sziasztok!
akkor mesélek kicsit (próbálom röviden, h ne unjátok):
2006. óta próbálkozunk.
2007. nyarán derült csak ki a pcos és az IR.
2008-ban meddőségibe mentünk, de állandó bacik miatt (apánál) csak 2009. jan-ban volt az első inszem - nem sikerült
közben kiderült, h párom kisfickói sem a legjobbak, sem számilag, sem minőségileg és megtudtuk, immun pozija is van.
a lelkemet össze kellett kaparnom, és most nekivágtunk a köv. inszemnek. de annyira jól sikerült az inszem, h sok kis petikém lett, így az orvos lombikot javasolt. 20-án volt az Uh, 22-én már leszívás, 24-én beülti.... szóval, mire azt mondtam volna, h "éljen-éljen", addigra belém költözött 2 babóca.
ha vkit bővebben érdekel, a blogom címét szívesen megadom, mert elég hosszú lenne itt leírni mindent.
skrisz!
BMC-be járok/járunk.
vigyázz magatokra!!!!!!!
bridget!
köszi a szurkot! én is bekuksiztam már többször hozzád!
a videó állati jó volt! elraktározom, ha legközelebb is férjhez akarnék menni - na persze csak a férjemhez
szezsó!
gyönyörű ez a kisfickó!!!!
baba!
én is szurkolok ezerrel és küldök sok babaragacsot!
bébike!
jó pihit nektek! élvezzétek minden pillanatát!
csajnak mondd meg, h sokan életüket adnák azért, h babájuk legyen, úgy gondolkodjon!
vizkrisz!
nagyon-nagyon csini vagy, szép a lak! (nekem még pozitív tesztem sincs, de már ilyen a hasam
)
kisbuta!
nagyon szívesen mesélek, ha van még kérdés, de nem akarok untatni senkit jobban a kelleténél
vv. 5-én lesz, és már nagyon várom
tegnap óta érzem a piris görcsölést és csöppet fel vagyok fújódva, mellé mintha a hasizmom be lenne feszítve.
de azt hiszem, ma volt az első nap, h igazán jó volt még a kedvem is
bár a mozgás most nem erényem
ja és azt sem tudod, mikor lenne értelme tesztelni, mert még az sem világos, h most akkor mikoris ágyaznak a KicsiBabok.
julcsi!
gratulálok neked!!!