Latom, volt egy-ket uj bejelentkezo is. Udv
Szilvi1981, bar egy honapja nem irtal. Azert johetsz majd...
Oszman, ugy emlekszem, Monica is Nizzaban el. Vele majd megtargyalhatod a reszleteket, milyen klassz is egy olyan gyonyoru helyen elni. Sok szerencset
Mi amugy hasolo cipoben jarunk, mert a Te kis Milanod hasonlo koru, mint a kisfiam es en is a masodik babamat varom, holnap leszek 15 hetes. Tehat nalatok is szuk 2 ev lesz a ket csemete kozott.
Banka, hi Las Vegas
Ugye minden rendben veletek
Gyere mar
Meselj, milyen a babazas
Bambi, latom, Te is irtal 1x, ahogy szokatl 1x egy honapban
A multkor panaszkodtal, Dani meg mindig pepeseket eszik. Hat no panic, Oli is
Na jo, darabosakat
Oli is nagy jatszoteres gyerek es szinten a nagyobbak kotik le, utanozza, amit ok csinalnak. A bebik unalmasak neki
A miatt ne aggodj, mert keson jonnek Dani fogai, allitolag annal tartosabbak lesznek. Olikam hamar elkezdett fogzani, kb. 5 honapos kora ota kisebb szunetekkel, de allandoan ez a tema. Jelenleg mar nem tudom megszamolni, hany foga is van, mert rengeteg. Hatul is sorban bujnak ki, omlik a nyala es mindent harap, meg a fenekembe is, aztan nagyokat rohog. Mar alig varom, hogy kint legyen a 20 fogacska es vege legyen ennek az oruletnek. Gyonyoru fiadrol rakhatnal fol uj kepeket
Earhart Hat gratu meg 1x a csodalatos Mili babahoz es a szep szuleshez
Klassz kis noci vagy
Igy menjen a tobbivel is
Mondjak, akinek szep nyugodt, sima terhessege van, az jol is szul es nyugodt, jo babaja lesz. Hat en ebben bizom most is
Meselj, milyenek az elso napok
Gondolom, nem kapott el a szules utani depo....
Ejszakazast birod
Szopi jol megy
Monica, ha korabban irtam volna, azt irtam volna, ulj meg a seggeden, bocsi, de egy ilyen helyzet, barhol is van az ember, nem jatek
De most mar latom, minden rendben es utazhattok Nizzaba, "haza", ahogy Te irod... furcsa, mert talan Kolyok is igy beszelt Svajcrol. Nekem valahogy az otthon mindig Magyaroszag marad. Vigyazz magadra
Kolyok komam
Akkor most te is
Hu de izgi
De ugye most Hcg tesztet csinaltal, nem LH-t
Doki utan gyere, meselj
Koszonom az sms-t, hogy aggodtal ertem
Nagyon jol esett
azert nem baromi klassz, hogy ezeken a mobiltelefonokon csak ropkodnek az uzenetek a Fold ket oldala kozott, es hogy mi itt mindenfele orszagokbol egymasnak irogatunk. A skype-rol nem is beszelve
Azert ez 10-15 eve meg nagyon nem igy ment... A juliusi Kismama ausztral rovata a neten is olvashato
Te blogot is irsz
Aztamindenit
Nekem nem lenne idom...
Most is csak azert litaniazom itt, mert este 10 ora van es apjuk meg operal. Mert ha Oli ebren van, nuku internet... Ha meg alszik nappal, akkor fozok, mosok, takaritok es vasalok
De mar kineztem en is az ovit neki, csak megvarom, mig elhagyja a deleotti alvast.
Ovirol jut eszembe:
Rima, vegul is Leont beadtad mar
Vagy csak szeptemberben kezdi
En Olivert beadnam hamarosan, de mire megszuletik a kisteso, addigra mindenkeppen. A gond csak az, hogy a jatszohazban szepen eljatszik, amig a szeme sarkabol figyel es latja, hogy ott vagyok. De jaj nekem, ha csak WC-re ki akarok menni...
A korhazas sztorid nem semmi... en mondjuk mar meg sem lepodom, ha Olivernek 40 fokos laza van, igaz, 1 eves kora ota nem volt beteg, de fel es 1 eves kora kozott tobbx is, es nem volt ritka a magas laz. Itt meg lazcsillapitot sem adnak ra, kepzeljetek
Azert en mindig adtam, es hutofurdot is. De a lenyeg, hogy Leonnak vegul is nem lett semmi komolyabb baja. Es edes lehet a kecske es auto utanzassal. Ugy latom, ahogy Kolyok is irta, ebben a korban leginkabb az allathangok mennek
Ja, annyit hagy kerdezzek: Leon uszni is tud mar
Nem lepodnek meg
Edukam Gratulalok Monster eslo lepeseihez
Innen mar nem lesz megallas
A lenyeg, hogy nem aggodtal. En ismerek egy kislanyt, aki 9 honaposan fordult hasra es 18 honaposan tette meg az elso lepeseket, ugyhogy semmirol sem vagytok lemaradva. Raadasaul Monster 4 honaposan mar hasra fordult, ami ritkasag. Biztosan csak nem erdekelte eddig a jaras. Olyan arayos kisfiu mar o is a kepeken
A kajalashoz csak annyit fuznek, hogy ebben a korban sok gyereknel nehezkesen megy az eves, mert minden mas eredekesebb. Mondjuk Oliver nagy husevo, ha mast nem tomnek bele, csak a hust venne le a tanyerrol. De szerintem a husfelek fontosak a fejlodeshez. Tudom, nem eppen a legegeszsegesebb, de szerintem az IKEAban kaphato husgolyot minden gyerek szereti, probald ki. 15 perc a sutoben es 5 darabot felbevagva szepen elmajszoljak ebedre, persze korettel. De egy fasirt is megteszi. Kesobb ilyen kozkedvelt kaja lesz a virsli es a sult krumpli is. Ja! Es kell valami jatek, pl. papir, ceruza az etetoszekre, vagy egy auto, vagy barmi, ami erdekes. Nalunk legalabbis ez bevalt. Tudom, nekem is mondtak mar, hogy ha eves van, akkor arra kell csak figyelni, de sajna ugy alakult a dolog, hogy az elso falatot sem kapja be Oli, ha nincs valami erdekes a kozelben. Igy viszont szepen eszik. Es ugy vagyok vele, hogy majd leszokik rola. Nem lenne turelmem orakig konyorogni, hogy egyen, inkabb jatsszon, meg enekelek, hulyeskedek neki, es 10 perc alatt keszen vagyunk barmelyik evessel.
Aranyeso, ugye nem gondoltad ezt az eltunest komolyan, ugye jossz meg.... kerleeeek!!! Ha banatod van, oszd meg velunk! A tiramisuddal nagy sikert arattam nemreg.
Lanyok, igyekeztem mindenkinek valamicsket reagalni. Arra viszont nem, ki, merre jart, mert tul sok volt az info az elmult hetekben. Puszko mindenkinek, es most mar fogok jonni.... persze nem ilyen szofosva
Hu, jo sokt irtam, gyorsan copy-zom is, mert ha elszall, az agyam is elszallllll