Sziasztok!
Húha, nem sok minden történt itt....
Évi, gratulálok Szabinak a nagy mutatványhoz, csókold meg helyettem is azt a drágát!
El is hiszem, hogy elpityeredtél, nagy komoly dolgok ezek. Mit kap a legényke a szülinapjára?
Mikor teszel fel keresztelős képeket?
Monaco, vááááááááó! Kaszinóba is mentek, hihih?
Andikám, érezzétek továbbra is jól magatokat, messze van még a kedd, sok élmény vár rátok!
Lecsúsztál a nagy csúszdán???
Dinoparkba mikor mentek?
Panka. de régen beszéltünk.
Hogy vagytok? Alakul a pecó?
Ez a vége rész olyan nehezen telik, nem? Mikor költöztök? Találtál konyhaszekrényt?
Emike szobatiszta? Beszéddel hogy álltok?
Tesó?????
Zitáék háza skiccen van, de tök jól értelmezhető (bár én építőipari suliba jártam, tudok tervrajzot olvasni). Lefényképezem és felteszem.
Lilla, mi is mindig vettük az úszópelust, aztán rájöttünk, hogy tök felesleges. A pisit uú. nem tartja bent, csak a kakit, mint egy úszógatyó. Plusz ha kijött a medencéből le kellett venni , mert folyt belőle a víz.
Van bébi úszónacikánk, abból van kettő.
Anno a bébiúszáson kellett a pelus fölé kisnadrág is nekünk, de a mostani előírásokat a lányok jobban tudják.
Kérdezted a Sinlacot . Nellynél próbálkoztunk vele, mondván milyen egészséges, tápláló stb. A gyerekem úgy utálta, hogy hányt tőle, akármibe tettem...
De pl. Zsuzsi Pannikája ette, ő szerette, már ha jól emlékszem.
Te miért adod? Nem kicsi még ehhez Anna?
Drága Olgi, biztos nem olvasol minket, de remélem enyhült valamennyit a fájdalmatok. Tudom közhely nagyon, de ezt csak az idő oldja meg, és a két kis drágád , hiszen nekik van rád a legnagyobb szükségük!
Férjed munkájához szólni sem tudok, borzasztó, hogy ilyen helyzetbe hoznak embereket, családokat.
Anyukád végleg hazaköltözik?
Én is elkezdtem agyalni mi lesz, ha letil a GYES, de jobb bele sem gondolni, majd akkor elég lesz idegeskedni.
Egy kolléganőmnek most jár le a GYES-e, de várják a köv.babát, erre nem arták visszavenni stb. Pedig ezt mindenki tudja, hogy terhes nőt nem lehet kirúgni a M. Tk. alapján.
Ilyen világ ez sajnos....
Tücsike beszél? Zolcsi a nagy óvodás várja már?
Zsanna, írnál magadról pár sort? Mi nem ismerünk úgy, mint Andi..
Nekünk jól telik a vakáció, nem is vágyunk innen sehova (okulva a soproni útból). Kacérkodtunk a Balatonnal, de elvetettük Nelly miatt. Minek kínozzuk, mikor neki oly mindegy hol pacsál?
Max. pár napra elmegyünk a közelben valahova. Már a Győzike showban ( előtte is nézegettük) kinéztük a Shirazt, egy hosszú hétvégével megpróbálkozunk.
L. véletlenül elszólta magát, hogy őszre-télre szervez egy Egyiptomi búvártúrát kettőnknek, ha Nelly nem fog szopizni (bár még nagyon igényli elalváshoz)! Úgyhogy lassan búvároktatásra is el kell mennünk! Nagyon félek a nyílt víztől, nem a mélység miatt, hanem a tengeri lények közelségétől.....Amúgy vízbuzik vagyunk, nem is tudom mit keresünk az Alföldön????
Nelly is olyan vízimádó lett, hogy hihetetlen! Olivér egész nap a medencében pancsol és Nelly is csak a nagyba hajlandó, az ő kicsijébe be sem teszi a lábát.
Menni még nem tud, de ugrik a vízbe. Tegnap vagy 3x elmerült, csak a szemeit láttuk a víz alatt, de nem sírt, ugrott ismét.
Van egy műanyag cápája, borzasztóan tart tőle , mondja is "cááááta, félet" (cápa , félek).
A kacsáknak kiabálja "hát, hát", próbálja utánunk mondani a szavakat. Nagyon vicces dolgok sülnek ebből ki.
Zita, Anita a ti kis drágáitoknak is közeledik az első szülinapja? Készülődtök már?