shock: Jó az a kép,mind 2en szépek vagytok.

Dolli!Digitális a fényképező,Samsung.A neten csak Bp,Aradi utcát találtam.
Megsértődik?Hogy csinálja?Félre vonul meg duzzog?Olyan aranyos lehet.És nincs hiszti? :shock: Én lehet beteges vagyok,de én majd megzabálom Dorinát,mikor hisztizik.Perssze nyílvánosan ég a fejem.
Nagyon cuki a tükrös kép!Milyen picike volt még!

Mára ennyi,mindjárt bealszom.Holnap rakok fel képeket.

Jó éjt!

Kép
tierno

Kép Tropicarium Kép Kép Kép Kép Vadaspark Kép Kép Kép Kép Kép Kép Ott van Dorci és Apa a kilátón

Kép
tierno

Végre mi is itthon :D Mozgalmas hetünk volt, lementünk anyósék telkére Dunapatajra egy gyerekkori barátnőmmel és a kisfiával. Közben Zsombornak kijött 2 foga, így már 8-cal vigyorog és egész nap lelkesen kiabál hogy ANYA, ANYA :D Két-három lépést már megy egyedül.

Megyek mert rohan a lakás :?

Kép[
Kép[
kostyika

Jajj, de cukor Dorina! :D
Brigi! Igen! Duzzog, lehasal a földre, meg hát az arcára van írva, hogy mekkora sérelem érte! Néha én is jókat mosolygok, persze csak hogy ne lássa. :)
Hiszti? Dehogy nincs. Bár gondolom, ez még csak a kezdet... Mondjuk a hisztit kevésbé viselem... :oops:

Most voltam kint, gondoltam segítek páromnak (parlag) füvet meg gazt nyírni, hát 15-20 perc alatt úgy nézek ki, mint a túró rudi. :( Régóta van ez az allergiám, hogy melegtől, fizikai megterheléstől kipöttyösödöm, anno gyógyszert szedtem rá, aztán az előző terhesség alatt gyógyszer nélkül is kutya bajom nem volt, pedig voltak igencsak melegek, most meg a legkisebb megterheléstől is kicsalánosodom. :evil:

Mia! Én most épp pilóta kekszet kívánok, de muszáj visszafogni magam, mert különben gurulni fogok.. :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Andi! De jó hogy itt vagy újra! :) Enyim lakás is rohan, de azt hiszem, hagyom elszaladni! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

A mai nap termese (Expressz.hu-rol) 1db sterilizalo, 1db etelmelegito :) Fantasztikusan olcson, kevesebb mint fel aron! (mindketto garancival)

tierno:
Igen, apa is rajott hogy nagyon jo minosegu cuccokat lehet kapni es azert nem mind1 mennyiert.
A TeszVeszen tenyleg jo dolgok vannak, az Expressz-t is nezem folyamatosan.

Most mar csak a babakad+alvany a kerdeses nalunk, azt semmikeppen nem akar hasznaltat. (Pedig ki lehet szerintem fertotleniteni...)

Ja, ma mar jobban vagyok, de az elozo ket nap szornyu volt, fajt, annyira kemenyedte es szinte allandoan. :S

Most ertem a fotokhoz, nagyon edes Dorina ahogy erdeklodik! :D Az a nagy nyelvu micsoda sem rossz az egyik foton. :D csak nehogy osszecsatlakozzon valahogy az ember arcaval, hehe.

Dolli:
Te is pottyosodsz? Paromnak is csalankiutesei vannak a melegtol. (Az antihisztamin valamelyest segit, de hat neha szedi neha nem...) :( Mitol lehetnek ezek a dolgok? En autoimmunt tippelnek, de az orvos csak hummog, nem tud az sem semmit.
Neki azota van hogy eloszor Canadaba jott..... itt, elott soha! De nem mult el neki amiota hazajottem, talan a genkezelt husok amik ott voltak??? :(

Pilotakex? Johetne nekem is, ha lehetne. :D 1 kilo eleg lenne talan most igy delutanra :D:D:D

sünciboglya

Sziasztok!

Ebéd vendégeink voltak, mostanra minden elpakolva, mosogatógép teszi a dolgát, vendégek úton haza.
Menü: Zellerkrémleves, csirkepörkölt, nokedlivel és sült csirke krumplipürével, koviubi, kókuszgolyó és meggyes pite:)))

Mia!
Nekünk gyerekülést kéne venni, ha esetleg ilyennel találkozol jó áron sikíts rám, sajna nincs türelmem böngészni, pedig már nagyon időszerű lenne lecserélni a gyerkőc székét.

Bogiknak boldog névnapot

Úgy tudnék aludni, de mennünk kell anyumat felköszönteni, mert azzal el vagyunk maradva!!!

Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!!!

Zsand
Vendég

zsand:
Szivesen keresgelek neked! Adj meg parametereket es jelzem amikor talalok! (marka, ar, nagysag, szin, stb....)

Apa itt szuszog mellettem, nagyon kikeszult a nagy melegben, egesz nap a vasarolt cuccok utan kajtatott........ most edesen szundizik vegre :D

sünciboglya

Mia! :lol: Én most pilóta helyett savanyú káposztát nyomatok nasinak. Most du azt álmodtam, hogy másfél hét alatt 7 kilót híztam, védőnéni is nézett nagyokat... :roll:
Pöttyökkel anno "vizsgáltak" 97-ben. Ami azt jelentette, hogy befektettek egy hétre kórházba, a vizsgálatok a következők voltak: elszorították a karom 5 percre, be kellett tennem a karom 5 percre hideg, 5 percre meleg víz alá, valamint lépcsőznöm 5 percet. A legdurvább a lépcsőzés volt, 2 perc után mentem a dokinak mutatni magam, ő behívta szinte a létező összes kollégáját, csodámra jártak, hogy lehet ennyire pötyinek lenni. Okot nem mondtak, nem tudtak, kaptam gyógyszert, ami csak annyit számított, hogy kevesebb pötty jött ki, és valamivel több megterhelést bírtam. A gyógyszer pedi nem volt más, mint "szorongás és feszült állapot kezelésére szolgáló gyógyszer.... Csökkenti a bőrbetegségekkel járó viszketés érzetét." Ennek annyi volt az eredménye, hogy évekig tartó szedés után kellemesen hozzászokott a szervezetem és amikor elhagytam, mert terveztük a babát, akkor jó kis elvonási tüneteim voltak... :evil: No, kb ennyi. Ha tudnék találni egy értelmes orvost, aki nem csak tünetileg akarna kezelni, hanem okot is mondana, annak nagyon hálás lennék. Pláne most, mert ez nagyon durva. Most du leléptünk a kisboltba, ami az úttest túloldalán van, kb 20 m-re tőlünk, mire hazaértünk, tiszta csalános voltam. Egyébként én is autoimmunra tippelnék, csak nem tudom, ki foglalkozna ezzel komolyabban.
Nagyon belejöttél ebbe a netes vásárolgatásba! :wink:

Zsand! Hú, nem vagy semmi ilyen menüvel! :)

Szilvi! Voltatok mezítlábasban?
Pofátlanság lenne megkérdezni, hogy át tudtok-e valamikor lépni, hogy megnézd a szoba színeit is, hogy mit érdemes, meg megbeszélnénk akkor ezt a falvédő dolgot? :oops:

Anyum átvette tőlem a kinti munkát, párommal lekaszabolták az összes gazt. Annyira ügyesek voltak! :)

Kép
Kép
tekiroll

Dolli:
Mintha csak a ferjem szitujat olvastam volna! Csorikam nem mer edzoteremben megjelenni mert azonnal csupa potty, tarkoig es ugy nezenek ra mint egy leprasra!!!
Talan egy termeszetgyogyasz, aki erti a dolgat, segithetne. De nem ismerunk megbizhato embert itthon.
Egyebkent ugy vette eszre hogy amiota elhagyta (teljesen) a tejivast (tejtermeket eszik keveset, de tejet egyaltalan nem), jobb lett egy kicsit a helyzet. De valoban, regebben fel is dagadtak rajta a csalanpottyok, mintha a szunyog csipte volna meg, most mar "csak" voros pottyok jelennek meg altalaban, ha nagyon extrem az izzadas nala es hosszan tart a kikepzes akkor dagadnak fel, de nem olyan veszesen.
Ja, neki a furdoben is ki szokott jonni ha gozben van.

Igy nagyon gaz, nem tudunk jarni szaunazni, edzeni, de igazan semmi "rovid ujjas" megmozdulasra sem.... Csak az a kerdes mit fog csinalni amikor itt lesz a baba es vele azert en mindenkeppen akarok menni kirandulni ahanyszor csak lehetseges!

sünciboglya

Bogika Nagyon boldog névnapot!!!!!
Kép
Puszi
sylph

Szasztok!

Hajni, megkaptam az adatokat! Csinálomcsinálom és küldöm! :lol: De megnéztem, viszonylag közel vagy hozzám és Anetthez, köztünk van a játszótér... :wink:

Mia, de jó sok mindent vettetek!!! Mostanában én is a teszveszt bújom, próbababa, anyagok, kellékek, meg majd én is teszek fel eladó cuccokat, már meg is jött a kódom... :lol:

Brigi, Nektek is milyen jó programjaitok vannak!!!! Nagyon jók a képek! Látszik mennyire tetszett Neki!

Andi, gratula a fogacskához és a lépésekhez!!! Nagyon ügyi kiskrapek!

Dolli, ne tudd meg most mekkora hisztit rendezett le Pupika is, a kádban... párszor nyakonöntöttem hidegvízzel, de nem segített :?
Mezítlábasban nem voltunk, mert baromi meleg volt, talán holnap délelőt.... még nem tudom..
Nem pofátlanság!!! Legalább meglátogatunk Titeket! Párom még szabin van, de hívlak majd, Nektek mikor jó?
sylph

Lini, Hajni!
Itt egy másik altatási technika! :lol: Óóóó, hányszor altattam így el Bubót... le is szakadt a derekam utána! :wink:
Kép
sylph

Szilvi! Ráér ám, amikor már párod nincs szabin, élvezzétek, hogy együtt vagytok! :)
Egyébként mi mindig itthon vagyunk. :( Ebben a hőségben nem mozdulunk ki nagyon. Max minimális séta reggel, amikor nincs hőség, de inkább itthon játszunk az udvaron. Remélem, hogy 12 hetesen dokibá megnyugtat majd és akkor kicsit elkezdem "terhelni" magam. Muszáj lenne, mert csak ülök itthon és hízik a sejhajom! :)
Nem is gondolnám Liliről, hogy tud hisztizni! :wink: A hideg víz meg sajnos nem mindig válik be. Nekem is volt nem olyan rég egy megmosdatásom, mondjuk utána lehiggadt Gézu. Nagyon nem egyszerű, hogy épp mikor mivel lehet hatni rá. :roll:

Mia! De durva, én ugyanebben a cipőben járok. Edzések alatt volt, hogy kijött, volt, hogy nem. Úszás kicsit jobb, mert közben hűti a testem a víz, de akkor is előjött, mondjuk egyre csökkenő mértékben. Egyébként én még pszichés alapokat is észrevettem. Abban az évben, mikor kezdődött, volt, hogy telefonáltam (nem várt és nem kellemes beszélgetés volt), és közben kipöttyösödtem. :roll: Ja, és abban az évben váltam, akkor volt brutál mértékű... Mióta megvan Gézu, nem sűrűn jött elő, akkor is alapos indokkal (megterhelésre). Most viszont... :o
Csütörtökön be kell mennem Pestre, már előre félek, hogy fogok kinézni, mire beérek a pajzsos dokihoz. :evil:
Jah, és én is voltam már sarlatánnál Pesten. Akkor megrendült a hitem a természetgyógyászatban. :(

Kép
Kép
tekiroll

Hú, Szilvi! Ez sem semmi altatás! :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Lányok, küldtem mélt! A frissített táblival és térképpel!

Hajni, most már Te is benne vagy! :D Nézz körül!

Mia, most hogy nézegettem, eszembe jutott, hogy a telószámod nem volt jó, átküldenéd újra pü-ben... asszem az utolsó szám hiányzott, mintha ezt említette volna Orsi....

Na jó, mostmár elteszem magam holnapra! Jó éjt!
sylph

Sziasztok!

Holnap megyek délelőtt OTP-be.Valaki jön játszóterezni?(Béke tér)

Sylph!Megkaptam,de nem látom Hajnit benne.. :?

Mia!A nyalakodós állat a bölény volt.Hatalmas állat.És akkora kupacokat rak le,mint az ember 1 év alatt. :shock: :)

Dolli!Húú,nem lehet valami kellemes!De mitől lehet..? :roll:

Megyek,felhívom barátnőmet.

Jó éjt,ha nem jönnék!

Kép
tierno

szilvi:
Nekem is kuldheted az elado cuccok adatait e-mailben is akar! :D

Meg jo par cuccra szuksegunk lesz...

LANYOK:

Nem tud veletlenul valaki elado panel lakast a kozpontban? Ha van lift barmelyik emelet jo, ha nincs akkor csak a foldszint. koszi :)

Dolli:
Nehez dolog ez a csalanpotty! Parom mar meltosaggal turi, az elso evekben sokat panaszkodott, szegeny mar azt sem teszi. :(
De elobb-utobb csak kiderul valami, hatha talalok egy jobb fajta sarlatant aki valami okosat ki fog eszelni. Mindenkeppen ertesitelek ha lesz fejlemeny! :D

Szilvi:
Megneztem, helyesen van a telefonszamom a listaban. :) (A 6-os hianyzott belole regebben, de benne van. :)

tierno:
Szoval nem csak brutalis nyelve van annak a bolenynek hanem oriasi kupacokat is keszit. :) Ezt latnom kell nekem is egyszer! :D

sünciboglya

MEG EGY KERDES:

Ezen filozom mar szerda ota....
Mondta Macilaci dokibacsi hogy "a baba feje elegge lent van" igy pihenjek sokat.......

Azota ezen parazom !!!!! (ez a het suru lesz. Vervetel, diabetologia, csaladorvos.+ eskuvo amire nem merek menni....)
De a tobbit nem hagyhatom ki!!!

Aggodjak emiatt a "baba feje elegge lent van" dolgon????
(azt olvastam hogy erre valami infuzio kurat szoktak adni........ vagy Patrik feje nincs "annyira" lent ezek szerint?
Doki bacsi nem volt beparazva......
csak en..... :shock: :roll:

JOEJT!

sünciboglya

Szasztok!

Brigi, köszi hogy szóltál!!!!

Küldtem még1x a táblit, mert szegény Hajni kimaradt belőle.... (bocsi Hajni!)
Az volt a helyzet, hogy a "lepitopin" csináltam meg a táblzatot, de a nagygépről küldtem el... :lol: :lol: :lol: oooops.

Ja, és Mia, a nagygépen jól volt a telószámod, a kicsin még nem volt javítva, ezért is kérdeztem rá.... :wink:

Mindegy, mostmár átküldtem rendesen! (remélem! :lol: )

Mia, nem tudom mire van még szükséged, most a gyerekülést(concord), etetőszéket, régi babakocsit, járókát, babaágyneműt( de lányos :wink: ) meg a taposógépet, leg magic-et rakom fel.....
Nem biztos, hogy találsz köztük Nektek valót.... :wink: de ha mégis, szólj ésküldök fotót!
Sajnos, a "baba feje eléggé lent van" dologhoz nem tudok hozzászólni :cry: de ha gond lenne biztos mondta volna a doki! Azért vigyázz Magatokra!
sylph

Szilvi: Majd kicsit kesobb kellenek csak ilyen fajta cuccok de majd nezegetem az ajanlataidat folyamatosan! :)

puszka mindenkinek!!

sünciboglya

Szilvi: köszönöm a beillesztést. :lol:
a te altatásod sem egyszerű, félek nekünk sem ez az utolsó verzió..... :(
Pont köztünk van a játszótér, szóljatok ha kimentek és arra sétálunk Lilivel. Egyébként is arra szoktunk, hátha találunk valakit a játszón.... :wink:

Lili megkapta élete második oltását. Nagyobb sírásra számítottam de a nyugtató cici mindenre megoldás. :)

ROTA oltás: nekünk most azt ajánlotta a doktornő, hogy adassuk be ha megtehetjük, mert Lili egyszer 4 hetesen már így is volt kórházban hasmenéssel, hányással. :(
17.951 Ft egy darab és kettő kell belőle. Szájon át adják be, szerencsére nem szuri. :)

Kiválasztottuk az első fülbevalóját is ( szívecskés ), csütörtökön v. pénteken belövi a doki néni. :)

Viszont azt hiszem ez ma egy nyűgös délután lesz, még jó, hogy ma Apa is itthon van. :(

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni: 36 ezer ket oltas....... ez nem semmi!!!!!!!!!!
Mit csinalnak a minibalberbol elo szulok? :(:(:( Ez borzalmas draga !

sünciboglya

ja, bar engem mar egyszer kifizetett valaki azzal hogy "akinek nincs ra penze, ne akarjon gyereket."

Elszomorodtam :(

sünciboglya

Elnezest, asszem ma kicsit negativ vagyok, kiborultam lelkileg, ilyenkor vilagvege hangulatot vagyok kepes generalni.

Szerintem ne is olvassatok amiket osszehordok :mrgreen:

sünciboglya

Szasztok!

Mi ez a nagy pangás, lányok?!

Mia, komolyan? Mondtak ilyet Neked? :shock: :evil: Ez durva!
Majd, ha megcsinálom az oldalamat a teszveszen, ide is kirakom.... akarok majd egy csomó mindent varrni és ott fogom eladni, mert asszem' a vállalkozásból nem lesz semmi, legalább is nem most, mert szűkös a keret... :? talán később....

Hajni, szivesen! Jövő héten szerintem talihatunk is, már Anettel is megbeszéltük, majd megdumcsizunk egy időpontot!
Ennyi egy oltás? :shock: Nem semmi! Én nem igazán adatok be plusz oltásokat, csak ami kötelező, így fogalmam sincs hogy mennyire drágák..

Lini, milyen volt a keresztelő?

Dolli, akkor majd összehozzuk jövő héten a talit és megbeszljük a falvédőt! Képzeld, voltunk mezítlábasozni! :lol: Tök jó volt és ami mégjobb hogy Yoda is jöhetett!!!! :lol:
Bubó szinte mezítláb nyomta végig! lili meg alig mert rálépni az ösvényekre cipővel.... :wink: De volt egy nagy meredek lépcső felfelé is és lefelé is, úgyhogy az most Neked nem biztos, hogy jó....
A kilátás gyönyörű volt fenn!
Viszont ha meg valaki, úgy tervezze az utat, hogy onnan csak haza megy, mert olya retkes lett a lábunk és a papucsunk is.... :lol:

Orsi, mi újság? Suli?

Mimi, hogy vagytok? Használ az infacol? Tündérke alszik éjszakánként?
sylph

Na, picit jobb kedvem van, lelkileg is mar osszeszedegettem apro darabjaim foszlanyait. :D

Szilvi:

Tokeletes elgondolas! TeszVesz jol megy, allati sokat vasarolnak onnan!!! :D
En teljesen be vagyok indulva.
Az ujpalotai panellakasomat is felraktam hirdetni, hatha valaki elviszi :D

sünciboglya

Dolli,
Köszi hogy hiányoltál :D Látom már nincs sok a 12. hétig. Hogy vagy mostanság?

Hajni,
Üdv, mi még nem találkoztunk.

Hajni, Mia
Rota oltás: mi beadattuk Zsombornak mert nekünk ajánlotta a dokinénink, ráadásul ismerősöknél pont előtte került kórházba a kisfiú. Szerencsére szájon át adták így nem kellett külön szúrni és apának van egészségbiztosítása arra kiváltottuk. Mondjuk tényleg nem olcsó. Még jó hogy a másik ilyen drága oltást, az agyhártyagyulladás ellenit ingyenessé tették.

Mia,
Trombocita témában még adós vagyok neked a válasszal majd írok privit, csak most már fáradt vagyok, lenyomtam a napi 50 perc biciklit és a hasizom adagot.

Szilvi,
Képzeld fogdömping van, mára kijött az egyik alsó rágófoga is így már 9 van. Érdekes hogy alul csak két szemfoga van de a rágófoga már kibújt.

Jó éjt mindenkinek :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mia! Én is negatív voltam egész nap. Örülök, hogy túl vagy rajta! :)
Ez a nincs pénze ne akarjon gyereket ritka bunkó megnyilvánulás akárki részéről is! :evil:
Ha a doki nem parázik, akkor Te se tedd! Csak kövesd a tanácsait! :wink: Sajna nem vagyok okos ez ügyben, de bízz a dokiban! :) Emiatt voltál nagyon lecsücsülve? :?
Köszi a termgyogyit! Ha én találok hamarabb valakit, akkor én is szólok! :) Most jut eszembe, hogy volt egy kolleganőm, aki természetgyógyászatot tanult... :roll: Csak nem tudom, hogy tudnám elérni. Na majd okoskodom.

Andi! Nem semmi fogeloszlás! :roll: Ja, és a lépésekhez is nagy gratula, csak valahogy átsiklottam fölötte, mert én már úgy emlékeztem, Zsombor már jár. :oops:
Én/mi tűrjük a meleget meg az első trimeszter minden csodás megnyilvánulását, amiben Gézuval nem lehetett részem! :wink:
Ami a legújabb, illetve már tart egy ideje, csak eddig ráfogtam a sok kajára, az a puffadás. De észrevettem, hogy amikor alig eszem, akkor is tök felfújódom (vagy valami ilyesmi), pillanatok alatt megtelek, mintha legalább 2 görögdinnyét nyomtam volna be. Ha viszont nem eszem, akkor éhes vagyok, ami fokozza az émelygést. Ördögi kör! :roll: De nem panasz, csak evvan! :lol:

Orsi! Merre jársz? Lent maradtál Balcsinál? :wink:

Hajni! Így érthető a dokinéni véleménye is a rotáról... Miért voltatok kórházban? Illetve azt írtad, hogy hasmenéses/hányásos? De pontosabbat mondtak? Vagy csak vírus és kész? Mennyit voltatok? És hol? Bocs, ha kicsit sok a kérdés! :oops:

Szilvi! Okés, jövő héten konzultálunk! :)
De jó, hogy leteszteltétek a mezítlábast! :) Nekem nagyon bejönne! Mondjuk a végére rakhatnának egy lábmosót! :lol:
Jah, ez az altatási technika... Ilyenkor hogy tudtad lerakni ágyba, hogy ne ébredjen föl???

Mimi! Hogy vagytok?

Lini! Keresztelő? Fotók? :)

Brigi! Durva, és senki nem tudja az okot. A legújabb, hogy éjjel is kipöttyösödöm. most is arra ébredtem... :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Csajszik! :D

Mejöttem én is! Igazából már szombaton hazajöttünk annak reményében, hogy Apával együtt vissza tudunkmenni és anyósomnak ne kelljen hazafelé vonatoznia!
Sajna Apuci vasárnap éjfélig tekerte a padlófűtést, így meg kellett hosszabítani a szabiját, de legalább tegnap visszamentünk balcsira! :D
Se nagyon klassz volt minden(csak hiányzott Apika :( )

Ma jönnek önteni az aljzabetont, holnap után megünk SZarvasra!
Jővőhten kezdik a burkolást!
Tegnap lógtam a suliból, helyette egész nap a strandon punnyadtunk! :oops: Csomó régi ismerőssel találkoztunk!

Visszaolvastam, de nem emlékszem semmire! :shock: :oops:

Zsombika lépéseire IGEN! :D Hatalmas gratula és a fogacskákhoz is!
És hogy Mia maga alatt volt! :cry: Jobban vagy Nyanyóca??????
Miért volt rossz kedved?????

Dolli sajnálom a pöttyeidet, de ez legyen a legnagobb gondod! Remélem lesz rá megoldás!Jesszus már a 11. hétben vagy???? :shock: Nekem is az összes csimónál puffadt a hasam! :?

Andi képzeld, úgy tekertem tegnap, hogy beraktam a szaunába a cangámat! :D Ne tudd meg hogy izzadtam!
Szülinapomra futópadot kértem, annyira várom máááááááááááááááár!

Szilvike!Látom meg sem álltatok a héten! Jól bírjátok!!!!!Én ilyenkor fáradtabb leszek mint szabi előtt! :D De nagyon klassz helyeken voltatok!
Nálunk is nyaral Marcipán csütörtöktől! :wink: Űgy jiányzott ez a kis fekete dög! :cry:

Andi kszülj a jövőhétreeeeeeeeeeee! Csak legyen szép idő!!!!! :wink:

Na majd jövök és próbálok visszailleszkedni, most még egy kicsit döcögős! :oops:
Ma füvet kellnyirbálnom és nem ártana készülni csütörtökre sem! :?
Vendég

Orsiiii! De jó, hogy jöttél, még ha csak két napra is! :D :D :D
Ez a canga szauna megoldás gyilkos egy párosítás! Szívedre vigyázz! Remélem, a futópad nem fér be! :wink:
Alapban nem probléma a pötty, csak az előző terhességnél pont ettől féltem, ami most van, hogy villámgyorsan előjönnek és r....tul tudnak viszketni. Szép látvány vagyok olyankor! :) Meg ha esetleg sikerülne természetes módon szülnöm, akkor ez nem túl jó "mellékhatás". No, de az még odébb van, most örülök a frissülő és hűlő levegőnek! :D
Nagyon haladtok a szalonnal! Már olyan kivi vagyok, milyen lesz! :oops:

Kép
Kép
tekiroll

7 ora ota kukorekolok. (ez a vilagveget jelenti kb, nalam ez szinte sosem esik meg...)

Dolli:

Tegnapi lelki lefittyedesem oka nem az emlitett dolog.
Anyukam egy jo ideje mar undokul viselkedik, vegre ki tudtam huzni belole mi a dolog igazi oka: Utal itt Erden lakni, mert el van szigetelve mindentol, mivel en nem nagyon mozoghatok, nem vezethetek igy nem tud csavarogni. A buszmegallo messze tolunk (700m), az utak porosak, nem lehet setalni sem mert zavarjak a kutyak es a sok auto ahogy felveri a port. Unatkozik egesz nap, bezarva erzi magat. Raadasul mivel eddig nyuzsgos helyen elt, hianyoznak neki az emberek, a park ahol setalni szokott, a megszokott piac, hogy minden a "szajaban" legyen.
Eleg nagy a kontraszt a XV. keruleti betondzsungel es Erd kozott, ezt be kell valljuk. (szmely szerint en utaltam ott lakni egesz eletemben!)
3 hete kitalaltuk hogy jo, akkor adjuk el a panelt es itt Erd kozpontjaban vegyunk egy masikat, akkor anyu nem koltozik velunk be az uj hazba jovore, hanem kulon lakik a kozpontban es ott minden ismet a szajaban lehet, emberekkel talalkozhat, onallo lehet, stb.
De nem birja ki amig eladjuk a lakast, igy tegnap arra a meglatasra jutottam hogy koltozzon vissza Ujpalotara, mivel minden nap azt emlegeti, oda vagyakozik non-stop.

Anyu ha rossz kedve van, vagy faj valamije akkor ram szokta vetiteni. Nem mondja meg banata igazi okat hanem csak "durrog".

Tegnap ezert borultam ki mert rosszul esik ha ok nelkul bantanak.
Naszoval, ahogy megigertem anyunak hogy visszakoltozhet, azonnal megoldodott minden gondja......
Azota jokedvu es kommunikal rendesen velunk.
Gondolj bele, 8 honapja elunk itt, kb marcius ota anyu allandoan duzzogott. Eddig tartott amig kiderult mi van.

Most akkor jon a koltozkodes... klassz lesz! Mind anyagilag, mind idoben. De az a fontos hogy helyrealljon a lelki egyensuly a csaladban, ha ilyen aron hat legyen.

Bizom benne hogy amikor magamra maradok is el fogom tudni latni magamat es a hazat valahogy. Szerencsere bizom Istenben. :)

Elnezest, kicsit hosszura sikeredett a dolog. :)

sünciboglya

Orsi:

De jo hogy megvagytok egeszben! Mar hianyoltunk am! :)
Ratok fert egy kis vakacio, gondolom ujjaszulettetek teljesen!
:):):):) Lecci tolts kepeket, remelem vannak mar!

Nem mentem a diabetologiara, apanak Ausztriaba kellett mennie, igy nuku transzportacio a Suncinek...... majd jovo heten. Akinek nem tetszik, monnnyon le :D

Most eppen faj a belem az 50g kenyertol amit reggelire (7-kor) kell ennem. Kisse durcas vagyok emiatt asszem. :mrgreen:

Az iment gondoltam bele, ha anyu visszakoltozik budapesti helberkjebe, itt fogunk maradni ebben a hodaly nagy hazban. 160 nm tomor gyonyor. :shock: :?
Max. minden honapban balokat rendezunk. Hely lesz eleg tutira. :oops: :oops: :shock:

sünciboglya

Sziasztok!

Vagyok vagyok...Párom itthon van,így kevesebbet tudok jönni.Mindig kitalálunk valami programot.
Tegnap ikeáztunk :lol:
Amúgy minden ok.Regi nő és hízik,eszik alszik és férfiasakat fingik :lol: :lol:
ŐŐő írhattam volna,hogy pukizik,de az nem pukika,hanem ház zengetős hangos :lol:
Néha fáj a pocija,viszont a hidegfrontot most is átalussza..
No majd írok,mert dogom van..

mimi12

Sziasztok!

Noémi jó nektek, hogy Regi alvással reagál a hidegfrontra. Lilivel reggelt óta nem bírok. Semmi nem köti le csak a cici, bármit csinálok csak nyűgösködik és " hisztizik". :(
Persze tegnap amikor az Apja is itthon volt kis tündérke volt.
Azt hiszem ez a nap jó hosszú lesz..... most is az ágyában bőg, én meg nem bírom ha sír, " megszakad" a szívem.
Azt hiszem ma sokat fogok ide jönni olvasgatni, hogy teljen az idő. Remélem azért valamikor a nap folyamán aludni is fog a Drágám. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!
Nincs hordozó kendőd?
Én tervezem,hogy beszerzünk egyet.Ilyenkor nagy haszna lehet.
Amúgy Regi meg a melegfrontot nem bírja,ő akkor van oda nagyon..
De tudod ilyenkor azt szoktam mondani,hogy a Fnni lányom(14éves) már nem sír nem fáj a pocakja a frontoknál és a fogai is kijöttek :lol: :lol:

mimi12

Szijasztok Csajócák!

KÉSZ A BETONOZÁS!!!!!!Annyira széép így egyben, eltünt Apika munkája,be lett takarva az a rengeteg cső, amit letekert!(de lefotóztam betonozás előtt :wink: )
Hétfőn kezdi a Tibi a burkolást, most már tényleg a látványos dolgok jönnek! :wink:
Apa most veszi meg a burkolatot, a fürdőszobai csempénk is megérkezett! :D
Annak örülök, hogy egy páran láttátok milyen körülmények voltak lent! :lol:
Amúgy mindent fotóztam végig, de másnak nem érdekes csak a végeredmény! :wink:

Mimi! Kinőtt Fanni foga???? Gratulálok! :lol: :lol: :lol:
Olyan jóóóóó lehet Neked, hogy nagylányod is van és picike is és közte a kisfiad!!!!!!Gyönyörűűűű családod van!!!!!Annyira tetszik a stílusod, ahogy lazán veszed a dolgokat, azt szem én sem vagyok egy görcsös valaki, de még fejlődnöm kell! :wink:

Mia! Jaj Te szegénykém! Ez a legrosszabb, mikor olyanért bántanak, amiről nem Te tehetsz és nem is érted az egészet!
Örülök, hogy rájöttetek mi a gond! Jővőre már közelebb lesztek hozzánk, remélem össze tudunk majd járni! :wink:

Dolli!

Jaj ezek a pötyik még viszketnek is?????? :shock: Mert szerintem nem csúnya, csak akkor mégse kellemes! :cry:
Szeptembertől tudunk menni úszni????Majd kérdezz rá a dokinál! :wink:
Nincs olyan messze, addig meg szépen betöltöd a 12. hetet!

Szilvike! Úúúúúúúúúúúgy hiányoztok! :cry: Ezer éve nem taliztunk!
Remélem össze hozunk majd valamit! :wink:

Na megyek iszom egy kv-t
Nagyon jókedvem van a betonozás miatt! Olyan távolínak tűnt ez az egész, most meg mindjárt burkolva lesz! :D

Ma lenyítam a füvet, de rohadt párás meleg idő van! Ez rosszabb mint a dögmeleg! :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?