Új privát üzeneted érkezett!

Szia Recon!
Ha úgy látod, mindenképp gyere, várunk!!!

Nnna csajok, én akkor lépek...még pakolnom kell...stb...
Jövő hét végén jövök+1 hét, mire visszaolvasok :lol: :lol: :lol:

Dia
ha esetleg valami van, Nita tudja a számom ok?!
Ha örömteli esemény történne.... :wink:
Én tudom a tiédet, majd üzenek!

Mindenkinek sok pussz, vigyázzatok magatokra!!!
(és néha azért gondoljatok rám is

:wink: ) Kép [color=darkblue]
Addig is ezt a képet küldöm nektek!
:wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazzze, tetűűűű!!! :lol: :lol: :lol:
Na pussz!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, az utolsó 3 hónapban hajszál pontosan 28naposak voltak, amúgy meg 28-30naposak szoktak lenni. Jó pihit!
Recon, gyere ha majd úgy érzed :wink:
onlány

Milyennincsmeg!
(hogy kell Téged becézni?)

Kikerestem az első hsz-emet, azután ,hogy hazaöttem a kórházból,egyedül, kifoszta lelkileg-testileg.Azóta sem találnék más szavakat erre..:
"Augusztus elsején született imádott kislányom Viola Lilla, 710 grammal, terhességem 26.hetében.Két napon át küzdött, vasárnap reggel távozott..gyönyörű, tökéletes baba volt...
Az azóta eltelt minden óra,minden perc, olyan fájdalommal van tele, hogy nem tudom hogy bírom ki, amíg kissebbedni fog..
Háromszor jártam meg a vajúdót,láttam a sok kismamát szenvedni,s aztán az egészet elfelejtve magukhoz ölelték a babájukat..az én fájdalmam olyan hiábavalónak tűnik.. láttam ahogy az inkubátorban mozog a pici keze a takaró alatt,volt kis haja ,szemöldöke, körmei..egyszerűen nem értem hogy történhetett ez!!!!!!!azt érzem az egész élet kevés lesz hogy megbocsájtsam magamnak, hogy nem tudtam tovább hordani...az első gyermekünk, hét hosszú évet vártunk rá..."

Ami most van:eltelt egy év és se nem bocsájtottam meg magamnak, se nem tudtam elfogadni, túllépni..a fájdalom nem kisebb, csak más.Megtanultam élni vele, mert hitem szerint nincs más lehetőség, végigélem, amit Isten nekem szán, s akkor majd egyszer lehetek még Violával, vár rám és talán megbocsájt nekem..Sosem szerethetek mást úgy, mint Őt.

Ez Viola története, s az enyém, halálomig.

KépKépKép
tünci28

Csajok nalunk internetmentes a hetvege de holnap mar jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tünci, ezek a sorok nagyon borzasztóak, nagyon sajnálom a dolgokat. Magadat ne okold emiatt, nem a te hibád. Meg ne sértődj a következő mondatomért, de szerintem erről a dologról beszélned kéne egy pszichológussal, hogy segíthessen teljes mértékben feldolgozni a történteket.
onlány

ma délután kell a leleteim miatt telefonálni a nőgyógyásznak. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit mond
onlány

Tünci

Köszönöm és rettentően sajnálom...nem is tudom mit mondjak,közhelyeket nem szeretnék!
Vendég

Onlány!

Dehogy sértődöm meg..igazából jártam pszichológushoz.Sajnos nem tudott túl sokat tenni értem..megbeszéltük, hogy a reakcióim(az akkoriak) normálisak, s a gyászév, nem véletlenül gyászév.A nőgyógyászom kérte, hogy az egy évet várjuk meg(sürgősségi császár volt, hosszanti vágással), lelkileg is kell, mindkét orvos szerint.viszont többet már nem jó várni, mert a teljes gyógyulást csak egy gyermek hozhatja meg.Most ez látszik elveszni, a remény, hogy hamarosan megszülethet a második gyermekünk,aki végre életet hozna a házunkba.Készen voltam rá, elfogadtam, hogy Ő másik gyermek, hogy Violát nem kaphatom vissza...s, amikor már elfogadtam egy fiúgyermek gondolatát is, akkor éreztem, hogy a gyógyulás útjára léptem...
Harminc éves vagyok, tudom, még fiatal, biztosan van közöttetek is hasonló korú.De annyi év telt már el, amíg az orvosok türelemre intettek.S, aztán született egy gyermekünk és elvesztettük.Nem tudom meddig van erőm kitartani, türelemmel, alázattal..

Néhány nap múlva ünnepeljük a férjem születésnapját ,a 8. évfordulónkat, Viola születését.Augusztus sorsdöntő számunkra.

Annyira remélem ,hogy az orvosom tud tenni vmit értünk.Elkezdtem olvasni a pcos topikot, bizony van olyan lány, aki évek óta hiába próbálkozik.. :cry:
kierőszakolok minden lehetséges vizsgálatot amilyen gyorsan csak lehet, aztán meglátjuk.

Megkérdezhetem, hogy van közöttetek olyan, akinél nincs egyetlen gyermek sem?Sem férjnek előző kapcsoltaból?A férjek meddig tudják elviselni a kudarcokat, gyermektelenséget??
Nálunk a férjem már legalább annyira szeretne babát ,mint én, Őt is annyira megviselték a történtek..Ha az Ő heylében lennék és tudnám, hogy miatta nem lehet gyermekem, nem tudom meddig bírnám elviselni a gondolatot...Félek, hogy bármennyire is szeret most, néhány év múlva feladja, mert én már kifutok az időből, míg Ő elég fiatal marad..

KépKépKép
tünci28

Tünci

Ki az orvosod?Székesfehérvárra jársz?

Dehogy futsz ki az időből,ne mondj ilyet!! Én mit szóljak?37 elmúltam-persze én könnyen beszélek,mert van már 1 fiam az első házasságomból...1 éve várunk mi is mostmár,a férjem sokkal türelmesebb,mint én :roll:

Hidd el,bírja Ő is-mármint a férjed-csak a pasik másként élik meg kifelé ezt a dolgot. És szeret Téged,hidd el,még jobban is,mint Viola születése előtt!!!
Vendég

Ó, most nézem ,hogy Te is Fejér megye.Ez eddig is látható volt?

Csetényi az orvosom,a sürgősségi császárt a Bognár doktornő végezte és most a Batát ajánlotta konzulensnek Csetényi.
Te kihez jársz?

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

FIGYELEM!

Minimum 30 db teszt rendelésekor árkedvezmény!!!

30-50 db teszt vásárlásakor a tesztcsíkok ára: 100 Ft/db!

50 db feletti teszt vásárlásakor a tesztcsíkok ára: 90 Ft/db!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Onlány, milyenek lettek az eredményeid?
tünci28

Akkor a pszichomókus valamelyest segített. A férjed meg szerintem csodálattal néz rád! Tapasztalatból mondom, mert sajnos én -bár másképp- megjártam a dolgokat, visszagondolva borzalmas volt és a férjem hősiesen végigülte velem a szülőszobát ami 18óra volt és a műtőt (aztán itthon kiborult és sírt nekem, hogy csodál, hogy egy hang nélkül bírtam az életveszélyt) Tudom, ez nem hasonlítható a te esetedhez, de ha megértő férjed van, akkor biztos hogy nem lesz türelmetlen! Szabad tudni, hogy miért kellett azonali császárt alkalmazni nálad?

Köszi az érdeklődést :wink: hát a mai napomra rányomta a béllyegét az eredmény meg a stílus. Nagyjából rendben vannak a hormonjaim meg a pajzsmirigyhormonom is, de a progreszteron nincs. Nagyon nagyon nincs. Ilyenkor olyan szar alaknak érzem magam :cry: kb olyan selejtesenek, persze ez csak átmenet -mármint az érzés, mert tudom, hogy elvileg kezelhető az én esetem-. A progim: 0,1 lett. Amikor a telefonban elmondta az eredményeket megkérdezte, hogy ugye nem tervezünk mostanság babát, mert akkor "kezelni" kéne :shock: Alig bírtam elrebegni, hogy DE! Azt mondja, hogy reméli nem olyan sürgős, mert egy hónapig szabin lesz :shock: :shock: :shock: Próbáltam rávezetni, hogy kérek időpontot, de nem akarodzott neki venni a lapot. Erre meg jó mérges lettem. Most várom haza apát, hogy tutujgasson kicsit
onlány

tünci: nagyon nagyon sajnálom ami történt :( nekem még nincsen gyerkőcöm és páromnak sincs, mi is szeretnénk hamarosan... ugyanúgy küzdök a PCO-val és 28 éves vagyok :)

onlány: sajnálom a progit :(

betty: mégegyszer kellemes pihit!

Többieknek is szép napot!
Vendég

Onlány!

Hú, az nagyon nem jó progszteron szint.. :(
Veletek mi történt?Hogyan veszteted el a babád?

Violát az utolsó pillanatig próbálták bennt tartani, már nyitva volt a méhszáj napok óta, de azt mondták ,amíg nem folyik el a víz, addig remélik maradhat..zubogott az infúzió rettenet görcsiem voltak, már folyamatosan és egyszercsak éreztem, hogy megállíthatatlanul nyomni kell..és akkor elöntött..sosem gondoltam ,hogy ennyi a magzatvíz, az ágy két oldalán ömlött és a fejemig felfolyt..
Harántfekvésű volt és levállt a méhlepény, ömlött a vér belőlem..azt mondták, ha akarom beforgatják Violát,de szenvedni fogunk Ő is, én is és akkor szinte semmi esélye..nem volt min gondolkodni.Előre megmondta az orvosom, hogy hosszában fognak vágni, hogy a lehető legnagyobb helyen lehessen kivenni és így gyorsabb is.emlékszem ,hogy 21.30-kor (szembe volt az óra, nem tudom miért de ez megmaradt az emélkeimben élesen..) még a szülőszobában rohangált mindenki,készítettek elő, hozták az inkubátort, jött a neonatológus csapat,még ezután vittek át a műtőbe, kikötöttek, jött az altatóorvos, kikérdezett... és a zárójelentésből tudom, hogy 21.46- kor született meg.
Tényleg nagyon gyorsak voltak.
Így történt.

Csibuc, Ti mióta próbálkoztok?Jól emlékszem ,hogy Neked nemrég ismerték fel a betegséget?
tünci28

Tünci

Igen,látható volt a fejér megye eddig is :)

Nekem a Heczel Sándor az orvosom,de Ő már nem vállal szülést...úgyhogy dilemma...Blaskó Ervinnél voltam kétszer,szimpatikus,tesóm is nála szült.Csak én 3 hasi nagyműtét miatt nem vagyok egyszerű eset...azt mondta a dokim,hogy lehetőség szerint nálam majd törekedni kell a normál szülésre-ami tök jó hír-úgyhogy nagyon nem mindegy,ki lesz a dokim.... :wink:
Valószínűleg szeretnék majd EDA-t is szóval .... :roll:

Többiek sziasztok!
Vendég

jaaaaaaaaaj! Félreérthető voltam azt hiszem. Nálam a szülés körülménye volt kicsit gáz. Rásegítettek arra, hogy életveszélybe kerüljünk..... 36.héten az ügyeletes doki -1hónapig kórházban feküdtem, mind utóbb kiderült túladagolták a gyógyszeremet és képtelenek voltak rájönni még az eredmények alapján sem...- úgy döntött egy téves diagnózis alapján, hogy kapjak vénásan diafilynt (vagy hogy kell írni), de a diagnózis egyáltalán nem volt gáz, mert egy annyi idős kismaminak a lepényfunkcióra nézve tökéletes eredményt mutatott, mind1 adták és kész. Amúgy meg tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy milyen gyógyszert szedek és ennek ellenére felírta egy olyan doki, akinek a végzetsége nőgyógyász-endokrinológus.... NO COMMENT. Első nap kérdem a nővért, hogy mik a mellékhatások, mert furán érzem magam. Le lettem b@sz@rintva, hogy hipohonder vagyok, aztán másnap egy másik nővért is megkérdeztem, aki elmondta, harmadnam rohamaim lettek (remegés, mint egy epilepsziásnak, nem bírtam lábraállni mintha megbénultam volna, ennek következménye lett, hogy nem bírtam nyelni és beszélni, belázasodtam nagyon és a pulzusom 120-197között mozgott, a gyereknek pedig 160-200között), majd levittek szülőszobára megfigyelésre. Gépekre kötöttek és az ügyeletes doki felkészített, hogy azonnali császárra lesz szükségem. Hívták a dokim, aki annyit mondot hogy kapjak vérnyomi csökkentőt meg lázcsillapítót és hűtőfürdőzzek :shock: :shock: :shock: A hűtőfürdőn kívűl minden megvolt már (3,5l gyógyis infúziót kaptam) és közben imákat mormoltam hogy egészségesen szülessen meg a kislányom. A körülményekről regényt tudnék írni.... pl sokat kellett pisilnem a rengeteg infúziótól és nem jöttek az ágytállal, meg amikor jöttek és rosszul tették alám, hagyták hogy ott feküdjek a pisiben, na mindegy... (menni ugye nem bírtam és a férjem rohangált nővérért) ja és cukros voltam, azaz 3óránként kellett volna ennem, de összesen kb 48órát voltam étlen, inni infúzióba kaptam. Na a lényeg, hogy a dokimnak akkor volt a névnapja és nem jött be, pedig mondták, hogy nagyon szar a helyzet, de másnap reggel megjelent, mert közölték vele, ha nem csinál valamit, akkor az ügyeletes műt meg. Na és megszületett Liza az én drágaságom. Kb 1 nap emlékezetkiesésem volt. Szóval ennyi (gyorsban, mert apája itt tobzódik)
onlány

a méhszáj csak úgy elkezdett nyílni? :shock: juj! Hát fura, hogy neked is így megmaradt az óra. Nekem meg a villanykapcsóló meg az aneszteziológus órája amikor nyomták ki a babát. Tünci, most már biztos, hogy jó kezekben vagy és segít a drid abban, hogy minden zökkenőmentes legyen. Az biztos, hogy veszélyeztetett terhes leszel és császáros :cry:
onlány

Tünci,Onlány

Milyen érdekes,amit írtok :az órára én is ránéztem,és elalvás előtt még gyorsan megkértem a szülésznőmet,hogy nagyon pontosan nézze meg,mikor születik meg a baba(akkor még nem tudtam a nemét )majd elaludtam!
Vendég

Hát sziasztok!

A tegnapi listámat ma még kiegészíthetem. Elvesztettem a világ legjobb kollégáját és barátomat egyszerre. Az élet egyre igazságtalanabb.
recon

Recon, részvétem. Mi történt?
onlány

recon: sajnálom :( mi történt?

tünci: nálunk igazából az első aktív próbálkozós hónapban kiderült a PCOS. vettem kiváncsiságból néhány LH tesztet, ami 32 cn totál pozitív lett :shock:
barátnőm tapasztalatai alapján és mivel tudtam, hogy mivel jár a PCOS azonnal felmerült bennem a betegség gyanúja a kísérő tünetek megléte miatt (rendszertelen menzi, túlsúly, fokozott édesség-étvágy, stb.) érdekes, de korábban erre nem figyeltem fel :(
2 nap múlva a dokker diagnosztizálta a PCO-t, majd 1 hét múlva jött a cukorterheléses vizsgálat és szerencsére még a nyári szünet előtt befértem endokrinológiai szakrendelésre is. így most meforal-t szedek 1,5 hete és diétázom. nálam soha nem maradt ki egy menzi sem, max. 50 napra jött meg. barátnőmnél meg nem voltak ciszták (nálam igen) de neki meg PÉ nem volt...

nekem nagy mákom van amiatt, hogy volt a környezetemben PCOS-val küzdő lány, mert így nem jártam orvostól orvosig, hanem azonnal a megfelelő helyre mentem.

onlány: nagyon meredek nekem amit leírtál, az eszem megáll, hogy milyen felelőtlen és nemtörődöm orvosok vannak :shock:

Többiek merre járnak?
Vendég

Sziasztok.

Nem lakik valamelyikőtök a Honvéd kórházhoz közel?
lujzedli

Sziasztok!

Én olvasóüzemmódban létezem mostanság........

királylány

Csibuc, sajnos én eddig csak és kizárólag ilyenekkel találkoztam. Illetve háziorvost váltottam meg endokrinológust és ezeket leszámítva mindegyik semmibe vett és mindegyiknek adtam pénzt :roll: na mind1.
Recon :?:
Sajna én elég messze lakom a Honvéd kórháztól. Mi kellene Lujzi?
onlány

Szia onlány.
Csak érdeklődnék, hogy milyen most ott a hangulat, tudod, a kedvenc Forma 1-es sportolóm most ott fekszik Kép
lujzedli

Sziasztok Lányok!

Egy gyors jelentés: Oké minden, AFP szuper :lol:
Most már egyértelműen mondták, hogy kislány apa legnagyobb örömére.

PUSZI ÉS ÖLELÉS MINDENKINEK, köszönöm a sok szurkolást és drukkot :!:
TÜNDÉREK VAGYTOK :!: :!: :!:

Szép álmokat!

Holnap jövök.

Kép
Kép
akella

Lujzi, az atv-n elég sokat foglalkoztak vele ma és tegnap a hírekben. Én úgy tudom, hogy még mindig altatják!

Akella, gratu a kis puncishoz :wink: és örülök, hogy minden okés! Neveken gondolkodtatok már?

Bri? Zsu? Betty már szerintem nem szomjas és a többiek?
onlány

Már nem altatják. Úgy ott lennék, de nagyon messze van Bp.
lujzedli

Onlány, tényleg félreértettem, de hálaégnek nem úgy volt, ahogy gondoltam..
Igazából görcsöltem, csak nem tudtam hogy az görcs..mert azt mondták keményedni normális dolog..aztán már nem nagyon tudtak mit kezdeni vele,az első kórházba kerüléshez képest kb egy hónap múlva született.Nekem is azt mondták ,hogy nemigen szülhetek természetes úton.Bár, ha a pcos miatt elhúzódi kaz idő, akkor talán megpróbálhatom.Mert ha ez is császár, akkor a nagy családról szőtt álmaimnak vége.

Lujzedli!

Ahány híradást, ahány helyen hallgatunk mindenhol kicsit mást mondanak!!!Már én is tiszta ideg vagyok emiatt!

CSibuc, szencse a szerencsétlenségben ,hogy azonnal megfelelő emberhez kerültél..
Mostmár sajánlom az elvesztett hónapokat én is, de eddig csakis arra koncentráltunk, hogy a méhem gyógyuljon, meg a lelkem..senki sem sejtette, hogy ez lesz a háttérben.

Milyennincsmeg!
Nahát,őróla még nem is hallottam.Most van néhány új orvos, mert az év végén páran elmentek.Sajons megismertem szinte mindegyiket, egy kezemen meg tudom számolni kire bíznám(nem elsősorban magam, hanem) a gyermekemet!!!!!A Blaskó kötük van!
Milyen műtéteid voltak?
Nekem a hasam már úgy néz ki,mnit Frankeinstein teremtménye....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.07.27 19:42-kor.

KépKépKép
tünci28

Akella
Hatalmas gratula és egy kis irigység ,mert majd mi is egy csajszit szeretnénk :D

Tünci

A dokim már nincs ott a kórházban,9 éve szültem nála,azóta magánorvos lett,a Bácskaival dolgoznak együtt (hátha így segít)
Kicsit ugyan összekeveredett a hsz-od,de gondolom a Blaskós mondat nekem szólt és így nagyon megnyugtató...

Volt egy császárom,aztán 5 nap múlva vakbél,majd 7 év múlva bélcsavarodás...ez utóbbi kettő majdnem halálos volt,már perceim sem voltak hátra...na de itt vagyok,élek ,virulok,csak sajna ezeknek köszönhetően zárt a bal petevezetékem.
A sebeim nekem nagyon szépek,az első kettő ugyanazon metszésből való,az utolsó nekem is olyan hosszanti,mint a császárod.De nagyon szép a sebgyógyulásom,nem keloidos,nem athopiás,szinte nem is látszanak,ez a szerencsém.
Merre élsz a megyén belül?

Lujzi

szió,miújság?
Vendég

Tünci,még annyit,van egy ismerősöm a hármat szült császárral!!Nem szabad feladni...
Vendég

Sziasztok.

Szia milyen: semmi különös nincsen.
lujzedli

Sziasztok!

onlány köszönöm szépen :lol: Neveken még nem gondolkodtunk, de lassan időszerű lesz :lol:

milyennincsmeg drága vagy! Szorítok Neked, hogy sikerüljön és puncis legyen :lol: :lol:

Hát a tegnapi nap sem volt egyszerű. Összesen 4 órát vártunk.
Az ultrahang futószalagon ment. Múltkor megkérdeztem azt mondták,
hogy apa most is bejöhetett volna. Most meg, hogy az apukák nem jöhetnek be, mert sietni kell. Utazol 1,5-2 órát utána vársz még 1,5 órát és nincs idő. Király :evil:
Apa még nem is látta bogyókát. Remélem majd jövőhéten itt Miskolcon, meg talán többet is lát a 3d-s uh-ból.
Ja és az uh-n a nő belémverte az ideget, mert azt mondta itt minden oké, de a többi eredményt a genetikán megbeszéljük. Úgy jött le, hogy ott valami nem oké.
Ugye vártunk még 2,5 órát mire ismét behívtak. Ott is siettek, de legalább azzal kezdte a nő, hogy minden eredmény a lehető legjobb és sok ilyen eredményű kismami kellene mint én. A 2,5 óra alatt már majdnem rosszul voltam az idegességtől, hogy mi lehet az eredményemmel és szorítottam, hogy ne azon az ajtón hívjanak be, ahol azok mentek be akiknél gond volt.

Na röviden ennyi. Ha tudtam volna mi vár ránk, nem vállalkoztam volna erre a debreceni utazásra.

A lényeg, hogy rendben van minden :wink:

Kép
Kép
akella

Lujzika

Nagyon lehangolt vagy mostanában....

Akella

Remélem már csak azon múlik,hogy szorítasz nekünk :lol:
Vendég

milyen azt nem tudom, de rajtam nem fog múlni :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Élek én is!
Tegnap hülye napom volt,délelőtt nem volt net és dilis voltam,aztán gyerek is az lett hogy már megint nincs,Délután elvittem sétálni tesóm szőrös gyerekét és hulla lettem mert nem egy pici tutya és van benne bika rendesen,néha ő sétáltatott engem nem én őt :D Aztán haza érek lányom fogad:anyúúúúúúú te tényleg szőke vagy!én meg:miért?mert kikapcsoltad a modemet azért nem volt net!én meg:miért van rajta olyan gomb? :shock: lányom meg:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Jó sokat írtatok!

Onlány igazad lett!Ma piri megjött!Végre!!!Innentől újra indul a babagyár! :D
Nem semmi a történeted :shock: Milyen hülye dokik vannak :D

Tünci jó hallani hogy már kezdesz pozitívan gondolkodni :D Örülök és a remény is ott van hogy nektek is lehet újra babátok,hiszen már megvan az oka amiért eddig nem sikerült.Csak maradj is ilyen és a negatív dolgokat zárd ki,mert mindenkinél másként működnek a dolgok,nem biztos hogy megint éveket kell várnotok hogy újra baba legyen,csak ez legyen a szemed előtt!Én nagyon szurkolok neked,mert én már ismerem a történeted,csak most nem tudok oda írni mert szeretnék csak a babára koncentrálni.Remélem megérted :wink: De megyek még azért majd oda is :wink:

Akella jaj de örülök :D :D :D Látod feleslegesen aggódtál!Ráadásul pinnás lesz :lol: :lol: Szuper!!!Akkor most törhetitek a fejetek a neveken :lol: Tipp van már?

Csibuc,Milyen, és a többiek puszi meg ölelés :D :D

Kép
anyci

Akella jó a vonalzód :D

Kép
anyci

anyci köszönöm, gondoltam egy kicsit csajosra veszem a figurát :lol:
Neveken eddig még nem gondolkoztunk, talán majd ezek után :wink:

Szorítok Nektek is, hogy sikerüljön mielőbb a baba :!:

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Recon, nagyon sajnálom, gyere, ha picit megnyugodtál, és mesélj, ha jól esik. Veled vagyunk!

Akella, őszintén gratulálok a kisasszonyhoz, nagyon aranyosak a vonalzóid, igazi csajosak :D Gondolom, akkor most nagyon boldogok vagytok, főleg urad. :wink:
Jaj, én is úgy szerettem volna egy kislányt :roll: De nálunk csak szafaládékiosztás volt :twisted: :lol: :lol:

Mindenkinek pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

esthajnalcsillag köszönöm szépen :lol:
Talán Nektek is összejön harmadszorra :wink:
Örülünk nagyon, főleg annak, hogy minden rendben van, ez a lényeg.

Kép
Kép
akella

EHCS és akella: nagyon jók lettek az új vonalzik :D
Vendég

csibuc köszönöm :lol:

esthajnalcsillag
a Te vonalzóid is nagyon aranyosak lettek :D

Nagy a pangás ma. Hol vagytok Lányok :?:

Kép
Kép
akella

Melike mi van veled? Hogy vagytok?
Remélem a doki megnyugtatott :!: :?:

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Akella az a lényeg hogy minden rendben és csak arra kell most figyelned hogy jól érezd magad :D

Csillag,szafaládéosztás :lol: :lol: :lol: Ez jó volt,tetszett :lol: :lol: Harmadik nem lesz?Jók a vonalzóid :D

Csibuc olyam kis szótlan vagy mostanság :( Jól vagy?

Melike? :shock:

Betty ő kómában van már az tuti.Kiütötte magát mint bantu négert a mocsári láz :lol:

Bridget se jelentkezett :shock:

Többiek? :shock:

Kép
anyci

anyci igen az a lényeg, hogy eddig minden oké :lol:
Olyan kíváncsi vagyok milyen lesz, kire fog hasonlítani :lol: :lol:

Veletek mi újság? Indul majd a projekt? :D

Kép
Kép
akella

Akella ilyen voltam én is a lányommal,olyan izgatott voltam milyen lesz :lol: :D Meg majd amikor érzed a pocidban a fickándozását amikor már nagyobb lesz,az valami fantasztikus érzés :D Kívánom hogy továbbiakban is minden rendben legyen :D
Most még mensi van,de jövő héttől tesztelés újra és aztán durr bele :lol: Apci be van teljesen indulva a babagyártásra,most nagyon szeretné ha össze jönne a baba.Teszek is róla hogy így legyen :lol:

Kép
anyci

akella: még egyszer nagy grat a kiscsajhoz :D

Többiek merre leledzenek? Nagyon kihalt a topik :(
Vendég

anyci, csibuc köszönöm :wink: Én is nagyon remélem minden rendben lesz a továbbiakban is.
Én is nagyon várom az érzést, de az is jó érzés, hogy itt van a pocakomban és vigyázhatok rá!

Szorítok Nektek is, hogy mielőbb sikerüljön a baba!

csibuc remélem újra beindulnak a lányok, mert egy pár napja nagyon eltűnt mindenki. :roll:

Kép
Kép
akella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?