Új privát üzeneted érkezett!

Baba!

Ma az ET 5.napján vagyok.Vasárnap este az ET 3.napján este kezdődött a görcsölgetés és derékfájás és kisebb nagyobb szünetekkel tegnap du-ig tartott azóta semmi küli.
keny

Babi progiszurira gondoltam.

6-ból 5 megtermékenyült és elindult osztódni. Annyira, de annyira örülök.
Én is ennyit akartam, sokat szuggeráltam nekik, kértem a férjemet is, ezúttal nem ellenkezett, pedig mindig kinevet ezekkel. Megyek főzök valamit. Dokibácsi már tudta, mondta a laborosnak, hogy csütörtökre készüljek. :lol:

Lányok a görcsölgetés simán lehet a terhesség jele. Ne izgulj Baba, tudják azok a babók, hogy mit kell csinálniuk. Építkeznek :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises!
Drukk csütire,pont1 hét van köztünk!
keny

Megint van barna. :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Iriszes, ha kapnál progiszurit, akkor tudnád, mert már apunkciót követ nap kell kezdeni annak, akinek kell. De nem szokták rögtön progiszurival kezdeni, csak nálam pl. ez már az 5. beültetés.

babaimádó
Kép
babaimado

Értem Baba.
Őszintén szólva ennek most örülök, hogy nem kell progiszuri.

Baba én ebben a Zita West könyvben azt olvastam, hogy simán lehet barnázás a beülti után. Bízz a babákban. Megy Neked a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Megjöttem. Méhszáj egy ujjnyira átjárható. Fájástevékenység nincs. Eszter szuperül érzi magát a pocakomban. A dokim ellenzi a szülés megindítását, úgyhogy akkor szülünk, ha Eszter jönni akar. Vasárnapig még bármikor bejön miattam, de hétfőn már nem vezet le szülést. Pénteken újabb nst. Most megyek pihizni, mert a vizsgálat után most vérzem és fáj a hasam is.

Drukkokat persze küldöm ezerrel!!!

skrisz72

Sziasztok!

Skrisz jó pihenést! Akkor drukk hogy kibújjon Eszter mielőtt dokibá szabira megy!

Bols, Keny, Baba tapasztó! +++
Baba sajnálom a barnázást! Drukk a kisvukoknak!

Irises 5 embrike? Szuper! :D

Puszedli hasad fáj? Drukk a holnapi uh-hoz!

Till jó utat és pihenést a nagyinál!

Mi reggel gyorsan végeztünk, 9-re volt időpontom és fél 10-kor 2 doboz Gonallal és 5 Merionallal távoztam. :lol: Uh-n rendben volt minden, szövettan (polip) negatív, citológia P1, Clamydia negatív. Szóval ciklus 2. nappal kezdek, uh a 7. napon. :D
lidi33

Roni üdv "itthon". Gyermekkoromban nagyon sokat jártunk Bükkfürdőre, akkor úgy emlékszem még nem volt meleg vizes medence. Most már van?

Gysmint sajnálom hogy a párodnak csak aug. végére van időpont, de drukk hogy nagyon jó eredmény szülessen, és utána kezdhessetek is!
Sok sikert a lakásfelújításhoz!

Kalkata én tegnap ettem dinnyét, és meglepetésemre tiszta kásás volt. Amit meg múlt héten vettünk, annak semmi íze nem volt. :(

A véralvadásgátló szurit csak leszívás utántól kell szúrnom. Úgy emlékszem aki már kapta, előbb indult ugye? Na mind1, hallgatok a dr.nőre.
lidi33

Baba, nem könnyű tudom, de minden rendben van odabent, kapaszkodnak erősen++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lidi, hajrá-hajrá, hallgass a drnőre!!!!!

Irises, ezek ám a jó hírek, már csak 2 kell aludni és babás leszel :D :D :D

Skrisz, sokat emlegettelek ma, ugyanis ma hajnalban megszült a kollégám lánya (így kislány unokája lett)!!!!

Puszi, jobban vagy?

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Baba!
Hess-hess barnázás!!!!

Lidi!
Hajrá a kezdéshez!Tőled aztán nem sajnálják a stimu szereket mennyit kell adni a Gonalból?És még Merional is fúúúú,bizti lesz petike!!
keny

Sziasztok Lánykák!
Aprókám mesézik, úgyhogy csak most tudtam bejelentkezni!

Irises: Nagy-nagy gratula! Villámrandi-drukkok mennek!+++++

Baba: Minden okés lesz, ennyi kis vuk nagy hajcihőt csinál!+++++

Lidi:Csak így tovább!

Puszi: Én holnap 12.30-ra kaptam UH időpontot, de 12-re ott akarok lenni, hátha jön Valaki! Te tuti! Jó lenne talizni!(':roll:')

Keny, Bols: Remélem jól vannak a kismamik? Ilyen melegben fárasztó a beadató séta, de a babóknak tutira nem árt!

Roni: Helló újra, kitartás!
nemevi

Skrisz: A lánykád tényleg nagyon jól van! Én 40hét +6 napra szültem, szóval kitartás! (hi-hi)(bocsi)

Tilli, Timi: Remélem minden okés! Tilli pihenj sokat, Timire is ráfér duplán! :D

Kalkata:+++++++++++++++++++++++++++

Bocsi, ha kihagytam valakit! Mindenkinek szép napot! :D
nemevi

Köszi csajok! :oops:
Keny 2 doboz 450-es Gonalt kaptam. :wink:
Első 5 stimusnap: 150 Gonal, 1 Merional (utóbbit még nem kaptam, nagyon megdobja a tüszőket? )

Nemevi Te hol tartasz, mit néznek uh-n?
lidi33

Lidi,aha 450-es a Gonal az akkor nem is sok,a Merionalt nem ismerem én nem kaptam.(Én összesen 1050 Gonalt kaptam az egész stimum alatt.)De mindenki más és más.
keny

sziasztok!

keny, puszi:
köszi az infót! drukkjaim mennek!!!

irises!
asszem esélyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!pozitívan tessék hozzáállni!

lidike!
nekem sem volt szerencsém a dinnyével!!!!!

ja, és én érdekesen jártam a bromoval: az első hónapban Semmi MELLÉKHATÁS, ,most viszont hányingerem van meg nem férek el a melltartómban... fránya egy dolog... tessék engem kinevetni!!!!!!!!
gysmintlegyen

lidi: Én még sehol sem tartok, szeptemberben lesz lombikunk.
Kész vannak a vér és hormonleleteim, cyto, clamidia stb.
Apának volt spermiogram, nekem pedig holnap (gondolom) egy "állapotfelmérő" UH lesz. Amúgy én is K dr-nőnél vagyok, illetve MI vagyunk!

Puszi: Neked mikorra kell menned holnap?
nemevi

sziasztok Lányok!

Igyekszem visszaolvasni, jó sokat írtatok és történnek a dolgok. :)

MA jöttünk haza egy kis nyaralásból.
A 21. napi uh-m megvolt, azóta szúrom a suprét, és ma,a 28. napon estére meg is jött a mensim. Holnap telózok új uh időpontért.

Drukkjai mennek a teszt előtt állóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nani72

Bekukk :)

Megy a mai drukközön!!!!!
Baba, Bols, Keny :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
szuper!!!! :D (nálam is pont így volt: 6-ból 5 :wink: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lidi,
nekem 150 gonal mellé 2 Merional ment, így lett 7 tüsziből 6 psejt :P

Mindenkinek sok puszt küldök :P - most henyélek :lol:

tillidian

Nani, hurrá, hajrá stimu!

Skisz:jobban vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Till nekem is 7 tüsziből lett 6. Eddig követtem a példádat, remélem ezután is fogom:)

Vicces volt, mert amikor a leszíváson voltam voltunk többen ezzel a 6-os számmal. Nagyon szeretném, hogy holnapra is megmaradjon az ötös fogat.

Megszereztük a 24-ből a hiányzó évadot. Nem tudom, hogy nézzem-e, nem akarok nagy izgalmakat, ha már eddig elevickéltünk.

Hajrá Nani, Lidi!!!

irises

Jaj, nem akartam a drukkokat lehagyni.

Keny, Bols, Baba ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba tesztelsz két nap múlva?

Én lehet, hogy nem merek csak már nagyon a végén, talán pillanatnyi lelkiállapotomtól fog függni.

irises

Iriszes:igen.

babaimádó
Kép
babaimado

Akkor nagyon-nagyon szurkolok Neked! Kezd meg légyszi a zebra esőt :lol: :lol: :lol:

irises

Nemevi akkor drukk az uh-hoz, és ezek szerint kb. 1 hónap múlva Ti is kezdtek. :wink:

Nani hajrá stimu!

Irises drukk az ötösfogatnak! Látod Bolsnál is bejött! :wink:

BABA hű nagyon izgulok, drukk a teszthez! ++++

Kérek mensihozó drukkokat, 28. napon vagyok, jó lenne akkor most már kezdeni. :oops: :D

Till köszi hogy leírtad. Ez így megfelel nekem is. 6 szép petesejttel nagyon boldog lennék. :lol: Persze szépen meg is termékenyüljenek és osztódjanak.

Skrisz jobban vagy, vérezgetés elmúlt?

Jóéjt Mindenkinek!

Ja ragasztók: Keny, Bols, Baba. :D :D :D
lidi33

Lidi!
Tuti megérkezik a mensi hamarosan!!!
keny

drága lidike!!!!!
ti mindig tudtok újat írni!mensihozó drukkok???hát jó, legyen!
egyébként természetesen értelek! szóval drukkkkkkkkkkkkeső!

jó éjt lányok!
gysmintlegyen

Baba, Lidi, egész nap fáj a hasam és még vérezgetek. A vérzés a múltkor is elég sokáig tartott. Persze átment barnázásba. Kb. 4-5 nap volt, mire abbahagyta. Elfáradtam ebbe az egész napos hasfájásba. De a jó hír, hogy volt egy pár keményedésem is délután. Lehet, hogy volt pici haszna is a vizsgálatnak... :roll:

skrisz72

Skrisz akkor kívánom hogy ne legyen már több piszkálódás és fájás, kizárólag olyan amit Eszter okoz! Hajrá, ügyes leszel! :wink:

Keny, Gysmint köszi :lol:
lidi33

Sziasztok!

Gyors leszek,...bocsánat.

Skrissz: azt hittem arra jövök, hogy megszültél,... tévedtem.

Baba: remélem a Babák kapaszkodásától barnázol.

Nemevi: 11.30ra megyek, és 12.30ig ott leszek kb. (vv, majd ha megvan az eredmény, akkor uhu)

Drukkok mennek az akciózóknak, most ennyire tellett,... :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ma is barnázok, a teszt negatív a 9. napon. A biokémiainál is pozitív volt már a 7.napon. A pocimban az az érdekes feszülés a görcsölések után már eltűnt. Az eddigieknél, ha egy icipici hcg-m volt, nekem azonnal hányingerem volt (nem bebeszéltem, tényleg!) és bizonyos ételek szagától undorodtam, büdösnek éreztem őket. Ez mindig egész addig tartott, míg teljesen kiürült a szervezetemből a hcg.
Mindenezek alapján biztosra veszem, hogy itt nemhogy 3 baba nincs, de egy sem.
NE MONDJÁTOK nekem most azt, hogy még most ágyazódtak be, csak a 9. nap, lesz ez még pozitív, mert nem akarom beleélni magam, hogy szombaton teljesen kikészüljek. El kell fogadnom, hogy én ilyen szerencsétlen vagyok és kész. Az sem megy ki a fejemből, hogy beültetéskor mondta a dokim, hogy a többi embrióból sok áll blasztó előtti állapotban, de nem lesznek fagyasztva, mert nincs értelme, mert elkezdtek szétesni a sejtek. Csak tudnám MI BAJUK??? Jó, tegyük fel, hogy ők nem voltak elég fejlettek, stb..de ez a 3, akire a biológus is azt mondta, hogy tényleg nagyon szépek?Kaptak tapadás elősegítőt is!Én is mindent megtettem értük!Én ezt egyszerűen nem értem...
Feladtam!Nem bírok tovább reménykedni és úgy érzem, így 2 inszemináció és 5 beültetés után:nem bírom tovább. :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, úgy rémlik, valaki küzd valami hasonlóval itt a topikon. Elkezdett utánajárni, hogyan lehetne megvizsgáltatni a petesejteket. Csak nem tudom mire jutott vele.

Lányok, jól emlékszem? Vagy az a valaki egy másik topikon volt? :roll:

skrisz72

Sziasztok!!

Baba nagyon sajnálom, hogy nincsenek meg a tüneteid. :(
Igen engem is bíztattak az előzőnél, hogy de tuti ott van/vannak de ezt valahogy érzi az ember.
Az, hogy nem lettek fagyaszthatók az nem azt jelenti hogy valami hibázna a sejtekbe (persze semmi nem kizárt).
Én is mindíg ezen agyaltam, hogy van 20 sejtem amiből 14 elindul és egy se fagyasztható miért van ez.
Ezt Harcika magyarázta el és meg is nyugtatott.
Szóóóóval.
Ez nem minőség függő!!
Általába 80%-ba nem tudnak fagyasztani.A fagyasztásra egy külön szerkezet ad lehetőséget.
Valakinek ez kialakul valakinek nem, de ez nem jelenti azt, hogy a TE sejtjeid rosszabbak lennének.
Remélem jól mondtam el, engem ez annó megnyugtatott!
:roll:

Kép

Kép
raniko

Skrisz!

Eszterke nagyon jól érzi odaben magát! :D

Te, hogy birod, hogy vagy?
Mára és holnapra nagyon meleget mondanak nagyon vigyázz magatokra!!!

Kép

Kép
raniko

Szép napot nektek!

Skrisz, én voltam az, bár nálunk ugye a megtermékenyülésnél vannak a problémák, balsztóig még sosem jutottunk el...és bevallom, egyelőre nem sokra jutottam a nyomozással :oops:

Baba drága, hatalmas ölelést küldök neked. Tökéletesen megértelek, mit érzel. Nem is tudok mit mondani...még én is kínlódom a saját démonjaimmal, nem tudom, mi az orvosság erre :(

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Baba küldöm neked az energiákat, hogy legyen egy kicsit jobb kedved. Ne add még fel, bár én tényleg nem vagyok szakértő, hogy minek kell ilyenkor lennie.

Lányok az utrót, meg a többit (Doxy és még valami) holnap is be kell venni, ill. betenni?. Úgy néz ki holnap lesz az ET napja.

Skrisz lehet, hogy megérkezik Eszter ezen a héten, ha ilyen tüneteid vannak.

irises

Eltűnök időnként, főleg, ha nincs mit írnom magamról, de most jöttem. Baba miatt.
Igaz én "csak" 4 inszemen és 3 lombikon vagyok túl, de amit írtál, engem is foglalkoztat. Hogy lehet, hogy rengeteg hormon ellenére max 4 petesejt lesz és eddig ebből 2 majd 1 és legutóbb 3 embrió lett, és minden biológus azt mondta, nehezen akar ICSI-vel is megindulni az osztódás, és ne számoljak soha fagyival. Már több intézményt is elfogyasztottam, de erre senki sem adott választ, miért. Én arra gondolok mindig, ha nem jut el egy sem a fagyiig, akkor mi a garancia, hogy benn tovább osztódnak???? De mindig az nyugtat meg, hogy igenis sokan vannak, akiknek sosincs fagyi, de mégis sikerül. Engem még a korom is frusztrál, nemsokára 39 leszek, soha nem gondoltam volna, hogy ennyi idősen még baba nélkül :cry: :cry: Baba, megértelek, az én tesztem is ET+9-en negatív volt, megszüntek a tünetek és éreztem, nem sikerült. De neked is azt írom, amit magamban gondoltam: a vérvételig még nem tudtam 100%-ban feladni, ott pislákolt a remény. Én nagyon bízom benne, és kívánom is neked, hogy történjen meg a csoda, és a mostani megérzéseid ne legyek igazak! Ölel.Májuska

Skrisz, Lidi írt a petesejt problémáról, bennem is azért merült fel, mert kimutattak autoimmun eltéréseket is nálam-nálunk...lehet, hogy ez is közrejátszik...nem tudom...
Nagy drukk neked, hogy Eszter a lehető legkisebb fájdalommal, csodaszép szüléssel érkezzen!!! :D

Mára ennyit, minden akciózónak sok drukk, és minden jót mindenki másnak is!! Jó nyaralást annak, aki épp ezt teszi :D

Kép
majuska

Sziasztok!!!!!

Babim: :( Kérlek még ne add fel! Ranikónál is úgy volt, mint Nálad: sok petike, aztán betettek 3 blasztót, a társak közül egyet sem lehetett fagyasztani, mégis 11 hetes már!!!!!! Annyira drukkolok!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Baba nagyon sajnálom, hogy a teszt negatív lett és semmi tünetet nem érzel. És mivel kérted nem magyarázok bele a dolgokba semmit, csak próbálj kitartani a vérvételig. Szerintem holnap már be is mehetnél a Kaáliba. Ismerősöm 3 napos embriókat kapott vissza és Et+12-n már elment a vérvételre.

Puszedli, Nemevi drukk uh-hoz.

Irises én a doxiciclint bevettem beülti napján is, az utrót viszont csak akkor raktam be amikor hazaértünk és le tudtam feküdni.

Skrisz ma keményedés, bármi tünet?

Allegro és Májuska ha bármit kiderítetek petesejt ügyben, engem is nagyon érdekelne. Azon agyaltam, hogy megkérem a dr.nőt hogy leszívás után fotózzák le őket (szerintetek le tudják?) mert Győrben állítólag röktön punkció után látták hogy furák a sejtjeim, olyan "kócosak" azaz a doki azt is mondta nyúlós a szélük. :(
lidi33

Lányok egy petiből is lehet terhesség. Csodák pedig igenis vannak. Én amikor nagyon rosszkedvű vagyok nekiállok keresgetni ilyeneket. A bababnet is tele van, hinnünk kell benne.

irises

Májuska, én sem vagyok épp 18:(

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Lidi.

Keny Bols úgy eltüntek, mi van velük?

Az utrótól fáj ennyire a cici?

irises

Sziasztok Jó reggelt!

Babim! :(

Irises!
Igen mindent be kell venni doxyt és utrót is!

Skrisz!
Kitartás már a finisben vagy!!!!!Várjuk mi is kis Esztikét:)

Lányok!
Most lehet hülyeséget kérdezek,de furcsa pattanások jöttek rám ami szinte soha de soha nincs rajtam,lehet az utrótól?Mivel az elég olajos készítmény.Amúgy semmi tünetem,tök jól vagyok.Csak a cicim még soha nem volt ekkora(a párom szerint :lol: :lol: :lol: )

Szurisok!
Hajrááááááááááá!!!!!!
keny

Az első lombik alkalmával beültetett 3 napos embriók. A szélük kicsit "kócos" (telefonnal fotóztuk a monitort) .
Kép
lidi33

Lidi, ET+12-n lehet menni vv.re és ET+14-en tesztelni.
A dokim a 12.napra, azaz szombatra hívott be.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba oké! Azt gondoltam hogy a blasztók miatt Te előbb is bemehetsz. :oops:

(bocsi csajok a kép miatt, azt hittem kisebb lesz)
lidi33

Lidi nem akarok hülyeségeket írni, de szerintem nagyon aranyosak. Mint két kócos kis muki.
Remélem meg tudják oldani a dolgot a dokik. Nagyon fejlett már az orvostudomány.

Köszi Keny a választ, megy a drukk Neked.

irises

Lányok ti isztok kávét a beülti után?

Én nagy kávés vagyok, de most a kettőt lecsökkentettem egyre. Alacsony a vérnyomásom, de most pl. iszonyú szívdobogást okozott. Valószínűleg azért mert eléggé ideges vagyok.

irises

Irises én nem tudtam lemondani a kávéról, szintén azalacsony vérnyomás miatt, de szeretném majd 2-ről 1-re csökkenteni. :oops:

Mai tapasztók lemaradtak: Keny, Bols, Baba +++

Irises ma kell még hívnod a Kaálit, vagy már csak holnap beszélitek meg mennyi babót ültetnek be?
Ja akócos gyerekek rám ütöttek, reggelente úgy nézek ki mint aki egész éjjel motorozott. :lol: Nekem jók lennének így, csak éljenek!!!

Keny a pattanások sztem lehetnek a progiemelkedéstől. Meg a cicinövekedés is. :lol:
lidi33

Sziasztok!

Baba: nem is tudom ilyenkor mit lehet írni, én hiszek a csodákban, mert már volt benne részem!!!+++++++++++

Skrisz: kitartááás:))

Keny, Bols, Irises drukkk és +++++++++++++

Ma voltam Uh-án még mndig stabil a 4 tüsző, bár félek hogy ez így kevéske, mert még ebből leszívnak, mennyi indul meg, szóvl, félek, hogy ezek még redukálódnak, bár ne lenne igazam.
Pénteken lesz a punkció, már úgy izgulunk a férjemmel...
lorina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?