Új privát üzeneted érkezett!

Baba,
én nagyon-nagyon drukkolok ma is.

Árnika,
neked is nagyon drukkolok. Bár féltelek kicsit a méhen kívülitől, azért drukkolok, ha inszemeztek, sikerüljön és jó helyen legyen a kicsi babácskád.

Bébike,
neked is drukk!
Asszem Ranát azért tiltja a párja a dinnyétől, mert a dinnye allergén élelmiszer. De szerintem - ha eddig nem volt rá allergiás - kevés az esély, hogy pont most.

Babszika,
neked is drukk!
mesélj magatokról, ha még olvasol minket! Hova jársz, miért kellett a lombik, és mikor tesztelsz/mész vérvételre? És hogy vagy?

Dezsi,
hát ehhez tényleg nem értek. Egyszer hőmérőztem, valószínűleg rossz volt a hőmérő, mert azt állította, hogy nem is volt pé-m, ennek ellenére abban a hónapban teherbe estem (méhen kívül... :( )
De neked rendkívül tudok drukkolni!!!

Bridget,
nem tudom, mi lehet Pamival, én is ezen gondolkodtam a napokban, hogy talán már meg is szült...

Juhar,
jelentkezz gyakrabban! Mikor is mész uhu-ra? Nagyon kíváncsi vagyok, mennyi kisjuhar van?

Lányok, mindenkinek puszi.

Nekem elég rossz éjszakám volt, megrántottam a derekam meg a hasam jobbra lent, a pocak alatt. Iszonyatosan fájt, erre jött rá egy jósló fájás, már azt hittem, szülünk, de nem, Katica még jól megvan odabenn. A jósló elmúltával is fájt viszont a hasam jobboldalt, apa rögtön elképzelte, hogy vakbelem van, de nem, mert borogatás után elmúlt, de az már csak hajnalban, történt...

Kép
kisbuta

SKRISZ!

NEKEM AZT MONDTA A VÉDŐNŐ, HA VÉRZÉS VAN, NEM GONDOLKODNI, HANEM AZONNAL BE A KÓRHÁZBA!

SZERINTEM EZZEL NE VICCELJ!!!

Rana,
miket mondasz! Mi - valamikor - vettünk egyiptomi dinnyét, mikor még nem volt itthoni, csak én nem ettem belőle szinte semmit, mert éretlen volt és amúgy se a görögdinnye a kedvencem... (De több ilyet nem vettünk, mert rájöttünk, hogy mégha várni is kell a szezonra, a hazai dinnye sokkal jobb...)

Kép
kisbuta

Skrisz!
hogy hogy vérzel :shock: :?: :?: :?: nem kéne orvost hívni :?:

Kisbuta!
drága vagy :)

Baba!
nem feladni, nekem csak 10 naposan volt nagyon nagyon halvány.... Tehát további drukkhegyek!!! Barna mondjon le! Még mindig bízom abban, hogy ez a beágyazódás. Lustik ezek a rókucik!!! Nagyon szorítok Neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Árnika!
végülis az inszem mellett döntöttetek?
dezsina

Sziasztok!

Vasárnap megjöttünk Balatonról, nagyon jó volt!
Azóta itthonról dolgozom, de elég nehezen megy.
Szerdán voltunk UH-n, nagyon szép 13mm-es petezsákot láttunk, szikhólyaggal. Jövő héten megint megyünk, akkor már 7+5 leszek, remélem lesz szép szívhang!

Baba,
veled mi újság? hol tartasz? végül mennyit kaptál vissza?Drukkolok nagyon!

Juhar,
sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy :( engem is elkapott 1-2szer a róka, de inkább csak ijesztget. Drukkolok holnaputánra. Azt álmodtam egyik nap, hogy 3 babát van :)

Árnika,
Drukk az inszemhez!

többieknek is sok drukk, sajnos nincs időm visszaolvasni :(
vjulcsi

sziasztok!
Kép

akkor mesélek kicsit (próbálom röviden, h ne unjátok):
2006. óta próbálkozunk.
2007. nyarán derült csak ki a pcos és az IR.
2008-ban meddőségibe mentünk, de állandó bacik miatt (apánál) csak 2009. jan-ban volt az első inszem - nem sikerült
közben kiderült, h párom kisfickói sem a legjobbak, sem számilag, sem minőségileg és megtudtuk, immun pozija is van.
a lelkemet össze kellett kaparnom, és most nekivágtunk a köv. inszemnek. de annyira jól sikerült az inszem, h sok kis petikém lett, így az orvos lombikot javasolt. 20-án volt az Uh, 22-én már leszívás, 24-én beülti.... szóval, mire azt mondtam volna, h "éljen-éljen", addigra belém költözött 2 babóca.
ha vkit bővebben érdekel, a blogom címét szívesen megadom, mert elég hosszú lenne itt leírni mindent.

skrisz!
BMC-be járok/járunk.
vigyázz magatokra!!!!!!!

bridget!
köszi a szurkot! én is bekuksiztam már többször hozzád! :wink:
a videó állati jó volt! elraktározom, ha legközelebb is férjhez akarnék menni - na persze csak a férjemhez 8)

szezsó!
gyönyörű ez a kisfickó!!!!

baba!
én is szurkolok ezerrel és küldök sok babaragacsot!

bébike!
jó pihit nektek! élvezzétek minden pillanatát!
csajnak mondd meg, h sokan életüket adnák azért, h babájuk legyen, úgy gondolkodjon!

vizkrisz!
nagyon-nagyon csini vagy, szép a lak! (nekem még pozitív tesztem sincs, de már ilyen a hasam :? :oops: :lol: )

kisbuta!
nagyon szívesen mesélek, ha van még kérdés, de nem akarok untatni senkit jobban a kelleténél 8)
vv. 5-én lesz, és már nagyon várom
tegnap óta érzem a piris görcsölést és csöppet fel vagyok fújódva, mellé mintha a hasizmom be lenne feszítve.
de azt hiszem, ma volt az első nap, h igazán jó volt még a kedvem is :wink: bár a mozgás most nem erényem
ja és azt sem tudod, mikor lenne értelme tesztelni, mert még az sem világos, h most akkor mikoris ágyaznak a KicsiBabok.

julcsi!
gratulálok neked!!!

babszika

Sziasztok Csajok

Kéretik sok sok drukk, meginszeminálódtam :D és az eddigieket pedig nagyon köszönöm jól esik.
Képzeljétek de.-re a nyitott oldalon is megrepedt az egyik tüszőm :) nem is értem,. A dokinak már elötte mondtam hogy fáj az az oldal is, erre azt válaszolta hogy lehet a stressz :roll: de olyan is van, állítólag hogy hirtelen tüszőérés :shock:
na az enyém tuti megijedt és megrepedt :wink:

Már azt hittem lesz újszülött bébike a topikon mire jövök, de elég kitartóak úgy látom.

Ne haragudjatok most név szerint nem válaszolok, mert Apa morog hogy pihizzek inkább.

Kismaiknak hűsölést, akciozóknak drukk, spontánkodóknak meg pláne sok ++++++++

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

Na végre idejutottam...reggel rám jött a pánik,hogy holnap lehet már haza sem engednek...gyorsan nekiálltam mosni,takarítani,aztán anyósom szólt,hogy felkarikázott és besózott két tököt,de nincs jól rántsam ki én...szóval az 50 szelet tököt vagy másfél óráig csináltam,aztán le kellett dőlnöm,mert majd leszakadt a derekam...most meg folytatom a takarítást...úgyhogy csak pár szóban:

Baba,nagyon drukkolok Vukcsaládnak!

Julcsi,gratulálok! :D

Babszika,üdv itt :wink: Hajrá 5.-e :D

Árnika,akkor spontánoztok végül?Vagy mégis inszem?Drukkok mennek!

Bébike,neked is :wink:

Dezsinám,a péterfyben szülök...elvileg csak 3-án fekszem be,és 13-án csaszi,de holnap sok függ az nst-től,meg az uhutól.

Skrisz,szépen lassan azért csak alakul valami...remélem már jobban vagy!

Rana,hipós vízzel? :shock: atyaég...egyébként egészséges nagyon a dinnye,mert kötött víz van benne...ja,azt ne kérdezzétek,hogy ez mit jelent,de így van :lol:

Lányok,méhszájvizsgálatkor előfordulhat pici vérzés,főleg így a végefelé,riadalomra semmi ok :wink:

Lányok,drukk mindenkinek,most takarítok tovább...ennyi maradt a fejemben.
Vendég

Árnika,megadrukk :D
Vendég

Irtam egy csomot es ellszallt :twisted: :twisted: :twisted: mert en mindig masfele elklapdozok es egyszerre 3-4oldalt nezek aztan persze mire elkuldom kijelent ez a szenya :evil: ugyhogy most roviden:

Bumi
Nana,hogy irok mindenkinek...foleg aki hozzam is ir 1-2 jo szot :lol:
Cisztauzok mennek :!:

Dezsi
Nincs mit :wink: es neked is drukk azert a spontanhoz 8)

Szezso
a 2.pe 16.cn-en volt ugyhogy lehet rosszkor fogok tesztelni de a szulcsinapcsimon hatha megtudom magam lepni egy szupi ajival :wink:

Baba
Megerzes nalam se jo :? de ez nem valtoztat azon ha esetleg megiscsak babasak lennenk :wink: Babaragik mennek :!:

Rana
Nekem ngyon bejott az eskuvos klipp :lol: egybol mondtam en-is en-is :lol: Szerintem aki azt mondja minnya szulsz meg milyen nagy vagy annak halvany lila fusti fecskeje sincs a terhessegrol :lol:

Estike
Gondolom nem sok idod van de most nem is baj mert ott van Flora baba :P

Bebike
igen 7.evad 8) jo az is mondjuk szerintem az elso azert mindent tarol :wink: hoztam neked valamit 8) : http://www.youtube.com/watch?v=7yZuOflEli8&hl=hu
En iTunes-on szoktam letoltogetni (fizetos oldal persze minimalis)a reszeket de az amerikai oldalrol csak ugy lehet ha amcsi bankkartyaja van valakinek :? szal ezert ez igy otthon nem elerheto :roll:
Megerzes semmi nincs olyan mint barmelyik honap :roll: Barinos tema nem egyszeru :? remelem megtartja :roll: Jo nyaralaaaast :!:

Babszi
Hat ezek szerint azert kukkoljuk mi egymast :wink: :lol: Fexel meg mert tudod kell a mozgas,hogy a veraramlatok jok legyenek a mehnek :roll: Babaragik mennek :!:

Arnika
Neked is babaragik mennek :!:

Rana
beleneztem abba a videoba :cry:

Vkrisz
Jaj micsoda csini poci...elhiszed mar hogy babas vgy mert nekem meg mindig olyan hihetetln neha :) (nem csak nalad van ez az erzesem....de te spontan babas vgy annyi sok ev utan)

Skrisz
Hogyhogy verzel :?: :shock:

Kisbuta
Minnya bekukk a masikba hatha volt Pami :roll:

Vjulcsi
Gratula a 13mm-eresedhez 8)

Nyulasz
En nem maradtam meg a fejedben a szines irasommal :lol: :oops: :lol: kismamiii :lol: :wink:

Puszi
Cisztauzo megy neked is :!:

Kismamiknak pocaksimi 8) es koszonom a drukkokat :!: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulaszkám azért óvatosan!!! :shock: (Megkívántam a rántott tököt.... :roll: )

Árnika! UGYE MEGMONDTUK?????????????????????????? :D :D :D :D Ágyazósdrukkok mennek! ++++++++++++++++++

Bridget, ha én bármit írok, az egészet kijelölöm, jobb gomb és másolás, és ha netán elszáll, akkor csak beillesztés, és nem kell újraírni! (Én is jártam így egy csomószor, mint te! :twisted: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, ismét beállok a ciszta miatt szívók sorába. Ott figyelt a monitoron egy 4 cmes.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi :cry:

Kisbuta, jobbulást!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi,a fene egye meg :evil:

Bridget,jajjjj,dehogynem,néztem is milyen kreatív vagy :lol: :lol: :lol: Megy a drukk a pozi hcg-teszthez :D

Dezsinám,neked is :wink:

Rana,gyere töközni :D
Vendég

Nyulasz, küldhetnél egy jó nagy adagot virtuálisan... :roll: :lol: Na, talán úgy 50 év múlva visszatérhetünk erre, akkor már tuti lehetséges lesz! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi, ne már!Mi van itt?csisztaáradat? :evil:

babaimádó
Kép
babaimado

Rana,addig is marad az autó,bepattantok apával,és vacsira itt is vagytok...50 éve még ez is érdekesen hangzott volna :lol:
Vendég

Árnika
Drukk megy!
Elkerültük egymást... :wink:
Délelőtt voltam ellenőrzésen a klinikán... :wink:

Skrisz
Doki vizsgálatnál lehet, hogy kicsit rásegített :wink:

Szezsó
34. hét :wink:

Drukkok és cisztapukkasztók mennek!
Vendég

Sziasztok!

Gratulációim és drukkjaim küldöm ma is.

Dezsi, igen, emlékszem a cici-vizsgálataimra. Mire vérvételre mentünk, teljesen elmúlt, kétségbe is voltam esve, mint a fene :? :oops: . És lám.... :D Csajok, ebből is látszik, hogy az előjeleknek semmi jelentősége :wink: !!!!!!!!

Kép
petne

Halihó!

Mabe: igen, 34. hét :D jövő héten mehettek megint vacsizni Apával :wink:

Nyulasz: nem vagy semmi, azt kell mondjam :D a panírozás szörnyű fárasztó, Te meg még fészket is rendezel ennyi idős ikerterhesen :roll: uhh....

Skrisz: remélem jobban vagy már...

Vkrisz: szép a pocid, nem kicsi :-)

Kisbuta: na, azon nagyon sz@r, amikor becsípődik-megrántódik valami :roll: jó, hogy elmúlt...

Julcsi: gratula a petezsákhoz :-D

Babszika: köszi :oops: akkor veletek most jó gyorsan történtek a dolgok :-) kb. most ágyaznak a babáid :wink:

Árnika: ez nagyon jó hír :-D

Bridget: ezen a szülcsinapcsin mindig olyan jót mosolygok :-D

Bumi: :-(

Poci 34 hetesen:
Kép

Jó éjt! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok, nyugi!!! Nyulasz ugyan már megválaszolta, aggodalomra semmi ok. Az utolsó hetekben a méhszáj felpuhul és a kapilláris erek vagy mik elpattanhatnak a vizsgálat hatására. Teljesen természetes dolog a vérzés ilyenkor. Már a két héttel ezelőtti vizsgálatnál is vérzett. Édesek vagytok, hogy így aggódtok. Köszönöm. :)

Mabe, nem tudom tágított-e a doki, mert ugye alig vártam, hogy abbahagyja. Ilyenkor már eléggé fáj ez a vizsgálat. Aúúztam is neki rendesen. :)

Holnap majd visszaolvasok rendesen, most el vagyok fáradva a hasfájástól. Mi lesz, ha majd szülni kell.... :oops: Reggelig jók legyetek!

skrisz72

árnika!
csurizok érted is!!!!

nyulasz!
még jó, h csak pár szót írtál :shock: :lol:
azért remélem, pihensz is :wink:

bridget!
áh, a fekvés nem az én erősségem :roll: feküdtem vasárnapig, de hétfőn már hisztis voltam miatta. ma pedig már sétálgattam is a ház körül. hol járkálok, hol lefexem. sztem az egyensúly megvan.

ma ráadásul adtam fehérjét is rendesen a szervezetemnek, szóval odabenn egy rossz szót sem mondhatnak rám 8)

cisztáknak (köztük az enyémeknek is)
Kép

szezso!
remélem, próféta beszél belőled! ágyazni ágyaztam, a magam 14mm-jével, remélem, meg lesznek elégedve :wink:

babszika

Sziasztok!

Szezso: édes Bende-lak!

Babszika: én kérnék blogcímet, köszi.

Skrissz és Nyuéasz: most már tényleg finish,... :lol: :lol: :lol:

Bumika: :cry:

Bri: én nagyon drukkolok a sznapi ajándékhoz!!!! :wink:

Kisbuta: pihizz sokat!

Julcsi: gratula!

Vkrisz: ejha! Nem semmi pocak!

Baba: szombaton szívből kívánom, hogy jó híreket kapj, jó magas HCGt, rá 2 hétre pedig 2 dobogó kisszívet!

Jó éjt Lányok, ma ennyire futotta.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

puszedli!
privi ment! :wink:
ja és csípem a barijaidat! :wink:

babszika

Rana
Tudom de neha elfelejtem es olyankor mikor epp ranyomok az elkuldre akkor villan be lehet most eltunik minden :shock: es altalaban igen :twisted: persze sokszor kimasolom :roll:

Mabe
Merre nyaraltatok? 8)

Nyulasz
nem azert irtam am :lol: :wink: es koszi a szurit 8)

Bumi
Nem mondod :x :? akkor meg 1honap varakozas :roll: nalam most volt 20mm-es vgy 25 mar nem is tudom :roll: esjuniban halasztottunk ezert...most meg minnya agusztus :twisted: jaah es most majd lehet eltunik a cisztam de most majd az FSH-em megy fel vissza most majd azert halasztunk :twisted: mar elore tudom :( De akkor szeptemberben szabad a palya :twisted: :twisted: es ikresedem....ugyhogy most mar csak tenyleg hetek kerdese a kezdes nalatok is :roll: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

No akkor, születéstörténet.

Előzmény: A végén duracell nyuszi lettem. Hatalmas vendégségeket tartottunk és vendégségbe jártunk. Fáradt voltam, de élveztem. Mindeközben folyton keményedtem, de ez így ment már majd a félidőtől, szóval nem idegeskedtem. A betöltött 36. hét után egy szerdai napon nst-re mentem, majd délután a papírommal az orvoshoz. Kérdezte hogy vagyok, én nagy marha pedig beszámoltam a nem szűnő keményedésekről. Megvizsgált, meguhuzott és közölte, hogy másnaptól kórház, mert bő egy újnyira nyitva van a belső méhszáj + nagyon pici a babó(2370 gr) A korházban 4 féle gyógyszert rendeltek, ebből egyet simán megtagadtam. A hétvégén egy öreg, de kedves doktorbácsi ügyelt, aki csak csóválta a fejét, amikor meglátta a kiírt gyógyszereimet. Azt mondta nem érti minek kábítják ezt a babát és azt sem miért lenne kicsi, csak nézzenek rám. Mondtam, hogy én is ezen az állásponton vagyok, majd minden gyógyszerem a WC-be került ezután. Következő hét csütörtökön készült egy uhu, ahol már elérte a 2500 gr-ot az én kicsikém, és mert úgy ítéltetett, hogy a remek gyógyszerek megtették a magukét(hi-hi-hi) hazaengedtek. Az nap töltöttem a 38. hetet. Igaz az orvosom hozzátette egy turkálás után, hogy a nővérek már ne huzzák le az ágyneműmet 1-2 nap és találkozunk.
Beültem az autómba és elrobogtam a munkahelyemre, ott lerendeztem egy csomó mindent, jól bevásároltam, majd hazamentem és isteni vacsival vártam a családomat. Másnap reggelre elment a nyákdugom. Gyorsan utáolvastam és kiderítettem, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ettől még egy hét, vagy akár kettő is lehet a szülésig. Megnyugtattam férjecskémet, aki a gyerekemmel együtt Pécsre és Mohácsra készült Vasárnap délután, hétfő estére tervezték a visszatérést. Majd szombat és vasárnap is sütöttem-főztem, semmit nem éreztem, csak kissé fáradt voltam.

Kép
estike66

folyt.
Vas. délután lefeküdtem pihizni, a fiúk készülődtek és közben az agyamra mentek, mert percenként kérdezték, bííztos, de bííztos, és nem lesz baj? stb. Végre 3 óra magasságában elhúztak én pedig bealudtam. Arra ébredtem, hogy 5 körül jött az anyukám. Kiültünk a teraszra, jót beszélgettünk, és úgy váltunk el, hogy Ők a papámmal most elmennek a szőlőbe, de ragaszkodik hozzá, hogy este nálam aludjon. Áldásom adtam rá. Ő elment fél hat körül én pedig elmentem pisilni és csupa vér lett a Wc csésze, a betétem szintén. Csak néztem ki a fejemből, aztán mintha gyenge, de rendszeres fájásokat is éreztem volna. Néztem az órát és valóban szabályosan 8 percenként éreztek. Na, ekkor nem tudtam mi legyen. Korház? És ha csak jósló? Telefonáljak, hogy forduljanak vissza, vagy ne? Komolyan mondom, ez volt a legnagyobb problémám. Aztán elmentem zuhizni, hajat mostam, aztán lábat áztattam, körmöt vágtam, aztán 5 percesek lettek a fájások. Férjem, fiam Baranyában, tesómék Horvát tengerparton., hívtam apukámat, röviden beszámoltam, mire Ő közölte, hogy most vacsizott és megivott egy fröccsöt. Nem részletezem, végül is találtam magamnak egy sofört, bedobálta a korházi táskámba egy csomó hihetetlen felesleges dolgot(hihetetlen hülye voltam), anyikám is befutott lélek szakadva és elindultunk a korházba.

Kép
estike66

Egy kastélyban született a mi kis Hercegünk. Kicsi korház, hihetetlen jó fej személyzettel. Valóban csak a legjobbakat mondhatom. Bármelyik szülésznőnél szívesen szültem volna. De mázlim volt, mert az ügyeletes két kis csaj(hozzám képest) a legtüneményesebbek voltak. Azt talán említettem már régebben, hogy az én orvosom nem behívható, így elméletileg az ügyeletesnél kellett volna szülnöm. A szabadságolások miatt behívtak nyugdíjasokat is ügyelni, és aznap este az az orvos volt, akinél mi születtünk az ikertestvéremmel, és akinél meghalt az ikertestvérem. Mikor a mamám meglátta, majdnem elájult, és pedig rárontottam a két csajra és mondtam, hogy én ennél a muksónál ugyan nem.Azt mondták megértik, ez egy különleges helyzet és már hívták is a dokimat, aki pedig azonnal jött, örök hála neki. Előtte kérdeztem a lnyokat, hogy szerintük szülök egyáltalán, mert ha igen ideje lenne értesíteni a páromat. Egyikük megvizsgált és azt mondta, hogy induljon. Szegény éppcsak leért és nekilátott a dolgának, de persze azonnal indult. Megjött a dokim, megvizsgált, azt mondta, hogy a vér, tágulási vérzés, bő kétújnyi vagyok, menjek és szórakoztassam az anyukámat. Ekkor már elég durvák voltak a fájások. Sokat jelentett, hogy az anyukám velem volt, masszírozta a hátam, sztorizott, szóval igyekezett lefoglalni. 10-kor ismét megvizsgált a dokim és burkott repesztett. Zöld volt a magzatvíz, tehát kisfiam már nem érezte jól magát odabenn. Ekkor durvult el igazán a helyzet, iszonyatos fájásaim lettek és renszeresebbek, valamint hosszúak. Már semmi sem esett jól. Elköszöntem az anyukámtól és bevonultam a szülőszobára, rácsücsültem a labdára. Számomra az olyan volt, mint a megváltás. Ja, dokim azt mondta, hogy itt 11-re baba lesz. Mondtam, hogy az lehetetlen, mert a férjem addigra nem ér ide. Azt mondta, akkor hívjam és mondjam, hogy nyomja neki. Hívtam. 11-re jöttek meg. Akkor már azt hittem, hogy nem bírom tovább, de párom jelenléte valahogy sokkal elviselhetőbbé tette a fájdalmakat. Újabb viszgálat. Kiderült, hogy teljesen nyitva vagyok, szülhetnék, csak a méhszáj nem akart elsimulni. Ekkor már jöttek a tolófájások. Ezt nem részletezem, úgysem lehet leírni. Ettől kezdve minden egyes fájásnál azt hallgatta, hogy nem nyom, nem nyom, lélegzik nem nyom. Azt hittem, hogy megbolondulok. Egyszerűen borzasztó volt. Megértetem, hogy nem szabad, de..... No, éjjel egy óra után pár perccel elhangzott a megváltó, most nyomhatsz, és másodikra kicsusszant kisfiúnk, iszonyatos sivalkodással. Hallottam, amint a doki mondja, hogy azt a hétszázát, de élénk ez a gyerek, a férjem a fiam telefonjával videózott, mindenki egyszerre beszét, én pedig olyan boldogságot éreztem, hogy az leírhatalna. Néhány pillanatra megkaptam. A sivalkodó kisember, ahogy rámtették elhallgatott és csak nézett a gyönyörű nagy szemeivel. Majd elvitték, de apácska szigorúan követte mindvégig. Természetesen nem akart megszületni a lepény, úgy húzták, nyomták ki belőle, közben hadakoztam a dokimmal és mondtam, hogy ezt már nem teheti velem, inkább mégegy szülés. Aztán már csak a békés, jó hangulatban, mondhatni nevetgéléstől kísért stoppolás következett. Majd két órás megfigyelés, amit apával töltöttem. Aztán a szülészcsajokkal felkeltünk, hogy megyek az ágyamba, csak még előbb a babaszobába. Egy lépés után elájultam, így csak az ágy maradt. Szörnyű lett a vérképem, kaptam intravénásan vasat, majd végül vért. De ez már kit érdekelt? Volt egy tündéri, élénk, nagyhangú és nagyon pici fiam, aki hihetetlen étvággyal vetette rám magát, és aki tegnap már két hetesen 2960 gr volt. Még a kórházban leesett a köldökcsonkja, minden csecsemős agyonszeretgette, Ő volt a legkisebb, majd szétszedték. Tegnap előtt telefonáltam és mondtam a nagyonkedvesnővéreknek, hogy akkor osszák be magukat és esténként 9 és 10 között jöjjenek ajnározni, mert akkor csak üvőlt és üvőlt. Minden más időpontban egy tündér.
Nagyon boldogok vagyunk Vele, imádjuk mindhároman. Azt mondtam, hogy ha csak 4-5 évvel fiatalabb lennék, biztos hogy bevállalnék még egy tesót, mindent végigcsinálnék újra, vállalva a kudarcokat, a hajnali vonatozást, a sorbanállást stb, stb.
És még annyit, hogy a nagyfiam születésekor sem voltam csitri, de ez most egészen, egészen más.

Talán zagyva, kapkodtam, mert mindjárt szoptatok, és nagyon hosszú, bocsi, de így éltem meg.

Kép
estike66

Ma is barnázok, a teszt negatív a 9. napon. A biokémiainál is pozitív volt már a 7.napon. A pocimban az az érdekes feszülés a görcsölések után már eltűnt. Az eddigieknél, ha egy icipici hcg-m volt, nekem azonnal hányingerem volt (nem bebeszéltem, tényleg!) és bizonyos ételek szagától undorodtam, büdösnek éreztem őket. Ez mindig egész addig tartott, míg teljesen kiürült a szervezetemből a hcg.
Mindenezek alapján biztosra veszem, hogy itt nemhogy 3 baba nincs, de egy sem.
NE MONDJÁTOK nekem most azt, hogy még most ágyazódtak be, csak a 9. nap, lesz ez még pozitív, mert nem akarom beleélni magam, hogy szombaton teljesen kikészüljek. El kell fogadnom, hogy én ilyen szerencsétlen vagyok és kész. Az sem megy ki a fejemből, hogy beültetéskor mondta a dokim, hogy a többi embrióból sok áll blasztó előtti állapotban, de nem lesznek fagyasztva, mert nincs értelme, mert elkezdtek szétesni a sejtek. Csak tudnám MI BAJUK??? Jó, tegyük fel, hogy ők nem voltak elég fejlettek, stb..de ez a 3, akire a biológus is azt mondta, hogy tényleg nagyon szépek?Kaptak tapadás elősegítőt is!Én is mindent megtettem értük!Én ezt egyszerűen nem értem...
Feladtam!Nem bírok tovább reménykedni és úgy érzem, így 2 inszemináció és 5 beültetés után:nem bírom tovább. :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, másik topikban írtam.

Lányok ebben a topikban van valaki, aki a petesejtjei minőségével küzd?

skrisz72

Üdv lányok, néha jövök,vagyok, maradok :wink:

Baba, írtam neked odaát!!! Skrisz, neked is :D

Julcsi, nagyon jó hír, gratulálok, nagyon kíváncsi vagyok, Juhar milyen híreket hoz majd, várom!!!! :D

Csodaszépek a pocik, remélem egyszer én is ilyeneket rakhatok fel!!

Sajnos munkám még nincs, így ha kapok is, a próbaidőt ki kell várnom, utána mehet a 4.lombik, így csúszik-csúszik ez is....
nem engedhetem meg, hogy próbaidő alatt újra elküldjenek a hiányzások és lombik miatt, mert próbaidő alatt semmi sem véd, így várnom kell....talán nem is nov/dec.hanem jan/febr. lesz a 4.lombik.... :cry: de nagyon kell a munka és a pénz már...

Mindenkinek nagy drukk és történjenek mindenkivel csupa jó dolgok!!! :D

Kép
majuska

Jó reggelt!

Estike: nagyon megható volt a szüléstörtörténeted, köszönöm, hogy megosztottad velünk. Sok boldogságot még1x! :P

(((((((((((((Baba))))))))))))))))

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

(((((((((((((Babim)))))))))))))))))))))!
Sajnálom. Pihenj egy kicsit, és regenerálódj lelkileg.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Baba, én nem biztatlak, hogy sikerülhet még, de annál nagyobb szeretettel kívánom, hogy sikerüljön!+++++++++++++++++++++++

Skrisz, nekem kevés petesejtem volt,és 2x rossz minőségű is volt: érlelni kellett illetve azt mondták, hogy kemény a petesejt burok ezekről azóta megtudtam, hogy az IR miatt lehetett!

Árnika, úgy örülök, hogy a jó oldaladon is lett petike!:-))) Drukkolok!!!

Ölelés mindenkinek!
Vendég

Tücsi, de nekem mindig sok van és simán megtermékenyülnek, ICSI nem kell.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, te is olyan rejtély vagy a számomra, mint én önmagamnak: mindig jókor vagyunk együtt a párommal, jók a hormonjaim, az IR-re is szedek gyogyit már lassan 2 éve, és még egy rohadt haloványka 2 csíkos tesztet sem tudtam produkálni... :evil: Fel a fejjel, egyszer nekünk is összejön, ha nem akkor meg annak is megvan az értelme, csak rá kell jönnünk mi az...
Vendég

Az Avandamet (látom, at szedsz) nekem jót tett. Rendbehozta a hormonjaimat a mostani lombikra.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, úgy tűnik nekem is jó lesz ez a bogyó, mert az arcom nagyon szép lett, ma már alapozót sem kentem föl és végre tudom abban az adagban szedni amit felírt a doki: semmi pocifájás felfúvódás nincs mit a többi bogyónál!
Vendég

Baba, egésznap rajtad agyalakok...Eszembe is jutott valami: írtad, hogy barnázol! Na, én is barnáztam minden lombiknál úgy hogy kaptam progi szurit és mellé utrót és mégis, aztán 12 év óta először akkor nem barnáztam amikor napi 1 Norprolacot szedtem, jelzem a múlt hónapban szedtem megint napi 3 utrót de csak fél szem Norprolacot szedtem és akkor megint csúnyán barnáztam... a konklúzióm ( :P ): Szerintem neked is meg kéne próbálnod a norprolacot ugyanis a megtermékenyüléseddel nincs gond, a prolaktin túltermelés viszont lecsökkenti a progit és szerény tudásom alapján bekavarhat a beágyazódásba is! Hm, mit szólsz? Milyen a prolaktinod?
Vendég

Baba, Bébike, Árnika, Babszi, babaragik mennek!++++++++++++++++

Estike, jó kis reality történet. Örülök, hogy simán bevállalnád a következőt is!

Szezso, szép pocakod van! :lol:

Bumi, franc a hülye cisztába! Akkor most tovább tolódik a kezdés dátuma? Vagy szeptemberig felszívódik?? :roll:

Kisbuta, derekad-hasad rendben van már?

Julcsi, gratula a kis csomaghoz!

skrisz72

Sziasztok!

Én is itt...voltunk ma vv-n,volt nst,teljesen rendben van minden,aztán volt egy gyors uhu,áramlás okés,magzatvíz is,1900 és 2200-re saccolta a gép őket,Balázs 1 hét mínuszra,Noémit meg 2.5 hét mínuszra hozta ki a gép,de a doki szerint ikreknél ez rendben van.Hát akkor én sem aggódom...Hétfőn megyek legközelebb,akkor már lesz a dokim,cuccal kell menni,és valószínű maradok is benn,ez a protokoll,36.hét után befektetnek.Aug 13-ra vagyok beírva csaszira,de úgy érzem nem maradnak addig,majd meglátjuk.

Mindjárt visszaolvasok...
Vendég

Baba,nagyon sajnálom :cry: ...és hidd el,tudom min mész keresztül...engem egyetlenegy dolog tudott megnyugtatni,az,hogy megbeszéltük apával,sosem adjuk fel...ha 10 lombik,akkor annyi...persze az anyagiak gátat tudnak szabni,de gondoltam,ha már nem bírjuk anyagilag,max eladom az autóm,nem megyünk nyaralni,és mindenen spórolunk.Nekem ez a hozzáállás jött be...valakinek az,hogy beletörődik,hogy oka van,és megpróbál másképp boldog lenni...nem vagyunk egyformák.

Azzal,hogy 5 lombikot támogatnak,azt az érzést ültetik az emberbe,hogy ennyi,ha nem jön össze 5 alkalommal,akkor sosem...de valaki mondja meg nekem,ha 5 lombikból egy sem sikerült,akkor 6.-ra hogyhogy mindhárom megtapadt?Miért pont akkor?Talán akkor jött el az én időm...
Vendég

Estike,köszönjük a történetet :D nagyon szépen megfogalmaztad,nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Májuska,sajnálom,hogy eóhalasztani kell...ez mindig olyan pocsék :evil: remélem hamar sikerül elhelyezkedned...

Babszika,persze azért pihizek is...babaragacsok mennek :D

Bébike,Árnika nektek is!

Bridget,már csak 4 nap :D akkor melyik nap tesztelsz végül?Azt írtad a hétvége netmentes,de ha tesztelsz,ugye megírod?Drukkkkkk!!! :D

Dezsinám,megint nem vagy itt,és megint nem tudom hol tartasz...mennyi van még a tesztig?Drukkolok nagyon! :D

Szezsó,szép poci...és 34.hét,meg Mabének is,hát ez is szuper :D Ja,hát én annyira szeretem a rántott tököt,hogy sajnáltam volna,ha ki kell dobni,így nekiálltam...az tényleg car benne,hogy nem olyan miint egy pörkölt,hogy néha odamész,megkavarod...végig ott állsz,panírozol, sütsz, panírozol, sütsz...de a végeredmény...nyami :D ...meg úgy vagyok vele,mostmár nagyon ártani nem tudok,ha a takarítástól továbbnyílok,hát az sem baj...péntektől már nem leszünk korababák :D

Puszi :D igen finish...ciszták meg mondjanak le!!!
...micsoda baris vonalzók :D szöveg miért nincs?
Vendég

Sziasztok

Baba sok sok ölelés.
Tudom hogy azt mondtad ne........de Én még várnék vele, hogy feladjam a mostanit, értem a magyarázatodat is, De nem hiszem hogy már ezt a lombikot is temetned kellene. Várj még pár napot, mint ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma lombik sem.!! Kitartás.

Bumi ciszta monnyon le :twisted:
nem próbálsz meg vmi alternatív dolgot rá,? hátha eltünne

Mabe ha tudtam volna hogy ott vagy, megkereslek.
Volt 1-2 szabad órám.

Nyulasz ki fog Rólad hiradózni? gondolom nem Skrisz? :wink: :lol:

Brigidet :lol:
köszi

Rana azért csak jó, hogy az a drága jó Ráérünk arra még Apa inkább itthon, nem? :wink:
vettél már cuccokat bébiknek, és nevek?

Kisbuta aranyos vagy, ne aggódj.
nagyon remélem hogy első terhességem nem méhen kivüli lesz.
De mond hol maradnak azok a híres képek a függönyről?

Skrisz azt hittem hogy a doki megpiszkál, jön Eszter , de piszokul jól érzi magát odabenn :)

Tücsök azt értem amit írtál gyógyiról, de a met és társai a prolaktint nem hozták neked helyre???
Mert nálam is kimagaslóan magas volt régen a prolaktin, és mióta szedem a metet, az is beállt.

lányok köszönöm a sok rámgondolást és drukkot, nagyon jól esik :oops:

Bébike babaragacsok úton+++++++++

szép napot Mindenkinek

árnika

no ami kimaradt

Babszika te is nyisd az ablakot, babatapik úton++++++++++
most látom, hogy nincs blog cím, régen én is olvastalak, és konstatáltam is hogy szép menyasszony voltál.
és azt is hogy jó sokat fogytál elötte

Estike szépen leírtad szüléstörténetet, kicsit meg is sirattam.

Puszi baris vonalzók nekem is nagyon bejönnek :)

árnika

sziasztok!

Baba!
tökéletesen megértelek! Ölellek! Hasonlóan keresem én is, a kérdésekre a válaszokat! kb pont ugy állok mint Te. 5 beülti és 7 inszem. Hátam mögött 2 sontán és egy lombik megindult terhességel.
nekem most jött el az a pillanat, hogy beletörödtem, mert nem bírtam tovább!
Kivánok Neked kitartást és akaraterőt!!! Talán ha megnyugszol, (mert most én a pontmindegy állapotomban vagyok) könnyebb elviselni a tényt. Az orvostudomány még nem áll a helyzet magaslatán. Reménykedünk!
nagyon nagyon drukkolok Neked, nektek, hogy sikerüljön elérni a legnagyobb vágyadat, hogy saját kisbabátok lehessen! :!: :!:
(azért még drukkolok ám tovább!!!!)

Nyulaszom!
péterfí!! Szuper!!! útba esik!
még 14 nap múlva tesztelek (természetesen pozitivet)

Estike!
nagyon klassz volt a story :D Sok boldogságot kívánok!!!!
dezsina

Árnika, ugyanazt írtad, amit Apa mondogat!

Nyulasz, tudom, hogy te tudod. Neked fagyis nem is volt?Vagy fagyival együtt volt 6?Nekem az 1 fagyissal együtt ez az 5. ET.

Még akartam valamit, de elfelejtettem

:oops:

Puszedli+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jah:Tücsi: Utrót én soha nem kaptam a szuri mellé. Mondjuk én nem értem, mert Utróval sosem véreztem, a progiszurival meg ez a 2. lombik és mindkét alkalommal ugyanez. 2 amp.val indítunk, jön barna, átváltunk 3-ra.

babaimádó
Kép
babaimado

Árnika!
drukk hegyek!!! Micsoda fordulat :!: :P
dezsina

Árnika, igen a Met és társai csökkentették a protaklinomat, de mégis ha nem szedek napi 1 norprolacot akkor jön a barna! :shock:

Baba, a progi szuri nekem egyébként sem jött be mert allergiás lettem rá, iszonyú pattanások lettek a mellkasomon hátamon és az arcomon, valahogy úgy éreztem tiltakozik a szervezetem ennyi hormon ellen... :?
Vendég

:cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsinám,akkor a kórházba behozhatod nekem megmutatni a szép zebrás teszted :D

Árnika,nagy drukk!Nem szabad méhenkivülire gondolni,minden rendben lesz!Dezsina biztos megírja nektek,ha történik valami.

Baba,nekem nem volt sosem fagyim,max 3 embrióm volt,de volt hogy csak 1 és volt amikor 2.Tehát 6 stimum volt összesen.Akkor nektek van még egy támogatott,ugye?Angelnek is pont az sikerült...meg talán Fanninak(Szandrának)is.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?