Új privát üzeneted érkezett!

Írtam egyet, de meghalt a Babanet, pont, amikor elküldtem volna.

Klarissza,
látom elemedben vagy, most, hogy nincsen több vizsgád.Kép Én a két hetet a gyógyulás után soknak érzem, nem lehet, hogy a betegség kezedetétől számított két hét? Különben szegény gyerekeknek egy hónapot kéne otthon tölteni, ha elkapják, nekem ez nagyon soknak tűnik. Én vulkántúrára nem megyek, bocsi, reményeink szerint akkor már jön majd a kistesó.Kép Képek klasszak, a babázós a csúcs, Laca tőled örökölte a szemét, ha jól látom?

További ismereteket és véleményeket várok baripötty ügyben, mert ha veletek nem megyek, akkor apukámmal megyünk valahova kirándulni. Veletek azért jobban szeretnék.Kép De ha most nem, akkor legközelebb.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

A bari a leszáradás után már nem fertőz, viszont a nyomai még akár hetekig látszhatnak.
A barátnőm lányai most voltak barisok, és amint leszáradtak a pöttyök, azonnal mehettek oviba.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsizsa: én úgy tudom, hogy a bárányhimlő akkor fertőz amikor még nem is tudod, hogy betegvagy, vagy, vagyis a pöttyök megjelenése előtt. Ha már megjelentek, sőt le is száradtak akkor már nem fertőz. Legalább is én igy tudom.

Klarissza: Ma már voltunk sétálni reggel, délutánra meg programom van, de holnap ok.

Barbi: Szupi a pince. Ügyesek vagytokKép

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Nemrég értünk haza a Duna Plázából, vagy négy órát sétáltunk a barátnőmmel és közben egy csomó ruhát próbáltam, ugyanis esküvői tanúja leszek és kéne valami gönc... Hát persze hogy nem találtam semmit. Pontosabban igen, egy miniruhát, de lehet hogy nem jó hozzá a lábamKép Majd még megbeszélem magammalKép

Amúgy megvagyunk, napközben Bence nem sokat köhög, de az túltesz mindenen, nagyon rossz hallgatniKép Viszont az éjszakánk rettenet volt, annyira köhögött Bence egy órán át, hogy én már az erkélyre akartam vinni, meg ügyeletet hívni, aztán a férjem nyugalma helyretettKép Bár keveset aludtunk, de legalább utána már nem köhögött Bence!
Érdekes hogy nappal szinte alig köhint egyet-kettőt, mondjuk ezalól ma kivétel, de azt hiszem ez már a gyógyulás jele, mert szakad fel neki. Éjszakára kap köhögéscsillapítót, attól meg köhög, de brutál módonKép Nagyon félek ilyenkorKép
Azt hiszem a talira mi nem megyünk már semmiképp, mert nem hiszem hogy holnapra elmúlna. De ha hazajöttünk a nyaralásból, remélem lesz másik tali és azon ott leszünkKépKép

Zsizsa!
Bárányhimlőről én csak azt tudom hogy nem jó ha egyéves kor alatt elkapja a babó, de hát ez tudom nem vigasztalKép Állítólag ilyenkor még nagyon nehezen viseli a kis szervezetük, és a barátnőm picije (most 10 és fél hós) egy hónapja elkapta a nővérétől és kórházban is voltak a magas láz miattKép
De szerintem nem kapta el Gabi, mert ha már csak a leszáradó pöttyök vagy a helyei látszottak akkor már szerintem sem fertőz!Kép

Klarissza!
Szépek vagytok nagyonKép Tényleg tőled örökelhette Laca a szép kék szemeket!
A bokszolós kép ari nagyonKép A többi isKép
Bence is szeret babázniKép csak az apukája nem engedi hogy itthon legyen baba, így csak az unokatesó babáival játszhatKépKép
De szerintem ebben a korban még minden érdekesKép

Vezetésért irigy vagyok, nekem is van jogsim 8 éve és nem merek vezetniKép Mondjuk csak egy autónk van, úgyhogy nem is lenne mitKép

Barbi!
Gyönyörűűűűűű a pincétekKép jogosan lehetsz rá büszke!
Nagyon jót nevettem a "minél büdösebb annál jobb tápszeren"Kép Szerintem mind nagyon büdös, olyan mint a kutyatápKép
Nem tudom velünk mi lesz, egyelőre most a barack a sláger és a főzelékek. Tea és víz nem kell Bencének, ellenben a 250 forintos 2 decis HIPP levekből megiszik kettőt is napontaKép Tud élniKép

Dokitémához: én a múlt héten Szolnokon vittem el Bencét a dokihoz, mert 36,9 volt, a szeme is olyan kis beteges volt és icipicit szörcsögött (lehet hogy neki is kaja volt)... És közöltem a dokival hogy csak 36,4 a rendes hőjeKép Lehet röhögniKépKép
De a doktorbácsi nagyon aranyos volt, bár bajt nem talált szerencsére. És még azt is mondta hogy nem baj ha nem mászik a baba, sok ilyen van és semmi hátránya nem származik belőle. Már ezért megérte elmenniKép

Minden babának mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!!!

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Hahó!

Cory, Brigi,
köszi!Kép

Én is utánanéztem most a neten, és ott is azt írták, hogy leszáradás után már nem fertőz, és ami még jó, az az, hogy 14-21 nap a lappangási idő, de csak egy-két nappal előtte kezd el fertőzni (az, amelyik a legkorábbra írja, az is azt írja, hogy 5 nappal előtte), szóval ha Gabi bármilyen csoda folytán el is kapta volna, akkor is csak legeslegkorábban egy hét múlva fertőz. Azt írják több helyen, hogy barihimlőssel való találkozás után 10-11 napig még közösségbe vihető a gyerek, utána viszont maradjon otthon, hogy ha elkapta, akkor ne fertőzzön. Ezek alapján mehetek a talira, nem gondoljátok? Ha valakinek mégis ellenérzése van ezzel kapcsolatban, szóljon nyugodtan. Brigi, te voltál bárányhimlős?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vera,
pont írtál.Kép A miniruhákkal nekem is hasonló dilemmáim vannak.Kép Drukkok mennek, hogy Benci lábaljon már ki ebből a csúnya köhögésből! 36,9-nél doki.Kép

Na megyek, mert Gabi üvölt az álmosságtól, tudnám, hogy ilyenkor miért nem alszik inkább?

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa: igen voltam, sőt rubeolás is, tehát tőlem nyugottan gyertekKép.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Barbi: csatlakozom a többiekhez, nagyon király a szobácska. Nagyon szépek a falak Kép

Klarissza: Laca csodaszép! A kengurutok hány kilóig bír?? A miénket Fanni súlyra már kinőtte, használom úgy, hogy közben tartom is...persze csak rövid távra..

Fanni nagyon elemében van, de reggel még mindig felment 38,3-ra. Mostmár kezd elég lenni! Vége lehetne már! A foga is mostmár hamarosan áttör (mondom ezt már 2 hónapja)...szóval nagyon úgy látom, hogy nagyon duzzadt, már ideje lesz KépKépKép

Tápszer: Humana Baby Fit, banános..különösen válogatós babák számára...ugye...na Fanni nincs odáig tőle, pedig azt hittem ez bejön. Ímmel-ámmal megiszogatja, de nem viszi túlzásba.

Klarissza: énis Matizon vettem pótórákat Kép már megint ezeréve nem vezettem. Lehet, hogy holnap kivezetek a Tescoba jól Kép

Készül a honlapom, meg lehet már qkkolni és lehet véleményezni, chat is van (vagy legalábbis vmi olyasmi Kép) és fórum is Kép

http://nocciola.gportal.hu/ itten az URL Kép

dbarbi
Dbarbi

Zsizsa:
Akkor ezt valahogy nagyon rosszul tudtam Kép Kép

Brigi:
írok minggyá levelet neked, hogy hol talákozzunk.

DBarbi:
ez a kenguru ősrégi, megkötős, de csak nagyon rövid utakra teszem már bele Lacát, és én is fogom alul. Itt éppen Apának indultunk le cigit venni, mert ő elég lusta egy pasi.

Parázás:
én már akkor kihívtam a dokit, mikor rondán köhögött Laca, nem is volt láza, tök hülyének nézett a doki Kép (de nem volt dühös, mert kapott érte pénzt Kép) Még nem volt Laca lázas.

Vera:
nálunk is haragszik Apa a babáért, de nem meri bántani, mert az enyém Kép
Szem: Kép
Nem az én szemem örökölte!! Apáét, neki szebb van Kép

Tök ciki, mi még mindig gyógyszertári kencékkel kenegetjük Lacát.
Ti mit használtok a fürdetéshez? Mit vegyek? És sampont is kell külön venni? És hány naponta használjuk?
klarissza

..azért írok most ilyen gyakran, mert Lacát nagyon kifárasztotta ez a vizsgaidőszak és ma egész nap alszik Kép
klarissza

Klarissza: én fürdetéshez Gabit használok, asszem esti fürdető vagymi a neve....most megújult. Samponnak Johnsont...popsikenőcsnek mi is gyógyszertárit, mert Fanninak is volt pelenkakiütés, ez helyrehozta. Amúgy Gabit használtunk/unk erre is, semmi gond nem volt mostanáig, hogy bejött ez a "nagy" meleg Kép

dbarbi
Dbarbi

Brigi,
ennek örülök!Kép Én nem voltam rubeolás, és éppen mostanában kezdtem el gondolkodni azon, hogy Gabi 15 hósan kapja ellene az oltást, és mi lesz, ha én akkor leszek éppen terhes. Persze tudom elvileg, hogy nem valószínű egyáltalán, hogy elkapnám, hiszen csak oltást kap, de azért meg fogom kérdezni a dokinénit. Anyósom nagyon "ügyesen" elültette bennem a rubeolaparát.Kép

DBarbi,
én is mindig így voltam a fogakkal, ígérgettem, hogy pár nap, és kibújik, de általában pár hétbe telt.Kép Megnéztem a honlapodat.Kép

Vezetés: dettó.Kép 10 éve van jogsim, azóta nem vezettem.Kép De nincs is mit.Kép

Baba,
én úgy tudom, hogy jó, ha van a kisfiúknak is.Kép

Klarissza,
mi is még gyógyszertárit használunk, de most akarok venni valamilyen sampont, mert Gabi elég izzadós, és büdi a haja.Kép A gyógyszertári erre nem igazán megoldás.Kép

Apát pont az előbb árultam be véletlenül a munkahelyén, hogy alszik, pedig elvileg most végzett. De hát cégnél volt, és pont a munkaidő végére ért volna vissza, hát ő inkább hazajött. Szerintem totál igaza van.Kép Remélem nem lesz gondja belőle.Kép

Gabi az előbb pancsolt az erkélyen, de pont lemerült a fényképezőnk, ezért nem tudtam képet csinálni róla. Mindenesetre nagyon élvezte.Kép

Most meg nyűglődik, gyorsan felveszem, hogy nehogy apa felébredjen.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Klarissza,
vulkántúra Kép Én inkább a tengerpartra mennék jövőre a családdal Kép
Mi egyenlőre szintén a gyógyszertári dolgokkal fürdetünk, kenegetünk. Én úgy emlékszem, 1 éves korig ezeket ajánlják. Meg aztán olcsó is Kép Mondjuk Zsoltika bőre nem nagyon érzékeny, de egyenlőre várunk a többi termék kipróbálásával. Viszont mi nem mosunk mindennap hajat! Van, hogy elmarad, bár annyit pancsol Zsolti a kádban, hogy tiszta víz amúgy is a haja Kép

Zsizsa,
nekem sajnos nem sok ismeretem van bárányhimlő-ügyben, de látom többen segítettek már. Viszont akkor tudtok jönni a talira, ugye? Nekem nincs ellenérzésem Kép

Vera,
további gyógypuszik Bencének Kép Gyógyuljon meg gyorsan! Azt nem mondta a doki, hogy miért éjszaka köhög? Nappal miért nem?

<font color="0000ff">Most megyünk a játszóra, de előbb még leírok egy érdekességet: Zsoltikának van egy békája (játék), aminek a közepén nagy sárga gomb van, ha azt nyomogatja, felváltva brekeg és zenél a béka. Eddig csak én nyomogattam neki, de tegnap délután Zsoltika is rájött, hogyan kell, azóta állandóan zenél a béka Kép

No most szaladok utána, szokás szerint Kép</font>

Puszi:

Gabi

pgaboka

Csak egy gyors kérdés: ehetnek a babák sárgadinnyét???

Vera

KépKép Kép
76vera

Vera, egy gyors válasz: egy éves kor után - én úgy tudom.
Pedig én de szeretem. Majd este még írok, de addig gyógypusszancs a betegeknek KépKépKép
:****************

Cupp
Ann
annann

Vera,
én is úgy tudom, hogy egy éves kor után mehet a sárgadinnye.

Gabi,
folyton zenélő béka.Kép

Megyek kivenni a dedet.

Kérem, írjon az, aki szerint inkább ne menjek talizni Gabival a leírtak ellenére, és tényleg nyugodtan szóljatok, bár persze nagyon el akarnék menni.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

újjászülettünk, majd később elmesélem, mert még nem tudom összeszedni magam
klarissza

Úristen Klarissza mi történt veletek???!!!!

KépKép Kép
76vera

Klasrissza !

Hogy erted hogy ujjaszulettetek?Kép

VEra!
Gyogyulast a kicsi fiadnak!!!!!En mar adtam neki sarga dinnyet meg pirosat is,en ugy tudom hogy csak a magos dolgokkal kell varni(marmiint eper,malna,szeder).itt azt mondjak legalabb is,de minden doki mast mond.Szerintem te dontsd el.Itt a tojas sargajat is mar ajanljak 8 honaptol talan,feherjet 1eves kor utan.
Dbarbi!
Fanninak is gyogyulast kivanok.!Es sok puszit kuld a fiam neki.Kép

GAbi
gabi75david

SZti!
nektek is sok gyogyulast kivanok,hat tenyleg nem semmi milyen felelotlenek az emberek,en biztos bemennek es beszelnek egy fonokkel.Itt is adnak el sajnos rossz hust,pedig mondhatnank hogy ez amerika,csak itt az a kulonbseg hogy vissza adjak a penzt,elnezest kernek es van amikor meg ingyen adnak egy olyan erteku hust is,de igy van ez a dinnyevel is ha nem edes(penz vissza es meg kapsz egy dinnyet is).na mindegy de a hus az nem vicc ,szegeny kicsiked borzaszto lehet most neki.

Orsi!
Tenyleg gyonyoruek a gyermekeid nagyon de nagyon!!!

BARbi!
GRAtula az uj kis szobatokhoz,nagyon klassz.Latom a fiad mar befeszkelte magat,elvegre o a tronorokos nem?Kép

Klarissza!
Nagyon helyesek vagytok a kepen,a kisfiad egy tunemeny.A vezetessel en is igy vagyok,mar12eve van jogsi es mostanaban kezdtem itt kint vezetni,mivel sajnos itt muszaj itt nem jar busz,vagy villamos,de meg jarda is alig van.CSak az a baj ha elkoltozunk Dallasba az kb 10 millios varos na ott aztan nem semmi vezetni nekem mint kezdonek pedig nagyon muszaj lesz
hu megyek a fiam felebredt
bocsi akit kihagytam majd meg jovok Kép
gabi75david

Lányok,
kitaláltam az okosat, holnap elmegyek a dokinénihez tanácsadásra (amúgy is akartam jövő kedden, de akkor inkább előrehozom), és alaposan kikérdezem bárányhimlő ügyben őt is.Kép Na, jó lesz így?

Klarissza,
mi történt? Remélem nincsen semmi baj!!!

Gabi,
milyen autótok van? Nem automata váltós? Szerintem az nagymértékben megkönnyíti a vezetést (bár én még nem vezettem ilyetKép).

Jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Klarissza,nagyon félelmetes amit irtál, remélem nem valami balesetet úsztatok meg....A franc egye már meg, mi van itt???Csupa pech széria.
De irjál amint csak tudsz, rágom a körmöm, pedig már nincs is sok a takaritástólKép

Zsizsa, autómatát szerintem annnyira könnyü vezetni, itt szinte 80%ban az mindegyik. Én is bátran nekivágtam, pedig otthon sosem voltam nagy virgonc.

Dinnyékkel én is kivárom az egy évet, már csak másfél hónap addigKép

Na,megyek, ma kivételesen megpróbálok nem éjfélkor lefeküdni...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Klarissza: Mi történt veletek? Irjál mert itt izgul mindenki!

Brigi
bombomanyu

Klarissza,
csatlakozom az előttem szólókhoz! Remélem nincs semmi baj!!!! Mi történt?

Gabi

pgaboka

Klarissza,
igen, legalább egy sort írj!
Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Én is Klarissza miatt izgulok, pedig tanulnom kellene 1000L, mert szombaton lesz az utsó vizsgám.
Nem tudja valaki felhívni?

Csajok, a talival akkor mi lesz?
Annyian mondták már vissza, hogy én nem is tudom, most mennyi kéz van még fent.

Én kezem fent van, hacsak nem lesz vacak idő.

Jelentkezzen még, aki nem mondta vissza, mert van B verziós programom is péntekre és nem szeretném, ha azt hiába mondanám le.
Meg aztán nem garantálom, hogy nem lennék nagyon morci, ha kimennék és a végén nem látnék egy 2003. nyárvégi babát sem.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

hi

kész a babakocsink, de sajna ettöl függetlenül ugrik a randi, mert nem akarom a beteg csajt közösségbe vinni, majd legközelebb.
bár tegnap láztalan volt, ma reggel höemelkedéssel kelt.
bene pedig elkezdett trüsszögni.

ráadásul az éjszaka is horror volt.
panna köhögött, bene megijedt => sirt, mit a fene.
lányt átköltöztettem pja mellé, én pedig 40 percig vigasztaltam a kisfiut. majd a kanapéra szorulva aludtam.
orsolya11

Marcsi,
én megyek!Kép

A dokinéni hivatalosan is közösségbe engedhetőnek titulálta Gabit, mondván, hogy a leszáradt pettyek már nem fertőznek, ráadásul a lappangási idő alatt sem fertőzne Gabi, ha elkapta volna, csak a végén, azaz kb. két hét múlva. Szóval megyünk talizni.Kép

Akkor megpróbálom leírni, hogy ki az, aki jön a talira, legalábbis jelentkezett, és nem mondta vissza betegség vagy egyéb okok miatt: Tündér, Hagnosz, Hanzika, Ann, Anita, Gabi, Marcsi, Edit, Klarissza, Brigi, Cory, Zsizsa. Ha valamit rosszul tudok, szóljatok!

Orsi,
sajnálom a betegséget.Kép Remélem Bene nem kapja el, két beteg gyerekkel nagyon nehéz lehet. Éjszaka.Kép

Barbi,
én is inkább automatát szeretnék, pont azért, mert nem vagyok egy vezetőfenomén.Kép

Klarisszának rögtön küldök egy sms-t.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Bocsi, csak most meg a fáradtságtól nem bírom magam összeszedni.
Hát az történt, amitől szerintem itt Pesten a babakocsis kismamák rettegnek, hogy két autó karambolozik és felcsúsznak a járdára.
De megúsztuk! Szegény Yaris-os lány, aki nemtom, hogy túlélte-e, bár állítólag lélegzett, nekiment egy tinédzser fának (kb:20 cm) és az lelassította a falhoz csapódását. Ránk már csak a fának a lombkoronája esett, szóval hát nem is tudom leírni. Szerencsére láttam egy-két másodperccel az ütközés előtt, hogy valami baj lesz, szinte automatikusan egy harci üvöltéssel Lacát húztam hátra a kocsival. Képzeljétek a kiscipője, amivel játszott a Yaris alatt volt, a tűzoltók vették ki onnan Kép
A másik egy Posta autó volt, az meg a sarki bolt ajtaja előtt állt meg 180 fokos fordulattal, de ott nem volt senki, különben falhoz lapította volna. Ja a két autó ütközött, a fa csak szerencsére ott volt.
Tiszta szilánkosok lettünk, meg falevelesek, a meleg felkavart por jól belepett bennünket. Én csak lesápadtam meg reszkettem, Laca a csattanáskor sírt. Olyan volt, mint egy filmjelenet, közvetlen a csattanás előtt és után síri csend volt Kép tiszta horror.

Nem is tudtam aludni, Laca sem, mert sajna taknyos lett. A dokinéni azt mondta, hogy hétvégéig nem mehetünk ki sétálni. Tali ugrott Kép viszont élünk Kép
Remélem, holnap már eszembe se jut ez az egész. Mindenki azt mondta körülöttünk, hogy újjászülettünk Lacával Kép
Apa készített egy fotót benzines cipőről Kép
Megyek aludni, tök fáradt vagyok! Kép
klarissza

Halihó!

Úgy látom, azért még elég sokan megyünk a talira Kép Én már tényleg nagyon várom! Mi viszünk plédet, de csak egyet, meg fényképezőt, meg egy csomó mindent, szóval ha láttok egy málhás csacsit Zsoltikával, akkor az én vagyok Kép

Lányok, végülis hány órára megyünk? 11-re, vagy korábban?

Néztem a met.hu-t, holnapra változó időt ír, tehát max felhők lesznek, eső nem Kép És kábé 22 fok, ami sztem nagyon jó.

Orsi,
nagylányodnak jobbulást kívánok! Remélem Bene nem lesz beteg!

Klarissza,
jelentkezz!!!!!!

Gabi

pgaboka

Sziasztok csajok!

Klarissza:
Nem semmi ami történt veletek, örülök, hogy megúsztátok. Itt is marha jól vezetnek az emberek és marhára betartják a sebességkorlátokat, már jópárszor nekünk is csak a véletlen segített, hogy nem ütötték el Benit. Remélem hamar elfelejtitek!

Tali:
Ha ma éjjel nem esik akkor megyünk mi is, főleg hogy ki akarok mozdulni ebből a nyomorult házból. Tegnap kitettem a lépcsőház két ajtajára egy papírt, hogy a lakók ha lehet ne b...kodják az ajtókat délután meg este, erre mára letépték. A sok kultúrbajnok. Tele a tököm az itt lakókkal, sok seggfej. Ne adja nekik a jó isten, hogy gyerekük legyen amíg mi itt lakunk, mert én sem leszek ezután tekintettel másokra. Miért van az, hogy ha az ember próbál normális lenni, akkor mindig megszívja????? Semmi értelme nincs, régóta így látom. Vagy csak rossz emberek között élünk? Vagy nekem túl nagyok az igényeim? Vagy lehet én vagyok a hülye és ők gondolják jól??? Valaki segítsen ezt megfejteni, mert én nem tom. Valahogy idegesít amikor hajnali 5:15-kor úgy beb....ák a lépcsőház ajtaját, hogy a gyerekem felébred rá és nekiáll sírni. Vagy túlreagálom?? Elcseszték ezzel a napomat rendesen. Na, megyek is, nem rontom a hangulatot tovább.

zit
zit

Sziasztok!

Klarissza,
nem semmi, ami történt! KépKépKép Hát nem is tudom mit írjak, nagyon borzasztó lehetett. Hogy van most Laca? Remélem, őt nem viselte meg nagyon a dolog... De az a szerencse, hogy veletek minden rendben, az ijedtségen kívül...

Ez a pesti közlekedés katasztrofális. Én már terhesen sem mertem pl. a villamosmegállóban várakozni itt nálunk, mert az autók száguldoznak, korlát nincs, a megálló járdaszigete kábé 1 méter széles... Ha ki akarsz kerülni valakit, le kell lépni az úttestre... De épp most csinálták meg végre, kiszélesítették a járdaszigetet + korlátot is raktak fel.

Zit,
szomszédok Kép Gyertek hozzánk lakni Kép Mármint nem ide a lakásba Kép Hanem erre a lakótelepre. Tök rendesek a szomszédok, és abszolút csend van. Hajnalban max a madárcsicsergés zavarhat Kép De tényleg, mintha vidéken lenne az ember, olyan békés itt nálunk. Itt sok a kisgyermekes család, pl. az alattunk lakók sem bosszankodnak, ha Zsoltika püföli a padlót a játékaival, mondják is gyakran, hogy nekik is van gyerekük, ne aggódjak Kép

Nem neked nagyok az igényeid, hanem rossz emberek között élsz szerintem Kép Már régebben is írtad, hgoy milyen bunkók a szomszédaitok Kép Nekem is kinyílna a bicska a zsebemben, ha így zajonganának meg bunkóznának Kép

Azért remélem, a talira Ti is tudtok jönni!

Pussz:
Gabi

pgaboka

Gabi

Köszi, hogy írtál, mostanában sokat gondolok arra, hogy talán én vagyok ennyire rossz ember. Kép Tegnap kiraktam a lépcsőház ajtajára egy-egy cédulát a következő szöveggel:
"Tisztelt lakótársak!
Mivel mindenki tapasztalja hogy van megépítve ez a ház, ezért Önöket szeretnénk megkérni arra, hogy a gyermekek nyugodt pihenése érdekében 12:30 és 15:30 között, valamint 20:00 után a nagy zajjal járó munkákat és a lakások, pincék, lépcsőház ajtóinak csapkodását mellőzni szíveskedjenek!
Megértésüket köszönjük!"

Most ez szerinted bunkó szöveg volt? Direkt a ház állapotára hívatkoztam, meg Önöztem őket és megköszöntem. Kinek szúrta a szemét??? Bizots olyannak akinek nincs gyereke. Akinek van azok szintén panaszkodtak már, csak a gondnok nem csinál semmit.
Ti hol laktok? Irigylem a nyugalmat és a madárcsicsergést. Itt éjszaka a teherautók csattogását hallgatjuk ahogy átmennek a Hév síneken, a kutyák ugatását, a részegek danolászását és az autók risztóját. Madárdal??? Szép álom....

zit
zit

Zit,

szerintem abszolút udvarias szöveget írtál ki! Igazából az lenne a normális felfogás, ha az emberek maguktól is tudnák, hogyan kell viselkedni és betartanák a társas együttélés szabályait. Na ez most egy kicsit fellenzősre sikerült Kép De tényleg, sztem normális ember igyekszik odafigyelni, hogy ne zavarjon szükségtelenül másokat. Vagy ha magától nem tudta volna valaki, hogy zavar pl. titeket, akkor elgondolkozatott volna a kiíráson. De az hogy letépik a szöveget, mutatja, hogy nagyon nem törődnek veletek Kép

Amúgy milyen házban laktok? Mi régen, a szüleimmel 10 emeletesben laktunk, én ott inkább tapasztaltam azt, hogy az ott lakók nem vigyáznak a házra, a liftre, hagyják bömbölni éjszaka a riasztót, no és persze üvöltetik a bumm-bumm zenét Kép

Mi a Béke-Tatai lakótelepen lakunk a XIII. kerületben. Itt a házak 4 emeletesek, a mi lépcsőházunkban 10 család lakik, itt mindenki ismeri a másikat, és elég nehéz "inkognitóban" maradni Kép Kutya sincs a lépcsőházban. Pár hete felújítja a földszinti lakó a lakását, de ki is írta, hogy bocsi a zajokért meg a piszokért. Szóval igyekeznek odafigyelni az emberek egymásra. De az is lehet, hogy nekünk szerencsénk volt ezzel a lakással, sőt biztos, hogy így volt.

Tőlünk a villamos-busz 2 utcányira van, tehát nincs messze, de annyira épp elég távol van, hogy ne halljuk a forgalom zaját. Szóval nagyon klassz.

Bocsi a többiektől, ha OFF voltam, meg tényleg nem dicsekedni akartam Kép De Zit, ha ilyen rossz a helyzet, és van / lesz rá módotok, hogy elköltözzetek, nézzetek körül nálunk KépKépKép

Gabi

pgaboka

Klarissza,
most olvasom, hogy mégis volt baleset.Kép Jaj, de jó, hogy megúsztátok! Szörnyű lehetett! Még a könny is a szemembe szökött, ahogy elképzeltelek titeket. Nagyon jó, hogy ilyen gyorsan reagáltál! Remélem Lacában nem hagy maradandó emléket, mondjuk szerintem neked még sokszor eszedbe jut majd. Nem is csodálom, hogy fáradt vagy, jó kis sokk lehetett. De az a fontos, hogy éltek, és jól vagytok! Sajnálom, hogy nem tudtok talizni jönni, és most már nagyon úgy érzem, hogy muszáj még egy talit szervezni két héten belül, szóval nemsokára veletek is találkozunk.Kép Lacának jobbulást, és próbáljatok felejteni!

Zit,
téged meg elfelejtettelek betenni a talis listába, ne haragudj!!! Szomszédaid.Kép Sajnos nálunk is vannak páran, akik ilyenek, de vannak figyelmes szomszédok is, szóval egyszer letörök, máskor meg örülök. De mi is mindenképpen el akarunk költözni a közeljövőben (bár egyelőre nem nagyon látunk rá esélyt, de próbálkozni fogunk). Azért ne hagyd, hogy nagyon letörjön az ilyesmi, gondolj arra, hogy neked van egy gyönyörű gyereked, a bunkó szomszédoknak meg meg semmijük nincsen, csak nagy sötétség a fejükben. A szöveg meg teljesen korrekt volt.

Gabi,
jó nektek, hogy ilyen helyen laktok! Én is, én is!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Gabi, Zsizsa köszi a megnyugtatást!

Csajok áruljátok el, hogy holnap mibe mentek a szigetre? Én tuti, hogy vagy felül vagy alul öltözök, tiszta béna vagyok ilyen téren. Pláne hogy alig van pár normális ruhám amit felvehetnék Kép. Ha kaját visztek a picinek előtte megmelegítitek? Vagy hogy adjátok majd oda neki? Tiszta para lettem most Kép Kép

zit
zit

Klraissza, örülök,hogy megúsztátok, de mi a francért kellett egyáltalán megtörténnie...
Sejtettem,hogy baleset volt, azután érzi úgy az ember,hogy újjászületett....
Lányok, itt verem a billentyüket, van még kb 8 órám,hogy végre rendbeszedjem a lakást, de nincs egy deka kedvem se megmozdulni...
Tegnap kihozták a bútort, ami sarokgarnitúra,és az egyik része a változatosság kedvéért nem fért le a lépcsölejárón...Azt hittem felrobbanok, ugyanis pont igy kezdtük a gipszfalakkal is, azok sem fértek le, ki kellett szedni az ablakot tokostul, amit akkor szépen betört, azóta megcsináltáltattuk, beragasztva újra okés. De ez a bútor viszont ott sem fért volna le.
Két fiatal és roppant rohanós srác hozta be, azt mondták, ha le tudnák szedni a korlátot, talán az a hely elég lenne. Hozta is a fúróját a srác, a csavarhúzófejjel,de nem ment. Aztán közlik velem,hogy ök nem vesztegetnek erre több idöt, majd a férjem leszedi, és akkor kérjünk újabb idöpontot a jövö hétre, ha azt akarjuk,hogy ök vigyék le. Kösz szépen,ezen az ágyon (van kihúzhatós ágy része is), holnap már aludnának.
Na, a nagy rohanásban, itt hagyták a fúrójukat. Én meg ravaszdi módon, nem rohantam utánuk (más kérdés,hogy már bennt ültek a teherautóban, valószinüleg utol sem értem volna öket). Szép türelmesen leszedtem a korlátot, felhivtam a bútorboltot,hogy itt maradt a fúró.
Pár perc múlva újra itt a kocsi a ház elött, a srác nyújtja a kezét be az ajtón a fúróért. Én meg mondom,hogy elöbb jöjjenek be,leszedtem a korlátotKép
Na, a másik srác is bejön a kocsiból,kérdezi,hogy a csudába szedtem le. Kibirtam,nem tettem megjegyzést az ö rohanós stilusukra,meg am ásik fejü csavarhúzóra...inkább hagytam öket,kinlódják le most már a bútor másik felét isKép.
Persze a csomagolás jól megkarcolta a falat, lett egy jó mély horzsolás, vagy 2 m hosszan, nem úszta meg. De lefért a bútor,kicsomagolták és összszerelték...
Én meg bejavitottam a falat, a párom lecsiszolta, lefestette,pedig már megirgértem magamnak, hogy nem akarok ilyennel foglalkozni.
Szóval eléggé az utolsó pillanatban, de csak összejött minden.
Apósék úton vannak, reggel 8-kor már a repcsitéren tolták a nagy böröndöket, most már lehet nekik szoritani,hogy sikerüljön az átszállás Frankfurtban.
Azért azt megirom,hogy hogyan ment az út, de lehet most megint ritkábban jövök (pedig éppen visszaszoktam a napi irásbaKép), most velük kell lenni...
Sziasztok,és azért a maradék talisoknak jó talizást, légyszi ,légyszi fényképezzetek !!!!!!!!!!!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Lehet hogy holnap mégis meglátogatunk titeketKép
Bence már nem igazán köhög, az sem vészes, szerintem holnapra elmúlik. De arra gondoltam hogy csak egy kis időre mennénk ki, talán Bencét ki sem veszem a kocsiból, és nem ülünk be a többi baba közé, nehogy mégis... Bár tényleg nem látom már értelmét hogy ennyire elzárjam, mert egy percig nem volt más tünet a köhögésen kívül, de azt nem venném a lelkemre ha valaki megbetegedne és azt gondolná miattunk van...
Viszont ha most nem megyünk ki, akkor én lehet a következőre sem tudok menni, mert szombaton megyünk nyaralni és két teljes hétig nem leszek!!!
Nagyon szeretnék veletek találkozni, de inkább nem ígérek semmit, majd reggel eldöntöm.
Úgy néz ki hogy Anitáék idejönnek hozzánk reggel, aztán majd kiderül hogy nélkülünk vagy velünk mennek ki a SzigetreKép

Képzeljétek, Bencike új mondanivalót talált magánakKép A bababababa és a mamamamama megy most, nagyon édes ahogy egyfolytában ezt hajtjaKép
És egyre inkább úgy látom hogy hamarosan alakul valami mászásféle is, de tutira ülő helyzetből fog elindulni! Mindenesetre már nincs elérhetetlen neki, addig küzd amíg meg nem kaparintjaKép

Klarissza!
Nem semmi a történeted, nagyon örülök hogy így alakult, még belegondolni is rossz, mi lett volna ha nem kapcsolsz hirtelenKép
Nálunk van egy lámpás zebra a közelben, már kétszer hajtott bele a gyalogosok zöldjébe autó, egyszer egy kamion, és egy méterrel előttünk húzott el, de úgy hogy én már rántottam hátra a babakocsitKép Én akkor úgy remegtem hogy fel kellett hogy hívjam a férjem az utca közepéről, hogy egy picit megnyugodjak. Azóta várok egy picit és megbizonyosodom hogy tényleg megállnak-e az autókKép Elég szomorú, de ez van.

Barbi!
Nagyon találékony csaj vagy teKép Gondoltam hogy megoldod a bútorproblémátKép
Jó pihenést és szórakozást a rokonokkal, biztos nagyon klassz lesz!
A te szüleid nem mennek ki hozzátok valamikor? Az lenne az igazi, nem?

Zit!
Bár én bébiételt szoktam vinni ha valahova megyünk és leginkább olyat amit elég ha csak a nap melenget fel picit, vagy nem is kell melegíteni, de a barátnőm a saját készítésű babakajákat indulás előtt felforralja, betekeri konyharuhába és mire evésidő van, épp a megfelelő hőmérsékletű lesz! De én már melegítettem meg bébiételt is előre ugyanígy, nem lett baja.

Gabi!
Látom kampányolsz hogy minél többen lakjanak a környéketekenKép
Én biztosíthatom lányok, hogy tényleg nagyon nyugis lakótelepen laknak Gabiék, szép zöld minden és viszonylag csendes helyen van.

Köszönöm a dinnyés infókat, akkor még várunk vele, pedig ollllyan finom!KépKép

Ann, merre jársz, tegnap megígérted hogy írsz és elmaradtKép

Sok puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

Klarissza. ez tényleg szörnyűKép Remélem hamar elfelejtitek. Hogy van Laca? És te? Sajnálom, hogy nem tudtok jönni holnapKép

Lányok segítsetek! akkor végül is hol találkozunk? Eddig bíztam Klarisszában, hogy ő tudja hova kell menni, de mivel nem jön, félek, hogy elkeveredek valaholKép Iszonyú rosszul tájékozódom. Minden esetre Bömbi egy sárga Graco Citysport babakocsiban fog ülni. Ha valaki lát minket kiabáljon.

Zit: elég nehéz lehet ilyen "jó" szomszédokkal élniKép

Barbi: nagyon ügyesen megoldottad megint a helyzetetKép Belevaló csaj vagy.

Most megyek mert apa akváriumot tisztít Bömbike meg közelebbi ismeretet akar létesíteni a törpeharcsávalKép

Brigi
bombomanyu

Ez a mi pici harcsánkKép
itt meg a 2gurámi meg a csigusz
Kép

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!
Klarissza, valóban újjászülettetek. Erre nincs is mit mondani. Rosszul lettem ahogy olvastam.

Mi megyünk holnap. Egy böszme nagy babakocsival. Keressétek a legnagyobb és legnyikorgósabb babakocsit, amin látszik, hogy a szántóföldön is elmegy. NO azok leszünk mi. Bébikaját viszek, üvegest gond nélkül oda szoktam adni neki hidegen. A fagyaszottat is, mire enni kéne épp ki szokott olvadni. Boti szereti a répafagyit Kép

Brigi, nekünk is épp ilyen törpeharcsánk volt a nagy akváriumban. Mindaddig, amig egyik reggel amikor felkapcsoltuk a villanyt nem egy fél vitorláshalat láttunk az akváriumban. Akkor sikoltoztam egy kicsit és a törpeharcsa átkerült egy magánakváriumba.

Megyek aludni, mert délután buliztam (melóhely, tök jó volt), addig apa vigyázott Botira. Tartok töle, hogy fel fog ébredni éjjel egy párszor.
Meg Klarissza történetétöl is kivagyok teljesen.

Csáó, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Nem tudom, mi lesz holnap, Zsoma köhög Kép Még jelentkezem.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Részünkről ugrott a taliKépKépKép. Második napja vagyok ramatyul, fáj a fejem, levert vagyok és émelygek. Valószínűleg egy enyhébb napszúrás.
Mindenkinek jó talizást, fényképeket én is szeretnék látni!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Zit,
én rétegesen öltözöm, hogy le tudjak venni, ha melegem van, póló, vékony pulcsi, kardigán. Gabira is body, vékony pulcsi, kiskabát.

Barbi,
nagyon tetszett, ahogy intézted a dolgokat!Kép

Brigi,
A helyszín: Margitsziget, kalandpark melletti játszó mellett, idézném Coryt: "ez a játszó a Kertmozi megállónál van (nagy Kalandpark felirat). El kell indulni a 26-os vonalára merőleges úton Buda felé, és ott egyszercsak lesz egy játszó". "megnéztem a 26-os menetrendjét, nekem úgy tűnik, hogy ez a Parkmozi köz nevű megálló, igazam van?
Akkor viszont a negyedik megálló a Nyugatitól; ahogy beérünk a szigetre, onnan a második (a Nyugati felől: 1. Tátra utca, 2. Szigeti bejáró, 3. Hajós Alfréd uszoda, 4. Parkmozi köz). Megnéztem térképen, a Vörösmarty kertmozi a sziget kb. egyharmadánál található a Margit híd felől nézve, és ugye Buda felé, azaz balra (az Árpád híd felől jőve természetesen jobbraKép). A nagy Kalandpark feliratot biztosan észrevesszük." Nem tudom, hogy megadtam-e már a telcsiszámomat, de ha írsz egy e-mail címet, akkor elküldöm, és akkor felhívhatsz, ha eltévedsz. Halak klasszak!Kép

Cory,
remélem csak valami múló köhögés ez Zsománál! Jobbulást neki!

Hagnosz,
sajnálom, hogy nem tudsz jönni.Kép

Most sül a süti.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Kép

Vera, nehari - meg a többiekt&#337;l is, de nem tudtam jönni tegnap - no és most se igen tudok.
Sajnálom, aki nem tud jönni a talira, a beteg babócáknak és családnak jobbulást!!! KépKépKép
Viszont mi megyünk talizni! Kint leszünk már korábban a Szigeten, egy korán ott futkosó barátosnémmal futunk össze (mi nem futunk, csak &#337; Kép ), de amikorra kell, a tali helyszínére érünk kb. fél 12t ígérek (nem akarok els&#337; lenni!) - kivéve, ha eltévedünk. Akkor majd kerítsetek el&#337; legyetek szívesek!!! Kép Edit, majd versenyzünk nyikorgásban, de van egy fogadásom, h én nyerek!
Minket még onnan lehet megismerni, h ha a kisasszony nem alszik el&#337;szeretettel áll és tornamutatványokat hajt végre a babakocsiban (ezért plédet sem viszünk, mert a kocsi alatti kis kosárban épphogy elfér az egyéb cucca, a kezem meg kell a korábban említett célokra Kép ), ill utálja a szigeti zenél&#337; szök&#337;kutat, meg egyébként is megismertek, legalább Hamit, nemmmmm???

Klarissza, nagyon sajnálom, ami veletek történt, tényleg szörny&#369;, viszont az csodálatos, h max. a kiscip&#337;nek lett baja!!!

Most többet nem tudok írni/visszaolvasni sem, mert nem tudok reggel felkelni és oda a tali!
Cupp
A
annann

Edit,
nyikorgós babakocsira fülelünk akkor.Kép Répafagyi.Kép Én egyszer nagyon régen, amikor dán cserediákok voltak nálunk, fél óráig melegítettem a sütőben a nagymamám által készített mélyhűtött töltöttkáposztát, és még így is jeges maradt.Kép Szerencsére a cserediákok humorosan fogták fel a dolgot.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Ann,
direkt azért akartam fél 11-re menni, hogy ne legyél egyedül, de akkor 11-re megyek.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok csajok!

Cory
Jobbulást Zsomának!
Barbi:
Nagyon jól néz ki a pince, ügyesek vagytok!!Kép Na meg találékonynak kell lenni, ha a pasik lusták. KépKépKép
Edit
Tök jót röhögtem a répafagyin. Kép

Úgy néz ki, mi mégsem megyünk, mert
1 - beszart a tv és ma jön a szerelő, persze pontos időt nem tudott ígérni,
2 - tegnap kipróbáltam, hogy befér-e minden a táskába és elszakadt.Kép Kép
Tehát vennem kell egy új hátizsákot. Jaj de jó. Úgy sajnálom csajok, remélem idén még lesz tali, mert nagyon mennénk, csak akkor lehet, hogy apáját is visszük majd (vagyis ő minket).

Mindenkinek nagyon jó talit mára aki tud menni!!
zit
zit

Jajjjj, Zit, nemáááááá!!!!! Kép Nekem sincs táskám, csak egy papírszatyor Kép Hiányozni fogtok! Kép

Zsizsa, köszi Kép

Basszus csajszik, már lassan több nevet tudok felsorolni, akik nem tudnak jönni, mint ahányan ténylegesen leszünk Kép
Na megyek, mert mi mindjárt indulunk!
Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

Én nagy valószínűséggel nem érek oda a tali kezdetére. (Előtte el kell mennem, a BME nyelvvizsgaközpontba.) Sietek, de ez tipikusan a nem rajtam múlik szitu.
Ha nem lesz plédezős az idő, akkor mozgó tali lesz? Mert akkor fogalmam sincs, hogy talállak meg benneteket.

Meg nekem megint úgy tünik, hogy egyre többen mondják vissza Kép

Na mindegy, még indulás előtt benézek és ha nem kapok megerősítést, akkor én is kihagyom, mert nekem nagy kerülő BKV-val a Margitsziget fele hazajönni.

Zsizsa: te stabil talitagnak tünsz.
A profilodban lévő címre küldök neked mailt. Megadnád a mobilod számodat?

Kérdés: tudja valaki, hogy ha elered az eső, ott van-e vmi fedett hely? Mert sajna mára jósolnak zápor-zivatarokat.

Írjatok, mert kb. 10-kor indulok itthonról.
(Gondolm azért indulás előtt még mindenki benéz.)

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?