Sziasztok!
Ma átvettem a halálhangulatot. Nemtom mi a baj, mert valójában semmi sincs, mégis reggel nehezen ébredtem, sokáig zúgott a fejem, életkedvem a béka segge alatt volt.
Ma a lakásból kimozdulni sem tudtunk, ugyanis délelőtt szakadt az eső, azóta pedig okán erejű szél van.
Ami a legjobb: holnaptól szét lesz verve kicsiny lakásunk egyetlen szobája. Nem akarom!
Nem írtam még szerintem, de hetek óta beázással küszködünk. A szobánk felett az emeleti fürdőszoba van és valami gond lehet, mert folyamatosan beáztunk. A csilláron keresztül folyt le a víz. Jó sokáig halogatva volt a dolog, a tulaj nem igazán rohant megcsinálni, majd kicserélték fent a padlóburkolatot, mert azt gondolták, hogy a zuhanyzás közben kifröcsögő víz áztat bennünket. Hiába nyögtem, hogy nem, mert hozzánk alkalmanként 5-10 liter víz érkezik meg negyed óra alatt, márpedig ennyi zárt fürdőkabin mellett nem fröcskölődhet ki, ők nem hittek nekem.
Mondanom sem kell, hogy miután megcsinálták ugyanúgy beáztunk, ekkor elpattant a cérna, volt egy kisebb dühkitörésem, ami még nagyobb lett, miután tegnap észrevette Feri, hogy már az egész plafon át van ázva és olyan puha, mint a szivacs. Konkrétan hozzáért és leszakadt egy nagy darab belőle, így már lyuk is van.
Szóval már tegnap is jött szerelő, ma is kétszer jöttek munkások felmérni, elvileg holnap jönnek javítani, bár gondolom a fenti fürdővel kellene kezdeni, mert ott van a gond.
Érdekes lesz, mert elhagyni nem tudjuk majd a lakást Kristóffal, a szoba szét lesz verve (szerintem nem egy-két napig), ha rossz az idő még a teraszra sem tudunk menni. Fogalmam sincs, hogy fogunk a konyhában dekkolni napokig.
Nem írtam, de az elmúlt két napban furcsa változást vettem észre magamon. Bendősödöm!
Nem tudom másképp kifejezni. A súlyom a régi, de mégis vastagabb vagyok deréktájon és úgy nézek ki, mint ha sörhasam lenne. Érzem, hogy ez nem puffadás, de nyugodt szívvel még a gyerekre és a méhemre sem tudom fogni, mert még mindkettő kicsi ahhoz, hogy ekkora hordót produkáljon.
Inkább úgy érzem, mintha a beleim fel lennének nyomva a régi megszokott helyükről és a gyomrom is feljebb került volna.
Lehet, hogy még kicsi a méhem, de már most elkezdte bent rendezgetni az egyéb szerveimet?