Hazaértem.
Gyors helyzetjelentés, mert egy óra múlva Kristóf enni kér, nekem pedig addig meg kellene főznöm, plusz elmosogatnom.
Jó nagy késéssel és még nagyobb vérnyomással elindultunk reggel, mert azt hittem, hogy csak fél 11-re kell menni, de kiderült, hogy fél 10-re.
Hát, várnom nem is kellett, de így is jó sokáig tartott a dolog. Lecsapoltak 5 ampulla vért, közben bátor anyukaként a fiam kezét szorongattam.
Túléltem!
Mértek mindent, vérnyomást, magasságot és súlyt (ezt kétszer is nemtom miért), majd találkoztam egy midwife-fal és felvette az összes adatomat, ami kb egy órán át tartott.
Uh nem volt, mert csak mára lett volna időpont (valaki lemondta), illetve későbbre, a mával nem értettünk egyet, mert ugye Feri nem volt ott, illetve a midwife sem ragaszkodott hozzá, ugyanis a 10-14 hét között csinálják csak és én meg még épp csak 10 hetes vagyok, mondta, hogy később több minden kiderülne, nekem meg úgy sincs panaszom, nem véreztem, nem görcsölök, szóval ráérünk.
Aug. 21-én megyek, akkor lesz egy újabb vérvétel is az integrált teszthez.
Megkaptam a terhes mappámat és egy raklapnyi tájékoztatót.
A haza vezető út viszontagságos volt, ugyanis beugrottam vásárolni, ami elég sokáig tartott, majd nem jött a busz, ami kellett volna, de jött egy másik, ami már majdnem jó volt, szóval felszálltunk arra. Legalább pénzt spóroltam, mert a buszon nem működött az oyster leolvasó!
De így gyalogolnunk kellett Kristóffal 2-3 mérföldet, amiből még több lett, mert beugrottunk lengyel boltba és zöldségeshez, plusz elnéztem egy útelágazást.
De a lényeg az, hogy itthon vagyok és tényleg nem esett az eső, tényleg sütött a nap (ez Nórinak szól).
A súly és magasságmérés mókás volt. Ugyanis először a vérvételes néni mért meg, ott még 178 cm magas voltam és ruhástól bereggelizve 64,5 kb, majd lemért a midwife is, ott már csak 176 cm voltam és 65,5 kg.
No comment, az egy dolog, hogy híztam fél óra alatt, de még hogy össze is mentem???
Mondtam is neki, hogy többet engem ma nem mérnek, mert a végén a férjem egy 160 cm-es és 90 kg-os feleséget fog visszakapni délután.
Hát ennyit történt velünk ma.
A mai uh-hoz Ferin kívül még azért nem ragaszkodtam, mert én úgy érzem, hogy ha eddig vártunk, akkor már várhatok tovább a jobb időpontra, nem gondolom, hogy ettől lesz egészségesebb a pocakbabám.