Új privát üzeneted érkezett!

meskete nincs semmi :wink: remélem előbb utóbb tényleg beszámolhatok a pocaklakóról :lol:
milyen mérnök a férjed? az enyém belsőépítész..

Kép
Kép
piciboris

Piciboris! Lehet, hogy ez egy tudatalatti elszólás volt részemről és tényleg hamarosan ott lesz az a pocaklakó!

:)

A férjem villamosmérnök, erősáramú, de nem foglalkozik tervezéssel, átnyergelt a kereskedelmi oldalra, vállalatirányítás stb...

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

meskete, a próféta szóljon belőled :lol: :lol:

csajok ma van LH csúcsom :P úgyhogy megyek veszek mécseseket, gyertyákat :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Vagyok, csak nagyon-nagyon lusta!
fáj minden porcikám, hamar fáradok.
Nem tudom mi lesz velem a végéig!?

Boris, mindent bele, sikerülnie kell!
Meskete semmi baj a tévedésért, szerintem Boris is benne lenne egy tökösben! :lol: :lol: :lol:

Pussz mindenkinek!

Néztem Évát is, még ma is írt a másikba, még egybe vannak!
Tomikája is kivárja az idejét, mint az én Benim. Sőt ő ráhúzott egy hetet. Na, azt nem kívánom senkinek!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Lányok,

pánikszerű bejelentkezés 102 kartondoboz és 99 zsák közül :lol: Sajna megjött a mensim (még múlt héten), úgy hogy Jónáska engem is cserben hagyott :cry:
Jelenleg háttérbe (azaz a dobozok mögé) került a baba-kérdés :lol: Volt viszont egy nagyon aranyos beszélgetésünk Férjjel és bátorkodott megjegyezni, hogy ha "leszállnék végre a csillagokról" már rég terhes lehetnék, mint a két Manónknál....na és ha fiú lesz, imádni fogjuk.....hát szóval lehet, hogy rábeszél és nyáron huncutkodunk csak úgy a la natur.....aztán majd meglátjuk..... :lol:

Meskete,
borzasztóan örülök a jó híreknek! :lol: Sokáig nem jelentkeztél, már aggódtam baj van veletek... Vigyázz magatokra és várjuk a híreket!

Boris,
mindent bele a romantikus estéken! Most azért igen szép esélyekkel indultok, ha tutira látod, hogy van pé-d! Szorítok!

Angie,
kitartás! Nyáron voltam én is terhes - ráadásul a végén mindkét alkalommal, minden együttérzésem :wink:

Laura,
ügyeskedjetek, mi is azt tesszük és augusztusban még én is benevezek egy Jónáskára....bár hátha már nem lesz rá szükség :lol:

Legyetek jók és szorítsatok nekem egy kicsit költözés ügyben légy szi', mert kezd tele lenni a hócipőm 8)
panna09

panna, köszi a drukkokat :lol: én is reménykedem és persze abban is, hogy kisfiú legyen, ha kislány az is szuppi :lol:
hát igen....nekem is mindig mindenki azt mondja, csak nyugodtan, lazán, ne görcsöljek a teherbeesésre ennyire...párod tudhat valamit :lol:
szorítok a pakoláshoz, mi 2x költöztünk és mindegyiken túljutottunk, nektek is így lesz :!:

Kép
Kép
piciboris

Hali csajok!

Túlhordás :shock: Na ez még nem szerepelt a repertoáromban :?
Dokibácsi pénteken akart robbantani, de kikuncsorogtam a hétfőt, hátha addig spontán beindulnak a dolgok. Az LH teszt jó volt, a mellékelt ábra szerint később gyártottuk Tomit. És ős ki is várja 40 hetet onnantól fogva. Remélem azért nem akar többet bennt tartózkodni, természetes szülést szeretnék.

Na, megyek megfékezem az ördögeimeit!

Jó nyarat!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva, sokat gondolok rád ebben a nagy melegben! Kitartás!
Hétvégére mondanak frontokat, hátha történik vmi.
Panna, jó pakolászást és sikeres augusztust, bár lehet hogy már nem is kell a drukk nektek!
Nálunk most elmaradt menstruáció, de negatív terhességi teszt van... Várunk-várunk.
:roll:

3+1
laura0606

laura, még bármi lehet.. :lol:

Éva, húú nagyon szurkolok értetek, tényleg jó lenne ha hétvégén kibújna, egyébként hogyan indítana a doki?

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Éva, drukkolok, hogy úgy történjen, ahogy szeretnéd.
Sajna én úgy tapasztaltam, mifelénk a dokik szeretik indítani a szülést az ő kényelmük érdekében. Rossz szokás!

Laura, mennyire maradt el? Több napja? Lehet csak később mutatja a teszt, mert vannak, akiknek később emelkedik meg a terhességi hormon. ???

Panna, sok sikert a költözéshez! Mi is úgy voltunk vele 2 lányos próbálkozás után(elég hamar feladtuk), hogy nem érdekel annyira, hogy milyen nemű lesz, inkább csak az, hogy legyen végre! És jött is rögtön ez a drága kisfiú, mert ő akar hozzánk jönni, nem egy hercegnő! Így lesz jó!

Boris, neked folyamatosan drukkolok!
:wink:

Kép
KépKép

angie28

Örömmel és halkan jelentem, hogy halvány két csíkos terhességi tesztet produkáltam reggel.
:lol:
laura0606

Laura, azta..... Tök jó!!!!!!!!!!!
Akkor mégis Jónás?
Olyan izgi! :lol: :lol: :lol:
Gratulálok halkan!

Kép
KépKép

angie28

Laura! Ez óriási! Mégiscsak működik! Hihetetlen! Én is gratulálok halkan! Drukkolok nagyon!!!!!

A héten megint voltam ultrahangon. Na nem azért, mert nem bírok magammal és hetente látni akarom a Paocaklakót, hanem, mert még mindig dokikeresőben vagyok, így a héten is voltam egynél, aki a közeli kórházban van, jövő héten meg megyek egy Margit kórházas dokihoz és majd utána döntök ki lesz a nyerő. Viszont így tényleg láthatom most hetente a babicseket, és képzeljétek már egész gyerek formája van. Múlt héten még csak egy kis kukacka volt, most meg már tisztán látszott a koponya és a végtagbimbók. Már 2 cm-es.

Mindenkinek kitartás ebben a nagy hőségben! Évának különösen! Hajrá!!!!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

sziasztok!

Olvastam, hogy megszületett Éva Tamáskája ma!!!!!!!!!!!
3170g és 49cm!

Gratulálok Éva, jó, hogy neked már a karodban van a kisfiad! :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Éva!
Gratulálok!

Laura!
Éljen-éljen!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Éva,
tiszta szívből gratulálok Tomihoz!
Sok tejet és mielőbbi 8 órát egyben alvást kívánok.
:D
laura0606

Éva nagyon sok boldogságot és rengeteg szép élményt, jó babázást kívánok nektek Tamáshoz :lol: :lol:

Laura, ez nagyon jó hííííírrrrrrrrrrrr :lol: :lol: :lol: :lol: annyira szupppi, szép kismamiságot kívánok neked :!:

Kép
Kép
piciboris

Csajok, nagyon jó idő van!!!! Olyan jó hűvös!!! :lol: :lol: :lol:

Teszek pár képet nektek:

Kép Itt még kánikula volt, pancsoltunk!
Kép A mi szobánk fala, a földön a lépcsőkorlát, amit apa csinált
Kép Beni szoba
Kép Kicsit közelebbről a macikái

Kép
KépKép

angie28

Két pozitív terhességi teszt és 5 nap boldogság után úgy döntött a kisbabánk, hogy nem szeretne megszületni.
Most nagyon rossz.
:cry:
laura0606

Laura, tudom, milyen rossz most neked és lehet közhely, de mindennek oka van! Általában azért következik be ilyen korai vetélés, mert nem egészséges. Akkor jobb így.
Gyűjts egy kis erőt a családodból és gyere hozzánk is! :wink:
Puszi

Kép
KépKép

angie28

laura....hmmm, ez nagyon rossz, és teljesen veled érzek!!!!!!
nekem a 11. héten ment el a babám szilveszter napján, tudom mit érzel és azt kívánom, hogy túl tudd tenni magad, és gondolj arra, hogy végül is sikerült teherbe esned és ez csodálatos!!!!

Kép
Kép
piciboris

Egyik szemem sír, másik nevet! Mire visszajövök a hétvége után látom, hogy mik történtek errefelé!

Éváéknak szívből gratulálok Tomi babához!!!!

Laura! Nagyon sajnálom, ami veletek történt! :( Mielőbbi felépülést testileg, lelkileg!!!

Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így "in medias res", de Éva babájához szeretnék gratulálni, épp olvasom, hogy megszületett.
Jó egészséget, hosszú, boldog életet TOMIKáNAK!
Évának hasonlóképp!

üdvözlök Mindenkit!
Betti
betti444

Betti hogy vagy????????
írj már valamit magadról, mizújs?
Szoktál olvasni minket?

Kép
KépKép

angie28

Szerintetek mikor lehet újra próbálkozni? Dokim annyit mondott, hogy várjuk meg a köv menstruációt... viszont augusztusban van az utolsó jónás napunk kislányra, utána másfél évig semmi!
Nem tudom mit tegyünk.
laura0606

laura, kellett orvosi befejezés? Nem értek ehhez, talán nem kell sokat várni. Augusztusban mikor lesz Jónás nap? Nem jön meg addig?
honnan is tudná azt az ember?
ha szervezeted nincs felkészülve újabb terhességre, úgysem sikerül, tehát szerintem megpróbálhatjátok! :wink:

Kép
KépKép

angie28

laura, szerintem ha megjött a menzeszed és nem volt semmi egyéb gond akkor próbálkozzatok, anginak igaza van, ha nem érett rá a szervezeted akkor még érdemes várni.

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat és Angie-nak a híradást!

Szóval a szülés nem teljesen natur indult. Bár minden vizsgálat rendben volt péntek reggel, de a méhszáj bő 2 ujjnyira nyitva volt és folyamatos keményedéseim voltak már előtte 1 napja is. Így a doki nem engedett már haza. Mire beértünk a szülőszobára, 3 ujjnyi voltam - fákjások sehol. Ekkor burokrepesztés. Na vártam a fájásokat. Semmi, továbbra is 10 perces keményedések és kicsit húzódott a méhszájam körül. Amikor 1 óra múlva eltűnőben volt a méhszáj, akkor már volta fájások is, de 5 percesek és elviselhetők.
A kitolás kicsit nehezebben ment a vártnál - volt vagy 10 perc, továbbra is 5 perces fájásokkal. Kicsit rövid volt a köldökzsinór, de 11.40-kor megérkezett Tomi baba. Az utolsó negyed órát leszámítva nagyon jó hangulat volt a szülőszobán, illetve utána is, csak abban én már nem vetem aktívan részt, szóval nagyon könnyű szülés volt, gátvédelemmel.
Után a kicsit fordult a kocka, mert a méhem összehúzódás helyett elernyedt, így nagy vérveszteséggel csak nehezen tudtak összekaparni, de megúsztam műtét és véradás nélkül. Ügyi volt a doki. Hogy fájdalomcsillapítás nélkül mik zajlottak ott akut, azt inkább nem részletezném...
A lényeg az egészséges baba 3170 g - a tesók közt a legnagyobb és 49 cm.

Hamar kiraktak így vasárnap hazajöhettünk, bár kicsit sárgulunk, de igyekszünk sokat szopizni. Napirendünk még nincs, de Tomi elég kiegyensúlyozottnak tűnik, nem hisztis-egyelőre. Éjjel elég jól alszik, csak hason még a babakocsiban is, úgyhogy tiszta idill minden!
Mindnekinek hasonló könnyű szülés és jó babaát kívánok, remélem Tomi sem romlik el.
A nagyok jól fogadták, Norbi azért kevésbé, de nem csinál nagy ügyet a féltékenységből, én is igyekszem őt jobban felpártolni most.

ilyenek lettünk:
Kép Kép Kép

Éva

KépKépKép
agmano

Igen, persze, csak nagyon ritkán...de nagy-nagy örömmel, föleg a jó hírek olvasatán! :D Danika biztos csuda sikerült kisfiú lesz!

Nálam minden a régi, még nem szántam rá magam újabb babára...s az idöm igencsak telik!
De a fiam igazi gyönyörüség, ha nem lesz másik, a hálám az Égieknek ezért a gyerekért akkor is örök!

Vigyázzatok Magatokra!
Mkinek mielöbbi boldog babásodást, jó egészséget kívánok!

Angie, majd jövök drukkolni a finisben! :wink:
betti444

Éva, húúú, ezt épp most láttam! :shock:
Jaj, de szépek vagytok!!!!

Sok-sok-sok boldogságot, és még egyszer szívböl gartulálok! :D
Betti
betti444

Éva, nagyon helyesek a fiaid, szépek, okosak és te milyen fiatal vagy :lol: nahát Tomika egy tüdérbogyó, ahogy alszik...megzabálom :lol: és a szülésed is, hát nem semmi, hogy ilyen gyors és majdnem fájdalommentes volt, de mi volt a végén? engem érdekelne, ha gondolod priviben?

Kép
Kép
piciboris

Éva, szia!
Én már meglestem a képet a másikon és nagyon-nagyon szépek vagytok!
Gyönyörűk a fiúk, te pedig milyen vékony vagy!
Jó, hogy ilyen élmények is vannak szülésről, én már rettegek!

Betti, jó, gyere drukkolni! Persze, hogy minden gyermekért hálásak lehetünk!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok Lányok!

Mi is kisbabát tervezünk,méghozzá augusztusban.
Kislányra gyúrunk majd, bár ő lesz az első.
Férjem nagyon lányt akar, ezért mindent megpróbálunk majd megtenni.
De úgy érzem egy-két dolog nem világos.
Kislánynál ovuláció előtt 2-3 nappal érdemes szexelni?
Vagy még előbb?Hányszor érdemes ebben a három napban?
Vettem egy Valentin nevű LH tesztet.Ebben a hónapban kipróbáltam, és pontosan középidőben 2 erős csíkot mutatott.
Előtte 3 napig halvány volt a csík.Remélem megbízható.
És segíteni fog.
Tejsavas öblítés,Étrend,Ca,Mg,Tejtermék.
Tudtok még valami praktikáról, ami segíthetne?
Jónásban, kínai naptárban nem hiszek,de remélem másnak segít,aki hisz benne.

Köszi előre is a tapasztalatokat.
Zsuzska
dzsuzska

Szia Dzsuzska!

Húú, olyan rég volt már, amikor én és apa lányra gyúrtunk, hogy nekem sem ártana a frissítés.
A topic elején Tulipán minden tudását megosztja velünk, mert neki 4.re bejött a lány.
Az jó, ha előbb kiismerted a ciklusod.
Úgy tudom ovu előtt 3-4 nappal meg kell állni. Amikor már pozitív a teszt nem szabad együtt lenni. Hát, nagyon nehéz elkapni a jó időt.
Vki szerint 2 naponta kell együtt lenni, vki esküszik a minden napira, mert úgy jött össze és nem gyengítette a spermák minőségét.
hüvelyöblítés: mi ecetes vizes öblítést csináltunk 2 hónapig minden hónapban, de nem lett baba. Állítólag régen ezt fogamzásgátlásra használták, de Czeizel doki szerint ez kell a lánynak és én hiszek neki. Lehet hamar álltunk meg, azért nem lett baba.
Na, sok sikert! És gyere mesélj!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Éva! Gyönyörűek vagytok! Nagyon szépek a fiaid! :) Jó volt olvasni milyen klassz volt a szülés!
Nálunk is a kisebbik, vagyis majdan a középső gyerkőctől várhatók ellenséges reakciók a kistesó miatt, ugyanis már most közli minden alkalommal, mikor szóba kerül, hogy neki nem kell és kész!!!!
Remélem azért nálatok is mihamarabb megbékél Norbi is!

Zsuzska! Üdv közöttünk! Remélem sikerül majd itt "kiokosodnod" és összejön a várva várt leányzó. Az biztos, hogy a kislány gyártáshoz sokkal nagyobb türelem, önmegtartóztatás kell, mint a kisfiúhoz!

Üdv mindenkinek!
Meskete
meskete
Őrbottyán

Angie, nem kellett végül orvosi befejezés, megnéztek h.ultrahanggal és csak annyit mondtak h volt baba, most nincs. Ha görcsöl a hasam v. 10 naptál tovább tart a vérzés v. a vérzés elmúlása után még pecsételgetek akkor azonnal menjek vissza... A köv. menstr előtt van a Jónás napunk. Meglátjuk, még át kell beszélnünk sok mindent itthon, sajnos egy hete munka miatt nincs itthon a férjem... szombaton majd kitaláljuk hogy legyen a továbbiakban...

Éva, nagyon szépek vagytok! Gratulálok Tomihoz.
Zsuzska, mindent bele! Drukkolok, h összejöjjön a kislány.
laura0606

Sziasztok lányok!

Köszönöm a drukkolást,beszámolok ...
Holnapra várom a remélem utolsó menszeszemet.
Utána mindent bele..
Már fogyózom,futok,kevesebb kalória,vettem ovu tesztet,
szóval gyorsan elfog jönni az a két hét.
Voltunk családtervezésen,de a spermavizsgálatot még nem vállaltuk be....
Hátha összejön.Férjem elmegy továbbképzésre egy hétre,úgyhogy pont jó lesz. :) :)
Nagyon jó hétvégét nektek.
Zsuzska
dzsuzska

zsuzska, üdv közöttünk!! szerintem eddig amiket írtál (egy kis diéta, sport, lh teszt) az mind segít a fogamzásban, és a lányok is írtak jókat, mi fiúra gyúrunk, úgyhogy nálunk pont az ellenkezője érvényes :lol: :lol:
az lh teszttel kapcs.-ban: szerintem amikor halvány csík van akkor kéne együtt lennetek, amikor már erős akkor meg nem, remélem jót írtam..sok sikert hajjrrrá :!:

laura akkor a hétvégén a pároddal mindent meg tudtok beszélni, drukkolok :lol:

meskete, nem semmi, ezt mondja, hogy nem kell?? kis huncut :lol: Lujzi lányom minden babára lelkesen vigyorog és mutogat :lol:

betti, megkérdezhetem ? éves vagy? én 38... :cry:
azért gyere és mesélj :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!
Piciboris, a végén a méhlepény leválása után nem akart abbamaradni a vérzés. Mivel sem oxitocint sem fájdalomcsillapítást nem kértem, akkor kellett gyorsan infúzióra kötni, nyomni belém az oxi szurikat, lejegelték a hasamat és kézzel kivizsgálta a doki a helyzetet, hogy honnan vérzek....
Aztán szerencsére abbamaradt a vérzés, akkor meg hüledeztek, hogy mennyi vért vesztettem, akkor sürgősségi vérvétel, amit eszközhiány miatt csak kétszeri szúrásra sikerült levenni, szóval mint egy felbojdult méhkas, olyan volta szülőszoba egy fél órára. A férjem közben visszajött a babával és csak állt és nézett, hogy mi van. Szerencsére én nem pánikoltam be, megbíztam az orvosban, ő is nyugodtnak tűnt, de osztotta az utasításokat egymás után.

Szóval ezt szívesen kihagytam volna és ez is megerősít abban, hogy ez volt itt a vége, többet nem szülök, mert még én is rámehetek.

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva, hát ez katasztrófa, nem is értem...kézzel???az baromi fájdalmas lehetett...... :cry: + vért nem is kaptál?
azt hiszem ilyen élmény után nekem is elmenne a kedvem..

csajok mai teszt -.

Kép
Kép
piciboris

Piciboris, 36 és 1/2 ..de nem sírok! :D Te se tedd! :)
Anyukám engem 40 1/2 évesen szült....
Azt hiszem, már írtam Neked, hogy mi a fiunkat pont a pé-kor vagy az utána köv.nap "gyártottuk". Szóval nálunk bejött...
De!
Ligetvári Anita tr.pszichológus egyik cikkében olvastam, hogy az embernek olyan nemü gyereke(i) születik, amely nem sajátságaival, stb. úgymond "dolga van". Tehát nem véletlenül...
Ez is lehet egy magyarázat a csupa fiú, csupa lány leosztásra...

Ha másodjára kisfiad születik, akkor azzal a nemmel is "lesz dolgod".. :lol:
Sok sikert, szorítok!
betti444

betti, hát igen...ki tudja mi van a dolgok mögött, lehet, igazad van :wink: köszi, de ma is - lett, de még nem jött meg.. :oops:

Kép
Kép
piciboris

Gyors bejelentkezés, mert fekvésre vagyok ítélve.
Őrülten becsípődött a derekam, most fogok időpontot kérni egy mozgásszervi szakorvostól.
Kész vagyok, nem bírom tovább, lábra is alig tudok állni és Beni itt szaladgál mellettem.
Nagyon rossz érzés. :cry: :cry: :cry:

Kép
KépKép

angie28

megjött...

Kép
Kép
piciboris

Boris, ne keseredj el! :wink:
Gondolj a következő hónapra, az éltessen!
Puszi

Kép
KépKép

angie28

Voltam dokinál a derekammal.
Nem sok jóval bíztatott. fájdalomcsillapítás csak Voltaren kenőccsel (ami nekem nem igazán használ)
Megtapogatta a derekam és valami szétcsúszott ott, ezért fáj sokkal jobban. Azt mondta császárral ajánlatos szülnöm, mert mint Bencénél már tapasztaltam, meg sem fogok tudni mozdulni a szülőszobán, nemhogy kitolni!
Készüljek fel erre.
Puszi mindenkinek!
Hol van mindenki?

Kép
KépKép

angie28

angie, van egy termotapasz ami természetes és sportolóknak is ezt szokták adni nézd meg, rendeld meg interneten ,idelinkelem neked:

http://bolthely.hu/arcanum/kereso/volta ... rmo_tapasz

Kép
Kép
piciboris

Köszi Boris, gondolom ezt is lehet, ha a Voltaren krémet lehet.
Csak nekem a krém változata nem sokáig enyhíti a fájdalmat.
Lehet a tapasz jobban hat.
egyébként mondta még a Flector tapaszt. azt sem ismerem.
Meg jópofa volt, járjak egyedi gyógytornászhoz, aki speciálisan kismamáknak tud segíteni 3000Ft/ 45 perc.
Kinek van ennyi pénze? Legalább 2-3 szor egy héten, az min. 24000Ft egy hónapban + 12000 a doki gyógyszerekkel, vitaminokkal.
Ez nem fog összejönni, marad a tűrés.

Tényleg hol vagytok?
:wink: :wink: :wink:

Kép
KépKép

angie28

angie a tapaszt szerintem próbáld ki legalább, párom nővérének sokszor fáj a derekánál a gerince (neki is porckopása van), mert sokat autózik. ő szokta használni és hat neki.

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok,
Angie, a Flector tapasz nekünk nagyon bevált! Próbáld ki a tapaszt, hátha jobban hat nálad is, mint a krém.
Jobbulást!
laura0606

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?