Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Na szép napunk van ma is. :wink:
teletöltöttük reggel megint amedencét a férjemmel,így megint megy a fürdőzés 1000-rel,csak bejöttünk mert Vikike felébredt majd szopcsizott és most megint alszik.megyünk is ki megint Balázzsal.
Tegnap volt nálunk anyósom hazajött a Balatonról és Balázsnak hozott egy kis horgász játékot(pecabot meg halacskák vannak hozzá és a bot vége mágneses és a halakat úgy tudja kifogni).
na tegnap du. a lavorba engedtem neki vizet,estig pecázott,most meg a medencében csinálja. :lol:
Andi:
Én is kívánok nektek Sok Boldogságot az évfordolótok alkalmából.
Jót tudtok ma is majd pancsizni anyukádéknál,biztos tök szupi a medence hőfoka.
Szívesen mindent ,de igazán nincs mit a terülj-terülj asztalkától még messze voltam azért. :wink:
A képeket még nem néztem ,de pótólom. :oops:
na ne már ,azért biztos volta te gyerekeidnek is nyugis időszaka,Balázs is elég nyugis volt még ebben a korban bár ennyire nem mint Viki,de később aztán belendült. :roll: :D
Köszia dícséretet,édes volt Bencéd is mennyit nevettünk. :lol: N a meg a nagybetűs NŐ Dorkád is édes pofa. :D
A gattyát kimostam ,már szárad, :lol: na a férjem amennyit nézegeti a mosott ruhákat. :lol: A lényeg hogy az övé ott van a fiókban . :lol:

Figyeljetek már! Mit szóltok Magdihoz a Barátokba közteben?
Meglepődtem hogy meghalt. :shock: :shock: :shock:

Zsebi:

Kívánok én is sokat és boldogat a gyerekeknek!!!!!!

Ennyi voltam. Pá,pá

Kép

Kép
aliza

Barátok Köztben lett volna. :oops: :D

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!
:P :P Vagyok én is csak az az igazság hogy lusta vagyok irogatni de olvaslak benneteket.Itthon vagyok szabin de Patrik kiszedi az erőmet oly eleven,bár sokat fürdik a medencébe is.Miota nincs bölcsi nem akar délbe aludni.Mindig 2h-körül alszik el nehezen és este 10 után még alig akar aludni,pedig egésznap jön megy.Katasztrofa ,nem tudom hogy fog 3-tol visszaállni a bölcsis rendbe.
bendor:köszi hogy hiányolsz,de hangulat kell hogy irjak.Nagyon jó volt akkor nektek a kirándulást.Nekem Eger az eggyik kedvenc városom.Minden évbe lementünk,miota Patri megszületett nem voltam de jövöre bizti megyünk.

pintyus :Akkor ideköltöztök a közelünkbe.Nem messze lakunk az Ábel u-hoz.

Most ennyi majd irok még megyek mert manó a medencében vár.

Sziasztok. :P :P
cilamila
Debrecen

Andi!
Nektek is boldog évfordulot, nekünk is tegnap volt az 5 éves:)

Ma megyünk anyósékhoz.

Mgdika:én is meglepődtem, nem tudtam hogy ki fogják írni a sorozatból. :? Kár érte:(
pankaa

Sziasztok!

Awe,lolita!
Köszi az infokat a terhestornáról, megpróbálok utánaérdeklődni jobban.

Andi!
Gratula az évfordulótokhoz így utólag, különösen a te türelmedhez. :D (csak vicc volt) :lol: Láttam, hogy írtál az iwiw-en is, de persze most nem működik az üzenetfunkció, de majd írok ott is.
zsanna7

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a gratulációkat!!!

Alízkám!
Pénteken tényleg szuper volt a medence hőfoka, 29.5 fokos, így este 9-ig medencéztünk. Bezzeg tegnap és ma bele se mentünk, Fúj a szél, hol süt a nap, hol meg elbújik. :?
Csak holnap megyünk vissza anyuéktól, fiúk ugyanis ismét horgászni mennek hajnalban.
Magdi anyus... így járt. Én sem gondoltam, hogy végleg kiírják a sorozatból. Pedig oszlopos tagja a BK-nak.

Panka!
Megkésve , de Nektek is boldog évfordulót!!!!

Zsani!
Nekem a védőnőm, mondta hogy van terhestorna a Baby Center fölött a Jerikó uton, de fogalmam sincs, hogy tényleg így van-e. Esetleg az A1-ben, Malompark fölött?

Zsuzsi! Anita! Lilla!
Lánykáitoknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Andi!

Köszi szépen!

Én sejtettem Magdi anyust, mert már vagy 4 hónapja olvastam, hogy ki akart szállni a Bk-ból, szóval valahogy ki kellett irni.... :roll:
Vendég

Sziasztok!!!!

Drága kis Annák!
Kívánok nektek Nagyon sok boldogságot névnapotok alkalmából!!!!

Andi:

Kár hogy nem tudtatok fürödni csak pénteken,de az is valami.
Most lehült kissé az idő,bár ma már egész jó volt.
Ma bográcsoztunk arra tökéletes volt.Meg főztem megint kukoricát ,meg anyósom is eljött hozott almás sütit,így megint adtam a kilóknak. :cry:
Ja és megnéztem a képeket,jók lettek kivéve persze amelyiken én vagyok. :evil: .d ez már nem újdonság,Úúúúúúúúúúúú nagyon béna fejem némelyiken. :cry:
Érezzétek jól magatokat, a fiúknak meg Sok szerencsét!

Zsanna:
Én még Balázzsal amikor terhes voltam a Baby Center fölé jártam hétfőként volt kismama klub ,akkor mindig volt előadás,majd utánna a kismama torna.

Panka:
Boldog évforduló nektek is ,így utólag. :wink:

Kép

Kép
aliza

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a köszöntést mindenkinek!!!!! :D

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Anita és Lilla Annájának!

Nagyon jók a minitalis képek! Anitának milyen szép pocija van már! :D

Andiéknak és Pankáéknak boldog házassági évfordulót!

Nálunk sajna semmi jó nincs. :cry: Férjem elvesztette a munkáját, aztán még az apja is jól alánkvágott, de ezt inkább nem is írom itt le nyilvánosan, mert nagyon durva, ha nem velünk történne, lehet el sem hinném.... Szóval nálunk nem lesz most kistesó, megyek vissza dolgozni, Pannika meg bölcsibe. :cry: Nem így terveztük, nagyon nem, úgyhogy teljesen kiborultam, ezért is nem jöttem, nem vagyok jó társaság mostanában. Elhihetitek, a szívem szakad meg. Leginkább Pannikáért, hogy nem lehetek vele, csak szinte hétvégén. Másrészt egy kisbabáért, annyira régen szeretnénk már, és ki tudja, mikor lesz.... :cry:

Ne haragudjatok, most csak ennyi. majd jelentkezem, de össze kell szedni magam előbb, mert olyan hirtelen jött egyik rossz a másik után. :cry:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Andi, Alíz!
Köszi a Baby Centeres infot, meg fogom nézni, mert az nincs is messze és ha beszélgetés is van előtte az tök jó.Az aguaticum honlapján is láttam, hogy van, de majd felhívogatom őket vagy elmegyek aztán megnézem.Valamit szeretnék mozogni, úgyhogy belendülök a komolyabb keresésbe.
:D
zsanna7

Sziasztok!

Minden Annának kívánok nagyon boldog névnapot!

Zsu!
jajj, nagyon sajnálom a rossz híreket!:(Bölcsi jó dolog, de ha csak erős elhatározásból viszi az ember a gyerekét!!!!Így biztos nehezebb lesz mindkettőtöknek, de még van egy kis időd, hogy efldogozd, és megbarátkozz a gondolattal.És fel is veszik a bölcsbe ősztől??Nagyon sajnálom a férjedet , hogy elvesztette a munkáját:(Nincs most kilátásban másik?Hátha összejönne, és nem kéne neked visszamenni. :roll: Drukkolok nagyon!!!
És gyere ha úgy érzed, ha kibeszélnéd magadból!(írj a közösre :wink: )
Sok erőt és kitartást kívánok most Nektek!!!!
pankaa

Sziasztok,

Andi,Kriszti,Zita,Aliz
Sajnos mégsem jó a hét nekem. Mamám nincs jól és mennem kell haza segiteni neki holnap is, úgyhogy le kell mondjam:-((( Ne haragudjatok.

Zsuzska
:-(((( Nagyon sajnálom. Férjed mit dolgozik? Jól emlékszem hogy informatikus? Hátha találna vmi jó melót még addig. Igazságtalanság lenne, mikor annyira szerettétek volna már a második babát. És már én is alig vártam a jó hirt Tőled. Nagyon drukkolok, hogy végül minden jól alakuljon.

Én is kivánok igy utólag is Pannikának és a másik kis Annánknak is boldog névnapot.

Most megyek, lassan ébred a lányom és indulunk haza.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Anita!
Sebaj, majd máskor. :) Illetve az baj, hogy mamád nincs jól, ugyhogy jobbulást neki, remélem semmi komolyabb.

Zsuzsi!
Ó, miket írsz. :( Olyan rég nem jöttél, de nem gondoltam, hogy ezért.
Én is arra emlékszem, hogy a férjed informatikus. Őket azért keresik, nem??? Hátha találna hamar melót és nem kellene lánykáddal bölcsibe kényszerülni. Azért ne adjátok fel ilyen hamar. Ha mégsem jönne össze akkor szeptembertől menne Pannika és Te a beszokatás után dolgozni? Ez tényleg hírtelen jönne most mindannyiótoknak, hátha mégsem kell ezt meglépni. Szorítok, hogy a lehető legjobban gyertek ki ebből a helyzetből. Apósod is a legjobbkor tett be Nektek, mnthogy segítene, hisz mégiscsak a fiáról van szó, ha már az unokáját és Téged nem néz. :roll: :roll: Dehát ez van. :( :(
Mindenesere a legjobbakat Nektek. És gyere amint tudsz.

Zsani!
Ha már Alíz is írta a Baby Centeres tornát akkor biztos van is.
Pécsen most voltatok? Ha igen, milyen volt????

Alíz!
Dehogy rosszak Rólad a képek, ne hülyéskedj már.
Valóban a bográcsozásra jó idő volt hétvégén.
Zsebiék most jól jártak, nem a 40 fokos hőségben indulnak/indultak nyaralni.
Fiam végül nem ment horgászni, hisz reggel fél 4kor kelt Tibi és az öcsém. Nem akartuk Bencét is ilyen hamar kirángatni. Ugyhogy ketten mentek a nagyok, vagyis férjem unokatestvére még csatlakozott hozzájuk. ugyhogy hárman várják a nagy hala(ka)t. :D :D
Épp nézem a vonalzódat, mindjárt szülinapos Balázskátok. Mit fog kapni, van már valami ötlet?

Panka!
Emili visszaszokott már teljesen a bölcsibe a nyári szabadság után ? Dorka mindig kérdezi mikor megy már bölcsibe, mert menni szeretne, de nagyon kíváncsi leszek, ha eljön az idő akkor is ezt fogja -e mondani, vagy sírás lesz. Utóbbira tippelek. :( Bár sosem lehet tudni.

Olgi!
Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!!!!Puszilunk!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Szia Andi!
Nem most voltunk, most lustálkodtam egész hétvégén, de ilyen is kell.Majd a jövő héten fogunk menni.
zsanna7

Olgi! Boldog névnapot kívánunk!!!!!

Lányok! ÍRtam a közösre!

Kép
zsuzska81

Zsuzsi!
Válaszoltam a közösre. :wink:

Zsani!
Jó a lustálkodós hétvége is, nekünk már rég volt, ugyhogy lassan kezd hiányozni. :lol: :lol: :lol: :lol: Mindig van valami program. :P

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

Zsuzska:
Sajnálattal olvastam amit írtál,álmomban sem gondoltam volna hogy ez történt veletek.
Apósodtól ez egy nagyon szemét húzás volt,hogy tehet ilyet valaki a saját gyerekével?Szülő az ilyen?Nemhogy segíti még belerúg egyet.
Nagyon durva ,nem térek napirendre.
Drukkolok hogy találjon valami jó munkahelyet a férjed,a szakmája az keresett .Remélem hamarosan megoldódnak nálatok a problémák és mégsem kell vissza menned dolgozni.

Anita:
Jobbulást a mamádnak.
Nem gond,majd legközelebb.

Andi:
Háááát még pontosan nem tudom hogy mit is kapjon Balázs a szülinapjára.
Ötletem már van pl:bicikli,vagy gondolkodom azon a vasúton ami Bencének van ,az nagyon bejött neki amikor nálatok voltunk.
A jövőhéten már szabin lesz a férjem és majd elindulok nézni neki valamit.
De van ötleted,szívesen fogadom. :lol:
Olgi:
Isten éltessen névnapod alkalmából!!!!!

Na megyek lejárt a mosógép.
Puszi.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Szia Andi!
Képzeld most jött be Ella, hozott egy csomó sütit. :D Minden nagyon jól sikerült, de majd elmeséli biztos neked is részletesen ha találkoztok vagy beszéltek.Ági is jött dolgozni, de sajnos velük minden változatlan.Mi holnap du megyünk az UH-ra, úgyhogy majd írok hogy mi a helyzet.
zsanna7

Sziasztok!

Elsősorban kicsit megkésve kívánok a kicsi Annáknak nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi: Szörnyülködve olvastam amit írtál, egészen elképesztő, én sem tudok magamhoz térni azóta. Teljesen ledöbbentett hogy hogy létezhetnek ilyen emberek, mert ezeket nem is lehet szülőnek nevezni, aki a saját gyerekébe így belerug, az unokájárol meg nem is beszélve, mert végülis tőle vesz el mindent, ha nem hajlandó segíteni. De azért a zsozsó jól jönne. :evil: :evil: Gusztustalan!!!
Nagyon nagyon drukkolok és nagyon remélem hogy minnél hamarabb rendeződnek a dolgok nálatok, és talál munkát a férjed és neked nem kell visszamenni. Borzasztó hogy mekkora fordulatot tud az élet nyújtani. Tudom hogy menyire szeretnétek nagy családot. Hidd el, egyszer csak bekövetkezik az álmotok.
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsi, drága!
Kívánom, hogy mihamarabb rendeződjön az életetek!
Nagyon nehéz idők járnak most, és ezek szerint az ember a családjától sem remélhet segítséget!
Ha bármire szükségetek lenne szólj nyugodtan!
Nyitva tartom a szememet, hátha akad valakinél valami munka a férjednek, neked.
Bár remélhetőleg téged legalább visszavesznek. :shock:
Aposodékat nem minősíteném, nem lenne szalonképes.

Lányok, köszi, hogy eljöttetek, szuper volt kicsit talizni!

Anita, semmi gond, majd legközelebb.
Nagyon csini a kis pöttyös ruhás modellke!!! :wink:
Mamidnak mielőbbi jobbulást!

Kívánok a mi kis Annáinknak nagyon boldog névnapot!

Kép

Pintyus, megkaptad a Teszveszes grafikus elérhetőségét? Fotóról készít grafkát, A4-es méret 3e FT, A3-as méret 6 e Ft.
Azóta is Sanyin röhögök, hogy "rúgjál be, lesz bátorságod vezetni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen klassz lenne, rögtön be is vonnák a jogsimet, amilyen béna vagyok... :oops: :oops:
Patrickó hányt azóta?
Képzeld, totál rákattantam a házatok alaprajzára! Nagyon bejön nekem! Biztos élőben is nagyon szuper!
Mikor van az átadás?

Andiiiiiiiiiiiiiii, szerdán utaztok!!!!!
Készülődsz már? Nézted a Dino parkot?

Alízka, de drágák a csemetéid!
Vikike olyan igazi kislány! A szép vonalú kis szája!
És mennyire hasonlítanak! Tényleg egy "alom". Édes pofák.

Panka, mikor költöztök? Emike katicás szobát kap? És a többi helyiség? Színek, csempék? Konyhaszekrény?
K-É-P-E-K-E-T !!!!!!!!!

Zsanna, sajnos én nem tudok terhestornát, bár nem is nagyon lehetett a bevérzés miatt, majd a 32. héttől kétnaponta, naponta jártam a Klinikára, mozgásnak doszt elég volt.

Krisztina, mi újság veled??????? Túl vagy a kritikus időszakon, ugye?
Vásároltok már?
Mikor lesz a dokink? Egy rákszűrésre meg kéne látogatnom, de csak húzom és húzom, jáááj.

Olgikám, nem hiszem, hogy olvasol bennünket, de úgy illik, hogy neked is kívánjak boldog névnapot, már amennyire most boldog lehetsz.

Kép

ááááááááááááááá, NÁLUNK MEGINT FÚRNAK, kizárólag ALVÁSIDŐBEN!!!
Hiába szólunk az egyiknek, másnap kezdi egy másik barom! :evil: :evil: :evil: :evil:
Esküszöm a csendespihenőt a panelban tiszteletben tartották, itt mindig alvásidőben zajol valaki...
Tele az utca kicsi gyerekekkel, őket nem zavarja??????

Képzeljétek Nelly megint elkezdett dumálni. Beül a forgós fotelba és mondja "tüccs " (csüccs) .
Tud puszit dobni, próbál kanállal enni, csak menni nem akar.. :cry: :cry: :cry:

Puszi mindenkinek, szegény Nellykém felébredt. :evil: :evil: :cry:

Sziasztok!

Olgi!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!

Kriszti!
Képek azok vannak, amiket már mutattam, a gépen már csak a parketta képe van, majd áttöltöm.Nem lesz nagyon katicás a szoba, a függöny organza, hímezett szines pillangókkal.Majd fotózom azt is, de még nincs megvarrva.
Konyhaszekrény még nincs, lehet hogy mégis IKEA-s lesz;)
Nellynek is az IKEAs forgószéke van?Emili most kapott egyet, és nagyon imádja:)
Hol fúrnak??Az utcán???Vagy a szomszéd?
Fogsz te még Nelly után szaladni, ne izgulj, be fogja pótolni a kimaradt időt is!:)

Andi!
Igen, visszaszokott már, csak 2 nap volt sírás reggel.Viszont nagyon jól haladunk a szobatisztasággal,délutánnként most bugyit adnak rá, és nem is pisil be!!Itthon is szól mindig!!Most úgy érzem, hogy sikerülni fog
:wink:

Zita!
Hol látható a ház alaprajza?? :roll:

Zsu!
Ide írom, vmiért nem tudok a címre levelet küldeni. :roll:
Nagyon sajnálom hogy ilyenek a férjed szülei:(Szomorú:(
Én is csak sok sok erőt és kitartást tudok kívánni ebben a nagyon nehéz
helyzetben!
Remélem sikerül bölcsit találnod, és visszavesznek a munkahelyedre is!
És drukkolok a holnapi állásinterjúhoz is!!!!Igen, sajna most uborka
szezon van minden téren, de hátha!;)
pankaa

Sziasztok!

Anna babáknak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Olgi
Neked is nagyon sok boldog névnapot!

Zsu
Szóhoz sem jutok :shock: nagyon nehéz lehet most de kitartás!
Szörnyű mikor kártyavárként hullik szét az ember gondolataiban eltervezett jövő :(

Andi
Monaco nem titkos :lol: csak mindig elfelejtettem irni.Szoval ha kimegyünk báttyámékhoz látogatóba akkor olaszba vesszük az irányt és a tengerpart is nagy élmény de ha már ott vagyunk akkor ugy tervezzük 2 napot monacoba töltünk (persze vagy francia vagy olasz megalvással)Nem tervezünk előrre és nem is foglalunk sehol semmit csak megyünk előrre :lol: a család azt mondta dinnyék vagyunk de szerintünk ennek is megvan a maga feeling-je és biztos találunk szállást is.(Aug vége szet eleje)Ekkor az olaszok már nem nyaralnak mindenki megy haza dolgozni és beköszönt az uborka szezon a szállodákba/hotelekbe.

Hétfőn voltunk dokinál.Szabika nem baris hanem valami étel all. jött ki ismét :cry: de ma volt lent a védőnő és mondta hogy ha eddig nem jött ki akkor már nem is fog mert kb 3 hete találkozott Szabi a himlős kis barátjával.Örülök is meg nem is.
A nagy hírem az az hogy kb 3 napja Szabcsi magabiztosan megy ugy hogy a fél kezét fogjuk és stabilan áll.De tegnap éppen apával sétáltunk az udvaron Szabcsi közöttünk állt amikor is fél szemmel látjuk hogy elindul a nagy világba :lol: amikor hátra nézett nem ült le csak lecövekelt és várta hogy most mi lesz.Persze én pityeregtem egy kicsit apa is körbe csokolgatta és ezen felbuzdulva továbbra is totyog 10-15 lépéseket.Van mikor meg meg botlik és elzakozik de ha ujra felállítjuk megy mint a mérgezett egér (tul bátor).Ma voltunk anyukáméknál ők is majd megették mert kérte anyukám hogy mutassa meg a kis játékát és erre Ő szépen oda totyogott és megmutatta.
Imádom annyira aranyos!Kicsit félek mert hallottam ha ilyenkor nagyot zakoznak akkor nem akarnak ujra járni.Szoval a szemem a pályán lesz :lol:

Pusza mindenkinek

Kép
awe

Sziasztok!

Ismét itthon.Szerda reggelig. :lol:
Holnap nagy pakolászással fog telni a napunk.
Jajj, én már megint annyi programot tervezek, hogy férjemnek így látatlanba is soknak tűnik. :lol: :roll: Sebaj, azért kiharcolom én hogy mindenhova eljussunk.. :lol: :lol:

Kriszti!
Fejben készülődtem ma, de a tényleges pakolás holnap vár. Bár most is késő van, akár el is kezdhetném, ugyis kedd lenne mire befejezném.
Naná, hogy néztem a Dino parkot, kilátásba van az is hogy azt is megnézzük.
http://dinopark.kristall.hu/
Nagyon ügyes Nelly babád, hogy egyre több mindent produkál. Ne aggódj amiatt hogy nem akar még/már most szaladni, mert loholhatsz még utána eleget. Pótolni fogja ha rákap az ízére. :wink:

Panka!
De jó.... Emili kezdi a szobatisztaságot. Úgy legyen, biztos most végleg szobatisztává fog válni. Ügyes csaj ő, csak meg kellett érnie rá 100 %-osan. :wink:
És abban is nagyon ügyes volt hogy csak 2 nap pityergett bölcsibe visszarázódáskor. :wink:

Évi!
Most éppen mire lett allergiás a kis drágád? :cry:
Gratulálok a kicsi kincsed totyogásához! Nagyon nagy dolog ez, én is minden ilyen jelentősebb cselekedeten pityeregtem. Szerintem ez az anyák velejárója. :lol: :lol: :lol:
Nemsokára 1 éves a drágád és ő ajándékozott meg Benneteket. Nagyon édes kislegény. Nyomj egy cuppanóst a pofijára a nevemben is.
Nagy kalandnak ígérkezik a nyaralásotok. Bátrak vagytok valóban. Mi még sosem mentünk sehová úgy hogy ne lett volna szállás foglalva, csak elméletben játszottam a gondolattal, mi lenne ha spontán mennénk valahová, minden előzetes tervezés nélkül. De nem vagyunk ehhez elég bátrak. :P
Egyébként hol laknak a bátyádék? Melyik országban? :shock: Olaszo.-ban? Tutira fogtok találni szállást, valóban kezdenek majd csendesedni a panziók, szállodák ebben az időszakban.

Zsani!
Majd írd meg mi volt , mit láttál UH-n, ok? (Ill. mit fogsz látni, vagy nem is tudom hogyan írjam) :P Még indulásunk előtt kiváncsi lennék rá. :P :P :P Ha tudsz gyere, mesélj!

Jóéjt!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Ismét én. :lol:

Évi! Zsebi! Márti!
Fiaitoknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!

Márti!
Kicsit előreszaladva, de :
Neked is nagyon boldog névnapot kívánok! Holnap már biztos nem jövök.

(Tettem fel pár képet a júliusi albumunkba. :wink: Megnézhetitek)

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!

A Szabolcsoknak én is kívánok ,SOKAT ÉS BOLDOGAT!!!!!

Andi:
Nektek jó utat ,érezzétek jól magatokat.
Biztos rengeteg élménnyel tértek majd haza.
Vigyázzatok magatokra!

Kriszti :
Köszönjük szépen a dícsérő szavakat.
Nyugi,hamarosan szaladni fogsz Nelly után.

Évi:
sajnélom hogy Szasza allergiás. :cry:
Gratula!,na most indul csak be majd az élet nálatok. :wink:
Egyébként ne aggódj hamar megtanulnak úgy esni hogy meg sem érzik ,csak azt veszed majd észre hogy egyből feláll és totyog tovább.

Ennyi voltam.Sziasztok!

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Most értünk haza a 12 hetes uh-ról.Minden rendben van a gyerkőccel, jók a méretei, a nyaki redő is jó, gerince, nyelőcsöve is rendben, működnek a szervei. :D Sajnos a nemét nem tudtuk meg :( , így is alig lehetett lemérni, mert folyton elbújt és lusta volt megmozdulni. :) A méhlepénnyel van annyi, hogy most még a méhszájnál van, de azt mondta a doki, hogy feljebb kúszhat.A kezét folyamatosan a fejénél tartotta, el akarta takarni magát, de azért elcsíptük szemből is.
Most nincs egyéb teendőm, a vérnyomásom is vizeletem is rendben volt.Annyit kell, hogy fel kell keresnem a védőnőt a terhesgondozóban.Na ebben jó lenne ha segítenétek, hogy akkor most hova kell mennem, mert azt elfelejtettem megkérdezni.A háziorvosomhoz?Vagy hova?

Pusszantás mindenkinek és szép napot, a miénk már az, megkönnyebbültünk. :lol: :lol: :lol:
zsanna7

Sziasztok!!!

Csak gyorsan most!

BOLDOG NÉVNAPOT a SZABOLCSAINKNAK!!!!!!

Andi!!! Jó pakolászást, pihenjétek ki magatokat, nagy út és élmény áll előttetek!!! Kívánok nagyon jó szórakozást, minnél több látnivalóval, szép időt, jó szállást, sok sok élményt. És persze rengeteg képet!!!!

Kriszti! Azóta is nevetek a soraidon, édes vagy hogy gondolsz a kis házunkra, de abból az irka firkából hogy tudtál bármit is megjegyezni?! :roll: Gratulálok Nellykéhez, hamarosan úgy el fog szaladni előled hogy észre se veszed.

Éva: Hatalmas Gratula Szaszához!!!!!!! Nagyon ügyes nagy fiu, ő az első a három kis tündér közül aki elindult, :D :D :D Gratula, el is hiszem hogy elpityeregted magad, én is ezt fogom majd biztos. Nagy élmény ez egy szülőnek mikor látja hogy naponta valami újat tanul a gyereke, de az első lépések azok nagyon meghatóak gondolom. A képek nagyon édesek, olyan nagyfiu már!! El is csodálkoztam. Olyan régen láttam.

puszika
Még mindig el vagyok havazva a munkával, és a ház alakítással és a berendezésekkel. Bocsika
Vendég

Zsani! Gratula a kis manóhoz, ilyenkor mindig megnyugszik az ember egy kicsit. Mi a nemét 14 hetesen tudtuk meg.
A terhesgondozás az OTI-ban van, a 2. emeleten, a Lycium oldalán kell bemenni, nem a Bethlen u. bejáratnál. Na ez egy nagyon frankó értelmes mondat lett :roll: :roll: :shock:
A védőnő az körzet köteles, nem választhatod. Ezt kell megtudnod hogy te kihez tartozol. Én annak idején fel hívtam a védőnök egyesületét és ott be mondtam a címemet és ők mondták hogy hol találom, melyik gyermekorvos rendelőben. De lehet egyszerübben elmagyarázzák a csajok.
Vendég

Sziasztok!

Andi!
El is felejtettem, jó utat és nagyon jó szórakozást nektek. :D

Pintyus!
Köszi az infot, érthető volt.Akkor ha bemegyek az Oti-ba, akkor ott is megmondják, hogy kihez tartozok, ugye?Meg hogy mindenképp mennem kell az Oti-ba meg majd külön a védőnőhöz is?
zsanna7

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat az útra, remélem hogy szép és tartalmas pár nap elé nézünk.

Zsani!
De jó, nagyon örülök a jó híreidnek. Nem baj az ha még nem tudjátok a nemét, lényeg hogy minden okés. Ugyis a 16. héten levett AFP-s vérvétel eredménnyel menni kell majd 19. heten UH-ra és akkor már biztos kiderül.
Ha az OTI-ba fogsz járni a terhesgondozásra olyan időpontban kell majd menned mikor a védőnőd is ott van, ugyhogy hozzá külön nem kell majd járnod. Legalábbis Bence és Dorka idejében ez volt a módi.

Zita!
A házikó körüli teendők kellemesek , tök jó, hogy már itt tartotok. :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi!
Köszi, akkor bemegyek, aztán ott kiderül, hogy kihez kell menni.Igen, azt mondta a doki, hogy majd menjek AFP-re és a 18.hetit a Klinikán csinálja, mert törvényileg ott kell.Gondolom kell vagy 2 uh abba az intézménybe ahol szülni fogok.Tényleg nagyon jó volt, Peti is ott ült, tisztára meghatódott. :)
zsanna7

Sziasztok!

Isten éltesse a Szabolcsokat!:)

Éva!
Gratula Szabinak, nagyon ügyes!Monaccoi nyaralás biztos szuper lesz, irígy-irígy :wink: Mit csinál kint tesód?
Mire lehet allergiás?Biztos ki fogja azt nőni még.
Tényleg nagyot nőtt már, és milyen sok haja van!Jó az a békás bicaj, na de az a kutyuli ott mellette...:)

Andi!
Merre is mentek?
:oops:

Edina!
Mi van veletek?Régen írtál!
pankaa

Panka!
Sopronban lesz a szállásunk, de az idő nagy részét Ausztriában szeretnénk tölteni, ott van a programok nagy része kinézve. De majd meglátjuk hogy alakulnak a napjaink. Igazából Sopronban már voltunk Bencével, mikor ő bölcsis volt és akkor megnéztük a várost. :wink:

Zsani!
Igen, biztos van abban valami, hogy nem árt ha megfordulsz a klinikán is. Terhesambulancián épp vártam mikor egy cigányasszony elkezdett veszekedni az asszisztensekkel, hogy nem kap valami jutattást, holott itt szült. Mondták neki, azért legalább párszor eljöhetett volna terhesgondozásra is, mert pecsét nélkül nincs tgyás, gyed stb. Gondolom ő sehova nem járt terhesgondozásra, bár abban az esetben meg szerencsétlen védőnőjének kellett volna felkeresni és figyelmeztetni. Persze biztos fel sem vette vele a kapcsolatot a védőnővel.A várandós kiskönyvben minimum 4 pecsétnek kell lennie, hogy a jutttatások járjanak. De nyugi, ez Neked bőven meglesz, hisz eleinte havonta, 36. héttől még gyakrabban kell majd járnod terhesgondozásra. Végülis mindegy hova csak járj. :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor

Szia Andi!
Persze, hogy meglesz a pecsét, meg szerintem elég nagy doki ő ahhoz ott hogy elintézze ha úgy van.Jó utat nektek és kellemes nyaralást, biztos szép időtök lesz. :lol:
zsanna7

Köszi Zsani!

Lányok aztán irogassatok míg távol vagyok. :lol: :lol:
És jók legyetek , puszi:

Andi

Kép
Kép
bendor

Hello Lányok!
Nemrég érkeztünk meg Sopronba. Eseménytelen volt (szerencsére) az utunk, reggel negyed 6-kor indultunk. A szállásunkról írok, ugyanis van net a szobánkban, erre pedig nem is számítottunk. :wink: Kis családom jelenleg piheni a hosszú út fáradalmait. :lol: :lol: :lol:
Puszi Mindenkinek.

Majd lehet még írok a héten.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!
Pár napja érkeztünk, sikerült vízumot intéznem Anyunak, így most velünk van.

Köszönöm a vigasztalásokat. Igazándiból nem kérdés volt felőlem, hanem kiáltás, mert ordítani tudnék, fájdalmam nagyon erős, pont azért is ,mert nem tudtam vele lenni, amikor történt . Sokat nem mondtak el, mondván jobb, hogy nem láttam a szenvedését, azt a pár utolsó napját. Én még júniusban akartam menni, érezte a lelkem, hogy baj van. DE még ő is mondta, hogy jobban lesz hamarosan, akkor jöjjek, mert szeretne kimenni értem az állomásra... :cry:

Köszi a névnapi köszöntőket, mi is csatlakozunk az összes névnaposhoz!!!
Nálunk is úgy néz ki a férjem munka nélküli lesz megint, méghozzá az utolsó 250 000ft-t nem is akarnak kifizetni :shock: Ez már több a soknál, szemét egy társaság, nem hiába ment el onnan már egyszer.

Most kaptunk 18 havi oltást és Zolcsi meg a pneumovax-ot ovi előtt.

Majd jövők, puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Szia Andi!
Tök jó hogy van net a szálláson, így legalább esténként hátha lesz időd.Sopronba mindenképp menjetek fel a tűztoronyba, most néztem vissza a soproni képeinket, ha máshova nem a tűztoronyba mindenki eljut, igaz sokat kell lépcsőzni és szűk a hely, de a látvány megéri. :lol:
Ja, van egy rossz hírem, Áginak tegnap meghalt az anyukája, küldtünk nekik táviratot, meg majd koszorút fogunk küldeni, de szűk körben szeretnék eltemetni, íyg nem megy senki közülünk. :( Csak azért írtam le hogy tudjál róla mire visszajössz.

Jó pihenést nektek továbbra is, mikor jöttök egyébként haza?
zsanna7

Sziasztok!!

Gyors bekukk, ég a fejem rendesen!
A mi kis Szabikáinknak nem kívántam boldog névnapot! :oops: :oops: :oops:

Isten éltesse a drágákat sokáig!

Kép

Puszi mindenkinek!

Lányok!

SOS segitség kellene! Hol van hétvégn babaúszás, meg kb. hánytól? Nem tudja véletlenül valaki? Meg hol lehet olyan úszópelust venni? Vagy az minden boltban van? Kszi mindenkinek
Vendég

Lilla!

Pelus van DM-ben, Rossmannban, és mindenhol, ahol sima pelus is van:)
Uszi pedig a termál fürdőnél, azon az oldalon kell bemenni.Van szombaton is , meg vasárnap is.Most mennétek először?Mi jártunk oda, és nagyon szerettük, ajánlom;):)
pankaa

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés:
Nagyon jól telik a nyaralásunk, élvezzük minden percét.
Szerdán a korán kelés és hosszú út fáradalmait egy kis délutáni sziesztával kipihentük, majd útra keltünk. Estére foglaltatott nekünk asztalt egy pub-ban a szállásadónk, mivel férjem meg szerette volna nézni a DVSC-Lettország focimeccset és ott van kivetítő. :lol: Előtte sétáltunk a soproni Ibolya tó körül, gyerekek a mellette levő kis játszótéren játszottak is, majd beültünk vacsizni és meccsezni a pub-ba. A vacsi finom volt, a meccsközvetítés pedig elmaradt, így hamarabb le is léptünk. Fiúk visszamentek a szállásra pókerezni, én pedig elmentem Dorkával a Kármelita kolostorba és a Mária Magdolna kápolnába.
Csütörtökön az osztrák Marchenparkban (Ausztria legnagyobb szabadidő és családi parkja) voltunk nyitástól zárásig. :lol: :lol: Csodajó dolgok vannak, kicsiknek nagyoknak egyaránt.
Ma, azaz pénteken pedig a lutzmannsburgi Sonnentherme (Napfényfürdő) nevezetű élményfürdőben. Ááááá.... leirhatatlanul jóóóó.
Kriszti, Ti is voltatok mindkét helyen, tényleg szuperek, ezeket kár kihagyni. Ma sikerült 6 és fél órát pancsolnunk, Dorka is bírta végig.
Holnap Fertő tavi hajókázásra készülünk, ha nem lesz rossz idő.
Majd jövök képekkel is valamikor a közeljövőben.

Addig is puszi Mindenkinek!!!

Zsani!
Kérdezted meddig maradunk:
Kedden már megyünk haza. :( Sajnos.Na de az még messze van. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Húha, nem sok minden történt itt.... :?

Évi, gratulálok Szabinak a nagy mutatványhoz, csókold meg helyettem is azt a drágát!
El is hiszem, hogy elpityeredtél, nagy komoly dolgok ezek. Mit kap a legényke a szülinapjára?
Mikor teszel fel keresztelős képeket?
Monaco, vááááááááó! Kaszinóba is mentek, hihih?

Andikám, érezzétek továbbra is jól magatokat, messze van még a kedd, sok élmény vár rátok!
Lecsúsztál a nagy csúszdán???
Dinoparkba mikor mentek?

Panka. de régen beszéltünk. :cry:
Hogy vagytok? Alakul a pecó?
Ez a vége rész olyan nehezen telik, nem? Mikor költöztök? Találtál konyhaszekrényt?
Emike szobatiszta? Beszéddel hogy álltok?
Tesó?????
Zitáék háza skiccen van, de tök jól értelmezhető (bár én építőipari suliba jártam, tudok tervrajzot olvasni). Lefényképezem és felteszem.

Lilla, mi is mindig vettük az úszópelust, aztán rájöttünk, hogy tök felesleges. A pisit uú. nem tartja bent, csak a kakit, mint egy úszógatyó. Plusz ha kijött a medencéből le kellett venni , mert folyt belőle a víz.
Van bébi úszónacikánk, abból van kettő.
Anno a bébiúszáson kellett a pelus fölé kisnadrág is nekünk, de a mostani előírásokat a lányok jobban tudják.
Kérdezted a Sinlacot . Nellynél próbálkoztunk vele, mondván milyen egészséges, tápláló stb. A gyerekem úgy utálta, hogy hányt tőle, akármibe tettem...
De pl. Zsuzsi Pannikája ette, ő szerette, már ha jól emlékszem.
Te miért adod? Nem kicsi még ehhez Anna?

Drága Olgi, biztos nem olvasol minket, de remélem enyhült valamennyit a fájdalmatok. Tudom közhely nagyon, de ezt csak az idő oldja meg, és a két kis drágád , hiszen nekik van rád a legnagyobb szükségük!
Férjed munkájához szólni sem tudok, borzasztó, hogy ilyen helyzetbe hoznak embereket, családokat.
Anyukád végleg hazaköltözik?
Én is elkezdtem agyalni mi lesz, ha letil a GYES, de jobb bele sem gondolni, majd akkor elég lesz idegeskedni.
Egy kolléganőmnek most jár le a GYES-e, de várják a köv.babát, erre nem arták visszavenni stb. Pedig ezt mindenki tudja, hogy terhes nőt nem lehet kirúgni a M. Tk. alapján.
Ilyen világ ez sajnos....
Tücsike beszél? Zolcsi a nagy óvodás várja már?

Zsanna, írnál magadról pár sort? Mi nem ismerünk úgy, mint Andi..
:wink: :wink: :wink:

Nekünk jól telik a vakáció, nem is vágyunk innen sehova (okulva a soproni útból). Kacérkodtunk a Balatonnal, de elvetettük Nelly miatt. Minek kínozzuk, mikor neki oly mindegy hol pacsál?
Max. pár napra elmegyünk a közelben valahova. Már a Győzike showban ( előtte is nézegettük) kinéztük a Shirazt, egy hosszú hétvégével megpróbálkozunk.
L. véletlenül elszólta magát, hogy őszre-télre szervez egy Egyiptomi búvártúrát kettőnknek, ha Nelly nem fog szopizni (bár még nagyon igényli elalváshoz)! Úgyhogy lassan búvároktatásra is el kell mennünk! Nagyon félek a nyílt víztől, nem a mélység miatt, hanem a tengeri lények közelségétől.....Amúgy vízbuzik vagyunk, nem is tudom mit keresünk az Alföldön????
Nelly is olyan vízimádó lett, hogy hihetetlen! Olivér egész nap a medencében pancsol és Nelly is csak a nagyba hajlandó, az ő kicsijébe be sem teszi a lábát.
Menni még nem tud, de ugrik a vízbe. Tegnap vagy 3x elmerült, csak a szemeit láttuk a víz alatt, de nem sírt, ugrott ismét.
Van egy műanyag cápája, borzasztóan tart tőle , mondja is "cááááta, félet" (cápa , félek).
A kacsáknak kiabálja "hát, hát", próbálja utánunk mondani a szavakat. Nagyon vicces dolgok sülnek ebből ki.
:lol:

Zita, Anita a ti kis drágáitoknak is közeledik az első szülinapja? Készülődtök már?

Kriszti!

Nekem a gyerekorvosom mondta, hogy a Sinlac-kal kezdjem a hozzátáplálást, bár én sem értettem, hogy miért. De nem is adtam belőle még, de szerintem nem is fogok.
Múlt héten kezdtem almával, de szegény Anna iszonyatosan beteg lett tőle, este vagy 2 órát üvöltött, úgy fájt a hasa, úgyhogy azzal leálltam. MOst barackkal próbálkozunk, ha az se jön be, akkor fogalmam sincs, mit adok neki :roll:
Amúgy én is iszonyatosan vizimádó vagyok. Nekem mindegy milyen viz, én tuti belemegyek. :)
Tegnap kimentünk Szoboszlóra a férjemmel, a kicsire meg anyukámék vigyáztak 2 órát. Hát jó lett volna, de olyan tömeg volt, hogy alig lehetett vmit csinálni. Messzebb meg nem akartunk menni Anna nélkül, de ő még picike ahosszú úthoz. Úgyhogy marad a jövő nyár...
Vendég

Sziasztok!

Zita!
Ezúton is kivánunk Neked nagyon boldog születésnapot!!!!! Isten éltessen sokáig! Puszilunk!!!

Olgi!
Sajnálom hogy férjed munkahelyén ennyire embertelen, szemét főnök(ök) van(nak). Nagyon szörnyű, hogy megengedhetnek ilyesmit maguknak.
Hátha hamarosan talál melót , bízzunk benne.

Zsuzsi!
Te férjednek van már kilátásban valami? :shock: :shock:

Kriszti!
Nagyon ügyes a kicsi lányod, nagy dumás lesz, az már látszik. :lol:
Az egerszalóki Shirazba akartok majd menni? Mi csak az éttermében és bárjában voltunk, az csúcsszuper. :wink:
Búvárkodás? húúú... az nem semmi. Biztos szuper lesz.
Rájöttem, mi egy őrült család vagyunk. :lol: :lol: :lol: :lol: Mindenre felülünk, mindenen lecsúszunk amin lehet. :lol: :lol: :lol: Bencében sincs félelemérzet, na jó ha van is, hamar legyőzi. :lol: Dorka is jó úton halad e téren.
A két óriáscsúszda közül a sárgán (Twister) lecsúsztam én is, Bence is. Szerintem szuper volt. :lol: A másikon, a Speedy-n mire rávettem volna magam, hogy lecsússzak, elromlott a lift. :( Gyalog lehetett felmenni, ráadásul nagyon feltorlódott a tömeg, így inkább kihagytam.
A Marchenparkban Bence is mindent kipróbált , én is, Tibi is (ő kivéve a hajót). A nagycsúszdán még Dorka is lejött apával 2x, bár félelmesnek (nem félelmetes, hanem félelmes, szerinte :) ) . A vizes krokodilos játék tényleg nagyon szupi volt, mentünk rajta vagy 8x. :lol:
Dinopark lehet ki lesz hagyva , férjemnek nincs kedve olyan sokat vezetni. (110 km autópályán, egyébként meg 170km) :(

Ma hajókáztunk a Fertő tavon 1 óra hosszát, megkajáltunk, majd megnéztük a fertőrákosi Kőfejtőt. Hajókázás végén kérdi Dorka :azért van vége mert lemerült a kapitány akksija? :lol: :lol: :lol:
Hazafelé jövet pedig boboztunk a soproni bobpályán. :wink:
Elfáradtunk rendesen, a hajón a nap szívta az erőnket, a kőfejtőnél meg a sok gyaloglás. Tibi ma már bobozni sem akart, de győzött a túlerő. :lol: :lol: :lol:

Holnap a Tűztorony (Zsani, nem hagyjuk ki!!! ) és Sopron belvárosa van betervezve. Neten éjszaka (mikor alszik a kis családom) keresgélek még mit is kellene konkrétan megnéznünk. :P
Hétfőn pedig irány Eisenstadtba , Esterházy Kastélyt és parkját megnézni na és nem utolsó sorban shoppingolni . :) :)

Pusssz Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zita!
Isten éltessen sokáig, nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Lilla!
Silacot azért szokták ajánlani, mert az laktató a gyümi mellett, pésebbé teszi.Kb olyan,mintha kekszet áztatnál be gyümilébe, és azzal pürésítenéd a gyümit.Emili nem evett olyat, de állítólag nem vmi fini. :roll:
Mi vltunk Emilivel 4 hónapos korában Alsópáhokon a Kolpingban, és egész jól bírta az utat.
Szoboszló sajnos ilyen nagyon zsufis:(Mi is azért nem csípjük.:(
Én elsőnek banánt adtam Emilinek, azt nagyon szerette és szereti most is.Almát viszont nem ette, mert savanyú!Nem si értem miért az az első gyümi???Körte is jó lehet később, ha nem puffasztja.Banánra szokták mondani, hogy allergizál, bár elég ritkán, de ha aközepén lévő magokat nem adod, hanem levágod vékonyan a külsejét, akkor nem lehet gond :wink: Én a banánt beleturmixoltam a tápijába már 3 hónapos korában!!, mert csak úgy itta meg. :?
Őszre viszont már megette a barackot, azt imádta/ja!
Meg először almalevet szoktak próbálni admi, de Eminek az sem jött be.Ja, és nem reszelve elsőnek, ahnem turmixolva!De természetes, hogy elsőre nem kell a babáknak, mert ugye az kissé savanykás is, meg más az állaga is, és nem tudják hogy kell lenyelni, stb.Szóval minden nap 1 kiskanál, amig magától nem kér többet.:)

Kriszti!
Emili nagyon jó úton halad a szobatisztasággal, mostmár mindig szól, az autóban is, és nem akar apelusba pisilni!:)
A Balcsiba sem psilit bele, ki kellett jönni a vízből:)
Beszéd:alakul az is, 3-4 szó, ragozások nélkül általában, csak egymás után mondva.De már ez is haladás.
Tesó még nem lesz, előbb dolgozni kell a pénz miatt :evil:
Búvárkodás:én egyszer belekóstoltam, de nekem nem jött be.

Andi!
Ismét elég mozgalmas a nyarlás, de ez így a jó!!!Nagyon jól hangzik az osztrák élmény park.Sajna én nem szeretek semmin csúszni-menni, csak a parton henyélni :lol: Hiába, én Kos vagyok;)
Viszont Emili Halak, és ugye őt sem lehet a vízből kirángatni:)Még jó hogy az apja megy vele, neki muszáj :lol:

Mi meg tegnap lementünk reggel a Balcsira, Siófokra, de nagyon megbántuk!:(Fel kellett volna kelni hajnalban, hogy reggel 6kor elinduljunk, de én nem voltam hajlandó!Még reggel 7kor is felhős volt az ég, és hideg volt!
Sajnos tegnap volt az a hülye átúszás :x , így nagyon nagy dugó volt, egy halom baleset!9kor indultunk, és negyed 1re értünk le!!!!!Mondanom sem kell milyen idegállapotban!Emike viszonylag jól türte.De mi... :x
Hazafelé szintén dugo volt baleset miatt, este 9re értünk haza:(
Tanulság:soha többet a Balcsira 7végén!!!Öngyilkosság!
A víz nekem hideg volt, csak délután mentem bele, Emilinek is lilut a szája, persze ez őt nem zavarta:)A strand is nagyon tré volt, koszos, elhanyagolt a gyep, millió ember :evil: Persze anyósék választották... :twisted: :x no comment...
Ők is jöttek külön kocsival, meg sógoromék is.De ők aranyosak:)Ma visszük ki őket a reptérre, mennek Burgasba:)Legalább Emike láthat közelről repcsit, nagyon oda van értük:)
pankaa

Sziasztok!

Andi!
Még élvezzétek ki ezt a pár napot, ha ki is marad valami már így is annyi mindent láttatok, hogy csak na. :) Várjuk majd a részletesebb élménybeszámolót és persze a képeket.

Olimami!
Még azzal bajba vagyok hogy valójában kinek mi a keresztneve, de majd Anditól megtanulom. :oops: Én szívesen írok magamról csak nem tudom mit vagy hogy hol kezdjem, úgyhogy kérdezz bátran.

Ja, voltam az OTI-ba, hogy jelentkezzek terhesgondozáson, persze a dokim szabin van, de van helyettesítés.Ahova már a rendelés előtt 40-en álltak sorba, úgyhogy egyenlőre kaptam időpontot keddhez egy hétre ahhoz akihez körzet szerint tartozok.Biztos nem olyan gáz ha a 14.héten lát először a körzeti dokim, gondolom elég akkor elmenni vérvételre meg ilyesmi, nem?Végülis uh eredményem van friss, azzal már tud pecsételni.
zsanna7

És most esik le, hogy szinte most kezdtem el ide írogatni és már a kis mackó a 1/3-ánál jár a vonalkámnak.Hogy telik az idő :shock:
zsanna7

Sziasztok Lányok!

Zita drága! Nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is Pannikával!!!!!

Szabikáknak nagyon megkésve boldog névnapot!!!

Andi! De jó tartalmasan telik a nyaralásotok! További jó szórakozást Nektek! Azért nem semmi egy csaj vagy, hogy éjjel még látnivalókat keresgélsz, és ide is jösz mindig. Te vagy ennek a topicnak a motorja, az tuti! :wink: Várjuk a képeket!!!

Évi! Gratula Szaszának az elinduláshoz! Nagy dolog ez, jó hogy elérzékenyülsz! Még mindig olyan áldott jó baba Szasza? Ezer éve nem találkoztunk... :(

Zsani! Ugye, hogy gyorsan telnek a hetek, ha jól érzi magát az ember? Nekem csak addig vánszorgott, míg hánytam, utána repült. Most meg....mindig csak azon eszmélek, hogy megint eltelt egy hét, és már nincs babám, nagylányom van! :) Kihez tartozol körzetileg?

Kriszti! Búvárkodás? Wow! Biztos szuper lesz! Férjed ilyen kis szervezkedős meglepi terén? Mi is vízbuzik vagyunk, főleg én! Nekem csak az a nyaralás, ha pancsolunk... :)

Olgi! Nagyon sajnálom, hogy a férjed elveszti a munkáját! :( A ki nem fizetett pénzt meg pláne! (bár halkan megjegyzem, 110 ezer még nekünk is kétséges, hogy megkapja-e Laci... :x ) Mit doglozik a férjed? Gyerekek jól vannak?

Panka! Balcsis sztori nem semmi. :evil: Áááá, dugóban ülni órákig ebben a hőségben... :( Emike nagyon ügyes a beszéddel és a szobatisztasággal is! :wink: Véget ért a szabid, ugye? Ház hogy áll? Tudtok költözni szeptemberben?

És Nektek Zita? Jaj, én még nem is gratuláltam a házhoz.... :oops: Hát most megteszem! Mutatsz képeket?

Képzeljétek, az utolsó pillanatban alakult nekünk egy kis nyaralás. Anyukám nekünk adta az üdülési csekkjét, és csütörtökön elkezdtem nézelődni. Találtam, jövő héten megyünk 4 napra Gyulára! Úgy örültünk neki, mert ugye esélytelen volt, hogy eljutunk bárhova is. Nagyon ránk fér, hogy kicsit kizökkenjünk a mindennapokból. Ilyen last minute nyaralásunk még nem is volt, én inkább jó hamar le szoktam foglalni. :)

Pannika alszik, ha felkelt, megyünk Anyukám névnapját ünnepelni. Sütöttem egy túrótortát Neki, a krémje isteni lett.... Na, ez most nagyképűen hangzott :oops: , de tényleg fini, a netről szedtem a receptet.

Kép
zsuzska81

Kész vannak a profi képek tesómék esküvőjéről, tettem néhányat a picasara!

Kép
zsuzska81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: