sziasztok,
Ditulika drága: BOLDOG NÉVNAPOT!!!
sajnálkozva olvasom,h mi van veletek, remélem , h minden rendbe jön és úgy ahogy Monicéknál és Zsuzskáéknál, és boldogok lesztek 3askán ti is!!! tényleg össze kellene hoznotok a pasikat, tanulhatna a párod tőlük!
egyébként a párod egy nagy balfék, és azért nem irom h, balf...., mert úrinő vagyok és mert mégsem írhatok ilyet a te párodról. de egy nagy balfék, h nem tudja , h micsoda kincs vagy, és így bánik veled. most dicshimnuszt zenghetnénk rólad, h te egy kedves, csupaszív, jólelkű, vidám, jóhumorú, talpraesett, ügyes, csini ....stb csaj vagy, és ha azt gondolja, h ezt veszni hagyhatja, akkor tényleg nagyon balfék.
homokba dugja a fejét, és nem akarja észrevenni , h a fia egy mihaszna, lusta, rendetlen, követelőző gyerek, hiszen ez az ő hibája is, mert nem lett megnevelve. csak azt hiszi, h ez a legegyszerűbb , h elköltözik. a fiának meg az lenne a legjobb, ha gatyába rázná és férfit nevelne belőle, csak hát az meló lenne.
egyébként én is Ancsi féleképpen gondolkodom, hiszen a mondás is úgy van , apa-anya- gyerek és sok szeretet, és szerintem mindent meg kell és lehet beszélni, de tény, h már van 1 pont, ahol már jobb külön, mint együtt.
most azonban mindenki feszült, a párod rengeteget dolgozik (már rég munkát kellett volna váltania, amiket meséltél, ezt kevesen bírnák), ott a fia, aki inkább kudarc , mint öröm, a terhesség alatt az együttlétek sem mennyiségben, sem minőségben nem olyanok, és te meg extra érzékeny vagy, amit szerintem ő nagyon nehezen visel el. én tökéletesen megértelek, és egyetértek veled a fiúval kapcsolatban, én is tök kilennék.
remélem, megtaláljátok újból a közös boldogságot.
Évi: fogmanó
tele a játszótér, mindig gondolok rátok, h Dorci milyen jól érezné magát. egyébként voltam drnéninél kedden és 35 perc alatt lent voltam. van egy rövidebb út! igaz én siettem és szegény Dorci biztos nem tudná úgy szedni a kis tappancskáit. de esetleg párod reggel elhozhat titeket kocsival, nálunk lehetnénk és utána mehetnénk játszózni, majd hazasétálhatnátok , de megvárhatjátok a párodat, h hazavigyen, v te nem vezetsz?
veletek álmodtam, nálunk voltatok és túrósderelyét (mélyhűtöttet) csináltam nektek!
Viki: szupi lehetett a tali, párodat jól tartod, mintha kerekebb lenne, mint az esküvői fotókon! Lackónak a szokásos nyaki cuppantóst!
Boni: Roli alatt szakadt be az élményfürdőben vmi aknatető. borzasztó az ilyen baleset.
Zsigi nagyon édi! szupi, h jól sikerült a mininyaralás.
Denika: ne a latexet vedd, mert a természetes gumira sokan allergiásak. védőnőm és a gyógyszertáros is a szilikont ajánlotta. plussz az tartósabb és biztonságosabb. szín tökmindegy. a meleg puha egyedi cicit, amihez jó hozzábújni és megfogni szopi közben , úgysem tudod semmivel helyettesíteni, de mivel éhes megeszi cumiból is a tejcsit, tápot. Niki nagyon édi!
Némóka: neked is van makibébid, azt hittem, h csak az én fiam nagy banánimádó. drnéni azt mondta, h napi 2 banán már sok, mert sok benne vmi, már elfelejtettem. max napi 1 banán! szerintem az édes íze miatt szereti. szerencsére a barack is lecsúszik magában ha édes és éhes, de szereti a barack-alma-keksz tudmixot is! banánt viszont rakok a főzibe.
sajnálom a tükrözést, bátor vagy!
Linácska: kőgyűlytő! szegénykém!!! remélem minden rendben lesz!
Monic: Danci mocorog már? a múlkori képet mutatva már biztos nagyon változtatja a helyeket.
hát emlékezetből ennyi.
mi jól vagyunk, bár voltak nehéz dujaink. 18kor nem akart enni Nándus, és volt ,h 1,5 órát imádkoztunk neki felváltva v együtt, és én 18-21 között úgy kimertültem , h már semmire nem volt erőm.
tegnap próbálkoztunk egy új napirenddel és azzal, h 14-15 kor nem kap cicit, hanem csak reggel és este, plussz ha hajnalban felébred 4kor csak vizet adok neki. szóval napi 3 kajcsi és 2 cici és víz. remélem be fog jönni , tegnap jó volt!!! egyébként nagy színész és nagy franc! furcinttal becsempészek a szájába egy falatot, vágja a fintort (van, h akkor is, ha még bele se találtam a szájába) , összeráncolja a szemöldökét, felhúzza az orrát és a szájával is fintorog, majd kisimul az arca és látszik rajta, h végigfut a kis agyán, h hú hát ez finom! várok egy kicsit, majd nyugodtan odaadom a cumit, és lassan megfontoltan óvatosan elkedz enni, majd habzsol. tegnap már ki kellett vennem a cumit , mert azt hittem, h nem kap levegőt. és tátotta a száját! kész voltam. miért kell mindig ez a hiszti, nem értem! ha nagyobb lesz majd megkérdezem.
igyekszem levinni a játszóra, h ellesse a mászás-járás technikáját a többiektől és h pajtizzunk mind2en. most már 2 napja leraktam kúszni a fűbe, mert nem bírtam kézben tartani annyit, és neki nem volt úgy nagy élmény, meg persze nem fáradt ki annyira. pokróc felesleges, mert úgyis lemászik róla. többnyire nézi a többieket és közben gyomlálja a füvet, és igyekszik néha becsempészni egy kis füvet v levelet a szájába, nagyon kell rá figyelni. aztán bejövünk, kis pancsi, ami még jól lefárasztja, és kajcsi, majd hajcsi!
nagyon szépen kúszik, már kimerészkedik az előszobába is a nappaliból, és néha úgy beindul, ha vmi felkeltette az érdeklődését. igyekszik mászni is, de 3nál tovább még nem jutott. nagy dumás, vagy berreg mint egy felhúzott kisautó v turbékol, mint egy kisgalamb (pedig cinke!!) , bár a tesóm szerint inkább olyan , mint a dzsureszi parkbank egy tirex hangja.
szóval jól vagyunk!
szép napot mindenkinek!! tegnap voltak a klímánkat megtisztitani és megnézni, erre ma tök jó hűs idő van!