Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, tegnap hazajöttünk, de Rolika távozása miatt nem volt kedvem irogatni

Drága Ditusom, kitartás Neked ! nem hiszem el hogy a párod feje betonból van! a vita hevének szólt szerintem a nem is kell kijelentés, biztos hogy Bogyókádat is imádja majd !
de én csajok én nem bírnám elviselni, hogy a gyerekemet ide oda rángassák! a keresztfiam is ebbe készült ki,mert nem nagy kedve volt menni, de muszáj a papír miatt. , mert az apja szülei mocskolódtak a gyerek előtt szidták nővéremet, aminek az eredménye, hogy szegénykémnek kialakult a Vitiligo betegség nemcsak a testén vannak fehér foltok, hanem a haja és foltokban ősz..és szegény tesóm tehetetlen! most már úgy ahogy rendeződött a viszony, de ezt sajnos visszacsinálni nem lehet és a gyerekek gonoszak csúfolják ...

én azt mondom inkább egyedül, de nem rángatva ide oda a gyereket! vagy közel lakva egymáshoz, kulturáltan.. hogy a kicsi ne sérüljön. mint a Kepes. vett 3 házat egymás mellett egyikbe az első felesége a gyerekkel, másikba a második feleség a gyerekkel,. harmadikban ő a jelenlegivel a gyerekkel. mondjuk ez kicsit kemény, de jó,hogy a gyerekek mindkét szülőhöz közel!

Viki látom egyik képen közös isminkkel vagy :lol:hasmarsot sajnálom! nálunk augusztus utsó hétvégéjén lesz ilyen balatongyörökön , de sajna ott mindenki sértődős és a végén 6 család megy csak...

Ancsa Lórival remélem minden rendben lesz!

Nelli babáid gyönyörűek!

MIndenkit puszilok, akit nem emeltem ki, őket is!

Lina örülök,hogy kitartasz! és hogy a cukkered is jó!

Évi fogmanót nálam is leütheted!

chamomilla 9ch golyócskák napi 2*5 golyó vagy a Viburcol kúp is jó és a Dologél mert azt többször lehet és nekünk a Dentinox ennyire nem segített!

Augusztusi babásoknál van egy Málnus és nagyon édes! Eperke Szamóca név már durva de már Burgonya is van... és igen, én is úgy vagyok vele,hogy a gyerek egyszer felnő :oops:

MOncsi, Czinke örülök a mérlegeltűnésnek!

MOncsi sajnálom azt az éjszakát, örülök,hoyg lett eredménye!

Czinke remélem Nándus hamar ráérez a főzelékekre! bár sok szakácskönyben banánnal sűrítik, nem krumplival!

ma takarítok

egyébként nyaralás jó volt,barátainkkal voltunk az ő nyaralójukban a mi üdülési csekkünkből telezabbantottuk magunkat , volt gárdedámom a 11 éves Szani, és a másik kislányuk Lucusunk 4 hónapos múlt,felváltva sírtak, mondták a magukét Zsigával, este redőny hiányában fél 9kor feküdtünk csak, de utána csend volt mindkét gyereknél. csak 1szer kelt Zsiga, és bár vékony gipszkarton falak vannak, nem zavarták egymást, amit a húgomnak is mondtam :lol: bár szombaton vasárnap nem fürödtünk, mert olyan erős szél volt, hogy még az esővédőt is fel kellett tennem babakocsira. de Zsiga élvezte a vizet, Pénteken úszógumiban pancsizott sikongatva a boldogságtól Hétfőn még neki hideg volt a víz így kis csónakban vittük be! csak kár,hogy vége. :lol:

esténként Tokaji boroztunk Unoztunk, Scrabbleztűnk, jó volt.
Lucusunk imádja a Luca babáját, vigyorog rá, morzsolgatja a kis kezével és rágcsálja .cukker!

és képek!

szerelem! Kép
golyófej Kép
kavicsgyűjtés Balcsin Kép
gárdedámmalKép
csak a lábacskámat Szani ! Kép
elfáradtam Kép

és végül Zoé hajpántban hugi küldte
Kép :twisted: :lol:
Vendég

Halihó!

Némóci!

Kösd is be Rékát, mert piszok hamar kiugranak a kocsiból. Én már az etetőszékbe is bekötöm Ödönt, mert egy sajtkukac.

Évi!

Fogmanókat én is aprítom helyetted is, ha kell, jó? Kitartást neked! Dologélt próálbj még ki, ez gyógynövényes. Esetleg még a chamomilla homeós bogyó is jó a fogzásra.

Ditus!
Kép Párod már elköltözött tőled?

Linácska!
Lilinek gyógypuszi!

Viki!
Örülök,h minden oké volt az uhun!

Moncsikám!
Köszönöm a kérdésedet! LAciapu köhög még, de már jár dolgozni.

Danci csillagom hogy van? Köszönöm a feliratos body-s képeket! Múltkor jó bunkón módob meg se köszöntem és dicsértem ezt a Szép Fiút!

Tesódéknál hogy áll a babaproject?

Dancinak kitartást a mai szurihoz!

Boni!
VédaDóriéknál aludtunk, ő volt a mi kedves vendéglátónk a csodás csládjával.

Sajnálom, h a ti össznépi szülcsinapotok nem lesz ilyen nagy. Olyan jó volt az anyukat "live" is megismerni.

Nagyon szupik a képek!
20150601134430

Most csak gyorsan felrakom a képet az én kis ufómról és a fürdőruciról. Majd ha hazajöttem a védőnőtől, akkor még jövök.

Kép

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

VIKI
Á dehogy! Hová is menne!
Még a szobába is bejött hétfőn meg tegnap is aludni, bár igaz én meg kimentem a nappaliba. Nem szólok nagyon hozzá ő is csak lightosan próbálkozik. Pénteken meg el is húzok itthonról és csak vasárnap este jövök haza ha már a gyerek elkotródott innen.
Kiváncsi leszek hogy boldogulnak ketteskén. Mondjuk már hagytam őket egyedül, szép kis kuplerájra jöttem haza, de akkor is jobb volt úgy hogy nem premier pláne voltam benne jelen.

Látom kitetted a vonalzóra a vadi új képet. Nagyon csecse.
Örülök hogy ennyire jól érezte magát az egész banda az össznépi talin. :)

VICKY
Naggggyon édi a kis ufobébikéd. :)
A fürdőruci is! :)

BONI
Szegény kölök biztos szar lehet neki hogy szapulják valamelyik szülejét. Én sosem szoktam a gyerek előtt senkit szapulni, és ha néha páromnak meg is van a véleménye az ex magatartásáról akkor sem szokta a gyerek előtt becsmérelni.
Aztán hogy otthon meg mit hall azt nem tudom meg nem is nagyon érdekel. Bár nem hinném hogy még neki lenne oka panaszra mikor arany élete van minden hétvégén és ünnepen, és eddig a nyári szünetekben is az volt, kizárólag idén nem.
A párom fia is tiszta folt, de neki pigmenthiánya van.
Őt is csúfolták amikor összekerültünk apával és senki más nem tudta kiszedni belőle egyedül nekem mondta el hogy mi a baj.

Akkorát nőtt Zsigi olyan kis pasis már. NAgyon cuki ahogy a tappancsait mártogatja a vízbe. De megnéztem volna azt a nagy pancsikolást. :) Szuperek a képek és Zoé is egy dögös csinibaba. :)

Bakker lukra futottam a tüdőgondozóba. Nyári szünet van az allergia szezon kellős közepén hát ez király mondhatom.
Egy héten csak kétszer van rendelés és csak néhány órát.
Holnap mehetek megint. Sűrű nap lesz mert kozmetikushoz is kell mennem reggel hogy ne legyek csubakka. Utána bevásárolok, hazajövök, főzök és megint vissza dokihoz meg a tüdőgondozóba.
Mi a tökömért nem tettem én le a jogsit???
Na majd jövőre!!! Most a terhesség alatt nem akartam pedig a barátnőm is ment tanfolyamra mehettünk volna együtt.
Nem mintha lett volna rá keretem. :roll: Mostanában Bogyóra költöm minden filléremet és azt hiszem ez vagy 20 évig így lesz.

dita75

Voltam ma UH-n. Minden ok, még csak 1. fokban érett a lepény. Levi kicsit szerencsére visszavett, már nem két héttel nagyobb a koránál, hanem nagyjából megfelelő, vagy 4-6 nappal nagyobb. 38+3 naposan 3641g-ra mérték.

Zsuzska,
ugye ez kisebb, mint Olcsi volt??? Tudom, már vagy hatszor megírtad, de mindig elfelejtem :oops:

Ja, és nem is írtam: mire jó, ha az ember elmegy UH-ra...
Kértem, hogy nézze már meg a vesémet, hogy ok-e. Na az ok, de eltévedt az epém fele is, és talált benne egy szép 1,23 cm-es követ. Na de jó, vesekő, epekő, lassan kereskedést nyithatok belőlük. De igazából még soha nem okozott gondot.

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ditusom!
Nagyon sok Boldog névnapot kívánok!
Kép :o
20150601134430

Drága Vikimami nagyon szépen köszönöm és az sms-t is!
Épp a kozmetikusnál szenvedtem amikor jött! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bakker dupla idő alatt jutottam fel a városba mert 50 méterenként le kellett ülnöm..... és ma még egyszer fel kell mennem egy óra múlva.
Kész vagyok!

LINA
Levinek már jó kevés helye van ahogy látom hamarosan ki fog bújni! :)

dita75

Viki Lina drágák a babák!%

Lina sajnálom az epekövet.te is inkább drágaköveket gyűjtené vazze :wink:

Bolodg névnapot Ditus ha ma ünnepled!
Vendég

Dituli, nagyon boldog névnapot kívánok!!!! Ma mutatja meg babát Bogyó? Remélem, hogy láthatod végre mi lapul a lába között. Ma én is hulla rosszul vagyok egész nap, kicsit sem viselem könnyen a meleget, szédülök, ájulás-közeli állapotokat érzek néha, aztán mégsem... Pedig ma nekem is UH és hátha biztosra megtudjuk a babánk nemét:)

Jöttem Vicky babácskáját megkukkolni: annyira édi!:)) Már milyen nagy!:)

Linácska, Levi nagyon cukker!

Boniko: Zsigi baba már egy éves, nagy gratula hozzá és nagyon helyes srác!
Vendég

Nem volt ultrahang, gondoltam, mert a múltkor mondta hogy mostanában elvileg nem nézik, de hogy gyakorlatilag sem!
:twisted: Még jó hogy szombatra bejelentkeztem 4D-re!
Úgyhogy addig még türelemmel kell lennetek és nekem is! :roll:
Anyától azt kapom névnapomra mert megmondtam neki hogy én nem fogok még két hónapig várni.
Persze megpróbált lebeszélni, de hajthatatlan voltam! :lol:

Említettem a dokkernek hogy amikor sietek, guggolok vagy közel teszem a hasamhoz a lábam alul a szeméremcsontom fájni szokott.
Azt mondta hogy többet kell pihenni és kerülni a problémát okozó mozdulatokat, na ja ő könnyen beszél. Hogy törlöm meg pl. a lábamat fürdés után akkor?

Köszi a köszöntéseket!

dita75

[quote]H írta:ogy törlöm meg pl. a lábamat fürdés után akkor?

Ditám!
Megvárod míg megszárad :lol:
20150601134430

Dita,
sok boldog névnapot kívánok!
Szombat már mindjárt itt van. Amúgy mondtam én neked, hogy 18. hét után csak 28-30. héten van UH :lol:

Boniko,
az augusztusi babás topicban írta egy lány, akinek a férje sebész, hogy a vesekő meg az epekő is féldrágakőnek számít. Szóval gyűjtögetem én őket :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita, Boldog Névnapot!!!!! :D
Lócus ma kapott oltást,szegénykém a százezer fokban most kapta meg a kúpot,mert már lázasodik. :(
Boni,én is úgy sajnálom azt a pici fiút,a szüleit is,én az Aquaworldben történt tragédiakor is itt sírtam a gép előtt,amikor olvastam...

Kép
f.ancsi

Sziasztok,

Dita,

basszus, elfelejtettem :oops: :oops: (mentségemre legyen mondva a mai napom nagyon nem volt egyszerű...)

Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!

Csajok,

este majd leszek.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

twist: Ha láttad volna az uh-n. Olyan jól látszottak már az ujjacskái is meg a lábacskája. Nagyon édes volt. Megijedt egy kicsit az uh-tól és eltakarta a fejecskéjét. A doki meg is jegyezte. Várom a te képeidet, ha kapsz. És persze a baba nemét is.

Ma nem sikerült megcsináltatnom a kombinált tesztet, mert mire visszaértem a kórházba, már elvitték a vért. Mindegy, megpróbálom levetetni a margitban, vagy ha nem, akkor még ráérek állítólag a jövő csütörtökön bemenni a máv-ba.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dita,
Boldog névnapot!
Kép

A végén majd meglepi lesz, hogy ki lakik a pocakodban... :wink:

Linácska,
Nagyon édi Levi! :D
Sajnálom az epekövet, még szerencse, hogy nem okoz problémát!

Boni,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Zsiginek jó rövid lett a haja! Milyen aranyosan alszik! :D

Évi,
Sajnálom, hogy kinozza a gyerkőcöket a fogacskáik! Én is megköszönném, ha valaki lecsapná fogmanót, hogy hozzánk ne találjon el!

Vicky,
Nagyon édi a kis ufó babyd! Csini a fürdőruci!

Ma túléltem a gyomortükrözést. Nagyon bátor voltam, és nem kértem nyugtató injekciót, pedig nagyon féltem. Végülis rosszabbra számítottam, bár azért nem ez lesz a hobbim továbbra sem. A lényeg, hogy a gyomrommal minden rendben, a nyelőcsövem jó hosszú, és állítólag az van picit begyulladva. Kapok rá majd gyógyszert. Amúgy is tudtam, hogy nem találnak majd semmit, hiszen tudom, hogy sajna a cola volt a gyomorgörcsöm okozója. Soha többé nem iszom colát, pedig néha nagyon kívánom.

Réka mostanában nagyon jó kislány, és szépen eszik. Bár, tegnap és tegnap előtt sajnos visszahányt egy kis kajcsit, de a védőnő azt mondta, hogy valószínűleg picit náthás lehet, és mivel sokat van háton ezért lefolyik a gyomrába, és az ingerli. Most napjában többször szívom a nóziját, de szerintem nem jön belőle sok.
Amúgy nagyon haragszom az áruházakra, mert annyira lehűtik az üzleteket, hogy nem is csodálnám, ha szegény gyerkőc megfázna, ha a 35 fokból bemegyünk a 20 fokba... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

nemone: Sajnálom a gyomortükrözést és Réka nátháját. Remélem mindketten gyorsan meggyógyultok.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,

Ditulika drága: BOLDOG NÉVNAPOT!!!
sajnálkozva olvasom,h mi van veletek, remélem , h minden rendbe jön és úgy ahogy Monicéknál és Zsuzskáéknál, és boldogok lesztek 3askán ti is!!! tényleg össze kellene hoznotok a pasikat, tanulhatna a párod tőlük!
egyébként a párod egy nagy balfék, és azért nem irom h, balf...., mert úrinő vagyok és mert mégsem írhatok ilyet a te párodról. de egy nagy balfék, h nem tudja , h micsoda kincs vagy, és így bánik veled. most dicshimnuszt zenghetnénk rólad, h te egy kedves, csupaszív, jólelkű, vidám, jóhumorú, talpraesett, ügyes, csini ....stb csaj vagy, és ha azt gondolja, h ezt veszni hagyhatja, akkor tényleg nagyon balfék.
homokba dugja a fejét, és nem akarja észrevenni , h a fia egy mihaszna, lusta, rendetlen, követelőző gyerek, hiszen ez az ő hibája is, mert nem lett megnevelve. csak azt hiszi, h ez a legegyszerűbb , h elköltözik. a fiának meg az lenne a legjobb, ha gatyába rázná és férfit nevelne belőle, csak hát az meló lenne.
egyébként én is Ancsi féleképpen gondolkodom, hiszen a mondás is úgy van , apa-anya- gyerek és sok szeretet, és szerintem mindent meg kell és lehet beszélni, de tény, h már van 1 pont, ahol már jobb külön, mint együtt.
most azonban mindenki feszült, a párod rengeteget dolgozik (már rég munkát kellett volna váltania, amiket meséltél, ezt kevesen bírnák), ott a fia, aki inkább kudarc , mint öröm, a terhesség alatt az együttlétek sem mennyiségben, sem minőségben nem olyanok, és te meg extra érzékeny vagy, amit szerintem ő nagyon nehezen visel el. én tökéletesen megértelek, és egyetértek veled a fiúval kapcsolatban, én is tök kilennék.
remélem, megtaláljátok újból a közös boldogságot.

Évi: fogmanó :twisted: tele a játszótér, mindig gondolok rátok, h Dorci milyen jól érezné magát. egyébként voltam drnéninél kedden és 35 perc alatt lent voltam. van egy rövidebb út! igaz én siettem és szegény Dorci biztos nem tudná úgy szedni a kis tappancskáit. de esetleg párod reggel elhozhat titeket kocsival, nálunk lehetnénk és utána mehetnénk játszózni, majd hazasétálhatnátok , de megvárhatjátok a párodat, h hazavigyen, v te nem vezetsz?
veletek álmodtam, nálunk voltatok és túrósderelyét (mélyhűtöttet) csináltam nektek! :lol:

Viki: szupi lehetett a tali, párodat jól tartod, mintha kerekebb lenne, mint az esküvői fotókon! Lackónak a szokásos nyaki cuppantóst!

Boni: Roli alatt szakadt be az élményfürdőben vmi aknatető. borzasztó az ilyen baleset.
Zsigi nagyon édi! szupi, h jól sikerült a mininyaralás.

Denika: ne a latexet vedd, mert a természetes gumira sokan allergiásak. védőnőm és a gyógyszertáros is a szilikont ajánlotta. plussz az tartósabb és biztonságosabb. szín tökmindegy. a meleg puha egyedi cicit, amihez jó hozzábújni és megfogni szopi közben , úgysem tudod semmivel helyettesíteni, de mivel éhes megeszi cumiból is a tejcsit, tápot. Niki nagyon édi!

Némóka: neked is van makibébid, azt hittem, h csak az én fiam nagy banánimádó. drnéni azt mondta, h napi 2 banán már sok, mert sok benne vmi, már elfelejtettem. max napi 1 banán! szerintem az édes íze miatt szereti. szerencsére a barack is lecsúszik magában ha édes és éhes, de szereti a barack-alma-keksz tudmixot is! banánt viszont rakok a főzibe.
sajnálom a tükrözést, bátor vagy!

Linácska: kőgyűlytő! szegénykém!!! remélem minden rendben lesz!

Monic: Danci mocorog már? a múlkori képet mutatva már biztos nagyon változtatja a helyeket.

hát emlékezetből ennyi. :?

mi jól vagyunk, bár voltak nehéz dujaink. 18kor nem akart enni Nándus, és volt ,h 1,5 órát imádkoztunk neki felváltva v együtt, és én 18-21 között úgy kimertültem , h már semmire nem volt erőm.
tegnap próbálkoztunk egy új napirenddel és azzal, h 14-15 kor nem kap cicit, hanem csak reggel és este, plussz ha hajnalban felébred 4kor csak vizet adok neki. szóval napi 3 kajcsi és 2 cici és víz. remélem be fog jönni , tegnap jó volt!!! egyébként nagy színész és nagy franc! furcinttal becsempészek a szájába egy falatot, vágja a fintort (van, h akkor is, ha még bele se találtam a szájába) , összeráncolja a szemöldökét, felhúzza az orrát és a szájával is fintorog, majd kisimul az arca és látszik rajta, h végigfut a kis agyán, h hú hát ez finom! várok egy kicsit, majd nyugodtan odaadom a cumit, és lassan megfontoltan óvatosan elkedz enni, majd habzsol. tegnap már ki kellett vennem a cumit , mert azt hittem, h nem kap levegőt. és tátotta a száját! kész voltam. miért kell mindig ez a hiszti, nem értem! ha nagyobb lesz majd megkérdezem.
igyekszem levinni a játszóra, h ellesse a mászás-járás technikáját a többiektől és h pajtizzunk mind2en. most már 2 napja leraktam kúszni a fűbe, mert nem bírtam kézben tartani annyit, és neki nem volt úgy nagy élmény, meg persze nem fáradt ki annyira. pokróc felesleges, mert úgyis lemászik róla. többnyire nézi a többieket és közben gyomlálja a füvet, és igyekszik néha becsempészni egy kis füvet v levelet a szájába, nagyon kell rá figyelni. aztán bejövünk, kis pancsi, ami még jól lefárasztja, és kajcsi, majd hajcsi! :lol:
nagyon szépen kúszik, már kimerészkedik az előszobába is a nappaliból, és néha úgy beindul, ha vmi felkeltette az érdeklődését. igyekszik mászni is, de 3nál tovább még nem jutott. nagy dumás, vagy berreg mint egy felhúzott kisautó v turbékol, mint egy kisgalamb (pedig cinke!!) , bár a tesóm szerint inkább olyan , mint a dzsureszi parkbank egy tirex hangja.
szóval jól vagyunk!

szép napot mindenkinek!! tegnap voltak a klímánkat megtisztitani és megnézni, erre ma tök jó hűs idő van! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Nekem elég szar éjszakám volt. Este bevettem a cukros gyógyszeremet és a diéta szerint ettem rá. Hát 1/2 4 körül arra ébredtem, hogy hypózok. Nagyon ijesztő volt. Most akkor nem igazán tudom, hogy hogy is csináljam a diétát, mert gyógyszer mellett teljesen lemegy a cukrom és szédülök. Azt hiszem, hogy a gyógyszer utáni evésnél több szénhidrátot kéne ennem. Még ki kell tapasztalnom, csak addig nem tudom, amíg a cukormérőm nincs fennt.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,

elfelejtettem kérdezni,

Viki: te biztos tudsz segíteni
1, húst hányszor kell adni 1 nap a gyerkőcnek? minden kajcsinál 1 jégkockát? gyümibe is v csak a főzibe? mert nekem a védőnő minden kajcsinál mondta, viszont most egy kismami a játszón csak a főzire a gyümire nem adott. ua a védőnőnk.
2, te mivel mosol fel követ, parkettát? követ én domestossal, de arról már egy jóideje csak rosszat hallok, kikezdi a tüdőt vkinek, de a legtöbbeknek a bőrét. most, h már Nándus kikúszik a kőre is vigyáznom kell. parkettára meg pronto parketta löttyöt használok, gondolom az nem olyan erős , az oké lehet.
köszi!

ja egyébként, nem tudom,h mondtam e, de apum egészségházban dolgozik, és persze mindig dicsekszik Nándussal és állandóan tanácsot is kér. mondta bent a védőnőknek , h Nándus banánt akar mindenbe, erre azt tanácsolták, h cukrozzam a kajcsiját. hát inkább a főzijébe rakok 1 banánt v felet, de még nem adok inkább neki cukrot.

és tegnap Nándus felült magától egyszer. van egy nagyon édi oldalt fekvős pozíciója, amikor a könyökén támaszkodik és abból kinyomta magát. ma még nem sikerült, de próbálkozott.

csajok, aki tervezi, h vesz járókát, hálóst szerintem ne vegyen!! most kaptuk az anyóséktól, mert ugye a másik uncsi (1,5 éves múlt) majdnem, úgy kaptak utána, de szerintem nem jó. nem lát ki belőle rendesen és majd ha fel akar állni, szerintem a rácsosba jobban tud kapaszkodni. ráadásul tökre oda kell figyelni, mert nem lehet semmihez közel rakni, mert a háló nyúlik, és annak kilengésével is számolni kell. nem lehet pl a falhoz közel rakni, mert akkor ha elesik az ágyban ,akkor a falnak esik . most keresek rácsos fajárókát, de azok meg nagyobbak. ennyek a hálósnak egyelen előnye a mérete , csak 110X65 és könnyű. vki látott, hallott ilyen kis fa járókáról?

pusza!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkus!
Én gyümibe sosem tettem husit. Bár én husi-gyümi kombós "főzeléket" sosem adtam Lackónak.
Husis kaját napi 1szer mindig eszik. Cukrozni sztem ne cukrozd a kajáját, idővel sztem a banánt is elhagyhatod.

Én mindig domestos-szal mosok fel.

Egyik mamatársam árul most járókát:
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/Babaholmik_olcson_Fa_jaroka_kisagy_babafeszek_rugos_hinta/360556

Nagyon ügyi Nándi, h felült!!! Laló amikor felült rá 1 hétre már fel is állt.

Uram azóta hízott többet, h 1,5 éve nem cigizik.
20150601134430

czinkeb: Én azóta nem vennék hálós járókát, mióta a húgom kidugta rajta az ujját, elesett és átfordult, rászorult az ujjára. Már teljesen elkékült, mire beértünk a szobába. Na akkor megfogadtam, hogy ilyet nem veszek.

Ma halálra sétáltam magam az állatkertben. Hulla vagyok. Pláne, hogy mennyit aludtam az éjszaka. Hát most bevacsoráztam. Már alig várom, hogy feljusson a cukormérőm, mert a diéta és a gyógyszer nem megy együtt. Mindig bekómázok tőle.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
nekem a 10. hétre teljesen abba kellett hagyni a cukros gyógyszert. Neked nem???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: A doki azonnal abba akarta hagyatni, de én fokozatosan szerettem volna a cukorterhelésre abbahagyni (meg a 12. hét után). Most meg, hogy rossz lett a cukrom, nem is biztos hogy abbahagyom. Majd megvárom, hogy mit mond a dietetológus. A pcos lányok között van egy csomó olyan, aki nem hagyta abba és nem romlott a cukruk. Nem tilos terhesség alatt szedni, csak "B" jelzésű, ami azt jelenti, hogy nincs elég adat róla. Szóval nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
tudom, orvosa válogatja, hogy hagyja-e szedni, vagy nem. Nekem a 10. hétig kellett folyamatosan leépítenem, pedig a 6. héten a terhelésem 9,9 volt, viszont gyógyszer nélkül a 12. héten már csak 6,9. És azóta is teljesen jó gyógyszer nélkül. Állítólag van, akinek pont a terhesség hozza rendbe. Én úgy voltam vele, hogy ha véletlen eljutnék odáig, hogy inzulint akarnak adni, akkor előbb mondom, hogy akkor vissza a gyógyszer, de szerencsére nem kellett.
Viszont van egy ún. csicsókagranulátum, abból napi egy pohár nagyban segít karbantartani a cukrot. Én sajnos hanyagolom az utóbbi időben, pedig szedni kellene, tényleg nagyon jó hatása van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Czinke nekünk műanyag járókánk vna..de Csigusznak bunkernak használjuk.szerintem járókát használóknál már majdhogynem a születéstől elkezdve hozzá kell szoktatni, különben paff. mi is 4-5 hónapos korába kaptuk, de a végén már csak "büntiből" volt benne.

jó volt olvasni Nándus napirendjét... emlékszem hogy örültem, amikor Zsiga először elkezdett kúszni..most meg...

Rolika tragédiája Siófokon történt

twis
t nemsokára igen! Dorottya baba is már mindjárt félidős lesz :lol:

Lina
akkor jó, milliomos leszel

Ditus remélem ma már nem fog titkolózni a drága! tűkön ülök vazze! apával mi a helyzet?

Vicky vigyázz magatokra!

Némó ügyi vagy! én is kólafüggő vagyok sajna... most szoktatom le magam..CSigusz ha beteg mindig kihányja a kajcsit
:wink: :roll:

Ancsa priviben megírod a neved hogy iwiwen bejelölhesselek? mert úgy látnám már családodat!

Viki motorozik Lakóbubu? :lol:

nálunk min. 4szer lesz tartva Zsiga szülinapja. egyszer jövő vasárnap magunkban aztán 27-ei hétvégén otthon szülőknél 2szer (anyuékkal, anyósomékkal, mert nagy a család, de lehet egyesítünk) aztán barátnőmékkel ha kislánya hazajön mamától, és végül szeptemberben barátainkkal házavatóval egybekötött össznépi szülinap lesz, enyém, Zsigáé, Szanié, Vikié
:lol:
Vendég

Czinki,
a Kikában fogsz találni kisebb járókákat is, de elég drágák. De nem tudom, miért szeretnél, de Nándinak lassan felesleges. Mi már összeszereltük a mienket 1x1 méteres. Mi arra használtuk/használjuk majd, hogy napközben ha alszik Levi, vagy csak kicsit nézelődik, akkor abban legyen, ne a ház másik végében a kiságyában, ahol nem látok rá, ha ténykedek. Mikor már nagyobb volt Lili, nem használtuk. A földre tettünk le ilyen szivacskockákat, és azon forgott, játszot....
Anyós mániája volt csak, hogy mindig be akarta pakolni a kiságyba meg a járókába, hogy ott van a gyerek helye. Komolyan, kivette a kezemből azért, hogy 20 másodperc után betegye a járókába.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok én olyan álmos vagyok. A szembeszomszéd srác úgy döntött, hogy bulit tart éjszaka. Este 10-kor kiszól a férjem, hogy ha lehet, akkor ezt a házban kellene, mert Lili aludni szeretne. Udvariasan elnézést kértek, és bementek. Ehhez képest 1-2 órával később kiköltöztek a kertbe, üvöltött a zene, üvöltöztek ők is. Hajnal fél 3-kor Lilit vígasztaltuk az ágyban, mert sírdogált, nekem a telefon a kezemben volt, hogy akkor most hívom a rendőröket. Aztán a férjemmel megbeszéltük, hogy jó, ezt most kibírjuk, de ma elbeszélgetünk vele. Vagyis nem a sráccal, hanem a szomszédjukkal, ők valahogy rokonok, és megkérdezzük, hogy nincsenek szülők, vagy mi van, mert ez egyre gyakoribb, hogy napközben is üvölt a zene, 3 évig nem volt ilyen gond. Hajnal fél ötkor már én is zokogtam, a férjem nyugtatott, hogy nehogy megszüljek. Reggel negyed 7-kor hagyták abba. Azért szívesen rájuknyomnám most a csöngőt

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

Viki: köszi a válaszokat, a segitséget! csak most a domestosról tényleg annyi rosszat hallottam. majd szétnézek az auchanban mi van még, de hát azért fertőtleniteni is kell! bár hiába takaritok azért Nándus rendesen utánam takarit! :lol: :lol: egyik hétvégén a párom kihagyta a porszivózást (ez az ő feladata nálunk), és szöszös volt a szőnyeg, a párom előtt hangosan mondtam Nándusnak, h jó lenne ha úgy kúszna, h összeszedje a szöszöket. 8) erre a párom csak mosolygott és mondta Nándusnak, h 1 éves korára naponta többször is porttörölni fog .

Boni: hú már nagyon közeleg a Zsigi nagy napja!! érdekes, h a hálós járókát kb 2,5 hete hoztuk el, és elvan benne Nándus. tudok mellette mosogatni, főzni , tudunk reggelizni, el tudom késziteni a kajcsiját....... persze nem marad meg benne 1 órát folyamatosan mondjuk, de elnézelődik, szépen eljátszik benne. többször ki kell venni, ha nyöszörög mesélek , énekelek neki miközben jár a kezem 1000el. persze van , h már sir , akkor nincs mit tenni, ki kell venni.
de muszály használni, mert nem merem egyedül hagyni, és van, h muszály csinálni dolgokat, ha fent van. és a konyhában a lakás közepén van, tehát még a wcről is tudok hozzá beszélni , meghallja! :lol:
vizes balesetek borzasztóak!! :cry: szerintem nagyon fontos, h a gyerkőc mielőbb megtanuljon úszni, akkor elkerülhetők az ilyen értelmetlen balesetek.

Ditulika drága : jelentkezzél, h mi van veletek! remélem a párod átgondolja a helyzeteteket és bocsánatot kér, megregulázza a fiát, és tényleg kimélni fog téged.

Monic: még mindig reszelsz, v már beszereztél egy turmixot? amióta vettünk egy turmixot, azóta sokkal könnyebb minden. sokkal pépesebb lesz a kajcsi (cumit nem tömiti el), arról nem is beszélve, h a zöldséget, húst , kekszet elég nehéz lenne reszelni. egyébként Danci cumiból kapja a kajcsit v kanállal.

hát csajok tegnap sirtam örömömben. tegnap a párom tök korán hazajött (már ez is nagy öröm volt!!), és jött a 17óra, kajcsi idő. Nándus meglátta a cumit, már jelezte, h köszöni nem kéri. erre bekaptam a cumit, úgy tettem mintha meghúztam volna, majd a párom is. Nándus csak lesett, és amikor nyújtottam neki, akkor szépen tátotta a száját, közben végig az apját nézte. mondtam is a páromnak, h meg ne mozduljon, mert szépen eszik a gyerek.
de amikor a párom hazajött, akkor meg kikúszott hozzá a nappaliból az előszobába, tök gyorsan, mint egy kisgyik. ilyenkor meg tudnám zabálni, olyan édes!!! :lol: :lol:

szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Linácska: szegények, ilyenkor én is ezt tenném legszivesebben, tök korán zajongani, h ne aludjanak. :twisted:
nekünk a társasház kertésze úgy gondolta, h 7,30kor már lehet a sövényt nyirni, 8,30kor ért Nándus ablaka alá. azt mondtam,ha felébred Nándus, akkor kih...lem a pasit. :twisted: szerencséje van, mert Nándus szépen alszik. igaz 5,30kor tettem ki a játszószönyegére, melléfeküdtem és játszottunk 1 órát, közben 2szer átpelenkáztam , majd megetettem. 7,30kor vissaz is aludt szépen. szerintem van még kb 20 percem, ilyenkor max 2 órát alszik.
ez a hálós méretileg jó 65X110, és könnyű. tudom a fa rácsos nehéz, azt nem tudnám tologatni, de azok mind nagyobbak sajna. én szeretem a járókát, és Nándus is elég jól elvan benne. eddig én is lazán otthagytam a nappaliban, puzzles polifomos szőnyege van 1,5X2 m es, csak már többet van a szőnyegen kivül , mint rajta, és mint a kisgyik úgy kúszik, nem merem egyedül hagyni már.

anyós nemrég árulta el, h kisvaránusznak hivja magában Nándust, mert szerinte olyan pozicióban van mindig. jót nevettünk rajta, pedig azt hitte, h meg fogunk sértődni. de tényleg olyan, van, h csak úgy megdermed, elmereng, majd szép lassan elindul és utána tök begyorsul, ha vmi felkelti az érdeklődését.

Dituli: gondoltam rád tegnap, gonodlom nézted a nicsak ki beszél méget. egy darabig én is, tornáztam közben. tök édik a gyerkőcök benne. van ,h én is megkérdezem Nándus, h mire gondol, pláne amikor csak bambul és mered maga elé, v amikor dumál, mintha tényleg mondani akarna vmit. az tetszett nagyon , amikor a kiscsajnak kacsát imitált a kezével az anyja, és mondta, h milyen vicces dolgokat csinál mindig. a párom szerint én már teljesen dinka vagyok, amikor bolondozok Nándussal. remélem neki is tetszik ! v mikor az apa az elején bevetett vmi repülő bohóc vetődést, de előtte már az elején a kissrác mondta, h na vajon beveti ezt a vetődést? olyan édik voltak! vajon tényleg ilyeneket gondolnak a gyerkőcök?
rakhatnál fel egyébként pocakfotót is , már nagyon régen volt fotó!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Czinkus
Anyuéknál vagyok tegnap óta azért nem vagyok aktív.
Már egy kilót híztam tegnap óta. Eddig amúgy semmit, még fogytam is.
De anyunál annyi kaja van egész nap csak tömtem magam valamivel. :oops: Pizza, dinnye, fagyi, kakaóscsigát is sütöttünk tegnap. :lol:

Még két nap úgyhogy sztem +3 kiló garantált, csak győzzem majd valahogy leadni mert nemsokára menni kell a védőnőhöz. :?

Örülök, hogy a párod ilyen jól tudja ösztönözni Nándust. :) Beszéljetek a főnökkel hogy rövidítse le a munkaidejét! :wink: :lol:

Köszönöm amit írtál nekem. Monic is írt egy csomó jó dolgot amit mind fel fogok páromnak sorolni, most már egy csomó hsz van többek közt a tiéd is amiből szemezgetek a mondókámhoz.
Remélem kompromisszumra tudunk jutni a gyereket illetően mert amúgy ha ő nincs mi nagyon jól megvagyunk. A ház is lassan kész így már ez sem lesz surlódási felület. :)

LINA
Mi éjfélkor mentünk fel a tesómékkal aludni. Itt meg diszkó volt.
Már én sem bírtam becsuktam az erkényajtót de úgy is hallottam.
Aztán hiányzott a hasam alól a párna, fájt a derekam ha fordultam meg újabban fáj alul a szeméremcsontom.
Anya azt mondta hogy ő a végefelé már térdre rogyott annyira fájt neki, főleg nálam mert én több mint 4 kilóval születtem.
Pedig még van hátra több mint 3 hónapom. Nem tudom mi lesz így velem. :roll:

BONI
Sztem igazad van a a járókás dologgal kapcs,

Én is el akarom hozni tesóméktól a kisággyal együtt és a konyha meg a nappali között lesz elhelyezve.
Abba teszem a játszószőnyegét is.
Kérdés hogy megvan-e minden elem, mert még mindig nem nézték meg tesómék, meg őrülök hogy ha nincs is meg minden és utolós pillanatban még azt is néznünk kell..... :roll:

Most küldék az sms-t hogy szeretettel várnak, már számolom az órákat. :)

Zsiginek nagyon jó dolga lesz ennyi ünneplés! :lol:

VIKI
De jó hogy apusod leszokott a cigiről, ez az egyik nagy álmom hogy enyim is leszokik de tudom hogy nem fog soha, ha nem az ideg akkor a bűzrúd viszi a sírba. Lassan át is fogok költözni a gyerekszobába. Mármint szeptembertől mert akkor kezdem el berendezni.
Éjjel is kétszer rájön a köhögés és mindig felébredek.

NEMO
tényleg sokszor nagyon lehűtik az üzleteket, én is hőgutát kapok mikor egy óra vásárlás után kijövünk a tescoból.
Milyen lehet ez már egy kicsi szervezetének! :roll:
Örülök hogy szépen eszik Rékuska is.
Gyomortükrözés brrrrrrrrrr..... remélem több ilyenre nem lsz szükséged.

Mégegyszer mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Délután jövök majd hogy mit láttunk vagy mit nem az uhun! :)

dita75

Ditulika: de azért ne mond a párodnak, h a csajok a neten igy és úgy látják a dolgokat, és ezt és ezt mondták, mert akkor meg az lesz a baj, h ,,kiteregeted a szennyest,, és ne panaszkodj. szóval szerintem okosan!! nem tudom, h láttátok e a bazinagy görög lagzit, de szerintem nagyon okos volt a görög anyuka: a férfi a fej és a nő a nyak, a fej arra forog amerre a nyak forditja! :wink:
remélem szétveti már a lábacskáit a kis Bogyes, mert már lázban ég az egész topic!!! :lol:
érezd jól magad és egyél amennyit jól esik!! csak hagyjál helyet Bogyónak a mocorgáshoz!!!! :lol: a kg-on ne aggódj, pláne, h eddig nem hiztál semmit. én félidőben kezdtem el hizni , és volt olyan hét, h 3 kg is feljött. :roll: igaz most iszom a levét, mert most le kell adnom 10-et. az első tornámnál a guggolásoknál majd betojtam, remegett mindenem, pedig aztán Nándussal a kezemben is guggoltam már eleget és mégis . de csak most mertem nekiállni a szopi miatt, nehogy elmenjen a tejcsi. és a sört nem ajánlom a tejserkentéshez, mert nekem attól jött vissza 3 kg és szerintem csak pszichikailag hatot rám inkább. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

CZINKI
Dehogy mondom, csak kiollózok a mondandómba egyes dolgokat.
Nem szoktam példálózni mert így is féltékeny rátok hogy mindig itt lógok bár mostanában már megszokta, már nem szekál vele mint régeg.

Sört utálom úgyhogy azt biztos nem fogok inni. Majd a homeos bogyókat próbálom ki ha kevés lesz a tejci.

dita75

Halihó!

Némóci!

Sajnálom a gyomortükrözést, remélem hamar meggyógyulsz majd!

Boni!
Zsiginek bejött a tuti! 4 buli, 4 torta? Milyen ajándékokat fog kapni?

Motorozik Lackó, bár lightosan, most élvezi még, h megy. Én meg utána robogok, totál jól karbantart.

Czinki!
Laló, amikor elkezdett mászni, mindig mutatta nekem, h hol a szösz. Magasra felemelte, h nem jól porszívóztam.

Ditus!
Nagy Laci magától szokott le, úgy h nem is mondta, h tervezi. Egyszer csak letette, én kb. 1 hét múlva vettem észre, mert itthon amúgy sem cigózott.

Pár friss kép:
Kép jövök Kép megyek Kép focis mezben Kép cuki pofi
20150601134430

Közhírré tétetik hogy apa nyerte a fogadást, tehát Gy. Milán Csaba lakik a pocakban! :shock: :shock: :shock:

Szóval két év múlva mennem kell a fagyikért, vagy spontán összehozzuk a csajt, hogy az arány valamelyest javuljon!

Úristen totál el leszek nyomva! :o :lol:

dita75

Ditus! Gratulálok,majd meglátod,hogy mennyire odaleszel a fiadért!!!! :lol:
....és legalább minél hamarabb vállaljátok a kistesót!!!
Részleteket kérünk,én ma direkt miattad jöttem fel egy csomószor az oldalra!!!!!!!!
Boni,ment a privi!

Kép
f.ancsi

Ditusom!
Éljen éljen a Kis KukiBetyár! Jaj, de nagyon fogod őt imádni!!!!!

Apátok aztán most már szedje össze magát!
20150601134430

Képek Bogyó Milóról:

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75

Dita,
gratulálok a kiskukishoz :lol: Valahogy titkon éreztem, hogy úgy fogsz járni, mint én, de nagyon szurkoltam, hogy legalább neked bejöjjön. Milyen érzés???
Pont nyitottam a netet, mondtam apának, hogy ezt muszáj megnéznem bárminemű ténykedés előtt, és még csak nyitottam, mikor mondtam neki, hogy úgy érzem, hogy fiú, mert te is annyira lányt szerettél volna, mint én.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Sztem én ugyanúgy érzek mint te akkor. Majd megbékélek, kicsit csalódtam bevallom, de ezt tudtam előre, hogy ez lesz mármint hogy nem leszek annyira boldog mintha az ellenkezője történt volna. Percekig meg sem tudtunk anyuékkal szólalni annyira meglepődtünk mert tök nemes egyszerűséggel mondta a szonográfus hogy ott a zacsi mivel ő még nem tudta hogy mi nem tudjuk .... szóval érted. És csak annyit látott hogy 4 fejen a 4 áll teljesen leesett, mert anyum, tesóm és Vivi is ott ült velem.
Ha lenne egy lányom már mint neked akkor más lenne, sőt még akkor is ha fiatalabb lennék, de 36-37 évesen már nem tudom...... 30 alatt szülnék még kettőt is Bogyón kívül. Sajnos elhúzódott a babaprojekt.
Jó lenne spontán összehozni később Bogyónak egy hugit.
Lehet hogy azért akarták odafent hogy Bogyó fiú legyen mert kijelentettem hogy ha lány lesz nem lesz több gyerekem, és ezek szerint többet szántak nekem mint egy.

dita75

Dita,
csak két évvel vagy idősebb nálam... mi még fiatalok vagyunk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ditus imádni fogod! én is lányos voltam, de most már a másodiknak se bánnám a fiút! :lol: éreztem én hogy ezért titkolózik... már most zsivány :wink:

igen 4 torta :oops: :roll: :lol: az első jövő vasárnap a bécsi túrótorta lesz ,,

Lina tegnap éjjel itt is buli volt :roll: hanali 4kor amikor elkezdték énekelni :MI atyánk ki vagy a mennyekben mond csak melyik ajtón menjek be :twisted: majdnem kinyírtam őket.aztán ledörömböltem hogy nappal nyitogassák az ajtókat :wink: erre csönd.hajnali 5kor mit hallok az anyuka odaszól a 2éves gyereknek most már menj aludni....én azt hittem nincs otthon :roll:
Vendég

ja és nagyon helyes legényke!
Vendég

SZiasztok,

Dita,

egy kicsit én is le vagyok döbbenve, mivel úgy képzeltem, hogy neked csak lányod lehet és kész.
De a fiadat imádni fogod. :wink:

CZinki,

Danika kanállal kapja a főzeléket. Régebben amikor nagyon sírt akkor átöntöttem cumisüvegbe, úgy szépen itta.
Ha hiszed, ha nem, épp ma vettem botmixert, hogy azzal csináljam Danikának a kajákat. :wink: :lol: Mert néhány nappal ezelőtt amikor anyuéknál voltunk a tesóm botmixerével turmixoltam Danikának krumplit és őszibarackot, olyan krémes lett, hogy azt öröm volt nézni. És Danikának annyira ízlett, hogy amíg a bolti püréből max fél üveggel eszik meg, a barackos-krumplis csodából legalább 2 üvegnyi mennyiséget lapátoltatott be a szájába :shock: :shock: Na, akkor fogadtam meg, hogy irány a bolt, nekem is kell mixer :lol: :lol:

Nemone, Boni mami, Viki mami,

ti írtátok, hogy estére tejpépet adtok a babának, hogy jobban aludjon.
Na már most én is ki akartam próbálni, mert Danika mostanában reggel 6-kor felkel szopizni, régebben mindig 8-9 körül kelt először. Kitaláltam, hogy készítek neki tejpépet vacsorára. Meg is csináltam egy emberes adagot, tettem bele kicsi barackot is, hogy finomabb legyen. Be is ette az egészet, aztán kiszívta mindkét cicimből a tejet, és még kért 50 ml tápszert is :shock: Miután mindezt elfogyasztotta beájult, én meg nagy nyugodtan mentem aludni, hogy ez a gyerek tuti alszik reggel 8-ig.
Persze nem így lett, Danika hajnal 1 órakor !!! nagy vidáman felébredt és játszani kezdett a kiságyában. Nem sírt, úgyhogy baja nem lehetett, nem volt meleg sem nála, kellemes volt a hőmérséklet, úgyhogy csak a kajára tudom fogni a korai ébredést. :shock: Átmentem hozzá, gondolkodtam, hogy megszoptassam-e, de végül csak simogattam e fejét és visszaaludt. Kis sem kellett vennem a kiságyból.
Na, ekkor megint aludni mentem, erre hajnal 5-kor megint nagy vidáman beszélgetett a játékaival. Csak úgy zengett nálunk a bébiőr. Úgyhogy kivettem és megszoptattam. Ezután aludt reggel 9-ig, de az éjszakai kétszer kelés nekem nagyon nem jött be.
Úgyhogy azóta megint csak a cicit és a tápszer pótlást kapja estére és alszik reggel 6-ig.
Miért van az, hogy az én gyerekem nem aludt reggelig a tejpáptől?

VIki mami,

nagyon ügyes a párod, hogy csak így csendben és gyorsan leszokott a bagóról.
Szerencsére nálunk a családban csak anyu és a testvérem férje dohányzik.
Lackó fickó olyan lazás sétálgat a lakásban mint aki világ életében két lábon járt :lol: Nagyon vagány a kis focista. :wink:
A testvéremék most jegelik a babatémát, még olyat is mondtak, hogy lehet nem is akarnak gyereket.
Igazából belefáradtak abba, hogy a tesóm ciklusa a mai napig nem jött rendbe a sok gyógyszer és a gyógykaparás hatására sem. Pont a napokban beszélgettünk, hogy újra vissza kell mennie a dokihoz mert megint felborult a ciklusa, és hogy majd elkísérem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita,

és nagyon aranyos Mr Bogyó! Gondolom a párod most nagyon boldog, hiszen ő fiút akart.
És egy percig sem forduljon meg a fejedben, hogy olyan lesz mint a másik, mert a te gyereket NEM lesz olyan, mert te szerető anyukája leszel, és akit ennyire fog szeretni az anyukája mint te Bogyót, az csak szuper aranyos gyerek lehet majd :wink:
A pároddal meg most meg kell még beszélni, hogy jó lenne ha Bogyót nem hasonlítgatná majd össze a gyerekkel. Mert gondolom azért sem akartál fiút mert tiszta gáz amikor a család mindig mondja majd, hogy a gyerek ezt ekkor csinálta vagy akkor csinálta....
MOndjuk nálunk ez így is megvan, hogy nem egyforma neműek, de finoman tudattam mindenkivel, hogy engem marhára nem érdekel senki sem a gyerekemen kívül, úgyhogy engem kíméljenek meg a nosztalgikus visszaemlékezésektől a többi gyereket illetően. :?

Kép}
monic80

Sziasztok!

Hát aranyosak vagytok hogy vígasztaltok, tegnap még én sem fogtam fel igazán csak mikor már csendes magányomba kerültem.
Hát kövezzetek meg mert meg is érdemlem, de amikor belegondoltam hogy nekem Úristen fiam lesz én el sem tudtam aludni.
Bőgtem mint a záporeső! Méghogy én nem vagyok önző, na most kiderült. El sem tudom képzelni mi a szent sz..t fogok én csinálni a fiúval. Hát nem akarom nagyon taglalni az érzéseimet mert biztos ellenszenvessé válnék mindenki szemében főleg a fiús anyukákat nem szeretném megbántani hisz vannak sokan.
LINA
Nyugtass meg hogy hamar túltetted te is magad a kérdésen mert én egyelőre nem igazán tudom hogy mit is kezdjek ezzel az infoval.

dita75

sziasztok,

Ditulika drága: :shock: hát én is azt hittem, h tuti kiscsaj! párod tudja már? mit szólt? v tel-ba nem mondtad neki? képzelem h nézett az uh-s 4 csodálkozó csajszira.
de hidd el, imádni fogod!! én pl el sem tudom képzelni, h mit csinálnék egy kiscsajjal. :oops: Nándussal ,,birkózunk,, , csikizem, agyonpuszilom, gyömöszölöm, gyúrmázom, dobálom, egy kiscsajjal ilyeneket nem mernék csinálni. :oops:
és nagyon édi Milán Csaba!! a párom Csaba és nagyon szeretem ezt a nevet! :wink:

Viki: Lackó tényleg olyan magabiztosan nagyfiúsan sétál!!! cuppantóst neki!

Monic: igen sokkal krémesebb, jobb a turmixtól a kajcsi! hát az én fiam, ha cici után kap akár 150 tápit is, akkor is felkel hajnali 5kor. én tök kivagyok már. már napok óta kirakom őt a játszószőnyegére 5,15-5,30 kor (addig még elvan az ágyában 5től) én melléfekszem. de ma is 5ször rámmászott, szóval aludni nem tudok, csak lecsukom a szemem és pihizek kicsit. és 6,30kor kap cicit. én úgy örülnék ha legalább 6ig tudnék egyhuzamba aludni. :roll:

tegnap voltunk anyuéknál , anyósék is meg lettek hivva. halászlé volt, imádom! Nándus meg 2szer is pancsizott a medencében. nagyon élvezte, pörgött , forgott, felmászott a medence szélére, feltérdelt és már állt is fel. nagyon kellett figyelni . mondanom sem kell a 2 részes a medence fala és a felső félig leeresztett, valószinű Nándus kiharapta. :roll: és imádta, h puccosan van, nagyon édi volt. mikor kivettük, akkor sem kapott pelust. és 1től 7ig semmit nem aludt, pedig hulla fáradt volt. a kezemben elaludt 3szor is , de amint leraktam felébredt. hazafeleúton rögtön elaludt, de amint hazaértün olyan nyűgös volt, h rögtön fürdettük is, már 20,30kor aludt, ilyen még soha nem volt.

csajok szerintetek mit csináljak, h Nándus aludjon legalább 6ig?
a napirendünk most :
5kor kel, kb 5,15-30ig elvan az ágyában, utána kiveszem vagy magunk közé v a játszószőnyegére,
6,30 cici,8kor már alszik kb 10ig,
10-10,30 gyümi, utána játék - játszótér, ha játszótér, akkor 12 pancsi,
12,30-13 főzi , 13-13,30tól kb 1,5 -2 óra alvás, majd játék,
17-17,30 gyümi v tejpép, ezután már nem alszik max 30 percet v semmit
20 pancsi utána cici + tápi.
van, h szépen eszik cicit és kap kb 150 tápit és mégis kel 5kor. és nem tudom visszaringatni. ma adtam neki vizet , de tök aktiv volt. amikor kapott hajnalba cicit, a reggeli cicin kivül akkor sem aludt vissza, ráadásul reggel nem akart nagyon enni. most viszont szépen eszik reggel.
már arra is gondoltam,h lehet, h éjjel 12 körül még egyszer kellene neki adni tápit. de pl van ,h felkel éjjel 12,30kor, megmasszirozom a pociját , pukizik , és visszaalszik szépen.
most én is feküdjek le 21kor hogy aludjak vmit? :roll: de a 21-től 5-ig sem aludja végig, 1-2-3 szor felsir, de 1szer tuti vissza kell ringatni.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ditulika drágám: nem fogunk ellenszenvesnek találni!!! te tök beleélted magad, h neked csak is lányod lehet, és neked lány kell és kész, és ott van a párod léhűtő fia, aki negativ példa előtted, ennyi! de ahogy Monic is irta a te fiad nem lesz olyan, mert te egy szeretetreméltó , szerető anyuka vagy és leszel!!!!!
és ahogy fent irtam, lehet birkózni , huncutkodni, gyúrmázni , agyonpuszilgatni, csikizni és imádni fogod ,ahogy gurgulázva levegőt alig kapva fülig érő szájjal nevetni fog a kisfiad!!!!! és miután abbahagyod mindezeket akkor megfogja a két csöpp kezével az arcod és odabújik hozzád!! :lol: :lol: ekkor el tudom felejteni a fáradtságom, és élvezem ezeket a perceket!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!
Dituli, imádni fogod a kisfiadat, egész más, mivel a tiéd lesz, nagyon aranyos lesz és imádni fog téged:) Nem úgy mint a párod fia, aki borzalmasan viselkedik és elviselhetetlen. Biztos miatta vannak rossz érzéseid. De a te fiacskád teljesen más lesz, ragyogó szemű, gyönyörű, jó fej kissrác:) És a Milán név nagyon tetszik, tökéletes választás! És helyes a képeken:))) Nagyon el van gondolkozva.:-)
Amúgy Dituli, mi is láttunk egy zacsit az UH-on, de a doki szerint csak a talpacskái voltak. De nem lepődnék meg, hogy 2,5 hét múlva a genetikán is kisfiút látnánk:) A párom nagyon szeretett volna kislányt, és amióta azt mondták, hogy kislány gyanús a picúr, azóta képzeljétek el, hogy megváltozott. Azt mondta, hogy a kisfiú is jó lenne neki, sőt neki teljesen mindegy. Sőt az UH-on ő látta meg a zacsit előbb. Szóval, végül is mindegy lett nekünk, mindkét típust imádnánk, csak nőjön szép nagyra és legyen egészséges!:)

Felteszem ide kerekpocakú édes kisbabám fotóját, de megint nem sikerült valami jól. Eleinte nagyon jól látszik a babó, de sosem akkor nyomja meg a fotó gombot a doki, hanem csak akkor, amikor már alig látszik valami és elvándorolt a picúr odébb.

Kép

Vicky, te majd mész 4D-s UH-ra is valamikor? Melyik hétre tervezed?

Boniko, következő babón dolgoztok? De jóóóó!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég

ezeket már napok óta fel akartam rakni, csak nem engedte, még rakok fel a tegnapi pancsiról is :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME