Új privát üzeneted érkezett!

Igen szép név de furcsa, én nem adnék ilyen nevet a gyerekemnek. Igaz különleges név, az biztos.

Jó késő volt Nita mikor irtad, nem voltál még álmos? Mindig ilyen későig vagy fenn?
Vendég

Nita,
sikerült krémezned? Én is vagyok így néha a mi fiunkkal... :D
Pihenj, amennyit csak tudsz!!!!

Babicsek,
rémisztő ez a csengetősdi-betörősdi... Emeletes házban laktok, vagy családiban?

Cathy,
nem semmi vagy! Én is - Melcsihez hasonlóan - már az X. tesztet lőném el...

Kép

Kép

Kép
lyly

Nem tudom miért de az utobbi 2-3 napban éhesebb vagyok mint eddig mindig csak ennék, megkorog a gyomrom. Ilyen nem volt eddig. Biztos az idő, vagy nem tudom.

Köszi Lyly, de most már az utolso nap a várakozásnap, holnap kiderül minden, majd megirom mi lett a teszt eredménye.
Vendég

ja meg minden fél órában pisilni megyek, állandóan vizelési ingerem van, már ez is pár napja. Szokott ilyen lenni menzi előtt.
Vendég

Cathy,
de ezek tipikus terhességi tünetek is! :lol: Szorítok!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!
Na ma jó hosszú napom volt(6-17-ig :S)...de már csak a holnapi nap és akkor jön a 11 nap szabi :shock: ...
Piri asszony nem jött még meg :P ugyhogy megvettem haza felé a tesztet...

cathy! Oksa én is elküldöm a számomat...tök mindegy miről írsz..csak írj!!!!! :wink:
10 óra körül megyek fel kaja szünetre és akkor írok!!!!
Vendég

Szia Kírus, megkaptam az sms-t. én is hazavele megvettem a tesztet. Milyen izgi mi. :D

De én nem reménykedem már, sok tesztet vettem és mind negativ volt. Csalodtam már sokat, mindig azt mondtam minden egyes tesztnél, na most hátha, de semmi.

De jó mész szabira, én nekem van egy hetem és megyünk mi is szabira.

Lyly remélem igazad lesz és ezek azok lesznek, mivel semmi jele hogy megjönne.

Na mentem folytatni a takaritást, mire haza jön az uram. Holanp övé a porszívózás. :D

Ma már nem hiszem , hogy feljövök, de holnap irok mi lett az eredmény, jaj bárcsak pozitiv lenne. Szoritsatok nekünk, Kírussal!
Vendég

Sziasztok!Én nagyon szorítok.Mikor csináljátok reggel hány körül??Én ki se szoktam kapcsolni a gépet,de mivel a másik szobába van,nem kullogok át,csak kb akkor,ha megcsináljátok!!!Bár Cathy,11 nap után már nem csak a reggeli mutatja ki....akkor már annyi HCG van,hogy akármikor.
Melisch,hiányzol!!!!!!!!
Nita,el vagy tűnve!!!
Lyly,de jó,hogy te is írkálsz mostanság!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Cathy de álmos voltam de nem tudtam aludni...apit vártam........

Lyly igen sikerűl.még fáj neki de már nem olyan duzzadt!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na!!!!!!!!!!!!!!!
Gyertek lányok,ne várassatok!!!!!!!Kipattant a szemem,és az első amit látni akartam ++++++++++++++++++++++++ tesztek!!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda nekem NEGATIV lett az eredmény. Én mondtam hogy nem vagyok terhes, képtelenség ilyen gyorsan. Biztso a prolactin hormon az ami magas megint, de a doki mondta ennek ellenére lehetek terhes, mert ez nem az a hormon ami akadályozná ezt.

Pedig most reggel azt álmottam, hogy pozitiv lett a teszt 2 szer is, és a doki mondta 3 as ikrek lesznek. Aztán felébredtem és megcsináltam a tesztet és...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Óóóóóóó!!!!
Máskor is szokott ennyit késni????Mert ha igen,így próbálkozni is nehéz,mert nem tudni,mikor van pé.
Sajnálom!Milyen teszted van???A papírlapka teljesen gagyi,nekem 8-9 hetes terhességet nem mutatott ki....csak a műanyagkupakos....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szokott késni, de volt amikor két hónapig nem jött meg, mert a prolactin hormonom magas lett. De mielött lett volna ez a betegségem elötte pontosan 28 -+1 napra jött meg.
Rendes tesztet vettem, azt mondták a patikában hogy ez jó.

Nem tudom mikor van peteérésem, de auguszusig egy leheség van hogy belekerüljeg az április 30 ig szülőkhöz hogy kapjak két évet gyes, vagy mit. De szerintem ez majd el fogják törölni, mert nem lesz bölcsi ahova tennék a gyerekeket, meg 1 évesen kiadni őket, mikor ebben a korban van legjobban szüksége az anyára.

Kicsit elkeseredtem, mert ez volt a 5-6 ik negativ teszt amit csináltam, de azért nem csüggedem, mégse mert még csak két hónapja sincs hogy probálkozunk. Csak már annyira szeretnék.... :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.01 07:36-kor.
Vendég

óóóóó Cathy de azért ne add ám fel!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Cathy,te dolgozol nem???Akkor Gyedet kapsz,csak annyit változtatnak,hogy 1 éves munkaviszonyhoz kötik az eddigi fél helyett.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok, megjöttünk!
Csak jöttem lejelentkezni, hogy itt vagyok, élek, virulok!!

Dia
nektek meg jó nyaralást!!
:wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
HALVÁNY CSÍKOM LETT ISMÉT( mint februárban :? ) :D ...!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoval most örülök is de félek is...
Talán majd erős lesz az a csík pár nap mulva...elvileg 4 hét 1 napnál tartok..elég korai..

cathy!!! Ne csüggedj,nincs még semmi veszve...van még rá remény!!!
Vendég

Meli igen,dolgozom, de a 3 évet csökkentették két évre, érted szoval a gyed vagy a gyes most már két év lesz a három év helyett.
Május 1. től.

Kírus akkor neked lesz babád, lehet még tul korán nézted, de majd erős lesz az a két csik. egy hét mulva nézd meg ujra. Nekem meg még mindig nem jött meg, és nem fáj a hasam. Megint a hormonom szintje magas biztos azért van ez. De még probálkozunk továbbr is.
Vendég

Kírus
Halvány gratula akkor neked!!!
Nagyon örülök!!!
Pár nap, és erősödni fog az!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szerintetek probáljam meg egy hét mulva is? Mert ha nem jön meg akkor még csak most volt talán a beágyazódás, ami ugye 10-12 nap.
Vagy hülyeség mi, már nem lesz pozitiv a teszt, csak pénzkidobás lenne.
Vendég

Betty!
Köszke!
Nagyon boldog szülinapot ám neked!!!!! Iwiw-re is írtam az üzifalra! :)
Cathy! Beágyazodott az már szerintem,ha ugy van :)
Lehet érdemes lenne másik tesztet kiprobálni..
De te tudod/érzed!!

A munkahelyen ma nagyon nem voltam képbe...egész nap ez járt a fejemben...csak nehogy koppanjak megint...ugy félek :cry: :cry:
Vendég

Kirus-Kirus-Kirus: jaja, de boldog vagyok, most nagyon vigyázz magadra, remélem ez így is marad, enyém is halvány volt anno... figy tom, hogy én mindig ezzel jövök, de szedj sok c-vitamint, és magnéziumot -béresmagnézuim+b6- védő néni mondta, nekem anno, hogy ezt már gyakran teherbeesés előtt elkezdik szednetni a kismamikkal nálunk, mert ezt is meggátolja, hogy elmenjen a bab, ha ott van. Attól meg nem kell félni, hogy beteg babót tart meg, se a vitamin , se a hormon, dokim azt mondta ha nem akar maradni, úgy sem fog...

Cathy: hát rohadtúl sajnálom...lehet, neked is egy picit lazítanod kellene, mert rá görcsölsz. De ilyen ciklusoknál, ami neked van igaza van Melinek, hogy nem lehet tudni egyszerűen, hogy mikor van pé...Lh-teszt, lehet, ha elkezdenéd a 12 naptól, és mondjuk egy 18 napn kersztül csinálnád be lehetne lőlni...napi 125 forint az már ígyelnkor nem gáz.
Egyébként ne aggódj, én is annyira akartam, tök para voltam, lehet tényleg csak lazaság kell.

Betty:Boldog szülit! :lol:

Nekem tegnap úgy fájt a hasam du 4-től este 10-ig, hogy fel sem mertem kelni, 3 magnéziumot vettem be, úgy volt ha nem mlik este mek a kórházba, de tízre jobb lett, most lekoopogom jól vagyok! Lassan sztem nekem is gyerekszobát kellene berendeznem itthon, mert én is 30. hétre születtem.

Nita: apaságiért kell fizetni, azt tom, hogy gyámhatóságnál v. anyakönyvvezetőnél kell tenni...egyébként tök hülyék nálunk, mert én olvastam a törvényben, hogy közjegyzőnél is lehet ugyen úgy, sőt még a bíróságon is....
Hogy vagytok, jobban bírod már Mátécskával a betegápolást?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi!
Vigyázz magadra!! Nehogy kibujjon Benji idö nap elött..!
Hát az az igazság hogy elkezdtem az elevitet szedni kb 20-on pár szemet szedtem be..de abba is hagytam mert annyit kajáltam mint állat és 5 kg feljött rám hetek alatt :shock: :oops:
ugyhogy azt már nem is merem szedni...

Nem merek vonalzót csinálni..nehogy megint előre igyak a medve bőrére,bár ez csak babona...na meg amit nyuszi is írt ha nem akar ugy sem marad meg..
Vendég

Kirus: az elevit az nem árt, én is szedtem az első 3 hónapbabn, meg még előtte is...de a magnézium az lazítja az izmokat a görcsöket gátolja...
Én azóta hiszek a vitaminokban, mióta volt az a baromi nagy vihar néhány éve augusztus 20-án és én lent volta,m a Duna-parton és eláztam, akkor katam egy vesmedence gyuszit, még novemberben is 39 fokos lázzal kínlódtam...akkor javasolták a Lenkei vitamiokt, én nem hittem benne_ de már túl voltam 5 doboz antibiotikumon, és nem javult a helyzet, gondoltam megpróbálom- szedtem egy 30 szemes adagot, monjuk k. drága volt, de semmi bajom nem lett, azóta évente egyszer csinálok egy kúrát és kész...
Mondjuk babára nem tudom mennyire jó, de nem kell félni főleg, ha olyan vitamint szedsz, ami vizelettel kiürül, ha esetleg többet veszel be.

Kép
nyuszifül16

Kirus nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!+++++++++
de mit is beszélek.....minden rendben van és lesz is!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszi Máté már jobban van hála égnek!!!!!!!!!javulgat!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyuszi!
Azt tudom hogy nem árt a vitamin... de nagy égyvágyat csinál(legalább is nálam) és az nekem egyáltalán nem jó :( ..
Vendég

nitácska!
Köcce :wink: reméljük!!!!
Az jó ha Máté jobban van!!!! :)
Szegény..min ment vagyis min mentetek keresztül :?
Vendég

senki ne élje ezt át!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita!
Ne bizony...de sajnos olyan sok ilyenről hallani :(
Képzeljétek tegnap voltak itt unokatesomék áprilisban volt 2 éves a lánykájuk és el kell vinniük gyerek nögyogyászhoz mert össze van nőve 2 helyen a nyálkahártyája :(...na az se semmi...
Ilyenről még nem is hallottam..
Vendég

Cathy,én nem tartom magam rossz anyának,de 2 év pont elég itthon.Egy kétéves gyereknek már nem én vagyok a társaság,hanem a többi baba.Anyagilag se tudnék itthon maradni.Én nem tudom GYES-ből hogy lehet gyereket nevelni,de nagyon nehezen,az biztos.Felelőtlenségnek tartom az iskolából gyesre menést....van itt egy lány a faluba,megállított a múltkor,hogy tudom-e,hogy a gyest hiába,hogy most várom a másodikat,ha meglesz is,csak egy gyerek után kapom majd,csak a családi pótlék lesz dupla....Uramisten,nem tudom egyesek hol élnek....és ő ennek "tudatában" vállalta be a másodikat.Mondtam,hogy engem nem érint,mert gyedes vagyok,az elején meg tgyásos.De jó neked-ez volt a válasz...
Szóval tuti csak 2 évet leszek itthon.
Amúgy ki hány gyereket szeretne??Mi majd 3-at.De a 3-at majd csak később,Melcsike után dolgozni akarok.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

én is szeretnék majd 3.-at de előtte nekem is dolgozni kell......
Móni én suliból mentem gyesre..... :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Értem Meli, igaz én nem sokat tuok az ilyen dolgokrol, de én is csak két évet lennék itthon, mert utána bölcsibe adnám.

Mi 2-3 gyereket szeretnénk. Kírus azt gonbdolod ez alatt az idő alatt beágyazódhatott?

Nyuszifül szerintem is igazad lehet, nagyon rágölcsölök, probálok, nem rá gondolni, és igy maj talán jobban összejön, minhogy ha annyira akarom a babát.

Voltunk vendégségbe a barátnőmnél akit emlitettem, hát tündéri kislánya van, olyan aranyos....

namentem aludni,

Üdv mindenkinek...
Vendég

Sziasztok! Na, most értem haza, mert egyik régi jó barátommal elmentünk sétálni meg enni egy jó nagyot :lol: Ja vannak pocis képek, majd teszek fel.
Olyan jó volt ma, hogy kicsit összeszedtem magam, annyira nem adtam magara mostanában, csak itt befordulgattam...

Melinda:igazad van a gyessel kapcsban, csak akkor nem reménytelen, ha a faszi jól keres, vagy a nőnek van vmi mellék állása, ezért csinálom a fordítást...
mellesleg meg jó hülye voltam, h nem szakmát tanultam, Anyámék is kezik belátni, mondjuk azt tanulni még nem késő!

Ki hány gyereket szeretne??? Hát én egy szerető Apukát szeretnék és aztán gyerekeket, de olyan Apukát ám, aki a babámat és engem is nagyon szeret!!! :oops: :lol: :oops: :oops: Remélem nem túl szánalmas!? Egyébként én is majd többet, de lehet csak ő lesz...

Melinda: Ha átküldök majd képeket segítesz feltenni?

Cathy: SZUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Csak nyugalom menni fog!

Kép
nyuszifül16

Ja , még egy ez nem tom mennyire normális, de kezedek félni, hogy mi van, ha nem tudom ellátni a feladataimat, és nem leszek jó Anyuka...és nem tom megtalálni a gyerekkel a közös hangot, tök be vok sz.rv..... :shock: :shock: :shock: Lehet, h nem lenne ez ennyire vészes, ha lenne igazi társam...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Én meg már nem tudok aludni,remélem lassacskán kijön Melcsike.
Na megértelek Nyuszifül,először tényleg normális apuka kellene neked!!!!
Segítek,persze,képet kicsinyíteni,emlékszel,mikor még a tesztedet csináltam.....óóóó...most volt pedig nemrég.
Úgy belejössz az anyaságba,hogy észre se veszed.Annyira adja majd magát minden!Kicsit néha nehéz,de nagyon szép feladat,vagy szerep,nem is tudom milyen szót használjak!!!!Pár hét után olyan lesz,mintha világ életedbe lett volna gyereked!!
Cathy,lazulj el.Úgy tényleg könnyebb.
Nita,a Móni én lennék????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Köszike a jókívánságokat!!

MÓNI :lol:(Meli):
Nálunk 2 volt/van tervben, de most már annak is örülnénk, ha legalább 1 sikerülne.
De egyébként 2-őt szeretnénk.

betty615

Meli bocsi igen téged akartalak írni.........csak tegnap topic talin voltam és ott volt Móni és az maradt a fejembe...... :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én már nem bírom ezt a nagy meleget,jaj,annyira úúúúútálom.
Télen annyi ruhát húzok magamra,amennyit akarok,de a semmiből már hogy vetkőzzek tovább??? :roll: :roll:
A kórházba meg ki se lehet nyitni az ablakot a kicsikre,jaj,csak ne ebbe a kánikulába szüljek!!!
Betty,feldobod a táblicskut????
Neked hogy is van??Még ebbe a hónapba spontán próbálkoztok???
Na,MINDIG AKARTAM ÍRNI,DE MIRE ODAJUTOTTAM ELFELEJTETTEM,HOGY BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli azért ilyen melegbe csak ki lehet kicsit nyitni az ablakokat a babáknál is...... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kirus: Grtaulálo! De jóóóó, biztos erősödik az a csíkocska!

C@thy: Addig van remény, amíg nincs piri. De szerintem ha nagyon sokat késik menj el dokihoz.

Melinda: Úristen :shock: Már csak 11 nap. Hurrá!!!! Nem érzel még jeleket?

Kép
babicsek

babi! Köszke!!! Reméljük...majd kedden csinálok még egy tesztet... :)
Vendég

Hát a feje beilleszkedett,szurkálgatni szokott a hasam aljába.
Hasmenést ír még közelgő szülés jelének,meg gyomorégés enyhülést,na ezek megvannak.Szerintem majd pénteken,mondtam Apának,hogy ezt a hetet még végigviszi.... :lol: ő már szólt bent,ha megszülök,aznapra szabi,utána meg az apanapokat kiveszi.... :lol: :lol:
És ha pénteken,akkor 09.08.07 az elég jó dátum... :lol: :lol:
Ja,holnap megyek NST-re,nem tudom megvizsgál-e...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli én már ugy izgulok érted!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mai pocak kép:31+5.hét

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
Hajrá Meli, Renélem meglesz a héten a baba.
Két barátnőm is megszült a múlt héten, mindkettőnek lánya lett.

Kírus veled mi van?

Nita neked is már nem sok van hatra.

Nekem meg még mindig nem jött meg, de székrekedésem is van. Csütötökön megyek vérvételre, megnézem a prolactin homonom nem e magas megint, meg pénteken még egy tesztet csinálok.igy megtudom mi a bajom. Ha egyiksem akkor lehet ás komolyabb bajom van...

Na mentm majd jövök,

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Kírus
ma nem tesztelsz, csak holnap?? :shock: :shock:

Meli
köszike :wink:
A táblát már rég fel tettem volna, csak nincs office-unk, és ha rakunk fel, valamiért nem műkszik...úgyhogy még mindig ügyön vagyunk, azt mondta a férjem, ahoz, hogy fel tudjuk tenni kéne még 1 telepítés....úgyhogy passz, hogy mikor lesz :roll: :?
Tényleg jó dátum lenne a 09.08.07.
Drukkolok!!!
Mi most még spontánkodunk igen.

Nita
szééép poci...te is mindjárt szülsz már :o :lol:

Cathy
nagyon drukkolok neked!!!

betty615

cathy!
Pénteken remélem bezebrásodik a teszted!!
Probálj másik fajta tesztet csinálni!

Velem semmi küli...majd holnap vagy szerdán tesztelek újra!
Amugy élvezem a szabit :wink: ..
Nagy takarítást tervezek a napokban(ablakpucolás,függönymosás stb..)
Csütörtökön du elhozzák sogornőmék a fiukat itt lesz nálunk pár napig,legalább Kíra sem fog unatkozni :D ..
Ja meg jövö héten szerdán készülünk fürödni menni...nem tom az nem gáz? Fürödhetek szerintetek? Nem árt a meleg vagy hideg víz?
Most ugy félek minden szartól :cry:
Vendég

Betty!
Jaja, vagy holnap vagy szerdán :wink: :)
Így biztosabb hogy már erösebb lesz a csík...talán
Vendég

Kírus
hogy bírod ki addig????
Én tuti nem bírnám...
:roll: :lol:

betty615

Betty! Most már azt a 2 napot kibírom :lol:
Ha több napról volna szó akkor én sembírnám ki :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?