Sziasztok!
Ragyogó napsütésre ébredtem, és ez teljesen feldobott. Gyorsan fel is próbáltam a bikinimet (újfent
) és vagy 10 percig forgolódtam a tükör előtt. Lelki szemeimmel láttam a hódításaimat a zöld pázsitos, szikrázóan kék vízű strandon, amikor ránéztem az órára, és ráébredtem, hogy elkéstem
Kapkodás közben ma reggel is megállapítottam, hogy egy kismamának már nem lenne szabad dolgoznia, vagy legalább rugalmas időbeosztással kellene ezt tenni
Eszter
Barnuschka (mert így hívjuk egymás között a fent nevezett kollegát) nem nagyon érdemli meg, hogy szóba hozzam. Furgonnal jár dolgozni (mert gazdag családból származik), de az már nem tetszik neki, hogy fizetni kell a parkolásért, mert a munkahelyünknek nincs külön parkolója. Ezért rokkant igazolvány másolatot szerzett magának, azzal parkol ingyen.
A feminim viselkedését és öltözését még elviseltem, mondván, hogy "ő már csak ilyen". De azt nem tudtam szó nélkül hagyni, hogy ilyen aljas módon igyekszik kihasználni a hátrányos helyzetű emberek számára elérhető kedvezményeket. Pont az olyanok miatt, mint ő, váltak hiteltelenné az igazi rokkant igazolványok.
Jól meg is mondtam neki a magamét, és még én döbbentem meg, amikor láttam a tekintetében, hogy egyáltalán nem érti, mi nem tetszik nekem az ő parkolási stílusában. Jót nevettem azért, amikor pár hete együtt mentünk 4-en ebédelni (ő is jött), és láttuk, hogy az igazolvány ellenére is ott virít a mikuláscsomag a kocsija szélvédőjén.
A srác egyébként szinte túlzottan finnyás, már többször szólt nekünk itt az irodában, hogy ne fújjuk bent az irodában az orrunkat, mert szerinte ez nagyon gusztustalan hangokkal jár. Mutogatja nekünk a cuki szereléseit, amit a Westenden szerzett be. Legutóbb talpig fehér összeállítást vett. Szóval vicces sztorim nincs vele kapcsolatban, de azért sokszor fáraszt le poénok nélkül is. SAJNOS.
Orsi!
A Máté nevet én nem becézném. Ha már kellene, akkor inkább valami külön becenevet váasztanék - bár ezt általában úgysem választja az ember, hanem csak úgy jön. Egyébként nagyon szép név, csak sajna a társaságunkban van egy tündéri 8 hónapos kisfiú, akit szintén Máténak hívnak, és nem szeretnénk utánozni az ő szüleit a névadás terén.
Kriszti!
Nekem ugyan nagyon régen tömtek utoljára, de ha jól rémlik, megkérdezte a doki, hogy milyet szeretnék, de árban nem volt különbség. A férjem azonban most járt sokat fogdokihoz, neki kérés nélkül az összes amalgám tömést kicserélték, helyette szép fogszínűeket kapott. Állítólag ezek tartósabbak, jobbak, szebbek. De nem értek igazán a témához
Meg sem kérdezte a dokid, hogy mit szeretnél??? Ez azért fura...
Újabb dolgot fedeztem fel a gyerkőcömmel kapcsolatban. Éjszaka, ha ki kell mennem pisilni, és nem ugyanarra az oldalamra fekszem le, mint amelyiken előzőleg feküdtem, akkor Maszatka hihetetlen forgolódásba kezd. Eddig csak engem rugdalt, hogy helyezkedjek már neki kényelmes pózba. Most már önálló az én "nagy fiam"
Csak az a fura, hogy azt szereti, he lefelé lóg a feje
Olyan lehet, mint kis Vuk a hegyre felfelé menet
Mindig a fejecskéjét dugja a matrac felé, a lábacskáival meg cirógatja, rugdalja a másik oldalamat. Bár néha sikerül neki egyszerre megcsikiznie mindkét oldalamat. Szerintem nem igazán ébred fel, mert a fordulás után egy-kettőt rúg, és csendben marad. Olyan kis aranyos.
Csirkesz