Kirus-Kirus-Kirus: jaja, de boldog vagyok, most nagyon vigyázz magadra, remélem ez így is marad, enyém is halvány volt anno... figy tom, hogy én mindig ezzel jövök, de szedj sok c-vitamint, és magnéziumot -béresmagnézuim+b6- védő néni mondta, nekem anno, hogy ezt már gyakran teherbeesés előtt elkezdik szednetni a kismamikkal nálunk, mert ezt is meggátolja, hogy elmenjen a bab, ha ott van. Attól meg nem kell félni, hogy beteg babót tart meg, se a vitamin , se a hormon, dokim azt mondta ha nem akar maradni, úgy sem fog...
Cathy: hát rohadtúl sajnálom...lehet, neked is egy picit lazítanod kellene, mert rá görcsölsz. De ilyen ciklusoknál, ami neked van igaza van Melinek, hogy nem lehet tudni egyszerűen, hogy mikor van pé...Lh-teszt, lehet, ha elkezdenéd a 12 naptól, és mondjuk egy 18 napn kersztül csinálnád be lehetne lőlni...napi 125 forint az már ígyelnkor nem gáz.
Egyébként ne aggódj, én is annyira akartam, tök para voltam, lehet tényleg csak lazaság kell.
Betty:Boldog szülit!
Nekem tegnap úgy fájt a hasam du 4-től este 10-ig, hogy fel sem mertem kelni, 3 magnéziumot vettem be, úgy volt ha nem mlik este mek a kórházba, de tízre jobb lett, most lekoopogom jól vagyok! Lassan sztem nekem is gyerekszobát kellene berendeznem itthon, mert én is 30. hétre születtem.
Nita: apaságiért kell fizetni, azt tom, hogy gyámhatóságnál v. anyakönyvvezetőnél kell tenni...egyébként tök hülyék nálunk, mert én olvastam a törvényben, hogy közjegyzőnél is lehet ugyen úgy, sőt még a bíróságon is....
Hogy vagytok, jobban bírod már Mátécskával a betegápolást?