Gyöngyi! Látod, én nem is írtam, hogy a te is fiad is nagyon szép! Nagyon hasonlítanak Annával egymásra.
Ne aggódj, Lukács is most kezdett el igazán forogni. Jaj, de mint a kis büdösbogár. Meg nem áll. Eleinte ő is csak balra, de már sikerül minden irányba, oda-vissza.
Voltunk ma tanácsadáson. Nem ide szoktunk menni, csak kellett egy súlyellenőrzés- Hát Lukácsom 68 centi és 6,47 kiló.
Idegen, idősebb dokinéni szokott ide jönni. Mi még nem találkoztunk. Erre megfogta a fiam fütyijét és megmutatta, mennyire enged a kis fityma, és hogy nyugodtan húzzam meg. nem fáj neki, főleg majd fürdés közben és sokkal rosszabb lesz, ha nem teszem, mert majd műteni kell. És most én őszintén örülök, hogy ő megtette, mert tényleg nem volt se sírás, se fájás, és nem csak egy icike lyuk van a fitymuszunkon.
Aztán elmentünk délután még csajozni is! A kerilányom húga 11 héttel fiatalabb Lukácsnál. Letettük őket a takaróra egymás mellé. Lukács teljesen elvarázsolva nézte Dorkát, mosolygott csak tátott szájjal és megfogta a pici kezét.
Így csajok, sajnálom, de egyelőre Dorka a befutó....
Kicsibém! Te is mindig édesen írsz Lujzámról.... Mert őket nekünk nagyon fontosak, imádjuk őket, így tök egyszerű édesen írni róluk!
Lukács tátja a száját, ha felette eszek. Van hogy ölbe kell vennem kaja közben. Remélem, ha majd rendesen ehet, nem lesz válogatós. Egyelőre jól bírja a gyümölcspépet!