Eltűnök időnként, főleg, ha nincs mit írnom magamról, de most jöttem.
Baba miatt.
Igaz én "csak" 4 inszemen és 3 lombikon vagyok túl, de amit írtál, engem is foglalkoztat. Hogy lehet, hogy rengeteg hormon ellenére max 4 petesejt lesz és eddig ebből 2 majd 1 és legutóbb 3 embrió lett, és minden biológus azt mondta, nehezen akar ICSI-vel is megindulni az osztódás, és ne számoljak soha fagyival. Már több intézményt is elfogyasztottam, de erre senki sem adott választ, miért. Én arra gondolok mindig, ha nem jut el egy sem a fagyiig, akkor mi a garancia, hogy benn tovább osztódnak???? De mindig az nyugtat meg, hogy igenis sokan vannak, akiknek sosincs fagyi, de mégis sikerül. Engem még a korom is frusztrál, nemsokára 39 leszek, soha nem gondoltam volna, hogy ennyi idősen még baba nélkül
Baba, megértelek, az én tesztem is ET+9-en negatív volt, megszüntek a tünetek és éreztem, nem sikerült. De neked is azt írom, amit magamban gondoltam: a vérvételig még nem tudtam 100%-ban feladni, ott pislákolt a remény. Én nagyon bízom benne, és kívánom is neked, hogy történjen meg a csoda, és a mostani megérzéseid ne legyek igazak! Ölel.Májuska
Skrisz, Lidi írt a petesejt problémáról, bennem is azért merült fel, mert kimutattak autoimmun eltéréseket is nálam-nálunk...lehet, hogy ez is közrejátszik...nem tudom...
Nagy drukk neked, hogy Eszter a lehető legkisebb fájdalommal, csodaszép szüléssel érkezzen!!!
Mára ennyit, minden akciózónak sok drukk, és minden jót mindenki másnak is!! Jó nyaralást annak, aki épp ezt teszi