Hurrá!!!!!
Azt hittem, hogy végképp vége, teljesen el voltam szontyolodva. Így tegnap be sem kapcsoltam a gépet, hanem mindenféle anyagokat vettem, és nekiláttam egy játszószőnyeget varrni, egész nap ültem emiatt, így estére meg fájt a hasam... Az apával való örömteli együttlét után pedig jól megkeményedett, persze apa megijedt, hogy szegény baba...
Köszi a tanácsokat, beszámolókat, hogy miért jó a legelején együtt lenni a babával
Én szívem szerint apával költöznék össze a kórterembe.
A talinak én is nagyon örülnék, noha július első felében megyünk két hétre nyaralni Miskolc mellé Mályiba..
Előtej: nekem rendszeresen csepeg, ha nincs rajtam cicifix, ha van, akkor érdekes,nem áztatja a melltartót, hanem megszáradt fehér pici darabkék vannak a bimbiben.
Cukor:
Ahogy én tudom, nincs időhöz kötve, van akinek korábban kialakul már, akinél később, és a szerencsés többség megússza. Akinél a doki gyanakszik, annál akár az első harmadban is elvégezhetik (családban cukorbetegség, korábbi betegségek, túlsúly, magas vérnyomás....).
Cukorügyben kiművelődtem egy kicsit, mert anyám begyűjtött egy csomó prosit a 7,3 miatt. Megnyugtattam magam, arra jó volt, terhességi cukor a 75 g glükózterhelés esetén 7,8 felett van, akkor fokozatos diéta, először a konkrét cukorbevitel csökkentése, majd szénhidrátdiéta, utána inzulin. Fontos még egy nagy B-vel kezdődő eredmény is, ami az előző 6 hét cukorháztartását mutatja, ezt százalékban adják meg. A terhességi cukorbetegség szülés után általában elmúlik, de utána jobb mindent megtenni, hogy lehetőleg időskori ne alakuljon ki: túlsúly megszüntetése, rendszeres mozgás, egészséges életmód...
Linato kérlek írd be, hogy Rozink lesz várhatóan, köszi szépen.