Új privát üzeneted érkezett!

Mi van Veled Dollikám????? :cry:

Jaaaaaaaaaj zsAndikám! :cry:

Jobbulást Neked!
Kép

Most vitte ki Apósomat Apika a buszpályaudvarra.
Mindjárt jön masszázsra a barátnőm.

Sikerült elintéznem az alkalmassági papíromat némi dráma és sírás, nomeg 6800 Ft árán! :wink:
1 órát vártunk Bogikával(14-15h-ig) szegénykém totál fáradt, álmos volt! :( Bementem és kiderült nincs egézségügyi kiskönyvem, és majd jöjjek vissza azzal! :shock:
De előadtam a hattyú halálát és megszántak! :oops:
Tényleg rendesek voltak velem, megcsináltak mindent, kiskönyvet majd pótlom!

Nagyon jó kis napunk volt! Bogikaval 1 kerek órát feküdtünk a nyugágyban és megbeszéltük az élet nagy dolgat!
Mondom Boginak: Kék az ég! :D Válasz: Kék a fék? :lol: :lol: :lol:
De nagyon jó volt egy kicsit Bogival lenni, egész nap csak Rá koncentráltam, szerintem ilyen még sosem volt! :oops: Az én lelkemnek is olyan jóóóóót tett, mintha új ember lennék! :wink:

Holnap suli, ma este még lemegyek vásárolni Tecsóba! :D

Mindenkit csókoltatok!!!!!!! :lol:
Vendég

Jó estét!

Mia! Szerintem is aranyos a játszó, de Miminek igaza van, nem tudom, mennyire stabil, hacsaknem az alján is van valami merevített perem... :roll:
Hurrá az ágynak! :D Én akkor éreztem igazán, hogy már készen vagyunk a baba fogadására, amikor összeszereltük a kiságyat! Olyan jó volt elképzelni, hogy majd ott fog szuszogni benne az én kis gyönyörűségem! :)
Néha most is elábrándozom, ahogy fekszem Gézu mellett, hogy milyen lesz, amikor a másik ágyban még egy tökmag szuszizni fog! :)

Mimi! Gézuval nem voltam ilyen pocsékul soha. Minimális émelygés néhanap, aztán annyi! Meg ugye az erőnlét... Én, az éjszakai életet élő 8-kor már ágyban voltam. :)
Fanni babázik? Ő hogy fogadta a kistesót? :)

Orsi! Á! Csak a rosszullét. Pedig már néha egész jól vagyok, viszont ha rámjön, akkor extra pocsék... Ma délelőtt túráztunk a sparba, akkor egész jól voltam. Van egy reggeli 2-3 órás hullámvölgy, meg egy délutáni. De azér' jól vagyok ám! :lol:
De jó lehetett ez a Bogis nap! Előttem van az a jó kis nyugi! :D
Örülök, hogy jobban vagy! :wink:
Még jó, hogy nem várták el, hogy újabb órát várakozzál Bogikával!!! Eü... :twisted:

Zsand! Jobbulást!

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Lini, örülök, hogy itt voltatok! Lili nagyon kis cukorfalat, szegénykém hogy tűrte hogy nyúztuk... :? :wink: de majd megoldjuk azt a fránya zipzár dolgot!!! :D

Orsi, mért kerestél vasnap? A kutyakozmi miatt? Ja, mi történt ma dlelőtt, lemerült a telód? Mert úgy megszakadtunk...
Jól mondja Mimi, kicsit fogd vissza magad! :wink: Nem kell mindig 100százalékosan teljesíteni! Vigyázz magadra!
Fallabda... ne is mondd! Nagyon szuper volt!!!! Jó sport!!! Annyira, hogy ma alig bírtam kikelni az ágyból és egész nap úgy megyek mint egy tojóstyúk... :lol: olllyan izomlázam van... a jobb karommal nem is birok nehezet tartani! :lol: Egyébként a csütörtöki alakformálót is megéreztem...

Dolli, puszi Gézu puklis buksijára! Még mindig fogorvos? Ugyanaz a fog? Nagyon szép lett a torta!!! Gézu nagyon helyes a képeken! Jajj, azt a fakopáncs játkot én is kinéztem!!! :lol:
Ilyen sokszor vagy rosszul?! Kitartás, nemsoká itt a 12. hét!

Anett, de szupi lehetett az a kalandpark!!! Nem semmi Bence, hogy kipróbálta őket!!! Nagyon vagány!!!! Beni nagyon helyes!!! Jó sokat nőtt Ő is!

Mimi, nagyon boldog névnapot Szabinak!!!!! Kép
Kajálhatnék, biztos a tejcitermelés miatt van, de gondolom Te ezt úgyis tudod! Én farkas éhes voltam sokáig, volt hogy éjjel is ettem!
Csütörtökön ráértek? Meglátogatnánk, ha jó Nektek. Kisasszony hogy van? Még mindig jó baba?

Mia, de cuki az a játszószönyeg!!! Tényleg, nem dől az el???? :roll: Patrikos cuccokat fogtok Patriknak venni? :wink: Hogy vagy?

Ma, nem mentünk állatkertbe, inkább anyuéknál punnyadtunk a medencébe, aztán hazajöttünk anyuékkal, holnap anyósék, csüt. pihi... tudjátok mit akarunk megnézni? Van dinó kiállítás a hungexpón baromi jó lehet de nagyon drága, úgyhogy nem biztos, hogy megnézzük, pedig jó lenne.

Na, elteszem magam holnapra, mert holnap is hosszú napunk lesz...
Jó éjt mindenkinek!
sylph

Lanyok, ilyen a hid resz a szonyeg nelkul, szerintem eleg stabil, illetve annak latszik.... minden esetre irtam a tulajnak, feltettem neki kerdesemet hogy eleg stabil-e....
Kép

sünciboglya

szilvi:
Koszonom kerdesed jol vagyok, bar ma szurkalt a hasam, asszem gyors volt egy kicsit a tempo mara, tul sok helyen voltunk tul rovid ido alatt...... a vegen az IKEA-ban le kellett hullanom kisse egy szofara. De lehet hogy csak a delutani gombaporkolt tett be a gyomromnak.... majd kiderul holnapra.....

Igen, ha talalunk valami jo kis "patrikos" cuccot ami megfelel szinben is akkor megvesszuk neki. (Mar felek elore, mennyire fog elszaladni velem a lo babacucc vasarlas ugyben... parom elegge kezd klinikai esette valni, ma olyan elannal turkalt a pluss alatok kozott, csak gyoztem kovetni, pedig eredetileg egy baratunk kislanyanak terveztuk hogy veszunk valamit. De Patrik baba is kapott 3 db kis mutyurket...... (a hordozora szeretnek logokat eszkabalni, ahoz vettuk oket.)

zsand:
JOBBULAST KIVANOK !!!!!

Dolli:
Igazad van, szerintem nekem is forudlopont lesz az agy osszeszerelesenek idopontja. (csak az a kerdes hogy mikor fog ra vallakozni apa mert szet kell robbantani az egesz szobat emiatt. Es most csori egesz honapban ingazni fog ide-oda Europaban. :(
Szoval agy-project egyenlore kilatastalan idore befagyasztva. :shock:

Orsi:
Klassz hogy el tudtad intezni a papirt! Ez csodanak szamit kis hazankban. :)
Orulok hogy egy picit tudtal lazitani is..... kell hogy konzervald az energiadat, hosszu strapas lesz ez a honapod ahogy leirtad!

Na en elborulok aludni......
Reggel 7-kor kenytelen leszek felkelni enni, a diabetologian jol a fejemre koppintottak hogy nem jo amit csinalok, nem eszem elegszer.... igy hat most naponta 6x kaja...... tisztara mint egy konyhamalac! :twisted: :shock:

joejt!

sünciboglya

Jó reggelt!

Mia! Így már egészen más a leányzó fekvése! Mármint a játszószőnyegé! :D
Egész hónapban csatangol a párod? :roll: :(
Napi 6x kaja? :roll: Én reggeltől estig eszem-iszom! :o Na ez az igazi konyhamalac! :lol:

Szilvi! Sajna nem túl jók a fogaim, úgyhogy van még pár menet, de ez volt, ami fájt is!
Rosszullét... Erre mondta anyum párja, hogy tuti lány! :lol:
Én ettől a játéktól idegrohamot kaptam, hogy nem sikerül minden darabot felpakolni! Pedig általában türelmes vagyok. Persze Gézu is mindig az utolsó pillanatban jött és borította le! :lol:
Fallabda! Hú, mindig vágytam rá, és sosem jött össze! No majd kövi baba után rámozdulok, elrángatom apát! :)

Orsi! Akartam írni... Nővérem... Nem akartam még rá is állandóan panaszkodni! :lol: No jó, nincs is miért mostanság. Remélem. Vagy csak keveset tudok róla mostanság. Nem egyszerű a magánélete, ugyanakkor iszonyat okos a munkájában! Régész-archeológus az MTA-nál. És iszonyat büszke vagyok rá. :D Csak egyéb dolgai zűrösek. :?

Mimi! Én a kakaóra voltam csak rámozdulva a szülés után, de hallottam olyat, aki pikk-pakk elpusztított egy zacskónyi (bevásárló zacskónyi) csokit... :roll: Szerintem csillapodni fog nálad ez a kívánósság! És úgysem lesz időd sokat csokizni a 3 gyerkőc mellett! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Végre egy oldal ahol érdi anyukákkal találkozhatom. :)
8 hetes kislányommal vagyunk itthon. Mivel nemrég költöztünk Érdre kicsit olyan érzésem van, mintha kiraktak volna egy lakatlan szigetre. Sajnos senkit nem ismerek, Parkvárosban pedig elég magányos dolog a babakocsi tologatás. :)
Örülnék ha itt sikerülne ismeretségeket kötnöm.
Hajni
piriczkyhajni

Szia Hajni! Üdv a fórumon! :) Vannak páran parkvárosban, úgyhogy hátha nem kell majd egyedül toligálnod a kocsit. :)
Lini babájával akkor majdnem egykorú a lányod! :)
Honnan kötöztetek ide?
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Dolli!
Én Pesten laktam, a párom él itt. Az ő apjához költöztünk, mert apósom ritkán van itthon és nem akarta, hogy üresen álljon a ház.
Most pedig már itt a kis picikém aki épp ezerrel ordít a játszószönyegen. :)
Nagyon szeretem de olyan jó lenne napközben is hallani érthető beszédet nem csak A és E betűket. :)
Hajni
piriczkyhajni

Sziasztok!

Köszönjük a további köszöntéseket!

Szia Hajni!!Üdv köztünk!!
Én is Parkvárosban lakom.De a legvégén.Sajnos mifelénk én is kevés embert ismerek,így mi is magunkban szoktunk sétálgatni.Na jó,visszük a kutyát is azért magunkkal:)
Ti merre laktok?

Dolli!
Én is csokit ennék,meg süteményt vagy bármi édeset.Csak az a gáz,nincs itthon pénz és nem tudok venni.
Bár mondjuk nem is baj,mert tuti elköltöttem volna egy vagyont a közértben csokikára :-))

Szilvi!
Jó a csütörtök!

No és csajszikánk.
Hát jelentem elromlott...
Napközben tök jókat alszik,éjszaka meg bulizik.Fáj a pocakja,szörcsög prüszköl köpköd meg hasonlóak.Ha felveszem akkor kb 10mp alatt elalél a kezemben,ha leteszem akkor nem jó neki..
És hihetetlen,de tegnap pl este(du) jó 2órát nézelődött.Nem semmi!!Ha most ennyit ébren tud lenni,mi lesz 1hónap múlva?
De amúgy fogjuk rá jó gyerek.Mert bár látom,hogy fáj a pocija,de nem is sír igazán.Vagyis hamar megnyugszik..
Lehet szólok a páromnak,hozzon infacolt.
Nem vagyok ezekért oda,de rájöttem,hogy nem tud mindig jól büfizni és gondolom ez is bántja a pocakját.
Nagyon sokszor fogom a kezemben percekig és nem büfizik,majd leteszem és akkor büffent,vagy jön vissza kis kajcsi,csuklik meg hasonlóak.
Ja és már tud 10perc alatt annyit enni,hogy kész van tőle:lol:

mimi12

Szia Noémi!
" örülök", hogy nem csak nekem kihalt ez a Parkváros. :)
Én a Tárnoki útnál a Murányi utcában lakom. Igazi kertváros, sokszor olyan érzésem van, mintha egy vidéki kis faluban sétálgatnék. :) Nálunk is van két német juhász kutya de én félek tőlük és nem is hallgatnak rám, úgyhogy marad Lili és a babakocsi.
Most egyenlőre az a legjobb program amikor lemegyünk a Plusba vásárolni. Ott legalább vannak emberek. :)

Hajni
piriczkyhajni

sziasztok:)

Dolli:
Hehe, akkor most mi vagyunk a Forum kismama-konyhamalacai. :D

Hajni:
Udv a Topic-unkban! Itt jol fogod erezni magad, nagyon jo fejek a lanyok es mindig van porges! Remelhetoleg hamarosan megszunik a maganyossagod! Jo helyre jottel, itt szeretni fog mindenki! :D

Muranyi utca? Jeeeeey, az eleg kozel van hozzam, en a Tomosi-ben lakom! :D (jovore ha kesz lesz a hazunk akkor pedig a Bagoly-ban, kozel a Tarnokihoz! :D
Egyebkent en Oktoberben szulok, csatlakozom majd hozzad a babatologatassal! :D

Noemi:
Hehe, ha mar fuggosegnel tartunk, eszembe jutott "fenykorom", amikor meg ehettem csokit fesztelenul...
Anno ugy dolgoztam hogy naponta kaptam fizut. 4000 Ft/nap. Kepes voltam az egesz (!!!) napi keresetembol csokit venni es aznap (!!!) mindet megenni....... Na ez mar valami asszem. :mrgreen:
(jah, fuggoseg a javabol!)
Szoval ne aggodj, bizti javul majd a helyzet... Max ha nem birod majd a sok csokit megenni majd besegitek szules utan.... :D

sünciboglya

Sziasztok Lányok!

Irigylem a lányokat, akik voltak babázni:-)

Noémi! Nagyon tündéri a kicsi!!!!
Szabinak boldog névnapot!

Mia! Édes a játszószőnyeg! Reméljük tényleg elég stabil lesz... bár ez a legelején még annyira nem fontos, csak később ha már belekapaszkodik!
A mi játszószőnyegünk mondjuk nagyon-nagyon színes... és a forgókánál is ez volt nekem a szempont... jó áron a törökbálinti Mattiba lehet zenélő-forgót kapni (rengeteg féléből lehet persze választani, vannak pasztel színűek is ha neked az jobban tetszik!).

Anett! De jó lehetett ez a kaladpark! Igazán belevaló fiad van... igazi fiú!!! :-)

Hajni! Üdv a topikban!
Mintha csak magamat olvastam volna. Mi 2008 októberbe költöztünk Érdre, decemberbe pedig megszületett Petra. (Előtte Budapesten és Budaörsön éltem. Imádtam a nyüzsit!)
Akkor én is úgy éreztem, hogy távol vagyok mindentől és mindenkitől... ráadásul tél volt, és még sétálni sem tudtam minden nap menni az újszülött babával. Látod! Neked ennyivel máris könnyebb:-)
Mára már teljesen megszoktam, és igyekszek minél több programot szervezni.. persze ehhez el kell telni egy kis időnek, de ne izgulj, minden hónap egyre jobb és jobb lesz! :-)
Mi Parkvárosba lakunk... a foglalkozás nevű utcákba.

Helyzetjelentés...
Petrának egyszerre jön 6 foga!!! Kettő már megvan neki régóta... most viszont újabb 4 már áttörte az ínyét, és tegnap láttam a következő 2 fogicát fehéredni. Az éjszakáink viszonylag nyugodtak... bár pont tegnap fent voltam vele olyan 2 körül... remélem ez egyedi eset! :-)
Állandóan ácsorog, és most már megtanulta azt is, hogy hogyan kell szépen visszaülni a popsijára:-)
Amivel kikészít, hogy állandóan torka szakadtából sikít... és ezt akkor csinálja amikor jó kedve van! Valakinél volt ilyen???? Próbálom neki mondani, hogy "pszt... halkan"... hátha megért valamit belőle:-) Bár eddig nem úgy néz ki! :-) Viszont a fejem rendszerínt megfájdul estére!

Holnap megyünk Balcsira! Úgy várom! De azért izgulok... remélem Petra jól ellesz az idegen helyen is!
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára csszedina 2009.07.29 11:24-kor.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Andi! Jobbulást!!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Gézunka utólag is boldog szülinapot! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mia: nem is hiszed milyen hamar itt lesz az október. :) Én még most is csak kapkodom a fejem, hisz csak most csináltam meg a tesztet és holnap már 2 hónapos Lilikém. De tavasztól legalább akkor már ketten fogunk kóvályogni az utcákon. :)

Edina: igen én is azzal " vígasztalom" magam, hogy legalább nyár van és tudunk sétálni. : )
Még akkor is ha elég behatárolt most még a sétatér. Egyenlőre még nem merek hosszabb távra gyalog elmenni Lilivel, nem is nagyon tudnék mert még 2 óránként eszik.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a topikra! Még csak pár órája, hogy beregisztráltam de már többen is írtatok. Így már nem érzem olyan magányosnak magam. Köszönöm! :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Először is kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel:

Boldog Szülinapot Gézunak!
Boldog Névnapot Szabinak
!

Visszatértünk a mamáéktól és a vendégeink is elmentek. 2 éves iker kisfiúk voltak nálunk, hááát örülök, hogy nem ikreim vannak. Egyik gyerek után az egyik szülő a másik után a másik szülő rohant állandóan. Panelben laknak és az anyuka nem is mer elindulni a gyerekekkel egyedül sehova, így naponta kb. 1 órát vannak kint, miután az apuka hazaér. Így itt teljesen meg voltak örülve a kert láttán, már reggel 7-kor a teraszajtóban toporogtak, hogy ki akarnak menni motorozni. :lol:

Annyira jó helyeket raktatok fel, eldöntöttem el kéne mennünk mind a kettő helyre, a mezítlábas parkba és Bakonyba is. Apa aug. végén lesz szabin, akkor majd beütemezzük.

Mimi
A szopi elején én is rengeteg édességet megettem. Tuti amiatt van ez az őrült kívánosság, hogy a tejcsi minél gazdagabb legyen szénhidrátban, hogy Regina szépen növögessen. Zacskószámra ettem a mézes puszedlit meg a csokis kekszet és nem híztam. 8) Annyira jó volt az az időszak. :lol:

Hajni
Üdv a topicban!
Én se túl messze lakok tőled, csak a Bajcsi másik oldalán, fenyőfa utca.

Zsandi
Jobbulást! Nekem is volt néhányszor tüszős mandulagyulladásom, ha hideget ittam kimelegedve. Azóta megtanultam, hogy ezzel nagyon óvatosan, mellőzöm a hideg innivalókat még 35 fokban is. Tudod mitől gyulladt be a tiéd?

Edina
De jó nektek!!! Jó pihenést a Balcsin!!!

Dolli
Igen mondják, hogy ha erős rosszullét van az elején akkor tuti lány. Persze ez alól is van egy csomó kivétel. :D Az ingázást nem próbáltad? Nekem anno Szilvi leírta hogyan kell és megbeszéltük, hogy a másodiknál majd megcsináljuk.

Gabi

Kép
gabusz

Gabi: köszönöm az üdvözlést. A mezítlábas parkot én is kinéztem már. Ha totyogós lesz Lili tuti elmegyünk, nincs is olyan messze. Addig is ha elmentek majd meséld el milyen volt. A honlapja tök jó, keress rá ha eddig még nem tetted. :) www.mezitlabaspark.hu

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Edina:
Egyetertek a minel szinesebb jatekokkal kapcsolatban. Mert hat ugye azok keltik fel a gyerek erdeklodeset. A forgot en is szineset gondoltam, meg nem dontottem el melyik legyen, lattam projector-osat, azok jopofak nagyon.
A Matti-ban meg sosem voltam, de remelem eljutok majd oda is. :)

6 fog? Wow! Gratula! Es fole g hogy ilyen hosiesen birja a dolgot Petrus!

Visitas: en pont ilyen voltam! Anyunak a feje esett szet tolem allandoan. (nem tudott leszoktatni sehogy rola, de idovel alabbhagyott a hangero. Erre azt mondta anno a doki hogy a gyerek elvezi a sajat hangjat. KOSZ :D

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi!
Hogy érzed magad? Remélem, hogy sikerült pihenned egy kicsit! Nem csodálom, hogy kimerültél. Te mindig pörögsz ezerrel!!
Klassz lehetett a tegnapod Bogival kettesben. Szóval Ti meg szeptemberben mentek a kalandparkba?! Szerintem nagyon fogjátok élvezni! Naggggyon tuti hely! :wink:

Mimi!
De jó ez a mezítlábas park, amit írtál!! Megnéztem a honlapjukat. Még nem is hallottam róla. Szerintem a hétvégén meg is látogatjuk.
Köszi az infót! :wink:
Ja, és Szabinak nagyon boldog névnapot kívánok!
Tényleg, hogy fogadja a kistesót?

Mia!
Milyen jól álltok már a babaholmikkal!
Jajj, én is olyan vásárlási lázban égtem babavárás előtt! (Mondjuk még most is!) Annyi szép dolgot lehet kapni nekik. Imádom! :D Csak győzze az ember anyagilag. :?

Zsand!
Jajj, Te szegény! Jobbulást Neked!

Szilvi!
Fallabdázni voltatok? Azt én úúúgy szeretem! Régen mi is jártunk Ádámmal 1-2X. Jó fárasztó sport! Legalábbis nekem. :)

Dolli!
Már én is hallottam arról, hogy ha valaki lányt vár, akkor gyakoribbak a rosszullétek az elején.
Én erre jól rácáfoltam. Bencével 6 hónapig hánytam, Beninél már jobb volt a helyzet, nála már csak 4 hónapot.
Persze a kivétel erősíti a szabályt! :wink:

Hajni!
Üdv köztünk!
Van pár ilyen pici baba itt a fórumon, mint a Te Lilid, úgyhogy itt biztos akad majd partner a sétákhoz!
Én is szívesen Veled tartanék 1-2X!

Edina!
De régen jelentkeztél már!
Hogy álltok a ház újítgatásával?
Egyszerre 6 fog?! :shock: Húú, az nem semmi. Nagyon megviseli szegényt?
Jó nyaralást Nektek!

Gabi!
Látom Te sem unatkoztál az elmúlt napokban. Édesek lehetnek az ikerfiúk. :D
Képzeld, nem akarom még elkiabálni, de úgy néz ki, hogy mi is megússzuk a könnycsatorna átmosást.
Voltunk a kórházban, kaptunk egy erősebb szemcseppet, meg masszírozni kellett, és teljesen elmúlt tőle.

Na mennem kell, mert Beni már türelmetlenkedik!
Bencét ma este hozzák haza a nagyszülők. Már úúúgy várom, hiányzik már ez a kis rosszcsont!

Sziasztok!

Kép
Kép
anett_

anett: ha jól látom Benedek csak 3 héttel előzte meg Lilit. Hát majd ha elakadok ( ami egyenlőre még elég sokszor előfordul) Tőled kérek segítséget. Azt hiszem két babóval bőven van tapasztalatod. :)

Péntek délelőtt megejtjük a hét fénypontját :) : elmegyünk a Tárnoki - Bajcsy sarkán lévő Plusba. :) Ha gondoljátok ( Anett, Gabi, többiek ) és nálatok is épp esedékes egy vásárlás :) szívesen találkoznék Veletek.

Minden hónap utolsó csütörtöki napján 14 órától Baba - Mama klub van a Bajcsyn lévő gyerekrendelő tanácsadójában. Ez azt hiszem pont holnap lesz. Esetleg erről tudtok valamit? Érdemes elmenni?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Lini, a kenguruban sikerült sapit venni?

Hajni, üdv köztünk! Lilibabád van Neked is?! Nekem is és Lininek is! :lol: Hozol majd fotót Liliről?! Vonalzót nem csinálsz?! :wink:

Mia, én is annyi mindent össze tudnék vásárolni a gyerekeknek... sokszor úgy kell visszafognom magam! Főleg a mesekönyveknél! :wink: 4ezer csokira?????? :shock: Nem vagy semmi!!!!! :lol:

Dolli, akkor jó játék, mi?! Jó kis türelemjáték....
Húúú, én tavaly csináltattam meg az összes fogamat, töméseket cseréltettem ki, jó húzós menet volt... Jó a fallabda, csak nekem az nem tetszik benne, hogy csak a jobb kéz(ütős kéz) fárad el nagyon, erősödik, a másik nem.

Mimi, hány óra körül jó Nektek? Délelőtt, délután? Már nagyon várom, hogy Regibabát láthassam!!! Jajj, tényleg, a forgó akkor kell? Vigyem?

Edina, 6fog???? szegénykém :cry: Hova mentek balcsira? Mi pénteken megyünk Zamárdiba, csak egy napra, apuék lent pihiznek és meglátogatjuk Őket....

Anett, mikor még fiatalok voltunk..... mi is voltunk egy párszor fallabdázni, most meg nosztalgiáztunk (meg hülyültünk) egyet :wink: :lol: gyerekek anyuéknál voltak, így volt időnk egy kicsit egymásra is. Lehet megússzátok az átmosást?! De jóóó!

Megyek dinnyézek egyet....
sylph

Szia Hajniiiiiiiiiiii! :D

De jó, hogy jöttél!Már azt hittem nem jönnek újak! Szilvi majd berak Téged a listába,küldj adatokat Neki! :wink:
Már 3 Lili babánk van! :D

Mi a központhoz közel lakunk, de ha majd vége a nyárnak és a pörgésnek nálunk, mi is szívesen taliznánk Veletek!
Szoktunk csinálni a csajokkal összejöveteleket! :wink:

Baba-mama klub úgy tudom nyáron nincs.....vagy van???...egy kicsit bizonytalan vagyok! :roll: .......vagy mégse????? :lol:

Csajok beszipuztam a műkörmös anyagokkal a kocsiban! :lol: Kiborult a porcelán liquid! :? Most meg fáj a fejem! Bogika most ébredt fel, szalaunk megrendelni csempét, haza kell érni 19h-ra mert jön a vendég!

Este gyüvök!
Vendég

szilvi:
Azert a 4000 ft csokira temahoz hozzatennem hogy a melohelyem kozeleben volt a Rochild abc, ott voltak az igazan fincsi csokik, en nagyon inyenc vagyok...... tehat jo-jo, nem vettem egy nagy vagonnal, de mind nagyon fincsi es jo minosegu csoki volt...... (De azert ez akkor is nagyon durva!!!!!!!!
Volt amikor "megelegedtem" jobb hijan Duploval, Kinder Buenoval, de akkor tenyleg egy nagy zacskoval vettem (20-30 db-ot) es azt munkaido alatt mind felzabaltam......

na ez utan lettem beteg 2005-ben..... nem csodalom hogy a hasnyalmirigyem bemondta az unalmast.......

Olyan ez a cukorfuggoseg mint az alkoholizmus!
Ahogy irok rola es ragondolok a csokira, folyik a nyalam meg most is!
(a betegsegem utan 3 evig egy falat csokit sem ettem!)

sünciboglya

Sziasztok!

Hajni!
Tőlem is kérdezhetsz ám nyugodtan,ha elakadsz valamiben.Bár a Regi még nincs 3 hetes,de van egy 3,5 éves fiacskám és egy 14 éves lányom :lol:
ÁÁÁ néha én is tanácstalan vagyok..
És igen,kérünk képet!!! :lol:

Szilvi!
Mindegy mikor jöttök,amikor nektek jó!
A forgó igen kéne,de nincs most pénzünk(vagyis ami van,az kell a hétvégi vendéglátásra),csak jövő héten lesz.

Mia!A ó csokikból én is sokat tudok enni.Én pl simán megennék most egy nagy tábla milkát.

Orsi!Pfujj.Akkor jó büdi lehet a kocsiban..

mimi12

Noémi: rajta vagyok a kép dolgon de eddig még nem sok sikerrel. :(
addíg ha van iwiw-etek akkor Dézsiné Piriczky Hajnalka néven találtok jó sok képet.
Azt gondoltam, hogy Lili még mennyire pici, de Regit látva atya ég! :) Lili már kész nagylány. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

na, akkor amire emlékszem...

Hajni! Lecsekkoltalak! Nagyon gyönyörűséges Lili babád! :D Ti öten vagytok tesók? És mind lány??? Aztaaaaa! :D

Mimi! Nekünk az infacol bevált, lehet, hogy érdemes, hiába nem rajongsz ezekért a cuccokért... :wink:

Mia! Ma visszafogtam magam zabaügyben! De nem is voltam olyan rosszul, csak reggel két óra meg délután fél. Az a baj, hogy jön az émelygés, és próbálom enyhíteni minden módon, azért tolok magamba vegyesen kiflit, hideg dinnyét, fagyasztott gyümit, jó hideg túrót, stb...

Inga... már nem tudom, ki írta... nekem egyszer ingáztak, egy fiú, 3 lány jött ki. No az egy fiú kipipálva! :)
Egyébként ahogy nézem ezt a sok szép babát, lehet, hogy rábeszélem apát a harmadikra is, annyira nem tudok betelni a babázással! :)

Orsi! Fú! Nem csodálom, hogy megfájdult a fejed! :?
Holnap hozzám jön Mariann! Csak tőlem nem kap olyan jó kis masszírt! :wink:

Szilvi! Szuper játék, nagyon sok mindent fejleszt! Mondjuk ez általában igaz a Fakopáncsra...

Edina! Nagyon jó nyaralást, pihit nektek! Egyszerre ennyi fog? Szegénykém! Mondjuk legalább gyorsan túl lesz rajta, de azért nem lesz egyszerű.
Nálunk is volt ilyen visongás, amit én eleinte azt hittem, nem fogom kibírni. Aztán szerencsére elmúlt! :) Úgyhogy kitartás!

No azt hiszem, most ennyi, megsült a süti... ma jól kimelóztam magam, kihasználtam a jobban létet! :)

Jaj, Anett! Akkor asszem én befogom a csőröcském... :oops: Jól megküzdöttél akkor a fiúkkal!

Kép
Kép
tekiroll

Hajni:

Megkukkoltam az iwiw-es fotokat! Nagyon szep hazaspar vagytok a ferjeddel!!!
Es az 5 lanyteso kep se semmi! :D:D:D Klassz lehet nagy csaladban felnoni. (nekem nincs edes tesom sajnos.)

Lili nagyon tunder!!!!! A furdos kepek azonnal a kedvenceim lettek.
Bar az agyban fekvos, nezelodos is nagyon edes!
Na jo, akkor mar a rozsaszin takaros, alvos is!! :D
OK, nem tudok donteni, mindegyik foto csodas!

Dolli:

nalam a 12-13. heten tetozott a rosszulletesdi, a 9. hetben kezdodott. En kinomban enni sem mertem mert mindentol iszonyuan undorodtam. Bezzeg most, ahogy olvastam hogy "turo" azonnal beindult a fantaziam, igy fel 12-kor ejjel........ :D

TURORUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :mrgreen:

sünciboglya

Jah, jelentest elfelejtettem:

Ma este voltam Macilaci doktorbacsinal. Babo OK, en is OK.
Huvelykenet negativ. :)

A babo feje elegge lent van igy sokat kell pihenni..... (jaj, ennel is tobbet???) De mindegy, legyen! :D

Kell mennem mindenfele szakvelemenyert. Szemeszet, gasztroenterologia....... hogy mikent legyen a szules.
Doki bacsi szerint is csaszar a valoszinubb, de o egyedul nem donthet.
Aszongya hogy nekem talan konnyebb lenne ha kimaradha a "szules gyonyore" huvelyi uton. (maximalisan egyetertek!!!!! A hasmutetekben en mar ugy is profi vagyok..... legalabb is pacienskent....)

Na elkullogok aludni! joejt!

sünciboglya

Sziasztok!

Olyan jó volt tegnap! :lol: Elmentünk a Tropicariumba,hát Dorinának annyira bejöttek a halak..még most is ott állna,tuti.
Jó volt látni,milyen boldog.Utána bementünk egy ruhaüzletbe.Ott meg végig a tükör előtt produkálta magát.A biztiőr ott röhögött,meg mutatta,hol vannak még tükrök.
Este pedig felpróbáltam egy régi gatyámat és rámjött.Még van egy gatya,ha az is rám fog majd jönni,boldog leszek. :)
Hétfőn párom akart menni Diósdra,folytatni a melót.Mondom neki,meg ne őrülj,ilyen feltételek mellett nehogy menjen.Este pedig elmentünk megnézni a társasházat.A tulaj még gondolkodik. :?
Tegnapelőtt meg nem működött a gép. :evil:
Jaj,hallottátok,hogy lelőttek egy férfit Battán?Az meg a szomszédunk lett volna.Személyesen nem ismertem,de megdöbbentem.
A Mezítlábas park marha jó lehet! :)
Dorinának kinőtt a 10.foga.

Hajni!Üdv köztünk!Nem tudom a Bajcsyn milyen a baba-mama klub,a duna utcai rendelőben is van havonta,de délelőtt.A gyerekek játszanak,a felnőttek beszélgetnek,vagy rohangálnak a gyerek után.Csak a védőnők vannak ott,a doki nincs.Szerintem érdemes benézni,legalább kimozdulsz,ismerkedsz. :wink: Veszíteni valód nincs.Nekünk most pénteken lesz.Milyen édes Lilid van!Némelyik képen olyan,mint én voltam. :)

Orsi!Pihenj,amennyit bírsz,ne vidd túlzásba!

Dolli!De szép volt a torta!Bírtad könnyek nélkül?Milyen nagy már Gézu!Hogy van a puklija?Jó lehet az a játék.Belenéztem a honlapjukba,mennyi jó cucc.És nem is drága.

Anett!Mekkorát nőtt Beni!Annyira hasonlít egymásra a két fiú!!De jó lehetett az élménypark!

Mia!Hú,én azt hittem durván nyomtam az 1 táblával.Megnyugtattál.Te már 28 hetes vagy?Rohan az idő,mi meg csak öregszünk. :roll: Örülök,hogy minden ok Veletek!

Én is megyek aludni,talán sikerül kicsit hamarabb..5-10 perccel.. :roll:

Jó éjt!

Kép
tierno

Szijasztok, Jó hajnalt! :lol:

Brigivel váltott műszakban vagyunk, az az éjszakás, én a hajnalos!

Brigiiiiiiiiiiiiiii, de ügyi vagy a fogyással! Mit csinálsz? Diétázol? Vagy a rengeteg séta Dorinával?
Prod tényleg várjon a házfelújtással!!!!!!
Jaaaaaaaaj megzabálom Dorinát, nagyon édes lehett a tükör előtt! :lol:

Zsandika! Jobban vagy?????????

Mia! Örülök, hogy minden okés a dokinál, várom, hogy összerakjátok az ágyikót! Nekem nagyon-nagyon tetszik a játszószőnyeg!!!!!!!!

Dolli! Nővéred régész??????????????? :shock: Nem semmi! Csodállom érte, zűrös dolgokban én Tesóm is remekel! :?

Edina gratulálok a fogacskákhoz!!!!!! :D Nem semmi hogy ennyi jön egyszerre! Legalább hamarabb túlvagytok rajta! Nagyon ügyes Petra, hogy már le is tud csücsülni!
Sikongatást majd megunja, de nagyob cukiiiiiiiiiiiiiiii lehet! :lol:

Én meg gyorsan pakolok, 10 felé indulni akarok, de előtte még vásárolnom is kell.

Vasárnap jövök, jóóóóók legyetek,írjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom! :wink:

Puszika: Orsi
Vendég

Orsi! Már most hiányzol! :cry: Átveszem a hajnalos műszakot addig! :) Már fent vagyok 3/4 5 óta, de nehezen másztam ki az ágyból!
Nagyon jó pihit nektek! Barnuljál sokat helyettem is! :)
Jah, tesóm... már sajnos nem nagyon jár ásni, mert volt egy elég gáz lábtörése és nem bírja. Pedig anno nagyon sokat volt. Most a kutatómunka van. Anno kimentem vele terepre, ami már "maradék" volt Nagykőrös mellett. Tökre élveztem "kincseket" találni! :D
Tegnap megcsináltam a piskótádat szilvával... Isteni lett! :)

Brigi! Hát vannak azért ott szép áras termékek is, de legalább minőség és tényleg fejlesztő. :wink:
Az egész délelőttöt végigkönnyeztem, már hajnalban kezdtem. A torta idején épp "nem volt időm" meghatódni, azóta is pótolom, ha megnézegetem a fotókat! :) Meg hát annyira cukor volt, ahogy próbálta fújni a gyertyát, hogy inkább nevettünk nagyokat. Áh, nagyon tündér volt! És egy cseppet sem vagyok ám elfogult! :lol:
De ügyi vagy! Látod, csak szaladgálni kell Dorina után, és rögtön formásodsz! :wink:
Tropicarium nagyon klassz! Gézu is odavolt a halakért! :)

Mia! De jó, hogy minden okés Veletek! Azt hittem, Nálad már le van zongorázva ez a császáros dolog... :roll:
Pihenés... :roll: Olyan kipihent leszel Patrik érkezésére, hogy csuda! :wink:

Képzeljétek! Gézu 3 napja délutánonként egyedül alszik el. Hétfőn befenyegettem, hogy ha nem hagyja abba a zizgést, akkor kimegyek (már negyed órája akkorákat vetődött az ágyon, hogy azt hittem, leszakad...). Azt mondta, menjek. Másnap meg tegnap is, a könyökével túrt ki, hogy menjek ki... :lol: Az önálló nagyfiú!!! No ilyenkor is el tudom bőgni magam, már arra sincs szüksége, hogy altassam! :wink: Aztán majd nemsokára csajozik... :lol:

No léptem, Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

próbálom feltenni a vonalzót, babafalvás. Ha tudjátok, hogy kell segítsetek. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Hajni!
Egy kis segítség,Sylph-től loptam,remélem nem baj. :)
Vonalzó: lap tetején segédletek :arrow: profil letekered a profil információhoz :arrow: az aláírás terülerte beírod a vonalzók kódját :arrow: lap aljára tekered :arrow: elküld gomb és kész!

Mimi!Szabinak boldog névnapot kívánok!

Zsand!Jobbulást!Hogy vagy?

Dolli!Ügyes Gézu!Sajna(Vagy nem)pikk-pakk önállóak lesznek.

Orsi!Jó pihit Nektek!
Nem fogyózok,lánykám formál. :) De kilóra nem vettem észre,hogy lement,csak jönnek rám a régi ruhák..

Megyek,majd jövök.Dorina már 1 órája olyan jól elvan :)

Kép
tierno

hát ha nem is babafalvás de sikerült a vonalzó.

Tierno azért köszi a segítséget. :) Azt hiszem ezt a baba-mama klubbot egyenlőre még kihagyom, Lili nem marad nyugton hosszabb ideig. :(

Mindenkinek köszönöm a bókokat a férjem és Lili nevében is.
Nem öten hanem tízen vagyunk tesók ( 2 fél és 8 édes). Négy fiú és hat lány. Hát igen, Anyu nem aprózta. De nem kaptam tőle ihletett, azt hiszem én maradok az egy babónál. :) Aki egyébként végre alszik kicsit. Azt is csak úgy hajlandó ha a szivacs pelenkázóra fektetem és azzal együtt tologatom a franciaágyon. Ha nem így teszek még a kezemben is bömböl. :)
Úgy látszik mos van egy fejlődési ugrás, 80 grammokról hirtelen 120-130 grammokat kezdett enni és egyre hurkásabb. A kezdeti nehézségek után végre olyan jól fejlődik, hogy hétfőn megkapja a második szuriját. :( Remélem jól fogja viselni.

sünciboglya: sajnos én is császárral szültem. Elfolyt a magzatvíz amibe belekakilt a drágám. Már ez sem volt jó pont. Péntek este 10-től szombat délelőtt 9-ig egy darab fájásom sem volt. 9-kor berakták a fájás megindító zselét de 11-kor még semmim sem fájt és csak egy ujnyira tágultam. A dokim nem sokat szöszölt, 11 óra 40 perckor már meg is született Lilikém. Akkor eléggé bántott, most már úgy gondolom az a fontos, hogy Lili egészséges.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Anett
Ez nagyon jó hír! De jó lenne ha ti is megúsznátok az átmosást. A maszírka is szokott segíteni, csak ügyesen kell csinálni.

Orsi
Jó pihit nektek! Igaz már bizti el is indultatok.

Hajni
Szép a vonalzód! Nagyon különleges és szép neve van Lilinek. Én is megkuksiztalak az iwiwen, az öt lánytestvér képre fel is kaptam a fejem. Nagyon jó lehet egy ilyen nagy családban felnőni, meg a lányok olyan összetartóak.
Az iwiwen van egy klubunk érdi anyukák címmel, ott rólunk is tudsz képeket nézegetni. :)
Mi is oda járunk vásárolni, ami ugye most már Spar de nekem is Plus marad. :D A heti vásárlást most a Tescoban kell intéznem, mert a hétvégén megint nagy vendégjárás lesz nálunk és most több mindenre lesz szükség, de jövő héten tudunk egyeztetni közös vásárlás időpontot. :)

Dolli
Remélem gyorsan elmúlik ez a hányingeres korszak, én is nagyon megszenvedtem a 16. hétig tartott. :twisted:
Gratula Gézunak az ügyes elalváshoz. Az tuti, hogy eszméletlen gyorsan nőnek.

Brigi
Dorina már igazi csajszi, a tükör előtt illegeti magát. Annyira édes lehet. :D Lassan majd jön, hogy felveszi a magas sarkú cipőket, meg ruhákat.... :)

Mia
Jó hír, hogy minden rendben van veletek. Szemészeten én is voltam szülés előtt, kitágították a pupillát és úgy vizsgálták. Olyan kellemetlen volt még utána órákig. Sötét napszemcsit meg kísérőt vigyél. :)

Szilvi
Nektek is jó balcsizást!

Olyan mérges vagyok, múlt héten felhívott a helyettes védőnéni (a miénknek babája született), hogy jönne ma fél 10-re. Azóta várjuk, de már biztos nem jön. Legalább egy telefont megérdemeltem volna, hogy közbejött valami. Na mindegy!
További szép napot!

Gabi

Kép
gabusz

pár kép ahogy ígértem:

Kép

Kép

Kép

Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok:)

Aaaaa, de sokat irtatok:)
Csak gyozzem olvasni!

Orsi:
nagyon jo pihit kivanok nektek!! Rad fog ferni a nagy rohanas utan!!! (elvihetnel engem is a csomagtartoban, kis helyen is elferek, igerem! :D:D:D:D )

Hajni:
Nem semmi szulesi szitud volt!
De az a lenyeg hogy minden rendben folyt le vegul is!
:D

gabusz:
Ne is mondd a pupillatagitast!!!! Egesz gyerekkorom ezzel telt, minden nyaron :(:(:( Csak akkor meg sokaig kellett csopogtetni (gondolom az Atropintolerancia kisebb gyerekkorban.)
Amikor 12 eves forma voltam, mar 7 napig kellett csopogtetni, tiszta vak voltam tole, es egy het alatt ment ki a hatas! Na meg a fenyerzekenyseg!!!! (Bar en vaksin is ugyanugy romboltam a jatszoteren, mint altalaban.) :D
Na meg mindig tejet kellett innom, amit utalok! JUJ, meg visszagondolni is rossz! Remelem most nem kell majd a tej mert fejreallok tole! :(

sünciboglya

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen felemelő érzés az anyaság. Lili épp most mosolygott rám elöszőr igazán!
A szemembe néz, gügyög és mosolyog! Ez már nem a pukis mosoly ez már Anyának szólt. Ezerrel vigyorgok rá és közben ömlik a könnyem a meghatottságtól. :)
És pont ma 2 hónapos, tud időzíteni.
Megyek is tovább bazsalyogni... :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni:):):):):):):):)

sünciboglya

Sziasztok!

Hajni!Azta mindenit!10-en? :shock: Nem semmi!
Igen,tényleg jó anyának lenni.Engem Dorina mindig megnevettet,mellette nem lehet szomorkodni.És a mosolya is mindennél többet ér.

Gabusz!Már eljött az az idő is,hogy öltözködik.Illetve próbálkozik.A fejét beledugja a pólóba,tovább még nem megy.A nadrágnak csak az egyik szárát veszi fel,a cipőt meg úgy,mint a papucsot,aztán csoszog benne. :) Magassarkú cipőm meg nincs,leszoktam róla terhesség óta.Védőnő megérkezett?

Nem tudjátok,hol javítanak Érden fényképezőt?

Kép
tierno

Merre vagytok lányok?

Kép
tierno

Nyavajas meleg! Keptelenseg aludni, a hasam meg kokemeny a holnapi (elvileg) front miatt......

Klassz ejszaka ele nezunk......

Holnap reggel meg 7-kor mar enni kell. Tiszta konyhamalac lettem ez mar vitathatatlan. De almosan utalok enni !!!!!!!!!

Na jo, nem durrogok tovabb! :mrgreen:

joejt.....

sünciboglya

Dolli: a keresztelő vasárnap lesz.
Református keresztelőt választottuk. Nagyon rendes a lelkész. Azt beszéltük meg, hogy mivel én nem vagyok megkeresztelve először engem fog megkeresztelni aztán a Lilit. Kellene járnom oktatásra, de mivel ilyen kicsi az idő mondta, hogy majd bepótoljuk, amikor nekem jó. Szóval egy szavam nem lehet, nagyon rendes!!!! Az ár önkéntes alapon megy.
Katolikus keresztelő is lehetett volna. Ott is simán megkeresztelték volna, sőt ott nem feltétel, hogy én is meg legyek keresztelve. Ott csak az asszisztenssel vagy nem tudom kivel beszéltem, de a hölgy szuper kedves volt!!!!!!

Szóval most vasárnap keresztelő! Szilvi szépen átalakította a Lili ruháját, most már bele is fér, remélem vasárnapig nem hízza ki. :lol:

Képzeljétek Lili 10 cm-t nőt a 2 hónap alatt és 1,7 kg hízott 1 hónap alatt (az előző hónapban csak 1kg-t hízott)!a doki néni majdnem sokkot kapott, amikor meglátta!! :lol: :lol: :lol:

Ti beadattátok a rota vírus elleni oltást? Vélemény?

Orsi: macikás a forgó. Meg is kaptam, betettük alá Lilit. Nézte nézte aztán reklamált, hogy elég. De reggel félálomba ringattam utána betettem alá, úgy már viszont aludt, igaz, úgy anélkül is aludt volna! Na majd megszokja, hogy az az alvás zene!

Szia Hajni, neked is Lilid van?
Gyűlnek a Lilik!! :wink:

Szilvi: Köszi a ruci gyorsszervizt! Nagyon kedvesek vagytok pároddal együtt!!!!! És nagyon helyesek a gyerkőcök, zárójelben megjegyzem nekem Lili a kedvencem annyira szép kislány, és olyan huncutul néz! Persze Bálint se marad le tőle!

A gépemben elromlott a wifi, :evil: és csak apa gépéről tudok jönni. Amit nem szeretek, mert a Tvre van kötve, de attól a betűket én még nem látom. Ide kell kuporognom elé közben a nagy tv kisüti a szemem. Csak hétfőn megy szervizbe a gépem, ki tudja mikor lesz kész!
Így viszont mindig lemaradok!! Nem ér!!!!!

jaaaaaa és képzeljétek Lili nem szeret idegen kézben lenni, főleg ha nem vagyok ott. De Szilvinél olyan jól elvolt, nem is hiányolt!!!! :oops:

Lini
Kép
kicsi lini

Kép a diplomás Lili és Lini

Lini
Kép
kicsi lini

No, a hajnali műszak elmaradt... Mondjuk akár jöhettem is volna gép elé, amilyen pocsék éjszakánk volt. Még jó, hogy tegnap dicsértem meg Gézut anyósnak, hogy milyen jól alszik éjjelente. De tuti a front volt. Már azt hittem, nem is alszik vissza hihetetlen éber módon eldumálgatott hajnali fél 4-kor! :roll:

Lini! Tünemény a diplomás lányod! :wink: Nagyon szépen gyarapszik Lili! A harmadik hónapig mi is ilyen gyorsan nőttünk.
Keresztelős infokat köszönöm! :) És akkor úgy választottatok keresztszülőt, hogy akkor na, ki református aki szóba jöhet? Mert nálunk még ez is mizéria. Meg hogy nővérem lenne a keresztanyu, de mivel párja nincs, és a családban sincs olyan aki lehetne, ezért ez is gond. Baráti házaspárból hülyén nézne ki, hogy csak a srácot kérjük fel keresztszülőségre... Nem tom... :( Ja, meg lehetne keresztapa a féltesóm is, de róla meg apum nem is tudja, hogy fölvettük a kapcsolatot...
Rota: Mi nem adattuk be. Dokinénivel beszéltünk róla, mivel nem járunk tömegbe, Gézu közösségbe, ezért úgy döntöttünk, nincs sok esélye, hogy valahonnan összeszedjük ezt a vírust. Ennek a kiszáradás a veszélyes oldala, és azt mondta, hogy akkor max egy-két nap kórház, ha benyaljuk. Szerintem ha egyéves koráig nincs, aki hazahozza a vírust, akkor fölös, mert utána már szerintem szépen rá lehet tukmálni a gyerekekre a folyadékot. Legalábbis Gézunál az volt, mikor bekerültünk a kórházba. Megmondták, mennyit kell meginnunk, hogy ne kerüljön infúzióra, és szépen rá is lehetett beszélni, kortyonként. Szóval lehet, hogy butaságot írok, nekünk ezt mondták és így döntöttünk anno.

Brigi! Szerintem tegnap mindenki punnyadt a dögmelegben... Én se csináltam szinte semmit, mégis elfáradtam. :?
Gézunál a legújabb, hogy igencsak önállóan akar mindent csinálni, és ha valami nem úgy van, ahogy ő kitalálta, vagy nem értjük meg elsőre amit szeretne, akkor iszonyatosan meg tud sértődni. :roll: :lol:
Tegnap védőnéni volt nálunk, s bár a státuszos papírt elfelejtette elhozni, nagyjából elmondta, milyen kérdések vannak benne. Pl. hogy kifejezi-e az akaratát? Hát, mondom, az nem kifejezés! :lol:
Hű, Dorina már ilyen ügyes nagylány, hogy így öltözget? Az igen! :D
Fényképezőgép szerelésben sajna nincs ötletem. :( Digitális? Nincs valami márkaszervíz a közelben?

Hajni! Klassz a vonalzód! :) Ugye, hogy milyen jó, hallgatni az A-t, meg E-t, ahogy mosolyog? :wink: Anno nekem is a bolt volt a társadalmi élet színtere. :D Aztán lassan tágul ám a világ! :)
Nem lehetett semmi ekkora családban felnőni... Ez annyira klassz! :) Furi, hogy ezek után Te azt mondod, lehet, hogy elég lesz az egy baba is... Általában a gyerekek követik a szülői mintát (tudva-tudatlanul... illetve akarva-akaratlanul...). Mondjuk mi ketten vagyunk, én örülnék többnek is, csak nekem is a császár meg az életkorom is közbejátszik/játszhat. Szóval nem minden azért a minta! :wink:
Hasonló okokból volt nekem is császár. Bár nekem fájások voltak rendesen előző este 7-8 óta, de nem tágultam, másnap 14-kor lett meg Gézu, mert zöld volt a magzatvíz.
Ez a szivacspelenkázóval tologatom a franciaágyon nagyon előttem van. :)

Gabi! Volt végül a védőnéni?

Mia! A tejet a szemed miatt kellett inni? :roll: Romboltál a játszón? :lol: Élénk gyerkőc voltál? :)
Milyen volt az éjszakád?

Na megyek, folytatom a reggelimet, úgyis jó sok voltam így kora reggel! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kép Kép
Bocsi, ezt még muszáj volt az első nagy találkozás a tükörrel! Ez Dorináról jutott eszembe! :)

Kép
Kép
tekiroll

Kép

hát így.... általában alvás az eredménye a tologatásnak. :)

tekiroll: sajnos az én családom nem tudatossan lett ekkora. Mindkét szülőm alkoholista és azt hiszem ez mindent elmond. Jószerével én neveltem fel a húgaimat ( a legkisebb még mindig csak 12 éves ) így azt hiszem érthető, hogy nekem elég egy baba.
SZUPER a tükrös kép. Óriási a puszi. :)

Kicsi Lini: Látom a Te Lilid csak két héttel előzte meg az enyémet. :)
Gratulálok a diplomához! :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jó reggelt Sziasztok!

Front..Mi most tök jól alukáltunk.3. napja adom Reginek az infacolt.Tegnap délután majd 4órát alukált,éjszaka is egész jól alukált.Én tök jól kialudtam magam..már amennyire 3x 2 óra alatt lehet :lol:
És most reggel felébredtem és konstatáltam,.hogy nem süt a nap,nincs hőség,sőt kifejezetten jó az idő odakint.No és eszembe jutott,hogy a Regike pocakbabaként a hidegfrontokat végig alukálta.Hááát,úgy látszik ezt idekint is megteszi..
3. gyermekem és most először veszek észre olyat,amit már pocakbabaként is megfigyeltem és a Nagybetűs életben is hasonlóan viszonyul hozzá a baba.

Lini!
Nagyon jó a kép,szépek vagytok!
Majd 2kilót hízott Lili 1hónap alatt???Azta :lol: :lol:
Nem csodálom,hogy a doki majdnem sokkot kapott :lol:
Na hát olyan kíváncsi lettem én is a Regi fejlődésére.Majd jövő héten kedden el is viszem leméretni.
Amúgy anno nekem a Fanni hízott hasonló ütemben.Ő is 2950-el született,2800 valamennyivel vittük haza,és 2hetesen 3600volt :lol:
A Szabi viszont nem hízott ilyen ütemben,de ő majd 4kilós volt születéskor.
(na jó 2hósan 6kiló felett volt,de utána belassult )

Rota elleni...
Én alapvetően oltás ellenes vagyok.(de nagyon)
Úgyhogy én mondom az ellen érveket,oszt úgyis mindenki maga dönt :wink:
Úgy tudom,hogy a rota vírusnak is van több vírustörzse,és az oltóanyag csak tizede ellen véd.Másik meg az,mi van akkor ha nem rota vírust kap el,hanem mondjuk szalmonellát??Az ugyan olyan veszélyes..
Nekem nincsenek beoltva ellene a gyerekek,és a Regi sem lesz.

Hajni!
Nagyon szép Lilid van,tüneményes :lol:
Szülők...sajnálom :cry:
Volt nekem is egy hasonló kaliberű apám..
Viszont tesó kérdés..
Nekem a nagylányom 10éveskoráig egyedül nőtt fel.kb 7éves volt mikor elváltam,és 10 múlt mikor a Szabi született.
Most a Szabi és a Regi közt 3,5év van.
Én látom a Fannin,hogy kimaradt valami az életéből,hogy a tesó nagyon hiányzott neki..
Ezt nehéz leírni..De kicsit önző lett,kicsit mindenki elkényeztette :lol:
SZóval jó lett volna neki egy kistesó,egy olyan akivel osztozhat dolgokon,akivel este pletyizhetne,akivel össze bújhatna és csavaroghatna,akivel együtt mehetne táborozni...
(nem tudom érthető e?)
Akkor én pl el nem tudnám képzelni a húgom nélkül az életet.Egyszerűen kellenek azok a heti x pidők amiket trécseléssel töltünk..Olyan jó néha kiönteni neki a szívemet,olyan dolgokról amiket mással nem lehet megbeszélni....

Dolli!
Nagyon édes Gézu a tükörrel :lol:
Ja a terhességről amit akartam neked..
Én a Szabival tök jól éreztem magam..Az egyetlen terhességem volt,amikor nem volt hányingerem :lol:
A Fannival is és a Regikével is volt..
Úgyhogy én leteszem a voksomat nálatok a kishúgira :lol:

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?