Sziasztok!
El sem hiszem, hogy végre eljutok odáig, hogy írjak is! (Persze most is a mosogatás kárára.)
Móki!
Nagyon jól esett, hogy hiányoltál!
Szoktalak titeket olvasgatni, de nagyon termékenyek vagytok, abban is le szoktam maradni.
Nagyon jó látni ezt a sok baba-fotót, rengeteg szép gyerkőc van ebben a topicban!
Egyszer már anyukámat is ideültettem, hogy akar-e babákat nézegetni, persze akart és teljesen el volt ájulva!
Mi jól vagyunk, csak a hasfájás... Valaki megmondhatná meddig tart! Infacolt használunk, így jobb a helyzet mint az elején, de így is nehéz letenni aludni Danát, mert a pocakban mocorognak a buborékok, szabályosan érezni lehet a kezünkkel amikor fogjuk, és ha vízszintesbe kerül, akkor elkezd mocorogni, tekergőzni, fel is ébred rá, aztán meg sír. Úgyhogy sokat kell fogni, mert a függőleges testhelyzet enyhít valamennyit, bár 3-4 naponta így is van 1-1 nagy üvöltés, amikor az sem elég ha szaladgálunk vele körbe-körbe a szobában. (Jó műsor, még énekelek is neki szaladgálás közben, ő meg üvölt és hüppög felváltva.)
Tegnap például nagyon jó kislány volt, csak aludt meg evett, olyan kipihent voltam én is, igazi felüdülés volt! Majdnem utolértem magam a házimunkában. De ebédre sajna feketeribizikrémlevest ettem és estére indult a műsor, éjjel 2x fél, majd 1x 2 órát aludtam. Még reggel is üvöltött és nap közben is csak fél órákat szundított, és mindig felébredt ha le akartam tenni. Egészen du. 3-ig tartott a buli és csak 5-kor aludt el, most meg azóta is alszik! Jól kimerült, gondolom.
Ma meg karalábé kockácskák voltak a levesben, amit persze meghagytam, de csak belefőtt, lehet, hogy minden kezdődik majd elölről? De nagyon éhes voltam és nem tudtam volna mást enni. Kihordatom az ebédet, mert hogy ennyit fogni kell Danát, még az egyéb házimunkát is nehezen tudom megcsinálni.
De amúgy nagyon aranyos, olyan jó nézegetni! Bár még csak 1 hete kezdem élvezni az anyaság örömeit, mert 4 hétig anyukám és anyósom segítettek, akkor minden házimunkát megcsináltak, de csak bele-beleszóltak, hogy mit kéne csinálni Danával, különösen hasfájás ügyben kaptam a tanácsokat, és ha nem fogadtam meg mert nem értettem egyet, akkor vagy megsértőtek, vagy ismételgették 1000x, mintha nem érteném. Én meg időnként nem álltam ki az igazamért és ahllgattam rájuk pedig nem értettem egyet és mindig meg is bántam.
De múlt hét hétfő óta úgy csinálom ahogy én akarom és azóta élvezem, még a hasfájós időszakok ellenére is. Egyébként 1-2 hasfájós napot kb. ugyanannyi nyugodt nap követ.
De nagyon várom már, hogy valamit produkáljaon, az első tudatos mosolyt vagy gügyögést. Itt már mindenkinek olyan nagyok a babái és olyan sok mindent tudnak!
Pedig szépen fejlődik Dana is, múlt kedden 4 hetesen és 5 naposan volt 3600g és 53cm. (3050-el született, 2940-el hoztuk haza és 49 cm volt.)
A profilomban van egy honlapcím, amin meg lehet nézni a fényképeket a lányomról, de majd teszek fel ide is.
Meg nagyon remélem jobban fogok tuni jönni és nem maradok le megint.
De úgy látom Baracknak és Briginek sincs még sok ideje erre járni.
A talikra irigykedem, de Debrecenből nem igazán megoldható elmenni.
Most gyorsan el is küldöm amit írtam, nehogy megint valami közbejöjjön!
Leone