Új privát üzeneted érkezett!

Kisanya :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kisanya

Sajnálom.

Betti
Kép
betti0412

Zaha:köszönöm!
Kisanya:((()))
:cry:

Kép
jázmin20

Nahát, mire jöttem megint!!!

Először nagyon bánatos lettem, de aztán olyan mosoly terült el az arcomon, amilyen szegény nagypapámén szokott amikor olyat mondtunk neki ami ellen szóban nem tiltakozott, de azért ezzel jelezte, hogy tudja ő mi a helyzet...

Zajlik az élet, ami mint tudjuk nem fenékig teljfel. Vannak surlódások, félreértések. Ha fel tudjuk oldani ezeket, akkor minden rendben.

Nagy-nagy ölelés nektek Lányok!!!
hettuli

Szia Heni, Ti hogy vagytok?

Zaha

Kép
Kép
zaha

És akkor mostmár senki nem fog írni?...szomorú vagyok....lányok, hova lettetek?És ne mondjátok, hogy nem olvastok, mert látom a számlálót, hogy hogy pörög.
Mindenkitől kérek 1 sort.Bármit.Csak egy életjelet.

Kép
jázmin20

Szia Jázmin, én is szomorú vagyok emiatt. És nem is értem.
De nyilván előbb-utóbb lelép az ember, ha nincs miért írjon, ha nem beszélgetünk.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kisanyának:
http://www.youtube.com/watch?v=sy1Eeh3DCUU

amikor kismama lettem sokat hallgattam Halász Juditot, meg énekeltem a babámnak. Szinte minden dalt ismerek, amikor kicsik voltunk nagyon szerettük.
A halála óta már nem tudok egyet sem elénekelni, két sor után bőgni kezdek... úgyhogy csak hallgatom.

Ki miért nem ír :?: :?: :?:
franka

Kisanya rèszvètem! :cry:

Zaha ezt pedig neked! :? :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=t3rluBFlkhM

Plussz 1 nagy ölelèst!!! :wink:
Vendég

Haslikám, köszi. :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok lányok!
Igen,én is olvaslak titeket szorgalommal,de ugy
érzem már nekem sem itt van a helyem!

Nagyon szurkolok mindenkinek,hogy álmai,vágyai
valóra váljanak!Puszillak titeket!

Velünk minden rendbe,ma voltunk a 13.dik heti uhu-n!
Kedden lesz meg a véreredményem!
szintus

Sziasztok!

Kisanya

Én is együtt érzek Veled! Most ez a legrosszabb időszak mindannyiunknak. Sok erőt küldök én is neked.

Hasli

Nagyon szép ez a szám. :cry: Veled mi van? Irjál valamit jó!

Szinti

Te is?

Ez bánt a legjobban most engem. Mindenki aki, babát vár elmegy. Már elmúlik ilyenkor a barátság. Azt hittem, hogy azok vagyunk itt mi valamennyien. Vagy mégsem? Én ezt nem értem............ mi történik itt most velünk? :shock: Főleg most mikor már mindenkinél jön vagy jöhet a kistesó, most kellene hogy együtt folytassátok. Ahogy a bajban, a jóban is össze kellene fognotok. Annyi öröm vár rátok, amit meg tudtok majd egymással beszélni.

Kép

Kép
melcsike70

Én vagyok...csak ma be kellett mennem dolgozni, marha meleg volt, hazafele már szédültem, hugom itt van, legszívesebben ágyba dőlnék, de szegény nem azért jött, hogy ágyban nézzen...
Küzdök....

Holnap ugyanilyen lesz, megyünk fürdőbe, ami nekem a tusolót jelenti...mert bele nem megyek, így szerintem ott is felforr majd a fejem még.

Egész hétvégén nem leszek, majd csak hétfőn jövünk haza, én azért nem írok majd.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike! Teljesen egyet értek veled!!!
Mi újság a kutyussal??? Remélem megszereted te is. Anyukám teljesen ellágyult amikor a hugicám kutyusa hozzá ment, mert anya etette 3 óránként. Otthon dolgozott, tesó meg ugye suliba járt. Édes kis szőrcsomag.

Kisanya, gyere mesélj kicsit, hátha jobb lesz!!!

Szintus, jaj de jó. Izgultam miattad ám.
Biztos, hogy jól érzed? Nekem úgy tűnik mindenki várja mikor írsz ide.

Jázmin, lehet Brigitta olvas nagy bőszen... :wink:

Zaha, én jövök és olvaslak!!! De most nem tudom mivel vigasztaljalak. Szép a szám amit kaptál.

Imádom Zoránt!!!

Ezt a Halász Judit számot meg még nem is hallottam. Pedig én is imádtam kislány koromban. Na meg most is... Ezentúl ha meghallom Frankára gondolok :D

Tünci????
hettuli

A Holdban él a vízben él
halak, kövek között
és csillag szemmel nézegél
a fellegek mögött.

lágy hangját hosszan hallani
s az erdő megremeg
sás szárnyai nád karjai
befonják az eget

selyem haját köd lengeti
s hogyha elmereng
a szél fütyülve zengeti
a lombos végtelent

csak csillag ő csak látomás
csak fény a tengeren
sugár arcát nem látja más
de fellobog nekem

és minden este rámragyog
kékjácint mosolyod
egyetlen tükre én vagyok
nagy ég milyen csoda!

hogy holdban él hogy vízben él
gyöngy és göröngy között
mégis eljött a kedvemért
szívembe költözött

és rajzolgatni álmaim
most mindig ott lakik
kibontja éjjel tájait
szelíd világait
hettuli

Ja, Betti én termálban áztattam magam 11 hetesen novemberben. Azt nem mondom, hogy nem izgultam azon mit művelek :oops:

Meg most néztem, hogy egy héttel ez előtt vettem egy 100-as elevitet és még van belőle 21 db. BB Évinek sikerülhet, nekem meg nem??? Dehogynem!!!
hettuli

Kendőbe zárta ősz haját
Ahogy a régi nagymamák
S ha látta, apánk nem figyel
Esténként súgva kezdte el

Tedd össze így a két kezed
Így teszi minden jó gyerek
S szomorú szemmel végigmért
S nevettünk - Isten tudja, miért

Nézz csak fel, az ég magas
Bár azt mondják, hogy nem igaz
Ott jártak ők, a repülők
És nem látták sehol

Kell ott fenn egy ország
Mely talán ránk is vár
Kell ott fenn egy ország
Amit senki nem talál
Kell ott fenn egy ország
Mely bárkit átölel
Kell ott fenn egy ország
Amit sosem rontunk el

Felnőtt az ember s mindent lát
Szobánkban ott a nagyvilág
Melyből a gyermek mit sem ért
Egy kőre hajtja kis fejét

Az arca szép, nem álmodó
Nem kelti fel már ágyúszó
Csak egy hang szól, halk és fáradt
Mint egy régi altató

Nézz csak fel, az ég magas
Csak hadd mondják, hogy nem igaz
Mit tudnak ők, a repülők
A szívük jég, csak jég

Kell ott fenn egy ország
Mely talán ránk is vár
Kell ott fenn egy ország
Amit senki nem talál
Kell ott fenn egy ország
Mely bárkit átölel
Kell ott fenn egy ország
Amit sosem rontunk el
hettuli

Hettuli
Én értem félre, vagy kell még az elevit a szoptatás alatt, vagy máshoz?
Nálam BB Évi a felháborító katergórai,nem is akarom vele az agyamat húzni...

Betti
Kép
betti0412

"Én nem bánnám, ha néha-néha meglátogatna a Szomorúság. Mondjuk havonta egyszer.Vagy inkább félévenként. Elüldögélhetne itt. Még be is sötétitenék a kedvéért. Összehúznám magam. És sajogna, sajogna a szívem. De hogy mindennap eljön! Na nem, azt már mégsem!...
Reménykedem mindig, hogy nem hozzám jön. Annyian laknak errefelé.
És már kopog is, kopp...kopp."

(Lázár Ervin)
franka

Kedves lánykák!!
Kicsit késve,de itt vagyok!!
látom zajlik az élet rendesen.
mi jól vagyunk,lilla már nagy csajszi lett.
Bettikém!!
Nagyon vigyázz magadra,örülök a babódnak!!
Tünci,Melcsike!!
Remélem azért napról napra erősebbek lesztek!!
Kisanya!
Hát az évforduló az nekem is eljött június 7-én.
Azt a napot még elviseltem.de jött a 35.-ik szülinapom július 21.-én na az volt a tragédia.zokogtam egész este a férjemnek.Szegénykém tortát sütött főzött meg minden.Elszúrtam az egészet.Teljes depresszióba estem.nem tudtam türtöztetni magamat.
Nem lehet ezt kiheverni!!
Puszi
sütõtök

Sziasztok!

Ha nem is sokat de légyszi de tudassátok mi van Veletek.

Hettuli

A kutyus meg van. Eddig hála az égnek, még nincs baj vele. Nem is érezte rosszul magát hogy új helyre került. Azért már megbarátkoztam vele. Nem is volt olyan nehéz. Talán igy más hogy saját, de még az idegen kutyákkal nem tudok felengedni. :oops:

Teszek fel egy-két képet hátha kicsit a hangulatot jobbá teszi. :wink:

Tünci

Gondolom a lelked most nem a legjobban van. Én sokat gondolok Rád is és a kicsi Violádra is. Sok-sok erőt és puszit küldök.

Kép

Kép
melcsike70

Sütike

Kicsit rossz hogy nem jelentkeztél ennyi ideig te sem, de örülök hogy nálatok ezek szerint minden rendben. Puszi a nagylányodnak is.

Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Tüncikém, holnap kevésbé leszek gépközelben, de mindenképp akartam, hogy tudd, gondolok Rád és Violára.
Nagy ölelés.
Kép

Kép
jázmin20

Franka, ez csodaszép volt!

Betti: mindkét esetben hasznosnak tartják, én néha-néha most is szedem, előzőleg is szedtem. Főleg azért is mert maradt, na meg amikor úgy érzem kivagyok akkor hátha felturbóz a vitamin bomba. De a materna (Béres???) állítólag jobb, abban jód is van és Mo-on abban hiány van. Bár lehet pont felétek lehet a csapvízben.
A Blikket meg direkt megnéztem a boltban, nem tudom már ki írta. Jól fel is idegesítettem magam. Milyen jó, hogy nem nézek tv-t!!!

Melcsike: gondoltam, hogy így lesz. :D Nagyon édes a kis kutymutty. Barcika arca meg nagyon boldogságos. Hugicám ma hozza el az övét. Már 8 hetes. Puhítom anyát, ha jönnek haza akkor ugye beengedi a lakásba?Erősen tiltakozik még, de remélem nem tart ki az álláspontja mellett. Tesómék is lakásban tartják majd, úgyhogy jól nevelt lesz remélem!!!

Sütőtök :(

Tüncike!!! Ne tűnj el kérlek!!!
hettuli

Sziasztok!

Délután írtam egy egészen nagy lélegzetűt, de nem sikerütl elküldeni.Aztán kicsit később már a szervert sem találta a böngésző..

Elkészültünk a szobával, egész nap pakoltam, sajnos az egyik ajtó megsérült a gardróbon,azért még egy párszor megsajdul a szívem ,amíg megszokom a látványt..

Itt van Anyu, kimentünk a temetőbe, szép szellőrózsacsokrot vitt..várt már egy meglepetés, valaki megelőzött.
Ahogy ránéztem tudtam ,hogy Bende volt, de alig akartam elhinni, hogy képes volt lebuszozni babakocsival, keresgélni a sírok között...és ami ott várt a pici síron..nem is lehet szavakkal elmondani, készítettem fényképeket, meg holnap is fogok és valamikor megmutatom, bár nem hiszem ,hogy ez holnap lesz.
nem is tudom elmondani, hogy ez mit jelent, hogy tényleg vagytok, akik gondoltok Violámra, hogy nem feljtjük el egymás Angyalkáit, amíg csak élünk...

Jönnek sorban az évfordulók és már biztosak lehetünk ,hogy halálunk után is lesz valaki, aki gyújt egy mécset, aki mond egy imát.

Kell egy kis idő most tőletek,adjátok meg nekem, sokminden miatt..

A párommal próbáltam tegnap megértetni,mi van most bennem, talán értette, talán nem.Megpróbálok most Nektek magyarázatot adni.

Fáradt vagyok végtelenül.Elfáradtam mindentől.Annyi kudarc, annyi bántás ért mostanában.Pihenni szeretnék, jobban lenni, de nem tudom honnan vegyek erőt, mert már mástól nem jöhet, ez belőlem kell fakadjon.

Sok kritika ért az elmúlt napokban.Új felhasználók írtak.Egyáltalán nem bántani akartak, igazán csak vígasztalni,tudom én jól.
Az önképem megingott.Azt mondják, jó lenne már, ha továb lépnék, nekem is akarni kell ,mostmár csak visszavetem magam, bele kell vágni...
Nagyon bánt, hogy ilyennek látnak, mert nem ezt éreztem.Nem azt gondoltam, hogy én vagyok a leggyengébb, azt hittem én vagyok az egyik legerősebb, legszilárdabb.Tévedtem volna?Nem tudom már.Mint oly sokmindenben, talán ebben sem látok tisztán.

Kritika ért, hogy tényleg miért vártunk egy évet.Hogy miért?Mert úgy érzem én voltam az egyetlen ,aki hallgatott az orvosára, aki nem mert kockázatott vállalni, akinek az orvosa, akkor is nemet mondott, amikor zokogtam...
Hogy most mért nem vágok bele???Tényleg azt gondolja bárki, hogy nem vágyom erre, hogy nem halok meg minden nappal, amit meddőn töltök?????????Hogy én nem vagyok elég bátor, hogy az örömtől sírjak, ne a bánattól?????

Most megint olyan nehéz szembesülni a saját kudarcommal, látva más sikerét.És most jól tudjátok jelenlegi Kisamák, hogy nem tőletek sajnálom a babát, hanem vérzik a szívem a kimondhatatlan ürességtől...Ebben valóban visszacsúsztam...
A topik körül látok majd néhány hetes különbséggel születő babákat, akiknek nagyon fogok örülni,de...hisz tudjátok..

Kérlek Benneteket használjátok a topikot, de nekem azt hiszem távol kell maradnom, nem örökké, nem állandóan, de a jelenleginél jobban.
Elfolyt minden erőm, minden kitartásom az elmúlt hetekben.
Nem készültem a sikertelenségre.Hónapokon át arra kondícionáltam a lelekem, hogy hamarosan kisbabát várok majd, akiért érdemes lesz megint felemelni a fejem.
Drága Barátaim azt hiszitek én nem számolgattam állandóan a hónapokat, a hónapokon belül a heteket, ennyi, vagy annyi idős lenne, ennyi vagy annyi hónap lenne közöttük,ekkor, vagy akkor szülnék.... most ennyim van, a számolgatás megint.
Tudom örülhetek sokmindennek, értékes dolgok vannak az életemben.De ígérjetek egy sivatagi vándornak aki szomjazik csodás palotát, vajon boldog lesz -e tőle, vagy könyörög egy korty vízért inkább??????????

Nem vagyok jól, elfáradtam.Mindenki előtt tartom magam, nem láthat túl a maszkon senki.

A topik sorsa kiszámíthatalan.Bár számítana mindenkinek annyit mint nekem, bár lenne olyan fontos!!!!!!!Mit számít egy vita, vagy véleménykülönbség, vagy sértés, vagy sértődés, ez mind nem számíthat igazán a topik életében...Mert szükségünk van egymásra.

Melcsike írta, a baj kovácsolt össze minket, s az öröm nem tud egyben tartani????

Írjatok, beszélgessetek, meséljetek boldogságról ,hétköznapi örömökről, bánatokról, mindenről...HISZEN EZ AZ ÉLET A KISBABÁNK HALÁLA UTÁN!!!

Kérlek használjátok a topikot..

Mindenkit szerettel ölelek, vigyázzatok magatokra...

Tünde

KépKépKép
tünci28

Sütikém
De sokat gondoltunk itt rád, jó, hogy itt vagy

Tünci
Azért nem fejtem itt ki jobban, mielőtt, még érzéketlen lennék vagy nem reagáló ismét, mert tudom, beszélünk, tudom.
Ha hazaértünk innen messziről felhívlak mindenképp.
Az évfordulóra pedig azt kívánom csendben és békében a lelkedben VIolávalteljen el. Ne nélküle, ne túllépve, vele.

Betti
Kép
betti0412

Kedves Barátnőim,

én is elmegyek innen. Nem találom a helyemet, a zavaros gondolataimat, problémáimat pedig már nem tudom és nem is szeretném itt leírni, elmondani.

Sokat segítettetek, de azt hiszem, nem megy tovább.
Őszinte szívvel kívánom mindannyiótoknak a lehető legjobbat, amit szeretnétek, akire, amire vágytok.

KÖSZÖNÖK MINDENT. SZERVUSZTOK.

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj Tüncike... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tüncikém, Ti adtatok mindent, hogy túléljem. :cry: :cry:

Holnap nem leszek gépközelben, csak este. Legyen csendes, merengős, emlékezős, szomorú-szép napod.
Már most sokat gondolok Rád, és gondolatban fogom a kezed.

Amit írtál, az egy év. Nem vagyunk egyformák, van akinek kell idő, van akinek nem. Ha nekem az orvosom egy évnél kevesebb várakozási időt javasolt volna, én akkor is magamra bíztam volna magam. A nőgyógyászom - akinek nem tiszte ezzel fogallakozni - azt mondta, várjak LEGALÁBB egy évet, és ne csak a fizikai gyógyulás miatt. A pszichodoki ugyanezt tanácsolta. De én nélkülük is tudom, mennyit kellene várnom. Te is érzed, tudod. És nagyon-nagyon jól tetted, hogy hallgattál a dokidra, mert fizikai értelemben nem kockáztathatsz, és hidd el, lelkileg is jót tesz Neked ez az egy év, a következő gyereketeket könnyebb szívvel várhatod. Érted, hogy hogy értem. Kiadtad a fájdalmad, már ami kiadható volt. A többi így is, úgy is marad, az eltelt időtől függetlenül.
Van, akinek pedig az segít, ha nem vár ennyit.
Nem baj, ha nem tudsz még előre nézni teljesen, majd érzed mikor. Ne haragudjon senki meg, de hadd döntse el mindenki ezt maga. Itt azokra gondolok, akik kritikával illettek, hogy nem kellett volna ennyit várnod.
Mindent jól csináltál.

Melcsikém, Téged is nagyon-nagyon ölellek holnap, és kitartást kívánok, egy kis elmerülést aztán kiemelkedést.
Olyan sokat mentél előre márciushoz képest Te is, és Tünci is. Én akkor jöttem, és minden sorotok arról tanúskodott, hohy nincs tovább. De lett és van, és lesz.
Nagyon nagy akaratod van.

Én részemről továbbra is nagyon szeretném, hogy maradjunk itt mindannyian, hallgassuk meg egymást, adjuk ki a bánatunkat vagy fecsegjünk hülyeségekről, jó lenne.

Lyly, ne csináld már.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok! Ne haragudjatok hogy ismeretlenül irok nektek,de ugy érzem mindenkit ismerek,az elejétöl olvastalak titeket.... Megsirattam minden kicsi babát,minden édesanyát akinek angyalkája lett. Igazábol nincs jogom ide irni mert van 3 gyönyörü gyermekem, de volt egy angyalkám akit elvesztettem....Sosem fogom elfelejteni,nem lehet és most a lekissebb fiam mokor született majdnem meghaltam,azota még 2x voltam intenziv osztályon tök más miatt ti is tartottátok bennem a lelket föleg Tünci és Betti! Én attol félek,féltem hogy itt kell hagynom őket és mi lesz velük?Bennetek nagyon nagy akaraterö van amit én is szeretnék magamban! Tünci! Ne bánd az egy évet nekem 4 év alatt volt 3 császárom és majdnem belehaltam........ Inkább legyél teljesen egészséges anyukája a ki s babodnak!!!!!!! Betti! Neked is egy nagy ölelést és szerencsét kivánok,továbbra is drukkolok a háttérböl nektek!
okina78

Zaha

Köszönöm neked. És érzem azt, hogy neked ez most nagyon rossz, hogy ilyen ingatag lett a topik léte. Mert neked nagy szükséged van még itt ránk. De azt hiszem igy már hogy senki nem marad már elveszti az értelmét.

Kép

Kép
melcsike70

Drága kicsi Boglárkám nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked az Angyalok országában. Szeretlek Kislányom.........nagyon, nagyon.

Ez a gyönyörű nap, mit rólad neveztek el,
Ma még a nap is Te érted kelt fel.
Virágok, rózsák övezzék utadat,
Boldogságban ünnepeld a névnapodat!

Most neved napja az alkalom, itt mondjuk el Neked,
hogy a Szüleid és testvéred, milyen nagyon szeret.

Kép

Drága Viola Boldog Születésnapot kívánok neked az Angyalok országában! Küldj nagyon sok erőt a drága szüleidnek, hogy könnyebb legyen nekik elviselni a hiányodat ebben a nehéz időszakban.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Melcsikém,

kívánom, hogy minél könnyebben viseld ezt a napot. Írj, hogy mi van veled.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci, gondolok rád, veled vagyok, ölellek.

Én sem tudok írni most, de annyit mondanom kell, hogy jobban nem is vihetted volna végig ezt az évet. Ez az idő Violáért volt, magadért, és az eljövendő gyermekeidért. Rengeteget tettél mindannyiótoknak azzal, hogy vártál, hogy képes voltál várni és dolgozni a lelkedben.

Gyertyát gyújtok Violáért, és szeretlek!

Viola is szeret téged, és boldog, hogy a kislányod lehetett!

Talán hosszú, hosszú idő múlva megértjük majd egyszer, hogy miért történt így.

Kisanyácska

Kép
kisanyácska

Köszönöm Mindenkinek!

Melcsikém ez a közös napunk...

Barátaim, kérlek jól olvassátok a fenti soraimat....

ölellek titeket...

KépKépKép
tünci28

[quote="kisanyácska"]T írta:kisanyácskaünci,........................ annyit mondanom kell, hogy jobban nem is vihetted volna végig ezt az évet. Ez az idő Violáért volt, magadért, és az eljövendő gyermekeidért. Rengeteget tettél mindannyiótoknak azzal, hogy vártál, hogy képes voltál várni és dolgozni a lelkedben.

Tünci

Ezt azt hiszem nem is lehetett volna szebben megfogalmazni. Én is hasonlóképpen gondolom. Megérezted volna ha előbb fel lettél volna készülve egy kistesóra. Mostanra már erősebb vagy testileg és lelkileg igy már nincs más hátra, mint nekivágni egy szép folytatásnak. :wink:

Kisanya

Én ma dolgozom, nem a legjobb hely a sirdogálásra. :( Sajnos ez most ilyen rosszul alakult. Nem győzöm a könnyeim törölgetni, ha jön valaki. Nem sokat aludtam éjjel, nagyon fáj a fejem. Mit mondjak......... sz@r ez az egész nap úgy ahogy van. :cry: :( :?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike:((()))
Virágot a virágnak.
Kép

Kép
jázmin20

Melcsike!

Ezt Bogika emlékére kerestem és küldöm neki,Neked!

Kép
beátab

Tünci!

Ezt pedig Neked!
Kép
beátab

Melcsike boldog névnapot a kicsi Angyalkádnak!

Tüncike együttérzek veled!Ölellek!
szintus

Köszönöm nektek! Annyira rossz ez a mai nap. :cry: Most sírok! :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, boldog névnapot Bogikádnak.
Kép

annyira sajnálom h nem lehet veled..... :cry:

Tünci, ha nincs múltad nem lehet jövőd sem.

Gondolok sokat rád és Violára innen az ismeretlenségből. Ez most ismét a gyász ideje......majd lesz előre is.....de ilyenkor kell, hogy emlékezz(ünk).

A tegnapokkal fogy az élet,
A holnapokkal egyre nő,
S szemedben mégis mindörökké,
A mának arca tűn elő,
Ezért ha illan ez az év is,
S a múltba szállva szétomol,
Lelkedben ott a kincs örökre,
Mely mindig benne volt.
Boldog születésnapot Violának és minél kevesebb könnyet az anyukájának!

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Zaha, Jázmin, Franka, Hasli, Betti, Hettuli, Sütőtök: mindannyiótoknak köszönöm a kedves szavakat.

Melcsike, neked is köszönöm. Hogy viselted a mai napot? Könnyebb lett valamivel?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jó reggelt!

Köszönöm mégegyszer mindenkinek!

Kisanya

Most ma már jobb egy kicsit. Tegnap nagyon sokat sirtam. Estére el is fogytak a könnyeim. VAgy elfáradtam. Jó nagy fejfájás lett a vége.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Napok óta sokat gondolkodtam magamban, Ti jártatok a fejemben, s legfőképpen azok, akiknek az évforduló a napokban, hetekben van..

Kisanya, Melcsike,Betti, Lyly,Zahának hóforduló..augusztus más értelemben is jeles nap oly sokunknak.

Vártam valamit attól a naptól, reméltem valamit. Azt, hogy egycsapásra megváltozik minden, vagy legalább változás indul..Én tettem a napot különlegessé, valamilyenné..Mert igazából ugyanolyan nap volt, épp annyira fájt, épp annyira sírt a lelkem, a testem.Mássá akartam tenni, aztán jobban érzeni magam.Ez nem történt meg, butaság volt ezt hinnem.

Megy tovább minden, pont úgy, mint eddig, hol jobban, hol szomorúbban..
Mit jelent egy év???Csak a mi időszámításunk szerint egy naptári év.Azt mondták ez a gyászév, majd ezután jobb lesz.Ugyan, hogyan lehetne egy naphoz kötni ezt???Hogy hihettem ezt? Akkor ma már beteges amit érzek, "patológiás gyász"??? Dehogy.Csak egy újabb nap a gyermekünk nélkül.
A lépték, hogy mi egy év:már járna, tíz kiló is lehetne, már próbálgatná a beszédet..már megfoganhatott, s majdnem megszülethetett volna egy testvér.Ezt jelenti az egy év.

Szívből kívánom mindenkinek, hogy Ti másképp gondoljátok, hogy nektek igazi jobbulást,változást hozzon az évforduló.

Szeretettel:Tünci

Bende ajándéka,a párnácskán a felirat:szeretlek Anya....
Kép

Ezt a Mamától kapta Viola:
Kép

És amit mi adhattunk neki:
A liliom még nincs kinyílva, remélem ma már teljes szépségében pompázik...
Kép
Kép

KépKépKép
tünci28

Ki vagyok purcanva...
4 gyerekeg húztam vontam az uszodában két napig, most még itt van kettő, holnap meg még hozzájuk veszek egyet, mozi, strand, kisvonat, meg meleg.
Aranyosak egyébként, nem sok baj van velük, csak jobban fáradok.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike
Szomorú nap volt ez neked tegnap, én nem tudtam jönni tegnap, mert nem volt gépre lehetőség, de utólag is csak annyit tudok mondani, hogy sajnálom Bogikát.

Tünci
Az egy év azért egy év, mert minden először játszódik le, mindenen átmész egy év alatt, emlékeken, helyzeteken, és a jaj, tavaly ilyenkor már.....dolgokon. Innentől kezdve "csak" ismétlődik állítólag.
És ne hibáztasd magad, hogy vártál! Ne tedd! Jól tetted.

Betti
Kép
betti0412

Gyönyörűek a virágok!

Én nem várok semmit az évfordulótól, csak azt, hogy minél gyorsabban teljen el.
Néha eszembe jut, hogy tavaly ilyenkor mentünk erre arra, hogy volt, de nem akarok az évfordulótól már semmit, csak azt, hogy hagyjon békén.

Betti
Kép
betti0412

Lyly
Sajnálom, hogy el akarsz menni, annak idején nekem is erre volt szükségem, hogy ne legyek itt, és nem mondom, hogy nem lesz még rá szükség.
Ez nem a legvidámabb hely, de tudtunk mi "hülyék" is lenni, nevetni, jókedvűek lenni.
Az augusztus, ez a rész nehéz. A topic induló évfordulója is, ilyenkor komorak, szomorúak vagyunk.

A topic szerintem fog élni tovább, csak időt kell hagyni neki. Mint a gyurma ez is változik.

Betti
Kép
betti0412

Tünci

Annyira szép minden. :cry:

És lehet hogy ugyanolyan volt a tegnapi nap, mint a többi. De Neked is és Nekem is volt hozzá jogunk hogy többnek gondoljuk. És mindenkinek akinek valamiért fontos ez a nap. És nem baj ha többet akarunk képzelni. Ez egyáltalán nem baj.

Betti

Neked is köszönöm!

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?