No, a hajnali műszak elmaradt... Mondjuk akár jöhettem is volna gép elé, amilyen pocsék éjszakánk volt. Még jó, hogy tegnap dicsértem meg Gézut anyósnak, hogy milyen jól alszik éjjelente. De tuti a front volt. Már azt hittem, nem is alszik vissza hihetetlen éber módon eldumálgatott hajnali fél 4-kor!
Lini! Tünemény a diplomás lányod!
Nagyon szépen gyarapszik Lili! A harmadik hónapig mi is ilyen gyorsan nőttünk.
Keresztelős infokat köszönöm!
És akkor úgy választottatok keresztszülőt, hogy akkor na, ki református aki szóba jöhet? Mert nálunk még ez is mizéria. Meg hogy nővérem lenne a keresztanyu, de mivel párja nincs, és a családban sincs olyan aki lehetne, ezért ez is gond. Baráti házaspárból hülyén nézne ki, hogy csak a srácot kérjük fel keresztszülőségre... Nem tom...
Ja, meg lehetne keresztapa a féltesóm is, de róla meg apum nem is tudja, hogy fölvettük a kapcsolatot...
Rota: Mi nem adattuk be. Dokinénivel beszéltünk róla, mivel nem járunk tömegbe, Gézu közösségbe, ezért úgy döntöttünk, nincs sok esélye, hogy valahonnan összeszedjük ezt a vírust. Ennek a kiszáradás a veszélyes oldala, és azt mondta, hogy akkor max egy-két nap kórház, ha benyaljuk. Szerintem ha egyéves koráig nincs, aki hazahozza a vírust, akkor fölös, mert utána már szerintem szépen rá lehet tukmálni a gyerekekre a folyadékot. Legalábbis Gézunál az volt, mikor bekerültünk a kórházba. Megmondták, mennyit kell meginnunk, hogy ne kerüljön infúzióra, és szépen rá is lehetett beszélni, kortyonként. Szóval lehet, hogy butaságot írok, nekünk ezt mondták és így döntöttünk anno.
Brigi! Szerintem tegnap mindenki punnyadt a dögmelegben... Én se csináltam szinte semmit, mégis elfáradtam.
Gézunál a legújabb, hogy igencsak önállóan akar mindent csinálni, és ha valami nem úgy van, ahogy ő kitalálta, vagy nem értjük meg elsőre amit szeretne, akkor iszonyatosan meg tud sértődni.
Tegnap védőnéni volt nálunk, s bár a státuszos papírt elfelejtette elhozni, nagyjából elmondta, milyen kérdések vannak benne. Pl. hogy kifejezi-e az akaratát? Hát, mondom, az nem kifejezés!
Hű, Dorina már ilyen ügyes nagylány, hogy így öltözget? Az igen!
Fényképezőgép szerelésben sajna nincs ötletem.
Digitális? Nincs valami márkaszervíz a közelben?
Hajni! Klassz a vonalzód!
Ugye, hogy milyen jó, hallgatni az A-t, meg E-t, ahogy mosolyog?
Anno nekem is a bolt volt a társadalmi élet színtere.
Aztán lassan tágul ám a világ!
Nem lehetett semmi ekkora családban felnőni... Ez annyira klassz!
Furi, hogy ezek után Te azt mondod, lehet, hogy elég lesz az egy baba is... Általában a gyerekek követik a szülői mintát (tudva-tudatlanul... illetve akarva-akaratlanul...). Mondjuk mi ketten vagyunk, én örülnék többnek is, csak nekem is a császár meg az életkorom is közbejátszik/játszhat. Szóval nem minden azért a minta!
Hasonló okokból volt nekem is császár. Bár nekem fájások voltak rendesen előző este 7-8 óta, de nem tágultam, másnap 14-kor lett meg Gézu, mert zöld volt a magzatvíz.
Ez a szivacspelenkázóval tologatom a franciaágyon nagyon előttem van.
Gabi! Volt végül a védőnéni?
Mia! A tejet a szemed miatt kellett inni?
Romboltál a játszón?
Élénk gyerkőc voltál?
Milyen volt az éjszakád?
Na megyek, folytatom a reggelimet, úgyis jó sok voltam így kora reggel!
Dolli