Sziasztok!
Reni! Kboris!
A szakma újra kezdése sosem egyszerű. Ezt nem csak az én esetemben van így. Jó ötlet az akció, de sosem kellett.... az igazság, hogy én Dávid születése óta nem emeltem az árakat, mert úgy voltam vele, hogy most nincsennek költségeim, így belefér. Ennél nagyobb kedvezményt már nem tudok adni... de ez nem is az igazából, hanem nem kérhetek, legalább is így érzem, olyan árat, mintha dolgoznék az üzletben. Ahol laktunk ott alatta van az üzletünk és az most héla eltartja magát. Heti 1napot fixre jártam be , de néha 2 alkalommal is mentem. Itthon direkt csináltunk helyet, márt csak abból a megfontolásból is, hogy család sérója miatt se kelljen bejárnom, hanem külön van rá helyiség a hajalásra. Útálom a vágott hajat....
Így sokan járnak ide hozzánk is ki, mert ide végül is bármikor lehet jönni, hisz a gyerekek a saját környezetükben maradnak és jön mami, vagy dédi és intézi őket, illetve én is be tudok menni, ha kellek.
A fiúk jól vannak, Bálint rohamosan nől, Dávid kezd egy kicsit rosszalkodós stilust ölteni, de nem vészes. Még mindig szeretik egymást és szép az élet!!!
Gyöngyi!
Nagyon aranyos és szép baba Peti! Látod csak bevállt ez a tápszerezés.... én sem hittem, de most már egyre több mindenkinek említem és sokan ismerik és hallodtak róllla. A lényeg, hogy nem sárga már a fiú.
Ilona!
Nem lesz következő!!! Elég ez a két legény!!! Majd Te kamatosztathatod ezt a tudást!
Nagyon ügyesek vagyunk és rendeződtek a napok. Néha van hogy éjszakai evés útén nem alszik rögtön vissza, de max 1 órát killodunk és alszik. Igazából akkor is az lehet a baj, hogy épp nem jól tettem le, vagy hamar lejött a ciciről.... alakulunk
Nektek hogyan telik a nyár, mentek nyaralni?
Domo!
Ügyesek vagytok, hogy anyatejesek vagytok!!! Na ezt jól meg aszontam
Telik az idő.... 1 hónap és nem csak az étkezés változik, hanem rohamosan ügyesedik és 4-5 hónap, már szalad a lányka.
Odry